[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jubahraya

346096 posts

TOP POSTS

READY STOCK πŸ‘ β €
πŸ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT β €
πŸ“¦ Sampai kat awak dalam 1 ~ 3 hari bekerja
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER β €
β €
πŸ’° RM55 FREE POSTAGE SM β €
πŸ’° +RM5 SABAH / SARAWAK β €
β €
βœ‚οΈ Material : Chiffon + Cotton β €
β €
πŸ‘š FREESIZE β €
β €

Shoulder : 36cm
Sleeves : 53cm
Armhole : 36cm
Length : 73cm
Other : Transparent β €
β €
β €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE πŸ‘‡
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
ATAU
πŸ“² Telegram +60166720775
πŸ“² Wechat ID : qisnaraa_12
β €
β €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #502222WT #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017

Hai dik Nurul Huda.. Terima kasih sudi share gambar Jubah Layer untuk tatapan akak.. 😍😍😍 #testimonijubahabayafateema
#jubahprincesscut
#jubahraya
#jubahprincess
#jubahpatuhsyariah

YOU ARE AMAZING & BEAUTIFUL
.
Have a great weekend 😊
.
Jangan lupa dapatkan Autumn Jubah πŸ‚ Harga promosi RM 139 jee 😍
.
πŸ“±011-10249409
.
πŸ–₯ www.lisaadam.com.my
.
#jubahraya
#wudhufriendly
#bffriendlyjubah
#rugitakgrab
#lisaadamraya2017

Collection baru lagii and this one also BELOW RM100!! Taburan manik di bahagian depan jubah ✨✨. Jom selit order dgn sis πŸ˜‰πŸ˜‰ Jubah Hurra

30 colours available

RM95.00 ONLY 😱😱 ALL SIZE AVAILABLE UNTIL 8XL

Dm or ws me noww ➑ 01131217107 for details
Dm or ws me noww ➑ 01131217107 for details

#custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

KURTA ISTANBUL
MATERIAL - POLYCOTTON SUFI PREMIUM TINGGI
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas dan bermutu tinggi, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🏻Cutting : SLIM FIT DESIGN
Hidden poket kiri kanan & Pakai terus handsome
|
HARGA RM 109 SM SS Termasuk postage |
Size S to XL
Ready Stock
|
🏷
|
πŸ“¦Postage Included
|
For order, whatsapp "ISTANBUL" 014-9915419
|
Just comment down below "nak" & we will DM you right away
|
Double tap & please tag your friends below

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelakislimfit #heroseorangcinderella #lofatah #lofatahfans

❀️JUBAH GAZA❀️ harga sekarang RM 100
harga asal RM 130

30 colors

material : mix silk

berminat boleh wassap saya : 0182104437

#agentsahzuzasdotes
#jubahmuslimah
#jubahraya

POOJA DOLL SAREE
.
Material | Chiffon Georgette Saree with full lining
Size | S M L XL
.
Features | Hidden zip for wudhu friendly
.
Price : RM150
Pos : RM8 sm / RM12 ss
.
PROSES ORDER 7 KE 10 HARI BEKERJA
.
❀️Note : -Colour may different due to lighting and PC viarance
.
#sayajualbajukurung #bajukurungmodenraya #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungmini #kurungmurah #kurungcotton #jubahmurah #jubahsatin #jubahraya #jubahrayamurah #follow4likes #follow4like #like4likes #like4follow #like4like #followforfollow #ajimaura #terapiinstagram #likeforlike #bajumurah #setibuanak #ibuanak #bazaarpaknil #likers #jubahmurah #dressmurah #likesbackalways #kurungmodenmurah #jubahrayamurah

DARI GEMUK GEDEMBOL SAMPAI KURUS KERING!!.
.
Dulu seluar saiz 40 pun sempit lagi. Sekarang saiz 32 masih rasa longgar lagi.
.
Ini cerita benar! Bukan rekaan semata. Turunkan berat seawal 4 hari. Jom join team kurus kami #kurusdengansharkburn.
.
Whatsapp kami untuk dapatkan khidmat nasihat untuk turunkan berat badan dari pakar turun berat badan kami πŸ“²013-7696948 😘.
.
#sharkburn #bakarlemak #fatburner #kuruscepat #kurus #nakkurus #jomkurus #jomcantik #hariraya #foodlover #foodporn #gemuk #buncit #slimmingworld #slim #fit #fitness #diet #workout #gym #mygym #tipsrampingcepat #sapotlokal #promosikawkaw #hilangkanbuncit #terlajaklaris #kurungraya #jubahraya #Aira

Elegant laser cut abaya dress with an open front.
- www.MoonAbaya.com (Shop Online)
- By @moonabaya
- Makeup: @emy_woo
- Model: @missmaera
- Photographer: @ctimhnye

MOST RECENT

SALE❗️❗️SALEβ—οΈβ—οΈπŸ˜±πŸ˜±
.
🌟SET KURUNG DHIA
.
πŸ’“ PRICE : RM65
.
πŸ“¬ POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
.
❌ NORMAL PRICE RM87
.
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust : 40"
Sleeve length : 24"
Length : 28"
Skirt :
Waist : 26- 34"
Hips : 40"
Length : 41"
.
βœ”οΈ Free size( fit to L )
.
🌟 TOP:
❣ Material crepe
❣ Ada butang belakang leher
.
🌟 SKIRT:
❣ Bubble
❣ Pinggang fully getah
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#mencintaimumrphotographer
#setkurungdhia
#setkurungdhiamurah
#kurungdhiamurah

β€οΈπŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™ MARISSA SONGKET πŸ’™πŸ’œπŸ’›πŸ’šβ€οΈ
.
🌟 PRICE : RM78
.
πŸ“¬ POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
Measurements :
Top
Shoulder : 16"
Bust : 39"
armhole : 17"
Sleeve length : 21.5"
waist : 36"
Length : 32.5"

Skirt :
Waist : 26-34" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 41"
.
πŸƒ Free size( fit to L)
πŸƒ Material moss crepe + printed songket
πŸƒ Ada tali ribbon di belakang
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#marissasongket
#marissasongketmurah

πŸ’žADELIA DRESS 151AAπŸ’ž
.
🌹PRICE : RM90 SM / RM93 SS .
.
πŸ’žSIZE : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
⚑️2XL ADD RM5
.
.
❀️ Fabric royal silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
πŸ’š BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
πŸ’› Dress PRINCESS cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya di samping tampil sopan - Potongan kemas
πŸ’™ Nursing friendly
πŸ’œ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak
πŸ’› Mudah digayakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
❀️ Ironless
πŸ’œ Zip depan belakang
πŸ’— Warna akan berbeza sedikit dalam 10% disebabkan kesan pencahayaan
.
❗️Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
.
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#adeliadress151aa
#adeliadress151aamurah
#adeliadress
#adeliadresslynnonlyy
#adeliadressmurah

πŸ’žADELIA DRESS 151AAπŸ’ž
.
🌹PRICE : RM90 SM / RM93 SS .
.
πŸ’žSIZE : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
⚑️2XL ADD RM5
.
.
❀️ Fabric royal silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
πŸ’š BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
πŸ’› Dress PRINCESS cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya di samping tampil sopan - Potongan kemas
πŸ’™ Nursing friendly
πŸ’œ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak
πŸ’› Mudah digayakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
❀️ Ironless
πŸ’œ Zip depan belakang
πŸ’— Warna akan berbeza sedikit dalam 10% disebabkan kesan pencahayaan
.
❗️Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
.
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#adeliadress151aa
#adeliadress151aamurah
#adeliadress
#adeliadresslynnonlyy
#adeliadressmurah

πŸ’žADELIA DRESS 151AAπŸ’ž
.
🌹PRICE : RM90 SM / RM93 SS .
.
πŸ’žSIZE : XS, S, M, L, XL, XXL
.
.
⚑️2XL ADD RM5
.
.
❀️ Fabric royal silk, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
πŸ’š BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
πŸ’› Dress PRINCESS cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya di samping tampil sopan - Potongan kemas
πŸ’™ Nursing friendly
πŸ’œ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak
πŸ’› Mudah digayakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
❀️ Ironless
πŸ’œ Zip depan belakang
πŸ’— Warna akan berbeza sedikit dalam 10% disebabkan kesan pencahayaan
.
❗️Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
.
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#mentormilenia2017
#bajuraya2017
#koleksibajuraya2017
#maharajalawakmega2017
#adeliadress151aa
#adeliadress151aamurah
#adeliadress
#adeliadresslynnonlyy
#adeliadressmurah

❀ JUBAH YASNAH ❀
.
Cantik menarik kau memang debom betul design ni. Memang sesuai sangat untuk semua event. Nak bawak pergi jejalan pun boleh tau guyss 😱😍😚
.
Don't worry, sebab ada 30 warna yang menanti ada 😱 comfirm rambang mata uolss 😍😱😰πŸ”₯Memang selesa & yang penting tak jarang tau 😘😍
.
Hanya RM 110, jubah ni awak semua boleh design sendiri tau 😘😘😍. Nak tambah lace or manik pun boleh tau guyss😍😍
.
Saiz?
Jangan risau sebab kami ada saiz dari xs ~ 8xl πŸ‘πŸ‘, budak-budak punya Saiz pun ada 😍
.
Ha tunggu apa lagi, Jangan ragu-ragu ws kami 😘
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
01129058427
01129058427
01129058427
01129058427
01129058427
#custommadeweddingdress #jubah #bajukahwin #bajukahwinmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #bajunikahmurahonline #bajunikah #bajunikahputih #jubahmurah #jubahsale #jubahplussize #bajuextrasize #salejubah #jubahdress #jubahmoden #jubahnursing #jubahcrepe #jubahcantik #jubahlabuh #jubahsyari #jubahootd #jubahnikah #jubahcut #jubahgaza #jubahabaya #jubahraya #jubahlovers #jubahmuslimah

πŸ’—πŸ’—πŸ’—JUBAH WRAP ALYAπŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
🌟 PRICE : RM70
.
πŸ“¬ POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
❣ MATERIAL : MOSS CREPE ❣ FREE SIZE FITS TO L
.
MEASUREMENT:
SHOULDER : 15 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 53.5 '' .
❣ Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#jubahwrapalya
#jubahwrapalyamurah
#jubahwrapmurah

πŸ’—πŸ’—πŸ’—JUBAH WRAP ALYAπŸ’—πŸ’—πŸ’—
.
🌟 PRICE : RM70
.
πŸ“¬ POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
❣ MATERIAL : MOSS CREPE ❣ FREE SIZE FITS TO L
.
MEASUREMENT:
SHOULDER : 15 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 53.5 '' .
❣ Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#jubahwrapalya
#jubahwrapalyamurah
#jubahwrapmurah

πŸ’–πŸ’– Daisy Blouse πŸ’–πŸ’–
.
πŸŒ€ RM56
.
πŸ“¬ Postage: RM8 SM / RM12 SS
.
🌟 Size S, M, L
.
Detail ukuran:

Size S
Bahu 15
Dada 34
Panjang tangan 22
Armhole 16
Pinggang 28
Punggung besar
Labuh baju 27
Labuh blkg 31

Size M
Bahu 15
Dada 36
Panjang tangan 22
Armhole 17
Pinggang 30
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32

Size L
Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 22
Armhole 18
Pinggang 31
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32
.
❀️ Material: Moss crepe dengan organza lace
πŸ’š Tidak panas dan tidak jarang
πŸ’› Potongan peplum kepok2 bahagian lengan baju dan bawah baju dijahit dengan organza menghasilkan alunan kepok2 pada baju
πŸ’™ Zip belakang baju utk mudah pakai
❣ Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#daisyblouse
#daisyblousemurah
#blousemurah

πŸ’–πŸ’– Daisy Blouse πŸ’–πŸ’–
.
πŸŒ€ RM56
.
πŸ“¬ Postage: RM8 SM / RM12 SS
.
🌟 Size S, M, L
.
Detail ukuran:

Size S
Bahu 15
Dada 34
Panjang tangan 22
Armhole 16
Pinggang 28
Punggung besar
Labuh baju 27
Labuh blkg 31

Size M
Bahu 15
Dada 36
Panjang tangan 22
Armhole 17
Pinggang 30
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32

Size L
Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 22
Armhole 18
Pinggang 31
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32
.
❀️ Material: Moss crepe dengan organza lace
πŸ’š Tidak panas dan tidak jarang
πŸ’› Potongan peplum kepok2 bahagian lengan baju dan bawah baju dijahit dengan organza menghasilkan alunan kepok2 pada baju
πŸ’™ Zip belakang baju utk mudah pakai
❣ Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#daisyblouse
#daisyblousemurah
#blousemurah

πŸ’–πŸ’– Daisy Blouse πŸ’–πŸ’–
.
πŸŒ€ RM56
.
πŸ“¬ Postage: RM8 SM / RM12 SS
.
🌟 Size S, M, L
.
Detail ukuran:

Size S
Bahu 15
Dada 34
Panjang tangan 22
Armhole 16
Pinggang 28
Punggung besar
Labuh baju 27
Labuh blkg 31

Size M
Bahu 15
Dada 36
Panjang tangan 22
Armhole 17
Pinggang 30
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32

Size L
Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 22
Armhole 18
Pinggang 31
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32
.
❀️ Material: Moss crepe dengan organza lace
πŸ’š Tidak panas dan tidak jarang
πŸ’› Potongan peplum kepok2 bahagian lengan baju dan bawah baju dijahit dengan organza menghasilkan alunan kepok2 pada baju
πŸ’™ Zip belakang baju utk mudah pakai
❣ Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#daisyblouse
#daisyblousemurah
#blousemurah

πŸ’–πŸ’– Daisy Blouse πŸ’–πŸ’–
.
πŸŒ€ RM56
.
πŸ“¬ Postage: RM8 SM / RM12 SS
.
🌟 Size S, M, L
.
Detail ukuran:

Size S
Bahu 15
Dada 34
Panjang tangan 22
Armhole 16
Pinggang 28
Punggung besar
Labuh baju 27
Labuh blkg 31

Size M
Bahu 15
Dada 36
Panjang tangan 22
Armhole 17
Pinggang 30
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32

Size L
Bahu 15.5
Dada 38
Panjang tangan 22
Armhole 18
Pinggang 31
Punggung besar
Labuh baju depan 28
Labuh baju belakang 32
.
❀️ Material: Moss crepe dengan organza lace
πŸ’š Tidak panas dan tidak jarang
πŸ’› Potongan peplum kepok2 bahagian lengan baju dan bawah baju dijahit dengan organza menghasilkan alunan kepok2 pada baju
πŸ’™ Zip belakang baju utk mudah pakai
❣ Warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Berminat?
πŸ“²Whatsapp/telegram 01124140993

STOK TERHAD!!
Siapa cepat dia dapat!

#jubahdress
#kurungmoden
#kurungmurah
#dressmurah
#dress2017
#jubahraya
#jubahmurah
#sayajualmurah
#elegant
#instashop
#jubahonline
#muslimahclothing
#uptodate
#fashion
#lynnonlyy
#dressnikah
#dresstunang
#ootd
#salemurah
#bajukurungrayamurah
#bajurayamurah
#bajuraya2017
#bajurayasedondonmurah
#kurtalelakimurah
#koleksibajuraya2017
#titiancinta
#konsertmegaaf
#daisyblouse
#daisyblousemurah
#blousemurah

Most Popular Instagram Hashtags