#jpo

MOST RECENT

Good design compromises technical aspects, functions, time, budget, and aesthetics😊... and comes as full circle when it’s built...
#architecture #JPO #bridge #bridgedesign #arsitek #arsitekjakarta #arsitekindonesia #pav95projects

Spot foto yang hits di Surabaya
#JPO
#JembatanPenyebranganOrang
#SpotFoto
#Surabaya

#Repost @radar_bogor
• • •
Pengemis Luar Kota Serbu Bogor
BOGOR–Seperti sudah menjadi tradisi tahunan, pinggiran jalan Kota Hujan kerap ramai pengemis dan pengamen ketika memasuki bulan Ramadan.
.
.
Jumlahnya bahkan cenderung meningkat ketika mendekati perayaan Hari Idul Fitri. Bukan hanya dari Bogor, penyandang masalah kesejahteraan sosial (PMKS) itu bahkan berdatangan dari daerah sekitar Bogor.
Baca selengkapnya di www.radarbogor.id

foto : Nelvi/Radar Bogor

#news #newspaper #ramadan #pengemis #tunawisma #gelandagan #sedekah #welovebogor #jembatanlayang #JPO #bagiduit #photography #idulfitri #lebaran #puasa #infobogor #radarbogor #bogor #bogordaily

Tak selamanya mereka yang berisi atau berbadan besar kekal begitu. Nothing impossible bila ada cara dan teknik yang betul untuk dapatkan bentuk badan dan berat badan ideal secsra sihat, mudah dan selamat.
.
Hjh Siti Rohana, akhir 40an berat mencecah 102kg. Beliau mengakui, menjadi orang yang berbadan besar susah untuk bergerak aktif, banyak penyakit datang seperti sakit lutut, cepat letih dan banyak lagi. Keyakinan diri jangan cakap, peha melimpah, lemak lengan dan breast bersepah membuatkan aset badan tidak kemas, perut buncit susah untuk cari saiz pakaian dan too stress bila menonjolkan diri lebih tua dari usia sebenar. .
Pemakaian secara konsisten Premium Beautiful @thebeautycorset setiap hari, dengan kesinambungan Kopi Garam Buluh, NLicious dan Soya Kurus Shake Me menjadikan impian kurus menjadi realiti!
.
.
#truestory #testimoniPB #tsunamiPB #lossweight #lossinch #cdmsitirohana .
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Based on true story, pengakuan Premium Beautiful tegar yang membantu proses penurun berat badan sebanyak 52kg!
.
Do DM me for the fastest result of your body raya goals! .
#truestory #testimoniPB #tsunamiPB #lossweight #lossinch #cdmsitirohana .
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Now she was 50kg. Menjadikan total keseluruhan kehilangan berat badan sebanyak 52kg. Fuh 🔥🔥🔥
.
Seusia hampir 50an tetap menjadi inspiring untuk all women out there. Nothing impossible if we do something with focus, dicipline and work smart!
.
#truestory #testimoniPB #tsunamiPB #lossweight #lossinch #cdmsitirohana .
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Et bien Voila !! Déjà 2 ans chez Victoria !!!
2 Années remplies de Magnifiques Rencontres, d’échanges et tout ça grâce a vous mes Hôtesses, mes Clientes... Sans oublier mes Nouvelles Copines Victoria #Lille#JPO#elephant#reuniondunité #victoriafr_off

Pengemis Luar Kota Serbu Bogor
BOGOR–Seperti sudah menjadi tradisi tahunan, pinggiran jalan Kota Hujan kerap ramai pengemis dan pengamen ketika memasuki bulan Ramadan.
.
.
Jumlahnya bahkan cenderung meningkat ketika mendekati perayaan Hari Idul Fitri. Bukan hanya dari Bogor, penyandang masalah kesejahteraan sosial (PMKS) itu bahkan berdatangan dari daerah sekitar Bogor.
Baca selengkapnya di www.radarbogor.id

foto : Nelvi/Radar Bogor

#news #newspaper #ramadan #pengemis #tunawisma #gelandagan #sedekah #welovebogor #jembatanlayang #JPO #bagiduit #photography #idulfitri #lebaran #puasa #infobogor #radarbogor #bogor

Terima kaseh zakwan layankan cuti saya 💕 #Jpo #ShopingRaya

Bahang Aidilfitri kian terasa saat wanita di luar sana try hard untuk dapatkan #BodyRayaInAMonth.
.
With every purchase The Beauty Corset for this month will get extra RM225 credited to your personal account bank on 12th June. .
DM me for details
.
.
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Bahang Aidilfitri kian terasa saat wanita di luar sana try hard untuk dapatkan #BodyRayaInAMonth.
.
With every purchase The Beauty Corset for this month will get extra RM225 credited to your personal account bank on 12th June. .
DM me for details
.
.
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Bahang Aidilfitri kian terasa saat wanita di luar sana try hard untuk dapatkan #BodyRayaInAMonth.
.
With every purchase The Beauty Corset for this month will get extra RM225 credited to your personal account bank on 12th June. .
DM me for details
.
.
#TheBeautyCorset #perfectbody #bodyrayagoals #ShapeOfYou #corset #WaistTraining #weightloss #inchloss #KurusSebelumRaya #bodyrayain1month #g8unity #PremiumBeautifulTradeInG8Program #johorbahru #segamat #senai #kulai #jpo #melaka #ipoh #miri

Back to basic sport watch #casiowatch #casiotoughsolar #casioilluminatorwatch #redcasiowatch #casio5alarms 5 alarm for prayer time Insha allah الحمدلله Bought at Johor Premium Outlet #jpo #johorpremiumoutlet

Ontem tivemos o evento da Dental Cremer Day juntamente com o lançamento oficial do movimento Juntos pela Odontologia no Tocantins.
Agradecemos a presença de todos.
.
A semente foi plantada, agora só depende de nós para colhermos no futuro!!!
.
#JuntosPelaOdontologia #JPO #DentalCremerDay #Odontologia #CFO #CROTO #SICIDETO #ABOTO

Sis penat la, rehat jap. Anak mana anak? 😎 Shopping mcm singa. Shaiton shopping masih ada, tak kena ikat. terlepas pulak. Ada kedai GST dah absorb. Why wait 1/6? Ahaks! .
.
.
.
#katanyanakwindowshopping #balikbawaksegunibarang #hampeh #ootd #duckscarves #jpo

Petit saut en parachute #parachutiste #armée #jpo

#JPO A. YANI BEKASI BARAT
#malamminggunyadisini

Bulan puasa adalah bulan terbaik untuk kita nak turunkan berat badan. Nak berterawih pun lebih ringan.
.
Ini bonus. Sebabnya badan kita umpama di overhauled setelah setahun menikmati pelbagai makanan.
.
Tapi malangnya selalu focus turun 5kg mase puasa tapi blm lg raya da naik 5kg. Tu yang x best kan. Sebab ape? Mase berbuka terlalu ikut nafsu. Makan makan makan sampai laaaaa tak larat bangun.
.
Sooo dalam pgram coach utk ramadhan kami ada menu special and best part boleh bantu kekal berat dgn sihat. Portion masih di utamakan. Kualiti lebih utama. .
Jommm sape nak tau tips kurus sihat Ramadhan dan kekal langsing bergaya di hari raya 🙋🏻‍♀️
.
.
CoachFetty
.
COACH FETTY
CLICK MY BIO
📲0137988408
.
.
- [ ] #coachfetty #nakkurus #tipsdiet #kurussihat #makanansedap #sarapansedap #lose5kg #slim #simplelunch #jalanjalancarimakan #tv3 #coachviral #tudungbawal #shawlmurah #airdetox #fattzura #fattahamin #kurusonline #teamkurussihatmalaysia #neelofa #butikmuslimah #bajubesar #kemeteriankesihatan #jpnjohor #sajjohor #best104 #fazura #coachmalaysia #jpo #kuruscepat

Most Popular Instagram Hashtags