#jualpawpaw

3415 posts

TOP POSTS

OPEN PO Lucas PawPaw - Cream serba guna. Aman untuk bayi & orang dewasa.
Cocok untuk kulit kering, luka bakar, bibir kering, kulit yang digigit serangga, luka akibat sunburn, bisa juga untuk kulit sensitif. FOR ORDER? WA +6289617799550

OPEN PO Australian Brand. Langsung contact WA saja 😊

Must have balm for your daily activity.
Lucas PaPaw dapat digunakan untuk berbagai hal yaitu:
- Luka bakar
- Terbakar sinar matahari
- Gravel Rash, Cuts & Kecil Terbuka Luka
- Popok Ruam & gesekan
- Gigitan Serangga
- Terkena Serpihan & Duri
Dengan begitu banyak kegunaan dari Lucas Papaw mudah dibawa kemana mana karena memiliki ukuran yang simple.
.
Untuk konsultasi silakan hubungi tim vitaminkita sekarang juga.
LINE: @vitaminkita
WA: 0812-2187-9595
BBM: VITAMIN
www.vitaminkita.com
.
#jualvitamin #vitaminkita #vitamin #jualsuplemen #obatimport #apotik #apotikonline #apotek #suplemenimport #jualpawpaw #juallucaspapaw #jualsalep #jualvitamin #jualvitaminimport #lucaspapaw #purepawpaw #jualpurepawpaw #salepimport #jualsalepimport #blackmores #jualblackmores

Follow @beautycareaustralia.id -
Lucas papaw kita 100% ORIGINAL ya, uang kembali kalo engga 😘😘😘
Jangan salah beli soalnya sekarang udah banyak beredar yang palsu. Dan parahnya bentuk packagingnya hampir sama 😭😭😭 Yang palsu agak cair dan baunya beda sama yang asli.
Tenang aja kalau beli di kita, KITA BERANI JAMIN ORIGINAL 😇😇😇 NO WORRIES 🙏🏻 READY 25 gram 70.000
BUY 2 @65.000
or you can order by PO
PO - Ready May:
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

Natralus Natural Paw Paw ointment relieves, soothes, protects and restores dry, itchy or irritated skin. Apply liberally as required. It contains no petrochemicals, parabens or mineral oils, and has more organic paw paw.

Natralus Natural Paw Paw is suitable for use on: .
* Lips
* Dry & cracked skin
* Minor rashes
* Insect stings
* Sunburn
* Nappy rash

30 g @ 95 rb
.
Order
WA 0816854274
LINE BEEBEBISTORE
.
.
#beebebi #jualpawpaw #mosituriser #papawointment #organicpawpaw #ruampopok #biangkeringat #gigitannyamuk #bekasluka #bibirkering #jerawat #lipgloss #babypawpaw #lukaringan #organicpapaw #pawpawbalm #naturalpawpaw #babypawpaw #natralus #babypawpawointment #natralus #babyskincare #skincare #diaperrash #skincarebayi #skincare #perawatanbayi #kebutuhanbayi #babycare #babyshopindo #babyshopdepok #babycare #babytoiletries #momblogger

Pure paw paw
.
Yg uda pada tau the goodness of lucas papaw and find it bosen krn nga ada flavournya?
Try Pure paw paw!!kandungan dan kegunaan sama, but more fun!
Kegunaan:
✔️gigitan nyamuk
✔️bintil-bintil
✔️kulit kering
✔️bibir kering
✔️spot merah2 pada kulit
✔️aman buat bayi dan anak2
✔️Vegan
✔️Not tested on Animals
✔️Made in Australia
.
.
Proudly Australian Owned & Made
.
.
.
Photo from pure paw paw
.
.
#jualtresemmemurah #jualtresemmeheatprotection #jualtresemmeheatprotectionmurah
#jualthursdayplantationmurah #jualobatjerawat #jualneutrogenaaustralia #juallushmurah #jualtrilogymurah #jualfrankbodyscrub #jualhellohair #jualqvcream #jualvaselinesprayandgo #jualvitaminoz #jualsupplementoz #jualskincareaustralia #Openpoaussie #titipbeliaustralia #jualcoconutoil #pickandgoshopbeauty #pickandgoshopskincare #pickandgoshophaircare #juallorealelnett #jualheatprotectionspray #jualthermalspray #jualtrilogymurah #jualtrilogymurahbanget #jualtrilogyrosehip #jualpurepawpaw #jualpawpaw #juallipbalm #juallucaspawpaw

Ready stock

Blackmores Pregnancy & Breasfeeding Gold 180caps

IDR 440k

Helping you to get essential nutrients for baby's development. Blackmores Pregnancy & Breast-Feeding Gold provides a daily dose of 20 important nutrients for mother and baby including folic acid, iodine, DHA and vitamin D3. With a low-constipation iron. Halal Certified.

For order
Line: pinkpoppyseed

PRE-OREDER - Ready Maret Akhir / Fast PO sampai tgl 10
PRICE LISTS:
Lucas Papaw
100% ORIGINAL OR MONEY BACK
(Harga mengalami kenaikan, & akan naik lagi ya next PO, jadi PO kali ini di book dulu ya)
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

MOST RECENT

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
PRE-OREDER - Ready Maret Akhir / Fast PO sampai tgl 10
PRICE LISTS:
Lucas Papaw
100% ORIGINAL OR MONEY BACK
(Harga mengalami kenaikan, & akan naik lagi ya next PO, jadi PO kali ini di book dulu ya)
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
Kegunaan lucas papaw!
Ada 10 kegunaan lainnya
sumber: beautyheaven
Dibaca ya 😍😍😍
Sharing & Review:
Lucas papaw ini SUPER di recommend, multifungsi banget, hampir semua orang di Oz punya ini di mereka, basically buat pertolongan pertama pas luka, digigit serangga, kulit kering dll. This is personally my fave 🤗 I take it everywhere.
.
.
.
To order, scroll sebelum postingan ini ya, dijamin harga termurah dan ORI 😍✌🏻
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @pink.poppyseed (@get_repost)
・・・
Ready stock

IDR 440k

Blackmores Pregnancy & Breastfeeding Gold 180caps

Blackmores Pregnancy & Breast-Feeding Formula Gold is specially formulated to provide the essential nutrients a woman requires prior to and during pregnancy, as well as when breast-feeding. Two capsules per day provide recommended dietary intake quantities of most vitamins for a pregnant woman, plus minerals and oils essential for baby's health.

#Repost @pink.poppyseed.ad (@get_repost)
・・・
#Repost @pink.poppyseed with @repostapp
・・・
Review from FlatTummy Tea drinker:

The Bomb!
This product is just amazing! I feel so much lighter with it to be honest. When I first bought it I thought it be one of them lies again. But absolutely NOT. When u work out in the gym with the product u will see quick result. But if u only drink the tea and eat healthy u will see difference in your digestive system and of course no bloats ! I can't imagine my life with out this product now. Thank you flattummytea!
So what are you waiting for?
Order now
Line: pink.poppyseed

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
Follor @beautycareaustralia.id
LUCAS PAPAW REAL REVIEW
source: productreview.com.au .
.
.
To order, scroll sebelum postingan ini ya, dijamin harga termurah dan ORI 😍✌🏻
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
Follow @beautycareaustralia.id -
Lucas papaw kita 100% ORIGINAL ya, uang kembali kalo engga 😘😘😘
Jangan salah beli soalnya sekarang udah banyak beredar yang palsu. Dan parahnya bentuk packagingnya hampir sama 😭😭😭 Yang palsu agak cair dan baunya beda sama yang asli.
Tenang aja kalau beli di kita, KITA BERANI JAMIN ORIGINAL 😇😇😇 NO WORRIES 🙏🏻 READY 25 gram 70.000
BUY 2 @65.000
or you can order by PO
PO - Ready May:
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

Thank you mom @shellyzhao and cutie pie baby Brian for the kind review and trust 😘
.
#pickandgoshopcustomersreview
..
#Repost @shellyzhao with @repostapp
・・・
Saya percaya banget setiap bayi yang mulai masuk ke bulan2 ke 3 itu pasti lagi doyan2 nya makan or emut2in tangan sampe belepotan ke mana mana .. sampe2 smua muka nya bisa basah sama air liur mereka yang kadang sampe bikin muka nya jadi bintik2 merah or kasar2 gt nah buat ibu2 yang baby nya juga mengalami hal yang sama dengan brian boleh di coba pake pure paw paw bisa pesen di @pickandgo_shop karena product mereka asli langsung dari oz dan owner nya super baik dan helpfull buat jawab smua pertanyaan kita .. thanks cici .. 😍😍
.
.
#jualqvbaby #jualqvcream #jualbepanthen #pickandgoshopskincare #pickandgoshophaircare #juallorealelnett #jualheatprotectionspray #jualthermalspray #jualtrilogymurah #jualtrilogymurahbanget #jualtrilogyrosehip #jualpurepawpaw #jualpawpaw #juallipbalm #juallucaspawpaw

Pure paw paw
.
Yg uda pada tau the goodness of lucas papaw and find it bosen krn nga ada flavournya?
Try Pure paw paw!!kandungan dan kegunaan sama, but more fun!
Kegunaan:
✔️gigitan nyamuk
✔️bintil-bintil
✔️kulit kering
✔️bibir kering
✔️spot merah2 pada kulit
✔️aman buat bayi dan anak2
✔️Vegan
✔️Not tested on Animals
✔️Made in Australia
.
.
Proudly Australian Owned & Made
.
.
.
Photo from pure paw paw
.
.
#jualtresemmemurah #jualtresemmeheatprotection #jualtresemmeheatprotectionmurah
#jualthursdayplantationmurah #jualobatjerawat #jualneutrogenaaustralia #juallushmurah #jualtrilogymurah #jualfrankbodyscrub #jualhellohair #jualqvcream #jualvaselinesprayandgo #jualvitaminoz #jualsupplementoz #jualskincareaustralia #Openpoaussie #titipbeliaustralia #jualcoconutoil #pickandgoshopbeauty #pickandgoshopskincare #pickandgoshophaircare #juallorealelnett #jualheatprotectionspray #jualthermalspray #jualtrilogymurah #jualtrilogymurahbanget #jualtrilogyrosehip #jualpurepawpaw #jualpawpaw #juallipbalm #juallucaspawpaw

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
Follow @beautycareaustralia.id -
Lucas papaw kita 100% ORIGINAL ya, uang kembali kalo engga 😘😘😘
Jangan salah beli soalnya sekarang udah banyak beredar yang palsu. Dan parahnya bentuk packagingnya hampir sama 😭😭😭 Yang palsu agak cair dan baunya beda sama yang asli.
Tenang aja kalau beli di kita, KITA BERANI JAMIN ORIGINAL 😇😇😇 NO WORRIES 🙏🏻 READY 25 gram 70.000
BUY 2 @65.000
or you can order by PO
PO - Ready May:
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
Follow @beautycareaustralia.id -
Lucas papaw kita 100% ORIGINAL ya, uang kembali kalo engga 😘😘😘
Jangan salah beli soalnya sekarang udah banyak beredar yang palsu. Dan parahnya bentuk packagingnya hampir sama 😭😭😭 Yang palsu agak cair dan baunya beda sama yang asli.
Tenang aja kalau beli di kita, KITA BERANI JAMIN ORIGINAL 😇😇😇 NO WORRIES 🙏🏻 READY 25 gram 70.000
BUY 2 @65.000
or you can order by PO
PO - Ready May:
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @beautycareaustralia.id (@get_repost)
・・・
READY 25 gram 75.000
BUY 2 @65.000
or you can order by PO
PO - Ready May
PRICE LISTS:
Lucas Papaw
100% ORIGINAL OR MONEY BACK
25g 65.000
buy 3 @62.000
buy 5 @57.000
buy 10 @52.000
75g 135.000
buy 3 @125.000
buy 5 @120.000
buy 10 @110.000
Expired May 2019
Stock yours 💕
#juallucaspapaw #lucaspawpaw #juallucas #lucaspapawmurah #juallucaspapaw #juallucaspapawointment #juallucaspapawmurah #lucaspapawindonesia #lucaspapawointment #lucaspapawmurah #juallucas #jualpapawmurah #jualpawpaw #jualpawpawmurah

#Repost @pink.poppyseed.ad (@get_repost)
・・・
#Repost @pink.poppyseed with @repostapp
・・・
Ready stock

Blackmores Fish Oil 1000 400caps

Best price IDR 300k 💰

A high quality source of omega-3 to support daily wellbeing. Helps maintain normal heart, brain and eye health and promote optimal wellbeing. Mercury tested & surfactant free.
Why use? 💊 Natural source of omega-3 to support daily wellbeing
💊 Helps to support heart and cardiovascular health
💊 Helps to assist in the maintenance of normal eye and brain function
💊 Helps to decrease triglycerides (fat) in the blood of healthy people
💊 Helps to reduce inflammation and joint swelling associated with arthritis

Wholesale price available
Contact us for info & order

#Repost @pink.poppyseed.ad (@get_repost)
・・・
#Repost @pink.poppyseed with @repostapp.
・・・
Ready stock

Trilogy Rosehip Oil Antioxidant + 30ml

Best price IDR 370k 👍

New independent clinical studies show Trilogy Rosehip Oil Antioxidant+ really works to improve skin tone and brightness, wrinkles and elasticity.
• Brightening and skin tone 75%*
• Fine lines and wrinkles 33%*
• Elasticity and firmness 25%*
*Independent clinical study. Twice daily use - 12 women - 8 weeks - Rosehip Oil Antioxidant+. Expert clinician grading

Limited stock

Line: pinkpoppyseed

・・・
Ready stock

No doubt this is the best hair treatment.

Best price IDR 550k

Moroccanoil® Treatment’s versatile, nourishing and residue-free formula can be used as a conditioning, styling and finishing tool.
It blends perfectly with other products and even speeds up drying time. This treatment for hair completely transforms and repairs as its formula transports lost proteins for strength; fatty acids, omega-3 oils and vitamins for shine; and antioxidants for protection.
It absorbs instantly to fill gaps in hair created by heat, styling and environmental damage.

Place your order now @pink.poppyseed

#Repost @pink.poppyseed (@get_repost)
・・・
Ready stock
IDR 440k

The world's best acid toner is here!
Perfect for those lazy girl nights
This no-fuss, one-step facial is a toner, exfoliator, serum, and moisturizer; just wipe it on and leave it, it’s that easy
Salon results. One step. Simple.

Contact us for order
Line : pinkpoppyseed 💖

Most Popular Instagram Hashtags