[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jozlynnhanania

2731 posts

TOP POSTS

Jom tgk #karokgram sekarang di #astro Channel 122 (raya) ada #jozlynnhanania ๐Ÿ‘๐Ÿป

Tahniah johan kerana telah menjadi johan dlm 2 kategori dlm anugerah meletop era 2017... #johanrajalawak #jozlynnhanania #ame2017

Alhamdulillah.. Akhirnya makbul doa zizan.. Tahniah my blood #Johan @jozlynnhanania #jozlynnhanania ๐Ÿ‘๐Ÿ‘..#jozan.. #sahabatsejati #jozan #sahabatselamanyaโคโค
@regrann dr @zizanrazak869

Penghibur si chantiq nie bijak n comey...suke tgk gelagat dye bab yg nie pling best ' wait ๐Ÿ–๐Ÿป๐Ÿ–๐Ÿป wait ๐Ÿ–๐Ÿป๐Ÿ–๐Ÿป ' hahahahaha
Korg dah subscribe ke?? Sy dah...korg tunggu ape lg kompom gelak sakan..best @jozlynnhanania at #youtube #jozlynnhanania #babychantiq

Selesai marhaban #jozlynnhanania #jb #teamrayajohor ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Adoiii... Teruje gile jmpe retis ni, dlm wad htan plak tu... Haih... Kalu ade zizan xtaw laaa cane aq punye trkedu... HTAN kot, kalu HKL xheran doh...haha.. Ad jgk retis pemes sudi melawat cni.. Hahaiii... Tekedu ammek... *nak jmpe ozlyn dgn canteq jgk...
*snap gamba xsempat org nk buat pape #fanatik
#tenkiumelayanmisi
#jozlynnhanania

MOST RECENT

Happy Birthday Kak Ozlynn Waty @jozlynnhanania
Semoga Panjang Umur,Murah Rezeki,Berjaya dalam industri hiburan & juga syarikat Kak sekeluarga @jwhsdnbhd ,semoga kak kekal dalam industri hingga hayat Kak x lupa juga semoga kak berbahagia bersama keluarga @jozlynnhanania ,Selagi sy ada dalam @thejozheart sy tetap sokong karier kak,apa2pon semoga Kak sukses dalam karier kak ceburi

#HappyBirthdayKakOzlynnWaty
#Ozlynnturns33
#jozlynnhanania
#JWH
#jozheart
#ozlynnxemmsandverxa
#AllForOneHeart

JOM KE KARNIVAL SAMBUTAN 4 DEKAD KOLEJ KE-5 UPM, SAKSIKAN DEMO PELABAGAI MASAKAN MENGGUNAKAN IBU SAMBAL D'APBROZE... .

Adakah anda tercari-cari cara memasak paling mudah, cepat & jimat? Lebih 20 masakan dalam 1 botol?
Jawapannya ada pada IBU SAMBAL D'APBROZE, masukkan 1-2 sudu, anda dah boleh masak pelbagai makanan kegemaran.

Temui kami di Karnival Usahawan sempena ulangtahun ke-40, Kolej Ke-5 Universiti Putra Malaysia (UPM) & saksikan sendiri demo pelbagai masakan. NAK TAHU KENA MARI... .

Tarikh: 21-24 Sept. 2017
Masa: 10 pg -10 mlm
Lokasi: Tapak B, Petak 6A

JOM PAKAT MARI...
Hubungi
0199591575
0148229588
0145358994

#ibusambaldapbroze #ibusambal #sambal #masakpedas #sambal #ibusambal #upm #jomkekarnival #anisnabilah #chefwan #chefwannabe #chefismail #chefyank #chefzam #restoran #katering #kateringsehat #jozlynnhanania #viralohviral #viral

Kiss of Color Coconut Oil Lip Balm ๐Ÿ’„
Bought in US
Used only one lippy ONCE for tester while the rest has never been used
.
#kissofcolor #nude #beautyhealthy #lipcreammurah #lipstick #sayajualanaslipcream #sayajuallipstick #lipcream #bazarpaknil #lipbalm #likeforliked #jozlynnhanania #makeup #makeupaddict #makeupjunkie #cosmetics

Hai looking for COD AVAILABLE at ur nearest town? Do wassap me now to all #gaiasignature lovers . .
#morning #sayajual #sayajualgaia #selamatpagi #nakcantik #fattzura #bazaarpaknil #jozlynnhanania

Hai looking for COD AVAILABLE at ur nearest town? Do wassap me now to all #gaiasignature lovers . .
#morning #sayajual #sayajualgaia #selamatpagi #nakcantik #fattzura #bazaarpaknil #jozlynnhanania

Hai looking for COD AVAILABLE at ur nearest town? Do wassap me now to all #gaiasignature lovers . .
#morning #sayajual #sayajualgaia #selamatpagi #nakcantik #fattzura #bazaarpaknil #jozlynnhanania #gaiasignaturebangi

SUGARBELLE MAKIN DIKENALI
.
Saja hakak nak bercerita hari ini. Tentang lipmatte Sugarbelle yg bergabung dgn 5 MUA terkenal Malaysia. sebut pasal MUA ni semua, terus terang, hakak bukan la kenal. Sebab, hakak jenis yg bukan make up dan bukan jenis tgk org mekap. .
Tapi, bila hakak try promot pada kwn2 hakak yg kerjaya sampingan diorang sebagai MUA, semua diorg kenal.. Yelah, MUA ni semua biasa mekapkan artis seperti Lisa surihani, liyana jasmay, neelofa, scha, janna nick, vivi dan byk lg la kalau nk disenaraikan. Skill mekap diorg pun bukan calang2.
.
So dikesempatan itu lah, founder kami belle al yahya bekerjasama dgn 5 org MUA ni utk keluarkan lipmatte yg diberi nama MATTENIFIQUE LIP CREAM
.
ramai puji cantik colornya.. Tapi bila sebut harga? Huhu ramai juga merungut. Tapi kalau bab brg obersea, brand2 glamer, walau berharga ratusan, laju je uolls sambar.. Kalau brg malaysia uolls pandang sebelah mata je.. Hakak nasihatkan, try la sebatang 2,gerenti uolls akan sambar lagi dan lagi kesemua warna lipmatte ni.. .
Sekian dari hakak yg sgt memerlukan sokongan uolls menyokong product malaysia. Sekian terima kasih.. #sugarbellecosmetic #sugarbellelover #sugarbellestars #sb161 #sayajualsayapakai #lipcreamsugarbelleXmua #tiarzainal #mattenifiquelipcream #noriana #ramzamode #schaaalyahya #neelofa #belleyahya #jannanick #liyanajasmay #lisasurihani #vivyyusof #jozlynnhanania #bramptonmakeupartist #makeuptutorial #makeupartist #muapahang #muafollowtrain #bazarpaknil #noradanish #ajimaura #terapiinstagram #uqashasenrose

๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#repost @@hamdan_yasin pengambaran dekat jarak kita sudah berakhir ! Kini datang #leftenanzana siapa #leftenanzana gambar ni ! Nanti kan
@redzarosli
@jannanick
#jozlynnhanania
#RedzaRosli
#jannanick
#jspictures
#jinggo_jspictures
#sheilarusly_jspictures
#projekrahsiaJS

Hebat hebat rasa... eehhh ๐Ÿ˜†

#Repost @sotong_terbang13 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Wow! Hebat bukan? ๐Ÿ˜† @Regrann from @mariajaafar - Hebat... #jannanick #sheilarusly_jspictures #jozlynnhanania #redzarosli - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags