#joyrevfa

MOST RECENT

Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! πŸ˜… - JOYREVFA .
.
Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Bird’s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari 😍
.
Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
Awak ni mmg hantu ke..? πŸ‘» Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. 😝 #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
πŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! 😱 Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. πŸ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! πŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! πŸ¦‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

.
#TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ lebih β€˜upgrade’ & istimewa berbanding #Cinderevfa kerana ianya berbau lazat seperti β€œBubble Gum” juga mengandungi fresh peppermint dan ingridients yg lebih membuatkan bibir kemerahan secara semulajadi, tebal seksi & kekal lembab sepanjang hari πŸ’‹Ianya bukan saja utk wanita tetapi juga utk lelaki yg ingin perbaiki kulit bibir yg mengelupas, melicinkan permukaan bibir, memerahkan secara semulajadi & mengembalikan kesihatan bibir. Sebab tu ramai isteri2 yg belikan juga lipstick ni utk suami dorg tauu..! πŸ’‹krn ianya amat sesuai utk lelaki yg bibir gelap gara2 kuat merokok tu.
.
Buat para wanita pula, kalau korg seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. #TINKERJOY adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍Cuba lihat lipstick ini nampak green tapi bila pakai terus bertukar mjadi pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan 😱 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi & eyeshadow. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam dan boleh bawa solat..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. πŸ’‹ .
.
Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang 😍 Ianya membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat seperti β€œBubble Gum” apabila terjilat pd bibir. πŸ˜‹
.
Nak order?
Blh tekan link kat bio ye..πŸ˜‰
.
#MerveCosmetics
#TinkerJoy
#Lipstick
#JoyRevfa
#MerveLover
#CantikBukanLagiFantasi

RAHSIA KULIT GLOWING RAWAT JERAWAT /JERAGAT!!! NAK FOUNDATION MESRA WUDUK BERTARAF BRAND LUAR NEGARA?

30 kelebihan Full Coverage Foundation dengan ekstrak Super Fruits dari MERVE. Jom kita selongkar kelebihan nya! :

1. Berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits. Buah yang diketegorikan sebagai " Super " oleh saintis pemakanan adalah buah2an yang kaya dengan antioksidan, serat, vitamin, mineral dan lain-lain nutrien yang memberi khasiat pd kulit, kelihatan lebih cantik, sempurna dan juga mencegah dari penyakit kulit
.
2. Kulit tidak kelihatan dan terasa berat (seperti memakai topeng) dan kelihatan semulajadi dengan kemasan sempurna
.
3. Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri
.
4. SPF 50 melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam
.
5. Tekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa berseri dengan kemasan yang tahan lama
.
6. Meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan dan mengurangkan keradangan dan tidak gatal pada kulit anda. Penampilan yang lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
7. Tidak mengandungi bahan kimia sintetik , wangian tiruan atau mana-mana toksin
.
8. Solekan tahan lebih lama, serta mengurangkan peluh yang menutupi liang roma yang menyebabkan jerawat .
9. Menjadikan kulit lembut seperti baldu, licin dan sempurna
.
10. Menjadikan pemakaian lebih cantik berseri dalam beberapa jam serta membantu mengawal lebihan minyak
.
11. Gabungan sempurna pada span atau berus memudahkan krim diratakan pada permukaan wajah
.
12. Semua dalam satu bertindak sebagai sebagai Primer (krim perlindungan), Concealer (penyamar noda), Foundation (bedak asas) & Shading (pembayang)
.

#joyrevfa #redvelvet #fazura #neelofa
#mervecosmeticmalaysia #symabeauty #lelakiitupemilikhatiku #bellezacollagen
#mervecosmetic #tatiskincare
#titiancinta

TAIP MERVE
whatsapp 019-2158344☎🌸

KHASIAT PEPPERMINT didalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ Green Magic Lipstick dari MERVE πŸƒ
.
Ramai yg tidak sedar betapa khasiat Peppermint amat bagus utk kulit bibir. Ini lah rahsia sebenar org2 dahulu kala menggunakan khasiat ini sebagai senjata terlihat jelita sentiasa. Sudah semestinya, memiliki bibir yang kering akan mengurangkan kecantikan wajah & membuat diri tidak yakin. Sekiranya anda tergolong di dalam jenis bibir yang kering, anda wajib harus mendapatkan bantuan dari #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈsebagai penyelamat memulihkan kembali bibir menjadi sihat, seksi, kemerahan & kekal cantik menawan.. πŸ’‹
.
Antara manfaat khasiat semulajadi PEPPERMINTπŸƒ yg ada didalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ berupaya untuk :
.
πŸƒ Cepat menyembuhkan kulit bibir. Dengan mengoleskan #TINKERJOY pada bibir, maka bibir kering akan menjadi lebih lembap dgn segera.
.
πŸƒ Mengurangi pecah-pecah di bibir. Sebagai pelembap bibir, #TINKERJOY yg mengandungi peppermint dibuat dengan bahan-bahan yang sesuai dan bermanfaat untuk melembapkan bibir dan membuat bibir Anda terlihat lebih sihat sehingga kecantikan Anda dapat terpancar dengan baik.
.
πŸƒ Khasiat Peppermint juga mampu membuat bibir terlihat penuh & tebal secara semulajadi. Penggunaan #TINKERJOY yg kerap pada bibir juga akan membuat bibir semakin seksi dan bibir pun terlihat segar sepanjang hari.
.
πŸƒ Peppermint dilengkapi dengan pelindung SPF. Kandungan pelindung SPF yang ada di dalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ akan membantu melindungi bibir anda dari sinar matahari yang kurang baik untuk kesihatan bibir anda utk kekal kemerahan.
.
Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
WhatsApp : +60168274967
.
Follow IG :
πŸ‘‰πŸ» @merve_cosmetic_syaa πŸ‘‰πŸ» @merve_cosmetic_syaa
.
#MERVEInfo
#MERVEreview
#MERVElovers
#MERVECosmetics
#MERVEMakeover
#JoyRevfa
#TINKERJOY

KHASIAT PEPPERMINT didalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ Green Magic Lipstick dari MERVE πŸƒ
.
Ramai yg tidak sedar betapa khasiat Peppermint amat bagus utk kulit bibir. Ini lah rahsia sebenar org2 dahulu kala menggunakan khasiat ini sebagai senjata terlihat jelita sentiasa. Sudah semestinya, memiliki bibir yang kering akan mengurangkan kecantikan wajah & membuat diri tidak yakin. Sekiranya anda tergolong di dalam jenis bibir yang kering, anda wajib harus mendapatkan bantuan dari #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈsebagai penyelamat memulihkan kembali bibir menjadi sihat, seksi, kemerahan & kekal cantik menawan.. πŸ’‹
.
Antara manfaat khasiat semulajadi PEPPERMINTπŸƒ yg ada didalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ berupaya untuk :
.
πŸƒ Cepat menyembuhkan kulit bibir. Dengan mengoleskan #TINKERJOY pada bibir, maka bibir kering akan menjadi lebih lembap dgn segera.
.
πŸƒ Mengurangi pecah-pecah di bibir. Sebagai pelembap bibir, #TINKERJOY yg mengandungi peppermint dibuat dengan bahan-bahan yang sesuai dan bermanfaat untuk melembapkan bibir dan membuat bibir Anda terlihat lebih sihat sehingga kecantikan Anda dapat terpancar dengan baik.
.
πŸƒ Khasiat Peppermint juga mampu membuat bibir terlihat penuh & tebal secara semulajadi. Penggunaan #TINKERJOY yg kerap pada bibir juga akan membuat bibir semakin seksi dan bibir pun terlihat segar sepanjang hari.
.
πŸƒ Peppermint dilengkapi dengan pelindung SPF. Kandungan pelindung SPF yang ada di dalam #TINKERJOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ akan membantu melindungi bibir anda dari sinar matahari yang kurang baik untuk kesihatan bibir anda utk kekal kemerahan.
.
Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 order..
Blh tekan link kat bio ye..πŸ˜‰
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
#mervecosmetics
#joyrevfa
#tinkerjoy
#lipstick
#mervelovers
#cantikbukanlagifantasi

・・・
πŸ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
.
.
Perkenalkan TINKER JOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi πŸ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! 😱.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2… sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

・・・
πŸ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
.
.
Perkenalkan TINKER JOY πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi πŸ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! 😱.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2… sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

Sarung Tangan Pon saya jual taw hihi.. janji halal.. Sape yang cari handsock yang cantik ni Meh Pm
Rm15 1pcs
exc pos taw

Sarung tangan
Korean moscrepe
10 pcs RM 100
20 pcs RM 195

Wasap :0175740758

#handsocksmuslimah
#handsock #handsockropol
#joyrevfa #handsockruffletriple

Ok bulan ni je peluang cuolls nk dapatkan produk2 fairytale MERVE dgn harga murah2..! 😍 .
.
🀫 Jangan kata akak tak payung k.. harga kasih sayang cium molottt dh ni..! 😜
.
.
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! πŸ˜… - JOYREVFA .
.
Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Bird’s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari 😍
.
Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
πŸ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
πŸ‘‰πŸ» @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. ✨
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire

Most Popular Instagram Hashtags