#jrmmurah

MOST RECENT

Penting ke pemakaian Sunscreen atau sunblock?

Mestilah! Sunscreen atau sunblock itu satu KEMESTIAN yang digunakan setiap hari supaya kecantikan dan kesihatan kulit itu sentiasa terjaga
.
Ia melindungi kulit dari sinaran matahari yang berbahaya seperti sinaran UVA dan UVB sekaligus mengurangkan pelbagai risiko masalah kulit dan kerosakan kolagen pada kulit yang menyebabkan kulit kendur, jeragat, pigmentasi, kurang keanjalan, penuaan pra-matang serta kulit kering
.
Jadi sebelum keluar rumah, pakailah sunscreen atau sunblock yang bertindak sebagai krim pelindung yang melindungi kulit kita daripada sinaran UVA dan B
.
Silky Sunscreen mengandungi SPF 15 yang membantu melindungi kulit daripada sinaran UVA dan B. Sangat sesuai untuk kulit normal dan jenis yang berminyak. Jika anda memiliki kulit kering, digalakkan untuk menggunakan Marjane Oil dahulu sebelum menggunakan Silky Sunscreen
.
Marjane Oil memberikan kelembapan pada kulit dan penyerapannya lebih efektif dan sangat sesuai untuk merawat kulit yang kering
.
Penggunaan Silky Sunscreen tahan selama 4 jam, bagi anda yang kerap terdedah kepada sinaran terik matahari dicadangkan untuk menambah menggunakan Silky Sunscreen selepas 4 jam
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #silkysunscreen

Sabun yogurt & mutiara ini sesuai utk semua jenis kulit. Ia melembut dan melembapkan wajah selain mengurangkan kemunculan jeragat. Pearl & Yogurt Soap RM17.10
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#pearlsoap #pearlyogurtsoap

Musim raya ni bila kita makan semuanya berminyak, mula lah naik jerawat. Cuci wajah dgn bersih dan gunakan Acne Bar Soap utk merawat jerawat. Acne Bar Soap RM17
.
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#acnesoap

Kalau balik kampung tiba-tiba bdn gatal atau alahan cuba mandi dgn Golden Herbs Soap. Insyallah berkurangan. Yg masih mencari sabun Zeodari, kami akan launch new version dgn nama baru Zeaory Soap tak lama lagi
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#goldenherbssoap

Utk mendapatkan kulit yg cantik, sihat & halus jangan lupa exfoliation berkala. Rejin paling penting utk penjagaan wjh. Sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu. Ia juga mengelakkan blackhead dan whitehead
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#collagenscrub #facialscrub

Pencuci wajah dgn formula cream cleanser. Ia melembap dan menyingkirkan kotoran dlm masa merawat wajah
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#brighteningcleanser #brighteningseries

Ketahui kegunaan XNe Facial Spray utk wajah berjerawat, berminyak, sensitif dan kombinasi
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#acnespray #xnespray #xnefacialspray

*KURMA DHUHA* *BOLEH DIMAKAN OLEH LELAKI & WANITA..!!* - Campuran herba & madu..
*Khasiat Majon Dhuha bg lelaki :* Menguatkan dan memulihkan Tenaga Batin Lelaki
- Mendatangkan selera seks lelaki
- Perubahan saiz
- Ketahanan
- Pengaliran darah lebih baik pd organ sex lelaki *Khasiat Majon Dhuha bg Wanita :*
- Payudara besar dan tegang
- Air susu yang banyak
- Tegangkan Punggung
- Rawat keputihan
- Elak perut buncit *Khasiat lain :*
~ Merawat Urat Saraf & Sendi
Sakit tengkuk
Sakit bahu
Sakit belakang
Sakit Pinggang
Sakit Tangan
Sakit Siku
Sakit lutut
Sakit kaki
Sakit dalam buku lali
Sakit dalam tumit kaki
Sakit dalam tapak kaki
Kebas kaki
Kebas Tangan
Lenguh kaki & tangan
Tersalah Urat
Badan bertenaga
Semangat dan menenangkan minda
Buang racun dlm badan
Xmudah letih
Elak rambut botak
rangsang hormon lelaki
Suburkan lelaki
Kuatkan tulang dan gigi
Elakkan perut buncit
Turunkan kolestrol dgn cepat
Hilangkan letih badan sgt cepat
Redakan tegang urat pinggang
Buang angin.
Hilangkan migrain
Rawat keputihan
Ia bagus utk kesan kuatkan sex lelaki.
Makin power bg lelaki yg mmg sihat
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#kurmadhuha #jamuviral #testimoni #royalv #mustanir #skincarejrm #herbs

ROYAL V JAMU RATU MALAYA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM60 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Mengekalkan Kemudaan Wanita
💥Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
💥Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
💥Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur
💥Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
💥Meningkatkan sensual hubungan intim.
💥Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
💥Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
💥Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
💥Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➡️Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PERHATIAN :
⛔Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
⛔Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.
➡️Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jrmroyalv#jrmroyalvmurah#jrmroyalvoriginal#jrmroyalvborong#jrmroyalvmurahoriginal#JusRoyalV#JusRoyalVmurah#royalv#royalvoriginal##jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#royalvmurah#royalvjrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaberkesan#jrm#jrmroyalvori#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#sayajualjrm#onlineshopmurah#pemborongdanpembekal#kosmetikmurah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

*KURMA DHUHA* *BOLEH DIMAKAN OLEH LELAKI & WANITA..!!* - Campuran herba & madu..
*Khasiat Majon Dhuha bg lelaki :* Menguatkan dan memulihkan Tenaga Batin Lelaki
- Mendatangkan selera seks lelaki
- Perubahan saiz
- Ketahanan
- Pengaliran darah lebih baik pd organ sex lelaki *Khasiat Majon Dhuha bg Wanita :*
- Payudara besar dan tegang
- Air susu yang banyak
- Tegangkan Punggung
- Rawat keputihan
- Elak perut buncit *Khasiat lain :*
~ Merawat Urat Saraf & Sendi
Sakit tengkuk
Sakit bahu
Sakit belakang
Sakit Pinggang
Sakit Tangan
Sakit Siku
Sakit lutut
Sakit kaki
Sakit dalam buku lali
Sakit dalam tumit kaki
Sakit dalam tapak kaki
Kebas kaki
Kebas Tangan
Lenguh kaki & tangan
Tersalah Urat
Badan bertenaga
Semangat dan menenangkan minda
Buang racun dlm badan
Xmudah letih
Elak rambut botak
rangsang hormon lelaki
Suburkan lelaki
Kuatkan tulang dan gigi
Elakkan perut buncit
Turunkan kolestrol dgn cepat
Hilangkan letih badan sgt cepat
Redakan tegang urat pinggang
Buang angin.
Hilangkan migrain
Rawat keputihan
Ia bagus utk kesan kuatkan sex lelaki.
Makin power bg lelaki yg mmg sihat
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#kurmadhuha #jamuviral #testimoni #royalv #mustanir #choc #skincarejrm #herbs

☘️☘️KURMA DHUHA ☘️☘️
...
Kurma Dhuha merupakan penyediaan tradisional yang terhasil daripda pelbagai jenis herba. ia mengandungi 7 jenis pati minyak herba yang menjadi rahsia dan kunci keberkesanan Kurma Dhuha.
...
Kurma Dhuha bahan asasnya ialah Kurma, bji kurma,jintan rom dan juga madu serta beberapa bahan campuran lain yang terdiri daripada pelbagai jenis minyak herba dan garam Kala Namak iaitu sejenis garam hitam yang bagus untuk merawat sendi,saraf,kanser,menguatkan tenaga batin dan mampu mengatasi kelelmahan seks bagi lelaki serta masalah dalam perut seperti angin dan alergi akibat salah makan.
...
👨KEBAIKAN utk Kaum Adam:
.
💁‍♂️meningkatkan keinginan seks yg sgt berganda.
💁‍♂️meningkatkan hormon lelaki agar lebih aktif 💁‍♂️memulihkan saraf
💁‍♂️menurunkan kolestrol
.
👩KEBAIKAN utk Kaum Hawa:
.
💁‍♀️mencantikkan dan menegangkan payudara
💁‍♀️memejalkan punggung
💁‍♀️menguatkan saraf
💁‍♀️memberikan tenaga yg sgt luar biasa utk wanita
🤱utk wanita lepas bersalin, sgt bagus utk merapatkan punggung dgn cepat dan mengeluarkan darah beku
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #kurmadhuha #maajundhuha #jamu #herba

☘️☘️KURMA DHUHA ☘️☘️
...
Kurma Dhuha merupakan penyediaan tradisional yang terhasil daripda pelbagai jenis herba. ia mengandungi 7 jenis pati minyak herba yang menjadi rahsia dan kunci keberkesanan Kurma Dhuha.
...
Kurma Dhuha bahan asasnya ialah Kurma, bji kurma,jintan rom dan juga madu serta beberapa bahan campuran lain yang terdiri daripada pelbagai jenis minyak herba dan garam Kala Namak iaitu sejenis garam hitam yang bagus untuk merawat sendi,saraf,kanser,menguatkan tenaga batin dan mampu mengatasi kelelmahan seks bagi lelaki serta masalah dalam perut seperti angin dan alergi akibat salah makan.
...
👨KEBAIKAN utk Kaum Adam:
.
💁‍♂️meningkatkan keinginan seks yg sgt berganda.
💁‍♂️meningkatkan hormon lelaki agar lebih aktif 💁‍♂️memulihkan saraf
💁‍♂️menurunkan kolestrol
.
👩KEBAIKAN utk Kaum Hawa:
.
💁‍♀️mencantikkan dan menegangkan payudara
💁‍♀️memejalkan punggung
💁‍♀️menguatkan saraf
💁‍♀️memberikan tenaga yg sgt luar biasa utk wanita
🤱utk wanita lepas bersalin, sgt bagus utk merapatkan punggung dgn cepat dan mengeluarkan darah beku
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim #kurmadhuha #maajundhuha #jamu #herba

Komen penguna yg makan Royal V dn kurma dhuha..Walau pun sample jer tapi sgt berkesan.. Kenapa payudara sy rasa sakit dn tegang..?? Sy x dtg haid bertahun2 ..makn sampel sikit je keluar haid hitam busuk sgt
sampai sy jd takut..Nak berhentikan ke terus makan RV..?? Sy dah putus haid 5 tahun lepas ..umur 55 ..makan rv haid keluar balik..sy takut boleh teruskan atau mcm mana..?? Jawab sy.. Ini adalah petanda yg sgt bagus dn hebat khasiatnya Allah berikan..Makan RV majon Dhuha kalau yg serasi tu cepat sgt kesannya.. Soal penguna lagi..Perlu ke teruskan makan produk ni katanya kerana takut kesan macam ni..?? Jangan takut jika perkara ini berlaku kepada wanita yang sudah menopause..payudara sakit..atau "pelik Miss V duduk diam2 bergerak2 kemut grip sendiri atau keinginan sex sgt kuat..keputihan keluar menderu2 keluar". Ini membuktikan bahawa hormon sedang naik dan diperbetulkan kembali hormon2 yg berkurangan ..Bila hormon tinggi jd muda sihat lah di dalam badan.. Keputihan keluar byk sbb rahim sedang dibersihkan ..Produk RV 1 keajaiban herba yg sgt luar biasa Allah berikan utk bantu kaum wanita x kira tua atau muda.. Dia umpama produk yang mencukupi keperluan badan dan organ wanita.. Daripada hujung rambut sampai hujung kaki daripada usia tua sampai kepada usia warga emas.. Royal V sedap sgt ..Majon dhuha rasanya manis2 payau sikit kelat.
.
🌸 Whatsapp Pertanyaan/Order
📱016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmonline #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#perkongsianbonda
#royalv #royalvjrm

Alhamdulillah ramai yg berjaya turun berganda masa bulan Ramadhan dgn 2 produk ni
.
Slimmertique RM35.10
Easyfull RM50.40
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#slimmertique #easyfull

ROYAL V JAMU RATU MALAYA
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM60 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Mengekalkan Kemudaan Wanita
💥Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
💥Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
💥Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur
💥Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
💥Meningkatkan sensual hubungan intim.
💥Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
💥Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
💥Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
💥Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Dos: 2 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 10 hari
➡️Dos: 1 sudu besar, 2 kali sehari - satu botol boleh bertahan sekitar 14 hari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PERHATIAN :
⛔Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Royal V
⛔Wanita yang mempunyai cyst dan masalah rahim tidak digalakkan mengambil Royal V. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Royal V.
➡️Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#jrmroyalv#jrmroyalvmurah#jrmroyalvoriginal#jrmroyalvborong#jrmroyalvmurahoriginal#JusRoyalV#JusRoyalVmurah#royalv#royalvoriginal##jrmmurah#jrmmalaysia#sayajual#royalvmurahmalaysia#jrmroyalvmurah#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#royalvmurah#royalvjrm#jamuratumalaya#jamuratumalayaberkesan#jrm#jrmroyalvori#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#sayajualjrm#onlineshopmurah#pemborongdanpembekal#kosmetikmurah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Most Popular Instagram Hashtags