#jomtutupaurat

MOST RECENT

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu
Stokin soka alien ni ada 24 warna 🤩
Uolls suka stokin warna apa?
.
Bila dh cuba 1, confirm akan repeat order lagi🤭🤩
.
Nk order? Klik ja link wassap di bio tu hokay✌️
.

#Teamsatumakna4u
#Stokinsoka#stokinsejukselesa#Stokinrare #Stokinjari#Jomtutupaurat#Terapiinstagram
#Ajimaura

Penggemar orchid mesti suke dengan soka essential ni 😍😍. Sebab stokin ni bercorak bunge orchid😘.. RM 10 jee. Nak hadiahkan utk kengkawan pon boleh.
.
Nak beli? Jom whatsapp 019 9119695 ye.. Cepat tau sblm stoo habissss.
.
#satumakna4u #satumakna4upahang #sokaessential #sokaorchid #stokinprinted #stokinmurah #stokinberjari #stokintapakgelap #sayajualsoka #sayajualstokin #socksempire #teamsatumakna4upahang #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat

Wahhhh...colorful gitu handsock nyee... Eh. Meh lah pilih color yg korang suke.. Pastu whatsapp kami di 019 9119695 utk pembelian ye 😉
.
Ayra Basic Handsock..rm10 sahaja tidak termasuk postage. Material Cotton dan selesa sangat ☺️.
.
#ayrabasichandsock #handsockberjari #handsockcotton #handsockmurah #handsockcantik #sayajualhandsock #satumakna4u #satumakna4upahang #teamsatumakna4upahang #socksempire #handsocksm4u #onlinebusiness #onlineteam #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #kuantanpahang #senyumsokmo #jomtutupaurat

Hitam bukan sebarang hitam..
Biarpun hitam hujungnya berwarna-warni gitu 😍

Basic ainisha ruffle 3.0 handsock
💥💥Rm10💥💥 B10- black+soft grey
B17- black+hot pink
B18-black+white
B19-black+blue
B20-pure black
B21- black+yellow

Tercari-cari stokin dan handsock yang selesa ❓❓❓ Jom dapatkan Handsock n Sock berkualiti dari kami 😘😘😘 wasapp saja Che Rose ⤵️
http://www.wasap.my/60125075846/Sock&Handsock

#satumakna4u #teamstokinsrare #sockempire #stokinsoka #jomtutupaurat #stokinsokamalaysia #stokin #handsock
#rosebutik

Siapa dah ada anisha ruffle 3.0 dwiely ni? Like sikit 😘

#satumakna4u #teamstokinsrare #sockempire #stokinsoka #jomtutupaurat #stokinsokamalaysia #stokin #handsock

anda peminat bawal? Teringin nak pakai bawal versi lain dalam masa yang sama mudah dan cepat. Bawal balqis adalah penyelesaian nya
BAWAL BALQIS 💎 memang betul2 WOWWW dihiasi manik cantik di atas kepala serta bunga khas yang sesuai dipakai kemana-mana . Cuma sekadar sarung dan siap!! 🌺BAWAL BALQIS sesuai untuk semua kaum Hawa🌸

JOM CUBA😍 💎MATERIAL CHIFFON
💎TIDAK JARANG
💎TIDAK BERBULU
💎CUMA SARUNG JE
💎MUDAH BENTUK
💎TIDAK MUDAH KEDUT 💎HARGA YANG BERPATUTAN

Whatsapp 010-9125864

Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 #bawallovers
#purdah
#jomtutupaurat
#sunnah
#hijabsmakeyoubeautiful
#zyrahijabs
#viral

Penggemar orchid mesti suke dengan soka essential ni 😍😍. Sebab stokin ni bercorak bunge orchid😘.. RM 10 jee. Nak hadiahkan utk kengkawan pon boleh. .
Nak beli? Jom whatsapp 019 9119695 ye.. Cepat tau sblm stoo habissss. .
#satumakna4u #satumakna4upahang #sokaessential #sokaorchid #stokinprinted #stokinmurah #stokinberjari #stokintapakgelap #sayajualsoka #sayajualstokin #socksempire #teamsatumakna4upahang #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat

AINISHA RUFFLE 3.0 TRIELY (triple curly)

T10: dark purple
Panjang: 38cm
Lilit atas: 20cm
Lilit bawah: 13cm
Material: moss crepe
Tiada getah di hujung
Free size: Kesesuaian saiz S - L
RM15

#jomtutupaurat
#teamsatumakna4u

AINISHA RUFFLE 3.0 TRIELY (triple curly)

T09: dusty pink
Panjang: 38cm
Lilit atas: 20cm
Lilit bawah: 13cm
Material: moss crepe
Tiada getah di hujung
Free size: Kesesuaian saiz S - L
RM15

#jomtutupaurat
#teamsatumakna4u

🌸 Miniskirt Candytuft 🌸
-
✅Harga: RM36
✅Material: Chiffon
✅Warna: Black / Dark Grey
✅Size: Freesize (xs fit to xl)
✅Labuh: 22 inch
✅Lebar: 31 inch
✅Melebihi paras punggung
✅Pinggang fully getah
✅Postage: RM8 SM, RM10 SS
-
For purchase please click whatsapp link in bio
Thank you 💜
-
#miniskirt
#miniskirtmuslimah
#miniskirtennazzy
#miniskirtbyfamiena
#jomtutupaurat
#murah
#murahbelaka

Berdakwah tak semestinya kena berceramah, dengan penampilan sopan, menjaga aurat dan pergaulan pun dakwah juga.😊 .
.
Btw, kalau awak berminat dengan handsock Damia macam sis @farahatirahahmadzaki pakai tu boleh je order dengan kakcha 🌸 .
.
Rm18 je sepasang, free size boleh fit dari saiz S hingga ML ✌️ .
.
#HandsockDamia #HandsockTripleRuffle #HandsockMossCrepe #HandsockStretchable #HandsockAntiLonggar #HandsockAntiMenjerut #HandsockGlamour #HandsockTrendy #HandsockRuffle #HandsockMuslimah #JomPakaiHandsock #JomTutupAurat #AuratMuMahkotaMu #TeamEdelweiss #RumahStokin

Preloved 💕 Khimar bypermataummiwalid 💕
.
.
. 🌺 Condition : 10/10 ~ tak pernah pakai ~
🌺 Warna : Kelabu (warna asal agak berbeza kerana faktor pencahayaan)
🌺 Harga : RM 20 termasuk kos pos Semenanjung (harga time beli RM 50) 🌺 Ukuran 🌺
Depan : 23 inch
Belakang : 41 inch
Muka : 10 inch *Khimar ni ada belahan kat depan* .
.

WhatsApp ke +6019-227 6328 untuk pertanyaan dan pembelian. 😊

Handsock ni pon boleh jadi gift utk Tersayanggg 😍😍.
.
Hiasan ribbon comel buat pemakai nampak lagi manis tauu 😘.
.
Handsock Ayra Ribbon, RM 15 je tidak termasuk postage. Nak beli tak? Whatsapp je 019 9119695 utk pembelian ye 😉.
.
#ayraribbonhandsock #ayrahandsock #ribbonhandsock #handsockcantik #handsockmurah #handsocksm4u #sayajualhandsock #satumakna4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4upahang #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo #jomtutupaurat

Handsock ni pon boleh jadi gift utk Tersayanggg 😍😍.
.
Hiasan ribbon comel buat pemakai nampak lagi manis tauu 😘.
.
Handsock Ayra Ribbon, RM 15 je tidak termasuk postage. Nak beli tak? Whatsapp je 019 9119695 utk pembelian ye 😉.
.
#ayraribbonhandsock #ayrahandsock #ribbonhandsock #handsockcantik #handsockmurah #handsocksm4u #sayajualhandsock #satumakna4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4upahang #butikdhiarose #butikpakaianmuslimah #onlinebusiness #onlineteam #kuantanpahang #senyumsokmo #jomtutupaurat

Kanik Printed Linking Square.. stokin tapak gelap dan berjari. Panjang 34cm. RM 10 sahaja tidak termasuk postage 😍😉
.
Menarikkan...jom whatsapp 019 9119695 utk pembelian😘.
.
#kaniklinkingsquare #kanikprinted #stokintapakgelap #stokinberjari #stokinmurah #sayajualstokin #stokinrare #stokinsm4u #teamsatumakna4upahang #satumakna4u #satumakna4upahang #kuantanpahang #onlinebusiness #onlineteam #senyumsokmo #jomtutupaurat

Selamat Petang Sahabat IG saya ♥️
.
FUHHH Meletopnya‼️ design jubah kerna dia ni 😍😍. Alahai cantik bergaya betul model yang pakai jubah ni. 😍 Sahabat tak teringin ke bergaya sekali dengan jubah letop kita ni? 😆😆. Rugi tak beli dah la labuh,longgar,tak ketat,tak jarang pulak tu. Sesuai sangat nak pakai ke majlis kenduri kahwin ke, pergi office ke , pergi dinner ke. Semua sesuai laa 😍 Yang paling penting menutup aurat ye sahabat sekalian Insyallah. Jadi apa tunggu lagi❓
Follow sekarang 👇🏻
.
FOLLOW SEKARANG ‼️
.
@kernadia_byabbyabadi @kernadia_byabbyabadi @kernadia_byabbyabadi @kernadia_byabbyabadi @kernadia_byabbyabadi @kernadia_byabbyabadi
untuk dapatkan update design jubah jubah baru dari masa ke semasa 😊
.
UKURAN : 🔹Boleh lihat di highlights story 😍
.
UNTUK ORDER :
🔹Screen shot design pilihan
🔹Klik direct link whatspp di bio IG
🔹Whatspp 0193595121
🔹Size available : XS,S,M,L,XL & 2XL
🔹Material : Korean Lycra
⠀⠀⠀
Terima Kasih kerana membeli
Jubah Kerna Dia by Abby Abadi ♥️
⠀⠀⠀
#JubahKernaDIA #TudungBawang
#TudungZahraa#TudungBunga
#ByAbbyAbadi #JomTutupAurat
.
Sahabat, butik online saya dibuka seperti biasa hari ni ye, dari pukul 10am hingga 6pm. Jemputlah datang. Di area Taman Melawati lokasinya ye. Whatspp 0193595121 untuk Sy kongsikan lokasinya. Terima Kasih ❤️

Musim kenduri dah nak dekat, awaknye dah ade handsock yang sesuai dengan tema?😚
.
Jangan last minute baru nak mencari, nanti warna yang diperlukan sold out pula, parahhh! 😂 .
.
Handsock Dalila paling baaaaanyak pilihan warna, mesti ada yang matching dengan tema awak. Jom whatsapp kakcha, kita pilih sama-sama naa.. 🤗 .
.
#HandsockDalila #HandsockMossCrepe #HandsockFreeSize #HandsockAntiLonggar #HandsockAntiMelorot #HandsockAntiMenjerut #HandsockSimple #HandsockSingleRuffle #HandsockSelesa #HandsockStretchable #SarungTangan #SarungTanganCantik #HandsockMuslimah #JomPakaiHandsock #JomTutupAurat #AuratMuMahkotaMu #TeamEdelweiss #RumahStokin

❤ Black ❤
-
Hai semua, miniskirt muslimah kembali dgn new design #CandyTuft. Cantik menarik kan 💁Miniskirt muslimah bukan saja murah tapi sesuai utk ke pejabat,kolej dan travel
-
Tunggu apa lagi ! Jom dapatkan #miniskirtmuslimah sementara stok masih ada 🌹
-
For purchase please click whatsapp link in bio
Thank you 💜
-
#miniskirt
#miniskirtmuslimah
#miniskirtennazzy
#miniskirtbyfamiena
#jomtutupaurat
#murah
#murahbelaka

Most Popular Instagram Hashtags