#jrmmurah

MOST RECENT

ROYAL V JAMU RATU MALAYA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM60 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Mengekalkan Kemudaan Wanita
💥Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
💥Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
💥Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur
💥Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
💥Meningkatkan sensual hubungan intim.
💥Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
💥Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
💥Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
💥Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➡️Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PERHATIAN :
⛔Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
⛔Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.
➡️Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jrmroyalv#jrmroyalvmurah#jrmroyalvoriginal#jrmroyalvborong#jrmroyalvmurahoriginal#JusRoyalV#JusRoyalVmurah#royalv#royalvoriginal##jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#royalvmurah#royalvjrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaberkesan#jrm#jrmroyalvori#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#sayajualjrm#onlineshopmurah#pemborongdanpembekal#kosmetikmurah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Bedak padat dwi cara yg boleh digunakan dgn span basah atau kering. Yg bermasalah kulit jerawat jgn risau utk mencuba kerana tersedia bahan merawat jerawat. Kini anda boleh bermekap tanpa risau jerawat tumbuh seperti cendawan terutama skin yg sensitif
.
💚 Dual Wet & Dry Foundation .
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dualwetdryfoundation
#foundationpowder

Siapa dah cuba Doll CC Whitening Powder ni ? Gebu seharian tau. Mekap dengan rawatan kulit dlm satu masa. Selain bg ‘effect whitening’, ia juga bantu untuk sekatakan tona wajah dah naikkan seri wajah.
.
💚 Doll Skin CC Whitening Compact Powder SPF50 PA++ RM36.00
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dollccwhitening

ROYAL V JAMU RATU MALAYA.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
💥Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
💥Meningkatkan tahap metabolisme
💥Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
💥Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
💥Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
💥Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
💥Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
💥Melangsingkan tubuh badan
💥Menentang serangan kanser payudara dan rahim
💥Mengecutkan tisu faraj
💥Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
💥Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
💥Mengurangkan kesan selulit
💥Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
💥Menganjal dan membesarkan saiz payudara
💥Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#JusRoyalV #JusRoyalVmurah
#royalv #royalvoriginal#jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#ellsyabeauty#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv

Tips supaya nampak muda ialah kulit yg lembut & lembap. Sapu bedak nipis pun cantik sgt tau
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#soothinggel #brighteningseries -

Kulit kering memang akan buat kulit rasa kasar, menggelupas, mekao tak sekata dan kedutan senang naik. Jom tengok apa produk yg sesuai & review beberapa pengguna yg dah pakai
.
💚 Brightening Cleanser Rm29.70
💚 Facial Collagen Spray Rm26.10
💚 Brightening Serum Rm40.50
💚 Brightening Moisturiser Rm40.50
💚 Uv Sunscreen Tinted Sunscreen Rm35.10
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#brighteningseries #facialcollagenspray #tintedsunscreen

Golden Herb’s Soap & Acne Cream baru restock semalam. Siapa yang ada masalah kulit berminyak boleh follow rutin penjagaan dibawah.
.
1. Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap. Buihkan dkt tapak tangan dan gosok seluruh wajah. Masa gosok tu, urut sikit bagi liang-liang pori terbuka agar mudah utk deep cleanse. Masa ni lah segala kotoran (debris) yang menyumbat pori tu akan dibersihkan. Then bilas dan lap kering. Masa lap dengan towel, jangan gosok kuat-kuat dkt kulit. Masa ni kulit sngt lembut dan sensitif. Kita tak nak skin terkoyak atau mengelupas end up wujud masalah lain pulak. So memadai pat lembut je. 💚 GOLDEN HERB’S SOAP RM13.50
.
2. Ada dua cara nak pakai X-ne Facial Spray ni. First, sembur terus dekat muka dalam 3 kali. Kemudian pat lembut seluruh wajah bagi sekata dan meresap. Kedua, sembur dekat berus atau span yang kita nak guna untuk pakai bedak asas. Tips ni supaya bedak asas tu melekap elok dekat kulit. Dan untuk control oily pada muka nanti. 💚 X-NE FACIAL SPRAY RM26.10
.
3. Picitkan Acne Cream dalam 3-4 titik & dot dekat pipi, dagu dan dahi. Sapu rata seluruh wajah. Kena ingat, Acne Cream boleh sapu seluruh wajah sbb dia bantu kawal rembesan sebum, mengurangkan tona tak sekata dan kemerahan pd kulit. Tapi Acne Balm boleh sapu pd jerawat saja. Sbb utk keringkan jerawat dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Jadi jangan terbalik pulak ya. 💚 ACNE CREAM RM31.50
.
4. Picit Cover Up & dot dekat serata muka. Ratakan guna jari (bagi yang nak nampak natural), atau berus/span yang dah disembur X-NE Facial Spray tadi. Boleh skip sunblock untuk yang guna 💚 Cover Up Foundation. COVER UP FOUNDATION RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#goldenherbsoap #acnecream #skincaretips

Golden Herb’s Soap & Acne Cream baru restock semalam. Siapa yang ada masalah kulit berminyak boleh follow rutin penjagaan dibawah.
.
1. Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap. Buihkan dkt tapak tangan dan gosok seluruh wajah. Masa gosok tu, urut sikit bagi liang-liang pori terbuka agar mudah utk deep cleanse. Masa ni lah segala kotoran (debris) yang menyumbat pori tu akan dibersihkan. Then bilas dan lap kering. Masa lap dengan towel, jangan gosok kuat-kuat dkt kulit. Masa ni kulit sngt lembut dan sensitif. Kita tak nak skin terkoyak atau mengelupas end up wujud masalah lain pulak. So memadai pat lembut je. 💚 GOLDEN HERB’S SOAP RM13.50
.
2. Ada dua cara nak pakai X-ne Facial Spray ni. First, sembur terus dekat muka dalam 3 kali. Kemudian pat lembut seluruh wajah bagi sekata dan meresap. Kedua, sembur dekat berus atau span yang kita nak guna untuk pakai bedak asas. Tips ni supaya bedak asas tu melekap elok dekat kulit. Dan untuk control oily pada muka nanti. 💚 X-NE FACIAL SPRAY RM26.10
.
3. Picitkan Acne Cream dalam 3-4 titik & dot dekat pipi, dagu dan dahi. Sapu rata seluruh wajah. Kena ingat, Acne Cream boleh sapu seluruh wajah sbb dia bantu kawal rembesan sebum, mengurangkan tona tak sekata dan kemerahan pd kulit. Tapi Acne Balm boleh sapu pd jerawat saja. Sbb utk keringkan jerawat dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Jadi jangan terbalik pulak ya. 💚 ACNE CREAM RM31.50
.
4. Picit Cover Up & dot dekat serata muka. Ratakan guna jari (bagi yang nak nampak natural), atau berus/span yang dah disembur X-NE Facial Spray tadi. Boleh skip sunblock untuk yang guna 💚 Cover Up Foundation. COVER UP FOUNDATION RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#goldenherbsoap #acnecream #skincaretips

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
#whatsapp📲0192021109
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #testimonisendiri
#stokissendayutinggi #sendayutinggiqatar #sendayutinggimalaysia #glamoraskincare #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons

ROYAL V JAMU RATU MALAYA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM60 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Mengekalkan Kemudaan Wanita
💥Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
💥Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
💥Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur
💥Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
💥Meningkatkan sensual hubungan intim.
💥Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
💥Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
💥Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
💥Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➡️Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PERHATIAN :
⛔Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
⛔Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.
➡️Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jrmroyalv#jrmroyalvmurah#jrmroyalvoriginal#jrmroyalvborong#jrmroyalvmurahoriginal#JusRoyalV#JusRoyalVmurah#royalv#royalvoriginal##jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#royalvmurah#royalvjrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaberkesan#jrm#jrmroyalvori#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#sayajualjrm#onlineshopmurah#pemborongdanpembekal#kosmetikmurah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

When you just gotta detox your body 😂
.
Antara produk terbaik!
So in love dengan air dtox ni!
.
DTox ni ternyata ramai pengguna setia. Dari muda hingga berumur. Baik lelaki mahupun wanita ternasukla saya. Lepas dinner blh ambil. Esok pasti perut rasa “lapang”
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
SPECIAL PRICE TODAY ONLY. WASSAP CEPAT OK.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang

Eyeliner ni dicipta dalam pelbagai jenis, fungsi dan tekstur. Ada yang waterproof dan ada yang dikhaskan sebagai smudger. Setiap eyeliner ada penggunanya yang tersendiri.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner ni adalah eyeliner bertekstur cecair, waterproof dan berberus jenis ‘felt’. Berus jenis felt ini dikhaskan untuk memudahkan proses melakar ‘cat eyeline liner’. Ini kerana hujungnya yang tirus dan teguh tidak akan menyebabkan lakaran alis mata menjadi comot dan terlalu tebal.
.
💚 Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM28.80
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dollultimateprecicionpeneyeliner

ROYAL V JAMU RATU MALAYA.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
💥Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
💥Meningkatkan tahap metabolisme
💥Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
💥Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
💥Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
💥Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
💥Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
💥Melangsingkan tubuh badan
💥Menentang serangan kanser payudara dan rahim
💥Mengecutkan tisu faraj
💥Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
💥Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
💥Mengurangkan kesan selulit
💥Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
💥Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
💥Menganjal dan membesarkan saiz payudara
💥Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#JusRoyalV #JusRoyalVmurah
#royalv #royalvoriginal#jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#ellsyabeauty#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv

Most Popular Instagram Hashtags