[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jombuatsamasama

MOST RECENT

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Selamat Bekerja & Semoga Dipermudahkan Segala Urusan 💯
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA 💯
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !!
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆
.
#jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Selamat Bekerja & Semoga Dipermudahkan Segala Urusan 💯
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA 💯
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !!
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆
.
#jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Selamat Bekerja & Semoga Dipermudahkan Segala Urusan 💯
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA 💯
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !!
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913
📲Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆
.
#jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

Fokus
.
Beri
Beri
Beri
Dan terus memberi
.
Nak berjaya kena jayakan orang lain.
.
Kena bagi mereka ilmu
Kena tunjuk mereka cara
.
InsyaAllah dengan ilmu dan cara, kalau buat dengam betul, pasti ada hasilnya.
.
Bila mereka berjaya, di situ tercipta kejayaan juga buat kita.
.
Teruskan usaha, tanamkan impian, pasti jadi kenyataan.
.
#irdaidris #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #UsahawanProdukOrang #akupastiboleh #jalanterus #G8Unity

Alhamdulillah.. settle sesi tuition dengan my darling partners @azlianaadnan & @wawa.y_da pagi tadi.
.
Sempat cover bab impian, business strategy & free marketing di FB tadi.
.
So masing-masing ada homework sebab Khamis nak tengok update cemana.
.
Yang mana free Khamis jom lah sama-sama kita belajar cemana nak buat blog pula. Roger ok.
.
#irdaidris #bisnesonline #tuition #businesscoaching #personaltutoring #jombuatsamasama #bisnesbermentor #g8unity #berniagagayaPIN #sideincome #peluangbisnes

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Mulakan pagi anda dengan senyuman 🌞
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !! Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆🏻 #jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

Impian biskita untuk mendapatkan kulit muka Berseri, Gebu, Halus dan Cerah bagaikan Seri Pengantin pasti akan tercapai selepas mengamalkan minun BBplus Collagen. Sebab apa?

BBplus Collagen bertindak:
MEMULIH - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah.

MEMBINA - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida.

MEMPERBAHARUI - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru.

Secara ringkasnya BBPlus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengGANTI dan memBINA semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan.

Hasilnya nanti kulit biskita akan menjadi;
1. Berseri dan cerah
2. Lebih anjal dan tegang.
3. Halus, gebu dan lembap.
4. Kurang garis halus dan kedutan.
5. Lebih cepat sembuh dan pulih.
6. Kurang kesan kerosakan akibat
sinaran matahari.

Sebelum atu kitani kena ingat, minum BBPlus inda akan tarus ada perubahan. Kecuali biskita konsisten amalkan minum tiap pagi sebelum sarapan dan minum sebelum makan tengahari. Dalam masa 3 bulan baru ada nampak perubahan.

Kenap pulang 3 bulan baru ada perubahan?
Seperti di atas, BBPlus mangambil masa bertindak untuk MEMULIH, MEMBINA dan MEMBAHARUI sel-sel kitani.
Jadi macam mana? Mau alami sendiri kehebatan BBPlus Collagen?

Lakas tah DM/Whatsapp+6738909849

#BBPlusCollagenSeriPengantin
#agenSahHaiOBrunei
#jombuatsamasama
#3sgdolomitegroup

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Mulakan pagi anda dengan senyuman 🌞
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !! Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆🏻 #jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

Throwback siang tadi. Thank you Mommy CDM @cikcida sudi luang masa gosok-gosok anak kita. .
Tahniah juga kat @wawa.y_ida sebab ambil peluang sama-sama dapatkan strategi dan amanat daripada mentor.
.
Best kan bisnes bermentor ni. Kita takkan dibiarkan seorang diri, sentiasa ada yang akan tarik tangan kita dan bantu monitor kita. .
Bila ada yang tersasar akan sentiasa ada yang menegur dan bawa semula ke landasan yang betul. .
Cuma kita lah yang kena sentiasa letak diri di bawah bila ditegur dan diajar. Bila ada yang menegur bersyukurlah. Itu tanda ada yang ingat dan sayang. .
Jangan sesekali rasa diri hebat, sebab bila ada sekelumit pun rasa kita hebat, susah untuk kita terima dan ambil pengajaran.
.
Okeh, jom rehat dulu. Esok ada appointment lagi. Nak pakaikan Premium Beautiful Corset kat sepasang suami isteri. Ha cemana suami isteri boleh pakai PB? Haa esok Irda cerita ok. Selamat malam semua!
.
#irdaidris #personaltouch #ogroup #bisnesbermentor #jomberniaga #g8unity #autopilotincome #jombuatsamasama #sideincome #peluangbisnes #peluangniaga #rakanniaga

CONGRATULATIONS TO ALL #G8UNITY ACHIEVERS!!
.
Jom ramaikan lagi achievers untuk February!
.
We are powerful
We are beautiful
We are in charge
.
********
.
Diamond Sales Manager (>180,000 PV)
1. Cikna Azlina
.
Senior Sales Manager (>60,000 PV)
1. Arif Affandi
2. Aien Zakaria
.
Sales Manager (>20,000 PV)
1. Siti Murni
2. Dr Nurzafirah IIias
3. Syu Saidi
4. Norul Payanti
5. Disa Jumani
6. Mahizatul Asma
7. Ira Ayiera
8. Ainiey Ayumie Othman
9. Noor Aqilah
10. Ana Farhanah
11. Nor Aina Zaini
12. Ros Mira
13. Nur Juliana
14. Aliaa Razali
15. Fatein Ab Rahman
16. Arwina Mohamed Abas
.
#Congratulations
#jombuatsamasama

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera , Mulakan pagi anda dengan senyuman 🌞
.
Jom tambah income bulanan dengan jual topup 💰SAMBIL STUDY DAN KERJA
💰TAKYAH SUSAH2 CARI KEDAI
💰DISCOUNT UNTUK TOPUP SENDIRI
💰DAFTAR PERCUMA
💰ANYTIME , ANYWHERE
💰DAFTAR DALAM MASA 5 MINIT

Kita jual topup bukan jual simkad , setiap orang guna smartphone n ada simkad
Daftar percuma sekarang !! Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913
Wassap- 0173296913

Malas save nombor ?Tekan link di bio 👆🏻 #jombuatduitlajulaju #jombuatduit #incomepasif #jombuatsamasama #jombuatbisnes #jombuatbaik #jombuatduitraya #incomeharihari #incomebesar #tambahduit #tambahduitpoket #jualtopup #daftarpercuma #jualtopupmurah

Dialah mentor
Dialah adik
Dialah sahabat
.
Thank you for your time tadi Mommy @cikcida . InsyaAllah esok kita jumpa lagi ok. Kali ni dengan partners sekali.
.
Ps: hmm baju tu nak kena alter nanti. Besar gedobos dah 😂😂
.
#irdaidris #personaltouch with #mydarlingmentor #g8unity #peluangniaga #sideincome #jombuatsamasama

Itu bukan tidur ok. Itu sedang fokus namanya 😂
.
Fuhh fuhhh..
.
Contraction rasa haaa.
.
Baru selesai kena mandrem dgn Mak Bisnes kita CDM @cikcida untuk buat sales RM300,000 bulan ni!
.
Bismillah Lets Go! 💪🏻
.
#irdaidris #PTsession with #mydarlingmentor #monthlytargetsetting #berniagagayaPIN #g8unity #jombuatsamasama #usahawanprodukorang

Assalamualaikum & selamat pagi sahabat kesayangan 😊
.
“The strongest ACTION for a woman is to LOVE HERSELF, BE HERSELF and SHINE among those who never believe she could”
.
Let’s get up and prove ourselves 💪🏻
.
#irdaidris #motivationquote #berniagagayaPIN #usahawanprodukorang #G8Unity #jombuatsamasama @bajiwoastudio

Alhamdulillah.. settle business sharing tadi. .
Seronok tau #berniagagayaPIN ni. Sambil kita share kebaikan berniaga, kita dapat kawan baru juga. .
Tak kesahlah client tu beli #PBCorset ke, product kecil ke, start bisnes or jadi customer aje pun, insyaAllah silaturrahim tu kita jaga.
.
Seronok kan, sambil bisnes sambil tambah kawan. 😊😊
.
Ok now, jom kita lunch. Lunch appointment pula lepas ni.
.
#irdaidris #g8unity #jombuatsamasama #peluangniaga #peluangbisnes #sideincome #sayapakaisayajual

View dari rumah client. Damainya rasa..
.
Cantik kan view? Siap ada infinity pool lagi. Seronok share bisnes dengan view gini 😊
.
#irdaidris #businesssharing #g8unity #berniagagayaPIN #jombuatsamasama #peluangbisnes #peluangniaga #sideincome #autopilotincome

Assalamualaikum semua.. selamat pagi..
.
Ramai yang selalu menunggu waktu terdesak untuk mula melakukan sesuatu tapi percayalah, waktu kita terdesak bukan waktu yang sesuai untuk bermula. .
Mula sekarang, masa kita sedang berada dalam keadaan selesa. .
#irdaidris #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #G8unity #jangantungguterdesak

Hai selamat pagi, sudah mandi ke belum? Hehe..Ena mau tanya, selalu lepas mandi ada perasan rambut biskita gugur? Terutama lepas keringakan rambut atau masa lepas besisir? Kalau diputik sampai kali seganggam, atu baru di lantai, balum lagi yang masih melakat arah sisir. Aduiima mambari ijap banyaknya 😨

Kalau ada mengalami situasi atu why not biskita cuba gunakan Shampu Marine Essence Garam Buluh, untuk mengurangkan rambut gugur. Buat masa yang sama shampu ani dapat merawat rambut biskita supaya lembut dan cantik, akar rambut pun kuat dan hasil ramuan shampu atu tah yang buat kulit kepala sihat daripada kelemumur, gatal atau bekutu.
Apa nya orang, Shampu Garam Buluh kali ah..Bisai ni 👍👍 Sudah tah biskita mencuba? Balum? Bah kalau balum cuba PM/Whatsapp:
+6738909849
#shampuMEluarbiasa
#agenSahHaiOBrunei
#jombuatsamasama
#Bisnesonline
#3sgdolomitegroup

Saya Usahawan Premium Beautiful Corset
.
Tak pernah langsung terfikir dalam hidup yang satu hari saya akan berniaga. Apa lagi berniaga Corset!
Yelah, dah la badan debab kan, ada hati nak jual corset 😋
.
Kadang bila orang tanya kita ni kerja apa, memang orang akan pandang atas bawah atas bawah bila Irda kata Irda jual corset. Kena cakap “Janganlah nampak terkejut sangat. Dulu saya lagi besar tau! Ha ni tengok saya dulu cemana (kena tunjuk on the spot testimoni diri sendiri barulah orang tu percaya sikit ☺️)
.
Yelah, Irda faham, pandangan orang kan. Kalau jual produk skincare, muka mesti nak kena licin dulu, baru orang percaya awak pakai produk awak tu, walau pun sebelum produk awak keluar, awak dah cucuk sana sini cantikkan muka 😂. Betul tak? .

Memang Irda ada banyak lagi lemak-lemak yang nak dinyahkan dari badan, tapi takkan nak tunggu badan macam Duta SHOM @missfazura baru boleh nak pasarkan #PremiumBeautifulCorset ni pada orang lain. So sementara kita nak dapatkan badan idaman, badan fit dan sihat, Irda kongsikan dulu pada kawan-kawan semua kebaikan #PBCorset ni yang pada Irda setiap wanita perlu ada at least sepasang!
.
Jangan ingat nak pakai #PBCorset ni sebab nak nampak ramping je. Salah tu.. #PB ni ada banyak sangat manfaat untuk kesihatan juga. Contohnya kalau kawan-kawan nak pakai #korsetajaib ni untuk nak susutkan badan, insyaAllah postur badan akan terjaga, tulang belakang akan jadi tegak, sakit pinggang & sakit belakang boleh berkurang. Makan pun ala kadar sahaja sebab PB akan grip perut kita so takleh pun nak melantak tahap dewa. Haa best kan? Tu baru sikit je kebaikan #korsetramping ni ok.
.
Saya nak jadi problem solver. Irda sendiri dah rasa feel dan kebaikan berPB ni, sebab tu Irda berani nak rekemen pada semua. Irda yakin bila kita add value pada hidup orang lain, Allah pun akan beri kita balasan setimpal. InsyaAllah Amin...
.
So jangan tunggu lama-lama tau. Lagi cepat kawan-kawan pakai Premium Beautul, lagi cepat kawan-jawan akan rasa perubahannya. Serious Irda tak tipu.. click je link kat profile tu ok
.
I’ll be waiting 😊
.
#irdaidris your #PremiumBeautifulExpert
#jombuatsamasama #ootd #photoshoot @bajiwoastudio @misclaire.boutique #g8unity

Most Popular Instagram Hashtags