[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jubahbridesmaid

MOST RECENT

(Promo RM75) REKAAN SIMPLE BUT SOPHISTICATED!😘
.
Yes, nampak simple tapi serius canggih dan eksklusif uols! Dgn label jw’s yg EKSKLUSIF, siap ada sedikit belahan kiri dan kanan utk keselesaan pergerakan & travel, mmg rugi lah kalau x ada koleksi ni dlm almari! .
(+) BF N WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada memudahkan ibu2 yg nak bf kan baby. Rekaan kali ni lg sng utk wudhu tau uols. Sbb kan material yg FLEKSIBEL, uols sinsing je tngan tu terus blh berwudhu. .
HARGA PROMOSI 26-28 FEB 2018, SAIZ S-2XL🔥
.
❤️RM75 sehelai
❤️KOMBO 3 PCS RM210
❤️Harga termasuk pos
.
.
✈️🇰🇷The best ever blouse utk TRAVEL. IRONLESS, material diimport dari Korea, PREMIUM KOREAN MOSS CREPE! .
LAGI ISTIMEWA SEBAB‼️
✔️ADA POKET DI KIRI & KANAN
❤️7 PILIHAN WARNA GORGEOUS & SAIZ bermula dari S sehingga 2XL. Wow
.
Jomm, Pilih warna & saiz di sini #Hermozzablousefeb
.
.
Harga selepas promosi RM79 sehelai
.
✅ HARGA KOMBO SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI
.
✅ SEMUA HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
.
Stok Terhad. Berminat nak order?
.
📲Whatsapp 013-3007519
📲Whatsapp 013-3007519
📲Whatsapp 013-3007519

❤️❤️ QAYSARA SYARIE BRILLIANT WHITE (READY STOCK) ❤️❤️
.
💚 PERCUMA BATU EKSTRA
.
💚 PERCUMA KHIMAR LABUH
.
📣 HARGA :
.
1 helai : RM 199
.
3 helai : RM 159 /1 helai
.
📮 Free postage.
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#uitm #bajupengantinmuslimah
#bajupengantin #uiam #pakejperkahwinan #bajupengantinmurah #teammawarexclusive #tunic #weddingpromo #pakejphotography #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajuraya2018 #jubah
#bajunikahmurah #bajukurung
#pakejkahwin #sanding #jubahbridesmaid #pengantinmusimsalju #pesonapengantin #nikah #bajusanding #qaysarasyarie

JUBAH AGOGO 👗

Harga : RM 130 💞
Warna : 30
Material : mix silk (lembut dari dull satin, tak melekap dan tak jarang)
Postage : RM 8
ETA : 4/6 minggu selepas bayaran, kalau tiada aral InsyaAllah lebih cepat 😇

Ws 📲 014 617 8071 @ link ws at profile

Mana cik akak cik adik yang naik pelamin tuu? 👀 Zunaidah wide lace ni nak pakai event apa pun sesuai. Majlis kahwin, dinner, nak buat jalan jalan tepi pantai pun santekk 😍 untuk bakal pengantin, boleh request lace 😉 silakan whatsapp sayaa 🤗

Pertanyaan dan tempahan 📲 014 617 8071 @ link at bio

ALESSANDRA BLOUSE
.
(+)vintage concept - ala English style tapi versi muslimah
(+) luxury dubai como crepe
(+) FREE adjustable ribbon
(+) Hidden pocket
(+) Bf and wudhu friendly
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Untuk order boleh contact #jejakajualbaju
📲+60145164512
📲+60145164512
📲+60145164512
.
#terapiinstagram #ajimaura #blousemurah #kurungsyarie #kurungmoden #bajuraya #sofeatunic #alessandrablouse #katalogjejakajualbaju
.
#blousemalaysia #ctdk #fattahamin #dianzvitamin #palazomurah #assalamualaikum #tvalhijrah #skirtmurahmalaysia #jubahdress #jururawat
.
#jubahbridesmaid #cardigan #cardiganmalaysia #kurungmalaysia #unisza #kurungmurah #instantshawl
#tiadaarahjodohkita #diatv3 #detoxteamalaysia

ALESSANDRA BLOUSE
.
(+)vintage concept - ala English style tapi versi muslimah
(+) luxury dubai como crepe
(+) FREE adjustable ribbon
(+) Hidden pocket
(+) Bf and wudhu friendly
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Untuk order boleh contact #jejakajualbaju
📲+60145164512
📲+60145164512
📲+60145164512
.
#casandrablouse #terapiinstagram #ajimaura #blouse #blousemurah #kurungsyarie #kurungmoden #bajuraya #sofeatunic
.
#blousemalaysia #ctdk #fattahamin #dianzvitamin #palazomurah #assalamualaikum #tvalhijrah #skirtmurahmalaysia #jubahdress #jururawat
.
#jubahbridesmaid #cardigan #cardiganmalaysia #kurungmalaysia #unisza #kurungmurah #instantshawl
#tiadaarahjodohkita #diatv3 #detoxteamalaysia

👑JUBAH NAZIHA 👑
.
Material Koshibo yang berkualiti digunakan untuk membuat pelbagai jenis pakaian pada masa kini. Material yang tahan lama, tidak jarang & tidak melekap di badan di samping kelebihan lain yang terdapat pada material Koshibo membuatkan ia menjadi pilihan ramai untuk dibuat koleksi pakaian.
.
Jubah Naziha dipilih dari material Peach Koshibo,
.
💐Cutting A-cut yang tidak mengikut bentuk badan sesuai menjadi pilihan muslimah sejati
💐Cover aurah sepenuhnya
💐Size S hingga XXXL mudah disesuaikan dengan pelbagai saiz badan. Tiada kompromi lagi untuk menutup aurat dengan baik.
💐Lengan cekak getah memudahkan muslimah untuk cover hujung lengan daripada terselak
.
Harga :
🕊RM 55 sm/RM 60 ss
FREE POSTAGE ❤️❤️❤️
.
Nak order ?
📲WHATSAPP 011-16945660 atau KLIK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM🌸
.
#jubahpeachkoshibo #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahnaziha #jubahmurah #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahbridesmaid #jubahbajet #jubahplain #jubahmurahmurah #jubahbasic #jubahbasicmurah #jubahkoshibomurah #jubahplainkoshibomurah #jubahborong #jubahborongmurahmalaysia #jubahplain #jubahplainmurah #jubahplainmurahmalaysia

👑JUBAH NAZIHA 👑
.
Material Koshibo yang berkualiti digunakan untuk membuat pelbagai jenis pakaian pada masa kini. Material yang tahan lama, tidak jarang & tidak melekap di badan di samping kelebihan lain yang terdapat pada material Koshibo membuatkan ia menjadi pilihan ramai untuk dibuat koleksi pakaian.
.
Jubah Naziha dipilih dari material Peach Koshibo,
.
💐Cutting A-cut yang tidak mengikut bentuk badan sesuai menjadi pilihan muslimah sejati
💐Cover aurah sepenuhnya
💐Size S hingga XXXL mudah disesuaikan dengan pelbagai saiz badan. Tiada kompromi lagi untuk menutup aurat dengan baik.
💐Lengan cekak getah memudahkan muslimah untuk cover hujung lengan daripada terselak
.
Harga :
🕊RM 55 sm/RM 60 ss
FREE POSTAGE ❤️❤️❤️
.
Nak order ?
📲WHATSAPP 011-16945660 atau KLIK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM🌸
.
#jubahpeachkoshibo #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahnaziha #jubahmurah #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahbridesmaid #jubahbajet #jubahplain #jubahmurahmurah #jubahbasic #jubahbasicmurah #jubahkoshibomurah #jubahplainkoshibomurah #jubahborong #jubahborongmurahmalaysia #jubahplain #jubahplainmurah #jubahplainmurahmalaysia

[Promo RM75] POKET KIRI & KANAN PEMUDAH URUSAN😍
.
✈️🇰🇷The best ever blouse utk TRAVEL. IRONLESS, material diimport dari Korea, PREMIUM KOREAN MOSS CREPE! .
.
LAGI ISTIMEWA SEBAB‼️
✔️ADA POKET DI KIRI & KANAN
✔️ZIP DI DADA khas utk ibu menyusu bayi
❤️METAL TAG JW's yg sgt cantik di pergelangan tangan
❤️7 PILIHAN WARNA GORGEOUS & SAIZ bermula dari S sehingga 2XL. Wow
.
Jomm, Pilih warna & saiz di sini #Hermozzablousefeb
.
HARGA PROMOSI 26-28 FEB 2018🔥
.
❤️RM75 sehelai
❤️KOMBO 3 PCS RM210
.
Harga selepas promosi RM79 sehelai
.
✅ HARGA KOMBO SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI
.
✅ SEMUA HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
.
Stok Terhad uols. Serious buyer & fast payment diutamakan.
.
📲Whatsapp 013-3007519
📲Whatsapp 013-3007519
📲Whatsapp 013-3007519

👑JUBAH NAZIHA 👑
.
Material Koshibo yang berkualiti digunakan untuk membuat pelbagai jenis pakaian pada masa kini. Material yang tahan lama, tidak jarang & tidak melekap di badan di samping kelebihan lain yang terdapat pada material Koshibo membuatkan ia menjadi pilihan ramai untuk dibuat koleksi pakaian.
.
Jubah Naziha dipilih dari material Peach Koshibo,
.
💐Cutting A-cut yang tidak mengikut bentuk badan sesuai menjadi pilihan muslimah sejati
💐Cover aurah sepenuhnya
💐Size S hingga XXXL mudah disesuaikan dengan pelbagai saiz badan. Tiada kompromi lagi untuk menutup aurat dengan baik.
💐Lengan cekak getah memudahkan muslimah untuk cover hujung lengan daripada terselak
.
Harga :
🕊RM 55 sm/RM 60 ss
FREE POSTAGE ❤️❤️❤️
.
Nak order ?
📲WHATSAPP 011-16945660 atau KLIK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM🌸
.
#jubahpeachkoshibo #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahnaziha #jubahmurah #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahbridesmaid #jubahbajet #jubahplain #jubahmurahmurah #jubahbasic #jubahbasicmurah #jubahkoshibomurah #jubahplainkoshibomurah #jubahborong #jubahborongmurahmalaysia #jubahplain #jubahplainmurah #jubahplainmurahmalaysia

👑JUBAH NAZIHA 👑
.
Material Koshibo yang berkualiti digunakan untuk membuat pelbagai jenis pakaian pada masa kini. Material yang tahan lama, tidak jarang & tidak melekap di badan di samping kelebihan lain yang terdapat pada material Koshibo membuatkan ia menjadi pilihan ramai untuk dibuat koleksi pakaian.
.
Jubah Naziha dipilih dari material Peach Koshibo,
.
💐Cutting A-cut yang tidak mengikut bentuk badan sesuai menjadi pilihan muslimah sejati
💐Cover aurah sepenuhnya
💐Size S hingga XXXL mudah disesuaikan dengan pelbagai saiz badan. Tiada kompromi lagi untuk menutup aurat dengan baik.
💐Lengan cekak getah memudahkan muslimah untuk cover hujung lengan daripada terselak
.
Harga :
🕊RM 55 sm/RM 60 ss
FREE POSTAGE ❤️❤️❤️
.
Nak order ?
📲WHATSAPP 011-16945660 atau KLIK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM🌸
.
#jubahpeachkoshibo #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahnaziha #jubahmurah #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahbridesmaid #jubahbajet #jubahplain #jubahmurahmurah #jubahbasic #jubahbasicmurah #jubahkoshibomurah #jubahplainkoshibomurah #jubahborong #jubahborongmurahmalaysia #jubahplain #jubahplainmurah #jubahplainmurahmalaysia

🌼Jubah Yasna
--
➡️Price: RM110
➡️Dress Color: 30 choices
➡️Stripe Color: Black / White
➡️Size available: XS until 8XL
➡️Material: Mix silk
--
📲Whatsapp +60134005470 to order
.
#jubahmerah #dressmerah #jubahsimple #jubahstripe #jubahumrah #jubahkenduri #jubahbridesmaid #jubahmurah #jubahcantik #jubahmaroon

Hai cik/puan terima kasih berminat dgn koleksi *Nadiera x Nadzrin* kami 😊 .
Ini Nadiera come back bersama pasangannya, Nadzrin :) .
*SEPASANG NADIERA X NADZRIN* hanya *RM229*
*KURTA* SAHAJA *RM89*
*NADIERA* SAHAJA *RM200*
Untuk Nadiera x Nadzrin ni kami bagi *FREE POSTAGE* , *FREE EXCLUSIVE BOX*
.
Untuk pengetahuan cik/puan, kami buka Pre order selama 2 Minggu, *deposit serendah RM100* . Bila barang dah ready stok, cik/puan boleh buat bayaran baki. Kalau cik/puan ingin membuat bayaran penuh pun digalakkan, bila dah ready stok kami akan terus pos pd sis. Deposit anda *TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN* jika cik ingin membatalkan tempahan.
.
Insya-Allah *postage* akan dilakukan pada *6hb secara berperingkat* :)
.
Boleh tekan link di bio utk order. 😍
.
#jubah #jubahmurah #jualjubah #dress #dressmurah #jubahmalaysia #jubahsatin #raya2017 #jubah2017 #dress2017 #rayadress #jubahraya2017 #jubahsale #dress #dressmurah #dressmuslimah #dresslabuh #dress2017 #dressmalaysia #jubahmurah #jubah #jubahmuslimah #jubahlace #jubah2017 #raya2017 #jubahraya2017 #maxidress #maxidressmurah #maxidressmalaysia #maxidress2017 #dresschiffon #jubahbridesmaid #jubahtunang #jubahnikah #dressnikah #bajupengantinsepasang #setbajupengantin #dresspengantin #setbajupengantin

Hai cik/puan terima kasih berminat dgn koleksi *Nadiera x Nadzrin* kami 😊 .
Ini Nadiera come back bersama pasangannya, Nadzrin :) .
*SEPASANG NADIERA X NADZRIN* hanya *RM229*
*KURTA* SAHAJA *RM89*
*NADIERA* SAHAJA *RM200*
Untuk Nadiera x Nadzrin ni kami bagi *FREE POSTAGE* , *FREE EXCLUSIVE BOX*
.
Untuk pengetahuan cik/puan, kami buka Pre order selama 2 Minggu, *deposit serendah RM100* . Bila barang dah ready stok, cik/puan boleh buat bayaran baki. Kalau cik/puan ingin membuat bayaran penuh pun digalakkan, bila dah ready stok kami akan terus pos pd sis. Deposit anda *TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN* jika cik ingin membatalkan tempahan.
.
Insya-Allah *postage* akan dilakukan pada *6hb secara berperingkat* :)
.
Boleh tekan link di bio utk order. 😍
.
#jubah #jubahmurah #jualjubah #dress #dressmurah #jubahmalaysia #jubahsatin #raya2017 #jubah2017 #dress2017 #rayadress #jubahraya2017 #jubahsale #dress #dressmurah #dressmuslimah #dresslabuh #dress2017 #dressmalaysia #jubahmurah #jubah #jubahmuslimah #jubahlace #jubah2017 #raya2017 #jubahraya2017 #maxidress #maxidressmurah #maxidressmalaysia #maxidress2017 #dresschiffon #jubahbridesmaid #jubahtunang #jubahnikah #dressnikah #bajupengantinsepasang #setbajupengantin #dresspengantin #setbajupengantin

👑JUBAH NAZIHA 👑
.
Material Koshibo yang berkualiti digunakan untuk membuat pelbagai jenis pakaian pada masa kini. Material yang tahan lama, tidak jarang & tidak melekap di badan di samping kelebihan lain yang terdapat pada material Koshibo membuatkan ia menjadi pilihan ramai untuk dibuat koleksi pakaian.
.
Jubah Naziha dipilih dari material Peach Koshibo,
.
💐Cutting A-cut yang tidak mengikut bentuk badan sesuai menjadi pilihan muslimah sejati
💐Cover aurah sepenuhnya
💐Size S hingga XXXL mudah disesuaikan dengan pelbagai saiz badan. Tiada kompromi lagi untuk menutup aurat dengan baik.
💐Lengan cekak getah memudahkan muslimah untuk cover hujung lengan daripada terselak
.
Harga :
🕊RM 55 sm/RM 60 ss
FREE POSTAGE ❤️❤️❤️
.
Nak order ?
📲WHATSAPP 011-16945660 atau KLIK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM🌸
.
#jubahpeachkoshibo #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahnaziha #jubahmurah #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahbridesmaid #jubahbajet #jubahplain #jubahmurahmurah #jubahbasic #jubahbasicmurah #jubahkoshibomurah #jubahplainkoshibomurah #jubahborong #jubahborongmurahmalaysia #jubahplain #jubahplainmurah #jubahplainmurahmalaysia

❤️❤️ QAYSARA SYARIE BRILLIANT WHITE (READY STOCK) ❤️❤️
.
💚 PERCUMA BATU EKSTRA
.
💚 PERCUMA KHIMAR LABUH
.
📣 HARGA :
.
1 helai : RM 199
.
3 helai : RM 159 /1 helai
.
📮 Free postage.
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#uitm #bajupengantinmuslimah
#bajupengantin #uiam #pakejperkahwinan #bajupengantinmurah #teammawarexclusive #tunic #weddingpromo #pakejphotography #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajuraya2018 #jubah
#bajunikahmurah #bajukurung
#pakejkahwin #sanding #jubahbridesmaid #pengantinmusimsalju #pesonapengantin #nikah #bajusanding #qaysarasyarie

❤ JUBAH PLAIN ❤ RM55 SAHAJA !!
.
- MATERIAL PEACH KOSHIBO
- TANGAN BERGETAH
- LEHER JUBAH MACAM BAJU KURUNG
- TIDAK BERPOKET
- TIDAK PANAS
- TERDAPAT 48 PILIHAN WARNA
- SAIZ XS-5XL
.
👉 HARGA TERMASUK POS
RM55 SM /RM60 SS
.
👉 BORONG (12 PCS KE ATAS)
Rm48 SM/ RM53 SS
.
📲 DM / WHATSAPP +62831 9407 6846
Atau lebih cepat klik link biru di profil ig terus ok 😉
.
No Whatsapp lain sikit sbb dulu sis bljr kt Indonesia.Jd dftr guna no.sana. Jgn pelik eh.Sis Malaysian no worry 🤗✌
.
#jubahmurah #jubahplainmurah #borongjubah #jubahplain #jubahmuslimah #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahkosong #jubahsimple #jubahmalaysia #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #teambridesmaid #jubahsimple #jubahkosong #jubahplainmalaysia #jubahmalaysia

❤ JUBAH PLAIN ❤ RM55 SAHAJA !!
.
- MATERIAL PEACH KOSHIBO
- TANGAN BERGETAH
- LEHER JUBAH MACAM BAJU KURUNG
- TIDAK BERPOKET
- TIDAK PANAS
- TERDAPAT 48 PILIHAN WARNA
- SAIZ XS-5XL
.
👉 HARGA TERMASUK POS
RM55 SM /RM60 SS
.
👉 BORONG (12 PCS KE ATAS)
Rm48 SM/ RM53 SS
.
📲 DM / WHATSAPP +62831 9407 6846
Atau lebih cepat klik link biru di profil ig terus ok 😉
.
No Whatsapp lain sikit sbb dulu sis bljr kt Indonesia.Jd dftr guna no.sana. Jgn pelik eh.Sis Malaysian no worry 🤗✌
.
#jubahmurah #jubahplainmurah #borongjubah #jubahplain #jubahmuslimah #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahkosong #jubahsimple #jubahmalaysia #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #teambridesmaid #jubahsimple #jubahkosong #jubahplainmalaysia #jubahmalaysia

❤ JUBAH PLAIN ❤ RM55 SAHAJA !!
.
- MATERIAL PEACH KOSHIBO
- TANGAN BERGETAH
- LEHER JUBAH MACAM BAJU KURUNG
- TIDAK BERPOKET
- TIDAK PANAS
- TERDAPAT 48 PILIHAN WARNA
- SAIZ XS-5XL
.
👉 HARGA TERMASUK POS
RM55 SM /RM60 SS
.
👉 BORONG (12 PCS KE ATAS)
Rm48 SM/ RM53 SS
.
📲 DM / WHATSAPP +62831 9407 6846
Atau lebih cepat klik link biru di profil ig terus ok 😉
.
No Whatsapp lain sikit sbb dulu sis bljr kt Indonesia.Jd dftr guna no.sana. Jgn pelik eh.Sis Malaysian no worry 🤗✌
.
#jubahmurah #jubahplainmurah #borongjubah #jubahplain #jubahmuslimah #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahkosong #jubahsimple #jubahmalaysia #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #teambridesmaid #jubahsimple #jubahkosong #jubahplainmalaysia #jubahmalaysia

❤ JUBAH PLAIN ❤ RM55 SAHAJA !!
.
- MATERIAL PEACH KOSHIBO
- TANGAN BERGETAH
- LEHER JUBAH MACAM BAJU KURUNG
- TIDAK BERPOKET
- TIDAK PANAS
- TERDAPAT 48 PILIHAN WARNA
- SAIZ XS-5XL
.
👉 HARGA TERMASUK POS
RM55 SM /RM60 SS
.
👉 BORONG (12 PCS KE ATAS)
Rm48 SM/ RM53 SS
.
📲 DM / WHATSAPP +62831 9407 6846
Atau lebih cepat klik link biru di profil ig terus ok 😉
.
No Whatsapp lain sikit sbb dulu sis bljr kt Indonesia.Jd dftr guna no.sana. Jgn pelik eh.Sis Malaysian no worry 🤗✌
.
#jubahmurah #jubahplainmurah #borongjubah #jubahplain #jubahmuslimah #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahkosong #jubahsimple #jubahmalaysia #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #teambridesmaid #jubahsimple #jubahkosong #jubahplainmalaysia #jubahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags