#jubahmuslimah

MOST RECENT

Hah tengok ni bukan Humaira je tao pakai #haifa.. Kak Ja (Heliza Helmi) dan adiknya pun wearing haifa jugak warna tangerine
.
Cantik Ke cantik sangat??
.
Berminat tekan link ni http://www.wasap.my/601110796450/
.
#jubahmurah #jubahcantik #cardiganmurah #cardigancantik #suitmurah #suitcantik #bajumurah #bajucantik #bajuraya #blousemurah #dressmurah #dresscantik #bigsaleprerayaaidiladha #sale #jubahsyarie #jubahmuslimah

‼️PROMOSI RAYA HAJI‼️PROMOSI RAYA HAJI‼️PROMOSI RAYA HAJI‼️
.
.
Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn?.
.
.
Follow @prelovedabayabyrattanmy... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋.
.
Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayabyrattanmy memacam yaa
.
@prelovedabayabyrattanmy letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai
.
Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayabyrattanmy — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu
.
Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur!
.
.
Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? .
.
WHY CHOOSE US?
💋 Trusted Seller
💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya
💋 InsyaAllah quality as good as NEW
💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY
💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length
💋 No right info bout material preloveds
💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-4 HIGHLIGHT
.
.
🔥 CODE : G57
🔥 PRICE : RM61 exclude postage
.
.
FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉
.
.
‼️OFFER‼️ BUY 3 + FREE 1 Preloved Abayas
‼️OFFER‼️ BUY 3 + FREE 1 Preloved Abayas
‼️OFFER‼️ BUY 3 + FREE 1 Preloved Abayas
.
.
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
.
.
@prelovedabayabyrattanmy
@prelovedabayabyrattanmy
@prelovedabayabyrattanmy
.
Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks
.
P/s: Bayangkan sis pakai koleksi dari @prelovedabayabyrattanmy ni sambil berjalan dengan penuh keayuan lantas si abam dark, tall & ensemm pun bagaikan helang terus pinang kekakak dengan bismillah, 😉.
.
.
#prelovedabayabyrattanmy #parmyavailable

Cuti sekolah dah kembali, tag kawan-kawan sis yang bakal bernikah tak lama lagi.
.
.
#MellinaFLL
#ReadyStock
Dapat #freekhimar

🔥Balkis Kurung🔥
.
Color : BLACK
✔ Material Premium Crepe
✔ Nursing friendly
✔ Free Postage S & S
✔ Available Size : S, M, L, XL, 2XL
.
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826
Nak lagi mudah just klik nombor di bio 😙
.
#kebarung #kebarungpeplum #jubah #jubahraya #jubahcantik #bajuraya #bajurayalace #bajurayamurah #bajurayacantik #jubahdresd #jubahmurah #kurta #kurtakids #kurtakanak2 #kurungmoden #kurunglace #kurungmodenlace
#jubahmuslimah #kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajurayasedondon #fesyenmuslimah #jubahsouq #jubahsouqlover #leeyanarahmanraya #leeyanarahman #calaqisya #tudungruffle #bazarpaknil #bajucantik

🌸 Measurement Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸 Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸 Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸 Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸 Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸 Ermina Pleated Jubah 🌸
.
💕 RM115 SM / RM120 SS
💕 Material: Fursan Spesso
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
💕 Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan - Saloma
🌟Belt & Manik - Hiasan
.
Whatsapp 012-6132606 atau Dm je 😊
.
#jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahraya #jubahwanita #jubahwudhufriendly #jubahbffriendly #jubahcantik #jubahpleated #erminapleatedjubah #jubahplussize #jubahplussizemurah #jubahplussizemalaysia #dressplussize #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmalaysia #dresscantikmurah #bajuraya #bajurayamurah #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaaronlinemurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarart

🌸KURUNG LABUH MENEPATI CIRI MUSLIMAH, KURUNG QISTINA NAMA DIBERI🌸
.
💘 Dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai
💘 Nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip 💘 Poket sorok di kanan mudahkan penyimpanan barang kecil
💘 Tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas
💘 Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah
💘 Terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati
💘 Harga pasaran mencecah rm189 tapi kami lancarkan harga pengenalan cuma RM119 sahaja. .
🍃(postage ke SM ditanggung, postage ke SS tambah RM5 sahaja utk sehelai)
.
🍃Stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang😍
.
* Terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin
* Model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci
.
🍃Harga jual RM119
🍃Termasuk pos ke SM. Pos ke SS tambah RM5
🍃Non-returnable & non-refundable
.
To place your order, please whatsapp 01136734382 or click link on bio 😘 HAPPY SHOPPING! 💕
.

#bajukurungmurah #jubahcantik #bajuraya #promoraya #kebaya #songket #bajukurungmoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #jubahmuslimah #jubahprinted #bajukurungcantik #bajukurungterkini #kurung2018 #bajukurungprinted #bajurayasimple #ootdraya #bajukebaya #bajunikah #sayajualbaju
#jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blousemurah #bajukurunglycra #neelofa

🌸KURUNG LABUH MENEPATI CIRI MUSLIMAH, KURUNG QISTINA NAMA DIBERI🌸
.
💘 Dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai
💘 Nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip 💘 Poket sorok di kanan mudahkan penyimpanan barang kecil
💘 Tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas
💘 Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah
💘 Terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati
💘 Harga pasaran mencecah rm189 tapi kami lancarkan harga pengenalan cuma RM119 sahaja. .
🍃(postage ke SM ditanggung, postage ke SS tambah RM5 sahaja utk sehelai)
.
🍃Stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang😍
.
* Terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin
* Model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci
.
🍃Harga jual RM119
🍃Termasuk pos ke SM. Pos ke SS tambah RM5
🍃Non-returnable & non-refundable
.
To place your order, please whatsapp 01136734382 or click link on bio 😘 HAPPY SHOPPING! 💕
.

#bajukurungmurah #jubahcantik #bajuraya #promoraya #kebaya #songket #bajukurungmoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #jubahmuslimah #jubahprinted #bajukurungcantik #bajukurungterkini #kurung2018 #bajukurungprinted #bajurayasimple #ootdraya #bajukebaya #bajunikah #sayajualbaju
#jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blousemurah #bajukurunglycra #neelofa

🌸KURUNG LABUH MENEPATI CIRI MUSLIMAH, KURUNG QISTINA NAMA DIBERI🌸
.
💘 Dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai
💘 Nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip 💘 Poket sorok di kanan mudahkan penyimpanan barang kecil
💘 Tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas
💘 Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah
💘 Terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati
💘 Harga pasaran mencecah rm189 tapi kami lancarkan harga pengenalan cuma RM119 sahaja. .
🍃(postage ke SM ditanggung, postage ke SS tambah RM5 sahaja utk sehelai)
.
🍃Stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang😍
.
* Terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin
* Model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci
.
🍃Harga jual RM119
🍃Termasuk pos ke SM. Pos ke SS tambah RM5
🍃Non-returnable & non-refundable
.
To place your order, please whatsapp 01136734382 or click link on bio 😘 HAPPY SHOPPING! 💕
.

#bajukurungmurah #jubahcantik #bajuraya #promoraya #kebaya #songket #bajukurungmoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #jubahmuslimah #jubahprinted #bajukurungcantik #bajukurungterkini #kurung2018 #bajukurungprinted #bajurayasimple #ootdraya #bajukebaya #bajunikah #sayajualbaju
#jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blousemurah #bajukurunglycra #neelofa

Terima kasih mommies yang order untuk puteri dan putera kesayangan..♥♥
.
Terima kasih sis yang order untuk adik-adik dan juga khas untuk anak buah tersayang..♥♥
.
Semoga selamat sampai semuanya untuk dipakai di hari raya Haji nanti..
.
Jangan lupa share gambar ye.. :)
.
#jubahkanakkanak
#jubahkids
#dresskanakkanak
#dresskids
#kurtakids
#kurtakanakkanak
#kurtalelaki
#shawlkids
#shawlkanakkanak
#tudungkanakkanak
#dressmuslimah
#jubahmuslimah

🌸 LUQLUQ ABAYA 🌸
..
👉 PRE ORDER 👈
..
PRICE : RM 130 exc postage !!
PRICE : RM 130 exc postage !!
..
Available in 30 colours
Material : Mix Silk
..
**extra charge starts from 2XL**
Nursing Zip : Add RM 10
..
Just click Whatsapp Link in bio to order
Thank you✌
..
#jubahplussize #bajuplussize #plussize #jubahlace #abaya #yasminebynh #bawalinstant #instantshawl #instantbawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #shawlchiffon #blouse #abayalace #wardasuit #bajukurungmoden #kurungmoden #nealofarhijab #student #uitm #jubah #jubahmurah #abayamurah #jubahmurahmalaysia #jubahmuslimah #jubahdressmurah #dressmurah

.
Melina Blouse - Ironless
- with 2 sides pocket
- Nursing friendly
- Loose cutting
- Syariah compliance
- Breathable material
- Material moss crepe
- Opaque
- Suitable for travel

Price
1 - Rm69
2 - Rm130 only
Exc postage
.
.
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
💌Whatsapp 018 385 67 72
.
#properhijab #phlovers #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #khimar #khimarledarl #salemurah #khimarmeamor #jubahmuslimah #bajuraya #bajurayasedondon #dsphpinattic #salesyantik #husna #pengantin #properhijabsquad #phsquad

Hi korang🤗
Salam jumaat penghulu segala hari😊
.
Kami up gambar design baju yang stok masih ada di @butikmasyitahukasyah. Jomlah grab sekarang dengan harga promosi kami berikan untuk korang. Yang mana nak terus je DM jangan lambat-lambat nanti habis taw. Wahhhhh😱 sape taknak harga promosi? Mestilah nakkan😎
.
Klik Bio diatas👆 nanti kami reply secepat mungkin😉

#butikmasyitahukasyah #masyitahscarf #butikonline #butikwalkin #bajumuslimah #bajuraya #bajutunangperempuan #jubahmuslimah #jubahmurah #weddingdress #bajuhijab #hijabfashion #fashionista #hijabfashion #fashionblogger_de #fashionweek

🌸Jubah Elvyna🌸
.
Alhamdulillah, Jubah Muslimah Elvyna diberi nama. Kami buat dengan penuh kasih sayang ❤ .
🍃Nursing Friendly
🍃Wudhu' friendly 🍃Ada zip di lengan
🍃Material : Polycrepe berkualiti dan sangat selesa dipakai
🍃Tahan lasak & mudah dijaga
.
🍃Harga:
✔Biasa : 1 pcs RM59 .
✔Combo :
2 pcs RM100
3 pcs : Harga combo 2pcs + Harga biasa 1 pcs 🔥Sale combo tamat pada Isnin 20/8/2018🔥
- Harga termasuk pos ke SM & SS
- Non-returnable & non-refundable
.
.
Alhamdulillah, produk ni telah menerima testimoni yang baik kerana ianya selesa dipakai dan tahan lasak.
.
.
To place your order, please whatsapp 01136734382 or click link on bio 😘 HAPPY SHOPPING! 💕
.

#bajukurungmurah #jubahcantik #bajuraya #promoraya #kebaya #songket #bajukurungmoden #bazaarpaknil #kurungmurah #kurungmoden #bajukurungcotton #jubahmuslimah #jubahprinted #bajukurungcantik #bajukurungterkini #kurung2018 #bajukurungprinted #bajurayasimple #ootdraya #bajukebaya #bajunikah #sayajualbaju
#jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blousemurah #bajukurunglycra #neelofa

Most Popular Instagram Hashtags