#jonlivialifestyleclub

MOST RECENT

DPC 3-in-1 Shaper - 【Pelancaran Aidilfitri】! Bentuk badan anda walau apa jua bentuk sebelumnya! 🎉Masa & Stok Terhad – Istimewa Harga Early Bird 🎉
🔖 Pre-order bermula daripada RMXX jer! 🔖 Dpat 2 FREE gifts bila beli 2 DPCs!

Order sekarangg! ! !

#Repost @_evonlim_
• • •
Life is short, live it. Love is rare, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. Memories are sweet, cherish it. .
.
.
& do you realized the pants that I’m wearing is from @jonlivia ? It isn’t just to wear like a sportswear, hence it can be very trendy. .

@jonliviamalaysia
.
.
#ootd #potd #wiwt #monochrome #streetwear #jonlivia #jonlivialifestyleclub #lifestyle #healtylifestyle #fitnessmalaysia #fitmalaysia #yogaforlife #fitnessapperal #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #hidupsehat #kurusraya #sihatcantik #exercisemotivation #chill #bigsize #plussize #kurustanpalapar #azam2018 #bazarpaknil #igshopmalaysia #sapotlokal #hotpants #jonliviamalaysia

60years after, finally a new government in Malaysia. The energy, unity of our nation reminds us how powerful we can be when we are together & determined.
From 9th May a history where Malaysians vote from AM to PM, wait from PM to AM and finally witness our PM became PM at PM.
My parents told me about 13th May but from now onwards, I would tell my future generarions about 9th May where it feels our 2nd Liberty Day !🌺
Thanks to this day, Malaysia's future seems brighter & Brighter !☀ 👖Hotpants @jonlivia 👟@nike
Top @ginatricot
#Malaysian #proudmalaysian #ootd #jonlivialifestyleclub #ootdfashion #sportswear #malaysianig #igersmy #jonlivia #Hotpants #sporty #streetwear #asianbabe

Recently, the sun sets at 9pm here and the days are getting longer . Plus soon there will be the midnight sun !
Thanks to @jonlivia brightening pants, my leg skin doesn't get dry these days and it also protects me skin from UV ray! To be honest, their hotpants keeps me super warm especially during Winter and early Spring !
#FELIOOTD #jonliviahotpants #jonlivia #styledwithjonlivia #jonlivialifestyleclub #styleperformanceandyou #style #streetstyle #ootd #sportswear #sportsbra #sporty #hotpants #sportster

Gaya hidup yang sihat bukan sahaja mengubah tubuh anda, ia mengubah fikiran anda, sikap anda dan mood anda😎


Pelbagai pilihan Reka Bentuk dan ciri-ciri yang berbeza •


Blazepants Full Length
Blazepants Brightening Series
Blazepants Powerflage
Blazebelt
BlazeTee Short Sleeve
ActivTop + Quick Pocket
BlazeBand
Jonlivia Portable Mixer

Mana satu item JONLIVIA kegemaran anda?

JOM cuba mana-mana pakaian atau aksesori sukan JONLIVIA kami untuk jadikan Gaya Hidup anda lebih Sihat!
.
.
.
Dapatkan sekarang !
WHATSAPP📲📲 : 0162142564
#jonliviamalaysia #jonlivialifestyleclub

Satu set pakaian sukan yang selesa akan menyemarakkan lagi semangat korang untuk bersenam dengan lebih kerap ❗ ❗

Anda perlu beberapa motivasi untuk mula bersenam???? jonlivia neoheat series ada untuk membantu anda.. Nak tahu lagi mengenai Neoheat series??
DM or WHATSAPP sekarangggg
016-2142 564
.
.
.
-Blazepants Full Length
-BlazeTee Plus- Long Sleevee

#jonlivia #jonliviamalaysia #fitwithjonlivia #inwithjonlivia #yogapants #fitness #fitnesmotivation #fitmalaysia #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #senamankurus #healthylifestyle #hidupsihat #cantiks #lifestyles #igshopmalaysia #igmalaysian #instagram #kurusraya #hotpants #sapotlokalah #jonlivialifestyleclub #jonliviamalaysia

[TLNG TARIK PIPI SYA SKARANG! NI BUKAN MIMPI WEH 😱 😱]
.
LBIHH 3000 WNITA MALAYSIA TLAH MERASAI SATU-SATUNYA T-SHIRT YG BAGI LEMAKK LETOPPZZZ DI PEROT KORG. TAK SEMPAT RAYA, SIX PACK AWK DAH BERAYA DLU! PEHHH!! 💪 💪MENANGIIISSSS LEMAKK LEMAKK TUUU
.
Ini barulahh PUASS HATI! Cenggini 👍 👍
.
ACTIVTEE PLUS - Dgn teknologi kain yg sgt canggih.
- NeoHeat Technology, satu-satunya inovasi material kain yg dipercayai dapat membakar kalori semenjak tahun 1990!
- Material kain yg mendapat pengiktirafan oleh universiti IVORY LEAGUE yg terkenal di US!
- Walaupun membantu memberikan kepanasan pada bdn bdn, inovasi CoolVenti Technology memberikan nafas kesegaran kpd bdn korg yg pnat exercise. Mmg betul2 selesa!
.
30 MINIT PKAI PASTI PUAS EXERCISE! KENAPA?
- Cutting ActivTee Plus memberikan impak yg berksan kepada kawasan bdn bdn yg ingin dibentuk.
- Lengan yg terbaekk, blakang bdn yg segak, prut yg kempis berketak, XDE PROBLEM!
- Tak prlu pkai t-shirt 2-3 lapis lagi. Tak prlu jogging berlengas dgn tracksuit. Gna ActivTee Plus. Selesa!
- Lengan pnjang menutup aurat, dan ada arm poket pulak tu. MUDAH bawak fon!
.
SUDAH LEBIH 3000 WNITA MALAYSIA MERASAI KEBERKSANNYA.
Berdasarkan survey yg kami buat:- - 90% mengesyorkan t-shirt ni kpd ahli kluarga dan rakan-rakan yg memerlukan - lebih 80% berjaya menurunkan brat bdn sehingga 40% selpas 3 minggu! - 100% drpd mereka sangat sukakan arm pocket t-shirt kami. Mudah bawak fon. Tak prlu bimbit dan tercampak sana sini.
.
.
DM SEKARANGGG!!!!! READY?
GET SET, .
KURUUSS!!!
#jonlivia #jonliviamalaysia #jomkurus1malaysia #jomkurus #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #healthly #healthlife #akaksado #kementerianbeliadansukan #bajusukan #igmalaysia #instagram #lokalahmy #sapotlokalah #fitmalaysian #fitness #cantiks #jonlivialifestyleclub

[ FATTZURA DAH ADA, TAPI KENAPA ORANG PANGGIL AKU FAT AZURA PULAK? ] .
Nak nangis pun tak boleh sebab klaka sangat. Tapi sakit tetap sakit woooo. Nasib baik la aku dah ada ActivSkirt Peyton ni, ada la kurang. Kurang sampai orang komen cakap aku nampak kurus sikit dah. Dah la memang nampak cool, cepat kurus plak tu, memang TERBAEKLAH! .
=========================== APA itu PEYTON ACTIVHEAT 'SKIRT'? APANYA? =========================== . (+) Berpeluh / Lemakk Bakarrr 💦

NeoHeat Technology pada seluar membantu suhu bdn meningkat, bakarr kalori dan melenyapkann lemakk perut, pinggang, punggung dan peha dengan ACTIVSKIRT PEYTON. 💃🏻 . (+) Cover shape yg tak ok 🙈

ACTIVSKIRT PEYTON baru ni cover perut, punggung, pehe dan boleh pun elakkan drpd masalah "nampak terlalu ketat atau seksi". Sesuai tuk yang berhijab. . (+) Design yang menarik ❤

Kain berkualiti, lebih lembut, memeri dan sedap pakai. Biasa yg nampak di pasaran tebal & tak bergetah. . (+) Derma-Phile Fabric Technology🚫

Tidak mengandungi material POLYSTER yg boleh menyebabkan alahan pada kulit. . (+) Poket di dalam

Kalau xde pocket mcm x berertikan je kan. ACTIVSKIRT PEYTON ni datang dgn poket rahsia di dlm utk letak phone atau brg2 kecil.

Nak tahu lebih lanjut !!
PM SEKARANG!!! #jonlivia #jonliviamalaysia #jonlivialifestyleclub #kurustanpadiet #kuruscepat #kurustanpasenaman #cantik2 #lawa #akaksado #sapotlokal #lokalah #hidupsihat #fitnessmalaysia #fitmalaysia #malaysia #hotpants #kreatif #jomkurus #jomkurus1malaysia #jonliviamalaysia

#Repost @asyiqinkhairi
• • •
Assalamualaikum awak semua❤️
.
2-3 harini Kota Bharu asyik hujan je, nak exercise outdoor pun tak boleh so kita buat indoor je lah! takda hal lah💁🏻‍♀️
.
Harini ekin pakai ActivPants or Hotpants by @jonliviamalaysi @jonliviamalaysia @jonliviamalaysia @jonliviamalaysia ! Apa special pasal hotpants by @jonliviamalaysia ni? .
First thing is ActivPants ni ada NeoHeat Techonology! Kita exercise memang boleh bakar MORE CALORIES🔥🔥 BEST KAN? Ekin exercise tak sampai 20 min dah berpeluh peluh macam lepas mandi💦💦
.
ActivPants ni memang superb selesa sebab High-Rise design and ada inner pocket jugak tau!
.
Siapa yang nak try ActivPants by @jonliviamalaysia korang boleh tengok dekat instagram diorang or dekat website www.jonlivia.com
.
For order boleh whatsapp 0163287747❤️
#roadto55kg #jonlivia #styleperformanceandyou
#jonliviamalaysia #fitmalaysia #fitnesmalaysia #healthylifestyle #fitnessmotivations #diettanpaobat #diettanpalapar #lifestyleblogger #gayahidupsehat #sapotlokal #bazaarpaknill #akaksado #jonlivialifestyleclub

#Repost @amarbaharin
• • •
#kekalslim
[KEAJAIBAN JONLIVIA]
.
Raya makanan sedap, mesti hard to resist, kan? Mcm mana nak jaga berata badan ni.... .
Chillaaxx..Amar ade solution.. .
Jonlivia active Hotpants(1st in Malaysia) .
These revolutionary JONLIVIA HOTPANTS makes you look effortlessly stylish,
fits comfy and burning off more excess water & calories! .
[+] Slimming Booster Class
.
Join Jonlivia Zumba & Air Flow Yoga classes now for free!
Class contact: http://bit.ly/JLCpmUS
Hotpants contact: http://bit.ly/jonliviamalaysia
.
#Jonlivia #jonliviamalaysia #JLC #jonlivialifestyleclub #styleperformanceandyou #styledwithjonlivia #zumba #flyingyoga #airflowyoga #jomkurus1malaysia #jomkurus #kurustanpadiet #kurustanpalapar #fitnessmotivation #fitnessmalaysia #fitmalaysia #senaman #abangsado #bazarpaknill #sapotlokal #atkins #azam2018 #instagram #igmalaysia

#Repost @muniramdiwan
• • •
Tak semua orang ada masa untuk pegi gym kan? Bagi peminat home workout, korang boleh try this activ set from @jonlivia this activpant is using neoheat technology which produce moreee heat and sweat.. so korang akan burn more fat bila workout .. 💥 not only that, u duduk diam2 tngok tv pun bole peluh!! Hebat kan!! 🔥😱 .
To purchase, you can visit their instagram @jonlivia or their website www.jonlivia.com #fitwithjonlivia #jonlivia #jonliviamalaysia #kurustanpadiet #kurustanpalapar #jomkurus1malaysia #jomkurus #fitnessmotivation #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sapotlokal #putih #kuruscantik #healthylifestyle #igmalaysia #instagr #instagram #bazarpaknill #hotpants #jonlivialifestyleclub

Pernah terfikir tak seluar senaman yg boleh bantu utk kuruskan badan dan mencerahkan kulit? Unik kan? Seluar ni sgt istimewa sbb ia diperbuat daripada fabrik yang dah direndam dgn minyak bunga ros. Baunya sangat wangi, anti-bau peluh, serap peluh, stretchable dan mcm2 lagi lah. Nak tau lebih? PM tepi ya.
#jonlivia #fitwithjonlivia #jonlivialifestyleclub #jomkurus1malaysia #jomkurus #fitnessmalaysia #fitmalaysia #fitnessmotivation #sapotlokal #bazarpaknil #igmalaysia #kurustanpadiet #kurustanpalapar #putih #jonliviamalaysia

Wearing jonlivia to attend Zumba Class, can burn more calories and sweat more.
More details about this product kindly visit my blog : www.shetling.blogspot.my

Or
Thanks for the product #sponsorship
www.jonlivia.com

#zumba #zumbafitness #zumbaclass
#productreview #productreviews #productsreview #blogger #malaysiablogger #bloggers #jonlivia #bodyperfectingfashion #bodyperfectingjonlivia #jonliviahotpants #jonlivialifestyleclub #inwithjonlivia #jlv @jonlivia #lose2000calories #fitwithjonlivia #jonliviastyle

🔊 [Tap On Sounds]
Fishing a guy while working out in the park? Wearing my favourite @jonlivia tuxedo sport wear to attract boyz. Will you do the same as me? LOL!
Full video available at AngieTangerine’s YouTube Channel
.
.
[Blog updated] Link in my bio 🌀www.angietangerine.com
.
.
.
#jonlivia #activsinglet #spotwears #youtuber #youtubechannel #youtubevideo #angietangerine #malaysianblogger #lifestyleblogger #jonliviaactivseries #jonliviahotpants #jonlivialifestyleclub #bloggerstyle #funnyvideos #happyweekend #igers #igersmalaysia #igersdaily #instagramer #instavideo #inthepark #workoutfit #fitnessgirl #workoutmotivation #exerciseisfun

My best work out and jogging companion is @jonlivia ActivSeries (ActivPants S5+, Woman ActivTop) Use my code {JLVABIE20}for a 20% off at www.jonlivia.com 💝 In fact, I loss 2kg in a week by just wearing ActivPants for exercise! Also, I was wearing along my favourite armcandy (Rastaclat) from @tiffanyyy_co for this early morning jog.❤
#jonlivia #fitwithjonlivia #jonlivialifestyleclub #jonliviahotpants #activtop #jonliviaactivpants #jonliviaactivseries #jonliviaactivepantss5 #activseries #styleperformanceandyou #styledwithjonlivia #maroon #rastaclat #abiexsponsorship

Most Popular Instagram Hashtags