#jrmmurah

最新

ROYAL V JAMU RATU MALAYA.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
💥Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
💥Meningkatkan tahap metabolisme
💥Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
💥Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
💥Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
💥Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
💥Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
💥Melangsingkan tubuh badan
💥Menentang serangan kanser payudara dan rahim
💥Mengecutkan tisu faraj
💥Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
💥Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
💥Mengurangkan kesan selulit
💥Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
💥Menganjal dan membesarkan saiz payudara
💥Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#JusRoyalV #JusRoyalVmurah
#royalv #royalvoriginal#jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#ellsyabeauty#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv

Bila kita ambil kalori lebih dari keperluan, ia akan bertukar menjadi lemak = kenaikan berat badan. Ambil kalori mengikut tubuh badan dan jika sukar mengawal pengambilan makanan, Easyfull boleh membantu anda. Jangan lupa amalkan diet yg seimbang fan senaman berkala utk hasil terbaik. 💚 Easyfull RM50.40
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#easyfull

Jangan lupa mulakan hari anda dengan bismillah, senyuman dan secawan D’Folia Coffee untuk hari yang lebih bertenaga. Sepaket D’Folia Coffee hanya mengandungi 92kcal. Kandungan pemanisnya terdiri daripada pemanis semulajadi Stevia. Boleh diambil oleh mereka yang menghidap kencing manis.
.
💚 D’FOLIA COFFEE RM24.75
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dfoliacoffee

Sebelum tidur jangan lupa berdetox dulu. Dah seharian makan macam-macam, malam kena minum DTOX untuk buang balik bahan buangan siang tadi so that tak terkumpul dalam badan and memudaratkan kita nanti. Detox juga bantu untuk turunkan berat badan tau.
.
💚 DTOX NATURAL RM42.75
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dtox #dtoxsendayutinggi

Bagi yang masih tak familiar dengan Acne Cream, sebenarnya Acne Cream ni adalah krim jerawat yang diformulasi khas untuk memudarkan parut jerawat, merawat jerawat tersumbat, bernanah, mengecilkan pori serta mengawal penghasilan sebum yg berlebihan
.
Krim ni diolah dengan pelbagai jenis ekstrak tumbuhan seperti ekstrak Pegaga, Timun, Chamomilla, daun Saponaria, daun Camellia, likuoris, Lidah Buaya, Mulberi, Rosemary, dan minyak Lavender. Cara nak pakai mudah je, hanya picit sedikit pada tapak tangan dan sapu pada seluruh muka atau bahagian bermasalah pada waktu malam shj
.
💚 ACNE CREAM RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#acnecream

Jerawat terhasil apabila kalenjar minyak pada pangkal folikel rambut tersumbat dan minyak terkumpul di bawah kulit. Selain muka, kawasan yang sering tumbuh jerawat adalah belakang badan, leher ataupun dada bergantung kepada keadaan individu.
.
Selain skincare, pengambilan suplemen juga penting untuk merawat maslaah jerawat dari dalam. Pemilihan suplemen yang betul akan bantu mengurangkan jerawat dan membunuh kuman jerawat.
.
CLEAR TABLET – Mengurangkan bengkak, keradangan dan kemerahan akibat jerawat & menghalang penghasilan minyak berlebihan pada kulit. Ia juga tinggi anti-oksida untuk mengekalkan kelembapan kulit. Kaya dengan ekstrak kolagen, biji anggur, manggis, the hijau, buah zaitun, strawberry, aloe vera & dandelion untuk meneutralkan radikan bebas yang merosakkan kulit.
.
💚 ST CLEAR TABLET RM32.85
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#cleartablet #stcleartablet

JANGAN LUPA sapukan Acne Balm pada kawasan jerawat lepas dah siap pakai skincare okay. Selain berfungsi keringkan jerawat, Acne Balm ni juga atasi keradangan dan kemerahan pada kulit yang disebabkan oleh jerawat.
.
Apa lagi keistimewaan Acne Balm ni?
2 in 1 sebab selain merawat jerawat, ia juga bertindak sebagai penyamar noda untuk tutup jerawat! Haa..tak perlu susah2 pakai concealer lagi dah nak cover jerawat tu. Just sapukan Acne Balm je dah cover habis.
.
Antara bahan2 yang terdapat dalam Acne Balm ni seperti Minyak Tea Tree, Ekstrak Thyme, Akar Keladi, Minyak Argan & Akar Licorice.
.
💚 ACNE BALM RM28.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#acnebalm

Sengsara penghidap resdung selama bertahun-tahun sejak zaman remaja lagi. Mencuba alternatif dari perubatan moden kepada tradisional, alhamdulilah kini sembuh sepenuhnya.
.
💚 NOSYGONE RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#nosygone #ubatresdung

Penjagaan ‘Miss V’ adalah sangat penting dan tidak boleh di ambil remeh. Ia bagi mengelakkan sebarang masalah seperti jangkitan kuman dan sebagainya. Mereka yang mengalami masalah keputihan terutamanya perlu mengambil berat akan penjagaan bahagian sensitif ini. JOM BACA APA FAKTOR PENYEBAB KEPUTIHAN.
.
FAKTOR-FAKTOR KEPUTIHAN :
.
1. HUBUNGAN INTIM YANG AKTIF
Mereka yang kerap melakukan intim akan kerap mengalami keputihan dan kuantitinya juga agak banyak. Melakukan hubungan intim dengan berlainan pasangan juga mempunyai risiko yang tinggi untuk mengalami jangkitan kuman dikawasan tersebut. Bahkan ia boleh menyebabkan penyakit berjangkit yang lain seperti HIV, syphillis dan gonorrhea.
.
2. MASALAH SISTEM IMUNISASI
Mereka yang mengalami masalah sistem imunnisasi akan memudahkan jangkitan kuman berlaku dibahagian faraj. Terutamanya pesakit yang mengalami masalah kencing manis ataupun jangkitan HIV. Pesakit seperti ini akan lebih mudah terdedah kepada jangkitan kuman dibahagian vagina yang akan menyebabkan masalah keputihan.
.
3. KEBERSIHAN
Alat sulit wanita perlu dijaga dan dibersihkan sentiasa selepas melakukan hubungan intim dan membuang air. Basuh dan keringkan agar tidak membiakkan bakteria pada kawasan tersebut. Tetapi, perbuatan membersihkan bahagian dalam vagina sama ada menggunakan tangan (douching) ataupun apa-apa alat adalah tidak digalakkan kerana ia akan mengganggu bakteria baik di dalam saluran tersebut. Seelokknya jangan menggunakan sabun mandi atau sebarangan pencuci. Air semata-mata adalah terbaik.
.
4. HORMON
Hormon estrogen merupakan salah satu hormon yang boleh menyebabkan keputihan. Apabila estrogen meningkat terutamanya ketika haid semakin dekat ataupun ketika mengandung, seseorang wanita itu akan mengalami keputihan. Tetapi keputihan jenis ini selalunya adalah keputihan yang normal.
.
💚 D’FOLIA CAPSULE RM28.35
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealer #dfoliacapsule #dfolia

5 Kebaikan Sedu Arrow Untuk Wanita : .
1. Membantu menstabilkan emosi apabila hormon estrogen berada di paras normal. Hormon estrogen sangat penting untuk wanita. Kadar hormon yang stabil akan mempengaruhi fizikal dan emosi wanita.
.
2. Membantu mengurangkan simptom pra monopaus bagi wanita yang berusia 40an ke atas seperti sakit belakang, sengal sendi dan mudah penat. Herba Sedu Arrow membantu menstabilkan hormon estrogen sekaligus mempengaruhi pengeluaran kolagen dalam badan yang akan membantu mengatasi masalah2 diatas,
.
3. Membantu menyihatkan rahim selepas bersalin jika diambil bersama D’Folia Capsule. Pengambilan Sedu Arrow & D’folia Capsule akan membantu menegangkan dan menguatkan kembali peranakan yang lemah selepas proses bersalin.
.
4. Membantu mengatasi ketidaksuburan jika diambil bersama D’FOLIA CAPSULE. Pengambilan Sedu Arrow & D’folia Capsule membantu merawat masalah2 hormon, rahim lemah dan hormon tidak stabil yang mempengaruhi kesuburan wanita dalam mendapatan zuriat. Dengan izin Allah juga, ramai testimoni kedua2 produk ini telah berjaya mendapatkan zuriat setelah pengambilan Sedu Arrow & Dfolia Capsule.
.
5. Merawat masalah rahim seperti tombong (peranakan terkeluar), kerap kencing atau kencing kurang lawas. Wanita yang tidak meneran dengan betul semasa bersalin cenderung untuk mengalami tombong walaupun masih 20an. Tombong akan mengundang pelbagai masalah lain seperti kerap terkencing apabila batuk atau bersin, mudah keguguran dan sakit ketika berhubungan intim.
.
💚 SEDU ARROW RM28.00
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#seduarrow #dfolia

ROYAL V JAMU RATU MALAYA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM60 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Mengekalkan Kemudaan Wanita
💥Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
💥Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
💥Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur
💥Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
💥Meningkatkan sensual hubungan intim.
💥Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
💥Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
💥Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
💥Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➡️Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PERHATIAN :
⛔Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
⛔Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.
➡️Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jrmroyalv#jrmroyalvmurah#jrmroyalvoriginal#jrmroyalvborong#jrmroyalvmurahoriginal#JusRoyalV#JusRoyalVmurah#royalv#royalvoriginal##jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#royalvmurah#royalvjrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaberkesan#jrm#jrmroyalvori#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#sayajualjrm#onlineshopmurah#pemborongdanpembekal#kosmetikmurah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Bedak padat dwi cara yg boleh digunakan dgn span basah atau kering. Yg bermasalah kulit jerawat jgn risau utk mencuba kerana tersedia bahan merawat jerawat. Kini anda boleh bermekap tanpa risau jerawat tumbuh seperti cendawan terutama skin yg sensitif
.
💚 Dual Wet & Dry Foundation .
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dualwetdryfoundation
#foundationpowder

Siapa dah cuba Doll CC Whitening Powder ni ? Gebu seharian tau. Mekap dengan rawatan kulit dlm satu masa. Selain bg ‘effect whitening’, ia juga bantu untuk sekatakan tona wajah dah naikkan seri wajah.
.
💚 Doll Skin CC Whitening Compact Powder SPF50 PA++ RM36.00
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dollccwhitening

ROYAL V JAMU RATU MALAYA.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
💥Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
💥Meningkatkan tahap metabolisme
💥Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
💥Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
💥Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
💥Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
💥Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
💥Melangsingkan tubuh badan
💥Menentang serangan kanser payudara dan rahim
💥Mengecutkan tisu faraj
💥Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
💥Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
💥Mengurangkan kesan selulit
💥Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
💥Menganjal dan membesarkan saiz payudara
💥Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#JusRoyalV #JusRoyalVmurah
#royalv #royalvoriginal#jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#ellsyabeauty#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv

Tips supaya nampak muda ialah kulit yg lembut & lembap. Sapu bedak nipis pun cantik sgt tau
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#soothinggel #brighteningseries -

Kulit kering memang akan buat kulit rasa kasar, menggelupas, mekao tak sekata dan kedutan senang naik. Jom tengok apa produk yg sesuai & review beberapa pengguna yg dah pakai
.
💚 Brightening Cleanser Rm29.70
💚 Facial Collagen Spray Rm26.10
💚 Brightening Serum Rm40.50
💚 Brightening Moisturiser Rm40.50
💚 Uv Sunscreen Tinted Sunscreen Rm35.10
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#brighteningseries #facialcollagenspray #tintedsunscreen

Golden Herb’s Soap & Acne Cream baru restock semalam. Siapa yang ada masalah kulit berminyak boleh follow rutin penjagaan dibawah.
.
1. Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap. Buihkan dkt tapak tangan dan gosok seluruh wajah. Masa gosok tu, urut sikit bagi liang-liang pori terbuka agar mudah utk deep cleanse. Masa ni lah segala kotoran (debris) yang menyumbat pori tu akan dibersihkan. Then bilas dan lap kering. Masa lap dengan towel, jangan gosok kuat-kuat dkt kulit. Masa ni kulit sngt lembut dan sensitif. Kita tak nak skin terkoyak atau mengelupas end up wujud masalah lain pulak. So memadai pat lembut je. 💚 GOLDEN HERB’S SOAP RM13.50
.
2. Ada dua cara nak pakai X-ne Facial Spray ni. First, sembur terus dekat muka dalam 3 kali. Kemudian pat lembut seluruh wajah bagi sekata dan meresap. Kedua, sembur dekat berus atau span yang kita nak guna untuk pakai bedak asas. Tips ni supaya bedak asas tu melekap elok dekat kulit. Dan untuk control oily pada muka nanti. 💚 X-NE FACIAL SPRAY RM26.10
.
3. Picitkan Acne Cream dalam 3-4 titik & dot dekat pipi, dagu dan dahi. Sapu rata seluruh wajah. Kena ingat, Acne Cream boleh sapu seluruh wajah sbb dia bantu kawal rembesan sebum, mengurangkan tona tak sekata dan kemerahan pd kulit. Tapi Acne Balm boleh sapu pd jerawat saja. Sbb utk keringkan jerawat dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Jadi jangan terbalik pulak ya. 💚 ACNE CREAM RM31.50
.
4. Picit Cover Up & dot dekat serata muka. Ratakan guna jari (bagi yang nak nampak natural), atau berus/span yang dah disembur X-NE Facial Spray tadi. Boleh skip sunblock untuk yang guna 💚 Cover Up Foundation. COVER UP FOUNDATION RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#goldenherbsoap #acnecream #skincaretips

Golden Herb’s Soap & Acne Cream baru restock semalam. Siapa yang ada masalah kulit berminyak boleh follow rutin penjagaan dibawah.
.
1. Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap. Buihkan dkt tapak tangan dan gosok seluruh wajah. Masa gosok tu, urut sikit bagi liang-liang pori terbuka agar mudah utk deep cleanse. Masa ni lah segala kotoran (debris) yang menyumbat pori tu akan dibersihkan. Then bilas dan lap kering. Masa lap dengan towel, jangan gosok kuat-kuat dkt kulit. Masa ni kulit sngt lembut dan sensitif. Kita tak nak skin terkoyak atau mengelupas end up wujud masalah lain pulak. So memadai pat lembut je. 💚 GOLDEN HERB’S SOAP RM13.50
.
2. Ada dua cara nak pakai X-ne Facial Spray ni. First, sembur terus dekat muka dalam 3 kali. Kemudian pat lembut seluruh wajah bagi sekata dan meresap. Kedua, sembur dekat berus atau span yang kita nak guna untuk pakai bedak asas. Tips ni supaya bedak asas tu melekap elok dekat kulit. Dan untuk control oily pada muka nanti. 💚 X-NE FACIAL SPRAY RM26.10
.
3. Picitkan Acne Cream dalam 3-4 titik & dot dekat pipi, dagu dan dahi. Sapu rata seluruh wajah. Kena ingat, Acne Cream boleh sapu seluruh wajah sbb dia bantu kawal rembesan sebum, mengurangkan tona tak sekata dan kemerahan pd kulit. Tapi Acne Balm boleh sapu pd jerawat saja. Sbb utk keringkan jerawat dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Jadi jangan terbalik pulak ya. 💚 ACNE CREAM RM31.50
.
4. Picit Cover Up & dot dekat serata muka. Ratakan guna jari (bagi yang nak nampak natural), atau berus/span yang dah disembur X-NE Facial Spray tadi. Boleh skip sunblock untuk yang guna 💚 Cover Up Foundation. COVER UP FOUNDATION RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#goldenherbsoap #acnecream #skincaretips

人気ハッシュタグ