#joundice

MOST RECENT

assalamualaikuam... hai kawan2 semua sihat ke.?
hari ni nak share dengan kawan2

Abdurrahman Dzaky ank saya no 2
3tahun 6month dah sekolah.

Dia ni ada penyakit.. garu tangan dia. sampai berdarah kadang2. Dia ni jenis kulis kering. Mungkin sebb dia ni #joundice sampai 400 tau.. sangat kritikal masa itu allah je yang tahu.

So alhamdulillah dah besar pun. Apa yang saya buat dengan tangan dia... This month baru saya start serius rawat tangan dia... sebelum ni buat tak tau ja... Sebab ada 1 produk organic ni saya jumpa. Saya beli dan saya cuba sapu. alhamdulillah... sangat berkesan dan tangan abdurrahman dah mula lembab dan dah kurang gatal. Tapi kene sentiasa sapu selepas mandi. 1 hari 3kali dan sebelum tidur. Nama krim ni #tasneemnaturel #skeenztasneemnaturel
#skeenzbabybalm

Harga RM55
Selain itu, saya baru cuba mandian dari #tanamerakidzshampoobodywash #tanamerakidz

Sangat best. sebb doktor ada bagia tahu yg ada masaalah skin tk boleh guna sabun wangi. so saya lihat tanamerakidz ni dia organic dan bau herba.

Harga RM42

Hepatitis B akut

Infeksi Virus hepatitis B yang pertama kali disebut Hepatitis B akut.
Tanda dan gejala yang didapat adalah : mata kuning, warna kencing seperti teh tua, mual muntah, demam dan nyeri daerah perut kanan atas. Ditandai dg pemeriksaan laboratorium HBsAg (+) dan SGOT,SGPT yang tinggi.
#hepatitis #hepatitisb #hepatitisbakut #acuthepatitis #ikterus #joundice #doctor #doctoronduty #nurse #clinic #perawat #dokter #apotek

#newborn #joundice #fact #15daysold
রোদ দিয়ে দিয়ে নানুরা আমার বাচ্চা টাকে কালো কুটকুটা বানায় ফেললো … … 😆😆

Elak bayi joundice

You get to enjoy Bakery and Dairy Products, after that treat your Joundice and Nose Sinus and while you are at it.. call your people abroad...all under one roof!! #Brilliant #bakery #dairy #Sinus #Joundice #comedy #TrollNepal #allunderoneroof #onlyinNepal

Susu badan meriah.
Berkualiti. Kaya dengan zat dan berkhasiat untuk pertumbuhan baby.

Anak semakin sihat.
Bagus sangat untuk ibu yang menyusu badan.
Penghasilan susu yang berkualiti dengan penyerapan POSTNATAL #lamamma_viral .

Menurunkan paras joundice.
.
www.wasap.my/60135984611

Hari ini Adeena raya di PPUM #2ndsyawal🌙 #joundice #mitsubishi #imc

Masuk hari ke3, #MuhammadHarrazNaufal kne transfer ke NICU sbb joundice. Allah, mummy tak kuwaddd la syg. 😓
#Day3 #Joundice #NICU #HDKT #AllAboutLove

Efek lampu#taman bungkul#joundice

Alhamdulillah. Reading joundice turun after baby tidur berlapikkan #BVSM. Teknologi #biovelocity drp tenaga cahaya matahari..dgn izinNYA dpt merawat.
#bvsm #tenaga #joundice #testimoniTDC #rohaniomar05 #thediamondcircle

#BVSM adlh terapi tidur zaman sekarang yg bagus utk kesihatan. Memandangkan life skrg trlalu hectic & byk trdedah kpd persekitaran yg negatif yg menganggu system dlm badan manusia & menimbulkan pelbagai penyakit. Grab BVSM ini segera utk anda seisi keluarga. PM sy Azza Amri @ 010 2262734. #GLAM #glampreneur #thediamondcircle #onlinebussines #bussinesopportunity #bvsm #healthy #beauty #strok #jantung #insomenia #joundice #kualalumpur #perak #brunei #sideincome #duitraya

Most Popular Instagram Hashtags