#jovianpreloved

MOST RECENT

Sejak ada NEW IMPROVED FORMULA ni, stok makin menderu-deru licin 😊
.
Yang dok fikir-fikir dan tabur janji palsu nak bank in duit tu tunggu je lah NEXT WEEK ya stok baru sampai 😘
.
Sesiapa yang berniat nak cuba Love Potion ni tapi nak bank in time gaji..boleh lah PM sis sekarang untuk Pre Order dulu okay. 😊 Kalau tak Pre- Order, sis tak janji ready stock cukup untuk korang 😍
.
BERTINDAK SEKARANG! Klik whatsapp link di BIO ya 😘
.
#lovepotionbyhushhush
#hadiahkahwin
#prelovedmimpikita
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#bellaammarapreloved
#shawlpublikapreloved
#prelovedjovianmadagie
#jualanhujungtahunmalaysia
#lazadaMY #shopeemy #yuna #dekatkanjarakkita #azreneahmad #fazleyyaakob#rozietachewan #alifshukriterlajaklaris #teransang #datovida #sufiansuhaimi

Sejak ada NEW IMPROVED FORMULA ni, stok makin menderu-deru licin 😊
.
Yang dok fikir-fikir dan tabur janji palsu nak bank in duit tu tunggu je lah NEXT WEEK ya stok baru sampai 😘
.
So, sesiapa yang berniat nak cuba Love Potion ni tapi nak bank in time gaji..boleh lah PM marni sekarang untuk Pre Order dulu okay. 😊 Kalau tak Pre- Order, marni tak janji ready stock cukup untuk korang 😍
.
BERTINDAK SEKARANG! Klik whatsapp link di BIO ya 😘
.
#lovepotionbyhushhush #lovepotionkajang
#hushhushlovepotion
#hushhushbangis
#hushhushcheras
#hadiahkahwin
#prelovedmimpikita
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#bellaammarapreloved
#shawlpublikapreloved
#prelovedjovianmadagie
#jualanhujungtahunmalaysia
#lazadaMY #shopeemy #yuna #dekatkanjarakkita #azreneahmad #fazleyyaakob

Sejak ada NEW IMPROVED FORMULA ni, stok makin menderu-deru licin 😊
.
Yang dok fikir-fikir dan tabur janji palsu nak bank in duit tu tunggu je lah NEXT WEEK ya stok baru sampai 😘
.
So, sesiapa yang berniat nak cuba Love Potion ni tapi nak bank in time gaji..boleh lah PM marni sekarang untuk Pre Order dulu okay. 😊 Kalau tak Pre- Order, marni tak janji ready stock cukup untuk korang 😍
.
BERTINDAK SEKARANG! Klik whatsapp link di BIO ya 😘
.
#lovepotionbyhushhush #lovepotionkajang
#hushhushlovepotion
#hushhushbangis
#hushhushcheras
#hadiahkahwin
#prelovedmimpikita
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#bellaammarapreloved
#shawlpublikapreloved
#prelovedjovianmadagie
#jualanhujungtahunmalaysia
#lazadaMY #shopeemy #yuna #dekatkanjarakkita #azreneahmad #fazleyyaakob

Sejak ada NEW IMPROVED FORMULA ni, stok makin menderu-deru licin 😊
.
Yang dok fikir-fikir dan tabur janji palsu nak bank in duit tu tunggu je lah NEXT WEEK ya stok baru sampai 😘
.
So, sesiapa yang berniat nak cuba Love Potion ni tapi nak bank in time gaji..boleh lah PM marni sekarang untuk Pre Order dulu okay. 😊 Kalau tak Pre- Order, marni tak janji ready stock cukup untuk korang 😍
.
BERTINDAK SEKARANG! Klik whatsapp link di BIO ya 😘
.
#lovepotionbyhushhush #lovepotionkajang
#hushhushlovepotion
#hushhushbangis
#hushhushcheras
#hadiahkahwin
#prelovedmimpikita
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#bellaammarapreloved
#shawlpublikapreloved
#prelovedjovianmadagie
#jualanhujungtahunmalaysia
#lazadaMY #shopeemy #yuna #dekatkanjarakkita #azreneahmad #fazleyyaakob

Zara Zip-Up Tote in Ecru (Size M). Originally bought for RM129.90. Only worn for 2-3 times. Condition 9/10. Selling for RM79.
Dm only ❌whatsapp ❌comment at pic
📮price inc postage
💃🏻 paid ads @preloved_malaysian will not responsible for any defect/complaint about this item
👨🏻‍✈️Click👇🏻
#p_mavailable to see more available item #prelovedmalaysia
#prelovedmurahmalaysia
#prelovedzalora
#prelovedzalia
#prelovedlubna
#prelovedrizalman
#prelovedjovian
#prelovedminaz
#prelovedpoplook
#prelovedminimalace
#prelovedleeyanarahman
#prelovedshawlpublika
#prelovedaliahb
#prelovedarared
#prelovedaere
#sharrine_kripz
#zaliapreloved
#lubnapreloved
#rizalmanpreloved
#jovianpreloved
#minazpreloved
#poplookpreloved
#shawlpublikapreloved
#araredpreloved
#aerepreloved

🤳🏻🤳🏻PAID ADS

Preloved Jovian Mandagie
(Suzanne rosepink) worn only once
Size : XS
Retail price : Rm550
Letting go price : Rm280
Owner contact Number : 01125698121

#jovianmandagiepreloved #jovianpreloved #jovianmandagieforzalora #jmandagie #jovianmandagiecouture #jovianxtta #tunkutunaminahxjovian #jovianartdeco #lsforjovian #lsforjoviansecondedition

Most Popular Instagram Hashtags