#jualmurah

5119227 posts

TOP POSTS

tetapi yg lelaki tu, kalo blh pgg la tgn fmly yaa.. kang pegang tangan member, tak pasal2 kenaa penampoo
CONTEST SEMPENA 120K FOLLOWER DAH START ! cer tengok previous post .. HADIAH : RM50

#kongsicherita #kongsicerita #cinta #adabkatmana #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualmurah #bajumurah #tudungmurah #kasutmurah #uitm #utm #uia #kainmurah #jomcuti
#vitaminmurah #pemutihkulit #jualonline #igshoponlinemalaysia #snapbackmurahbanget #dropshipgadget #bangkitbersama #malaysiabersamamu #Sukansea2017 #KLsukansea #youcanduit

BELI IPHONE
ALL PURCHASE 👉 FREE TEMPERED GLASS 👉 FREE ULTRA THIN CASE 👉 FREE IRING 👉 FREE CABLE PROTECTOR
SECOND 98% MULUS FULL SET GARANSI 1MINGGU .
Iphone  6 (Gray,Silver,Gold)
16Gb 4,050,000 ❌ 3,800,000
64Gb 4,650,000 ❌ 4,500,000
128Gb 4,800,000 ❌4,700,000 .
Iphone  6+ (Gray,Silver,Gold)
16gb 5,050,000
64gb 5,900,000❌5,600,000
128gb 6,300,000❌5,900,000 .
Iphone  6s (Gray/silver/gold/rose)
6s 16GB 5,500,000
6s 64GB 6,500,000
6s 128GB 6,950,000 .
Iphone  6s+ (Gray/silver/gold/rose)
64gb 7,500,000
_______________________________________
iPhone 5s,6,6s,6+,6s+ original (GARANSI DISTRIBUTOR 1th) Claim garansi? Kita bantu claim ke distributor 1000% DALAM 2minggu ADA MASALAH, GANTI UNIT BARU🙏 .
Iphone  5s (Gray,Silver,Gold)
16 Gb 2,500,000
32 Gb 2,650,000
64 Gb 2,900,000 .
Iphone  5c (yellow,green,blue,pink,white)
16gb 1,800,000
32gb 2,000,000 .
Iphone  6 (Gray,Silver,Gold)
16 Gb 4,150,000
64 Gb 4,800,000
128 Gb 5,250,000 .
Iphone  6+
16gb 5,400,000
64gb 6,200,000
128gb 6,700,000 .
Iphone  6s (Gray/silver/gold/rose)
16gb 5,800,000
64gb 6,800,000
128gb 7,400,000 .
Iphone  6s+ (Gray/silver/gold/rose)
16gb 6,300,000
64gb 7,800,000
128gb 8,600,000
______________________________
Iphone 7 (GARANSI INTERNASIONAL 1th)
PHONE RED EDITION!
7 128gb 11,400,000
7 256gb 12,300,000
7+ 128gb 13,000,000
7+ 256gb 14,200,000
BLACKMATTE,JETBLACK,ROSE,GOLD
7 32 9,350,000
7 128 10,900,000
7 256 11,900,000
7+32 11,100,000
7+128 12,500,000
7+256 13,500,000 .
CP:
Line : @sao3405i (pake @)
#jualaniphone #jualaniphone5s #jualiphone6 #jualaniphone6 #jualiphone6s #jualaniphone6s #jualiphonerekon #jualiphone2nd #jualiphonesecond #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphonemurahbanget #jualiphonemurmer #jualiphone7 #jualanindo #jualmurah #iphonemurah #jualiphoneori #jualiphonemurah #supplieriphone #iphonesecond #iphonetangerang #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphone5s #jualiphone6s #jualiphone7 #jualiphoneori #iphonemurah #senanstore

TESTIMONIAL FOLLOWERS AKTIF 🙏
.
@Raymedstore tempat membantu anda meningkatkan kepercayaan dan income 💞💞
.
Order ?
🆔 Line : @Raymedtore (pakai @) ( ADD DAHULU SEBELUM CHAT, KARENA PADA PESAN PEMBUKA SUDAH LENGKAP LIST DAN FORMAT ORDERAN)
.
📞 WA : 0852-0609-0313
.
Testi ?
@testiraymedstore .
- Hanya menggunakan Username 💞
.
#jualankaka #jualanku #jualbaju #jualbajubangkok #jualsepatu #jualan #jualantas #jualtasmurah #jualmakeup #juallipstick #onlineshoppingindonesia #olshopmurah #jualcelana #jualpulsa #jualkuota #jualtasbranded #jualjamtangan #jualmurah #jualsupermurah #supplier #suppliertas #suppliertasbatam #jualanfollowers #followersindonesia #coinlinemurah #dagelan #komik #dagelantv #pathdailyindo

@lintah_belacakpower
ABANG SAYA PUNYA NASI LEMAK BESAR TAK?? isteri abam mesti mantap dan
senjata abam - abam kena padu jugak.
Nak besarkan saiz?
Ingin panjangkan size anda?
Ingin tahan lebih lama?
Masih tercari produk tapi tidak jumpa-jumpa?
Bagi kami bantu!
.
Ada apa dengan minyak MLb ?
🇲🇾Dah lama dekat Malaysia
🇲🇾Testimoni yang banyak
🇲🇾Customer kami dah beribu
🇲🇾Minyak memang menjadi

MINYAK LINTAH BELACAK POWER 300%!!!
🍆Tahan lebih lama & lasak
🍆Tambah saiz panjang 1-3inci
🍆Tambah ukurlikit lebih tebal
🍆Luruskan zakar yg bengkok
🍆Patah tandan
🍆Kurang keras/nafsu masa bersama
🍆Bantu tahan lama
🍆Merawat masalah sakit sendi tulang,urat luntut dan saraf
👙 Menegang,Anjal,Mantap dan membesar payudara isteri
👙 Bentuk badn yg slim dan memantap,besar punggung
follow ig: @lintah_belacakpower
@lintah_belacakpower

DISKAUN DURIAN RUNTUH
Apa kami offer?
✅Kesan seawal 3 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!

whatsapp sekarang!
Sementara stok ada.
"MLGB"ke 01139188897
"MLGB"ke 01139188897
"MLGB"ke 01139188897

#minyakpower #bazarpaknil #jualmurah #onlinshop #onlinestore #dungun #terengganu #suamiisteribahagia #abangsado #awekcun #awekmantap #minahmoto #minahrempit #matmoto #isteripuas #sukansea #kitajuara

Yang belum kebagian 'Shamlan Dress' cantik ini siapa yaaa? 😍😍😍
.
.
Alhamdulillah sudah restock 😊
Tapi maaf, stock nya tidak banyak 😢😢
Jadi siapa yang cepat aja yaa, ukhti 🙏🙏
.
.
Gamis saja Rp 255.000
.
Bahan Toyobo
All size fit to XL
LD 106, PB 140
Resleting depan
.
.
Untuk pertanyaan detail & ORDER, please contact :
.
Whatsap : 0878-86100110
BBM : D290B254 .
-----------------------
Format Order :
-----------------------
Nama / Alamat Lengkap / No HP
Kirim foto yang akan di order
.
.
#gamis #hijab #syari #syarimurah #gamisbusui #gamismurah #hijabfashion #hijabmurah #gamissatinmurah #khimar #kerudungmurah #muslimah #muslimahfashion #jerseymurah #gamiscantik #jualmurah #jualgamis #gamissyari #hijabsyari #gamisjersey #gamispolos #gamissyarimurah #gamismotif #hijabers #hijabsyarimurah #deanara #gamisdeanara #lyravirna #gamislyravirna #jawharasyari

Lagi Cari sepatu kekinian?
Disini tempatnya @kekinian__store .
.
Disini kamu bisa temukan sepatu keren yang kamu suka dan tentu dengan harga terjangkau
Gambarnya real pict loh .
.
So tunggu apa lagi buruan follow dan order sepatu nya di @kekinian__store .
.
.
#coretankertas #sepatunya #sepatunike #sepatucewek #sepatucowok #cethar #sepatuadidas #nikecewek #nikecowok #coretankertas #dagelan #adidascowok #sepatumurah #dropshipper #reseller #sepatu #sepatumurah #sepatubagus #sepatulaki #sepatubagus #jualgrosir #jualmurah #fokusbro #jualsepatu #fokusmodus #Pekanbaru #Dumai #Jakarta #Bekasi #Mataram #ntt

mungkin sbb kita takmau org berasa sunyi jugak kott.. Hargailah org yang sentiasa memastikan anda happy sebab mungkin jgk dia dalam masalah dan kesedihan .. CONTEST SEMPENA 120K FOLLOWER DAH START ! cer tengok previous post .. HADIAH : RM50

#kongsicherita #kongsicerita #cinta #adabkatmana #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualmurah #bajumurah #tudungmurah #kasutmurah #uitm #utm #uia #kainmurah #jomcuti
#vitaminmurah #pemutihkulit #jualonline #igshoponlinemalaysia #snapbackmurahbanget #dropshipgadget #bangkitbersama #malaysiabersamamu #Sukansea2017 #KLsukansea #youcanduit

BELI IPHONE
ALL PURCHASE 👉 FREE TEMPERED GLASS 👉 FREE ULTRA THIN CASE 👉 FREE IRING 👉 FREE CABLE PROTECTOR
SECOND 98% MULUS FULL SET GARANSI 1MINGGU .
Iphone  6 (Gray,Silver,Gold)
16Gb 4,050,000 ❌ 3,800,000
64Gb 4,650,000 ❌ 4,500,000
128Gb 4,800,000 ❌4,700,000 .
Iphone  6+ (Gray,Silver,Gold)
16gb 5,050,000
64gb 5,900,000❌5,600,000
128gb 6,300,000❌5,900,000 .
Iphone  6s (Gray/silver/gold/rose)
6s 16GB 5,500,000
6s 64GB 6,500,000
6s 128GB 6,950,000 .
Iphone  6s+ (Gray/silver/gold/rose)
64gb 7,500,000
_______________________________________
iPhone 5s,6,6s,6+,6s+ original (GARANSI DISTRIBUTOR 1th) Claim garansi? Kita bantu claim ke distributor 1000% DALAM 2minggu ADA MASALAH, GANTI UNIT BARU🙏 .
Iphone  5s (Gray,Silver,Gold)
16 Gb 2,500,000
32 Gb 2,650,000
64 Gb 2,900,000 .
Iphone  5c (yellow,green,blue,pink,white)
16gb 1,800,000
32gb 2,000,000 .
Iphone  6 (Gray,Silver,Gold)
16 Gb 4,150,000
64 Gb 4,800,000
128 Gb 5,250,000 .
Iphone  6+
16gb 5,400,000
64gb 6,200,000
128gb 6,700,000 .
Iphone  6s (Gray/silver/gold/rose)
16gb 5,800,000
64gb 6,800,000
128gb 7,400,000 .
Iphone  6s+ (Gray/silver/gold/rose)
16gb 6,300,000
64gb 7,800,000
128gb 8,600,000
______________________________
Iphone 7 (GARANSI INTERNASIONAL 1th)
PHONE RED EDITION!
7 128gb 11,400,000
7 256gb 12,300,000
7+ 128gb 13,000,000
7+ 256gb 14,200,000
BLACKMATTE,JETBLACK,ROSE,GOLD
7 32 9,350,000
7 128 10,900,000
7 256 11,900,000
7+32 11,100,000
7+128 12,500,000
7+256 13,500,000 .
CP:
Line : @sao3405i (pake @)
#jualaniphone #jualaniphone5s #jualiphone6 #jualaniphone6 #jualiphone6s #jualaniphone6s #jualiphonerekon #jualiphone2nd #jualiphonesecond #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphonemurahbanget #jualiphonemurmer #jualiphone7 #jualanindo #jualmurah #iphonemurah #jualiphoneori #jualiphonemurah #supplieriphone #iphonesecond #iphonetangerang #jualiphone #jualiphonemurah #jualiphone5s #jualiphone6s #jualiphone7 #jualiphoneori #iphonemurah #senanstore

MOST RECENT

❗️3/4 sleeve Tshirt RM55 sahaja💵
❗️Design sendiri pun boleh🖨
❗️Semua colour ada🌈
❗️Short,3/4 & long sleeve👕
❗️Size XS-XXL
❗️Contoh size M panjang 28',dada 20',lebar bahu 28'.
👉🏻1pc for Rm55
👉🏻2pcs for Rm100
💬Anda ada design sendiri❓baju couple❓baju family❓u choose we create it😎📲cara order screenshot dan whatssap01119535036📲atau DM instagram @streetshirtkotakinabalu Link: carousell.com/streetshirt🙌🏻cepat guys sementara stok masi ada‼️‼️nampak mahal tp murah je😉🤙🏻🤙🏻#kkcitybah #kkcity #supreme #sabahan #sandakan #sayajual #sayajualmurah #jualbaju #jualmurah #bajuraya #bajukeren #bajumurah #bajuonline #bajuprinted #bajupremium #bajuperempuan #kotakinabalu #kkskate #kkigshop #kkcityonlineshop #kl #kligshop #streetwear #streetstyle #streetfashion #streetwearfashion #streetarteverywhere

Thank you for your order Mr.E, enjoy you toobrokefor supreme!

❗️3/4 sleeve Tshirt RM55 sahaja💵
❗️Design sendiri pun boleh🖨
❗️Semua colour ada🌈
❗️Short,3/4 & long sleeve👕
❗️Size XS-XXL
❗️Contoh size M panjang 28',dada 20',lebar bahu 28'.
👉🏻1pc for Rm55
👉🏻2pcs for Rm100
💬Anda ada design sendiri❓baju couple❓baju family❓u choose we create it😎📲cara order screenshot dan whatssap01119535036📲atau DM instagram @streetshirtkotakinabalu Link: carousell.com/streetshirt🙌🏻cepat guys sementara stok masi ada‼️‼️nampak mahal tp murah je😉🤙🏻🤙🏻#kkcitybah #kkcity #supreme #sabahan #sandakan #sayajual #sayajualmurah #jualbaju #jualmurah #bajuraya #bajukeren #bajumurah #bajuonline #bajuprinted #bajupremium #bajuperempuan #kk #kkskate #kkigshop #kkcityonlineshop #kl #kligshop #streetstyle #streetwear #streetfashion #streetwearfashion #streetarteverywhere

.
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
🇲🇾🇲🇾MERDEKA PROMO🇲🇾🇲🇾
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
🔥🔥🔥PANAS PANAS🔥🔥🔥
.
🗣 PROMO KAW KAW !!
🗣 JUAL MURAH !!
MURAH TAPI KUALITI TERBAIK 👍🏻👍🏻👍🏻
DIJAMIN PUAS HATI !!
.
--------------------------
👟👟 PUREBOOST 👟👟
--------------------------
✅MERDEKA PROMO 📣📣📣
✅NEW ARRIVAL
✅READY STOCK !!!!
✅COPY ORI 1:1 💯
✅QUALITY DIJAMIN 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
SIZE : 40-44 euro
.
MERDEKA PROMO : RM180 (SM) | RM 185 (SS)
.
NORMAL PRICE : RM195 (SM) | RM200 (SS)
.
😱😱JIMAT RM15 !!😱😱
.
⚠️PROMO SEHINGGA 31 OGOS 2017 ‼️
⚠️PROMO SEHINGGA 31 OGOS 2017 ‼️
⚠️PROMO SEHINGGA 31 OGOS 2017 ‼️
.
.
.
⚠️👉🏻POSTAGE INCLUDE👈🏻⚠️
.
.
FOR ORDER;

Contact : 014-6857697 (whatsapp)
.
.
.
#mykasutmerdekapromo #merdekapromo #merdekasale #jualmurahmerdeka #kasutmerdeka #merdekaoffer #mykasutgarage #igstore #kasutmurah #sneakersmurah #sayajualkasut #instashop #igshop #kasutsale #murah #uitm #uitmsa #unisel #promotion #mykasutgaragepromo #kasutpromo #kasutsales #promokawkaw #jualmurah #uitmsa #uitm #unimas #sayajual #igmurah

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

❗️3/4 sleeve Tshirt RM55 sahaja💵
❗️Design sendiri pun boleh🖨
❗️Semua colour ada🌈
❗️Short,3/4 & long sleeve👕
❗️Size XS-XXL
❗️Contoh size M panjang 28',dada 20',lebar bahu 28'.
👉🏻1pc for Rm55
👉🏻2pcs for Rm100
💬Anda ada design sendiri❓baju couple❓baju family❓u choose we create it😎📲cara order screenshot dan whatssap01119535036📲atau DM instagram @streetshirtkotakinabalu Link: carousell.com/streetshirt🙌🏻cepat guys sementara stok masi ada‼️‼️nampak mahal tp murah je😉🤙🏻🤙🏻#kkcitybah #kkcity #supreme #sabahan #sandakan #sayajual #sayajualmurah #jualbaju #jualmurah #bajuraya #bajukeren #bajumurah #bajuonline #bajuprinted #bajupremium #bajuperempuan #streetwear #streetstyle #streetfashion #streetwearfashion #streetarteverywhere #kotakinabalu #kl #kligshop #kkskate #kkigshop #kkcityonlineshop

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

NEW STOCK ‼️‼️
.
HARGA MURAH‼️‼️
.
OFFER MERDEKA🇲🇾
.
☝️☝️☝️☝️☝️
Vans Oldskool Gumsole
🌸Price:Rm 80 sm/Rm 85 ss
🌸size 41-45
.
D8
.
🚚 Free Postage .
📲Whatsapp +60174650252
.
#trustsseller #merdekaoffer #newstock‼️ #murahmurah #jualmurah #iqshopmurah

❗️3/4 sleeve Tshirt RM55 sahaja💵
❗️Design sendiri pun boleh🖨
❗️Semua colour ada🌈
❗️Short,3/4 & long sleeve👕
❗️Size XS-XXL
❗️Contoh size M panjang 28',dada 20',lebar bahu 28'.
👉🏻1pc for Rm55
👉🏻2pcs for Rm100
💬Anda ada design sendiri❓baju couple❓baju family❓u choose we create it😎📲cara order screenshot dan whatssap01119535036📲atau DM instagram @streetshirtkotakinabalu Link: carousell.com/streetshirt🙌🏻cepat guys sementara stok masi ada‼️‼️nampak mahal tp murah je😉🤙🏻🤙🏻#kkcitybah #kkcity #supreme #sabahan #sandakan #sayajual #sayajualmurah #jualbaju #jualmurah #bajuraya #bajukeren #bajumurah #bajuonline #bajuprinted #bajupremium #streetwear #streetstyle #streetfashion #streetwearfashion #streetarteverywhere #kotakinabalu #kkskate #kkigshop #kkcityonlineshop #kl #kligshop

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

"Tak jadi Puteri kayangan, jadi Bidadari Ayah / Suami pun cukup bahagia💗
Satu jee nak cakap, jom jadi anak / isteri solehah untuk mak ayah / suami, mulakan dengan pelihara aurat dengan sempurna, semudah sarung jee dah siap!

HANDSOCKS DALILA😊 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai
🌹Tak panas, material breathable.
🌹panjang ±37cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm.
🌹Lebih 40 warna pilihan😘.
🌹Panjang Lebih atas siku.
🌹Tiada getah di hujung, tapi tak melurut sebab material stretchable

Berapa Sis Jual, Haih Murah2 ja. Janji kita semua sama2 dapat tutop Aurat
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)

Sis Tunggu Awak whataps +60183961656 / DM / Tekan Link Di Bio Tu ya😊😊 .
.
#sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #blousemurah #jubahmuslimah #nursingfriendly #wuhdudfriendly #jualmurah #bazaarpaknil #jubah #blouse #rayahaji #rayahajisale #handsocksmulisamh #aidiladha2017 #handsocks cantik #handsocks #ukmbangi #peplummurah #jubahmurah #jubahmalaysia #dressmalaysia #dressmurah #dresstunang #handsockscomel #sayajualhandsocks #kurungpeplum #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik #upmserdang

"Tak jadi Puteri kayangan, jadi Bidadari Ayah / Suami pun cukup bahagia💗
Satu jee nak cakap, jom jadi anak / isteri solehah untuk mak ayah / suami, mulakan dengan pelihara aurat dengan sempurna, semudah sarung jee dah siap!

HANDSOCKS DALILA😊 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai
🌹Tak panas, material breathable.
🌹panjang ±37cm, ukurlilit hujung ±21cm, ukurlilit pergelangan ±14cm.
🌹Lebih 40 warna pilihan😘.
🌹Panjang Lebih atas siku.
🌹Tiada getah di hujung, tapi tak melurut sebab material stretchable

Berapa Sis Jual, Haih Murah2 ja. Janji kita semua sama2 dapat tutop Aurat
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)
💕RM12/ Pairs (belum masuk postage)

Sis Tunggu Awak whataps +60183961656 / DM / Tekan Link Di Bio Tu ya😊😊 .
.
#sayajual #sayajualblouse #sayajualjubah #blousemurah #jubahmuslimah #nursingfriendly #wuhdudfriendly #jualmurah #bazaarpaknil #jubah #blouse #rayahaji #rayahajisale #handsocksmulisamh #aidiladha2017 #handsocks cantik #handsocks #ukmbangi #peplummurah #jubahmurah #jubahmalaysia #dressmalaysia #dressmurah #dresstunang #handsockscomel #sayajualhandsocks #kurungpeplum #kurungmurahmalaysia #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik #upmserdang

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

COMBO SET MAKEUP 💄💕
.
Harga : RM28
POSTAGE :
💰1-2 SET RM 9 sm, RM 12 ss
💰3-4 SET RM 12 sm, RM 15ss
💰5-6 SET RM 15 sm, RM 20 ss
💰7-8 SET RM 17 sm, RM 25 ss
💰9-10 SET RM 22 sm , RM 35 ss .
JAMINAN DOUBLE TRIPLE WRAPPING✔✔✔
.
READY STOCK !!!
.
For order :
Dm or Whatsapp 013 776 1397
.
http://wasap.my/60137761397
.
Tags : #handbagmurah #handbagwanita #begtangan #begmurah #jualbeg #handbagmalaysia #makeup #makeupmurah #makeupmalaysia #jualmakeup #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #jualkosmetik #baju #bajumurah #bajumalaysia #jualbaju #barangmurah #jualmurah #hargastudent #hargastudentmampu #studentprice #hargamurah

Most Popular Instagram Hashtags