#jomtutupaurat

MOST RECENT

Niat kerana Allah ta’ala... #jomubah #istiqomah #jomtutupaurat

πŸ˜™ PERNAH TAK πŸ˜™
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pernah tak ?
.
Awak rasa awak nak berubah, tapi takut dikecam πŸ˜₯
.
Pernah tak ?
.
Awak rasa dah tiba masa untuk awak pakai stokin , tapi takut digelar ostajah pilihan 😏
.
Pernah tak ?
.
Awak sedar Yang aurat awak belum terjamin keselamatannya, tapi awak takut takda siapa nak kawan dengan awak 🀐
.
Pernah tak ?
.
Awak nak pakai handsock, tapi takut orang mengata tentang masa jahiliyyah awak πŸ˜ͺ
.
Satu je nak pesan. Hadam ni baik baik πŸ˜‰
.
Kalau awak rasa takut kalau awak forever alone , go on πŸ™ƒ
.
Tapi jangan takut kalau syurga lari tinggalkan awak keseorangan πŸ˜‹
.
.
.
.
#stokinmurah #stokinberjari #stokinselesa #teamedelweiss #teamedelweissohsem #stokinhenna #stokinkanik #stokinsilvy #stokinsokaplain #seizeshoppe #jomtutupaurat #stokinhipster #muslimah #muslimahhipster #ootdmuslimah #stokinlawa #stokincomelmurah #stokintebal #sokawudhuk #stokinwudhuk #kaniktapakhitam #kanikspecialedition #kanikstripes #kanikantilicin #warnapastel #pastelicious #stokinsejuk #stokintebal #stokintapakhitam #stokinberjari #stokinhenna #stokininai

🀐 PERLU KE 🀐
---------------------------------------------------------------
Kami kongsikan 6 sebab MENGAPA anda perlu pakai stokin ketika tidur πŸ€—
.
➊ Dapat mengelakkan tumit dan tapak kaki menjadi rekah, dan jika diamalkan, InsyaAllah anda akan mendapati rekahan-rekahan tapak kaki anda akan mula pulih sedikit demi sedikit.

βž‹ Pemakaian stokin ketika tidur juga dapat mengatasi masalah tilam dan cadar berbau akibat hiperhidrosis tapak kaki.

➌ Segala peluh tapak kaki akan diserap oleh stokin anda, dan ini dapat megelakkan tilam dan cadar anda dari berbau.

➍ Tapak kaki anda terpelihara dari gigitan nyamuk dan anda dapat merasakan keselesaan dan rasa selamat ketika tidur serta mengelakkan angin masuk dari tapak kaki.

➎Kerana itulah, umpama kemestian, bayi yang baru lahir akan dibekalkan stokin dan kita dapat melihat penggunaan stokin oleh bayi dan juga ibu ibu dalam pantang.

➏ Bahagian tapak kaki adalah bahagian yang paling awal mengesan dan menangkap kesejukan yang mana dingin tapak kaki yang berlebihan akan membawa kepada perkara-perkara seperti lenguh-lenguh, bisa-bisa dibetis dan lain-lain.
.
.
.
Semoga bermanfaat ❀
.
.
.
.
#stokinmurah #stokinberjari #stokinselesa #teamedelweiss #teamedelweissohsem #stokinhenna #stokinkanik #stokinsilvy #stokinsokaplain #seizeshoppe #jomtutupaurat #stokinhipster #muslimah #muslimahhipster #ootdmuslimah #stokinlawa #stokincomelmurah #stokintebal #sokawudhuk #stokinwudhuk #kaniktapakhitam #kanikspecialedition #kanikstripes #kanikantilicin #warnapastel #pastelicious #stokinsejuk #stokintebal #stokintapakhitam #stokinberjari #stokinhenna #stokininai

πŸ€” APA YANG BESTNYA STOKIN HENNA NI πŸ€”
----------------------------------------------------
1) Yang pertama DESIGN corak Henna yang simple dan cantik tuu. Op koz la kan buat hati meronta-ronta tak boleh nak tidur malam kalau tak beli. 😝😝
.
2) Ni untuk peminat setia Inai la kan, nak pakai macam macam corak inai tapi nak yang semudah SARUNG & TANGGAL - jadi stokin Henna lah pilihan untuk uolls! 😘 Sebelum ni ada 6 design jee , sekarang ni kita restock macam macam corak lagi ikut citarasa korang ✨
.
3) COMFY- Dah beli mesti laa nak SELESA, SEDAP PAKAI, kalau boleh tak nak tanggal πŸ˜‚ Haha. Siapa yang dah try stokin ni mesti bagi πŸ‘πŸ‘πŸ‘ sebab best pakai, tak sesia beli kann.
.
4) Aikk kata tiga je, tapi Aini nak tambah lagi satu - BERTAPAK GELAP - uishh ni wajib bagi Aini πŸ˜‚ supaya tapak stokin tu taklah nampak huduh je dengan kesan hitam hitam - kelabu kelabu lepas dipakai. Kalau boleh nak dia stay cun je macam baru mula mula pakaiπŸ™† haha.
.
Okayy kalau nak memilih stokin tu bolehla consider beberapa faktor macam di atas πŸ˜‚ .
.
.
Happy shopping ! 😍
.
#stokinmurah #stokinberjari #stokinselesa #teamedelweiss #teamedelweissohsem #stokinhenna #stokinkanik #stokinsilvy #stokinsokaplain #seizeshoppe #jomtutupaurat #stokinhipster #muslimah #muslimahhipster #ootdmuslimah #stokinlawa #stokincomelmurah #stokintebal #sokawudhuk #stokinwudhuk #kaniktapakhitam #kanikspecialedition #kanikstripes #kanikantilicin #warnapastel #pastelicious #stokinsejuk #stokintebal #stokintapakhitam #stokinberjari #stokinhenna #stokininai

Stokin Henna πŸ’ž
---------------------------------------------------------------
🌸 Inai instant - hanya sarung dan tanggal dengan Stokin Henna 😘 .
.
🌸 Terdapat lebih 17 corak untuk dipilih!
.
🌸 Bertapak coklat gelap, tak mudah nampak kotor dan lusuh.
.
🌸 Berjari, mudah digayakan dengan kasut mahupun selipar!
.
.
#stokinmurah #stokinberjari #stokinselesa #teamedelweiss #teamedelweissohsem #stokinhenna #stokinkanik #stokinsilvy #stokinsokaplain #seizeshoppe #jomtutupaurat #stokinhipster #muslimah #muslimahhipster #ootdmuslimah #stokinlawa #stokincomelmurah #stokintebal #sokawudhuk #stokinwudhuk #kaniktapakhitam #kanikspecialedition #kanikstripes #kanikantilicin #warnapastel #pastelicious #stokinsejuk #stokintebal #stokintapakhitam #stokinberjari #stokinhenna #stokininai

#DILANCARKAN...🀩
Dah ready tak ni? 😱😱
.
.
.
Koleksi terbaru dari MS yang di reka khas untuk wanita berkerjaya... 2 IN 1 tauπŸ˜‰
eh apa yg 2 in 1 tu cik sha? .
.
U ols pakai sebagai dress / blouse tau 😍😍
.
Serius la cik sha?
Jimat u ols 2 gaya dengan 1 harga πŸ€—πŸ€—
.
Kalau cik sha nak bagi harga PROMO khas untuk peminat brand MS Uolls Nak tak? .
.
Kalau nak Uolls kena komen β€œSAYA MSLOVERS” .
.
Ada yang nak masuk Vvip Waitinglist tak? .
Jom wassap cik sha segera πŸ“£πŸ“£
.
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
.
Cik sha nak bg HARGA PROMOSI serius #mampumilik 😍😍
.
Oh cop saiz pula sampai saiz 2XL tau 😍😍 #plussize, jadi u ols yg plussize pun boleh bergaya dgn #blousepalingcomel ni tau 😘😘
.
.
##msagent #tunic #longtop #blouse #longtopmuslimah #ootd #ootdmalaysia #exclusivekanauratmu #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #viral #trending #motifviral #blousemuslimah #combosale #bellaelegant #stylishblouse #sayajualpakaianmuslimah
#ms4 #familyms4 #alanadress #kamifamilymsh 😘

#KakNa nak bagitau ni. .
7 pasang RM 50.00 sahaja stokin soka plain
6 pasang RM 50.00 sahaja stokin kanik plain

Harga dah siap pos. .
Masa terhad. .
Nak?
.
Tekan link Whatsapp #KakNa
Kat bio tau πŸ˜‰πŸ˜‰
. .
Atau komen je "nak" . .
#sokalovers #sokapromo #stokinsoka #sokajari #sokaessential #sokawudhu #sokaoriginal #kaniksocks #kanikori #kaniktapakhitam #kaniktravel #kanikjari #stokinpantang #stokin #bazar #ajimaura #jomtutupaurat #jomberubah #handsock #sm4ucrazysale #sm4uayehitam #sokasocks #ajimaura #sokamalaysia

Sapa sini suka tudung corak-corak? ce angkat peace no war sikit ✌🏻😘 K.ayu nak belanja tudung corak baru.CAMILA nama dy.Hai2 bye2 camila! Bukan camilia ehh 🀭 Material : Cotton embos.RM15 Exc pos (bidang 60 😍) #agentelfynasscarf
#elfynasscarf
#agenttudungummi
#randomquotes
#bawalsatin
#bawalaishah
#tudunglabuhmurah
#tudunglabuhcantik
#bawalbidangbesar
#bawalturki
#bawaljannat
#bawalhelwa
#tudungkahwin
#tudungtunang
#susahkedut
#lessiron
#mudahbentuk
#jomtutupaurat
#doayangbaikbaik
#syukurselalu
#daieincation
#sweatermuslimah
#sweaterlabuh
#sweatercantik

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

🌸 STOKIN SILVY OPAQUE 🌸
.
Stokin yang diimport khas dari Mesir. Sangat selesa and boleh dibawa ke manaΒ² .. πŸ˜†
.
βœ” TEBAL
βœ” SELESA
βœ” SESUAI UTK DIBAWA SOLAT
.
πŸ’° Price :
πŸ‘‰ RM10/pcs (exc pos)
πŸ‘‰ RM7 (SM)
.
To order ‡
πŸ™‹ Boleh dm
πŸ™‹ Whatsapp 017-4661651
.
#letscoveraurah #jomtutupaurat
#stokinsilvy #stokintebalmuslimah

#DILANCARKAN...🀩
Dah ready tak ni? 😱😱
.
.
.
Koleksi terbaru dari MS yang di reka khas untuk wanita berkerjaya... 2 IN 1 tauπŸ˜‰
eh apa yg 2 in 1 tu cik sha? .
.
U ols pakai sebagai dress / blouse tau 😍😍
.
Serius la cik sha?
Jimat u ols 2 gaya dengan 1 harga πŸ€—πŸ€—
.
Kalau cik sha nak bagi harga PROMO khas untuk peminat brand MS Uolls Nak tak? .
.
Kalau nak Uolls kena komen β€œSAYA MSLOVERS” .
.
Ada yang nak masuk Vvip Waitinglist tak? .
Jom wassap cik sha segera πŸ“£πŸ“£
.
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
.
Cik sha nak bg HARGA PROMOSI serius #mampumilik 😍😍
.
Oh cop saiz pula sampai saiz 2XL tau 😍😍 #plussize, jadi u ols yg plussize pun boleh bergaya dgn #blousepalingcomel ni tau 😘😘
.
.
##msagent #tunic #longtop #blouse #longtopmuslimah #ootd #ootdmalaysia #exclusivekanauratmu #jomtutupaurat #sayajual #pakaianmuslimah #viral #trending #motifviral #blousemuslimah #combosale #bellaelegant #stylishblouse #sayajualpakaianmuslimah
#ms4 #familyms4 #alanadress #kamifamilymsh 😘

.
Perempuan cantik tu dah terlalu ramai. Tapi perempuan cerdik semakin pupus.
Cerdik bagaimana?
.
Cerdik yang mempunyai sifat malu yang menjadi cermin peribadi muslimah. .
.
#Arazan
#JomTutupAurat
#PromoJimatJulai
#StokinDanSarungTanganMuslimahTerkini

Most Popular Instagram Hashtags