#jombuatsamasama

MOST RECENT

Orang yang berjaya sentiasa menjaga hati & mindanya. Perkara utama adalah menambah nilai kepada orang ramai, bukannya menilai orang ramai 😎😎
#projectceo #infiniti7 #geng5angka #genuineplatform #surytheceo #jombuatduit #jomberubah #jombuatsamasama

Tips Diet untuk mereka yang sedang berjuang untuk jadi lebih sihat πŸ˜‰
.
Apa nak buat bila rasa lapar?
.
1. Jangan terus makan. Pergi minum air kosong dulu segelas.
.
2. Tunggu jap dalam 10min.
.
3. Haihh lapar lagi? Pergi bancuh black coffee (no sugar!) ataupun Min Kaffe better sebab boleh terus buat korang rasa kenyang. .
4. Tunggu lagi dalam 10min.
.
5. Haaaa lapar lagi?
.
6. Hmmm pergilah makan ye!
.
Tapi jaga-jaga calorie intake ya kawan-kawan
.
Moga bermanfaat.
.
#TipsDiet #SKKProgramme #ExAuditorPunNakKurusJuga #JusPecahLemak #juslangsing #ubatkurus #ubatdiet #Jomkurussecarasihat #jombuatsamasama #agendiperlukan #AgenSKKKualaLumpur #AgenSKKDamansara

Assalamualaikum & Selamat Pagi..
Yaa Allah !
Sesungguhnya Engkau Maha Pemberi dan Pemilik semua pintu rezeki,
Pembuka segala pintu2 rezeki,
Bukakanlah sebaik2 pintu2 kebaikan dan rezeki kepada kami...
Aamiin , Aamiin , Aamiin ,
Yaa Rabbal Alamien

#projectceo #geng5angka #infiniti7 #genuineplatform #surytheceo #jomberubah #jombebashutang #jombersaraawal #jombuatsamasama

All ready for Diamond Night πŸ’ŽπŸŒƒ
.
Celebrating fellow #G8Preneurs for their achievements on making RM180k, RM720k sales & car fund too.
.
Congratulations all achievers!
.
#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#UsahawanProdukOrang
#jombuatsamasama
#BerniagaGayaPIN
#G8Unity

Tengok apa yang CDM Fen pakai tu..
.
Haaa lelaki pun boleh ber #WaistNipper ok. Jaga tulang belakang & biar perut tak buncit 😜. Jom kita #SKKDance pagi ni 😘

#IrdaIdris
#ExAuditorJualCorset
#ExAuditorPunNakKurusJuga
#SKKProgramme
#premiumbeautifulcorset
#bengkungtulangbelakang
#korsettulangbelakang
#BerniagaGayaPIN
#jombuatsamasama
#Jomkurussecarasihat
#SetKomboKurus

Marilah tidur. Esok nak ke #SKKDance so kena rehat betul-betul dulu.
.
Risau gak kot esok ada yang pengsan sebab dah lama tak exercise. Haha dah la berat cemana lah orang nak angkat.
.
Tu salah satu faktor kenapa Irda nak turunkan berat. Risau takut orang panggil kren nak angkat kita πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jangan cakap ketakutan Irda ni tak logik ok!
.
#IrdaIdris
#ExAuditorPunNakKurusJuga
#SetKomboKurus
#SetSusut10kg
#setkempisperut
#BerniagaGayaPIN
#jombuatsamasama
#jomkurussamasama
#kurussecarasihat
#ubatkurus
#juslangsing
#jk1m
#skkdamansara
#AgenSetKomboKurus
#agendiperlukan

The Secrets To Success

Work While They Sleep
Learn While They Party
Save While They Spend
Live Like They Dream

surytheceo.wordpress.com

#projectceo #infiniti7 #genuineplatform #geng5angka #jombebashutang #jombuatsamasama

Part 1

Sebelum ni kalau lapar malam2 mesti request kat Encik Suami untuk buatkan supper. Kadang dia buat burger ke, maggi ke, melayan isteri dia ni. Tu yang berat tak reti2 nak turun tuπŸ˜‚. Tapi sejak ber #SKK ni, bila rasa lapar malam, just shake je #ShakeMe & #MinKaffe. Terus settle rasa lapar dan boleh tidur dengan gembira. 90kcal je Shake Me tu tau kalau nak compare dengan supper yang tak sihat dalam 400 ke 500 kcal tu.

So malam ni, Haiqal kata dia nak tolong shake untuk Mommy, hence the short video. Thank you anak bujang. Dah boleh harap dah πŸ˜‰

So pada kawan-kawan yang ada masalah yang sama macam Irda, asyik nak mengunyah ajo dan nak turunkan berat juga, jom kita try #SetKomboKurus ni. Lagi pun sekarang Irda ada buat #10DaysChallengeSKK ni. Pemenang dapat loket emas kot. Susut badan dapat, loket emas dapat. Kegembiraan berganda kot! πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #IrdaIdris
#ExAuditorPunNakKurusJuga
#Jomkurussecarasihat
#jomkurussamasama
#langsingdengansihat
#AgenSetKomboKurus
#AgenSKKDamansara
#AgenSKKKualaLumpur
#jombuatsamasama
#iguideyou
#buatsampaijadi
#lifegoal
#plussizemalaysia
#ubatdiet
#ubatkurus
#juslangsing
#jk1m
#BerniagaGayaPIN

Part 2

Sebelum ni kalau lapar malam2 mesti request kat Encik Suami untuk buatkan supper. Kadang dia buat burger ke, maggi ke, melayan isteri dia ni. Tu yang berat tak reti2 nak turun tuπŸ˜‚. Tapi sejak ber #SKK ni, bila rasa lapar malam, just shake je #ShakeMe & #MinKaffe. Terus settle rasa lapar dan boleh tidur dengan gembira. 90kcal je Shake Me tu tau kalau nak compare dengan supper yang tak sihat dalam 400 ke 500 kcal tu.

So malam ni, Haiqal kata dia nak tolong shake untuk Mommy, hence the short video. Thank you anak bujang. Dah boleh harap dah πŸ˜‰

So pada kawan-kawan yang ada masalah yang sama macam Irda, asyik nak mengunyah ajo dan nak turunkan berat juga, jom kita try #SetKomboKurus ni. Lagi pun sekarang Irda ada buat #10DaysChallengeSKK ni. Pemenang dapat loket emas kot. Susut badan dapat, loket emas dapat. Kegembiraan berganda kot! πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #IrdaIdris
#ExAuditorPunNakKurusJuga
#Jomkurussecarasihat
#jomkurussamasama
#langsingdengansihat
#AgenSetKomboKurus
#AgenSKKDamansara
#AgenSKKKualaLumpur
#jombuatsamasama
#iguideyou
#buatsampaijadi
#lifegoal
#plussizemalaysia
#ubatdiet
#ubatkurus
#juslangsing
#jk1m
#BerniagaGayaPIN

Dalam banyak2 benda penting dlm project ceo ni, ada satu perkara yg paling penting yg kita tak boleh tidak mesti kena ingat selalu. β€œPERCAYA”

If kita sendiri x percaya dengan apa yg kita buat, kerjaya yg kita pilih kerjaya yg kita lakukan harini, sampai ke sudah xkan berubah dah masih di takuk la sama.
PERCAYA β€’ BUAT β€’ DAPAT

surytheceo.wordpress.com

#projectceo #geng5angka #infiniti7 #surytheceo #jombuatsamasama

Most Popular Instagram Hashtags