#jubahraya

313050 posts

TOP POSTS

HAWWAREEL EID MUBARAK 17' COLLECTION | ✨ HAWANIS JUBAH PEPLUM ✨

RAYA DAH MAKIN HAMPIR , MESTI RAMAI TENGAH MENCARI KOLEKSI BAJU RAYA YANG TAMPAK EKSKLUSIF , MEWAH & BERGAYA KAN

Material : Custome Made High Premium Italian Satin Casablanca & Eksklusif 3D Flowers Beads n Lace
Colour : Antique white cream
Size : S , M & L
Features : Wudhu' friendly . Hidden zip at the back .
Price : - Normal price : 229 MYR { Inc postage & GST } - Promo price : 180 MYR { Inc postage & GST }
Koleksi #Hawanisjubahpeplum akan memberi imej tampak mewah , simple & eksklusif untuk anda sempena Aidilfitri ini . Kesemua koleksi #Hawanisjubahpeplumraya17' ini diperbuat daripada kain material yang berkualiti tinggi , tidak jarang serta tampak flowy beralun & cantik terletak untuk keselesaan Pemakai koleksi @hawwareel.co 😍 Setiap rekaan ini juga dicantikkan lagi dengan bunga 3D dan lace manik di lengan bagi menaikkan seri si pemakai ✨😘 P/s : semua " READY STOCK " ye tidak ada preorder | Kepada sesiapa yang suka gaya Anggun , Simple tapi masih menyerlah di HARIRAYA nanti , " HAWANIS JUBAH PEPLUM " adalah pilihan yang tepat . Bila memakainya confirm nampak manis bersemut gittew 💋

#Hawanisjubahpeplum #hawanisjubahpeplumraya17'
#bajuraya2017
#jubahraya

Luruh tak jantung tengok Kurta Sunan Emerald Green ni.. Terbaik gittewwwww
. . 🌀 High QUALITY Cotton Silk
🌀 Cutting Slimfit
🌀Sulaman Logo Kemas di bahagian hadapan
🌀Premium Design
🌀Size: S M L XL XXL
.
Price : Rm129
.
Whatsapp 018.3132.678
Whatsapp 018.3132.678 .
#jubahlima #limawaktu #jubah5waktu #jubahlimawaktu #jubahlelaki #jubahmoden #jubahlelakimoden #jubahraya #jubahslimfit #jubahmurah #jubahselesa #jubahraya2017 #bajuraya #projekraya2017 #jubahmekah #jubahnikah #jubahkahwin #jubahsanding #jubahmuslim #rayahaji2017 #jubahmuslimah #hantaran #kurtamoden #kurtaslimfit #rayahaji #kurtaraya #kurta5waktu #kurtalimawaktu #5waktuxwawazainal #kurtasunan

Ok, dia dah keluar dh.. Sabar sabar sikit jam lagi.. Whatsapp dh bertalu2 masuk ni.. Saya akn cuba rply secepat mungkin.. #kurtaraya2017 #limawaktu #jubahraya #jubahraya2017 #kurtamurah

JUBAH QISYA
material lycra high kualiti
-tidak panas dan tidak jarang
-tidak melekat

Harga RM120 (tidak termasuk postage)

Pelbagai pilihan warna ** Jubah pre order ** Berminat dm 😊

#jubah #jubahraya #jubahmuslimah

Hi.. Now uoll semua boleh dapatkan "Embroidery Jubah" keluaran terbaru dan pertama di Malaysia. Limited edition kot! So xdela time raya nanti korang pakai sedondon dgn kwn2 hang pi beraya! Korang boleh dapatkan di @ua_butik style begin here.
#fauzimohamad #uabutik #stylebeginhere #men #menstyle #menswear #mensfashion #jubah #jubahraya #bajuraya2017

Happy lunch uolls..Ehh lunch ke bulan puasa ney..Aloo sis gurau je 😚 Hiks sis nak tunjuk ney ha set sedondon modern ibu dan anak 😍😍 Cantik ke cantik ?
_

Berkenan tak? Meh beli takyah pikir banyak kali..Dah cantik dah berkenan beli je 😘 Comfirm meletops ibu dan anak di pagi raya 😍😍 Ihiksss
_

Banyak lagi pilihan colour yg sweet n gojess tau 😍 Jum usha dekat ig @milliyyaexclusive sekarang ! Jangan lupa tekan button follow sekali 😉 Hewhew senang boleh tengok sis update new design dekat sana tau tau ❤
_

#sharedbywawa #instashop #instafamous #instagram #terapiinstagram #kitagunani #like4like #follow4follow #sayajual #sayajualmurah #jubahmodern #jubahsedondonibudananak #jubahmurah #jubahnikah #jubahtunang #jubahsanding #jubahraya #bajuraya #lifestyle #bazaarpaknil #freedom #bajuraya

APE LAGI TUNGGU JUBAH RTW 2017 ..PALING LARIS SAMBUTAN NYA TAHUN INI DAN JUGA KURTA YANG MENDAPAT SAMBUTAN BEGITU LUAR BIASA DARI KAMI RR ..RM 250 ..SANGAT BER BER BALOI DAN SELESA DENGAN DESIGN HEBAT DAN TERKINI ..#allahamdulillah#laris#apetunggulagi BOLEH ORDER DAN DM OFFICIAL IG KAMI @official_dfzroyale SEKARANG STOCK 1000 PCS DAN TINGGAL DLM 527 PCS SELEPAS LAUNCHING MINGGU LEPAS ..HEBAT BUKAN ..BUKAN PROPA ATAUPUN MAINAN TAPI KENYATAAN #syukurlah #jubah#jubahsale#jubahpria#jubahraya#jubahmoden#jubahraya2017#kurtaraya#kurtalelaki#kurtacotton#kurtastylo#rayapromo#rayartw2017#rayamegasale#rayadatanglagi#razman_razmikualalumpur#razman_razmikualalumpur#razmanrazmi_#fashiondesigner#malaysiadesigner

ONLINE CATALOGUE DESIGN FOR @sulaimsecret.
Niche : Muslimah Fashion Brand

For further further inquiries 📱0195005593 (preferably whatsapp)
📩qjartsnetwork@live.com

Quality Job by QJ Design

#designermalaysia #graphics #grafik #logopond #logoicon #branding #brandidentity #icon #food #vector #logotype #brand #corporatebranding #logo #logodesigner #qjdesign #qjdesignMY #fashion #jubah #abaya #designfromtheheart #women #womanfashion #bajuraya #jubahraya

Oppo R9s
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
👉(WhatsApp +6017-7110957) 😘
.

#unimas #ramadhan #ramadan #ootdmy #shawlmurah #tudungbawal #lokalah #unisza #unisel #uitmarau #dexandramurah #bajuraya2017 #jubahraya #uitmsegamat #jubahraya #dongibab #ootdmy #kipidap #sahur #unisza #unikl #usim #naelofarhijab #uthm #politeknik #pahang #bazarramadhan #iftar #kotabharu #sabahan #kedahan

MOST RECENT

(TAK RUGI BELI)ARYANI SET SYARIE PROMO PRE-ORDER RM 169 .
.
.
🎀PROMO PRICE TILL 6/6/2017 RM 169free postage +free khimar
🎀Normal price : RM 189 🎀Combo price: RM 159/set .
.
.
MEASUREMENT &OTHER COLORS CLICK
#zharyanisetsyarie
.
.

Aryani set syarie
. 🍀FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye..PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah masih labuh
.
. 🍀Material:CRYSTAL CHIFFON,ICE COOL JERSEY(inner)DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
.

Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner menggunakan “ ice cool” jersey. Taburan BATU SWAROSKI bagi effect “GLAMOUR” .
. 🍀14 PILIHAN WARNA .
. 🍀BF &WUDHU FRIENDLY
zip di tangan dan di dada. . .
❗️please be expected the color may slightly differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
ESTIMATE DELIVERY : 8/6/2017-15/6/2017 .
.

WHATSAPP ORDER
013 791 4566 .
.
#jubah
#jubahraya
#jubahsyarie
#setsyarie
#jubahnursingfriendly
#jubahnursing
#jubahcantik
#jubahraya
#bajuraya
#bajuraya2017
#jubah
#bajurayacoupleset
#khimarraya
#jwejen
#jelitawardrobebyzarith

JUBAH DUBAI
FATTAH AMIN X ELRAH EXCLUSIVE
.
Tudiaaa. Jubah Fattah Amin dah release. Tak payah pening2 dah nak pakai jubah apa time raya nanti. Ambik je jubah ni tinggal nak pilih warna je. Jubah Dubai menyediakan 19 warna yang menarik dan sempena hari raya ni kami memberi potongan sebanyak RM20. Jom dapatkan sekarang!!
.
🔥Jubah Dubai
🔥Material : High Quality Cotton
🔥Price : RM189(exc postage)
🔥Size : XS | S | M | L | XL
.
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
.
#elrah #elrahexclusive #elrahjubah #elrahraya #elrah2017 #elrahexclusivexfattahamin #elrahjubahlelaki #elrahjubahfattahamin #jubahraya #jubahfattahamin #jubahelrah #fattahaminelrah #fattahaminxelrahexclusive #fattahlovers #fattzura #jomraya #justelrah #jomelrah #bydeenz

JUBAH DUBAI
FATTAH AMIN X ELRAH EXCLUSIVE
.
Tudiaaa. Jubah Fattah Amin dah release. Tak payah pening2 dah nak pakai jubah apa time raya nanti. Ambik je jubah ni tinggal nak pilih warna je. Jubah Dubai menyediakan 19 warna yang menarik dan sempena hari raya ni kami memberi potongan sebanyak RM20. Jom dapatkan sekarang!!
.
🔥Jubah Dubai
🔥Material : High Quality Cotton
🔥Price : RM189(exc postage)
🔥Size : XS | S | M | L | XL
.
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
.
#elrah #elrahexclusive #elrahjubah #elrahraya #elrah2017 #elrahexclusivexfattahamin #elrahjubahlelaki #elrahjubahfattahamin #jubahraya #jubahfattahamin #jubahelrah #fattahaminelrah #fattahaminxelrahexclusive #fattahlovers #fattzura #jomraya #justelrah #jomelrah #bydeenz

JUBAH DUBAI
FATTAH AMIN X ELRAH EXCLUSIVE
.
Tudiaaa. Jubah Fattah Amin dah release. Tak payah pening2 dah nak pakai jubah apa time raya nanti. Ambik je jubah ni tinggal nak pilih warna je. Jubah Dubai menyediakan 19 warna yang menarik dan sempena hari raya ni kami memberi potongan sebanyak RM20. Jom dapatkan sekarang!!
.
🔥Jubah Dubai
🔥Material : High Quality Cotton
🔥Price : RM189(exc postage)
🔥Size : XS | S | M | L | XL
.
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
📲Whatsapp : 013-6515706
.
#elrah #elrahexclusive #elrahjubah #elrahraya #elrah2017 #elrahexclusivexfattahamin #elrahjubahlelaki #elrahjubahfattahamin #jubahraya #jubahfattahamin #jubahelrah #fattahaminelrah #fattahaminxelrahexclusive #fattahlovers #fattzura #jomraya #justelrah #jomelrah #bydeenz

Baju Kurung (Pleated Ruffle) 😍😍😍
.
Tunggu3.. 😄😄😄
.
Nanti pihak wardatulbaydha releasekan ❤ Jom beraya dgn koleksi Jubah kak warda 😙
.
To order: DM or Whatsapp +60148394942 😊
.
#wardatulbaydha #wardatulbaydharaya2017 #jubahmuslimah #bajukurungmoden #bajumuslimah #bajukurungmurah #bajuraya2017 #tudunglabuhmurah #jubahplain #jubah #jubahmurah #hijabista #shawl #hijab #jubahmoden #jubahraya #naelofar #tudunginstant #tudungraya #ramadhan #terengganu #khimar #kualaterengganu #beg #khimarmurah #kuantan #telekung #telekungmurah

Cahayalana CLE 2016:
ARYANI SYARI JUBAH
REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
.
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.
.
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69
.
Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.
.
CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
.
14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” .
BF N WUDHU FRIENDLY
.
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
Harga sehingga 6 jun
RM 170 sem / RM 175 ss
.
Harga selepas 6 jun
RM 190 sem / RM 195 ss
.
Order whatsapp 017-2117370
.
#jubaharyani #aryanijubah #jubahmuslimah #bajujubah #jubahraya #muslimahjubah

(TAK RUGI BELI)ARYANI SET SYARIE PROMO PRE-ORDER RM 169 .
.
.
🎀PROMO PRICE TILL 6/6/2017 RM 169free postage +free khimar
🎀Normal price : RM 189 🎀Combo price: RM 159/set .
.
.
MEASUREMENT &OTHER COLORS CLICK
#zharyanisetsyarie
.
.

Aryani set syarie
. 🍀FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye..PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah masih labuh
.
. 🍀Material:CRYSTAL CHIFFON,ICE COOL JERSEY(inner)DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
.

Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner menggunakan “ ice cool” jersey. Taburan BATU SWAROSKI bagi effect “GLAMOUR” .
. 🍀14 PILIHAN WARNA .
. 🍀BF &WUDHU FRIENDLY
zip di tangan dan di dada. . .
❗️please be expected the color may slightly differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
ESTIMATE DELIVERY : 8/6/2017-15/6/2017 .
.

WHATSAPP ORDER
013 791 4566 .
.
#jubah
#jubahraya
#jubahsyarie
#setsyarie
#jubahnursingfriendly
#jubahnursing
#jubahcantik
#jubahraya
#bajuraya
#bajuraya2017
#jubah
#bajurayacoupleset
#khimarraya
#jwejen
#jelitawardrobebyzarith

Dress labuh yang direka khas untuk gegirl kesayangan anda.

Material yang digunakan amat selesa dan berkualiti.High grade heavy satin dan juga material broked dibahagian atas menjadikan dress ini kelihatan eksklusif.

RM45 (NB-8YR) RM55 (9YR-12YR) EXCLUDE POSTAGE

BERMINAT WASSAP 012-2214180

#bazaarpaknil #bazaar #bajuraya #bajubudak #jubahgirl#bazarpaknil #jubah #jubahgirl#jubahbaby #jubahbaru #jubahraya #maribeli #maribelionline #maribelidengansaya #jombeli #jomshopping #jombelidengansaya #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmurah #sayajualdress#murahmeriah #malaysiaonlineshopping#sayajualonlinemurah#nakclearstok #lelongjubahmurah #aqiqah#jubahaqiqah #sayajualmurah2

👑JUBAH BASIRA👑
.
.
-Material Tisabella Silk. Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah.
-Nursing friendly ZIP
-Wudhuk friendly GETAH
-Saiz XS hingga 5xl
-A cut
.
Boleh cek semua design dan size Basira di sini: #basirakr2017
.
💲 HARGA TERRRLAJAK MURAH 💲
👉🏼👉🏼 RM 85 SM / RM 90 SS
.
.
Borong min 12 helai
RM 73 SM / RM 78 SS
.
.
.
Whatsapp to order: 011-1098 6867
.
.
.
#promosijubah #promosiramadhan #jubahramadhan #jubahplain #jubahkosong #jubahsimple #jubahraya #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahcantik #bajuraya #bajuraya2017 #dressmurah #koleksiraya #raya2017collection #rayacollection #jubahplussize #dressplussize #jubahplainplussize #jubahfloral #jubahbasira #basirajubah #jubahborong #borongjubah #jubahraya2017 #jubahbunga

👑JUBAH BASIRA👑
.
.
-Material Tisabella Silk. Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah.
-Nursing friendly ZIP
-Wudhuk friendly GETAH
-Saiz XS hingga 5xl
-A cut
.
Boleh cek semua design dan size Basira di sini: #basirakr2017
.
💲 HARGA TERRRLAJAK MURAH 💲
👉🏼👉🏼 RM 85 SM / RM 90 SS
.
.
Borong min 12 helai
RM 73 SM / RM 78 SS
.
.
.
Whatsapp to order: 011-1098 6867
.
.
.
#promosijubah #promosiramadhan #jubahramadhan #jubahplain #jubahkosong #jubahsimple #jubahraya #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahcantik #bajuraya #bajuraya2017 #dressmurah #koleksiraya #raya2017collection #rayacollection #jubahplussize #dressplussize #jubahplainplussize #jubahfloral #jubahbasira #basirajubah #jubahborong #borongjubah #jubahraya2017 #jubahbunga

👑JUBAH BASIRA👑
.
.
-Material Tisabella Silk. Lembut. Ringan. Selesa. Menampakkan alunan mewah di setiap langkah.
-Nursing friendly ZIP
-Wudhuk friendly GETAH
-Saiz XS hingga 5xl
-A cut
.
Boleh cek semua design dan size Basira di sini: #basirakr2017
.
💲 HARGA TERRRLAJAK MURAH 💲
👉🏼👉🏼 RM 85 SM / RM 90 SS
.
.
Borong min 12 helai
RM 73 SM / RM 78 SS
.
.
.
Whatsapp to order: 011-1098 6867
.
.
.
#promosijubah #promosiramadhan #jubahramadhan #jubahplain #jubahkosong #jubahsimple #jubahraya #jubahmuslimah #dressmuslimah #jubahcantik #bajuraya #bajuraya2017 #dressmurah #koleksiraya #raya2017collection #rayacollection #jubahplussize #dressplussize #jubahplainplussize #jubahfloral #jubahbasira #basirajubah #jubahborong #borongjubah #jubahraya2017 #jubahbunga

🌹🎆RAYA COLLECTION 2017🌠🌹 Hot Design yg Mempunyai 4 Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ 💖DEBUNGA DRESS💖

Keistimewaan Dress by HF yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Lembut Beralun Royal Silk
✅ Cutting Princess Cut ✅ Saiz Available S - XL ✅ Bercuff Getah di Pergelangan Tangan ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
😊

Whatspp 0139790749

#jubahraya #jubah #bajukurung #bajukebaya #bajukebarung #bajukenduri #bajuraya #bajukurungmurah #bajukurungmoden #dress #peplum #mamapapacollections

(TAK RUGI BELI)ARYANI SET SYARIE PROMO PRE-ORDER RM 169 .
.
.
🎀PROMO PRICE TILL 6/6/2017 RM 169free postage +free khimar
🎀Normal price : RM 189 🎀Combo price: RM 159/set .
.
.
MEASUREMENT &OTHER COLORS CLICK
#zharyanisetsyarie
.
.

Aryani set syarie
. 🍀FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye..PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah masih labuh
.
. 🍀Material:CRYSTAL CHIFFON,ICE COOL JERSEY(inner)DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
.

Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner menggunakan “ ice cool” jersey. Taburan BATU SWAROSKI bagi effect “GLAMOUR” .
. 🍀14 PILIHAN WARNA .
. 🍀BF &WUDHU FRIENDLY
zip di tangan dan di dada. . .
❗️please be expected the color may slightly differ due to lighting,editing effects and screen resolution
.
.
ESTIMATE DELIVERY : 8/6/2017-15/6/2017 .
.

WHATSAPP ORDER
013 791 4566 .
.
#jubah
#jubahraya
#jubahsyarie
#setsyarie
#jubahnursingfriendly
#jubahnursing
#jubahcantik
#jubahraya
#bajuraya
#bajuraya2017
#jubah
#bajurayacoupleset
#khimarraya
#jwejen
#jelitawardrobebyzarith

READYSTOCK ABAYA BY PA👇🏻👇🏻👇🏻
.
Marina Abaya
.
✔Open front
✔Material nidha with pearl
✔Nude color
✔Saiz 52-58 sahaja (very limited pieces)
✔FREE shawl (belt upon request)
✔Rm199 TIDAK TERMASUK POS.
.
📌SM RM10
📌SS RM13
.
.
.
.
#abayadubai #abayasaudi #abayauae #abayaarab
#abayaneelofa
#abayacardigan
#abayadubaimurah
#abayamedinah #abayalace #abayasulam #abayamalaysia
#abayasurihatimrpilot
#bazarpaknil
#abayasingapore
#abayabrunei
#abayamuslimah #abayaraya #jubah #jubaharab #jubahsaudi #jubahdubai #jubahlawa #jubahraya #yjubahmalaysia #jubahsingapura #jubahbrunei #jubahcantik #jubahmoden #readystockabaya

Most Popular Instagram Hashtags