[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jomdate

164 posts

TOP POSTS

Happy 20th birthday partner in crime! πŸ’•πŸ’• May Allah bless you always. Thanks sebab ceriakan hari hari aku dekat seseri, partner tido dalam kelas, partner gosip tengah malam, partner outing bila kau lapaq pizza. Kau menceriakan hari aku dengan slang kedah kau ha. Hehehe, ingat masa kita gaduh aku gi tulis essay bapak panjang kat kertas pastu aku baca kat kau belakang locker kau? Pastu sesama nangis. Hahaha tu je sekali aku turunkan ego aku, kau je tau. Sila bersyukur πŸ‘­ pape pun aku sayang hang naaa!πŸ’ž Have a blast on your birthday!πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽˆ #jomdate

Another special shoutout for the month of October. Happy Birthday CM @ayu_fariza !!!!!! Semoga sentiasa di dalam lindunganNya , diberkati dan di rahmati dgn kesihatan yg baik dan rezeki yg murah. Enjoy ur day mu!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ we love u much much!! #JomDate #aaronators #aaronatorsCM

Asal mata awak macam tuπŸ˜‚macam nk makan orang dah alya ni.
#jomdate
#manjangalahbaby

Ok nk story la skit. Semalm g keluar gan mamat ni. Sbbkn dh lama x melawa sy dilebel terlebih plak. Pape pon tq kat tudong sbb x wat hal elok terbentok. Hahaha tp ayat yg sy x leh tahan gan mamat, die kata "awak nmpak lain x mcm selalu, dgn baju n style ni" hello sy selalu kerluar dgn die dgn pkai baju tu boleh plak die kata mcm tu. Hahahaha pape pon tq sbb teman sy g KL Central hingga Time Square walaupon x rancg. Heheheheh tqsm.

#stillbefriend #shopping #jomdate #23.2.2017

Yeay esok cuti, jom kluaq date, pidot lanja 😘
#teamrayakedah #esokbaruraya #jomdate #iphonephotography #iphone6splus

Dins🍽 #3rdsyawal #raya2k17 #rayalg #jomdate 😘

Hi tea.... Only me 😝😝😝😝 #jomdate #hehehehe

muka penat hadap lappy minggu ni.. dah serah tugas kerja da.. ni siapkan kja org lain.
#penatpenatpenat
#jomdate
#movie
#karaoke

MOST RECENT

Asal mata awak macam tuπŸ˜‚macam nk makan orang dah alya ni.
#jomdate
#manjangalahbaby

Sorang pergi inshaAllah ramai lagi yang datang.

Tak semua orang suka kan kita.
Takpa biarkan.

Yang penting kita suka dengan apa yang kita buat 😘
Happy
Sabtuday#jomdate

Percubaan kali pertama untuk gajet yang terbaru ini. Terima kasih kepada yang menyayangi kerana memberikan gajet idaman ini.
Seharusnya kita berdua selamanya
Yang kau kata dulu
Seperti yang tertulis untukmu
Hati engkau tak seperti dulu
Lihat hatinya
Ku fahami
Kemahuan itu
Andai waktu dapat kembalikan masa waktu dulu
Semasa kita bersama
Jangan datang segala derita
Dalam hidup kita.. #ByeBalikDuluDeh #Novelku #Diariku #Nukilanku #AndaiWaktu #JazzTerbang #IronicHiybrid #HuaweiJerr #GulaiAyamUbi #RotiJala #SajaMasak #RinduKamu #PleaseJanganSenyap #JomKluar #JomDate #OwhhAkak #RestTime #PuYauPau #CiaCiaCia #muahciked😘 #Abg #urmmm #AqifOioioi #UsahGundahGelana #BukanDia #Aummmm #EntahBerapaLama #UntungSangat #TerimaKasih #HadiahKonvo

Most Popular Instagram Hashtags