[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jomkebali

184 posts

TOP POSTS

Boh gambaq sikit. ☺❤❤ #honeymoon
#syganafarhana
#jomkebali

"You're my favorite place to visit when my mind searches for peace!" #rindubali #bali #jomkebali #vacation

KETAHUI TERM HALFBOARD GROUND
Ada 2 Jenis perkhidmatan kami tawarkan pada pelanggan kami yg bercadang utk Ke Bali .
Pakej Bali 3Hari 2Malam dan Pakej Bali 4Hari 3 Malam . Kedua Dua Pakej ini adalah pakej Halfboard . Apa kah itu Halfboard ?
Pakej Halfboard adalah pakej Ground yang Tidak Termasuk makan malam, makan tengahari dan tiket lawatan . Oleh demikian pelanggan boleh membuat pilihan utk makan dgn bajet masing masing. Begitu juga dgn tiket lawatan , jika pelanggan tak berminat utk masuk , pelanggan tak perlu byr . Semua ini adalah pilihan .
So apa kah yg include dlm pakej ini ?
Pakej ini sudah termasuk dgn Airport Transfer . Pelanggan X perlu khuatir utk Driver yg jemput pelanggan. Kami sediakan kenderaan bersama Driver utk membawa pelanggan Sepanjang lawatan Di Bali tu nanti . 8 jam beliau akan berkhidmat .
Pakej ini juga termasuk dgn Hotel bertaraf 3 bintang yg kami jamin drp segi kebersihan hotel , dan yg penting Sarapan Pagi Di Hotel Halal.
Kesimpulan Pakej kami ini termasuk ✅Airport Transfer ✅Hotel 3 Star ✅Private Transport + Supir ✅Sarapan Pagi
Tidak Termasuk ✅Tiket Flight ✅Lunch Dinner ✅Entrance Fees

Jom whatsapp www.wasap.my/60173597507 untuk maklumat lanjut

#bali #jomkebali #pakejbali #pakejbalimurah #baliakudatang

During lunch on puasa day..hehehe..#jomkebali

Siapa kata di bali membosan kan? bukan setakat pantai dan pulau sahaja yg cantik, malah yg menyintai keindahan bersantai di tepi sawah pun dah cukup menyenangkan.
#tips cuba try makan bebek/itik mereka di Omah Apik, Pejeng Bali.
#jombercuti #jommelancong #jomkebali #bali #percutian #percutianmurah #bercuti #melancong

#SEWASUPIRBALI
________________________________.
. ☑ IDR 350k = RM 105

New Car :
- Toyota Grand New Avanza
- Suzuki APV
- Suzuki Ertiga
- Daihatsu Grand New Xenia
- Daihatsu Luxio
- Nissan Grand Livina Capacity = Max 7 Person.

________________________________.

PRICE IS PER CAR PER DAY INCLUDE : ☑ Comfortable Car
☑ Driver / Guide
☑ Minyak Petrol
☑ Parking Fee
☑ Mineral Water
☑ Insurance
______________________
Easy Booking (24 Hours) :
Call / Text / Whats_App

Dewie : +6285351266666
Ekow : +6282333466666

www.balishanditour.com
#bali #supirbali #supirmuslimbali
#jompibali #jomkebali #jommelancongbali
#balishanditours .

Wow... What a moment this is... Will never appear again... Perghhh... Sentimental pic... #reunion #jomkebali

Jom Bali!!! Tarikh flexible..Ikut suka korang la nak pegi beli..Tak perlu ramai ramai pon..Cukup 2 org je da dapat harga ni..Private Trip hokeyhhhh~ *pembetulan skit..harga honeymoon pakej tu RM990..telebih 9 pulak 😅

Whatsapp Diya 017367001

4D3N Bali (PAKEJ RM590) ----------------------------
DAY ONE : - pick up airport - Dinner ( own expenses ) - Check in hotel - Free and easy

DAY TWO :
- pick up hotel at 09.00 wita
- Tg. Benoa watersport ( personal activity)
- lunch - Pandawa beach
- Uluwatu temple ( kecak dance, personal activity )
- Romantic candlelight dinner at Jimbaran bay
- Back to Hotel
- Free and easy

DAY THREE : - pick up hotel at 09.00 am
- Barong dance ( personal activity )
- Kintamani
- Lunch - Kopi garden
- Tegalalang
- Dinner - back hotel

DAY FOUR : - pick up at check out time
- lunch - tanah lot ( personal cost )
- water blow
- light meal - transfer to airport 2 hour before
Harga included : - Hotel 3***
- breakfast
- lunch - dinner - entransfee
- transport
- mineral water

Harga excluded :
- personal shopping
- personal activity
- Flight ticket

#cikdiyasitravelagent #bajetbiasabiasatripluarbiasa #pakejcutimurah #jompergibercuti #jalanjalanoversea #cutimurah #cutibajetmurah #sayajualpakejcutimurah #sayajual #pakejbalimurah #jomkebali #jompergibali #balimurah

Part 2 💕✈ Bali, Indonesia ..
📷 4D3N Private Bali & Lovina Trip 📆 14 Jan - 17 Jan 2017
Jom ada yg berminat.. plan holiday korang ke Bali 💭✈..
=====================
Hubungi kami bagi keterangan lanjut..
✉ mbtamiri@gmail.com
📲 085414336 (office), 412449 (office),428779 (office) , 0193669779 (whatsapp only)
#miriborneotravel #travelagent #miri #bali #indonesia #wonderfulindonesia #sarawakagent #malaysia #jomkebali #pakejpercutian #letstravel#letsexplore #kecakdance #uluwatu #melastibeach

MOST RECENT

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

Nampak tak big boss Kak Bee buat promotion meletopssss itu? .

Kak Bee letak link kat bio, korang tinggai klik je tau. Jangan lupa like page facebook Transbillion Travel & Tours Sdn Bhd. .

#PAKEJTBTT #pakejmurah #pakejmelancongmurah #jomkebali #jomkebandung #jomjalankorea #jomkejogja

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur # #teamjayatravel #jayatravelholiday #jayatraveltour

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur

JOM SHOPPING SAMBIL JALAN JALAN KOTA BANDUNG YUKK .. MURAH MURAH MURAH
HARGA BERBALOI SANGAT

HARGA PAKEJ BANDUNG MURAH 3N 4D RM253/PAX 2N 3D RM182/PAX
PAKEJ TERMASUK : - 🏨HOTEL 3N 4D / 2N 3D - 🚗 TRANSPORT INCLUDE : PARKING , MINYAK , DRIVER - ❄AIR CONDITIONED TRANSPORT
TAK TERMASUK : ❎ Flight ticket ❎ Meals ❎ Entrance ticket

Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih .
Booking Contact Us :
Whatasapp : +6281224180870
Instagram : @Pakej_bandung_murah_
Facebook : Kereta sewa
FB Page : Pakej Murah Bandung

#Supirbandung #tourbandung #driverbandung #pakejmelancongmurah #pakejbandung #pakejbajetbandung #pakejmusimsejuk #pakejmelancongbajet #jomkebandung #pakejpercutianjimat #jomkelombok #jomkebandung #jomkebali #sabah #selanggor #pahang #johorbahru #kualabelait #kualalumpur #kedah

Most Popular Instagram Hashtags