#jubahcun

MOST RECENT

Stok baru dr ladang.. #jubahbatikcotton .. πŸ“£πŸ“£Rm75.00 saja..yess rm75.00 saja😱😱😱.. #jubahmurah πŸ’•πŸ’•Free size..muat dr s to xl.. #semuasesuai 🌹🌹Material cotton viscose..bukan cotton fuji yg buat baju kaftan/ kelawar tu ye.. #sangatselesa ❀❀ xluntur, xkecut..jgn risau.. #sayapakaisayajual πŸ’–πŸ’– xckop glamor? Kite bleh tepek batu penuh bunga2..chrge rm30 saja..still lg murahkn..berbaloi2.. βœ”οΈβœ”οΈ minat nk borong? Boleh pm tepi.. πŸ€—πŸ€— #jubahraya #jubahcotton #hotstuff #jubahmuslimah #jubahcun #barangmurahbarangbaik

πŸ’ πŸ’  JUBAH BUTTON πŸ’ πŸ’  πŸ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
πŸ’ S ~ 5XL
πŸ’ CUTTING PRINCESS CUT πŸ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
πŸ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK πŸ’ KOCEK DISISI KANAN πŸ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN πŸ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA ASAL RM89sm , RM94ss
NOWW!! πŸ˜ƒRM60 sm RM65 ssπŸ˜ƒ 🎊FREE POSTAGE🎊

Berminat?πŸ“²0179475253

#jubahcun #jubahmodern #jubahmampumilik #jubahmuslimah

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Salam..
.
β™₯ β™₯ JUBAH ADRA EXCLUSIVE β™₯ β™₯
.
Emang lagi syantik!
Hey sayangku, hari ini aku syantik! Syantik bagai bidadari, bidadari di hatimu!
Hey sayangku, perlakukanlah diriku seperti seorang ratu..
.
Oppss, sis ternyanyi la pulak sebab design JUBAH ADRA EXCLUSIVE ni cantik sesangat tau. Sopan, menepati syariah & so trendy.
.
β€œShawl tu tak jual ke sis?”
Maaf, shawl memang sis tak jual ye laling. Sis bagi FREE jer, khas untuk dirimu! 😍😍
.
Haaa, Best kan? πŸ˜‰
.
Jom syantik-syantik gini dengan JUBAH ADRA EXCLUSIVE di hari kemenangan umat islam yang akan menyusul tak lama lagi. πŸ’ž
Uolls yang nak beraya sedondon dengan mak, kakak & adik tu, haaa..ni lah masanya sama-sama bersyantik bak bidadari. πŸ‘­
.
🌷DESIGN JUBAH YANG SIMPLE & HIGH DEMAND - Menggunakan material High Quality Chiffon yang jenis mahal punya dibahagian luaran (flowy) & Platinum Pearl Skin di bahagian dalam (langsung tak panas & tak jarang) .
🌷FREE SHAWL KHIMAR DIAMOND (RM59) - Bershining & glam khas untuk uolls yang nak berfesyen tapi nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh & confirm tutup dada
.
🌷BREASTFEEDING & WUDHUK FRIENDLY - Mempunyai zip panjang di bahagian dada untuk memudahkan penyusuan si comel & zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk
.
🌷 HIASAN DIAMOND BERKILAUAN DI TANGAN BAJU - Simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai sis bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sangat cantik sampai tahap nak nanges okey!
.
🌷6 WARNA YANG CANTIK & MENARIK - Sesuai digayakan pada bila-bila masa & warnanya tidak terlalu obvious gitu
.
=================================
UKURAN REFER PADA LAST PIC YE 😊
=================================
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA 🚚
.
Berminat?
Jom lelekaih order sebelum kehabisan stock.. 😘😘😘
.
☎ D.M / WHATSAPP / TELEGRAM πŸ‘‰ +60179337707
.
#Lebaran2018 #NursingFriendly #BreastFeedingFriendly #BfFriendly #WudhukFriendly #JubahRaya #JubahMalaysia #JubahTerkini #JubahOnline #JubahLawa #JubahCantik #JubahCun #JubahMurah #JubahModen #JubahRaya #JubahPlusSize #JubahMuslimah #SayaJualJubah #SayaJualMurah #SayaJualOnline #FreePostageMalaysia #BazarPakNil #BazaarPaknil #BazaarKeknis #FemesBazaar #BaazarOnline #MurahShop #BazarMalaysia

Bagaikan putri..kisah khayalan..
yg hidupnya suci dan sempurna... #dress
#jubahcun
#bffriendly
#wudhufriendly
#freepostage

" Salam ramadhan.. πŸ˜ŠπŸ’– Bulan yang penuh kerahmatan.. .
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Stock terhad.. tinggal nyawa nyawa ikan sahaja lagi. 😱😱
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

Mesti awak semua dah tak sabar kan?? hehe

Yang dah order, esok Kak Sha uruskan postage awak semua ye.. πŸ’–
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Stock terhad.. tinggal nyawa nyawa ikan sahaja lagi. 😱😱
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

" Dengarlah nasihat yang baik walaupun dari siapa saja.. Madu tetap manis rasanya walau siapa pun yang menjualnya "
.
.
=-=-=-=-=-=-=
Maxi Nayla 2.0
=-=-=-=-=-=-=
.
βœ” Ada 6 color yg menawan βœ” 2 size ( Free size & Plus size)
βœ” Bf friendly, ada zip sorok di tengah
βœ” Material strechable
βœ” Ironless (Anti kedut)
βœ” Cutting loose βœ” Free postage utk semenanjung
.
.
.
#jubah #jubahcantik #jubahcun #jubahmurah #jubahkosong #jubahplain #plainjubah #basicjubah #dressmalaysia #dresscantik #maxidress #maxi #jubahmaxi #sayajual #jubahashfar #jubahsale #jualanasale #jubahmuaz #muaztextile #jubahsimple #jubahexclusive #exclusive #jubahpurdahmurah #purdah #purdahmurah #purdahborong #jubahhargakilang
#exclusive #syukuralhamdulillah

Most Popular Instagram Hashtags