#jubahmurah

19 posts

TOP POSTS

๐Ÿ”ผPromo Sampai esok sahaja๐Ÿ”ผ ๐ŸŒทDESIGN MEDINA TUNIC๐ŸŒท

Medina tunic design paling exlusive n sopan inspirasi dari turki and korean..seriously very trendy tau, Design yg uoll tak kan dapat dari mna2 selain NH.. Potongan medina tunic sngt selesa dgn potongn princess cut beralun sngt.. seriously rasa mcm princess bila pakai. (+) MEDINA TUNIC EDISI MUSLIMAH SOPAN
Yes, yes, yes. medina boleh match dengn seluar@skirt 'edisi muslimah sopan'. Tak nampak bentuk body confirm rasa super selesa, super ayu, super modern sbb siap ada poket kiri dan kanan n yg paling best tu ada tambahan button custom made kat poket n kat lengan baju..seriously sngt2 wowww medina tunic ni tau. (+) 5 PILIHAN WARNA YANG OHSEM

Ada 5 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua wrna trend 2017 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion. (+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material ni dijamin sangat selesa dan sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. (+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY

Of coz medina design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn medina tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
Saiz : SโฉXXL

Berminat ws Mira ya 01133087382

#sayajualbaju #sayajualbajuraya #sayajualbajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungMalaysia #BajukurungMurah #Bajucantik #Bajulawa #Bajuwanita #Bajuperempuan #sayajualmurah #bazarpaknil #Bajutermurah #Sayajualjubah #Jubahlawa #jubahcantik #jubahmurah #sayajualblaus #BajuBajet #Bajuwanitacantik #sayajualjubah #sayajualjubahwanita #jubahmurah #bajukurungmoden #bajukurungmurahmalaysia #bajuuptodate #bajulawaperempuan #bajumurah

ADELIA DRESS 81(A) ๐Ÿ“NUDE
๐Ÿ“MILO
๐Ÿ“BLUE
๐Ÿ“PINK
๐Ÿ“GREY โˆš Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian โˆš BF friendly n wuduโ€™ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung โˆš Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak โ€˜gojesโ€™ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan โˆš Lengan bercuff dijahit kemas โˆš Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. โˆš Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan
Available only XS S M L XL XXL

Rm100 free postage

#tudungmurahonline #tudung
#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tutorialtudung #tudungbawal #shawlmurah #tudungonline #tudungmalaysia #bazarpaknil #jadikanakuyangkedua #bisnesonline #bajuraya #bajukurung #jubahraya #jubahmurah #bajukurungmurah

Sarung-sarung terus jadi Cinderella,
Queen by @yatt_harrith ni kembang setaman tau u allss, boleh la pusing-pusing macam tuan puteri, Mai Oder lekaihhh... Whatsaap 0194035013
#dress
#dressup
#jubah
#jubahmurah
#jubahcantikmurah
#jubahdress
#photographer
#photography

-
Pesanan pada diri sendiri. Hijrah kerana Allah Taala untuk dapatkan keredhaanya, bukan kerana pandangan manusia atau menjaga hati mereka.
-
Berdoa, tawadduk, tawakkal dan istiqomah.

Assalamulaikum #sofiaahijablover
material sangat best , flowwy , tak jarang

Today release Special Offer untuk 3 hari sahaja
__

Pembelian pada 25.4.2017 - 27.4.2017 - Dapat FREE khimar glitter (boleh pakai 2 belah)

__

nak order just klik di bio terus whtsapp or 0135029292

happy shopping ๐Ÿ˜˜

__
#jubahmurah#khimarmurah#jubahcantik#jubahkepokkepok#terapiinstagram#malaysia#indonesia#singapore#jomshoppinonline

MOST RECENT

-----------------
JUBAH HUMAIRA
------------------
.

Harga RM80 SM / RM85 SS
๐ŸŒธFREE POSTAGE๐ŸŒธ . -----------
CIRI - CIRI
----------- . ๐ŸŒนzip 12 inci (Bf friendly)
๐ŸŒนZip tangan (tersembunyi)
๐ŸŒนSaiz S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL . -----------------------------------
KEISTIMEWAAN JUBAH HUMAIRA
-----------------------------------
. โœ”๏ธ Material : Peach koshibo
โœ”๏ธ Serap peluh
โœ”๏ธ Tidak melekap
โœ”๏ธ Tidak jarang
โœ”๏ธ Kain lembut dan sejuk
โœ”๏ธ Mudah iron
โœ”๏ธ Tidak mudah renyuk .
.

SEBARANG ORDER / TEMPAHAN :
๐Ÿ“ฑWhatsapp "JUBAH HUMAIRA" hantar ke 019-9895824
๐Ÿ“ฑWhatsapp "JUBAH HUMAIRA" hantar ke 019-9895824
๐Ÿ“ฑWhatsapp "JUBAH HUMAIRA" hantar ke 019-9895824 . ๐ŸŒท FOLLOW IG : @ciksyuky_house ๐ŸŒท
.

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #jubahcantik #jubahplain #muslimah #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #jubaheklusif #jubahabaya #blousecantik #blouselabuh #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia #blousemurahcantik #blouses

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BELLA PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BELLA PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BELLA PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BELLA PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok MELLEUR KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok MELLEUR KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok MELLEUR KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok MELLEUR KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok KHADEEJA KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok KHADEEJA KURUNG masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BLAIR PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BLAIR PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BLAIR PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BLAIR PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

.
.
๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— Koleksi raya xcukup lagi ?? Stok BLAIR PEPLUM masih ade lagi okehhh ..^^ DAPATKAN SEKARANG !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Kami ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60145113851
.
LIKE IG @ashraf.azahan.store1
.
#jubahmurah #jubah #cardigan #shawl #tudung #sayajual #kedaionline #sayajualbaju #bazaarpaknil #dressmurah #igshop #sayajualmurah #cantik #bajuraya #raya #promosiraya

๐Ÿ’ฎItem : Jubah Noah Midnight Blue๐Ÿ’ฎ

Price: RM89.00
Shipping Rate: RM8 sm | RM11 ss

Available Size: S, M, L, XL, XXL

Details : Kindly whatsapp 01119982283 or DM to purchase. Stock are limited.

#applelova #applescarfagent #sayajualmurah #jubah #jubahdress #jubahmuslimahmalaysia #jubahmurah #raya2017 #jubahmoden

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags