#jomlepak

MOST RECENT

Termenung..., Raya sudah tibaa
#hariraya
#jomlepak
#kurta

Kite pong ade baju raya...hahaa..waner kuning...siap berlogo g...matriyer sumerrr...ap hir tin...hahaa... #pangggkang #piclama #bosangg #diet #sejenisimbaskembali #oiltown #sukatiaku #jomlepak #missganung #imisskertih #idaremindme

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Malam Raya πŸ’•πŸŒš
#jomlepak ii

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Allahuakbar... time flies so fast. Ramadan is saying goodbye... may we become a better person after this beautiful holy month of Ramadan... #jomlepak #stockyard #borneo744 #magicsarawak #bintawa #kuching #sarawak #vintage #themostinstagrammableplace #harirayaaidilfitri #syawal #eidmubarak

Allahuakbar... time flies so fast. Ramadan is saying goodbye... may we become a better person after this beautiful holy month of Ramadan... #jomlepak #stockyard #borneo744 #magicsarawak #bintawa #kuching #sarawak #vintage #themostinstagrammableplace #harirayaaidilfitri #syawal #eidmubarak

Countdown to raya. We are sorry to inform that we will be closing from 12 June until 22 June. New outlets will be joining us soon. And lets get prepared for the great Rainforest Fringe Festival starting 6 July 2018. #jomlepak #stockyard #borneo744 #magicsarawak #bintawa #kuching #sarawak #themostinstagrammableplace

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Lepak dekat rumah kawan #jomlepak

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Seronok jugak lepak kat tepi ni...#jomlepak #seronok #best

ATTENTION!!!!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Place Santaiiiiii broooooooooooooo

PEMBUKAAN RASMI METAFORA CAFE (9hb Jun 2018 - Sabtu)

Jom Port Boek Yang Boleh Lepak & Layan BIGSCREEN / SHISHA / KARAOKE / POOL Sampai SUBUH ! - SHISHA - KARAOKE - BIGSCREEN - POOL - ALA CARTE - TOM YAM - WESTERN -

korang mesti kaki lepak sampai ke subuh kan ? tapi xde port selain dari mamak.. so kami di Metafora Cafe siapkan port baru untuk korang, kami jugak siapkan BigScreen untuk yg nak layan movie atau layan live bola... Nak shisha ? pun ada jugak... 30 flavour kami dah siapkan boleh hisap sampai senoneng.. Yg suka menyanyi ? kami pun ada set karaoke untuk korang nak berkarok.. tak pun, jumpa krew kami mintak papan caroom.. sapa kalah dia bayar. hahaha

Yg suka makan ? kami kami sediakan masakan Ala Carte & Western untuk anda... Tak tahu alamat! Kami bagi alamat. Google Maps ataupun Waze jer pung bole sampai!

Metafora Kafe (Sebaris Pejabat Grab Setia Tropika)
No 38, Jalan Setia Tropika 1/7,
Taman Setia Tropika,
81200 Johor Bahru

Dibuka Dari 5.00petang Hingga 5.00pagi

Jemput datang. Admin tunggu... pape rojer 018-7603503

Pe lagi guys kasii SHARE la ini post!!!!! #Metafora #MetaforaCafe #MetaforaKaraoke #MetaforaShisha #Version2point0 #JomMakan #Viral #JomLepak #7erbaik #Suppor7 #Alg #Jbb #Budak2jo #thisisJBBro #7ackle7heRisk #shisha #hookah #karaoke #bigscreen #alacarte #western #tomyam #portlepak #kempas

Countdown to a spectacular event.. check it out and be part of this amazing festival.
https://www.facebook.com/rffsarawak/?ti=as #jomlepak #stockyard #borneo744 #magicsarawak #bintawa #kuching #sarawak #rainforestfringefestival

Masih mencari-cari bisnes apa nak buat? Nak duduk rumah jer tapi nak duit? Saya buka peluang untuk anda yang nak cari extra income.
Kenapa? .
1. Bisnes sangat mudah, modal rendah sangat. RM69 je untuk keahlian
2. Tak perlu keluar modal beribu untuk buat stok bertimbun. Ada orang order baru pegi beli barang atau terus online je.
3. Syarikat kukuh dah berpuluh tahun bertapak di Malaysia
4. Ada barisan SAINTIS hebat
5. Produk yang memang terbukti berkesan dan ada LANDMARK STUDY
6. Produk yang sentiasa ada sambutan dan terbukti selamat.
.
Tak tahu berniaga? Malu nak jual? Kami ada GROUP dan leader hebat yang mampu guide anda semua jadi hebat. Yang penting!!
.
1. Nak belajar dan belajar
2. Komited dan No Alasan
3. Nak berjaya dan terus berjaya
4. Ada smartphone dan internet
.
Anda berminat dan ada ciri-ciri di atas, terus roger saya ye 😊
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #jomlepak #masakmasak #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags