[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jrmmurah

809 posts

TOP POSTS

Mencari produk yg ringkas utk atasi jeragat, kulit kering, kusam & tak sekata ? Cuba 3 produk ni insyallah berkesan
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #royalvjrm #hotoilmelongjrm #hotoilmelong #collagenscrub
#pearlcream #pearlsoap

Gara-gara muka dah runcing lepas pakai Shaping Gel dituduh pakai botox 😱😱
_
Alhamdulillah, semua dgn izin Allah. Yg konsisten memang akan nampak result. Selain tu akan bagi efek lifting atau tegang
.
Balik raya ni ramai la tegur perubahan ketara tu nanti ☺
.
️🌸Shaping Gel RM44.85
.
Whatsapp/ Contact PERTANYAAN HARGA & ORDER
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikedah #sendayutinggihayati #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #dealersendayutinggi #agensendayutinggi #onlinedealer #onlinedealersendayutinggi #sayajual #sayajualmurah #shapinggel

Ramai nak tahu mcm mana coverage utk produk terbaru ST Cover Up Foundation ni. Kena tgk YouTube Kak Yatie. Dia mix 2 warna utk adjust skintone uols. Finishing produk ni sgt soft, buildable & blendadble tau. Dan kemasannya ialah "Demi-Matte". Cover Up Foundation SPF 25 PA++ RM35.00
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggihayati #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #sendayutinggijrmhayati #coverupfoundationst

Masih ramai yg tak tahu bagaimana cara mendaftar Ahli Sendayu Tinggi bagi mendapatkan voucher2 menarik pada musim promosi. Bayaran RM26.50 untuk seumur hidup. Valid dimana2 sahaja
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order Harga DISKAUN T&S 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikedah #sendayutinggihayati #dealersendayutinggi #sendayutinggijrmhayati #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #onlinedealersendayutinggi #sayajualmurah #daftarahlisendayutinggi

PEARL CREAM RESTOCK. Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
Fungsi
_
🌸Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan
🌸Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten
🌸Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV
🌸Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌸Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas
🌸Bebas paraben
🌸No Pendaftaran KKM : NOT161202178K
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #sendayutinggijrmhayati
#pearlcream #whiteningcream

Masalah jerawat ? Dah cuba macam2 tapi semua tak ok. Antara bestseller produk Sendayu Tinggi..
🌸 Acne Bar Soap RM18
🌸 Scar Toner RM33.25
🌸 Acne Balm RM30
🌸 Acne Cream+Whitening RM33.40
🌸 ST Clear Tablet RM35
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order DISKAUN T&S📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikedah #sendayutinggihayati #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #dealersendayutinggi #agensendayutinggi #onlinedealer #onlinedealersendayutinggi #sayajual #sayajualmurah #acnetreatment #acnesoap #cleartablet #scartoner acnecream #acnebalm #acnespray #acneset #antiacne #antijerawat

Pastikan konsisten. Baru nampak hasil lepas amalkan Cocoa Collagen. Utk kesan terbaik amalkan 30 minit atau 1 jam sblm makan. Cocoa Collagen RM27.65 .
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #collagen #cocoacollagenst

Once Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 ) masuk je di HQ saya akan update terus ya. Ada satu set lagi yg ST akan launch iaitu Dual Ended Brush
_
Berus ni HANDMADE & diperbuat dari bulu BASF, which is the A level of synthetic hair. The most best quality synthetic hair. Basf made in Germany dan sgt lembut tau. Bila apply mmg senang je melekat dan smooth bila kita guna berus ni. Kualitinya seakan guna dari bulu haiwan spt kuda atau pony. Kalau dulu berus byk dari bulu haiwan. Kelemahannya bulu haiwan ni mudah gugur masa di cuci. Sbb tu juga salah satu kenapa Sendayu Tinggi tukar jenis bulu berus kali ni.. selain tu lbh eco friendly & semestinya cruelty free
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggihayati #sendayutinggijrmhayati #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #makeupbrushst #makeupbrush

MOST RECENT

Mencari produk yg ringkas utk atasi jeragat, kulit kering, kusam & tak sekata ? Cuba 3 produk ni insyallah berkesan
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #royalvjrm #hotoilmelongjrm #hotoilmelong #collagenscrub
#pearlcream #pearlsoap

Pastikan konsisten. Baru nampak hasil lepas amalkan Cocoa Collagen. Utk kesan terbaik amalkan 30 minit atau 1 jam sblm makan. Cocoa Collagen RM27.65 .
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #collagen #cocoacollagenst

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
RM7 POST SM / RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
ROYAL V JAMU RATU MALAYA
.
☕☕☕☕☕
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
➨Mengekalkan Kemudaan Wanita
➨Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
➨Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
➨Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur #effatihah
➨Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
➨Meningkatkan sensual hubungan intim.
➨Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
➨Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
➨Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
➨Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGGUNAAN
.
➨Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➨Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
.
☕☕☕☕☕
.
PERHATIAN :
➨Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
➨Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V. #effatihah
➨Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
.
.
#jrmroyalv #jrmroyalvmurah #jrmroyalvoriginal #jrmroyalvborong #jrmroyalvmurahoriginal #JusRoyalV #JusRoyalVmurah #royalv #royalvoriginal #jrmmurah #jrmmalaysia #sayajual #royalvmurahmalaysia #jrmroyalvmurah #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv #jamukencur
#jamurahsiabidankampung
#jamubidankampung #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
RM7 POST SM / RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
ROYAL V JAMU RATU MALAYA
.
☕☕☕☕☕
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
➨Mengekalkan Kemudaan Wanita
➨Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
➨Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
➨Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur #effatihah
➨Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
➨Meningkatkan sensual hubungan intim.
➨Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
➨Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
➨Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
➨Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGGUNAAN
.
➨Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➨Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
.
☕☕☕☕☕
.
PERHATIAN :
➨Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
➨Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V. #effatihah
➨Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
.
.
#jrmroyalv #jrmroyalvmurah #jrmroyalvoriginal #jrmroyalvborong #jrmroyalvmurahoriginal #JusRoyalV #JusRoyalVmurah #royalv #royalvoriginal #jrmmurah #jrmmalaysia #sayajual #royalvmurahmalaysia #jrmroyalvmurah #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv #jamukencur
#jamurahsiabidankampung
#jamubidankampung #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Whitening Bar Soap diperkaya dari Arbutin utk mencerah dan menanggalkan sel mati. Gunakan setiap hari utk kecerahan yg natural. Bg yg tinggal parut jerawat shj mmg bagus bertukar kepada sabun ni. Whitening Bar Soap RM18
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#whiteningbarsoap #whiteningsoapst

Tahukah anda bahawa mutiara sudah digunakan sejak beratus tahun dahulu utk kecantikan ? Kini, ia diekstrak utk kesan lbh berganda. Krim mutiara Pearl Cream ST melembapkan wajah yg kering serta mencerahkan. Gunakan bersama Pearl Soap utk kesan terbaik
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation #pearlcream #pearlsoap #pearlyogurtsoap

Golden Herbs Soap bagus diamalkan utk masalah kulit berminyak, jerawat pasir dan warna tona tak sekata. Golden Herbs Soap RM15
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#sabunmadu #goldenherbsoapst

PEARL CREAM RESTOCK. Pearl Cream RM32.50
.
Fungsi
_
🌸Krim muka dari mutiara untuk kegunaan harian dengan tekstur lembut dan mudah diratakan
🌸Formulasi dari ekstrak mutiara membantu mencerah dan memutihkan secara semula jadi jika digunakan konsisten
🌸Mengandungi SPF 15 untuk melindungi wajah selama 4 jam dari sinaran UV
🌸Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌸Aplikasi pertama menampakkan wajah cerah natural dan berseri walaupun tidak mengenakan bedak asas
🌸Bebas paraben
🌸No Pendaftaran KKM : NOT161202178K
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #pearlcream #pearlcreamst #whiteningcreamst

Concealer High Coverage membentuk wajah lebih berdimensi. Kelebihan melakukan contour sblm aplikasi bedak asas ialah utk memberikan efek natural shape pd bhgn yg di sembunyikan dgn teknik contour tadi apabila berpeluh. Slide gmbr utk tgk hasil Concealer High Coverage RM38
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #wheelconcealer #concealer

Solekan matte shj akan nampak berkepuk. Sebab tu kena ada sedikit highlight di wajah. Jgn lupa layangkan sedikit Superglow Gorgeous Skin Highlight RM38.15
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation #highlight #superglowst #skinhighlighter

LELEMAK PERUT PUN CAIR BILA KENA HOT OIL MELONG❗️
.
TURUN TERUS BERAT KAK CHIK NI😘😘😘
.
🌸 Hot Oil Melong RM 23❗️❗️❗️
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggihayati #sendayutinggijrmhayati #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #royalvjrm #hotoilmelongjrm #hotoilmelong

Sms @ WhatssAp 019-7233470 = RM60 SM RM65 SS •

🌸 JAMU RATU MALAYA JRM

FREE POSTAGE
• •
#sayajualmurah #singapore #bruneishop #jamuratumalaya #jamuratumalayamurah #jamuratumalayaoriginal #jrm #jrmmurah #jrmoriginal #jrmmurahdanoriginal
#bazarpaknil
#bazaronlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
#visitmyig #semenanjung #sabah #sarawak
#likeforlike #followforfollow #followmyig #igshope #followmeplease #igshopmalaysia
#likeforfollow #lokalahmy
#likemypics #lokalah

JAMU RATU MALAYA JRM

KENAPA KAUM HAWA MEMERLUKAN ROYAL V, RAMUAN DARI PUAN ROZITA IBRAHIM PENGASAS JRM?? 😙Ini kerana.. seawal selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti waktu muda😘😘
"Royal V telah membantu ramai kaum hawa di sekeliling kamu"

HOT OIL MELONG SUPER MAGIK ❓
==============================
Walaupun Sudah Dipakai Lama, Rasa Panas Hot Oil Melong Akan Datang Kembali Walaupun Anda Sudah MANDI ❗
.
Kesannya Panasnya Mampu Mencapai Sehingga 8 ke 12 Jam😱😱😱
.
Sebab Tu Pemakaian Hot Oil Yg Berterusan Mampu Memecahkan Lemak2 Kental Anda😘
.
❌KULIT SENSITIF ❌KULIT BABY
.
🌸 Hot Oil Melong RM 23❗️❗️❗️
.
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggihayati #sendayutinggijrmhayati #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealer #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #royalv #royalvjrm #hotoilmelongjrm #hotoilmelong

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
RM7 POST SM / RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
ROYAL V JAMU RATU MALAYA
.
☕☕☕☕☕
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
➨Mengekalkan Kemudaan Wanita
➨Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
➨Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
➨Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur #effatihah
➨Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
➨Meningkatkan sensual hubungan intim.
➨Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
➨Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
➨Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
➨Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGGUNAAN
.
➨Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➨Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
.
☕☕☕☕☕
.
PERHATIAN :
➨Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
➨Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V. #effatihah
➨Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
.
.
#jrmroyalv #jrmroyalvmurah #jrmroyalvoriginal #jrmroyalvborong #jrmroyalvmurahoriginal #JusRoyalV #JusRoyalVmurah #royalv #royalvoriginal #jrmmurah #jrmmalaysia #sayajual #royalvmurahmalaysia #jrmroyalvmurah #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv #jamukencur
#jamurahsiabidankampung
#jamubidankampung #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

New product. Eyes On Me Palette kod Natural Eyes. Kombinasi shimmer & matte finishing. Slide utk swatches. Eyes On Me Palette RM60 (ahli RM57.25)
.
INFO
_
🌸Koleksi terbaru palet pembayang mata dengan kombinasi matte & shimmer.
🌸Digabungkan dengan warna neutral, tanah & romantic untuk kegunaan harian
🌸Ultra pigmen menjanjikan warna yang benar-benar menyerlah dengan sekali sapuan
🌸Hadir setiap palet dengan 6 warna sensual dan ekslusif dari rona keabuan, coklat baldu, ungu berkabut dan putih gading dengan sentuhan sedikit “glitter”
🌸Kod Sensual Eyes bagi solekan smokey, lebih menggoda dan untuk yang berani bermain warna namun masih mengekalkan eleman natural
🌸Kod Natural Eyes sesuai digayakan untuk solekan natural bagi acara siang mahupun malam.
🌸Mengekalkan konsep solekan semulajadi menjadikan palet pembayang mata ini wajib menjadi koleksi setiap wanita
🌸Palet ini adalah bebas PARABEN
_
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation #eyeshadowpalette

INFO FOUNDATION PALETTE terbaru Sendayu Tinggi
_
🌸 Palet lengkap ini hadir dengan 6 koleksi warna sesuai untuk padanan warna kulit wanita Asia
🌸 Ia mudah di suai padan dengan kombinasi 2 atau 3 warna bagi mendapatkan tona sebenar wajah si pemakai
🌸 Menjadikan Palet ini sebagai pengganti kepada bedak asas, penyamar noda, “contour” serta “highlight” dalam solekan
🌸 Ia juga boleh dipelbagaikan untuk kegunaan harian mahupun yang lebih professional seperti mekap komersil untuk tujuan fotografi atau andaman 🌸 Tekstur produk ini juga sangat lembut, licin dan mewah bila diratakan pada wajah. Seakan tidak memakai bedak asas dan tidak meninggalkan kesan bergaris, cakey atau “tebal” walaupun di lapisi berulang kali
🌸 Litupan adalah dari medium hingga penuh. Ini bermakna, ia mampu menutup ketidaksempurnaan pada wajah dengan kemas bagi menghasilakan kanvas yang polos tanpa cela
🌸 Palet ini BEBAS PARABEN
_
🌼Highlight Contour & Conceal Cream Foundation Palette
RM66.90 (ahli RM63.90)
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation
#foundationpalettest #highlightcontourst

RM60
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
RM7 POST SM / RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
ROYAL V JAMU RATU MALAYA
.
☕☕☕☕☕
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
➨Mengekalkan Kemudaan Wanita
➨Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
➨Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
➨Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur #effatihah
➨Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
➨Meningkatkan sensual hubungan intim.
➨Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
➨Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
➨Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
➨Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGGUNAAN
.
➨Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➨Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
.
☕☕☕☕☕
.
PERHATIAN :
➨Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
➨Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V. #effatihah
➨Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
.
.
#jrmroyalv #jrmroyalvmurah #jrmroyalvoriginal #jrmroyalvborong #jrmroyalvmurahoriginal #JusRoyalV #JusRoyalVmurah #royalv #royalvoriginal #jrmmurah #jrmmalaysia #sayajual #royalvmurahmalaysia #jrmroyalvmurah #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #royalvmurah #royalvjrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaberkesan #jrm #jrmroyalv #jamukencur
#jamurahsiabidankampung
#jamubidankampung #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

New product. Eyes On Me Palette kod Sensual Eyes. Kombinasi shimmer & matte finishing. Slide utk swatches. Eyes On Me Palette RM60 (ahli RM57.25)
.
INFO
_
🌸Koleksi terbaru palet pembayang mata dengan kombinasi matte & shimmer.
🌸Digabungkan dengan warna neutral, tanah & romantik untuk kegunaan harian
🌸Ultra pigmen menjanjikan warna yang benar-benar menyerlah dengan sekali sapuan
🌸Hadir setiap palet dengan 6 warna sensual dan ekslusif dari rona keabuan, coklat baldu, ungu berkabut dan putih gading dengan sentuhan sedikit “glitter”
🌸Kod Sensual Eyes bagi solekan smokey, lebih menggoda dan untuk yang berani bermain warna namun masih mengekalkan eleman natural
🌸Kod Natural Eyes sesuai digayakan untuk solekan natural bagi acara siang mahupun malam.
🌸Mengekalkan konsep solekan semulajadi menjadikan palet pembayang mata ini wajib menjadi koleksi setiap wanita
🌸Palet ini adalah bebas PARABEN
_
Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation
#eyeshadowpalette #eyesonmepalette #eyeshadowst

Close up Eyes On Me Palette kod Sensual Eyes. Kombinasi shimmer dan matte utk solekan daily yg elegan. Eyes On Me Palette RM60 (ahli RM57.25)
.
🌸Whatsapp Contact Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #onlinedealer #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#dollskinfoundation
#eyeshadowpalette

Most Popular Instagram Hashtags