[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jubahraya

339174 posts

TOP POSTS

Eid Mubarak 2017
💙Eygyption Blue💙
#jubahraya

Raya ke 2 baru dapat beraya & bergaya dengan baju raya.. 😂😂 1 syawal busy dgn kehadiran tetamu.
Sampai birthday abg 1 syawal pon x sempat nak buat.. hihi.. sempat juga buat surprise hari ni walaupon lewat sehari je.. Btw.. dah alang2 dapat posting ,Ni nak bagi ucapan raya cikit kepada teman2 yg mengenali diri ini yeh.

Dalam kerendahan hati

ada ketinggian budi,

Dalam kemiskinan harta

ada kekayaan jiwa,

Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata,

Dalam gurau & senda tentu ada khilaf & dosa.

MOHON AMPUN & MAAF DI ATAS SEGALANYA…

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Moga silaturahim diberkati Allah. Aamin. 💕

My beauty Jubah Commo Crepe Lace dari @Talamo_Warisan
Stock dah licin ...alhamdulillah .. if berminat kne tggu restock dlo ye.. code ( JL11)
Feel free to check this out! ( klik BIO)
http://mkcollectionstalamo.weebly.com

Haa ye.. merah menyalakan makngah ni.. huhu.. lanje selfie cikit 😄
#TeamRayaKL #SelamatHariRaya #2Syawal #JubahRaya #SayaJual #Lebaran #TodayOutfit #TalamoWarisan #MyunieKamarudin

Akhlak ialah bunga diri..indah dilihat oleh mata..senang dirasa oleh hati..semua orang jatuh hati🎵
.
.
Akhlak nilai diri manusia..modal hidup dimana mana..kemana pergi orang suka..banyak kenalan murah rezki..🎶
.
.
*lirik lagu nada murni*
.
.

#mystory #malaysia #indonesia
#jakarta #ceritasaya #hobisaya #anakperantau #anakmalindo #jualjubah #jualgamis #mystory #indonesia #malaysia #jubahanakdanbapa #bajubapadananak #jualbajurayasatuset #jualbajubapadananak #bajulebaran #jualbajulebaran #jubahraya #jubahbapa #jubahmoden #jubahmurah #jubahlelaki #zaviercollection

So ayu hehehehe ...
Formation and transformation lol 😂😂 as #bodyjamzcrew change to feeling festive #bajuRaya #ramadan2017 #jubahraya #kebaya 😍😘😁 see you guys after Raya !!

Braya ngan jubah hari nii..😘😘
Pakcik blkg tu tgh menari kot..😁😁
#3rdeid #jubahraya

Apek (Khairul Fahmi) dah bergaya untuk raya tahun ni . Anda bila lagi ??? Jom tempah sekarang 🏃🏻🏃🏻. Stok adalah terhad.
Whatsapp 0148384756
0148384756
0148384756
#jubah2017 #jubahraya #jubahslimfit #jubahlelaki #jubahterbaik

Selamat Hari Raya..
Maaf zahir dan batin.. taqabbalallahu minna wa minkum.. 😊
#Raya2017 #JubahRaya #BalikKampung #TelukGong #Melaka

MOST RECENT

.
.
KEISTIMEWAAN JUBAH ANNISA
---------------------------
🌸MATERIAL HEAVY KOSHIBO + COTTON
🌸CUTTING BESAR A CUT
🌸NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
🌸GOLDEN ZIP 11 INCHI DI DADA
🌸GOLDEN ZIP 6 INCHI DI LENGAN
.
@testimonibyjuma11
.
HARGA RM110
Order Whtssap +60187710413 😊😊👆🏻

Jom kurus masa raya
..
..
GulaGulaKurus produk #DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke +6017.399.5914

KELEBIHAN JANNAH SUSU KAMBING KURMA MADU ( perisa coklat ) 🔸Membantu membekalkan tenaga & sentiasa kelihatan awet muda.
🔸kandungan Habbatus Sauda dalam JSKKM membantu menguatkan daya ingatan ( sesuai untuk anak2 kecil )
🔸Membantu mencerahkan kulit satu badan.
🔸Membantu menjadikan kulit halus seperti bayi.
🔸Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. 🔸Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
🔸Membantu merawat kencing manis,gastrik dan gout.
🔸Membantu merawat segala penyakit kulit.
🔸Membantu menstabilkan tekanan darah dan kolesterol.
🔸Membantu merawat penyakit gastrik.
🔸Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi.
🔸Kaya dengan protein.
🔸Membantu memulihkan tenaga.
🔸Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu.
( milk booster ) 🔸Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. 🔸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
KANDUNGAN JSKKM ✔️susu kambing asli
✔️buah kurma
✔️madu lebah
✔️habbatus sauda ✔️coklat

JSKKM dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP & ianya HALAL
Buatan MALAYSIA

HARGA :
RM45 sekotak
postage RM 8 sm, RM 11 ss
( 20 sachet / box )

wassap : 01123292564

cod area #klang #shahalam #setiaalam #klangparade #rantaupanjang #bukitraja

#jannahsusukambing
#jannahsusukambingkurmamadu
#jannahsusukambingkurma
#susukambing #skkmmurah #skkm #putihgebu #kurus #jerawat
#susukambingkurma
#sayajual #tinaarenabeauty #jannah #anakbijak #putihmulus #produkputih #bajuraya #jubahraya #makeuptutorial #cancer #lofatah

.
.
KEISTIMEWAAN JUBAH ANNISA
---------------------------
🌸MATERIAL HEAVY KOSHIBO + COTTON
🌸CUTTING BESAR A CUT
🌸NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
🌸GOLDEN ZIP 11 INCHI DI DADA
🌸GOLDEN ZIP 6 INCHI DI LENGAN
.
@testimonibyjuma11
.
HARGA RM110
Order Whtssap +60187710413 😊😊👆🏻

💐PEPLUM HELIZA
RM115
. *Material cotton stretchable + lace
*ada zip ditangan dan belakang baju
*free size S to small L
.

Ukuran
Bahu 15"
Dada 34"-38"
Labuh tangan 22"
Labuh baju 25"
Pinggul 34"-38"
Labuh skirt 40"
. .

Whatsapp/Telegram 013 241 6699
Whatsapp/Telegram 013 241 6699
Whatsapp/Telegram 013 241 6699
Whatsapp/Telegram 013 241 6699
.

#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajuraya2017 #kurta #bajusongket #kainsongketmoden #kainsongket #bajumelayumurah #bajumelayucekakmusang #bajumelayu #peplumcheta #bajurayapeplum #kebaya #kebayamoden #jubah #jubahmoden #bajurayabudak #jubahraya #jubahmoden #jubahraya2017 #moderndress #floraldress #tagforlikes #likesforlikes #katalogbajuraya2017
#jubahmurah #jubahraya #jubahbf #bffriendly #sayajual #rayaopenhouse

alhamdulillah sejak amalkan @jannahsusukambingkurma gastrik dah hilang. perut kekal kenyang, rasa pun dijamin sedap!!! sgt2 bagus amalkan JSKKM di bulan puasa .
KELEBIHAN JANNAH SUSU KAMBING KURMA MADU ( perisa coklat ) 🔸Membantu membekalkan tenaga & sentiasa kelihatan awet muda.
🔸kandungan Habbatus Sauda dalam JSKKM membantu menguatkan daya ingatan ( sesuai untuk anak2 kecil )
🔸Membantu mencerahkan kulit satu badan.
🔸Membantu menjadikan kulit halus seperti bayi.
🔸Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. 🔸Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
🔸Membantu merawat kencing manis,gastrik dan gout.
🔸Membantu merawat segala penyakit kulit.
🔸Membantu menstabilkan tekanan darah dan kolesterol.
🔸Membantu merawat penyakit gastrik.
🔸Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi.
🔸Kaya dengan protein.
🔸Membantu memulihkan tenaga.
🔸Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu.
( milk booster ) 🔸Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. 🔸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
KANDUNGAN JSKKM ✔️susu kambing asli
✔️buah kurma
✔️madu lebah
✔️habbatus sauda ✔️coklat

JSKKM dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP & ianya HALAL
Buatan MALAYSIA

HARGA :
RM45 sekotak
postage RM 8 sm, RM 11 ss
( 20 sachet / box )

wassap : 01123292564

cod area klang, shah alam, klang parade, setia alam, rantau panjang

#jannahsusukambing
#jannahsusukambingkurmamadu
#jannahsusukambingkurma
#susukambing #skkmmurah #skkm #putihgebu #kurus #jerawat
#susukambingkurma
#sayajual #tinaarenabeauty #jannah #anakbijak #putihmulus #produkputih #bajuraya #jubahraya #makeuptutorial #cancer #lofatah

.
Pelanggan yang berpuas hati dengan baju kami. 😊
.

💫 Crafted in Borneo, Malaysia
💫 Inspired by Active Toddlers
📱 WA/Telegram 012 364 54 61
📦 Shipping Fee via Poslaju Malaysia (RM8 Semenanjung / RM12 Sabah & Sarawak)
✅ Ready stock

.
Kami sangat teruja jika pelanggan cilik kami menyukai jubah-jubah kami.
.
Sampai bawak masuk tidur pulak tu, kata ibu ini. 😄
.
Sangat comel!!!
.
WhatsApp kami di 012 364 54 61 jika anda juga inginkan baju ala-ala Princess untuk digayakan ke open house di bulan Syawal ini. 😉
.

Thank u customer #rayyanstylelover belanja pic raya. .

Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin. Maaf segala kekurangan kami. 😚
.

Order kita buka semula next week 3hb Julai okeyh.
#ootdraya #kosongkosong #inikanraya #maafzahirdanbatin #salamlebaran #bajuraya #jubahraya #nursingfriendly

Thank u customer #rayyanstylelover belanja pic raya. .

Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin. Maaf segala kekurangan kami. 😚
.

Order kita buka semula next week 3hb Julai okeyh.
#ootdraya #kosongkosong #inikanraya #maafzahirdanbatin #salamlebaran #bajuraya #jubahraya #nursingfriendly

Most Popular Instagram Hashtags