#joyrevfa

MOST RECENT

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
mervecosmetic_hq & fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Shopping Online Now :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
mervecosmetic_hq & fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Shopping Online Now :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
@mervecosmetic_hq & @fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Online Shopping :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
@mervecosmetic_hq & @fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Online Shopping :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
@mervecosmetic_hq & @fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Shopping Online Now :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
@mervecosmetic_hq & @fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Shopping Online Now :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

JOM KE KELAS MENGAJI P E R C U M A ! #mervecintaiquran
.
IKUTI 5 LANGKAH MUDAH
.
1) Beli produk MERVE dan pastikan terdapat sticker hologram pada belakang kotak produk. ✅
2) Gores sticker hologram tersebut menggunakan duit syiling. ✅
3) Scan sticker hologram tersebut menggunakan apa sahaja application scanner yang telah dimuat turun ke dalam telefon bimbit uolls. Kalau guna Iphone, boleh scan terus guna camera. ✅
4) Lengkapkan butir peribadi yang diminta. ✅
5) Anda bakal memperolehi voucher Kelas Mengaji dari MERVE Cosmetics. ✅ .
.
KOLABRASI antara :
@mervecosmetic_hq & @fazacademy 🕌
.
Dapatkan produk-produk impian anda ini melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics seluruh Malaysia, Brunei, Indonesia & Singapura 🌈
.
Whatsapp Utk Beli : +601123650600 (Atau tekan link : https://bit.ly/2FONw7q)
.
Shopping Online Now :
.
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
🖥 www.merve.com.my 🖥
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover #merveinfo #mervetestimony #mervereview #mervemakeover #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq #joyrevfa #joyrevfaquote #cosmetics #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #treatment #platinumstockist #stokist #dropship #agent

REWARD PADA DIRI SENDIRI

untuk Abang Kakak
Penat kerja kan.. penat kerja pun kena kerja jugak kan

So, nak release tension
Nak hilang lenguh2/sakit 2 badan
Yang selalu kerap sakit kepala tu
Atau ada masalah kesihatan lain
Meh #krim1001khasiat ni bantu anda

Sekali sekala, apa kata kita reward diri sendiri

Bukan untuk sihat je tau, tapi boleh untuk mengembalikan keremajaan dalam diri, tak caya cuba sapu bawah rahang ke belakang telinga, tgk selepas 15 minit, mesti nampak muka lain.. lain tu bukan la muka ubah jadi Angelina Jolie ke, klo abam2 plak jadi Brad Pit ke.. itu lain bebenor dah hihi.. tapi ni muka berseri2 kalau hari2 pakai lagi la cek tak tau nak habaq

Abam2 pun makin bertambah hensem

Nak cuba meh roger yana 019.2156.411

#bioeverplus
#garambuluh
#ubatgigigarambuluh
#sabungarambuluh
#sakitgigi
#kulitberparut
#kulitkepalagatal
#shampooorganik
#minyakrambut
#shampoosantan
#myleaskincaremalaysia
#cmdmurah
#mervescosmetic
#rayahaji
#merdeka57
#joyrevfa
#errafazira
#sitinordiana
#bandarkinrara
#shahalam
#klang
#agentrm50je
#terapiinstagram
#ajimaura

Ok bagi anda yang di luar sana ada masalah dan sedang mencari ikhtiar boleh cuba krim 1001 kegunaan ni

Halal dan selamat kerana dalamnya diekstrak khas dari tumbuhan semulajadi 👉kacang soya (Glycine soja) 👉pegaga (Centella asiatica) 👉wild yam (Dioscorea Villosa) 👉Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou)

Bagi yang berminat boleh DM atau wasap
📲0192156411
📲0192156411
📲0192156411

#bioeverplus
#garambuluh
#ubatgigigarambuluh
#sabungarambuluh
#sakitgigi
#kulitberparut
#kulitkepalagatal
#shampooorganik
#minyakrambut
#shampoosantan
#myleaskincaremalaysia
#cmdmurah
#mervescosmetic
#rayahaji
#merdeka57
#joyrevfa
#errafazira
#sitinordiana
#bandarkinrara
#shahalam
#klang
#agentrm50je
#terapiinstagram
#ajimaura

Korg2! Nak bg tahu ni..! MERVE Cosmetics by Joy Revfa sedang menganjurkan SALE sempena Merdeka 🇲🇾
.
👉🏼BELI MANA-MANA 3 PRODUK MERVE
.
Korang akan dapat RM61 DISKAUN & BERPELUANG MEMENANGI : .
.
✈️ PERCUTIAN KE TURKEY .
📱IPHONE X .
🍽 DINNER IN THE SKY .
.
Siape je yg tak nak mcm ni..! BESTNYAAAA !! 😭
.
Jangan lupa,beli cepat2 produk-produk MERVE melalui :
website : www.merve.com.my ATAU whatsapp : ‭+601123650600‬ dengan menggunakan promo code : elyna untuk you all dapat 10% !! .
.
Tenyata dgn MERVE,
Cantik bukan lagi Fantasi.. ✨
.
Follow IG : @mervecosmetics_hq by @joyrevfa
.
.
#JoyRevfa #MERVEdeka #MERVEnews #MERVEpromo #MERVEpaidpartnership #MERVEcosmetic #MERVEfairytale #MERVEqueen #MERVElovers #MERVEgroup

Ceritanya bermula pabila sis joy pegi menyelam dilautan nan indah.. tiba2 sis joy terjumpa mutiara bersinar2 di dalam tiram. Bila sis joy bukak, rupa2nya Full Coverage Foundation yg boleh mencantikkan wajah serta merta sekaligus merawat kulit sis joy jd semakin berseri-seri setiap hari.. 💎 Sebab tu sis joy nak sgt cuolls pun pakai supaya comel & gebus mcm sis joy jugak.. 😉 diam2 tau.. kita2 je yg tauu rahsia ni 🤫 .
Foundation hebat ini diberi nama Full Coverage Foundation yg terkenal sejak tahun 2015 lagi dan mempunyai banyak testimoni dr pengguna2 setia! 😍
.
Ternyata dgn MERVE, .
🧜🏻‍♀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 🧜🏻‍♀️ .
DM / Wasap 60176755075
.
#MERVEcosmetic #MERVEtestimony #MERVEnews #MERVElover #joyrevfa #cantikbukanlagifantasi #fullcoveragefoundation

#MERVENews : FULL COVERAGE FOUNDATION, PILIHAN PERTAMA WANITA ASIA
.
Pernah tak rasa bila pakai foundation, tak sampai petang kulit jadi berminyak dan makeup jadi bercapuk?
.
Ya, itulah masalah besar wanita asia dalam memilih foundation
.
Sebab foundation yang dihasilkan bukan dicipta khas untuk kulit wanita asia
.
Gara-gara pemakaian foundation yang tidak sesuai untuk kulit wanita asia, cuaca yang panas membuatkan kulit cepat berminyak lalu terjadilah masalah jerawat
.
Tak best kan? 😥
.
Menyedari hakikat inilah, founder MERVE Cosmetics, Cik Joy Revfa mengambil langkah bijak menghasilkan foundation hebat yang menepati kesesuaian kulit para wanita Asia!
.
Foundation hebat ini diberi nama Full Coverage Foundation
.
Apa lagi, JOM ikuti perkongsian Sis Iya, Sis Syifa & Sis Ainaa kita setelah menggunakan Full Coverage Foundation 💋
.
.

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
#mervecosmetic #joyrevfa #hudabeauty #makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #lillylashes #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #wakeupandmakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #makeupaddict #hudabeauty #hypnaugthypower ##hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #fiercesociety #xmakeuptutsx #undiscovered_muas #anastasiabeverlyhills #makegirlz #kardashian #kourtneykardashian

Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat.
.
Foundation ini diperkaya dgn Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! Foundation ini mengandungi extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit anda setiap hari. Alhamdulillah dalam minggu pertama berada dipasaran hampir 5000 unit licin terjual.
.
MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar kulit anda lebih sihat bermaya.."
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
🧜🏻‍♀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 🧜🏻‍♀️
.
.
#mervecosmetic #joyrevfa #hudabeauty #makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #lillylashes #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #wakeupandmakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #makeupaddict #hudabeauty #hypnaugthypower ##hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #fiercesociety #xmakeuptutsx #undiscovered_muas #anastasiabeverlyhills #makegirlz #kardashian #kourtneykardashian

Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat.
.
Foundation ini diperkaya dgn Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! Foundation ini mengandungi extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit anda setiap hari. Alhamdulillah dalam minggu pertama berada dipasaran hampir 5000 unit licin terjual.
.
MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar kulit anda lebih sihat bermaya.."
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
🧜🏻‍♀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 🧜🏻‍♀️
.
.
#mervecosmetic #joyrevfa #hudabeauty #makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #lillylashes #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #wakeupandmakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #makeupaddict #hudabeauty #hypnaugthypower ##hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #fiercesociety #xmakeuptutsx #undiscovered_muas #anastasiabeverlyhills #makegirlz #kardashian #kourtneykardashian

Ceritanya bermula pabila sis joy pegi menyelam dilautan nan indah.. tiba2 sis joy terjumpa mutiara bersinar2 di dalam tiram. Bila sis joy bukak, rupa2nya Full Coverage Foundation yg boleh mencantikkan wajah serta merta sekaligus merawat kulit sis joy jd semakin berseri-seri setiap hari.. 💎 Sebab tu sis joy nak sgt cuolls pun pakai supaya comel & gebus mcm sis joy jugak.. 😉diam2 tau.. kita2 je yg tauu rahsia ni 🤫 .
.
#mervecosmetic #joyrevfa #hudabeauty #makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #lillylashes #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #wakeupandmakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #makeupaddict #hudabeauty #hypnaugthypower ##hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #fiercesociety #xmakeuptutsx #undiscovered_muas #anastasiabeverlyhills #makegirlz #kardashian #kourtneykardashian

#MERVEreview
#MERVEtestimony
.
#MERVENews : FULL COVERAGE FOUNDATION, PILIHAN PERTAMA WANITA ASIA sejak tahun 2015 💕
.
Pernah tak rasa bila pakai foundation, tak sampai petang kulit jadi berminyak dan makeup jadi bercapuk?
.
Ya, itulah masalah besar wanita asia dalam memilih foundation
.
Sebab foundation yang dihasilkan bukan dicipta khas untuk kulit wanita asia
.
Gara-gara pemakaian foundation yang tidak sesuai untuk kulit wanita asia, cuaca yang panas membuatkan kulit cepat berminyak lalu terjadilah masalah jerawat
.
Tak best kan? 😥
.
Menyedari hakikat inilah, founder MERVE Cosmetics, Cik Joy Revfa mengambil langkah bijak menghasilkan foundation hebat yang menepati kesesuaian kulit para wanita Asia!
.
Foundation hebat ini diberi nama Full Coverage Foundation yg terkenal sejak tahun 2015 lagi dan mempunyai banyak testimoni dr pengguna2 setia! 😍
.
Ternyata dgn MERVE, .
🧜🏻‍♀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 🧜🏻‍♀️ .
#mervecosmetic #joyrevfa #hudabeauty #makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #lillylashes #makeupartistmalaysia #makeupjunkie #wakeupandmakeup
#muamalaysia #makeupartist #makeup #motd #anime #makeupaddict #hudabeauty #hypnaugthypower ##hudabeauty #wakeupandmakeup #nikkietutorials #makeupforbarbies #hudabeauty #brianchampagne #hudabeauty #fakeupfix #undiscovered_muas #fiercesociety #xmakeuptutsx #undiscovered_muas #anastasiabeverlyhills #makegirlz #kardashian #kourtneykardashian

Kami menjemput anda yang berminat utk hadir ke MERVE Beauty Outlet (MBO) Exclusive Preview untuk menjadi rakan niaga berpotensi kami bagi pasaran industri “Retail Chain”.
.
SAVE THE DATE!!
Date : 25 & 26 Ogos 2018
Time : 2 - 4 pm
Venue : MERVE HQ, Vista Alam
Seksyen 14, Shah Alam
( Waze : MERVE Cosmetic Malaysia )
.
Kami membuka peluang keemasan ini melalui Pakej Pinjaman RM70K. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi rakan niaga kami yang terpilih dan terawal ! 💰
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi. ❤
.
Hubungi kami segera di : +6011-23650600 utk reservedkan nama anda di MBO 💖
.
Tempat adalah terhad !!
.
.
Untuk sebarang maklumat, sila hubungi kami :
Call : +603-5030 4587
Whatsapp : +6011-2365 0600 atau tekan link : https://bit.ly/2MpXekJ)
.
#joyrevfa #mervecosmetics #mervecosmeticshq #mervequeen #merveangel #mervelover #mervemakeover #mervebeautyoutlet #mbo #cantikbukanlagifantasi #fairytale #beauty #women #empowerment #achievement #retail #product #platinumstockist #stokist #dropship #agent #digital #enterpreneur

.
Repost By @zureenkamarudin :
.
.
Hi everybunny 🐰♥️,harini sis nak share my fav daily lipmatte cream princess collection 👸🏻sis pakai hari2 okay for flight sebab tahan lama dan tak keringkan bibir 😉💋
.

By the way guys, MERVE Cosmetics by Joy Revfa sedang menganjurkan SALE sempena Merdeka.
.
BELI MANA-MANA 3 PRODUK MERVE, ANDA AKAN MENDAPAT RM61 DISKAUN !! .
.
Anda juga berpeluang untuk menang hadiah best !!! .
.
✈️ PERCUTIAN KE TURKEY
.
📱IPHONE X
.
🍽 DINNER IN THE SKY .
.
Jangan lupa gunakan promo code ZUREENKAMARUDIN untuk additional 10% !! 😉 .
.
@mervecosmetics_joyrevfa
@joyrevfa
#mervemerdeka
#mervecosmetics
#joyrevfa #Aurevfa #lipmatte #flirtynude #lipstick #muamalaysia #mua #agentwanted #dropshipwanted #0192638768

P R O M O . K A S I . L I C I N ! 🤗
.
STOCK CLEARANCE OFFER ! 🤩🤩🤩
.
More & more discounts ! 😘😉
.
.
So, mengambil kesempatan ini, Cik Joy Revfa kita pun nak kongsi rezeki dengan uolls semua dengan melancarkan PROMO SUPER DUPER JIMAT untuk produk kesayangan semesta iaitu Mermaid Eye Makeup Brush Kit !
.
Alaa brush comel macam ekor mermaid tuuu ! 🤩 .
Mermaid Eye Makeup Brush Kit by Joy Revfa
💟 Harga sebelum : RM120
💟 Harga Promo :
.
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
RM60 sahaja 🤩
.
Bestnyeeeee 🎉🎉🎉🎉🎉
Murah teruk niii
😱😱😱👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
.
"Best ke brush ni?" Of course uollsss
.
✔ REKAAN CANTIK
Konsep rekaannya yang unik iaitu Magical Mermaid
.
✔ BERKUALITI
Berus yang sangat lembut & kualitinya yang memuaskan, setaraf jenama antarabangsa. Bukan berus murah ok uolls
.
✔ MATERIAL HALAL
Diperbuat daripada sintetik & animal-cruelty free tau
.
✔ SENANG DIBAWA
Tak berat pun. Mudah disimpan dalam beg.
.
✔ LENGKAP UNTUK MAKEUP MATA
6 brush ni lengkap untuk pelbagai kegunaan pada mata
.
✔ TRENDING
Berus makeup idaman setiap wanita masa kini
.
JOM! Raikan Stock Clearance Offer ini 🤩
.
.
*Promosi sah bermula 25/08/2018 selagi stock masih ada ! Lambat taktau. 😉 So siapa cepat dia dapat k
.
.
Berminat Whatsapp
0115119266
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
#MermaidEyeMakeupBrushKit
#MERVENews
#MERVEPromo
#MERVEMonthlyPromo
#JoyRevfa
#MERVECosmetics
#CantikBukanLagiFantasi

Most Popular Instagram Hashtags