#jpo

67629 posts

TOP POSTS

Dunia perniagaan yang sebenar bukanlah terletak pada wang ringgit semata-mata tetapi mungkin salah satu yang kita boleh apply adalah bagaimana kita nak bagi manfaat kepada orang lain yang kurang berkemampuan. .
.
Apabila orang lain berjaya, in Syaa Allah kita akan lebih gembira kerana melihat orang yang kita bantu berjaya sama-sama dengan kita. .
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
📞018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Euphoria naik jembatan penyeberangan😆😆😆😆 (first time using it at surabaya) ternyata asik juga lo diatas... cocok utk kamu yg lagi galau, lagi sumpek utk cari udara segar dan cari inspirasi... tapi kalau cari uang dan cari jodoh ga bisa loh guys wkwkwkkwkwkw
.
dan kabar bagusnya, sudah ada CCTV nya lohh😝😂 jadi aman guys... #jpo

Kumpulan kabel yang menjuntai di JPO kawasan Cawang, Jakarta, Rabu (25/1). Selain mengganggu kenyamanan, buruknya penempatan instalasi kabel tersebut juga berbahaya bagi keselamatan pengguna JPO. (Liputan6.com/ @immanuelantonius)
#JPO #Jembatan #JakartaHariIni #Liputan6dotcom

[ABAM BUKAN NAK SWITCH OFF SGT DERR]
.
.
.
Bila sembang bisnes income ribu2. Mestilah nampak hasil ribu2 tu. Mestilah ada perubahan pada seseorang tu bila dia buat bisnes income dia ribu2. .
"Takkan sama je kot. Sembang kencang buat bisnes masyukk"
.
"Mana sembang kau bisnes masyuk. Sama jerr. Lepak mamak jer"
.
Haaa, bila dah tnjuk pulak dia beli baju baru, jalan2 sana sini, shopping, beli kete. Lain pulak bunyinya.
.
"Eleh, kau bapak riak syial. Islam ke tak ni ?"
.
Hahahaha. Ini lah mulut melayu kawan korang tu kalau korang dah start buat bisnes😂 sebab tu abam kalau buat bisnes ni. Orang ckp mcm ni abam buat derk je. Abam buat aje. Jalan terus. Abam nak post apa2. Suka ati abam lah. Abam nak tnjuk bukti je bisnes abam ada hasil kalau buat sungguh. .
Jadi engkorang nak buat bisnes nak merasa apa yg abam lalui. Jom follow abam. Abaikan aje heaters2 yang mengata kat korang tu kalau nak berjaya. Okeysss ??
.
For business purpose:
IRWAN HANIFF
📞011-18710671 whatsapp/call
📞011-18710671 whatsapp/call
📞011-18710671 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#majesticapprenticecrew
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Perlis ✈ Melaka ✈ Johor
#snapseed #vscocam #jpo

Good shoes take you to great places. Loving this grape-coloured #nilly which I got from #jpo at a major discount.

MOST RECENT

Journée portes-ouvertes au lycée et presque fin de la semaine marathon ! #jpo #Vexin #mescolleguesFontdelArtcontemporain

🔥 FRESH ITEMS🔥

Welcome to #Lee

Original.

LEE Jacket Jean.
Type : Double Chest Pockets.
Size : S
( Armpit : 19.5" / Length : 25" )
Colour : Blue Raw.
Material : Cotton.
Condition : A+++ ( 9 / 10 ) Like New!

CONTACT / SMS / WHATSAPP :
017-9006521

This is #3B #bundlebarangbaek #kerja #maskulin #lelaki #flannelmurah #uitmdungun #uiagombak #kenduri #UNIQLOmalaysia
#UNIQLOmy #SayajualUNIQLO #UNIQLOmurah #putrajaya #jpo #bazarpaknil #gemuk #boroi #kuatmakan #sado #midvalley #ganu #unikl #miat #sarawak #sizeS #3BAvailable

Most Popular Instagram Hashtags