#johorbahru

MOST RECENT

Mereka dh berjaya ! Anda bila lagi ? Height CALSIUM & ZINC ni mmg betul2 berkesan ! Tiada side effect . Boleh gunakan Height Up tanpa was-was . Dan anda secara semulajadi akan mnjadi TINGGI ! ORIGINAL! 📱ws :+6017-3586092

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel

"Bila abang cakap abang nak buat macam macam skill malam ni, tapi hakikatnya 5 6 celup dah terpancut pancut.... 😢😢😢"
.
.
.
.
Macam mana kalau orang bagi harapan setinggi gunung dekat korang wahai kaum lelaki dan orang tu musnahkan harapan korang? Sedih tak? Terseksa tak? Nak nangis tak?
Itulah yang bini korang rasa bila korang hancurkan harapan mereka.
.
Jangan macam tu bang, jom dapatkan produk terbaik untuk anda, CANDY B 🍬🍬🍬
Hisap gula gula perisa oren ini sebelum PROJEK! Korang akan rasa:
💪💪 badan rasa panas dan lebih bertenaga.
💪💪 boleh tahan lama, henjut, lambung dan dayung sejam ke 2 jam pun, NO PROBLEM.
💪💪 "adeeeekkk" terasa lebih keras, mantap dan padu. Terpacak tegak sampai ke pagi.
.
Apa macam? Jom cuba hari ini. Anda di mana? Bagitahu lokasi anda. Ayuh!
📱Whatsapp mestilakupunya ke 016-777270
📱Whatsapp mestilakupunya ke 016-777270
📱Whatsapp mestilakupunya ke 016-777270
.
ATAU
.
Klik sahaja link yang ada di bio 😍😍😍
.
#candybplusoriginal
#candybplusjohorbahru
#candybplusjb
#candybpower
#candybpluscomplex
#candyb
#candybplus
#johorbahru
#malaysia
#awekmelayu
#awekhot
#awekcendol
#awekbertudung
#awekcun
#aweks
#awekseksi
#awektudung

Mengerlips kakak kita ni pakai #baimondsjubah in chocolate ni kann 🍫💕 .
Nak tengok lagi jelas detailing #baimondsjubah ni haa slide gambar lagi satu confirm sis semua takleh tidur malam asyik teringat jubah yg mengerlip ni 😍🤤
.
Colors available:
Chocolate
Black
Light purple
Light turquoise
Dusty pink
Royal blue
Maroon .
Price: RM150
.
Do dm/ws us at +60167154354 📲📞
.
#baimondsjubah #bellaammara #bellaammarajb #baimonds

In MEERACLE this is how we celebrating our agents!

Hari ini, MEERACLE ingin kongsikan " Celebrating MEERACLE in THE ROYAL CARIBBEAN CRUISE " pada 29hb March 2018 yang lepas merupakan hari yg tak dapat dilupakan, hari yg penuh bermakna bagi MEERACLE dan semua wakil jualan yg turut ikut bersama.

Ini adalah janji HQ Meeracle pada wakil - wakil jualan yg mencapai sasaran jualan bulanan setiap bulan , selagi kita bersama, tiada apa yg boleh menghalang Meeracle untuk meraikan agent-agent dan menaikan semangat untuk membuat jualan bagi menambah pendapatan.

Kapal yang sangat mewah ini berlayar dari Singapura hingga ke Phuket,Thailand dan mengambil masa berlayar selama 5 hari 4 malam di lautan luas yang indah.
.
Jom join team meeracle 😉
Jom whatsap eina *tekan kt bio ig eina tau 😉 , eina akan bantu anda 😘
.
*READY STOCK*

#teamjohorhappymeeraclev❤❤❤
#teammeeraclecwzira💃💃💃
#luaskankuasameeracle💰💰💰
#meeraclegemstonebeauty
#formulagemstone
#meeracleneverletyoudown
#kotatinggi
#bandarpenawar
#bandarpenawardesaru
#bandarpenawarkotatinggi
#bandarpenawarjohor
#johor
#johorbahru
#johordarultakzim
#meeracle
#newlaunching
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#serumviral
#meeraclekotatinggi
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#empoweringwomen #empowering

Forgotten Dreams Moonlight

Ada 3 pilihan warna untuk dipilih. Merah, biru dan hitam. Dapatkan segera di
https://surayabrand.com/collections/forgotten-dreams-moonlight

#surayabrand #NHAuthorizedStockist
#TamanPerling
#JohorBahru

3D Peplum kali ini lain daripada yang terdahulu.. Netting luarnya bunga2 berterbangan dan nampak execlusive
Cepat beli.. sebelum stock ke habisan.. Kali ni material effect kurus... Jangan nangis tepi bucu katil 💃💃💃💃
.
KG080/18 3D PRINCESS AURORA PEPLUM
.
💰RM110 SM /RM115 SS
.
Made of Moss Crepe With Netting
Round Neck
Hidden Back Zip Closure
Execlusive Edge with organza layed both inner and outer
With Organza flowers layed
Chunky Beads at waist line
Mermaid Skirt
.
Label XL - 1/2 elastice waistband with side zip
.
Label 2XL & 3XL - Full elastic waistband .
#peplum #peplummurah #fishtail #fishtailkurung #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajurayaplussize #bazaaronlinemalaysia #bajuraya #naelofarhijab #kurungmurah #kurungmoden #plussize #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #plussizekurung #kurunglace #kurunglacemalaysia #kualalumpur #johorbahru #ukmbangi #usm #unikl #ums #uia #uitm
.
💃
Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed

TAGGING ALQURAN kini dibuka.
Batch 13 .
Fokus kepada AlQuran Raihan
Ada 16 pilihan warna
Jangan rambang mata😀
.
Kali ini lebih istimewa😍
.
✔Total 168 tagging yang sudah bertanda
✔Ada pembahagian juzuk juga (30 tagging)
✔Setiap pembelian akan dapat sampul raya eNuur & bookmark😃
.
& yang sangat-sangat spesial,
Setiap pembelian 2 AlQuran Tagging A5, akan dapat FREE PLANNER ENUUR😍😍
.
Hanya untuk terawal sahaja tau😍
.
Apa yang best sangat dengan alquran ni?
Ad pembahagian👇
.
✔Keterangan ayat (cth: perniagaan dengan Allah)
✔Doa (cth: Doa zuriat)
✔Ayat peringatan (cth: Ingatlah Allah)
✔Ayat larangan (Cth: Jangan putus asa)
✔Perintah / suruhan (Cth: jadilah pemaaf)
✔Ayat pujukan (Anda sedih? Ada ayat pujukan)
✔Tips (cth : cara berdakwah)
✔Kisah-kisah Nabi (Nabi Musa, Adam, Nuh dll)
.
Yang paling best!
Sahabat boleh pilih warna alquran & kami bantu tagging untuk sahabat
.
Ianya PRE ORDER🤗
Sehingga 26 April sahaja😀
.
Batch 13 akan dipos pada minggu ke-3 Mei InsyAllah
Doakan lebih awal☺
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60177184828
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGING ENUUR" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#RamadhanKareem
#AllahuAkram
#AlquranHumaira
#AlQuranHumairaSentiasaBersama
#AlQuranEkslusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuranRainbow
#AlQuran
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranPustakaDarulIman
#AlQuranDarulIman
#AlQuranRaihan
#AlQuranA6Raihan
#jomdakwah
#tarbiahsentap
#dakwahsentap
#hantaranperkahwinan
#uitm
#uia
#uthm
#johorbahru
#singapore
#brunei

Setiap tahun di bulan puasa, kami akan menganjurkan Kelas Solekan Advanced secara besar-besaran untuk belajar teknik solekan istimewa bersempena Aidilfitri.
.
Anggun Raya, Berseri Di Hari Raya dan Diva Raya antara nama pilihan kami untuk event sebegini dan pada tahun ini, DIVA RAYA akan kembali hanya untuk anda!😍
.
Apa yang best tahun ini, DIVA RAYA bukan hanya diadakan di area Kuala Lumpur sahaja kerana kami akan mengadakan lebih banyak DIVA RAYA tahun ini di kawasan luar Kuala Lumpur!😍😍😍
.
Ingin belajar ADVANCED MAKEUP secara #PERCUMA ? Inilah masanya!!!🤗
.
Bila dan di mana?🤔
.
WhatsApp kakak ok !
0105414440 untuk keterangan lanjut!
.
#advansedmakeup #kelassolekan #makeup #mua #bengkelkecantikan #belajarbersolek #kualalumpur #kelantan #kualaterengganu #kuching #johorbahru #langkawi #petalingjaya #selangor #hijabnista #instabisnes #instamakeup #insta
#pahang #bentong

3D Peplum kali ini lain daripada yang terdahulu.. Netting luarnya bunga2 berterbangan dan nampak execlusive
Cepat beli.. sebelum stock ke habisan.. Kali ni material effect kurus... Jangan nangis tepi bucu katil 💃💃💃💃
.
KG080/18 3D PRINCESS AURORA PEPLUM
.
💰RM110 SM /RM115 SS
.
Made of Moss Crepe With Netting
Round Neck
Hidden Back Zip Closure
Execlusive Edge with organza layed both inner and outer
With Organza flowers layed
Chunky Beads at waist line
Mermaid Skirt
.
Label XL - 1/2 elastice waistband with side zip
.
Label 2XL & 3XL - Full elastic waistband .
#peplum #peplummurah #fishtail #fishtailkurung #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajurayaplussize #bazaaronlinemalaysia #bajuraya #naelofarhijab #kurungmurah #kurungmoden #plussize #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #plussizekurung #kurunglace #kurunglacemalaysia #kualalumpur #johorbahru #ukmbangi #usm #unikl #ums #uia #uitm
.
💃
Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed

3D Peplum kali ini lain daripada yang terdahulu.. Netting luarnya bunga2 berterbangan dan nampak execlusive
Cepat beli.. sebelum stock ke habisan.. Kali ni material effect kurus... Jangan nangis tepi bucu katil 💃💃💃💃
.
KG080/18 3D PRINCESS AURORA PEPLUM
.
💰RM110 SM /RM115 SS
.
Made of Moss Crepe With Netting
Round Neck
Hidden Back Zip Closure
Execlusive Edge with organza layed both inner and outer
With Organza flowers layed
Chunky Beads at waist line
Mermaid Skirt
.
Label XL - 1/2 elastice waistband with side zip
.
Label 2XL & 3XL - Full elastic waistband .
#peplum #peplummurah #fishtail #fishtailkurung #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajurayaplussize #bazaaronlinemalaysia #bajuraya #naelofarhijab #kurungmurah #kurungmoden #plussize #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #plussizekurung #kurunglace #kurunglacemalaysia #kualalumpur #johorbahru #ukmbangi #usm #unikl #ums #uia #uitm
.
💃
Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed

3D Peplum kali ini lain daripada yang terdahulu.. Netting luarnya bunga2 berterbangan dan nampak execlusive
Cepat beli.. sebelum stock ke habisan.. Kali ni material effect kurus... Jangan nangis tepi bucu katil 💃💃💃💃
.
KG080/18 3D PRINCESS AURORA PEPLUM
.
💰RM110 SM /RM115 SS
.
Made of Moss Crepe With Netting
Round Neck
Hidden Back Zip Closure
Execlusive Edge with organza layed both inner and outer
With Organza flowers layed
Chunky Beads at waist line
Mermaid Skirt
.
Label XL - 1/2 elastice waistband with side zip
.
Label 2XL & 3XL - Full elastic waistband
. .
#peplum #peplummurah #fishtail #fishtailkurung #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajurayaplussize #bazaaronlinemalaysia #bajuraya #naelofarhijab #kurungmurah #kurungmoden #plussize #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #plussizekurung #kurunglace #kurunglacemalaysia #kualalumpur #johorbahru #ukmbangi #usm #unikl #ums #uia #uitm
.
💃
Model Height 167cm with heels / Body size L/XL depends on designed

Nak chitchat dengan PM/DM akak:
@jspgold.official
@jspgold.official
@jspgold.official
.
.
Atau nak lebih mudah klik links bio kat atas seperti ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60162170046

Ada customer kami, pernantian 13 tahun dan dapat #kembar sepasang....kisah ni viral masuk siakap keli pada 18/9/2017

http://www.siakapkeli.my/2017/09/hampir-putus-harapan-semua-barang-anak.html?m=1

External building cleaning completed within 11 days. For services kindly dm. .
#kerry #ingredients #factory #highway #pasir #gudang #roadside #iheartropetech #malaysia #johorbahru

Mencari agent kek mable moist...
Berminat boleh Dm/Pm saya untuk pertanyaan..😉
#sayajual #johorbahru #permas #outstationbybus #kekmarblemoist #kekmarble

한국도심공항 저비용항공사(LCC) 진에어의 탑승수속 서비스 개시 @jinair_lj

Most Popular Instagram Hashtags