[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jonkerstreet

58566 posts

TOP POSTS

#jonkerstreet #melaka #jalanjalancarimakan
As happy as always...๐Ÿ˜„

..got lost somewhere
#jonkerstreet
#melacca

Happy holiday ๐ŸŒŸ#like4like #jonkerstreet#holiday

#jonkerstreet waktu malam

๐Ÿ”ฅIt's time for a new beginning! Stay tuned for the upcoming ISSUE Pre-fall 2017 ๐Ÿ”ฅ#prefall2017 #issuethailand #jonkerstreet

Malacca 2D1N with two sampat ๐Ÿ’• #malacca #jonkerstreet

Chpt 252: Back to my ancestors birthplace at Malacca.
Compulsory night market to go.
#instadaily #instapic #instashot #jonkerstreet #pinkymalaccatrip

Food is baeโฃ๏ธ -
-
I really love their classic pancakes and matcha latte ๐Ÿคค #foodporn #jonkerstreet #vsco

MOST RECENT

The city lights up at night! ๐Ÿฎ

.
Jadi perempuan jangan pakai bag sampai dah buruk baru nak tukau baru ๐Ÿ˜ญ Ingat Sistorrr cakap to, lagi satu nak pesan, kau kalau nak pakai beg lelawo pergi usha dekat butik cepat ๐Ÿค™๐Ÿผ I am telling you beg kita laku banyak tau minggu lepas ๐Ÿ”Š Mana pernah Sistorrr tipu kau ๐Ÿ—ฃ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #handbag #melakahandbag #handbagmelaka

.
Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win.
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

.
Tolong bagi perhatian sikit ea pengguna Iphone 6 dan model seterusnya, rasa kalau bosan dengan design casing yang agak biasa, cuba usha casing kita nie limited design ๐Ÿ’• Serious susah nak dapat dekat tempat lain ๐Ÿฅ‡ Ini win.
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #casingiphone #melakacasingiphone #casingiphonemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Pernah satu hari to satu geng semua plus size serbu butik semata-mata baju nie haa ๐Ÿ˜˜ sistorrr hug ketat each of them tau ๐Ÿ˜ Ramai suka baju plus size dekat sini, made in luar negara tau ๐Ÿ”ฅ
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT
.
"Gomawo Chinguโ€
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan #plussize #melakaplussize #plussizemelaka

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat sini, happykan dapat beli barang dengan harga murah-murah, hati pon berbungaa ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata tu siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu ๐Ÿ˜ Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss tak kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik ๐Ÿ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu ๐Ÿค— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM โฐ
.
Walk in :
Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT"
.
#xaarafellaconcept #xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #melakawantedvendor #melakavendorneededji

Most Popular Instagram Hashtags