#jubahbridesmaid

MOST RECENT

TESTIMONI & FEEDBACK CUSTOMER โค๏ธ๐Ÿ˜ Syukur Alhamdulillah..Terima Kasih sgt2 sudi Shopping๐Ÿ› di Muslimah Wear Murah II / Nie Nie ๐Ÿ˜˜ dan bagi feedback yg sgt memuaskan ๐Ÿ‘๐Ÿ˜.. InshaAllah shopping dgn kami pasti sis2 akan jadi REGULAR CUSTOMER kami๐Ÿ˜˜..Aamin.

Ramai dah regular customer kami dah bertahun2 order baju dgn kami..Syukur Alhamdulillah krn sentiasa percayakan kamiโค.. Nak order juga..Pm @ whatsapp 016-786 4184 atau klik je link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60167864184

Shoppe : shopee.com.my/muslimahwear_0167864184

#trustedseller #trustedsellerbajukurung #testimonicustomer #feedbackcustomer #sayajual #bajukurungmurah #jubahmurah #dressmurah #kebayamurah #peplummurah #bajukurungplussize #bajukurungmurah #merdekasale #ajimaura #feedbackmuslimahwearmurahii #zhafeeraprintedjubah #dressbridesmaid #jubahbridesmaid #jubahseragam #jubahsedondon #jubahmuslimah #jubahplussize #jubahmurah #jubahnursingfriendly #aufakhayla #jubahaufakhayla

Kotlaaa ada yang tengah pening-pening, serabut-serabut cari baju nak pegi: ๐Ÿ™‹ Annual dinner
๐Ÿ™‹ jadi bridesmaid
๐Ÿ™‹ function ofis

Dah macam2 la mejelis yang buat serabut kepala uols tu. Jangan risauu. Bella Ammara dah sediakan baju melets untuk korang!

Istimewa sangaaaat sebab :
๐Ÿ‘šironless
๐Ÿ‘šbling2 uols
๐Ÿ‘šada 6 warna
๐Ÿ‘šsaiz XS sampai 2XL
๐Ÿ‘šBF friendlyyyyy

Mohle memborong. Dengar cerita banyak saiz dah makin kurang stok.

Harga RM150 tau. Tapi tak termasuk postage ya ๐Ÿ˜Š

#baidaimonds
#bellaammara
#jubahbridesmaid
#jubahmuslimah
#bazarpaknil

Wow ke wow sangat?
#QHluxes navy blue ๐Ÿ˜
.
Alahai uollss mana nak dapat dress ala princess mampu milik macam ni kalau bukan dengan kami?
.
Dapatkan dengan harga tak sampai RM100 pun tau ๐Ÿ˜ฎ
.
Tengok la tu admin terpaksa lipat-lipat sebab kembang semangkuk 360 darjah.
.
LUXES dress pun termasuk dalam promosi #QHbirthdayboss tau.
Dapatkan sekarang, tekan link di bio @qaqahani ๐Ÿ˜‰
.
.
#QHdress

#QHmayraa turquoise saiz S
Ni version video pulak ye ๐Ÿ˜š
.
Orang kata tengok video lagi jelas nak bayang fabrik tu macam mana. Betul ke pendapat ni? ๐Ÿค”
.
Yela kot. Nampak flowy dia macam mana.
Terletak elok ke tak.
.
.
Apa pun kena cepat dapatkan #QHblouse sebab promosi #QHbirthdayboss dah nak habis.
4 hari je lagi!
.
6 design tau terpilih untuk promosi kali ni.
Pilih je mana-mana, harga terbaik kami bagi ๐Ÿ˜

Ayunya lahai cik adik kita ni sarungkan #QHqaissa mulberry saiz XS ๐Ÿ˜
.
Tapi kalau tak berapa nak nampak mulberry dalam gambar tu, harap maaf lah ye, lighting kureng ๐Ÿ˜…
.
Bila jalan-jalan makan angin, nak panjat bukit gunung bagai, semestinya selesa berseluar.
.
Nak lari, nak terlompat takde masalah sebab baju Qaissa cutting A, tak menganggu bila anda nak langkah kurang 'sopan' ๐Ÿคฃ
.
Seronok tau bila pakai QAISSA SUIT sebabnya material selesa, lepas tu bila travel tak gaduh nak gosok setelah digulung dilipat disumbat ke dalam beg.
.
Keluarkan daripada beg baju dah boleh pakai. Jimat masa dan tenaga.
.
.
#QHsuit

Close-up bentuk leher #QHluxes ๐Ÿค—
.
Semua baju lain yang ada zip menyusu begini lah rupanya.
Zip sembunyi yang sememangnya nampak lebih kemas.
.
Jom beli LUXES sekarang! ๐Ÿ˜˜
.
.
#QHdress

#QHluxes lebih mekar kembangnya ๐Ÿ˜
.
Admin perasan je design kembang bawah ni banyak di pasaran.
.
Cuma ada kembangnya tu dijahit rendah sikit, atau tak kembang 360 darjah, maybe 200+ darjah sahaja.
.
Banyak lagi lah. Tapi semua ada keistimewaan tersendiri.
.
Luxes? Selain harga sangat murah berbanding penggunaan kain yang banyak.
Luxes memang kembang 360, jadi kembang Luxes tu lebih mekar. Lebih kelihatan princessnya ๐Ÿ˜‰
.
.
Tengah harga promosi ni, sayang sangat kalau tak grab sekarang. WhatsApp je kami, kita sembang cerita pasal fabrik Luxes ni.
.
.
#QHdress

#QHmayraa turquoise saiz S

Alamak promosi blaus Mayraa sehingga 26 September ni sahaja tau ๐Ÿ˜ณ
.
3 HELAI RM147
PERCUMA 1 HELAI BLAUS LAGI ๐Ÿ’•
Total awak dapat 4 helai tau.
Uishh serius?
.
Dapatkan sekarang.
Tekan sahaja link WhatsApp di bio @qaqahani ๐Ÿ˜‰
.
.
#QHblouse

Start harini hingga diberitahu! MARKDOWN SALE GILA GILA TAHAP KENA JUMPA PSYCHIATRY!
.
โœ”๏ธ Latest designs by Applescarf
โœ”๏ธ MARKDOWN PRICE
โœ”๏ธ JIMAT HINGGA 40%
โœ”๏ธ FREE POSTAGE SM/SS
.
Jom cepat grab sebelum terlambat. Semua item for sales adalah limited tau. Jadi, nanti dah habis jangan menangis tepi bucu katil pulak. Hehehe

Whatsapp cik Imah terus. Click link kt profile atau whatsapp +60173494591.

#blousemuslimahmurah #blouselabuhmuslimah #jubahmurah #kurungmurah #longtopmurah #blousemurah #jubahraya #jubahrayahaji #jubahmurah #jubahcantik #jubahdinner #jubahbridesmaid #jubahdress #jubahraudhah #jubahmosscrepe #jubahcrepe #jubahironless #jubahrayamurah #jubah #jubahtunang #jubahtunangmurah #jubahmuslimah #blouselabuh #longtop #longtopmurah #longtopasiah #blousemurah #blousemuslimah #longtunic #bajumuslimah #blousecomocrepe #plainblouse #longtopmurah #longtunicmurah

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Ameera dress less iron & comfy. NOW RM 85 ! #zhameeradress
.
.
NAK UKURAN? NAK ORDER? .
KLIK WHATSAPP LINK DI BIO
@zarithaharith
.
0137914566
.
.
AMEERA DRESS
.

Material: - High quality moss crepe
. - Kain sangat flowy & sangat mudah iron
. - Kain tak melekat badan & tak bergetah
. - Potongan jubah A cutt & loose cutting
. - Wudhu fiendly & nursing friendly
. - Poket disebelah kanan
.
-saiz xs sehingga 3xl
.
โค๏ธRM 85 exc postage
.
#jubah
#jubahcantik
#jubahlawa
#jubahmuslimah
#jubahcantikmurah
#jubahnursing
#jubahbridesmaid
#jubahbridesmaidlawa
#jubahsedondon
#jubahmurah
#jubahplain
#jubahprinted
#jubahborongmurah
#jubahmurahcantik
#jubahborong
#jubahborongcantik

Start harini hingga diberitahu! MARKDOWN SALE GILA GILA TAHAP KENA JUMPA PSYCHIATRY!
.
โœ”๏ธ Latest designs by Applescarf
โœ”๏ธ MARKDOWN PRICE
โœ”๏ธ JIMAT HINGGA 40%
โœ”๏ธ FREE POSTAGE SM/SS
.
Jom cepat grab sebelum terlambat. Semua item for sales adalah limited tau. Jadi, nanti dah habis jangan menangis tepi bucu katil pulak. Hehehe

Whatsapp cik Imah terus. Click link kt profile atau whatsapp +60173494591.

#blousemuslimahmurah #blouselabuhmuslimah #jubahmurah #kurungmurah #longtopmurah #blousemurah #jubahraya #jubahrayahaji #jubahmurah #jubahcantik #jubahdinner #jubahbridesmaid #jubahdress #jubahraudhah #jubahmosscrepe #jubahcrepe #jubahironless #jubahrayamurah #jubah #jubahtunang #jubahtunangmurah #jubahmuslimah #blouselabuh #longtop #longtopmurah #longtopasiah #blousemurah #blousemuslimah #longtunic #bajumuslimah #blousecomocrepe #plainblouse #longtopmurah #longtunicmurah

Model memakai Jubah Ameena material Como Crepe, mashaAllah lawa sngt ๐Ÿ˜
Beralun alun rasa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Harga Rm70 tak termasuk pos
Material Como Crepe
.
.
Kalau Material Valentro Rm80 je iouls
.
Harga murah2 je iols untuk keterangan lanjut sila follow ig @annurexclusive
.
.
Material Como Crepe jenis kain yang tak lekat di badan dan tak jarang tau. Yang bestnya kain dia jenis beralun je ๐Ÿ˜ OMG ini yang kita suka ๐Ÿ˜ Kain pula susah kedut dan Kain Lembut dan tak panas tau. WOWWW
.
.
Memiliki design yang menarik iaitu kembang bertingkat di bawah. Dari badan size kecil sampai size besar boleh pakai. Kita sediakan dari saiz S - 5XL Tau memang wow lah ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
Selain itu, boleh juga untuk 'request' size tau, kita boleh customade lagi bagi yang tiada saiz dalam chart.Dan juga bagi semua jubah boleh request Labuh baju lagi supaya sampai je parcel dah boleh pakai tanpa perlu alter dah ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
Disamping itu,Sangat cantik digayakan dengan Shawl , Bawal mahupon khimar ๐Ÿ˜
.
.
Preorder 1 Minggu sebab customade kan ๐Ÿ˜Š . Kita juga memiliki 60 Pilihan Warna wow banyak tu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
Postage
sehelai Rm8sm Rm12ss
2 helai Rm10sm Rm15ss
.
.
Whatsapp segera untuk keterangan lanjut ๐Ÿ˜Š
http://wasapp.me/60134967746/jubah+ameena/
.
#jubahameena #annurexclusive
#jubahbiasa #jubahsimple #jubahmurah #jubahplain #jubahmalaysia #abaya #abayamurah #abayaplain #jubahcantik #jubahbridesmaid #jubahmoden #jubahplussize #jubahdress #jubahmurahmalaysia #bajuraya

Model memakai Jubah Ameena material Como Crepe, mashaAllah lawa sngt ๐Ÿ˜
Beralun alun rasa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Harga Rm70 tak termasuk pos
Material Como Crepe
.
.
Kalau Material Valentro Rm80 je iouls
.
Harga murah2 je iols untuk keterangan lanjut sila follow ig @annurexclusive
.
.
Material Como Crepe jenis kain yang tak lekat di badan dan tak jarang tau. Yang bestnya kain dia jenis beralun je ๐Ÿ˜ OMG ini yang kita suka ๐Ÿ˜ Kain pula susah kedut dan Kain Lembut dan tak panas tau. WOWWW
.
.
Memiliki design yang menarik iaitu kembang bertingkat di bawah. Dari badan size kecil sampai size besar boleh pakai. Kita sediakan dari saiz S - 5XL Tau memang wow lah ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
Selain itu, boleh juga untuk 'request' size tau, kita boleh customade lagi bagi yang tiada saiz dalam chart.Dan juga bagi semua jubah boleh request Labuh baju lagi supaya sampai je parcel dah boleh pakai tanpa perlu alter dah ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
Disamping itu,Sangat cantik digayakan dengan Shawl , Bawal mahupon khimar ๐Ÿ˜
.
.
Preorder 1 Minggu sebab customade kan ๐Ÿ˜Š . Kita juga memiliki 60 Pilihan Warna wow banyak tu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
Postage
sehelai Rm8sm Rm12ss
2 helai Rm10sm Rm15ss
.
.
Whatsapp segera untuk keterangan lanjut ๐Ÿ˜Š
http://wasapp.me/60134967746/jubah+ameena/
.
#jubahameena #annurexclusive
#jubahbiasa #jubahsimple #jubahmurah #jubahplain #jubahmalaysia #abaya #abayamurah #abayaplain #jubahcantik #jubahbridesmaid #jubahmoden #jubahplussize #jubahdress #jubahmurahmalaysia #bajuraya

Most Popular Instagram Hashtags