[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jsatelier

481 posts

TOP POSTS

Kami bawakan penampilan istimewa iaitu pasangan yang sama cantik, sama padan, @aamyrarosli dan @amarbaharin untuk pelancaran sulung @jubahsouqatelier di Jubahsouq Bangi Sentral pada 25 Mac 2017. Semua di jemput hadir untuk meraikan pelancaran ini. ☺️
.
JSatelier | 25 Mac 2017
.
#JSatelier

What we love the most about #RenayaAtelier is the intricate 3D flower lace !
It flatters the bride and screams femininity in the most subtle way.
Genius!
- ❀️
.
Normal price: RM1199
Introductory price: RM899 (Valid until 2nd April 2017)
.
#JSatelier

Pasangan merpati sejoli...tokwi dan nekwi... #jubahsouq
#jsatelier
#amyrAmar

Alhamdulillah , sorg lagi customer beli #JsAtelier RENAYA ATELIER warna LIGHT BLUE . Semalam da dtg da , try size . Hari ni try lagi then trus beli. Katanya tema wedding dia warna tu, insyaAllah berlangsung hari bahagia dia bulan 7 ni . Kak gee n team doakan majlis nanti berjalan lancar ya . TQ pilih @jubahsouq untuk majlis bahagia awak . Kak gee is soooo happyyyy ! πŸ˜πŸ˜πŸ‘°πŸ»πŸ‘°πŸ»

Muka excited 😁😁😁 #JSatelier x #theweddingkl2017

Temui #Amyramar Esok (25 March 2017) di @jubahsouq_bangi bersempena dengan Grand Launching #JSAtelier pada pukul 12tengahari.
.
So kalau korang nak baju kahwin yang cantik, ekslusif dan harga bawah RM1000.00, korang memang patut datang ke butik @jubahsouq Sabtu ni sebab baju kahwin dorang ni limited edition.
Myra cakap dia rasa mcm nak bersanding lagi sekali lepas tengok koleksi #JSAtelier ni. Huhu mcm mana ni??? hehe Ok jumpa esok di Bangi Sentral ✌🏻️ #JubahSouq
#JSAtelier
@JubahSouq
@JubahSouqAtelier

In love with @pyqafarid touch on my face ❀️#JSAtelier #Jubahsouq #theweddingkl2017.

NAK KAHWIN??? NAK TUNANG???
TGGUUUUUUUUUUUUU THE SPECIAL ONE OKEYπŸ˜πŸ˜πŸ‘
#jsatelier @jubahsouq

Wahai sang pria,
Yang mana satu idaman kalbu ?
Semua cantik-cantik.
Bukan gadis tau tapi baju #RenayaAtelier tu πŸ˜‚
.
Sang pria menggayakan #AlexeiAtelier .
Perfecto!
.
#JSatelier

MOST RECENT

Getting ready for tonight! We only get fresh whole fishes! Using head and bones for fish stock and keep fillets as fresh as we can!

Today's fish just arrived! Flame snapper~ so beautiful and fresh as sashimi quality!! These would be so good for our dish tonight!

Introducing our new pastry&sweets table! Freshly baked daily and all made in house. Come and grab one of them with your favourite coffee

What? No time for going out? That's ok. We sort it out! Find us on #ubereats @ubereats_aus and have your favourite Duck Maryland salad delivered to you!

Koleksi baju2 perkahwinan RTW istimewa dari @jubahsouqatelier ini juga sesuai digayakan pada hari lebaran nanti. Memang ada tau yang beli untuk pakai raya. Koleksi kali ini juga menarik perhatian ramai pembeli dari luar negara contohnya dari Singapore, Brunei, Morocco dan seantero dunia! #RenayaAtelier #JSatelier

Carefully selected! Made fresh everyday!

Angus beef short ribs just got out of oven! So juicy and tender! Yum!!

Hungry? Want something different? No worries! We go to you! Find us at #ubereats and get your favourite hamburg steak deliver to you!!

A wedding bouquet is a creation, carefully designed to match with the wedding dress - it's color and shape, the style of the wedding and finally bride's personality β™‘
________________________________________________

#JSAtelier #WeddingBouquet #Wedding #WeddingPhotography #WeddingTime #WeddingDay #WeddingStyle #WeddingInspo #WeddingIdeas #WeddingDecor #WeddingDetails #WeddingStylist #FlowerLover #Flower #Flowers #FlowerLove #FlowerArt #FlowerMagic #FlowerDesign

It's getting cold at night. Warm yourself up with our delicious truffle chicken! Only @jsatelier.aus

Need some sweet treat for yourself? Sweet break from your late work? Not a problem. We go to you! Find us on #ubereats and have your favourite #greentea #rollcake deliver to you!

Last night was amazing. Thank you Sara & Vito for a lovely wedding planning experience β™‘
Design & Flowers: @jsatelier
Photo: @sarah_and_ino
________________________________________________

#JSAtelier #RomanticWedding #RealWedding #Zagreb #WeddingTime #WeddingStylist #WeddingPlanning #WeddingFlowers #WeddingDecor #WeddingDetails #WeddingDesign #Croatia

Most Popular Instagram Hashtags