[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jubahseluarmurah

464 posts

TOP POSTS

Raya Sale masih berjalan.. RM 99 untuk satu set jubah.. Alhamdulillah.. Penangan raya sale. Separuh daripada testimoni customer Izah attach kat sini. .
Esok kita on untuk postage bagi yang dah buat payment hari ni.. Syukur sebab customer puas hati dengan JS Ezzah by Zeneera.
Izah ada kl smpai sabtu ni je taw.
Lepas tu balik kelantan.
Yang dah booking untuk Izah cod kt kelantan, nanti Izah COD ye.. 😇😇 P/S : izah xbwa balik stock, if ada yang nak selit order untuk bagi dekat kelantan, boleh dm atau ws no hotline zeneera_hq : 011-10667847😘😘 #jubahseluarmurah#bajuraya2017#bajumenyusu#jubahraya
#zeneerafeedback

ESTELLE SUIT
============ HARGA RM120sm / RM125ss
TERMASUK POS

MATERIAL MOSS CREPE

1) Ini colour utk setiap kod Estelle Suit

SS001F- Maroon
SS001G - Dark Grey
SS001H- Dusty Purple
SS002A- Navy Blue
SS002C- Dusty Pink
SS002D- Moss Green
SS002F- Brown
SS002G- Black
SS003G- Dark Teal Blue
SS003H- Dark Purple

2) Pocket sebelah kanan seluar dan baju
3) Pinggang separuh getah dan boleh stretch 2-3 inci , serta ada zip ditepi
4) Hidden zip dibahagian hadapan hingga paras dada
5) Baju cutting A cut
6) Seluar palazo jenis straight
7) Ada zip dibahagian tgn (wudhu friendly)
8) Bahu ada span

P/S:
1) Sila ambil kira perbezaan warna sebenar dengan gambar disebabkan faktor pencahayaan dan juga faktor screen pc/fon/tab masing2 ya.
.
.
#setwarda #setwardacantik #setwardamurah #wardasuitmurah #blouseseluarmurah #jubahseluarmurah #bajuwardamurah #bajuneelofa #setwardaborong #bajupromo

CLEARANCE SALE!!
Jubah seluar muslimah.
.
Material korean crepe berwarna hitam Tangan Smocking Zip di depan sesuai utk nursing Baju Paras Betis Seluar dengan getah selesa
.
Size available: M only
.
Normal price RM 119
Clearance price RM 79
free postage!!
.
Whatsapp 0122327724
.
#jubahseluar #jubahseluarmurah #jubahseluarmuslimah

Pagi pagi ni kak Huda belanja jubah seluar yang Hot SELLING di Butik Huda Idaman. 🔥
.
.
#semenyih #selangor #handsocksemenyih #handsocks #sarungtangan #sarunglengan #baranganumrah #umrah #hajiumrah #jubahseluar #jubahseluarmurah

JUBAH SELUAR
.
-SANGAT SESUAI UNTUK BAKAL HAJI & UMRAH WANITA.
-MESRA WUDHUK.
.
Saiz:
40,42,44,46,48,50(Rm169)
.
Material : cotton dubai
.
Warna: hitam,putih,hijau,maroon,coklat,kelabu
.
.
ORDER SEKARANG!!!!
MELALUI WHATSAPP :
www.wasap.my/60122653582/Jubahseluar
www.wasap.my/60173482043/Jubahseluar
.
.
ATAU TERUS BERKUNJUNG KE BUTIK :
MUSLIMAH & HAJJ,Lot 01-167A (Atas BSN),Tingkat 1,Pkns Shah Alam.
.
Tel : 0122653582 / 0173482043
.
#jubah #haji #hajiumrah #kelengkapanhajiumrah #umrah #umrahhaji #muslimah #jubahwanita #jubahmuslimah #jubahhaji #jubahumrah #jubahberzip #jubahpoketberzip #muslimahhajj #pakejumrah #pakejhaji #pakejmurah #umrah #haji #pakaianhaji #pakaianumrah #jubahseluar #jubahseluarmurah #jubahmesrawudhuk #tabunghaji

[Throwback]

Masih ingat lagi dengan Set Aisya Palazzo keluaran SiFu Abaya? Ada yang rindu tak?
.
.
Gambar testimoni di atas di kirim nun jauh dari Sabah. Alhamdulillah Cikgu suka dan buat special request untuk adakan lagi Set Aisya + Palazzo. Walaupun kalau diikutkan, buat masa ini kami menghentikan tempahan palazzo untuk upgrade product.
.
.
Tq Cikgu sebab sudi tempah lagi Set Aisya Palazzo kami. Kami suka!
.
.
Ada yang nak kami terus keluarkan SET AISYA + PALAZZO?? Komen 👇

#setjubahseluar #jubahseluar #aisyaabaya #palazo #palazzo #palazzopants #palazobesar #palazzobesar #palazzoplussize #jubahumrah #jubahhaji #jubahseluarmurah

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

🌼 jubah seluar 🌼

RM50 ** Tidak termasuk postage

WhatsApp
0176823291 Miza

#jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahseluarmurah #shoppingonline #trustedseller #jubahselesa

🌼 ADORA SUIT
.
💠 Material: Premium Como Crepe.
.
🌼 Wudhu/Nursing Friendly.
.
💠 SIZE: S, M, L, XL.
.
🐒 Price: RM110 SAHAJA.
.
📣📣 EXC POSTAGE. EXC POSTAGE.
.
WhatsApp je i olss +6011-2612 7187.
. .
**Real color might be different from above picture.
.
#fishtailblouse #fishtailblousemurah #fishtailblousemalaysia#neelofa#setneelofa#jubah#jubahmurah#jubahseluar#jubahseluarmurah#jubahcorak#jubahcorakmurah #jubahprinted#jubahprintedmurah #peplum#peplumtop#peplumkurung#kurungpeplum #kurungpeplummurah #kurungpeplumcantik #peplumdress#maxi#maxidress #maxidressplain#ootd#instafamous#fashion#malayfashion#fashionparis#islamicfashion

MOST RECENT

JUBAH SELUAR
.
-SANGAT SESUAI UNTUK BAKAL HAJI & UMRAH WANITA.
-MESRA WUDHUK.
.
Saiz:
40,42,44,46,48,50(Rm169)
.
Material : cotton dubai
.
Warna: hitam,putih,hijau,maroon,coklat,kelabu
.
.
ORDER SEKARANG!!!!
MELALUI WHATSAPP :
www.wasap.my/60122653582/Jubahseluar
www.wasap.my/60173482043/Jubahseluar
.
.
ATAU TERUS BERKUNJUNG KE BUTIK :
MUSLIMAH & HAJJ,Lot 01-167A (Atas BSN),Tingkat 1,Pkns Shah Alam.
.
Tel : 0122653582 / 0173482043
.
#jubah #haji #hajiumrah #kelengkapanhajiumrah #umrah #umrahhaji #muslimah #jubahwanita #jubahmuslimah #jubahhaji #jubahumrah #jubahberzip #jubahpoketberzip #muslimahhajj #pakejumrah #pakejhaji #pakejmurah #umrah #haji #pakaianhaji #pakaianumrah #jubahseluar #jubahseluarmurah #jubahmesrawudhuk #tabunghaji

👑ISABEL SUIT👑 .
🌟🌟🌟 RM90
.
[SUIT_TERMURAH!]
.
ASYIK PAKAI BAJU KURUNG & JUBAH JE, SEKALI SKALI NAK JGK PAKAI SUIT MUSLIMAH PULAK. hihi. TAMPIL SELESA DAN KONFIDEN DGN ISABEL SUIT NI...
.
Ke pejabat boleh, ke majlis boleh, ke acara harian pun boleh dengan suit ni. Githuuu..Harga pun termurah. Sepasang bawah RM100 ! Ko ghasee ? hahaah
.
-Material Como crepe
-Nursing friendly
-Saiz XS hingga 2XL
-Poket kiri dan kanan baju
-Baju Cutting A
-Tangan lepas
-Seluar fully getah.
.
#isabelsuit #isabelsuitmurah #jubahseluarmurah #blouseseluarmurah #blousemurah #suitmurah #suitmuslimah #suitmuslimahmurah

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Bismillahirahmanirahim

AZHARA MAXI CARDIGAN ♥Material como crepe
♥Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥Nursing friendly zip di tengah (zip boleh buka habis)
♥Wudhu’ friendly (boleh sinsing)
❤Mempunyai 2 poket kiri dan kanan disulami lace

Harga sebenar rm119
Harga promosi RM89 sahaja!

Whatsapp 0132170927

#cardiganlabuh #cardiganlace #cardiganmuslimah #cardiganmuslimahmurah #jubahseluar #jubahseluarmurah #cikguseo #cardigancantik #cardiganterbaru #cardiganmalaysia

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM119 sahaja 😍

SUIT ZALIKHA 💘material como crepe 💘 nursing jenis selak 💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Whatsapp 0132170927

#suitmuslimah #muslimahsuit #suitwanita #setbajumuslimah #jubahseluar #bajunursingfriendly #bajunursing #cikguseo #blouselabuhmalaysia #blouselabuhcantik #seluarmuslimah #jubahseluarmurah #bajumuslimahplain

Ramai ternanti-nanti sejak kami lancarkan Teaser. Tak tidur malam termimpi-mimpi ZALIKHA MUSLIMAH SUIT yang sangat menawan hati💖 💘ia dibuat dari material como crepe selesa dipakai dan mudah digosok
💘 nursing jenis selak , dengan lapisan lain di dalam utk keselesaan
💘ada zip di belakang baju
💘lengan mudah sinsing 💘 tali pinggang (putih) ada disertakan dan boleh di laraskan dan tanggalkan
💘untuk baju saiz S dan M sahaja ada lubang tali pada baju. saiz lain tiada.
💘seluar potongan longgar, poket di kanan, getah penuh

Suit yang cantik menawan dan labuh ini biasa dijual RM169
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan
RM139 sahaja termasuk poslaju😱😱 dapatkan segera, stok sangat limited utk anda tampil paling eksklusif😘

Wassap 0174638660

#jubah #jubahseluarmurah #suitmurahmalaysia #bajuseluarmurah #bajucantik2 #bajumuslimahcantik #bajumuslimahonlinemalaysia #muslimah #muslimahfasion #bajulawa #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah

Most Popular Instagram Hashtags