#joharapagiera

MOST RECENT

Kul 6.50am touch down Astro untuk training kerja kerja Producer JoHaRa ni. Rambut basah, mata pejam pejam celik πŸ˜‚ Aku salute semua Producer2 Pagi radio ni weh..powerrr πŸ˜‚πŸ˜‚ tq cikgu @azahahaha aja aja freshie πŸ˜… #WorkWork #JoHaRaPagiERA #TeamERA

πŸ”₯ BEST SELLER πŸ”₯
______________________________________________
βœ” Cotton 100%
βœ” Design tahan lama
βœ” Masuk mesin basuh pun tak ada masalah
βœ” Jenis roundneck (Fit & selesa di bahagian leher)
_____________________________________________

BERMINAT?

SCREENSHOOT GAMBAR πŸ“Έ

WHATSAPP +60103716578 πŸ“±

#pandamixedventures
#sayajualmurah
#sayanak
#sayasuka
#igersmalaysia
#hipster
#tshirtkelas
#tshirtmurahmalaysia
#customdesign
#paidreviewmurah
#paidpromote
#erafm
#joharapagiera
#familytrip
#airasia
#travelling
#vacay
#hikingadventures
#freepostage
#kualitidesign
#champion
#goodteam
#classtee
#reunion
#Favootd
#pandamixedfeedback
#kidstee

Tak sangka Mak Jemah bukak pasar segar kat tmpat aku walau dah ade biz juta-juta..
Hahaha.. #joharapagiera
#makjemah

Halloo hallooo hallooo...
Good morning gais.... Tengah dengar @era.je kann? Jomm call konti buat ucapan raya cepattt!!! #JoHaRaPagiERA tunggu panggilan korang 😍😍
.
.
.
.
.
.
πŸ“·; @haniff_hamzah

Tahniah team @era.je untuk pencapaian rating pendengar tertinggi πŸ‘πŸ‘
.
Dan tahniah #JoHaRaPagiERA untuk pencapaian segmen pagi paling lama bertahan πŸ‘πŸ‘ @haniff_hamzah @raydapdap @jozlynnhanania
.
Kredit : artikel Gempak.com

Bulan ini bulan Jun!
.
8 Jun menandakan hari jadi Ray dan 13 Jun pun menandakan hari jadi Johan!
.
HB kepada idola admin!!
.
#Johan #Ray #Johara #JoharaPagiERA #MuzikHitTerbaik #Jun2018 #HariJadi #SelamatHariJadi
#JinTemasik13062018

Selamat hari tambah umur bro @jozlynnhanania semoga dimakbulkan segala hajat dan dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dipanjangkan jodoh bersama dan diberkati seisi keluarga Aminnn πŸ˜‡ #jozheart #johanrajalawak #johara #joharapagiera #birthday #akubudakkluang

Selamat harijadi der Johan. Semoga selamat dgn ahli keluarga terbaru InsyaAllah amin 🎈 @jozlynnhanania #joharapagiera #jozanhara #jozan #eravengers

Selamat pagi gais πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
Mulakan hari isnin dengan senyuman macam boss sambil-sambil dengar #JoHaRaPagiERA tau 😍
.
.
.
.
.
πŸ“·; @haniff_hamzah

πŸ”₯ BEST SELLER πŸ”₯
______________________________________________
βœ” Cotton 100%
βœ” Design tahan lama
βœ” Masuk mesin basuh pun tak ada masalah
βœ” Jenis roundneck (Fit & selesa di bahagian leher)
_____________________________________________

BERMINAT?

SCREENSHOOT GAMBAR πŸ“Έ

WHATSAPP +60103716578 πŸ“±

#pandamixedventures
#sayajualmurah
#sayanak
#sayasuka
#igersmalaysia
#hipster
#tshirtkelas
#tshirtmurahmalaysia
#customdesign
#paidreviewmurah
#paidpromote
#erafm
#joharapagiera
#familytrip
#airasia
#travelling
#vacay
#hikingadventures
#freepostage
#kualitidesign
#champion
#goodteam
#classtee
#reunion
#Favootd
#pandamixedfeedback
#kidstee

πŸ”₯ CUSTOM TEE πŸ”₯
___________________________________________________
βœ” Microfiber (Berkolar)
βœ” Design tahan lama
βœ” Masuk mesin basuh pun tak ada masalah
βœ” Peminat sport activiti mesti kena order baju ni
βœ” Kain sejuk
βœ” Yang kuat berpeluh jangan risau, kain tak melekat di badan dan serap peluh

_____________________________________________

BERMINAT?

SCREENSHOOT GAMBAR πŸ“Έ

WHATSAPP +60103716578 πŸ“±

#pandamixedventures
#sayajualmurah
#sayanak
#sayasuka
#igersmalaysia
#hipster
#tshirtkelas
#tshirtmurahmalaysia
#customdesign
#paidreviewmurah
#paidpromote
#erafm
#joharapagiera
#familytrip
#airasia
#travelling
#vacay
#hikingadventures
#freepostage
#kualitidesign
#champion
#goodteam
#classtee
#reunion
#Favootd
#pandamixedfeedback
#kidstee
#microfiber
#sportday
#futsal

Most Popular Instagram Hashtags