#jomcantik

MOST RECENT

KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS??
.
✔ MenCERAHkan warna kulit
.
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT!
.
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
✔ Merawat KULIT KUSAM!
.
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
.
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Salam dan Hi #pinkypinkbabe & #pinkypinkydude haha💖
Mesti ramai nak tau dan tertanya-tanya apa Kandungan Bahan Sabun Collagen+Vit C Pinky!Pinky! kan!
.
Meh sis share uolsss #love
💖 Glycerin Soap Membuang daki dan kulit mati, mengurangkan jerawat
💖 Collagen mencerahkan kulit, memberi kolagen, kurangkan garis halus
💖 Vitamin C Menambahkan elastik kulit dan Anti-Keradangan
💖 Rose Extract Menaikkan Aura Seri Wajah dan Mengimbangi Tona Muka
💖Vitamin E Anti-oksidan & memudarkan parut

dan banyak lagi kebaikannya!
.
PEMBELIAN
Hanya boleh didapati dari Agent-Agent Pinky!Pinky! sahaja
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah#sitisarah #shuibsepahtu#assalamualaikum #malaysia#kualalumpur #artismalaysia #cantik#cantikskincare #nakcantik #jomcantik#putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual#sayajualmurah #bazaaronline#bazaarpaknil #lokalah #sayajualonline#followme #beauty #beautiful#onlineshopping #malaysiaonlineshop#agentwanted

KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS??
.
✔ MenCERAHkan warna kulit
.
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT!
.
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
✔ Merawat KULIT KUSAM!
.
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
.
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

SHINY GLOW
WHITENING SOAP

UTK MENCERAHKAN & MENGHALUSKAN KULIT 😘
KESAN SEAWAL 3 HARI 😍

Xperlu nk bazirkan duit beli produk mahal² 😆 sbb shiny glow RM 20 je & kesan superbest 🤩

Hye semua 😘

Sape yang nk kulit putih,cerah gitu sebelom raya ..mehh ws syaz 💕 dengan bermodalkan rm20 jee confirm jatuh cinta

Shiny glow sesuai utk girl & boy..takkan laa girl jee nk cantik kan.. Boy pon mesti nk jaga skin 👍🏻 macam retis

Siapa nak syaz bantu? Boleh sangat ualls. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.

WHATSAPP "SGWS" ke

011-57758954

#syazilabeauty #shinyglowwhiteningsoap #testimonisgws #sayajual #sayajualsgws #gosokgosokputih #putihseawal3hari #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #gosokgosokcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

SHALICIOUS .
Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕
.
Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat.
.
First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Apa beza Brightening Series Whitening & Moisturizing Cleanser ni dgn pencuci wajah lain? .
Ia membersih wajah secara menyeluruh dan membantu mencegah pigmentasi. Paling penting, BRS Cleanser ni bantu menyingkirkan segala kesan kekotoran & pencemaran pada wajah tanpa merosak atau menanggalkan hydrolipidic film
.
Apa ‘hydrolipic film’? ‘Hydrolipic film’ adalah ‘film’ yang melindungi keseluruhan permukaaan kulit wajah kita, terhasil daripada peluh, sebum dan air yang terdapat pada wajah. Fungsi ‘film’ ini adalah sebagai ‘benteng pertahanan’ daripada serangan & jangkitan bakteria. ‘Film’ ni penting untuk mengekalkan keanjalan dan kelembapan asas kulit
.
Tanpa ‘film’ ni kulit akan mudah terdedah pada pencemaran luar. . BRIGHTENING SERIES WHITENING & MOISTURIZING CLEANSER RM33.00 (ahli RM29.70).
.
📲 Ws 011-16597431
.
#sendayutinggionline #brscleanser #sendayutinggi #uvcream #sendayutinggi #skincarestep #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggiipoh #sendayutinggiperak #sendayutinggitapah #jomcantik #mukacantik #ipohmali #ipoh #gopeng #murahmurah #dramasangat #sayajual #paidreviewmurah #paidreview #beautty_perak

Assalamualaikum dan selamat pagi semua 🤗🤗🤗
-
Wahh happy semacam nampak dan consume #gscmimpimika ke sebelum sarapan pagi ni? 😍😍😍 JANGAN lupa makan dulu 2scop Glow Skin Collagen baru boleh saparan pagi.
-
Alhamdulillah sesiapa yang ambil tindakan yang untuk merawat kulit muka anda dengan produk dari #mimpimika dia adalah seorang yang membuat pilihan yang BIJAK ☺️👏☺️👏. -
InshaAllah dengan #serummimpimika & #gscmimpimika dapat merawat kulit muka anda dengab baik. -
Tunggu apa lagi? Bertindak dengan lebih cepat dengan grab #serummimpimika & #gscmimpimika untuk mendapat kulit muka yang cantik 😘😘✨✨
-
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika #kekechallenge #codtemerlohmentakab #codupsi

Selamat ke pakai SeriSoap ni? Lulus KKM ke SeriSoap ni? Soalan dan kerisauan yg selalu org tnya kpd kami.
.
Don’t worry ya. SeriSoap lulus KKM tau.
.
Blh guna dgn senang hati & confident😘
.
Jom dapat kan segera 😉
Whatsapp 0194987394 now!
.

#feedbackserisoap #alifvengers #teamalif
#serisoap #produkkecantikkan #seribeuty #serigroup #jomcantik #kongsirezeki #tomato #chiaseed #grapeseed #alifTeega #401production #serisoapgempak #murah #berkualiti #dipercayairamai #berbaloi

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Sapa kata #DianzVitamin untuk jadi peloles aja? #DianzVitamin pun boleh kurangkan resdung tau! 😯 .
Rm90/60 biji
Boleh tahan dua bulan
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 0164007440😊
.
#DianzVitamin
#DianzVitC_E
#Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
#teamdianzaishah
#opendropship

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

💗SHALICIOUS BEAUTY 💗
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Goodm morning 💕
.
Jangan lupa consume bfor breakfast ok sayang! Pd sesiapa yg belum cuba !!! meh cuba kalau dh cuba mesti nak lg!!!
.
🧕🏻 TRUSTED AGENT MIMPIMIKA (MMTA004)
📲 010 2454619
🚗 KL/SELANGOR (Story Highlight)
.

#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

💗SHALICIOUS BEAUTY 💗
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

💗SHALICIOUS BEAUTY 💗
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual

Most Popular Instagram Hashtags