#jomkebali

MOST RECENT

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[PRIVATE TRIP]

JELAJAH BALI 3D2N
11-13 AGUSTUS 2018

Terima kasih @nessaadlina dan keluarga besar Kantor Notaris Sjaherman R. Thaher S.H. M.Kn. telah mempercayakan tournya bersama @jelajahbackpacker.

KONTAK JELAJAH BACKPACKER
Whatsapp : +6285710854975
Line@ : @TKB4999Y
Facebook : Jelajah Backpack
Website : www.jelajahbackpacker.com

#jelajahbali #tourbali #turbali #wisatabali #tripbali #tourbalimurah #tourmurah #jomkebali #pakejbali #pakejbalimurah #cuticuti #jommelancong #cuticutibali #pakejbajet #turmurah #tripmurah #wisatamurah #liburanmurah #backpacker #jelajahbackpacker

[PRIVATE TRIP]

JELAJAH BALI NUSA PENIDA 3D2N
6-8 AGUSTUS 2018

Terima kasih @findriarvina @annefebrilla @finskiseptira telah mempercayakan tournya bersama @jelajahbackpacker.

KONTAK JELAJAH BACKPACKER
Whatsapp : +6285710854975
Line@ : @TKB4999Y
Facebook : Jelajah Backpack
Website : www.jelajahbackpacker.com

#jelajahbali #tourbali #turbali #wisatabali #tripbali #tourbalimurah #tourmurah #jomkebali #pakejbali #pakejbalimurah #cuticuti #jommelancong #cuticutibali #pakejbajet #turmurah #tripmurah #wisatamurah #liburanmurah #backpacker #jelajahbackpacker

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

[JOM LIHAT LIST TEMPAT PAKEJ MELANCONG 2018]
.
Kadang-kadang kita tak tahu nak pergi mana, lepas tu tak tahu macamana nak kira bajet untuk kita travel. Last2 terkubur macam tu je. Betul x?
.
Kat bawah ni kitaorang siap bagi list lagi, sekali dengan harga Pakej. So senang lah korang nak tag hubby ke nak tag wife ke, nak tag kawan baik ke.
.
Kalau korang jenis suka pada pantai dan pulau, yang air nya jernih gila, korang boleh tengok Pakej Maldives , Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Pulau Langkawi dan Pulau Redang.
.
Kalau Korang jenis nak shopping dan visit tempat menarik, korang boleh pilih Pakej ke Bandung, Vietnam. Sebab dalam pakej tu ada shopping dan visit tempat menarik..
.
Kalau korang ni jenis susah nak cuti kerja, korang boleh ikut pakej Ke Singapore Day Trip dan Cameron Highland Day Trip! Pergi balik hari je tapi best gila kentang! Serius tak tipu..
.
Kalau korang ni jenis suka sangat makan dan shopping, korang boleh pilih pakej ke Hatyai, Naik dari Kl Sentral setiap minggu. Hatyai ni Hot Selling taw!
.
Kalau korang ni jenis suka K-Pop dan nak rasa suasana 4 Musim, korang boleh pilih pakej ke Seoul Korea. Sana pun boleh shopping dan visit. Kalau pergi time luruh boleh tengok daun kuning2 gugur, kalau p musim sejuk boleh baling salji, kalau pergi musim bunga boleh selfie dgn bunga. Tapi jgn pergi musim panas! Hahaha
.
So korang yang jenis macamana? Tepuk dada tanya selesa. Sebelum tu tag cik abang, hubby korang dulu.. hehehehe
.
Cepat share dan Tag pasangan korang, rakan korang..
.
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag...
Tag...tag...tag... Share... Share...Share...
Share... Share...Share...
Share... Share...Share... P/s: kalau nak tahu detail pakej, WHATSAPP 014-8842872
Atau
Klik link bio ! 😍

#maricutitravel
#agentsahbahterakembaraholidays
#pakejpercutianmurah
#pakejcuticuti
#jommelancong
#jomtravel #vsco #travel #travelblogger #cuticutimalaysia #holidaystrips #holiday #percutianbajet #percutianmurah #jalanjalancucimata #melancong #jomkebali #balitravel #tripkebali
#jomkekorea #koreatravel #koreatrip #maldives #percutianbajet #traveller #trabelagent #travelok #cuticutimalaysia #cutikorea

Most Popular Instagram Hashtags