#johor

2129702 posts

TOP POSTS

PESAWAT PRIBADI
Kabar dari tetangga nih,
Klub Liga Malaysia Johor Darul Ta'zim @officialjohor sekarang telah memiliki pesawat pribadi untuk transportasi keluar kota bagi timnya

Kereeenn.. Sepakbola Malaysia terus melesat dalam hal fasilitasnya dan infrastrukturnya

Indonesia kapan ya๐Ÿ™
#malaysia #johor #klub #pesawat

.
Malas sebenarnya nak campur hal rumahtangga orang, tapi ni dah melebih..
Orang dah bagi duit, bayar je la hutang
Apa yang susah sangat?
.
Ok xpe, next target ubi kita
Hi @bako_77 ๐Ÿ‘‹
.
Support n follow @jdt_fanatikofficial
.
#jdt #jdtii #luaskankuasamu #johor #ligasuper #ligaperdana #malaysia #bolasepak #stadium #larkin #afccup #passion

Hye semua..... Selamat berpuasa Nana Ucapkan Dan tak lama lagi juga kita akan Berhari Raya .. So sempat lagi nak Baiki masalah kulit supaya wajah nampak berseri dan sihat di hari raya nanti.... Triple White ni memang Best tau dan terbukti berkesan . Nana sendiri dah cuba dan rasa kesannya . Korang kena jaga kulit dari dalam dan luaran untuk nampak sihat berseri di hari raya nanti.
.
Testimoni orang yang dah cuba Triple White memang ramai . Diaorg semua puas hati dengan kesannya.. So tunggu apa lagi !! .
Jom Eloookkk Sebelum Raya!
.
.
Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #pigmentasi #triplewhite #Johor #agenttriplewhite #agentkelantan #kelantan #trialpack #raya #ramadhan

Pening โ€ผ๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿป
.
.
Bila fikirkan tentang keadaan ekonomi sekarang.Nilai mata wang jatuh,ramai pekerja dibuang.Budget untuk pelajaran dipotong.Adakah krisis ekonomi 1998 akan berulang kembali?๐Ÿค”
.
Belajar makin tinggi,makin susah nak dapat kerja.Ratusan ribu orang menganggur.Kerja gaji sebulan RM10,000 pon tak cukup.Macam mana nak survive nie?๐Ÿ˜ฉ
.
Alhamdulillah saya dah ada backup plan bersama team saya , buat business online online sahaja boleh collect RM10,000.Nak belajar?โœ’๏ธ๐Ÿ“–๐Ÿ’ฐ
.
.
Akma Ramli
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
๐Ÿ“ž011.37560877
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#projecttansri#akmayoungmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #ilovevie #viefans #vieforlife

Tiap perjalanan ada liku-liku nya sendiri, tiap liku-liku yang kita lalui, pasti ada hikmah nya tersendiri, dan tiap-tiap hikmah nya pasti ada sesuatu yang bakal menanti.
#programgandakanwangsimpanan2k17 #businessacademy360 #captkhaijotter #johor

Work has been keeping me very busy, but has also brought me places I'd never think I would be. #grateful #motorsports #johor #malaysia

Photoshoot makeup on pretty @itselinnn โค๏ธ
She requested dolly look with gold glitter on eyelid ๐Ÿ˜ Here you go dear. Thank u syg for having me ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp 0166700367 for makeup booking or inquiries.
.
#makeupbyhanizah #muajb #muajohor #muajohorbahru #makeupjb #makeupjohor #malaywedding #makeupnikah #makeupsanding #makeuptunang #makeupkahwin #jdt #johor #johorean #naturalmakeup #malayweddingguide #butikpengantinjohor #malayweddingjohor #servicemakeup #motd #muamalaysia #makeup #makeupartis #makeupmac #makeupnars #makeupartist #mekapartismalaysia .
.

MOST RECENT

Sesiapa nak beli t-shirt kosong ( plain | basic tee ) lengan panjang.
100% cotton ( unisex ), pelbagai pilihan warna.
Tiada minimum order , harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 MEI - 1 jun 2017

RM 12 / 1 - 10 helai.
RM 10 / 11 helai ke atas.
*harga tidak termasuk pos.

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tshirtborong #tshirtcustom #tshirtmurah #tshirt #tshirtkosong #kakitshirt #jersi #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtshirt #sayajualbaju #kedaionline #lokal #kakilokal #instashopmalaysia #vscomalaysia #gegarvaganza #alorsetar #bazaaronline #screenprinting #johor #jualbeli #kelantan #sapotlokal #streetwearkl

Sesiapa nak t-shirt Polo Lacoste kosong ( Plain | Basic Tee ) lengan pendek.
100% cotton ( unisex ), pelbagai warna pilihan.

Tiada minimum order, Harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 mei - 1 jun 2017

RM 18/ 1 - 10 helai
RM 16 / 11 helai ke atas
*harga tidak termasuk pos

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tshirtborong #tshirtcustom #tshirtmurah #tshirt #tshirtkosong #kakitshirt #jersi #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtshirt #sayajualbaju #kedaionline #lokal #kakilokal #instashopmalaysia #vscomalaysia #gegarvaganza #alorsetar #bazaaronline #screenprinting #johor #jualbeli #kelantan #sapotlokal #streetwearkl

Hari terakhir untuk dapatkan harga promo Kurta Mylegasi!
.
๐Ÿ”ฅHarga promo SPECIAL untuk 20 pembeli terawal
๐Ÿ”ฅHarga asal RM129
๐Ÿ”ฅWhatsapp 0168487264
๐Ÿ”ฅReadystock, size S-XXL

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 saya!

Whatsapp: +601136213301

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak

Whatsapp: +601136213301

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 saya!

Whatsapp: +601136213301

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.

Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL In Sha Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann โ˜บโ˜บ whatsapp : +601136213301
.
#tiens #tiensmalaysia #tinggi #naktinggi #ubattinggi #murah #discount #suke #tinggibadan #calcium #tulang #bone #malaysia #kl #klcc #klia #johor #selangor #pahang #penang #duniaherbal #klfw #heightup #heightupori #heightupmalaysia

Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi?
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days!
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #risau.
Whatsapp: +601136213301

Ada keberkatan di dalam sahur ! jommm ... bangunnnnnnnn semua !! #kings #iamking91 #mrlawakmalaysia #luaskankuasamu #johor #budaktopibiru

Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Whatsapp: +601136213301

.
Fasha Sandha; Nora Danish; Sajat tepuk dahi! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Sebab SALE kami menggila gila murah!!!! .
.
Hari ini (30/5/2017) last day EXTENDED SALE!
Kalini kalau lambat lagi, PADAN MUKA! ๐Ÿ˜‚
.
.
Alhamdulillah, semua feedback yang kami terima dari para pelanggan, semuanya menyatakan rasa berpuas hati terhadap kualiti dan servis yang diberikan ๐Ÿ˜˜
.
.
Dan, manfaat berganda buat anda iaitu :
๐Ÿ’ฐ Perabot pada HARGA KILANG!
๐Ÿ˜ Design perabot yang CANTIK dan MENARIK!
๐Ÿ’‘ Kualiti dijamin TERBAIK!
๐Ÿก Penghantaran TERUS ke RUMAH**
๐Ÿšš Kadar delivery charge yang RENDAH!
.
**Penghantaran hanya disediakan ke Johor, Negeri Sembilan, Melaka dan Selangor sahaja ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“Œ Jualan terus dari kilang sahaja!
๐Ÿ“Œ Tiada kedai/showroom, jangan tanya lagi.
๐Ÿ“Œ Delivery dalam bulan Ramadhan juga.
.
.
For more info/fast reply, whatsapp ::
โ˜Ž 017-656 2817 (Ms. Azah)
.
.
#perabotrumah
#perabotmalaysia
#interiordesign
#homesweethome
#ikea
#weddingplanner
#bazaarpaknil
#kualalumpur
#johor
#melaka
#neelofa
#furniture
#ctdk
#noradanish
#rozitachewan
#decoration
#newlyweds
#akuyangpakaikoyangpanas
#bridalboutique
#bride
#chesterfieldsofamalaysia
#heroseorangcinderella
#hscmendoniaaaaa
#terapiinstagram
#butikbaju
#lokalah
#ilofayou
#murahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags