#jubah

2265686 posts

TOP POSTS

Blue denim with lace.
Pada mau kah bun? Mom?
Swing swing
Bisa custom
Bisa couple mom n kids
Bisa family couple

Stay tune !
Makin banyak komen makin kita buatmurah tapi kualitas ga murahan insyaAllah !!!
Mau??? .
.
.
#gamis #gamisset #gamiskatun #gamissyari #gamissyarie #gamissyarimurah #kulakan #kulakanhijabmurah #khimar #khimarmurah #khimarsyari #jubah #dress #gamisseragam #gamisseragam #gamissecond #gamisseragamkeluarga

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan.

Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan.

Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi.

Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit.
PROGRAM HAMIL ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : D91F5AAB ️✔ W/A : 089521506002

"Persahabatan yang dijalin dan dibangun karena Allah akan mengabadi, hingga ke surgaNya. InsyaAllah."
. . (Ustadz @ahmadzahrudin.mn, Penulis) . . . . . . .
Follow :
@shareilmu_
@shareilmu_
@shareilmu_ . .
Kontribusi :
@nusrohdzhir_
@ahmadzahrudin.mn . . . .
Ayo tag sahabat terbaikmu 😘😍😉
. . .
#niqab #niqabis #sahabat #kawan #kebaikan #teman #gaul #friends #khimarcantik #hijab #gamis #ppmurah #jubah #jubahmurah #jubahdress #hijabmodis #book #hijabers #hijabersindonesia #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #kerudung #tudung #books #successquotes #jasapromote #promote #jasapp

Alhamdulillah #tutorialfrenchjilbabelegan dari founder @kasyifahibrahim khas untuk muslimah yang masih tertanya tanya mcmana nak pakai french jilbab elegan ni
.
.
Boleh tag bff korang ye😘
Happy watching
.
. *SYAWAL SPECIAL PROMO*
FRENCH JILBAB ELEGAN
RM169

_HARGA ASAL= RM199_

TerIstimewa Untuk Muslimahku
🌟INCLUDE POSTAGE
🌟FREE GIFT: KHIMAR KHADIJAH/KHIMAR SYAFRINA
🌟FREE GIFT VIDEO TUTORIAL
.
.
NOW RELEASE!
French Jilbab Elegan by @asysyifa_hq

#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#brand
#viral
#khusus
#produk
#tempat
#pesaing
#reris
#businessjerung2
#ASYSYIFA
#AS
#frenchjilbabas
#frenchjilbabelegan
#frenchjilbabpreramadhan
#frenchjilbab
#frenchjilbabmalaysia
#revivetruesunnah
#muslimahfashionmalaysia
#maternityjilbab
#nursingfriendly
#bffriendly
#sunnahclothing
#BajuKurungPerancis
#OverheadAbaya
#jubah
#jilbab
#overheadabaya

M A J O R L O V E

BEST couple rozanaifzanazhar + wajdi ali

BUSANA SONGKET BY : @solaweddingcouture

DEKORASI PELAMIN BY : @solaweddingcouture

MAKE-UP BY : @solaweddingcouture

jom dapatkan full pakej lertop dr S O L A W E D D I N G C O U T U R E +60196458618- sola
#lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #indonesia #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
sebarang pertanyaan bole .whatsapp/call sola _0196458618..harga promosi 2017.'.jgn.malu tuk bertannya ok...
#bridal #customade #dubai #moodrepublik #stailista #akadnikah #bangkok #bajupengantin #jakart

.
.
TIPS CARA CEPAT MENGECILKAN PERUT BUNCIT
DENGAN METODE SHTG
(Self Hypnotize Therapy GPL)

1. Bangun pagi-pagi
2. Berdiri tegak dg penuh percaya diri di depan cermin
3. Hirup napas dalam-dalam, hembuskan pelan-pelan
4. Tundukkan kepala
5. Fokuskan mata melihat perut tanpa berkedip
6. Perut diraba lalu disentil
7. Ucapkan dengan tegas : BIKIN MALU 3x (tanpa napas)
Insyaallah >>> EMOSI, he he ... Tag temenmu!
________________________

Yuk difollow : @pesonasantri
Yuk difollow : @pesonasantri
Yuk difollow : @senyumsantri

#santri #santriwati #pesantrenstory #cahpondok #santriindonesia #galerisantri #santrikeren #santritulen #negerisantri #muslimah #alasantri #santriputrihits #aisnusantara #malanghits #cantik #pesantren #santrigaul #duniajilbab #santriidaman #hits #jilbab #hijab #gamis #jubah #hijaber #santriwatiindonesia #santriputri #viral #muslimah #pesonasantri

MOST RECENT

🌸🌸🌸🌸🌸
🌹BATIK JELITA 🌹 ✨AIDILADHA COLLECTION ✨ 🌸Saiz S M L XL XXL 🌸Design Kurung bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh/ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

Harga
RM115SM RM120SS FREE POSTAGE📮

READY STOCK ‼️READY STOCK ‼️
pos isnin & khamis shj(tak pos pd hr sama pmbayaran)

whatsapp 0179180650
whatsapp 0179180650

#bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah

🔴 BUY 2 FREE 1🔴 🌹EVA DRESS 🌹
❤SIMPLE YET ELEGANT ❤ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Exclusive JAPAN DULL SILK (PaperPrinted)
✅ Cutting Princess Cut ✅ Zip di Belakang ✅ Wudhuk Friendly (Zip di Tangan) ❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk
😊

Normal Price RM 159😱
.
🔵OFFER PRICE 🔵
RM 125SM/RM 130SS . 📌 READYSTOCK ‼️
📌 NO BOOKING ‼️ 1st Come 1st Serve ‼️
.
.
📌KALER BERBEZA 10% ATAS FAKTOR CAHAYA
.
To order whatapp 013-7613863 📞📞
.
.
#bazarpaknil #jubahmurah #dresses #jubah #bajukurung #blousemuslimah #blousemurah #blousemurahmalaysia #jubahmoden #jubahmurahmurah #malaysia #bajuraya #kainpasang #kainpasangmurah #followforfollow #followers #beauty #girls #follow4follow #bajumurah #blousemurah #igseller

🌸🌸🌸🌸🌸
🌹BATIK JELITA 🌹 ✨AIDILADHA COLLECTION ✨ 🌸Saiz S M L XL XXL 🌸Design Kurung bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh/ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

Harga
RM115SM RM120SS FREE POSTAGE📮

READY STOCK ‼️READY STOCK ‼️
pos isnin & khamis shj(tak pos pd hr sama pmbayaran)

whatsapp 0179180650
whatsapp 0179180650

#bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah

🌸🌸🌸🌸🌸
🌹BATIK JELITA 🌹 ✨AIDILADHA COLLECTION ✨ 🌸Saiz S M L XL XXL 🌸Design Kurung bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh/ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

Harga
RM115SM RM120SS FREE POSTAGE📮

READY STOCK ‼️READY STOCK ‼️
pos isnin & khamis shj(tak pos pd hr sama pmbayaran)

whatsapp 0179180650
whatsapp 0179180650

#bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah

🌸🌸🌸🌸🌸
🌹BATIK JELITA 🌹 ✨AIDILADHA COLLECTION ✨ 🌸Saiz S M L XL XXL 🌸Design Kurung bercorak Batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸 TAK kecut/ berbulu lepas basuh/ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

Harga
RM115SM RM120SS FREE POSTAGE📮

READY STOCK ‼️READY STOCK ‼️
pos isnin & khamis shj(tak pos pd hr sama pmbayaran)

whatsapp 0179180650
whatsapp 0179180650

#bajumuslimah #blouse #bazarpaknil #bajukurungmurah #bajukurungmoden #jubah #jubahmurah #kebaya #peplum #murah #sayajual #sayajualmurah #muslimahfashion #wanitaterindah #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #syukriyahya #syafiqkyle #fattahamin #fazura #neelofa #raya #bajuraya #bajurayamurah

MERCIK AIH 💦💦💦
.
.
Hai teruja betoi Che Ta pepagi Boss Kapten Jemah dok tayang gambaq Kasut NIKE original... .
.
Ampa peminat NIKE ka? Mesti dah merata ampa survey nak cari Kasut NIKE Ori yang harga mapu milikkan... Kalau ada pun harga nak mampuss mahal... .
.
Mai cuci mata dulu... Dengan Che Ta kita boleh dapat NIKE Ori dengan harga mampu milik... 2 kali bayaq pulak tu... 😁😁😁
.
.
Berminat 📲 Klik Now 👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60174412574
.
HERENCIAFAMILIAR
HERENCIA FAMILIAR NEGOSAMPAIJADI BAYAR2KALI Clarks Timberland Adidas Nike OriginalByKJ
bergayamodenmuslimahsopanpatuhsyariah
onlinejerla #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #maibelimaibeli #mamaritashop #igbiz #fbbiz #bizpenang #bazarpaknil #jubahtatasuria #jubah #muslimah #aurat #blog #cantik #jualanku #blousemuslimah #nursingblouse #blousemurah #blouseoff

#KURUNGARISSA
COLOR DARK BLUE
RM80sm/RM85ss

Material moss crepe
Jahitan pleted bahagian depan dan belakang baju
Blouse cutting babydoll
Skirt pinggang bergetah, cutting mermaid
Free size fitt to L

UKURAN:

BLOUSE
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak 20"
Panjang Lengan 23"
Labuh 29"

SKIRT
Pinggang 22"-40"
Pinggul 40"
Labuh 39"

Whatsapp 013-5834179
WHATSAPP 013-5834179

#jubahmurah #jubah #jubahdress #vsco #vsc #dressmurah #jubahcantik #dress #kebaya #dressmalaysia #jubahmuslimah #dresses #dresskembang #dressprincess #vscocam #princessdress #blouse #instabusiness #jubahmuslimahmalaysia #jubahmoden #blouse #business #clothing #palazo #promosi #sales #cl #bajumuslimah

PROMOSI OPEN HOUSE 🔥🔥🔥
.
" BELI 1 DRESS DISKAUN RM 20 + PERCUMA SEHELAI SHAWL POTRET JELITA KASIH BERHARGA RM59 "
☎ Berminat pm/wasap 013-5203445..
.
🔥 HARGA PROMOSI OPEN HOUSE 🔥 = RM 1⃣3⃣0⃣
Harga asal=RM1⃣5⃣0⃣
.
(saiz XXL dan XXXL flat price.. tiada cas tambahan sewaktu tawaran PROMOSI)
.
**postage ke sabah sarawak tambah rm5 untuk sepasang baju
.
====================================
EDORA ROSALYN DRESS.
Corak yang mewah , potongan yang simple dan menawan , material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
. 🌷 sekali, dua kali tiga kali memandang tak jemu-jemu.Cantik coraknya yang tidak terlalu padat mengikuti trend semasa
. 🌷 material : Sakura Creepe Silk yang SELESA, mewah dan berkualiti tinggi ,mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya.
.
🌷 Saiz S ,M,L, XL,XXL, XXXL
.
🌷 ada poket di sebelah kanan dress.
.
🌷 semestinya BF-FRIENDLY .
Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE'
.

#sayajual #visitmyig #barangmurah #serum #vitaminc #skincare #kosmetikmurah #bajuraya #bazarpaknil #koleksiraya2017 #kurungraya #kurung #minikurung #peplum #ootd #igshop #igersmalaysia #kebaya #songketmurah #blouse #bajumurah #kasut #bag #barangbranded #barangmurah #jubah #dress #fesyen #testimoni #trustedseller #instafamous

Selamat ptg semua..😃😃
Izin laluan akak nak up lagi feedback mereka yang dah mencuba abaya sifu ya..😜😜 Kalau berminat jgn sgan2 whtsapp akak tauu

GUNA HASHTAG # UTK CARI PRODUK..TGOK BIO 👆

Whatsapp 0189076256 atau klik http://www.wasap.my/60189076256 untuk order

#abayasifubyimaancouture #abayaplussize #abayaarabmurah #jubahplusize #jubaharab #jubahplusizemurah #jubah #jubahmekah #abayamekah
#abayaarab #jubahmurah
#dresskahwin #weddingdressplussize #dressnikahplussize #jubahlelaki #jubahkanakkanak #dresskanakkanak #jubahkanakkanakmurah #arab #kurtalelakimurah #abayaplusizemurah #jubaharabmurah #abaya #jubahlelakimurah #kurtalelaki #abayasifumurah #jubahbudak #kurtabudak #entrepreneur #youngentrepreneur

Mari dapatkan shawl chiffon anda.. Nak borong pon bolehh😍😍 . . Pelbagai pilihan warna menarik untuk anda!!
.
🍃 SHAWL HEAVY CHIFFON 🍃
.
🎉🎉3 HELAI RM 25🎉🎉
.
--------------------------
❌NO FUSSY BUYER
❌NO EXCHANGE
❌NO REFUND
❌NO BACKOUT BUYER
-------------------------- .

BERMINAT :
TEKAN LINK WASAP PADA IG DI BIO ☝
DAN FACEBOOK 👇
http://www.wasap.my/60126682457 .
.
😊Kualiti terbaik In Sya Allah ramai yang dah repeat order. .
.
🎉🎉COD available area KL🚗
➡Sunway Putra Mall
➡ Klcc
➡ Sogo .
.
.
#borongjubahmurah #shawlrm8 #shawlchiffonmurah #selendangmurah #selendang #bajukurungmoden #jubah #onlineshopping #kl #johore #melaka #n9 #seremban2 #kedah #perak #batupahat #pontian #sabah #sawarak #hijabfashion #tutorialshawl #fesyen #clearancesale #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderalla #kukirimcinta #surihatimrpilot #raya2017 #murah #astro

PROMOSI OPEN HOUSE 🔥🔥🔥
.
" BELI 1 DRESS DISKAUN RM 20 + PERCUMA SEHELAI SHAWL POTRET JELITA KASIH BERHARGA RM59 "
☎ Berminat pm/wasap 013-5203445..
.
🔥 HARGA PROMOSI OPEN HOUSE 🔥 = RM 1⃣3⃣0⃣
Harga asal=RM1⃣5⃣0⃣
.
(saiz XXL dan XXXL flat price.. tiada cas tambahan sewaktu tawaran PROMOSI)
.
**postage ke sabah sarawak tambah rm5 untuk sepasang baju
.
====================================
EDORA ROSALYN DRESS.
Corak yang mewah , potongan yang simple dan menawan , material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
. 🌷 sekali, dua kali tiga kali memandang tak jemu-jemu.Cantik coraknya yang tidak terlalu padat mengikuti trend semasa
. 🌷 material : Sakura Creepe Silk yang SELESA, mewah dan berkualiti tinggi ,mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya.
.
🌷 Saiz S ,M,L, XL,XXL, XXXL
.
🌷 ada poket di sebelah kanan dress.
.
🌷 semestinya BF-FRIENDLY .
Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE'
.

#sayajual #visitmyig #barangmurah #serum #vitaminc #skincare #kosmetikmurah #bajuraya #bazarpaknil #koleksiraya2017 #kurungraya #kurung #minikurung #peplum #ootd #igshop #igersmalaysia #kebaya #songketmurah #blouse #bajumurah #kasut #bag #barangbranded #barangmurah #jubah #dress #fesyen #testimoni #trustedseller #instafamous

WEDDING BRIDESMAIDS 👰🏻👰🏻
.
5 Jubah RM400 😍
FREE POSTAGE all Malaysia ✈️🚚
READY STOCK ‼️
Paling Best boleh MIX colour tau 💚💙💜💛❤
JOM BELI SEKARANG! .
.
🎀JUBAH ELEGANCE SPECIAL🎀
- Size Available (XS / S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Whudu' Friendly
- BF Friendly
- ironless
- Kain sejuk dipakai
- Flowy (tak melekap pada body)
- Pocket sebelah kanan .
- Good Quality and Trendy
- Tak jarang
- A cut
|
For order, Kindly whatsapp me
📲017 574 8041
📲017 574 8041
ATAU klik sahaja pada link di profile 😉.
|
📱📱Double tap & please tag your friends below
.
.
#jubahcouple#jubahcouplemurah#jubahcoupleraya #jubahsuamiisteri#jubahlawa#jubahcantik#jubahraya #jubahnursing#jubahbffriendly#jubahwanita#jubahwudhufriendly#jubahkekasih#jubahselesa#jubahcouplemalaysia#jubahsedondon#kurtalelaki#kurtapromosi#jubah #kurtajubahcouple #jubahkurtacouple #kurta #jubahbridesmaid#jubahtunang#jubahkahwin #jubahraya2017#bridesmaids#bajuraya2017 #bajusedodonraya2017#jubahsedondon #jubahcouple2017

Most Popular Instagram Hashtags