[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jrmmurah

988 posts

TOP POSTS

Kopi Ratu untuk minum petang, gantikan kopi biasa anda dengan kopi ratu
.
.
Kopi herba dari ekstrak Ginkgo Biloba , Black Cohosh,bacopa monnieri & ginseng
.
Kopi ratu membantu :
1. Memguatkan memori pelajar & wanita berusia
2. Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita
3. Memberikan sensasi tenang mood gembira
.
🌸 Harga : RM43 (ahli RM37.70)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kopiratu
#kopiratujamuratumalaya

Siapa yang belum cuba Royal v 🙋🙋? Cuba dulu, nanti tau lah penangan dia..hehe.
Jamu ni baik untuk dalaman wanita. Ada juga yang minum Royal V ni dapat kesan sampingan. Tapi bukan kesan yang tak baik tau. Kesan yang baik alhamdulillah.
Antara kesan sampingannya:
1. Kurus
2. Kulit jadi lebih berseri

Ni yang biasa customer saya bagitau selain dari fungsi utama dia tu kan
.
🌸 ROYAL V RM60 (ahli RM54)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozita #rozitaibrahim #royalvjamuratumalayamurah

♥️APA ITU WUJA PINKISH♥️ .
.
Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. .
.
.👉Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman. .
👉Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish. .
.
.
1 box - 15sachet
.
🌸 Harga : RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #wujapinkishjrm #wujapinkishjamuratumalaya

PEARL CREAM RESTOCK. Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
Fungsi
_
🌸Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan
🌸Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten
🌸Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV
🌸Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌸Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas
🌸Bebas paraben
🌸No Pendaftaran KKM : NOT161202178K
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #sendayutinggijrmhayati
#pearlcream #whiteningcream

Pakai foundation tipis je, yg penting Concealer kena sapu pada kawasan yg memerlukan extra coverage. Itu lah tips penting spy mekap tak crack, cakey dan tak nampk too much
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#fullcoverconcealer #moisturising #concealersendayutinggi

Nak berjaga malam dan bertenanga ? Amalkan kopi herba Sendayu Tinggi. Memang besar je mata, badan tak rasa letih dan lemah
.
🌸D'Folia Coffee RM29
🌸Rock Arrow Coffee RM25
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikedah #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #dealersendayutinggi #agensendayutinggi #onlinedealer #onlinedealersendayutinggi #sayajual #sayajualmurah
#dfoliacoffee #dfolia #rockarrow #rockarrowcoffee #kopiherba

New product. Eyes On Me Palette kod Natural Eyes. Kombinasi shimmer & matte finishing. Slide utk swatches. Eyes On Me Palette RM60 (ahli RM57.25)
.
INFO
_
🌸Koleksi terbaru palet pembayang mata dengan kombinasi matte & shimmer.
🌸Digabungkan dengan warna neutral, tanah & romantic untuk kegunaan harian
🌸Ultra pigmen menjanjikan warna yang benar-benar menyerlah dengan sekali sapuan
🌸Hadir setiap palet dengan 6 warna sensual dan ekslusif dari rona keabuan, coklat baldu, ungu berkabut dan putih gading dengan sentuhan sedikit “glitter”
🌸Kod Sensual Eyes bagi solekan smokey, lebih menggoda dan untuk yang berani bermain warna namun masih mengekalkan eleman natural
🌸Kod Natural Eyes sesuai digayakan untuk solekan natural bagi acara siang mahupun malam.
🌸Mengekalkan konsep solekan semulajadi menjadikan palet pembayang mata ini wajib menjadi koleksi setiap wanita
🌸Palet ini adalah bebas PARABEN
_
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation #eyeshadowpalette

MOST RECENT

Kopi Ratu untuk minum petang, gantikan kopi biasa anda dengan kopi ratu
.
.
Kopi herba dari ekstrak Ginkgo Biloba , Black Cohosh,bacopa monnieri & ginseng
.
Kopi ratu membantu :
1. Memguatkan memori pelajar & wanita berusia
2. Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita
3. Memberikan sensasi tenang mood gembira
.
🌸 Harga : RM43 (ahli RM37.70)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kopiratu
#kopiratujamuratumalaya

Masalah keputihan, haid tak teratur & sukar hamil antara dilema ramai wanita. Pengambilan makanan seimbang sgt bagus utk kesihatan. Jgn lupa suplemen herba spt DFolia & Sedu Arrow yg sudah lbh 20 tahun di pasaran jg antara produk wanita yg sgt ramai pengguna setianya.
.
🌸D'Folia RM30.05
🌸Sedu Arrow RM30.50
.

Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#seduarrow #dfolia

♥️APA ITU WUJA PINKISH♥️ .
.
Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. .
.
.👉Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman. .
👉Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish. .
.
.
1 box - 15sachet
.
🌸 Harga : RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #wujapinkishjrm #wujapinkishjamuratumalaya

Balik kampung ni jgn lupa 2 produk penting. Biasanya makanan lagi sedap bila di mak yg masak kan ? Minum Easyfull siap2 spy tak tambah 3 pinggan. Malam jgn lupa DTox. Jgn lupa share kebaikan 2 produk ni dgn saudara mara sekali ☺️
.
🌸 Easyfull RM56
🌸 DTox RM45
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#easyfull #dtoxsendayutinggi

Jangan lupa DTox sebelum tidur. Ramai dah cuba semua feedback positif. Anda bila lagi ? Tak rugi cuba sebotol. Kesannya ketara & mmg badan rasa ringan, tak rasa bloated & skin jadi radiant. DTox RM45
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dtox #dtoxsendayutinggi

Tak mudah nak kawal selera makan. Sebab tu kena ada suplemen yg bantu kontrol selera makan yg keterlaluan. Easyfull utk tengahari & Slimmax Drink pagi
.
🌸 Slimmax Rm29.70
🌸 Easyfull Rm56
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#easyfullsendayutinggi #slimmaxsendayutinggi

@jamuratumalaya_online - Awak-awak semua dah ada Marjane Oil belum? Kalau belum, kena Beli. Kalau tak rugi. Banyak kebaikan dia tau
.
🌸 MARJANE OIL RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah
#marjaneoiljrm

@jamuratumalaya_online - Ada customer yang tanya tentang produk yang sesuai untuk wanita lepas bersalin/dalam pantang.

Ni antara yg disarankan untuk wanita lepas bersalin. Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi.
Yang lain boleh makan right after bersalin. Tapi Royal V HANYA BOLEH minum selepas 35 hari bersalin. Sebab? Sebab takut nanti susu banyak sangat awal-pantang. Bayi tak menyusu banyak sekaligus kan? Takut nanti bengkak susu pula.. Untuk tahu cara makan/guna boleh dm/pm/WA saya. Saya akan guide insyaAllah
.
Note: takde dalam gambar kopi ratu JRM dan Body Tone Sendayu Tinggi
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #hotmeong #mustanir #chocolatefiberlifejrm #putiktelagadarajrm

Ada yang bertanya mustanir ni apa isi nya .. ini antara bahan2 yang terkandung dalam mustanir
.
.
MUSTANIR READY STOCK

Alhamdullilah pengambilan Mustanir secara konsistent dapat membantu merawat penyakit2 dalaman kita
.
.
Boleh lihat ➡#testimoniMustanir
.
.
MUSTANIR
Bahan2 asas Mushtanir terdiri daripada 71 jenis herba terpilih paling terbaik dari bumi Malaysia dan luar Negara
Mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor, antikanser dan membantu masalah kesihatan antara nya:

1. Kencing manis , darah tinggi
2. Merawat sakit sendi dan sengal tulang
3. Asma , lelah
4. Masalah jantung
5. Masalah tenaga batin
6. Masalah rohani
7. Masalah alahan , resdung, eczema .
.
.
nota :
👉ibu hamil DILARANG KERAS kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. 👉Mushtanir juga tidak digalakkan untuk kanak2 dibawah umur 5 tahun. 👉Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya. 👉Semasa proses pembuatan kami membacakan ayat2 suci Al-Quran & doa2 rukyah sebagai ikhtiar semoga Allah SWT memberikan rahmat berupa kesembuhan dari shifak & afiatnya untuk segala bentuk penyakit dapat dirawat melalui produk Mushtanir sebagai asbabnya.
.
.
🌸 MUSTANIR RM 120 (ahli RM108)
.
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #mustanir
#mustanirjamuratumalaya

✔ Sesuai untuk Anak Dara , Masih Belum Berkahwin
Masalah Period Pain / Sengugut adalah perkara yang paling digeruni oleh setiap wanita... Hilang mood , susah nak lakukan aktiviti harian , bila senggugut
.
Angelica Herbs boleh di ambil oleh anak2 dara seawal umur 8tahun... Angelica Herbs .
Herba untuk kecantikan & kesihatan wanita
.
Membantu masalah kesihatan
➡ Melambatkan penuaan
➡ Merawat masalah keputihan
➡ memperbaiki perjalanan darah
➡ Melancarkan kitaran haid - sesuai untuk anak gadis seawal umur 8 tahun
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #angelicaherb #masalahhaid #periodcycle #keputihan #haid

Payudara kecut & kendur selepas bersalin ? Bentuk badan hilang shape ?
_
Kelebihan Syncro Energy: .
🌸 mengalakkan pembesaran payudara, punggung dan membentukkan badan lebih curvy. .
🌸 mengangkat payudara kendur, kecut dan kecil selepas berhenti menyusu badan. .
🌸 kulit lebih halus dan gebu kerana produk ini bantu merembeskan hormon estrogen. .
🌸 memberikan tenaga dan awet muda.
_
Syncro Energy RM40

_______________________________________________________________
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#syncroenergysendayutinggi

Masalah resdung akan menyebabkan pelbagai simptom seperti sukar bernafas waktu pagi, hidung berair, berat sebelah muka, gatal pada rongga dan jerawat bernanah tak bermata. Ada yg resdung menunjukkan simptom luran dan ada yg alami dari dalaman
.
Dlm rawatan tradisional, penggunaan Nosygone mmebantu mengurangkan resdung atau sinus secara beransur-ansur tanpa kesan jangka panjang. Berdaftar dgn KKM dan blh diamalkan seawal usia 10 thn
.
🌸 NOSYGONE RM34.25
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#nosygonesendayutinggi #sinus #resdung

Amalkan Lucimax 2 biji 2 kali sehari. Kecergasan badan meningkat, melancarkan darah terutama yg sering kebas kaki tangan, menurunkan kolestrol serta meningkatkan sistem imun badan
.
🌸 LUCIMAX RM29.75
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #lucimaxsendayutinggi

MARJANE OIL
Antara khasiatnya
💞 hilangkan kusam kulit muka, kulit kering, antioksidan, etc
💞hilangkan 'panda eyes' dan hilangkan stretchmark
💞lelaki dan wanita semua boleh pakai noks
💞sesuai untuk bayi 3 bulan keatas untuk masalah : melecet, kulit berair, kulit kepala berkerak atau kurap susu
💞sesuai untuk bawa melancong ketempat yg terlampau sejuk dan panas - melindungi kulit muka chuolls
.
🌸 MARJANE OIL RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #marjaneoiljrm

R.U.T.I.N

Setiap pagi. Lepas cuci muka dengan sabun Zinnia Magenta, pakai 2 titik Serum dari set BMA, 2 titis Marjane Oil dan last baru sapu Repairing Cream dari set BMA. Level of confidence increased!
.
🌸 MARJANE OIL RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #marjaneoiljrm

Awak-awak semua dah ada Marjane Oil belum? Kalau belum, kena Beli. Kalau tak rugi. Banyak kebaikan dia tau
.
🌸 MARJANE OIL RM50 (ahli RM42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah
#marjaneoiljrm

Ada customer yang tanya tentang produk yang sesuai untuk wanita lepas bersalin/dalam pantang.

Ni antara yg disarankan untuk wanita lepas bersalin. Sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi.
Yang lain boleh makan right after bersalin. Tapi Royal V HANYA BOLEH minum selepas 35 hari bersalin. Sebab? Sebab takut nanti susu banyak sangat awal-pantang. Bayi tak menyusu banyak sekaligus kan? Takut nanti bengkak susu pula.. Untuk tahu cara makan/guna boleh dm/pm/WA saya. Saya akan guide insyaAllah
.
Note: takde dalam gambar kopi ratu JRM dan Body Tone Sendayu Tinggi
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #hotmeong #mustanir #chocolatefiberlifejrm #putiktelagadarajrm

Siapa yang belum cuba Royal v 🙋🙋? Cuba dulu, nanti tau lah penangan dia..hehe.
Jamu ni baik untuk dalaman wanita. Ada juga yang minum Royal V ni dapat kesan sampingan. Tapi bukan kesan yang tak baik tau. Kesan yang baik alhamdulillah.
Antara kesan sampingannya:
1. Kurus
2. Kulit jadi lebih berseri

Ni yang biasa customer saya bagitau selain dari fungsi utama dia tu kan
.
🌸 ROYAL V RM60 (ahli RM54)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozita #rozitaibrahim #royalvjamuratumalayamurah

Lepas keguguran kalau tak jaga dgn baik ada yg alami sakit tumit, susah pregnant semula dan keputihan teruk. Amalkan 2 produk ni. Ia jg bgs utk kesuburan wanita
.
🌸 D'Folia Capsule RM30.05
🌸 Sedu Arrow RM30.50
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dfolia #seduarrow

Ada 2 jenis Makeup Base Color Corrector terbaru Sendayu Tinggi. Utk tutup kesan jerawat, kemerahan pakai yg kuning. Kalau skin kusam tak sekata yg purple
.
🌸 Makeup Base Color Corrector RM35.30
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#makeupbasecolorcorrectorsendayutinggi #colorcorrector

Siapa suka kemasan demi matte kena cuba Cover Up Foundation ni. Sangatlah ringan dan buildable utk full coverage. Tak nampak berminyak & mmg lasting the whole day. Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM33.50
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#liquidfoundation #coverupfoundationst

Doll Skin Foundation antara produk terbaik Sendayu Tinggi hingga mendapat Best Local Brand Award 3 tahun berturut2
.
🌸 DOLLSKIN FOUNDATION RM38
.
☎️Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundationsendayutinggi

Ramai pencinta Pearl Cream ni. Makin dipakai makin cerah, jeragat hilang, parut pudar, kulit lembut & halus. Yg kulit gelap pun blh guna tau. Siapa lagi dah guna ? Jom share ☺️
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#pearlcreamsendayutinggi

Matte BB Cushion terbaru dari Sendayu Tinggi. Fungsi :
_
▪️Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
▪️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari.
▪️Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
▪️Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
▪️Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
▪️Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
▪️Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
▪️Tidak mengandungi paraben
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#mattebbcushionst

Hujan-hujan ni siapa yang bagi anak main hujan? Ce angkat tangan 🙋

Saya suka bagi anak main hujan. Bagi dia rasa. Ibu dia dulu pun suka main hujan. Anak-anak kan belajar melalui pengalaman. Lagi-lagi anak jenis kinestetik kan.

Apa?tak risau anak demam ke? Saya selalu sapu minyak ni lepas mandi. Sapu di dada, belakang dan pada betis anak. Alhamdulillah tak demam. Dan doa jangan lupa tau! ☝️. Tapi demam kadang-kadang tu biasa lah kan. Yang tak biasa kalau demam sampai temperature spike tinggi gila tuuuu.
Banyak pulak bebel pagi ni. Nah!siapa nak beli boleh contact sy ya 😘. Oh ya, orang dewasa pun sesuai pakai
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozita #rozitaibrahim #sevenseasaromatherapy

PROMOSI HARI KHAMIS SMPAI AHAD INI,
.
WUJA PINKISH RM50 >>> RM45
BMA RM69.50 >>> RM60
ICE TEA PEACH RM22
.
.
0139550968
.
.
.
#jrmterengganu#jrmkualaterengganu#jrmgongbadak#jrmmurah#jamuratumalaya#jamuratumalayaterengganu#jamuratumalayagongbadak

Tahun pertama kahwin dgn selepas 5 tahun kenapa body jadi kembang ? Selain kurang penjagaan berpantang, masalah hormon menurun teruk. Sebab tu juga muka jadi aging sangat. Amme Complete set berpantang Sendayu Tinggi adalah penjagaan utk 60 hari. Badan nak pakai lama. Kena jaga dari awal. Amme Package ( 1 Body Tone & 6 kapsul herba )
.
🌸 AMME COMPLETE SET BERSALIN RM244.90 ONLY
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#setbersalin #ammecompletest

Ni JRM's new baby. Saya dah guna. Baru beberapa hari. So far sooooo good 😍
.
🌸 Gel Mandian Bidara Arab Rm50 (ahli Rm42.50)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #gelmandianjamuratumalaya #bidaraarabjamuratumalaya

KURMA DHUHA JAMU RATU MALAYA
.
KHASIAT :
🌿Rawat sakit dada,lelah,sesak nafas
🌿Rawat sakit sendi & sakit urat
🌿Sembuhkn luka & kesan melecur
🌿Ubati giggitan serangga & binatang berbisa
🌿Pulihkn sakit kulit,alergi,gatal2,ruam bayi,panau & kurap
🌿Rawatan anti kanser,anti oksidan,anti inflamasi & anti parasit
🌿Kurangkn stress(beri ketenangan)
🌿Bantu legakn kahak & bagus utk masalah Tiroid
🌿Kurangkn risiko sakit jantung
🌿Mencantikkn & melembabkn kulit
🌿Menguatkn rambut & tulang
🌿Rawat alahan pda kulit & makanan
🌿Galakkn pengeluaran susu ibu
🌿Rawat sembelit & masalah dlm perut
🌿Keluarkn angin dlm bdn
🌿Rawat resdung
🌿Tingkatkn tenaga batin lelaki(lebih berganda)
🌿Sebagai seks booster bgi wanita
🌿Jika diamalkn dgn Royal V,rahim akan kembali rapat
🌿Penggunaan Kurma Dhuha & Mustanir blh merawat masalah mati pucuk
🌿Keluarkn peluh & toksin
🌿Keluarkn angin dlm vagina(rawat kentut Vagina)
🌿Rawat Slip Dics,sakit saraf & membuang darah beku
🌿Tingkatkn fungsi otak & cegah Alzheimer
🌿Cegah penuaan & hilangkn selulit
🌿Cegah kepada Strok & Gout
🌿Rawat sakit tumit & tapak kaki
🌿Kurangkn masalah Anemia
🌿Besarkn & tegangkn saiz payudara
🌿Cegah diabetes & lancarkn darah
🌿Buang angin,pecahkn darah beku,buang cacing,parasit bakteria dlm perut
.
Siapa yg blh mkn kurma dhuha?
👉Selamat dimkn oleh kanak2,wanita & lelaki
👉Wanita hamil(dos yg kecil sebesar biji jagung,sekali sehari)
👉Makan bila perlu & bykkn minum air masak
.
Dos Cadangan:
5 kali dlm seminggu atau bila perlu
.
Herba dlm Kurma Dhuha:
Biji kurma, Kala Namak, Jintan Rom, Madu Akasia
.
Cara penyimpanan:
Simpan dlm suhu bilik
Elakkn dari terkena panas matahari/bahang dlm kereta
Tahan 6 bln(dlm peti ais)
.
Untuk order tekan link di bio saya, anda akan dapat layanan seperti Raja dan Ratu😍👑👑
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kurmadhuhajrm - #regrann

MUSTANIR READY STOCK

Alhamdullilah pengambilan Mustanir secara konsistent dapat membantu merawat penyakit2 dalaman kita
.
.
Boleh lihat ➡#testimoniMustanir
.
.
MUSTANIR
Bahan2 asas Mushtanir terdiri daripada 71 jenis herba terpilih paling terbaik dari bumi Malaysia dan luar Negara
Mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor, antikanser dan membantu masalah kesihatan antara nya:

1. Kencing manis , darah tinggi
2. Merawat sakit sendi dan sengal tulang
3. Asma , lelah
4. Masalah jantung
5. Masalah tenaga batin
6. Masalah rohani
7. Masalah alahan , resdung, eczema .
.
nota :
👉ibu hamil DILARANG KERAS kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. 👉Mushtanir juga tidak digalakkan untuk kanak2 dibawah umur 5 tahun. 👉Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya. 👉Semasa proses pembuatan kami membacakan ayat2 suci Al-Quran & doa2 rukyah sebagai ikhtiar semoga Allah SWT memberikan rahmat berupa kesembuhan dari shifak & afiatnya untuk segala bentuk penyakit dapat dirawat melalui produk Mushtanir sebagai asbabnya.
. . For Order Whatsapp 011 2817 0327
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #mustanir #mushtanirjrm
#stroke #lumpuh - #regrann

MUSTANIR READY STOCK

Alhamdullilah pengambilan Mustanir secara konsistent dapat membantu merawat penyakit2 dalaman kita
.
.
Boleh lihat ➡#testimoniMustanir
.
.
MUSTANIR
Bahan2 asas Mushtanir terdiri daripada 71 jenis herba terpilih paling terbaik dari bumi Malaysia dan luar Negara
Mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor, antikanser dan membantu masalah kesihatan antara nya:

1. Kencing manis , darah tinggi
2. Merawat sakit sendi dan sengal tulang
3. Asma , lelah
4. Masalah jantung
5. Masalah tenaga batin
6. Masalah rohani
7. Masalah alahan , resdung, eczema .
.
nota :
👉ibu hamil DILARANG KERAS kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. 👉Mushtanir juga tidak digalakkan untuk kanak2 dibawah umur 5 tahun. 👉Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya. 👉Semasa proses pembuatan kami membacakan ayat2 suci Al-Quran & doa2 rukyah sebagai ikhtiar semoga Allah SWT memberikan rahmat berupa kesembuhan dari shifak & afiatnya untuk segala bentuk penyakit dapat dirawat melalui produk Mushtanir sebagai asbabnya.
.
.
Harga : RM 120 (ahli RM108)
.
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #mustanir #mushtanirjrm
#stroke #lumpuh

Minuman kecantikan yang menyegarkan berasaskan dari *BLACK TEA, BUAH PIC & BUAH MENGKUDU* yang sangat lazat & menyegarkan. Amalkan sebagai jus harian anda untuk tujuan kesihatan & awet muda. *BLACK TEA, BUAH PIC & BUAH MENGKUDU* mengandungi banyak khasiat yang tinggi seperti antioksida yang baik untuk kesihatan dan mengekalkan awet muda.

_*TANDA –TANDA TOKSIN BERLEBIHAN DALAM BADAN*_
• Sering letih dan lesu
• Lemah daya tumpuan dan daya ingatan.
• Timbulnya jerawat dan bintik hitam.
• Keguguran rambut dan kuku mudah rapuh.
• Sering alami sembelit dan cirit-birit.
• Sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk.
• Cepat marah dan mudah murung.
• Kitaran haid tidak normal.
• Sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi. *Kebaikan Ice Tea Peach Mengkudu :-*
• Membuang toksin dalam badan
• membantu dalam menjaga berat badan ideal
• anti - penuaan.
• membantu sistem organ pencernaan.
• melancarkan proses metabolisme tubuh
• Baik untuk sistem penghadaman • Membantu melawaskan kencing
• Membantu menyingkirkan asid urik
• Melancarkan peredaran darah
• Meransang sistem imunisasi *Cara penyediaan:- *
3 sudu kecil (20gm) kedalam gelas 250ml air suam / air sejuk. Untuk rasa yang lebih lazat sila tambah ketulan ais.
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah
#iceteapeachmengkudujrm

@sendayutinggi_jrm_hayati - KURMA DHUHA JAMU RATU MALAYA
.
KHASIAT :
🌿Rawat sakit dada,lelah,sesak nafas
🌿Rawat sakit sendi & sakit urat
🌿Sembuhkn luka & kesan melecur
🌿Ubati giggitan serangga & binatang berbisa
🌿Pulihkn sakit kulit,alergi,gatal2,ruam bayi,panau & kurap
🌿Rawatan anti kanser,anti oksidan,anti inflamasi & anti parasit
🌿Kurangkn stress(beri ketenangan)
🌿Bantu legakn kahak & bagus utk masalah Tiroid
🌿Kurangkn risiko sakit jantung
🌿Mencantikkn & melembabkn kulit
🌿Menguatkn rambut & tulang
🌿Rawat alahan pda kulit & makanan
🌿Galakkn pengeluaran susu ibu
🌿Rawat sembelit & masalah dlm perut
🌿Keluarkn angin dlm bdn
🌿Rawat resdung
🌿Tingkatkn tenaga batin lelaki(lebih berganda)
🌿Sebagai seks booster bgi wanita
🌿Jika diamalkn dgn Royal V,rahim akan kembali rapat
🌿Penggunaan Kurma Dhuha & Mustanir blh merawat masalah mati pucuk
🌿Keluarkn peluh & toksin
🌿Keluarkn angin dlm vagina(rawat kentut Vagina)
🌿Rawat Slip Dics,sakit saraf & membuang darah beku
🌿Tingkatkn fungsi otak & cegah Alzheimer
🌿Cegah penuaan & hilangkn selulit
🌿Cegah kepada Strok & Gout
🌿Rawat sakit tumit & tapak kaki
🌿Kurangkn masalah Anemia
🌿Besarkn & tegangkn saiz payudara
🌿Cegah diabetes & lancarkn darah
🌿Buang angin,pecahkn darah beku,buang cacing,parasit bakteria dlm perut
.
Siapa yg blh mkn kurma dhuha?
👉Selamat dimkn oleh kanak2,wanita & lelaki
👉Wanita hamil(dos yg kecil sebesar biji jagung,sekali sehari)
👉Makan bila perlu & bykkn minum air masak
.
Dos Cadangan:
5 kali dlm seminggu atau bila perlu
.
Herba dlm Kurma Dhuha:
Biji kurma, Kala Namak, Jintan Rom, Madu Akasia
.
Cara penyimpanan:
Simpan dlm suhu bilik
Elakkn dari terkena panas matahari/bahang dlm kereta
Tahan 6 bln(dlm peti ais)
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kurmadhuhajrm

Semua cantik kan warna Nude Edition Lipgloss terbaru Sendayu Tinggi. Nude Edition Lipgloss RM31.50
.
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#nudeglosssendayutinggi

Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
▪️Make Up Base Colour Corrects dengan rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan
.
▪️Ia juga amat sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah
.
▪️Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
.
▪️Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah
.
▪️Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#makeupbasecolorcorrector
#makeupbasecolorcorrectorsendayutinggi

Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
▪️Make Up Base Colour Corrects dengan rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah
.
▪️Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat
.
▪️Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
.
▪️Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah
.
▪️Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#makeupbasecolorcorrector
#makeupbasecolorcorrectorsendayutinggi

♥️Lip Color Bar & Velvety Lipstick
♥️Dual Wet & Dry Foundation
♥️Setting Powder
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi

PROMOSI HARI KHAMIS SMPAI AHAD INI SAHAJA . WHATSAPP NURUL UNTK ORDER YE. TEKAN JE BIO KAT ATAS😍😘
.
013-9550968
.
.
#jrmterengganu#jrmkualaterengganu#jrmgongbadak#jrmmurah#jamuratumalaya#jamuratumalayaterengganu#jamuratumalayagongbadak

Rawatan kulit berminyak & pori besar ? .
1️⃣ Golden Herbs Soap RM15.00 cuci muka dgn bersih. Buihkan di tangan dan ratakan pada wajah. Ia mengurangkan minyak selain menyegarkan wajah
.
2️⃣ X-Ne Facial Spray RM27.65 semburkan XNe Facial Spray sebelum bersolek. Ia mengecilkan pori, mengawal kilatan, merawat jerawat dan mencantikkan kulit
.
3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM42.95 sapukan satu pam shj utk seluruh wajah. Ia memelihara lembapan wajah tanpa rasa melekit. Cepat meresap dan mencerahkan wajah secara natural selain menegangkan. Sangat bagus diamalkan jika mempunyai parut jerawat utk ia cepat hilang
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#oilyskin #goldenherbsoap #xnefacialspray #brighteningserum

Badan langsing, perut kempis, double chin pun hilang dgn Shaping Gel
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #shapinggelst

KURMA DHUHA JAMU RATU MALAYA
.
KHASIAT :
🌿Rawat sakit dada,lelah,sesak nafas
🌿Rawat sakit sendi & sakit urat
🌿Sembuhkn luka & kesan melecur
🌿Ubati giggitan serangga & binatang berbisa
🌿Pulihkn sakit kulit,alergi,gatal2,ruam bayi,panau & kurap
🌿Rawatan anti kanser,anti oksidan,anti inflamasi & anti parasit
🌿Kurangkn stress(beri ketenangan)
🌿Bantu legakn kahak & bagus utk masalah Tiroid
🌿Kurangkn risiko sakit jantung
🌿Mencantikkn & melembabkn kulit
🌿Menguatkn rambut & tulang
🌿Rawat alahan pda kulit & makanan
🌿Galakkn pengeluaran susu ibu
🌿Rawat sembelit & masalah dlm perut
🌿Keluarkn angin dlm bdn
🌿Rawat resdung
🌿Tingkatkn tenaga batin lelaki(lebih berganda)
🌿Sebagai seks booster bgi wanita
🌿Jika diamalkn dgn Royal V,rahim akan kembali rapat
🌿Penggunaan Kurma Dhuha & Mustanir blh merawat masalah mati pucuk
🌿Keluarkn peluh & toksin
🌿Keluarkn angin dlm vagina(rawat kentut Vagina)
🌿Rawat Slip Dics,sakit saraf & membuang darah beku
🌿Tingkatkn fungsi otak & cegah Alzheimer
🌿Cegah penuaan & hilangkn selulit
🌿Cegah kepada Strok & Gout
🌿Rawat sakit tumit & tapak kaki
🌿Kurangkn masalah Anemia
🌿Besarkn & tegangkn saiz payudara
🌿Cegah diabetes & lancarkn darah
🌿Buang angin,pecahkn darah beku,buang cacing,parasit bakteria dlm perut
.
Siapa yg blh mkn kurma dhuha?
👉Selamat dimkn oleh kanak2,wanita & lelaki
👉Wanita hamil(dos yg kecil sebesar biji jagung,sekali sehari)
👉Makan bila perlu & bykkn minum air masak
.
Dos Cadangan:
5 kali dlm seminggu atau bila perlu
.
Herba dlm Kurma Dhuha:
Biji kurma, Kala Namak, Jintan Rom, Madu Akasia
.
Cara penyimpanan:
Simpan dlm suhu bilik
Elakkn dari terkena panas matahari/bahang dlm kereta
Tahan 6 bln(dlm peti ais)
.
🌸 Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kurmadhuhajrm

@sendayutinggi_jrm_hayati - Sarapan pg dgn Kopi Badang. Beri tenaga, cergas badan. Xmengantuk buat kerja. .
Ada 2 perisa Lattecino dan White Coffee
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kopibadang #kopibadangjrm

Sarapan pg dgn Kopi Badang. Beri tenaga, cergas badan. Xmengantuk buat kerja. .
Ada 2 perisa Lattecino dan White Coffee
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kopibadang #kopibadangjrm

@sendayutinggi_jrm_hayati - COMING SOON !!
Royal V berwajah baru 🔥END Of DECEMBER

Pasti ramai yg tak sabar nak cuba Royal V yg terbaru ni kan..Nantikan keluaran Royal V terbaru pada Disember ini dgn Formula lebih hebat & kesan yg menyegat 🐝gitu
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalvjamuratumalaya

COMING SOON !!
Royal V berwajah baru 🔥END Of DECEMBER

Pasti ramai yg tak sabar nak cuba Royal V yg terbaru ni kan..Nantikan keluaran Royal V terbaru pada Disember ini dgn Formula lebih hebat & kesan yg menyegat 🐝gitu
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalvjamuratumalaya

@jamuratumalaya_online - Selamat ber'JRM' ya dearies 😘
.
🌸 KOPI BADANG WHITE COFFEE RM29 (ahli RM26.10)
🌸 ANGELICA PLUS HERBS RM55 (ahli RM46.75)
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggihayati #sendayutinggijrmhayati #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #kopibadangjrm #angelicaherbjrm

@jamuratumalaya_online - Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan
Tidak termasuk postage
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #royalvjamuratumalayamurah

Most Popular Instagram Hashtags