#jubahlawoo

MOST RECENT

DETAILS
FEATURES, ADVANTAGE AND BENEFITS

MATERIAL KOREA LUXURIOUS COMO
Kain como berkualiti tinggi. Seolah olah bercorak teksturnya. Memang sgt selesa dan sejuk air cond. Sesuai di pakai dialam apa jua kondisi.

SPECIAL MODERN CUTTING DAN LOOSE CUT
Memang sengaja kami buat loose cut supaya tak Nampak shabe body bila pakai baju ni. Maknanya bila uolls pakai baju ni, uolls bukan sahaja bergaya trending dan up to date. Dalam masa yg sama, masih mengekalkan ciri2 wanita muslimah gitu.

8 VARIASI WARNA YG HOT
Utk production kali ni, kami tampilkan warna2 yg top selling dan beberapa warna baru yg special selected . Jadi uolls pilih lah warna apa pun, Kak Qeen gerenti lah. Mesti tetap cun dan puas hati lah.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Mcm biasa lah. Setiap design Kami mesti ada features ni. Zip pada lengan dan dan dada. Zip pada lengan ni utk memudahkan uollss nak berwudhu. Zip kat dada pulak utk mommy2 tu, senang la BF kan baby tu ye. Pendek kata, sambil kita bergaya, sambil kita menjalankan tanggungjawab kita sebagai ibu dan muslimah sejati. Chewahhh…

CUSTOM POCKET KIRI DAN KANAN
Yg ni pun memang fevered kami bila produce baju. Pocket di kiri dan kanan baju khas utk memudahkan uolls. Boleh letak syiling, duit baki, kunci kereta, lap top dan mcm2 lagi la. Kan senang. Tak payah dah nak bawak purse dah lepas ni. Ha ha ha.
.
.
Nak bayr deposit serendah RM50 dulu pun boleh tau gaiss! 😍
.
. here#muslimah#cantik#blousemurah#blouse#blouselabuh#blousebatik#blouselabuh#tunicblouse#tunicmurah#tuniklabuh#tunikmuslimah#jwagent#cassandrablouse#igershop#hotselling#blousekora#hijab#muslimah#koreashirt#kemejalabuh#kemeja#cardigan#cardiganlabuh#cardiganmuslimah#cardiganmurah#dresslabuh#dressmuslimah#princess#weeding#bridesmaid#brides#jubahlawoo

DETAILS
FEATURES, ADVANTAGE AND BENEFITS

MATERIAL KOREA LUXURIOUS COMO
Kain como berkualiti tinggi. Seolah olah bercorak teksturnya. Memang sgt selesa dan sejuk air cond. Sesuai di pakai dialam apa jua kondisi.

SPECIAL MODERN CUTTING DAN LOOSE CUT
Memang sengaja kami buat loose cut supaya tak Nampak shabe body bila pakai baju ni. Maknanya bila uolls pakai baju ni, uolls bukan sahaja bergaya trending dan up to date. Dalam masa yg sama, masih mengekalkan ciri2 wanita muslimah gitu.

8 VARIASI WARNA YG HOT
Utk production kali ni, kami tampilkan warna2 yg top selling dan beberapa warna baru yg special selected . Jadi uolls pilih lah warna apa pun, Kak Qeen gerenti lah. Mesti tetap cun dan puas hati lah.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Mcm biasa lah. Setiap design Kami mesti ada features ni. Zip pada lengan dan dan dada. Zip pada lengan ni utk memudahkan uollss nak berwudhu. Zip kat dada pulak utk mommy2 tu, senang la BF kan baby tu ye. Pendek kata, sambil kita bergaya, sambil kita menjalankan tanggungjawab kita sebagai ibu dan muslimah sejati. Chewahhh…

CUSTOM POCKET KIRI DAN KANAN
Yg ni pun memang fevered kami bila produce baju. Pocket di kiri dan kanan baju khas utk memudahkan uolls. Boleh letak syiling, duit baki, kunci kereta, lap top dan mcm2 lagi la. Kan senang. Tak payah dah nak bawak purse dah lepas ni. Ha ha ha.
.
.
Nak bayr deposit serendah RM50 dulu pun boleh tau gaiss! 😍
.
.
#muslimah#cantik#blousemurah#blouse#blouselabuh#blousebatik#blouselabuh#tunicblouse#tunicmurah#tuniklabuh#tunikmuslimah#jwagent#cassandrablouse#igershop#hotselling#blousekora#hijab#muslimah#koreashirt#kemejalabuh#kemeja#cardigan#cardiganlabuh#cardiganmuslimah#cardiganmurah#dresslabuh#dressmuslimah#princess#weeding#bridesmaid#brides#jubahlawoo

DETAILS
FEATURES, ADVANTAGE AND BENEFITS

MATERIAL KOREA LUXURIOUS COMO
Kain como berkualiti tinggi. Seolah olah bercorak teksturnya. Memang sgt selesa dan sejuk air cond. Sesuai di pakai dialam apa jua kondisi.

SPECIAL MODERN CUTTING DAN LOOSE CUT
Memang sengaja kami buat loose cut supaya tak Nampak shabe body bila pakai baju ni. Maknanya bila uolls pakai baju ni, uolls bukan sahaja bergaya trending dan up to date. Dalam masa yg sama, masih mengekalkan ciri2 wanita muslimah gitu.

8 VARIASI WARNA YG HOT
Utk production kali ni, kami tampilkan warna2 yg top selling dan beberapa warna baru yg special selected . Jadi uolls pilih lah warna apa pun, Kak Qeen gerenti lah. Mesti tetap cun dan puas hati lah.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Mcm biasa lah. Setiap design Kami mesti ada features ni. Zip pada lengan dan dan dada. Zip pada lengan ni utk memudahkan uollss nak berwudhu. Zip kat dada pulak utk mommy2 tu, senang la BF kan baby tu ye. Pendek kata, sambil kita bergaya, sambil kita menjalankan tanggungjawab kita sebagai ibu dan muslimah sejati. Chewahhh…

CUSTOM POCKET KIRI DAN KANAN
Yg ni pun memang fevered kami bila produce baju. Pocket di kiri dan kanan baju khas utk memudahkan uolls. Boleh letak syiling, duit baki, kunci kereta, lap top dan mcm2 lagi la. Kan senang. Tak payah dah nak bawak purse dah lepas ni. Ha ha ha.
.
.
Nak bayr deposit serendah RM50 dulu pun boleh tau gaiss! 😍
.
.
#muslimah#cantik#blousemurah#blouse#blouselabuh#blousebatik#blouselabuh#tunicblouse#tunicmurah#tuniklabuh#tunikmuslimah#jwagent#cassandrablouse#igershop#hotselling#blousekora#hijab#muslimah#koreashirt#kemejalabuh#kemeja#cardigan#cardiganlabuh#cardiganmuslimah#cardiganmurah#dresslabuh#dressmuslimah#princess#weeding#bridesmaid#brides#jubahlawoo

Jubah mimpi..
.
.
.
.
Kinah yng design nye simple typically jrg dijumpai..😍😍
.
.
Jubah ni sesuai jugak untuk org mengandung tau..
.
.
Tidak terhad pd sesetengah golongan sahaja..
.
.
.
Sesuai untuk pergi kemana sahaja..
.masjid
.sekolah
.Majlis
.
.
.
#jubahcantik
#jubahlawoo
#jubahmurahmalaysia
#jubah
#jubahmuslimahmalaysia
#juabhmuslimah
#jubahdress
DM me for details.😍😘

🕊⚘Jubah Maya⚘
.
Rm130Sm Rm135Ss
.
▶▶▶ A cutting / umbrella cut so tak lah nampak body tu
▶▶▶ Ade baby senang sikit coz abaya ni nursing friendly
▶▶▶ Nak solat pon mudah coz wuduk friendly
▶▶ Material ni best tidak panas
▶▶ Tidak jarang
▶▶ jahitan kemas, kualiti terbaik
.
For Order : whatsapp 019-926 5819 ☺
.
#newjubah #jubahlawoo #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahbaru #jubahmaya

🕊⚘Jubah Maya⚘
.
Rm130Sm Rm135Ss
.
▶▶▶ A cutting / umbrella cut so tak lah nampak body tu
▶▶▶ Ade baby senang sikit coz abaya ni nursing friendly
▶▶▶ Nak solat pon mudah coz wuduk friendly
▶▶ Material ni best tidak panas
▶▶ Tidak jarang
▶▶ jahitan kemas, kualiti terbaik
.
For Order : whatsapp 019-926 5819 ☺
.
#newjubah #jubahlawoo #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahbaru #jubahmaya

🕊⚘Jubah Maya⚘
.
Rm130Sm Rm135Ss
.
▶▶▶ A cutting / umbrella cut so tak lah nampak body tu
▶▶▶ Ade baby senang sikit coz abaya ni nursing friendly
▶▶▶ Nak solat pon mudah coz wuduk friendly
▶▶ Material ni best tidak panas
▶▶ Tidak jarang
▶▶ jahitan kemas, kualiti terbaik
.
For Order : whatsapp 019-926 5819 ☺
.
#newjubah #jubahlawoo #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahbaru #jubahmaya

🕊⚘Jubah Maya⚘
.
Rm130Sm Rm135Ss
.
▶▶▶ A cutting / umbrella cut so tak lah nampak body tu
▶▶▶ Ade baby senang sikit coz abaya ni nursing friendly
▶▶▶ Nak solat pon mudah coz wuduk friendly
▶▶ Material ni best tidak panas
▶▶ Tidak jarang
▶▶ jahitan kemas, kualiti terbaik
.
For Order : whatsapp 019-926 5819 ☺
.
#newjubah #jubahlawoo #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahbaru #jubahmaya

KHADEEJAH TEXTILES 🆕Jubah fatimah 🆕
🎀 Size S, M, L, XL 1pcs rm70.00 🎀
💰 borong 20pcs rm35.00 sepasang 💰
Rasa2 raya lagi bape bulan je kan?? Hakak2 tak rasa kee nak pakai jubah2 macam ni..? Lawa kottt.. cepat sikit beli.. nak clear stok terus.. direct whatsapp 0178874492.

#clearstok #tahun2017 #maidatang #murahsangat #semuaada #jualanmurah #cepatbeli #cepatrebut #khadeejahtextiles #jubahlawoo #jomcepatt

Most Popular Instagram Hashtags