#johorbahru

983201 posts

TOP POSTS

Jemput makan... bismillah.with my good friend @ernakharina
#dulanglimacafe#johorbahru

Monoshock Ohlins Copy 135lc & Y15zr
Condition : New
Part : Made in Thailand **Still Perfect.. Price:Rm390
Shipping cost:free
Phone number:0177887426**Whatsapp
My name:Pojie
Interested Pm/Whatsapp me.. .

#daeng #thaiparts #thailandparts #racing #daengsai4 #sellerthai #thailand #spark135 #dragbike #racing #fast #throttle #jb #sellerthaijb #feedback #feedbackcustomer #sayajual #seller #johorbahru #lc135 #135lc #yamaha #whatsapp❌only

ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat :
JOM CALL NOW👇👇👇
📲 whats app : +60 10-902 5113
📲 wechat : SIHAT_TINGGI
#igersmalaysia #instamalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #malay #singaporean #malaysiaonlineshop #johorbahru #shahalam #subang #alorsetar #ampang #ayeritam #ayerkeroh #bahau #balakong #banting #batu #batuberendam #batugajah #batupahat

Gigi korang KUNING BERKARAT? BERKERAK? BERKARANG? KUNING kesan dari merokok?
NAK GIGI PUTIH?
NNanti jumpa pakwe makwe kena compain gigi kuning berkerak euwwwwww, jangan risau gais iols ada penyelesaiannya. Iols pun guna product ni, berkesan gais. Seminggu je dah nampak kesan uols! Yang smoker guna ni, 2minggu dah nampak perubahan. Yang non smoker pulak seminggu je gais mcm iols! Bahan yang depa gunakan adalah bahan organik, daripada arang aktif khas untuk membersihkan gigi!

p/s: jangan dm depa sebab takut tak perasan. terus clik link dekat bawah tau😘

CEPAT!! dapatkan segera ubat GIGI Charcoal Whitening. Untuk keterangan lanjut korang whatapp je terusssss sesaat terus Zasssss depa reply
📱wasap.my/6013-7927341/GIGICHARCOALWHITENING
Or u gais follow/like
Instagram : @pemutihgigiarang
Facebook page :@PemutihGigiArangg

#GIGICharcoalWhitening #Johorbahru #PemutihGigiArang #WhiteningTeeth #ArangPemutihGigiMalaysia

MOST RECENT

PANAS PANAS!!!
TESTIMONY 69OIL!!! Senang je kan nak BESAR KEMBANGKAN ZAKAR!!! 💪🏻Hanya Sapu sedikit Sahaja
💪🏻Hanya sedikit Urutan

Zakar Anda Akan TEGAP PADU!!
Perghhhhh rugi lah kalau tak Cuba Bro!!
Upgrade sikit SENJATA tu bagi bini Tersenyum puas😋

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PLAIN RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PRINTED RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PRINTED RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PRINTED RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PRINTED RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

MERDEKA PROMO!!!
.
.🌸PRINTED RIBBON HEADBAND🌸
.
PROMO RAYA RM25/5pcs jimat...jimat...jimat 😍😍😍!!!
.
.
🍁pilihan corak dan warna yang menarik
🍁tali headband yang elastik
🍁size newborn-3tahun
🍁READYSTOCK
.
.
Sempena MERDEKA PROMO cik azil nak buat offer baik punya free postage bagi setiap pembelian RM 50 keatas 🤗🤗🤗 boleh campur campur ya!!!
.
Nak COD area JB pun boleh
.
Cepat whatsapp cik azil sekarang 📲 0137188848
.
#headbandbaby #headband #barangbabymurah #babyexpo #teamdnaz #bazarkarat #johorbahru #dnazheadband
#pakarbabygojes #headbandsingapore #headbandmalaysia #bajurayababy #babygirl #strollerbaby #sayajualheadband #sayajualbarangbaby #headbandbaby #headbandmurah #headbandborong #knotheadbandmalaysia #hairclip #turbanbabymalaysia #kidsfashion #bajubaby #bajurayababy #prewalkershoes #codjb

SEBAIK-BAIK PERMULAAN IALAH DIMULAKAN DGN BISMILLAH...
.
Semoga yg DTG kpd kita dan yg DRPD kita BAIK,,Mulakn dgn lafaz BISMILLAH
.
For booking and inquiries, call your preferred branch:
✔ Bangi - 0387415573
✔ Ampang - 0392055573
✔ Shah Alam - 0355239861
✔ Wangsa Maju - 0341417700
✔ Kota Damansara - 0361446185
✔ Cheras - 0391745573
✔ Melaka - 062313691
✔ Ipoh - 0192325861
✔ Johor Bharu - 072448573
✔ Negeri Sembilan - 066758573
.
#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #sukansea2017 #malaysiateam #seagames2017 #kl2017seagames #malaysiavsmyanmar #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands

Most Popular Instagram Hashtags