[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jombalikkampung

6725 posts

TOP POSTS

Sy dah on the way balik kampung... tp tak berapa nak kampung sgt la... sbb atuk sy duduk apartment.. Safe journey untuk semua yg dh bergerak ke kampung.
#jombalikkampung
#withmrhanin
#esokraya

Pencapaian terbaik semester ini bila ramai kata aku makin matang.
.
Seriously,i feel honour to hear that! It is amazing! Sepanjang 3 tahun menjalani kehidupan pelajar ijazah ini. This is first time i become a very good listener to all of my friend. And i be more thankful when people said " I feel positive vibe when you listen to my story".
.
Syukur,pengalaman jatuh bangun,gaduh orang sana sini,hilang orang kesayangan.Now,here me now!Being happy,being positive and be grateful for everything. Thank you kepada semua yang ada dalam sisi gelap dan cerah saya.
#jombalikkampung
#orangkelantanmari

Gerak dulu geng. Jemput datang raya nanti ye
#teambalikmelaka
#alorgajahian
#jombalikkampung

Ok Papa Farish dh servis kete untuk balik Kg raya dah tau!!!!
berhati-hati di jalan raya!!! ingatlah orang yang tersayang😘
.
.
#comingsoon
#sayangpapasayarayatak
#jombalikkampung
#jumparayananti

Last day working...mood raya datang dahhh....
#nakbalikkampung #nakbalikganu #syawal2017 #syukurselalu #jombalikkampung

Bismillah
Kuala Terengganu - Segamat - JB
Moga selamat sampai..
#jombalikkampung

Rindu sesangat pd abah, makcik, adik beradik.. anak2 saudara.. cucu2 saudara... family is ur everything! 👪 ❤ ur home 🏡 too... Hopefully hari raya haji ni dpt balik lah 🙏 Paling sayu bila rindukan arwah mak 😢

#rindumykesayangan #myfamily #myblood #sapersuhdokjauh2 #jombalikkampung

MOST RECENT

Bismillah
Kuala Terengganu - Segamat - JB
Moga selamat sampai..
#jombalikkampung

❤thanks adik rabiatul😘
.
#jombalikkampung 😎

SALAM MAAL HIJRAH...
#salamjumaat
#jOmbalikkampung

habih hipster dah ni
#jombalikkampung

btw seluar besar hipster tu from @akhawat.aor ! 😊✨

Tada....... 🤗🤗🤗🤗❤️
Siap jugak mini project utk benda ni.
Nampak simpel, tapi perlukan masa melayan kayu, base die, kaki,ribbon,hot glue gam....
Total cost>> Rm50+/-
* Mahai time beli rumput tiruan je. Utk 5set (31cmx31cm) dah Rm28..
Tu pon dah habis murah lepas aku bodek baik punya pekerja kedai bunga area Sungai Buloh tu.. 😂😂
#MiniProject #BekasHantaran #SajeSuka2 #ComingUpNextProject #JomBalikKampung #SelamatBercuti

Most Popular Instagram Hashtags