#jubahmurah

2049143 posts

TOP POSTS

Ditengah kesibukannya, Aamir Khan masih sempat mengantar dan menuntun ibunya ke tanah suci. . .
Semoga kita bisa pergi haji, dan menjadi anak yang berbakti kepada orangtua... Aamiin. . . . .
@sharemanfaat_
@sharemanfaat_
@sharemanfaat_ .
Kontribusi :
@ahmadzahrudin.mn
@negeri_qurani - .
------------------------ Ayo tag sahabatmu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ -
#haji #hajimurah #umrah #umroh #umrohmurah #mengalahuntukmenang #bakti #bookstagram #ngaji #buku #kitab #santriwati #kabah #mekah #madinah #ziyarah #ziarah #hijab #gamis #jubah #jubahmurah #bunda #india #madinahalmunawwarah #amirkhan #aamirkhan #pp

โ€œNgapain pake hijab gede gitu,tapi akhlaq nya gitu ya?โ€
โ€œDuh sayang banget mbak,pake hijab tapi kok kaya gitu akhlaq nya?โ€
โ€œUdah lepas aja hijab nya,daripada pake tapi akhlaq nya kaya gitu!โ€
โ€ข
Kadang suka ada orang orang yang menilai seperti itu,padahal mereka tak tahu. Bagaimana sulitnya untuk mendamaikan keduanya,
Untuk menormalkan kedua nya dengan sama,
Untuk menyamakannya pun sangat sulit ukhti,
Butuh waktu yang lama,butuh proses yang lama untuk menyamakan,mendamaikan keduanya.
Hijab ya hijab.
Akhlaq ya akhlaq.
Mereka adalah perkara yang berbeda ukhti . .
Jika seseorang melakukan kesalahan,jangan salahkan hijab nya. Namun akhlaqnya.
Jangan pernah mencibir seseorang yang memakai hijab,namun akhlaqnya yang memang belum baik.Memang yang berhijab belum tentu baik,tapi yang baik pasti berhijab๐Ÿ˜‰.
.
@shareislam_
@shareislam_
@shareislam_
.
.
Ukhty : @kaktusss_elv . .
Ayo tag sahabatmu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . . .
#niqab #niqabinframe #ryaslabolozone #follow4follow #lovequotes #hijabinstan #gamisinstan #bookstore #paidpromote #paidpromotemurah #media #jilbab #kerudung #cadar #hijab #gamis #ppmurah #jubah #jubahmurah #jubahdress #hijabmodis #book #kitab #kitabkuning #majlis #onlinestore #onlineshop #promomurah

Laki-laki pakai baju koko? lak-laki berjubah? celana cingkrang?
Ustad ?
Anak pondok?
gak gaul banget yak?
Gaya apaan sih, ngiku fashion mana sih?
Apa ga malu pake pakaia gitu kemana-mana ?
Yaaaaaa, dulu kurang lebih seperti itu anggapan terhadap lelaki berpakaian sunnah
Yah namanya juga di butakan syaitan
.
.
Tapi sekarang,
Sejak Allah beri jalan ku yang berbeda,
Justru yg berkemja dan berjeans terliht biasa saja, malah yang berjubah yang ku lihat luar biasa
Semua cowo berjubah ganteng nya naik 3x lipat dah
hihihi
masyaallah , kadang wajah-wajah nya memancarkan keindahan, kedamaian, dan kebahagiaan masa depan
.
.
Di balik sunnah ada kejayaan
.
.
Repost By : @widyaoktam ๐Ÿ“
.
.
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
.
.
Ayo Tag Sahabat Mu๐Ÿ’Œ๐Ÿ’Œ๐Ÿ’Œ
.
.
#hijrahsantun #jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimahmurah #jualjubah #bungapalsu #jualbungapalsu #baper #gaya #gaul #cowokganteng #cowo #cowokkeren #cowok #laki #pria #hitamputih #hitam #sunnah #tanjungpinang #ganteng #kekinian #kekinianbanget #kekiniankatanya #celanacowok

Banyaknye gula dalam air gas, kerbau merah dan makanan minuman manis yang lain.
.
Doktor sarankan 24 gram gula saja sehari. Kalau 1 kiub tu dah 4 gram, maksima sehari 6 biji kiub je.
.
Kalau asyik ambil makanan dan minuman camni, belum kira hidangan lain waktu sarapan, makan tengahari dan makan malam, naya berat badan nanti.
.
Hati2 apabila pilih makanan dan minuman yang manis.
.
TURUN LEMAK, KEKAL OTOT
.
Turun berat badan sihat jadi lebih mudah bila ada Coach.
.
#turunberatbadansihat
#coachismailayu
#azamkurussebelumraya
#projekkurussebelumraya
#teamkurussihat

Nak FREE BAJU RAYA? LIKE, COMMENT & TAG friends now! Boleh dapat DUIT RAYA hingga RM100 tau! ๐Ÿ˜ Alahai belum raya dah macam2 baju raya keluar! Sweet kurung tampak cantik dengan pleated pelbagai warna. Warna apa yang menjadi suri hati awak? Confirm ramai tak berkelip mata tengok awak pakai baju raya ni. Siapa yang yang suka sangat koleksi raya ni dan nak cuba?
.
Cepat LIKE, COMMENTS & TAG FRIENDS di komen ๐Ÿ‘‡
_
Jangan lupa dapatkan sekarang sebab stock sangat limited pada harga RM149 SM | RM152 SS. OFFER HARGA ISTIMEWA HANYA UNTUK BELIAN COMBO!! ๐Ÿ˜
.
To order whatsapp +60176523864 or +60178843218

Alhamdulillah ๐Ÿ˜ ramai yang dah jatuh cinta dengan keindahan #maryamsyarimodern, dedesign ala-ala klasik yang sangat trendy masa kini, cutting peplum dan tangan ala-ala saloma diserikan lagi dengan taburan swarovski made in korea yang lagi menawan hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
_
In shaa Allah sangat selesa menggunakan material dubai como creepe high quality. Tidak panas walau dipakai seharian. Ramai yang dah berpuas hati dengan material yang hot ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
_
Macam mana nak dapatkan #maryamsyarimodern? Boleh follow @bymuslimahexclusive untuk full details dan boleh whatsapp di +60129437015 untuk tempahan. Muah ciked ๐Ÿ’‹
_
#MEcatalogue #muslimahexclusive #bymuslimahexclusive #mardinasafiyyahijab #luxeedition #maryamsyarimodern #ukhwahti #jubahsyarie #setjubahsyari #jubahibu #like4like #jubahkids #luxeRaya2017 #Raya #bajuraya #hotselling #viral #likes #lebaran #gemaraya #bajuraya #raya2017 #mardinalovers #alhamdulillah #preorder #khimar #jubah #jubahmurah #fesyenterkini #syariahcompliance

Assalamu'alaikum
Selamat pagi

SENYUM yang paling INDAH ialah senyuman yang membuatkan orang lain tersenyum

Awaklah tu ๐Ÿ˜„
.
.
Say Alhamdulillah

#KakJaBidadarie
#InnerBerdaguRuncing
#HandsocksBoleyLaraz
#terapiinstagram
#ukhwahti

SAKA 4.0
@insta.tutor.malaysia
@ig_sokongan
@dukunsaka
@ajimaura

MOST RECENT

Salsabila Jubah.
Materials : Printed Poly Crepe
Size : S - XXL
Available in 4 colour.
.
Boutique opening from 10am to 9pm Monday to Saturday
.
MAYRA'S BOUTIQUE COLLECTION
NO6, JALAN DAMAI RAYA 3,
ALAM DAMAI,56000
KUALA LUMPUR.... .
For online purchase
WhatsApp ๐Ÿ“ฑ011-2108 4229

#mayrascollections #rayacollection #raya2017 #rayasale #lebaran #sedondon #muslimahbutikcheras #muslimahblouse #jubahdress #jubahmurah #instantshawl #minikurung #alamdamai

86162 Trendy Zip Jubah
NORMALPRICE: RM74 (SM) , RM78 (SS) FP
**CLEAR STOCK: RM50 (SM) , RM55 (SS) FREE POST
**BELIAN BORONG: RM44 XTMSK POST

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Waist: 81cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm
Size M: Length: 141cm Bust: 93cm Waist: 86cm Shoulder: 37.5cm Sleeve: 60cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Waist: 91cm Shoulder: 39.5cm Sleeve: 61cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 96cm Shoulder: 40.5cm Sleeve: 61cm
Material : Crepe ( Not Transparent )
Description: Front Zip for BF & Functional button at cuff

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

RAMADHAN SALES AMANI, STELLA DAN SYIFA โ—๏ธ
.
Bermula 25/5 sehingga 31/5 โ—๏ธ .
๐Ÿ‘‰๐ŸปSEMUA FREE POS โ€ผ๏ธ .
.
.
โค๏ธโค๏ธ BLOUSE STELLA โค๏ธโค๏ธ
.
RM 40 SM / RM 45 SS
.
.
.
STOK TERHAD DAN LARISSS!!
Cecepat place your order and payment, otherwise gigit jari laa.
.
Baju tentunya patuh syariah ye!
Unless hangpa saiz 3XL mcm hakak pastu order saiz S, tak dapat hakak nak tlg dek. Haha. .
.
Perati rapat2 entry2 seterusnya ok? ๐Ÿ˜˜
Follow hashtag ni ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ #ramadhansaleskr2017
.
.
Whatsapp to order: 011-1098 6877
.
#jubahraya #jubahmurah #jubahperempuan #blouseraya #tunicraya #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #jubahsimple #jubahrayamurah #bajuraya #bajuraya2017 #jubahraya2017 #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayaterkini #koleksijubah #promosibajuraya #jualanraya #jualanramadhan #jubahmelayu #jubahmuslimah #jubahmalaysia #ramadhansales #blousemuslimah #jubahplain

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

DRESS 595

MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON + LACE (RIBBON BEHIND WAIST) ๐Ÿ’ž wassap DRESS COLLECTIONS ๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/60149501172

PROMO SALES ๐Ÿ‘‡
>> RM70 (SM) / RM75 (SS) FREE POSTAGE

SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

DRESS 595

MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON + LACE (RIBBON BEHIND WAIST) ๐Ÿ’ž wassap DRESS COLLECTIONS ๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/60149501172

PROMO SALES ๐Ÿ‘‡
>> RM70 (SM) / RM75 (SS) FREE POSTAGE

SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

DRESS 595

MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON + LACE (RIBBON BEHIND WAIST) ๐Ÿ’ž wassap DRESS COLLECTIONS ๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/60149501172

PROMO SALES ๐Ÿ‘‡
>> RM70 (SM) / RM75 (SS) FREE POSTAGE

SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

DRESS 595

MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON + LACE (RIBBON BEHIND WAIST) ๐Ÿ’ž wassap DRESS COLLECTIONS ๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/60149501172

PROMO SALES ๐Ÿ‘‡
>> RM70 (SM) / RM75 (SS) FREE POSTAGE

SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

DRESS 595

MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON + LACE (RIBBON BEHIND WAIST) ๐Ÿ’ž wassap DRESS COLLECTIONS ๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/60149501172

PROMO SALES ๐Ÿ‘‡
>> RM70 (SM) / RM75 (SS) FREE POSTAGE

SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 40 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 136 CM

#jubah#sayajual#dressmuslimah#dresschiffon#dressmurah#sabah#sarawak#uitm#jubahonline #sayajualmurah#bazaarpaknil#dressmurah#sayajualdress#promosi#jubahmurah#igbizmy#igreview#igsellermalaysia#igshopmalaysia#jualdress#bazarpaknil#sayajualdress#sayajualjubah#blousemurah#sayajualblouse#jualmurah#selangor#jualjubah#sayajualonline#topmurah#bazaronline#bazarmalaysia

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

Rm55! Rm55! Rm55! Eh betol ke jubah ni rm55 sahaja ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ?? yes dear!! Jom rebut sementara masih ada stok.
JUBAH PRINCESS PLAIN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ MATERIAL: PEACH KOSHIBO
PRICE: RM55
SIZE: XS HINGGA 5XL
PRINCESS CUTTING ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ WHASSAP: 01110675177 #jubahmurah #jubahrm50 #dressmurahmalaysia #prelovedmalaysia #jubahkoshibo #jubahprincesscutting #jubahmurahmalaysia #jubahcuttingA

New color arrived
.
๐Ÿ‘‘JUBAH DELISA๐Ÿ‘‘
.
RM 99SM/RM104SS
๐ŸŽˆborong min 12 helai
RM 89SM/RM94SS
To order 017-9865254/DM
. -Material Pearl Skin -BF friendly (Zip sorok)
-Wudhuk friendly (Zip sorok) -Saiz S hingga 5xl *Special for Delisa Jubah
-One Set Jubah & Shawl -Jahitan Cantum Ropol yg Cute
-Di kiri & kanan tangan terdapat lining chiffon yg menutup lengan.
-SHAWL : Material heavy japannes chiffon (Ukuran Shawl : 2.2m x 0.8m - Labuh Menutupi Dada dan boleh di pakai pelbagai gaya.) 3 warna baru
Warna dalam gambar berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.
**Jubah dan Shawl tak boleh jual asing.

RM 99 SM / RM 104 SS ๐Ÿ”ด Borong min 12 helai
RM 89 SM / RM 94 SS sehelai
.
To order 017-9865254

#bajukurung #bajukurungmurah #bajuraya2017 #atehideasshop #bajumodenmurah #jamtanganraya #jamraya2017 #begtanganraya #begraya2017 #begcantik #slingbeg #begselempang #jubahmurah #jubahmuslimah
#bajuplussize #bajupluzsize #bajumurah #kainpasang #kainpasang2017 #koleksiraya

Hari Koperasi Utusan Malaysia only @ Bangunan Korporat Utusan, Kuala Lumpur...let's grab this chance bcoz we'll be here untill 4pm this evening!!
.
#blousemurah #palazzomurah #skirtmurah #jubahmurah #datsfashionrtw

RESTOCK โ€ผ๏ธ
RESTOCK โ€ผ๏ธ
.
Fatin basic blouse
.
๐ŸŒธ Boleh campur dgn #longtopafg
.
.
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
.
.

Material :
Crepe
.
.
Measurement :
Length 62 - 68CM, shoulder 39CM, sleeve 54CM, bust 108CM, armhole 42CM, hip 120CM.
.
.
Whatsapp 0199680419
.
.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualkemeja #sayajualkemejamurah #sayajualbfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmurahmalaysia #bfshirtmalaysia #visitmyig #reviewig #reviewigfree #reviewigmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #love1016 #gtw21

RAMADHAN SALES AMANI, STELLA DAN SYIFA โ—๏ธ
.
Bermula 25/5 sehingga 31/5 โ—๏ธ .
๐Ÿ‘‰๐ŸปSEMUA FREE POS โ€ผ๏ธ .
.
1) AMANI
RM 65 SM / RM 70 SS
.
.
2) STELLA
RM 40 SM / RM 45 SS
.
.
3) SYIFA
RM 50 SM / RM 55 SS
.
.
STOK TERHAD DAN LARISSS!!
Cecepat place your order and payment, otherwise gigit jari laa.
.
Baju tentunya patuh syariah ye!
Unless hangpa saiz 3XL mcm hakak pastu order saiz S, tak dapat hakak nak tlg dek. Haha. .
.
Perati rapat2 entry2 seterusnya ok? ๐Ÿ˜˜
Follow hashtag ni ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ #ramadhansaleskr2017
.
.
Whatsapp to order: 011-1098 6877
.
#jubahraya #jubahmurah #jubahperempuan #blouseraya #tunicraya #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #jubahsimple #jubahrayamurah #bajuraya #bajuraya2017 #jubahraya2017 #koleksiraya #koleksiraya2017 #koleksirayaterkini #koleksijubah #promosibajuraya #jualanraya #jualanramadhan #jubahmelayu #jubahmuslimah #jubahmalaysia #ramadhansales #blousemuslimah #jubahplain

RESTOCK โ€ผ๏ธ
RESTOCK โ€ผ๏ธ
.
Fatin basic blouse
.
๐ŸŒธ Boleh campur dgn #longtopafg
.
.
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
.
.

Material :
Crepe
.
.
Measurement :
Length 62 - 68CM, shoulder 39CM, sleeve 54CM, bust 108CM, armhole 42CM, hip 120CM.
.
.
Whatsapp 0199680419
.
.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualkemeja #sayajualkemejamurah #sayajualbfshirt #bfshirtmurah #bfshirtmurahmalaysia #bfshirtmalaysia #visitmyig #reviewig #reviewigfree #reviewigmalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #skirtmurah #skirtmurahmalaysia #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #love1016 #gtw21

Most Popular Instagram Hashtags