#jrmpontian

MOST RECENT

Uols dh cuba belom mix kan marjane oil + silky sunscreen?? Mmg superbbbb!!!
. .. Texture silky sunscreen ni like cream to powder.. agak dry tp very smooth.. bile uols mix kn dgn marjane oil, dia jadi perfect match!!! .. Yeahhh... love it!!!! 😍😍😍😍😍😍
.
.. #tqAllah #iqajrmst #jamuratumalaya #sendayutinggi #jrmpontian #stpontian #marjaneoil #silkysunscreen

🌱bondarozitaibrahim - Wanita ni pernah lumpuh 2 tahun masa hamil dapat sakit tu..(wanita hamil jg kesihatan dn perasaan anda bahaya kalau xbyk gizi dn stress masa hamil dn masa lepas bersalin) sampai sekarang dia berjaga2 kesihatan sbb dh rasa lumpuh tu ujian besar dr Allah buatnya mana nk jaga anak dn nak jaga diri sendiri sgt susah
.
sabar terus ikhttiar utk sembuh itu semua kerja Allah nk kasi sembuh atau tidak
.
Nak sgt jumpa seronok sgt bercerita maklumlah sudah puas brrubat dihospital katanya..
Kesembuhan pd dirinya dikongsik penuh rasa sebak syukur maklumlah Org yg permah sakit lama x sembuh2 dipeluk2 sy ..tanda syukur pd Allah just nk sampaikan terimaksih pd sy lepas amal produk dan berurut dirumah hutan
.
Sy cadangkan kalau saraf ni produk yg paling bagus ada 3 pilihan kurma dhuha ..sbb dlm prubatan tabib arab darah x kualiti ..beracun pekat sgt punca makanan yg kita makan atau sumbat (sbb tu kena urut)..Rendaman dgn air panas gunakan magnesium flake atau semburan pd bahagian yg ada sakit (saraf atau sakit sendi ) setiap malam sebelum tidur mulakan pd tapak kaki..tapak tangan .tengkuk dn sakit pd sendi tu
.
Kurma dhuha ni ramai kata “ ajaib kesannya” .Dia ada doa perubatan xsama dgn dia rukyah yg ada pd mustanir..Mustanir juga bagus utk org sakit saraf atau sendi sbb jika ada ganguan saka atau jin dia mmg rosakan saraf dn badan sendi manusia
.
Jika anda nak urut harap sabar tunggu giliran dn jawaban sbb byk sgt org w up dn buatlah temujanji pd hari biasa ..kalau hari cuti tu selalu penuh
. 🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

🌱bondarozitaibrahim - Xlama lagi musim kawin cuba sekali jer ..kalau x bagus jgn beli dah sayang duit kan..xnak bazir..Sy buat mesti sy tau fungsinya utk kulit
.
Kalau kita berusia elok pakai bedak tebal..merekah .kulit kering..kedutan makin jelas kelihatan dn lama2 pori2 muka jd lubang besar lagi x cantik skin
.
Makin berusia kulit muka susah nak jaga..sbb hormon dn kerosakan kulit..Vinefera ni org muda pakai lagi la sgt naik serinya sbb kulit mereka tegang lagi
.
Sbb tu sy buat vinefera cc cover mencantikan kulit bila berhias dn x merosakan muka..!!..byk bahan2 antioksida menfaat sgt bantu merawat kulit semua dr bahan2 alam antaranya biji anggur..
licorice..sheabutter..wild yam
.
Sy pakai ni setahun x habis ..sikit je pakai tp kalau cuci kena bersihkan betul2 utk solat sbb dia spf tinggi.. nanti xresap wudhuk
.
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#RepostBonda

Bio miracle action kalau xbagus xkan bertahan lama produk ni..!!8 tahun dipasaran dn sape dh guna sabar kesan insya Allah ..xmenyesal bagus membantu sbb dia buang kesan2 kimia pd muka
.
Bukti depan mata sy ni tetamu yg dtg kerumah hutan bersih sgt cerah kulitnya sebelum nu menderita jeragat akibat pakai produk berkimia
.
Ramai lah org merata2 buat rawatan laser dan ratusan ribu habis duit nak rawat jeragat
.
Nah dgn bio miracle action baru rm69.50 sgt berbaloi2..pakai sekali dn sabun cuci muka ..tu herba gak namanya zinnia magenta..alahai murah2 je..tpi puas nampak hasilnya
.
Konsep herba ada healing crisis..Mula2 xsuka kesan awalan tu kena sabarlah.. herba ni konsepnya xsama ubatan dadah ..dia buang racun attack mana punca penyakit , dikeluarkan.. lepas tu dia ajak badan rawat dgn sendiri..!! Self repairing !!
.
Sy syukuri ya Allah sebagai pengasas kalau org pakai berkesan senang hati sy..bagi sy Duit boleh cari kepercayaan penguna bukan senang nak dapat..!! Bio Miracle Action : RM69.50 (walk in)
Zinnia Magenta : RM35.00 (walk in)

#biomiracleaction #zinniamagenta
#jeragat #kulitkusam
#JamuRatuMalaya #JamuRatuMalayaJohor #jrmpontian #jamuratumalayaonline #JamuOnline

Usia 25tahun ke atas lebih sesuai mengamalkan Female+ kerana ia membantu mengekalkan hormon yg seimbang selain memberikan kecergasan. Mengandungi Vitamin C serta kombinasi ekstrak herba utk kesihatan dan kesuburan wanita
.
Nak combine bancuh sekali dgn Slimmax Drink atau Easyfull juga digalakkan
.
Female+ RM31.00 ( ahli RM27.90 )
·
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001
.
#sendayutinggi #female+

Usia 25tahun ke atas lebih sesuai mengamalkan Female+ kerana ia membantu mengekalkan hormon yg seimbang selain memberikan kecergasan. Mengandungi Vitamin C serta kombinasi ekstrak herba utk kesihatan dan kesuburan wanita
.
Nak combine bancuh sekali dgn Slimmax Drink atau Easyfull juga digalakkan
.
Female+ RM31.00 ( ahli RM27.90 )
·
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001
.
#sendayutinggi #female+

☘MARJANE OIL☘

Minyak muka terbaik yang mengandungi herba paling terbaik di dunia berfungsi melembapkan, mencantikkan wajah sambil merawatnya. Ianya 💯 % PURE PLANT EKSTRACT dan selamat digunakan untuk kulit bayi.. ❤️

Cara penggunaan:
✅Sapukan 2 titik Marjane Oil ke keseluruhan wajah dan leher sebelum menggunakan krim muka atau BMA (BMA pada waktu malam saja)
✅Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam
✅ Sambil urut2 tu, baca lah doa penyeri, pemanis wajah & pengasih ❤️

👍Ia juga bagus untuk menghilangkan lingkaran hitam pada mata atau kesan rekahan perut akibat kehamilan

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #marjaneoil #skincarejrm

☘MARJANE OIL☘

Minyak muka terbaik yang mengandungi herba paling terbaik di dunia berfungsi melembapkan, mencantikkan wajah sambil merawatnya. Ianya 💯 % PURE PLANT EKSTRACT dan selamat digunakan untuk kulit bayi.. ❤️

Cara penggunaan:
✅Sapukan 2 titik Marjane Oil ke keseluruhan wajah dan leher sebelum menggunakan krim muka atau BMA (BMA pada waktu malam saja)
✅Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam
✅ Sambil urut2 tu, baca lah doa penyeri, pemanis wajah & pengasih ❤️

👍Ia juga bagus untuk menghilangkan lingkaran hitam pada mata atau kesan rekahan perut akibat kehamilan

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #marjaneoil #skincarejrm

☘MARJANE OIL☘

Minyak muka terbaik yang mengandungi herba paling terbaik di dunia berfungsi melembapkan, mencantikkan wajah sambil merawatnya. Ianya 💯 % PURE PLANT EKSTRACT dan selamat digunakan untuk kulit bayi.. ❤️

Cara penggunaan:
✅Sapukan 2 titik Marjane Oil ke keseluruhan wajah dan leher sebelum menggunakan krim muka atau BMA (BMA pada waktu malam saja)
✅Gunakan 2 kali sehari setiap pagi dan malam
✅ Sambil urut2 tu, baca lah doa penyeri, pemanis wajah & pengasih ❤️

👍Ia juga bagus untuk menghilangkan lingkaran hitam pada mata atau kesan rekahan perut akibat kehamilan

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #marjaneoil #skincarejrm

🌹 *PROMOSI di IKIM 25 Oct (khamis) - 28 Oct 2018 (ahad)* 🌹
• 🎀 *PUTIK TELAGA DARA + SUPER MOIST SOAP*
Putik telaga dara Rm 22.00
Super moist Rm 18.00 *( HARGA PROMOSI combo RM 37.00)*
• 🎀 *WUJA PINKISH*
Rm 50.00 pcs *(HARGA PROMOSI RM 43.00)* •
JANGAN KETINGGALAN !! 🌹🌹🌹

#jamuratumalaya #jrmpontian #stpontian #iqajrmst

🌹 *PROMOSI di IKIM 25 Oct (khamis) - 28 Oct 2018 (ahad)* 🌹
• 🎀 *PUTIK TELAGA DARA + SUPER MOIST SOAP*
Putik telaga dara Rm 22.00
Super moist Rm 18.00 *( HARGA PROMOSI combo RM 37.00)*
• 🎀 *WUJA PINKISH*
Rm 50.00 pcs *(HARGA PROMOSI RM 43.00)* •
JANGAN KETINGGALAN !! 🌹🌹🌹

#jamuratumalaya #jrmpontian #stpontian #iqajrmst

🌹 *PROMOSI di IKIM 25 Oct (khamis) - 28 Oct 2018 (ahad)* 🌹
• 🎀 *PUTIK TELAGA DARA + SUPER MOIST SOAP*
Putik telaga dara Rm 22.00
Super moist Rm 18.00 *( HARGA PROMOSI combo RM 37.00)*
• 🎀 *WUJA PINKISH*
Rm 50.00 pcs *(HARGA PROMOSI RM 43.00)* •
JANGAN KETINGGALAN !! 🌹🌹🌹

#jamuratumalaya #jrmpontian #stpontian #iqajrmst

🌱HEALING CRISIS (RIAKSI PENYEMBUHAN)🌱

Penggunaan Bio Miracle Action (Deep Repairing Cream dan Serum) menyebabkan beberapa healing crisis berlaku. Teruskan penggunaannya sehingga toksin dari bawah lapisan kulit wajah kluar hingga habis dan anda akan nampak hasilnya.. 😍

Antara simptom healing crisis bagi org yang pernah menggunakan skincare sebelum ini, yang mengandungi bahan kimia terlarang dan merbahaya, kulit muka akan kelihatan semakin kusam dan gelap. Sesetengah nya akan rasa sedikit gatal. Pada ketika ini Bio Miracle Action sedang bertindak mengeluarkan toksin dari dalam lapisan kulit. Hasilnya kulit akan kelihatan cerah, putih, gebus dan sihat.. ❤️

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #biomiracleaction #skincare #skincarejrm

🌱HEALING CRISIS (RIAKSI PENYEMBUHAN)🌱

Penggunaan Bio Miracle Action (Deep Repairing Cream dan Serum) menyebabkan beberapa healing crisis berlaku. Teruskan penggunaannya sehingga toksin dari bawah lapisan kulit wajah kluar hingga habis dan anda akan nampak hasilnya.. 😍

Antara simptom healing crisis bagi org yang pernah menggunakan skincare sebelum ini, yang mengandungi bahan kimia terlarang dan merbahaya, kulit muka akan kelihatan semakin kusam dan gelap. Sesetengah nya akan rasa sedikit gatal. Pada ketika ini Bio Miracle Action sedang bertindak mengeluarkan toksin dari dalam lapisan kulit. Hasilnya kulit akan kelihatan cerah, putih, gebus dan sihat.. ❤️

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #biomiracleaction #skincare #skincarejrm

🌱HEALING CRISIS (RIAKSI PENYEMBUHAN)🌱

Penggunaan Bio Miracle Action (Deep Repairing Cream dan Serum) menyebabkan beberapa healing crisis berlaku. Teruskan penggunaannya sehingga toksin dari bawah lapisan kulit wajah kluar hingga habis dan anda akan nampak hasilnya.. 😍

Antara simptom healing crisis bagi org yang pernah menggunakan skincare sebelum ini, yang mengandungi bahan kimia terlarang dan merbahaya, kulit muka akan kelihatan semakin kusam dan gelap. Sesetengah nya akan rasa sedikit gatal. Pada ketika ini Bio Miracle Action sedang bertindak mengeluarkan toksin dari dalam lapisan kulit. Hasilnya kulit akan kelihatan cerah, putih, gebus dan sihat.. ❤️

🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

#tqAllah #iqajrmst #iqastjb #jrmpontian #stpontian #jamuratumalaya #sendayutinggi #biomiracleaction #skincare #skincarejrm

🌱KHASIAT HERBA DI DALAM SEVEN SEAS AROMATHERAPHY OIL 👇🏻👇🏻 •
✅ Bauan aromatik daripada ekstrack herba Metha Piperita (peppermint oil) dan Camphor memberikan ketenangan dan membantu menghilangkan stress
✅ Ekstrak peppermint diginakan sebagai sapuan luaran membantu melegakan senggugut, alahan, sakit kepala dan migrain
✅Menthol meruoakan komponen utama dalam peppermint membantu melegakan batuk dan selsema
✅Camphor membantu melegakan kegatalan akibat gigitan serangga, sakit sendi, batuk dan selsema
✅Melegakan mabuk kenderaan, masalah angin dan kembung perut •
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

🌱KHASIAT HERBA DI DALAM SEVEN SEAS AROMATHERAPHY OIL 👇🏻👇🏻 •
✅ Bauan aromatik daripada ekstrack herba Metha Piperita (peppermint oil) dan Camphor memberikan ketenangan dan membantu menghilangkan stress
✅ Ekstrak peppermint diginakan sebagai sapuan luaran membantu melegakan senggugut, alahan, sakit kepala dan migrain
✅Menthol meruoakan komponen utama dalam peppermint membantu melegakan batuk dan selsema
✅Camphor membantu melegakan kegatalan akibat gigitan serangga, sakit sendi, batuk dan selsema
✅Melegakan mabuk kenderaan, masalah angin dan kembung perut •
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

🌱KHASIAT HERBA DI DALAM SEVEN SEAS AROMATHERAPHY OIL 👇🏻👇🏻 •
✅ Bauan aromatik daripada ekstrack herba Metha Piperita (peppermint oil) dan Camphor memberikan ketenangan dan membantu menghilangkan stress
✅ Ekstrak peppermint diginakan sebagai sapuan luaran membantu melegakan senggugut, alahan, sakit kepala dan migrain
✅Menthol meruoakan komponen utama dalam peppermint membantu melegakan batuk dan selsema
✅Camphor membantu melegakan kegatalan akibat gigitan serangga, sakit sendi, batuk dan selsema
✅Melegakan mabuk kenderaan, masalah angin dan kembung perut •
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001

.
🌱Dah lunch ke tu? Mana yang cepat mengantuk lepas lunch nanti bancuh dulu D’Folia Coffee secawan sebelum mula kerja. Agak2 dalam pukul 3 ke atas nanti confirm segar je mata tu. InsyaAllah kerja pun laju. D’Folia Coffee menggunakan Stevia sebagai pemanis so mereka yang mengidap kencing manis pun boleh ambil ya. Satu serving hanya 92 kcal. Kot2 ada yang masih lapar boleh mix dengan 1 sudu Easyfull. Confirm terangkat!!
.
D’FOLIA COFFEE RM27.50 (ahli RM24.75)
.
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001
.
#sendayutinggi #dfoliacoffee #suplementdrink

.
🌱Dah lunch ke tu? Mana yang cepat mengantuk lepas lunch nanti bancuh dulu D’Folia Coffee secawan sebelum mula kerja. Agak2 dalam pukul 3 ke atas nanti confirm segar je mata tu. InsyaAllah kerja pun laju. D’Folia Coffee menggunakan Stevia sebagai pemanis so mereka yang mengidap kencing manis pun boleh ambil ya. Satu serving hanya 92 kcal. Kot2 ada yang masih lapar boleh mix dengan 1 sudu Easyfull. Confirm terangkat!!
.
D’FOLIA COFFEE RM27.50 (ahli RM24.75)
.
🌹#JRMPONTIAN-6G JALAN DELIMA 13, PUSAT PERDAGANGAN PONTIAN.
🌹BUKA 9.00 pagi hingga 8.00 malam setiap hari

iQa:
Whatsapp/telegram
+60178266938 http://iqajrmst.wasap.my
‎http://www.wasap.my/60175334001
.
#sendayutinggi #dfoliacoffee #suplementdrink

Most Popular Instagram Hashtags