[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jobsstreet

874 posts

TOP POSTS

_*MAU BEKERJA SEBAGAI PRAMUGARI♢PRAMUGARA !!*_
_*DI KAPAL PESIAR / AIRLINE TERNAMA & TERMEWAH DUNIA!*_
_*DGN GAJI BESAR RIBUAN DOLLAR?!*_

_*BERGABUNGLAH SEKARANG!! DI PUSDIKLAT CORPORATE NHS-CIN YG BERDIPLOMA & SDH BRAND, LEBIH DARI 1500 SDM TELAH KAMI TEMPATKAN DI PERUSAHAAN2 TERNAMA DUNIA..:*_
*ASIA♢PERSIA♢EROPA♢AMERIKA* *SEBAGAI PRAMUGARI & PRAMUGARA, CHEF, STEWARD•ES, RECEPTIONIST, ADM & GENERAL, DLL..* *DIBUKA KELAS BARU*...
_*PERIOD 2017-2018-A2*_

_*FASILITAS KERJA :*_
_*Dgn sistem jaminan Pegawai Tetap; Allowance; medical, all Insurance, free: all day meals, room facilities, fitness, sport & leisure, shore excursion, entertainment, replacement, free ticket pesawat luar negeri!*_ _cukup ikuti Diklat International di NHS Jakarta.._ *☆PERSYARATAN☆*
_▪ PRIA / WANITA 》usia max.30th._
_▪ PENDIDIKAN 》min.SMU/sederajat_: SMK/STM/C/Dip/S1
_▪ BHS INGGRIS 》min pasif_
_▪ SEHAT JASMANI & ROHANI_
_▪ BEBAS NARKOBA_

_KETERANGAN LEBIH LANJUT:_
*》inbox saya
www.nationalhotelschool.com

Daftar KAPAL PESIAR
👇👇👇 - Carnival - USA
- Royal Caribbean - USA
- Costa - Italy
- Aida - German
- Norwaygian Cruises
- Celebrities X Cruises
- Viking Cruises
- Holland America
- European Cruises
- Olimpic Cruises
- Queen Elizabeth
- Cunard
- MSC - Italy
- Disney Cruises

#kapalpesiar #nhs #hotelschool #smk #jobsstreet #peluangkerja

Happy Lunch Hour youallss, dyra nak share testimoni lagi! Cuba tengok sebelum dan selepas. Sangat berbeza kan? Kulit makin cerah, makin sihat, makin cantik, tona kulit jd sekata dan tidak kusam lagi. Jerawat dan bintik hitam pun dah kurang! Woww bestnyaaaa.
.
Ini adalah satu daripada testimoni beauty consultant sendiri seperti kami.
Yes. Kami bukan menjual semata mata tpi kami sendiri menggunakannya, kami sendiri merasai perubahannya dan tanpa sedar jatuh cinta dengan Mary Kay hingga kami rasa tak senang duduk jika kami tak bantu lebih ramai lagi wanita dan gadis diluar sana yang mengalami masalah seperti kami 😘😘 .
ALL SKINCARE IN MARY KAY has NO CHEMICAL, NO MERCURY, and NO HYDROQUENON!
.
Rawat kulit anda dgn bahan semulajdi dri Mary Kay 🍀🌹🌷 anda ade mslh . .
-jerawat
-jeragat
-Kulit kusam
-whiteheads dan blackheads
-tona kulit xsekata
-bintik bintik pde wjh
.
.
jom saya tolong selesaikan masalah kulit anda dgn bantuan produk semulajadi dri Mary Kay. 1 set tahan sehingga 6-7 bulan tau! comfirm puas hati. belum terlambat untuk anda dptkn kulit idaman anda yg sihat bersih dan cantik. Semua set rawatan di Mary Kay, dia akan membersihkan dari dalam, dan menyihatkan semula sel sel lapisan kulit yg paling dalam. Bukan hanya luaran sahaja cantik, tapi dalam pun jadi cantik dan sihat!
.
Whatsapp saya skrg untuk info lebih lanjut tentang produk dan konsultasi percuma tentang masalah skin anda! 😘 .

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #MakeupFinishingSpray #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Eyeliner #TeaDetox #Flawless #MatteLipstick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #TestimoniTerbaik #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Mary Kay Satin Lip Set. 😍
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.....
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !😎😎
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant♥️
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !
.
Emma johari
019 6568060
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeripahang #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Happy Friday. Look I am at LITTLE LUCYS CANINE BOUTIQUE in SOUTHAMPTON. On the top row are my Cashmere Sweaters. Please stop by this beautiful unique shop and get beautiful things for you and friends. Enjoy today 🐾🐾🐾🐾🐾🐾❤️💕❤️💕❤️💕❤️Sending love and joy to all💓❤️💛💚💙💜💓#littelucy #cashmere #southampton #ny #jobsstreet #sweaterweathet #cashmeresweater #cashmeredog #aristotleliveson#aristotleknight #aristotlecashmeresweater #unitedpawsgroup #waggintails #littlelucyscaninepetboutique #sharethelove #spreadtheword ❤️💕

NEW ! Satin Hands Set ! Satu set 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. 😍😍
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant♥️
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Rasa mcm dah lama tak share testimoni #BotanicalEffectSet ni. So pagi ni dyra nak belanja satu testimoni trbaru hasil dari pemakaian botanical effect set. Jelas kelihatan perubahan nya kan? Alhamdulillah, berkat kesabaran dan consistent, so dptlah balik kulit idaman nya .

Jomm siapa lg nak kulit sihat bebas dari masalah jerawat 🙋🏻🙋🏻nak rawat semula kulit yg dah bermasalah akibat salah memilih produk, Dah bosan tukar bermacam-macam produk kecantikan, tapi skin tetap bermasalah.
.
Inilah jawapannya, Mary Kay Botanical Effect Set. ✔️Bebas chemical.
✔️100% Based On botanical. ✔️ 100%based on mineral .
.
.

Inginkan free consultation tentang skin anda? Nak tahu set apa yg sesuai untuk masalah skin anda? Nak lebih detail lagi untk set ni? Jom cepat whatsapp dyra. Dyra bantu anda dapatkan kulit yang cantik, kulit yang sihat semula. Apa apa
Bole direct whatsapp dyra yaa.
Dyra
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Zati
0129494534
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Kering atau berminyak?
Mana satu keadaan kulit anda.
.
Masih tercari cari moisturizer yg sesuai dengan kondition skin anda? Jangan risau, dicipta khas untuk anda 2 cream yg berbeza tetapi manfaat yg sama dan luar biasa. 😉
. 💖 Intense Moisturizing Cream 💫Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral 💫membantu menyuburkan kulit. 💫Sesuai utk kulit kering .
.
💖 Oil Free Hydrated Gel
.
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak
💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam
💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
💫Juga sesuai utk kulit Berminyak.
💫Juga sesuai untuk dijadikan sebagai base mekap, supaya mekap anda tambak lebih cantik dan kekal lama.
Taktahu nak pilih yg mana satu sesuai dgn kulit anda? Mehh whatsapp dyra, dyra bantu youalls pilih okay.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

MOST RECENT

NEW ! Satin Hands Set ! Satu set 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. 😍😍
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant♥️
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Nampak kan beza gambar atas ngan gambar bawah. Gambar atas nampak sangat cust nie kulit putih tapi putih yang 'fake'. Putih yang pucat disebabkan penggunaan produk yang mengandungi bahan berbahaya yang mana menjanjikan cerah seawal seminggu. Kulit makin lama makin bermasalah, kulit pon makin lama makin nipis. Gambar bawah selepas menggunakan Mary Kay, segala chemical dibuang melalui proses detox, kulit kembali kepada warna asal dan sihat plus masalah kulit mula hilang. 🤗🤗
....
Jom siapa yang ada maalah kulit?. Bertindak sekarang sebelom makin parah. Dapatkan free skin consultation dari saya. 😉
....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant♥️
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Malam-malam sebelom tido, jom scrub bibir dulu2 kali seminggu. Buang segala kulit mati punca bibir kusam, gelap and kering. Habis scrub terus cantik je bibir. Nampak merah segar je tau. Nak bibir cantik, merah semulajadi juga? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍
....
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.....
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! .
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Jom masker bibir 2 kali seminggu ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍
.....
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.....
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !🤪🤪
....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Malam-malam sebelom tido, jom scrub bibir dulu2 kali seminggu. Buang segala kulit mati punca bibir kusam, gelap and kering. Habis scrub terus cantik je bibir. Nampak merah segar je tau. Nak bibir cantik, merah semulajadi juga? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍😍
.....
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
....
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! 💋💋
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
......
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

My always fav color ! Sassy furschia and Firecracker ! Best tau True Dimension Lipstick nie. Bukan sebarang lipstick tau sebab ia mengandungi Vitamin E dan manggo butter yang mana memelihara bibir kita supaya sentiasa sihat dan cantik, lembab, tegang dan bebas garisan halus .😍😍
.....
Nak cuba pelbagai rangkaian cosmetics and skincare secara percuma??? Jom lelaju DM iols ya dear😘😘
....
Ryna
0178736844
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
....
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya
.

Sebelom tido, scrub bibir dulu. Buang segala kulit mati punca bibir kusam, gelap and kering. Habis scrub terus cantik je bibir. Nampak merah segar je tau. Nak bibir camtik, merah semulajadi juga? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍 .... Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
....
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !
....
♥️Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Happy Friday. Look I am at LITTLE LUCYS CANINE BOUTIQUE in SOUTHAMPTON. On the top row are my Cashmere Sweaters. Please stop by this beautiful unique shop and get beautiful things for you and friends. Enjoy today 🐾🐾🐾🐾🐾🐾❤️💕❤️💕❤️💕❤️Sending love and joy to all💓❤️💛💚💙💜💓#littelucy #cashmere #southampton #ny #jobsstreet #sweaterweathet #cashmeresweater #cashmeredog #aristotleliveson#aristotleknight #aristotlecashmeresweater #unitedpawsgroup #waggintails #littlelucyscaninepetboutique #sharethelove #spreadtheword ❤️💕

Satin Hands Set ! Satu set 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. 😍😍
....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Dyra nak share testimoni #BotanicalEffectSet ni. Jelas kelihatan perubahan nya kan? Skin dah kurang berjerawat dan kulit nampak lebih cerah sikit. Alhamdulillah, berkat kesabaran dan consistent, so dptlah balik kulit idaman nya .

Jomm siapa lg nak kulit sihat bebas dari masalah jerawat 🙋🏻🙋🏻nak rawat semula kulit yg dah bermasalah akibat salah memilih produk, Dah bosan tukar bermacam-macam produk kecantikan, tapi skin tetap bermasalah.
.
Inilah jawapannya, Mary Kay Botanical Effect Set. ✔️Bebas chemical.
✔️100% Based On botanical. ✔️ 100%based on mineral .
.
.

Inginkan free consultation tentang skin anda? Nak tahu set apa yg sesuai untuk masalah skin anda? Nak lebih detail lagi untk set ni? Jom cepat whatsapp dyra. Dyra bantu anda dapatkan kulit yang cantik, kulit yang sihat semula. Apa apa
Bole direct whatsapp dyra yaa.
Dyra
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Assalamualaikum n morning MK lovers‼️Lets remove our residues, dirt and make up in a second ! Cantik kan skin! Berebut semua dok book Skinvigorate Cleansing Brush nie.. Cepat grab !! Siapa nak booking dulu pon boleh. Hehe. 😍😍
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

_*MAU BEKERJA SEBAGAI PRAMUGARI♢PRAMUGARA !!*_
_*DI KAPAL PESIAR / AIRLINE TERNAMA & TERMEWAH DUNIA!*_
_*DGN GAJI BESAR RIBUAN DOLLAR?!*_

_*BERGABUNGLAH SEKARANG!! DI PUSDIKLAT CORPORATE NHS-CIN YG BERDIPLOMA & SDH BRAND, LEBIH DARI 1500 SDM TELAH KAMI TEMPATKAN DI PERUSAHAAN2 TERNAMA DUNIA..:*_
*ASIA♢PERSIA♢EROPA♢AMERIKA* *SEBAGAI PRAMUGARI & PRAMUGARA, CHEF, STEWARD•ES, RECEPTIONIST, ADM & GENERAL, DLL..* *DIBUKA KELAS BARU*...
_*PERIOD 2017-2018-A2*_

_*FASILITAS KERJA :*_
_*Dgn sistem jaminan Pegawai Tetap; Allowance; medical, all Insurance, free: all day meals, room facilities, fitness, sport & leisure, shore excursion, entertainment, replacement, free ticket pesawat luar negeri!*_ _cukup ikuti Diklat International di NHS Jakarta.._ *☆PERSYARATAN☆*
_▪ PRIA / WANITA 》usia max.30th._
_▪ PENDIDIKAN 》min.SMU/sederajat_: SMK/STM/C/Dip/S1
_▪ BHS INGGRIS 》min pasif_
_▪ SEHAT JASMANI & ROHANI_
_▪ BEBAS NARKOBA_

_KETERANGAN LEBIH LANJUT:_
*》inbox saya
www.nationalhotelschool.com

Daftar KAPAL PESIAR
👇👇👇 - Carnival - USA
- Royal Caribbean - USA
- Costa - Italy
- Aida - German
- Norwaygian Cruises
- Celebrities X Cruises
- Viking Cruises
- Holland America
- European Cruises
- Olimpic Cruises
- Queen Elizabeth
- Cunard
- MSC - Italy
- Disney Cruises

#kapalpesiar #nhs #hotelschool #smk #jobsstreet #peluangkerja

Kering atau berminyak?
Mana satu keadaan kulit anda.
.
Masih tercari cari moisturizer yg sesuai dengan kondition skin anda? Jangan risau, dicipta khas untuk anda 2 cream yg berbeza tetapi manfaat yg sama dan luar biasa. 😉
. 💖 Intense Moisturizing Cream 💫Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral 💫membantu menyuburkan kulit. 💫Sesuai utk kulit kering .
.
💖 Oil Free Hydrated Gel
.
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak
💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam
💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
💫Juga sesuai utk kulit Berminyak.
💫Juga sesuai untuk dijadikan sebagai base mekap, supaya mekap anda tambak lebih cantik dan kekal lama.
Taktahu nak pilih yg mana satu sesuai dgn kulit anda? Mehh whatsapp dyra, dyra bantu youalls pilih okay.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Rasa mcm dah lama tak share testimoni #BotanicalEffectSet ni. So pagi ni dyra nak belanja satu testimoni trbaru hasil dari pemakaian botanical effect set. Jelas kelihatan perubahan nya kan? Alhamdulillah, berkat kesabaran dan consistent, so dptlah balik kulit idaman nya .

Jomm siapa lg nak kulit sihat bebas dari masalah jerawat 🙋🏻🙋🏻nak rawat semula kulit yg dah bermasalah akibat salah memilih produk, Dah bosan tukar bermacam-macam produk kecantikan, tapi skin tetap bermasalah.
.
Inilah jawapannya, Mary Kay Botanical Effect Set. ✔️Bebas chemical.
✔️100% Based On botanical. ✔️ 100%based on mineral .
.
.

Inginkan free consultation tentang skin anda? Nak tahu set apa yg sesuai untuk masalah skin anda? Nak lebih detail lagi untk set ni? Jom cepat whatsapp dyra. Dyra bantu anda dapatkan kulit yang cantik, kulit yang sihat semula. Apa apa
Bole direct whatsapp dyra yaa.
Dyra
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Cleanser Botanical Effects Evolutions sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.....
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Mary kay Liquid Foundation😍 .
.
Jika anda tak suka makeup tebal tebal boleh apply liquid foundation ni... .
🌷texture yg ringan,
🌷natural look, lembut,
🌷mudah untuk dicuci.
🌷tidak melekit
🌷water based foundation. .
🌸 juga sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination .
🌸ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. .
.
Jom angpa lelaju pm for more details and free skin consultation😘😘 .
.
🌼wahida
🌼0193695896
🌼Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaybyryna #Lipstick #JobsStreet #PeluangKerjaya #KosmetikBerkualiti #girls #CcCreamMaryKay #Skinvigorate #SkincareClass #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #AcneProneSkincare #fragrance #foreverdiamonds #Foundation #Flawless - #regrann

NEW and LIMITED ! Cantikkan eyeliner warna brown and gold nie?. Grab cepat before out of stock sebab nie Limited Items tau. Once out of stock, tak akan restock dah tau. Heheh.😊😊
....
Ryna
0178736844
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
...
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Syokkkkk gila pagi pagi dah cuci muka guna cleanser Timewise + berus muka skinvi nie. Rasa segar sgt kulit muka ni tau 😍😍😍
.
.
Apa yang syokkkkkk sangat tuu?

Tahu tak cleanser timewise nie adalah 3in1 cleanser yang mana selain membersih, ia juga berfungsi untuk menanggalkan segala sel kulit mati dan sekaligus menyegarkan kulit wajah kita sepanjang hari. Guys, bayangkan hari-hari kulit kita nie di exfoliate, hari-hari buang daki dekat muka, confirm memang tak ada dah kusam-kusam, blackhead/whitehead nak menyinggah atau berkampung lagi. Hihi. TimeWise Miracle ni adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sangat sesuai untuk usia 25 tahun dan ke atas. Jom jaga kulit kita dari penuaan seawal umur 25 tahun ! 😍😍 .

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #TeaDetox #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

PROMO‼️PROMO‼️OKTOBER'17
📣📣📣😍😍😍
.
SUPER FRESH! SUPER FRUIT! SUPER CUTE! . THE NEW BOTANICAL EFFECTS EVO .
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?
.
Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set Botanical Effects EVO terbaru by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus. Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin). Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit. Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin e merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant. Skincare nie dirumus khas untuk mengatasi pelbagai masalah kulit yang dihadapi remaja berusia 22 tahun dan kebawah tau. Hehe. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. . . .
👸🏼Ciksue
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾
www.wasap.my/60196512261
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #MakeupFinishingSpray #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #MiracleSet #TeaDetox #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Jerawat #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #SideIncome #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ada KEUNTUNGAN BESAR DIBALIK TRANSAKSI" Pertanyaannya, apa Anda ikut untung? Tidak... Karena Anda cuman jadi pembeli. Ust Yusuf Mansur menangkap peluang emas ini, supaya keuntungannya bisa dinikmati masyarakat luas, termasuk Anda." Yuk daftar paytren!! 😊
Aplikasi tersedia di Google Playstore
& AppStore.
.
Info daftar bisnis berkah paytren ust. Yusuf mansur hubungi :

Muhammad Rivi
Wa: 0823 8647 4966

Salam Sukses Berjama'ah


#paytrenustyusufmansur
#bisnisberkah
#bisnisonline
#pengusahamuslim
#paytren
#like
#depok
#ustyusufmansur
#bisnis
#barokah
#pengusaha
#kamibersamahrs
#damaiindonesiaku
#jobsstreet
#paytrenrevolutionteam
#paytrenibnuzaky
#sangqori #jambi #jakarta #paytreninaja #padang #alfamart #jambi #sulawesi
#kalimantan
#riaricis
#muslimahhongkong
#PokokNyaPAYTRENinAJA

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱 .
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! .
.
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Hanya 3 langkah mudah untuk dapatkan tangan yang cantik, licin dan halus selembut kulit bayi ! Satin Hands Set mengandungi 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. Ingin mencuba nya sendiri atau untuk sebarang info? Boleh hubungi saya ! 😍😍
.
Sue
0134051407
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohorBharu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Kering atau berminyak?
Mana satu keadaan kulit anda.
.
Masih tercari cari moisturizer yg sesuai dengan kondition skin anda? Jangan risau, dicipta khas untuk anda 2 cream yg berbeza tetapi manfaat yg sama dan luar biasa. 😉
. 💖 Intense Moisturizing Cream 💫Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral 💫membantu menyuburkan kulit. 💫Sesuai utk kulit kering .
.
💖 Oil Free Hydrated Gel
.
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak
💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam
💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
💫Juga sesuai utk kulit Berminyak.
💫Juga sesuai untuk dijadikan sebagai base mekap, supaya mekap anda tambak lebih cantik dan kekal lama.
Taktahu nak pilih yg mana satu sesuai dgn kulit anda? Mehh whatsapp dyra, dyra bantu youalls pilih okay.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Good Morning! Syokkkkk gila pagi pagi cuci muka guna cleanser Timewise + berus muka skinvi nie.
.
.
Apa yang syokkkkkk sangat tuu?

Tahu tak cleanser timewise nie adalah 3in1 cleanser yang mana selain membersih, ia juga berfungsi untuk menanggalkan segala sel kulit mati dan sekaligus menyegarkan kulit wajah kita sepanjang hari. Guys, bayangkan hari-hari kulit kita nie di exfoliate, hari-hari buang daki dekat muka, confirm memang tak ada dah kusam-kusam, blackhead/whitehead nak menyinggah atau berkampung lagi. Hihi. Tambah pula sapuan moisturizer Timewise ni, dimana bertindak memberikan kelembapan, nutrient and vitamin yang skin kita perlukan. Nama pun moisturizer, ofcourse kulit akan jadi moist mcam chocolate cake moist. Huiyoooo. Hihi. TimeWise Miracle ni adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sangat sesuai untuk usia 25 tahun dan ke atas. Jom jaga kulit kita dari penuaan seawal umur 25 tahun ! 😍😍 .

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #TeaDetox #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Nak share sikit testimoni dari cust sahabat consultant mel 😊
Bestkan bila kita sendiri dapat kulit wajah yg cantik secara sihat? Bestkan dapat puaskan hati untuk dapatkan kulit yg cantik lagi sihat? Bestkan bila kita dah tak perlu nak jealous lagi tengok kulit orang cantik? Bestkan bila kita sendiri dapat tolong wanita2 lain yg ada masalah sama seperti kita? Bestkan Mary Kay ni? Hehehe
.
.
Harini kita belanja testimoni pengguna skincare Mary Kay 😍😍
.
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah dengan skincare skincare yg ada di Mary Kay ni. Setiap set bole tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info. And get your skin consulation from me now!
.
Nak cantik, nak berjaya, kene bertindak dari skrg. Jangan malu jangan segan, whatsapp je sis okay!

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #MakeupFinishingSpray #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Eyeliner #TeaDetox #Flawless #MatteLipstick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #TestimoniTerbaik #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

SISTEM BAGI HASIL PAYTREN ADIL

Tidak ada kata - kata siapa yang duluan
Tidak ada kata - kata siapa yang baru bergabung

Siapa yang kerja keras dan cerdas dia yang mendapatkan hasil.
Meskipun baru bergabung, pendapatan Anda bisa lebih besar daripada yang lama.
Semua tergantung "manjadda wajada" nya
Yakin lah Allah akan bantu setiap langkah menuju kebaikan.
.
KOMITMEN, KONSISTEN, KERJA CERDAS YANG BARU BERGABUNG AKAN BISA SUKSES JUGA
.
Karena konsep bisnis paytren adalah berbagi manfaat, memberi kemudahan.
Semakin kita berbagi semakin banyak potensi orang yang bergabung dengan kita.
Semakin kita berbagi semakin besar pula pendapatan kita.

Bisnis Lisensi Aplikasi PayTren
- Real Bisnis
- No Investasi
- No Money Game
- Komisi sponsor berkali-kali - bonus pasangan berkali-kali
- Cashback transaksi selamanya
Akan Menjadi Hak Anda
- Sedekah trus anda lakukan stiap kli anda bertansaksi
- komunitas positif pun akn anda dapatkn bersama kami
.
Karena Allah Ta'ala selalu memudahkn niat baik umat nya, tinggal kita yg pintar memanfaatkn peluang yang Allah berikan.
.
Hayooo mikir apalagi???
Semoga segera brgabung bersama kami dikomunitas pasitif paytren 😊
.
Info daftar bisnis berkah Ustadz Yusuf Mansur
Zaky
Wa.082111140036
Bbm.D33AA507

www.infopaytren.com/zaky
tn0612488.paytren.net

#paytreninaja
#bisnisberkah
#pengusaha
#berkah
#bisnisonline
#mudah
#keren #jobsindonesia #depok #jambi #infoloker #jobsstreet

SISTEM BAGI HASIL PAYTREN ADIL

Tidak ada kata - kata siapa yang duluan
Tidak ada kata - kata siapa yang baru bergabung

Siapa yang kerja keras dan cerdas dia yang mendapatkan hasil.
Meskipun baru bergabung, pendapatan Anda bisa lebih besar daripada yang lama.
Semua tergantung "manjadda wajada" nya
Yakin lah Allah akan bantu setiap langkah menuju kebaikan.
.
KOMITMEN, KONSISTEN, KERJA CERDAS YANG BARU BERGABUNG AKAN BISA SUKSES JUGA
.
Karena konsep bisnis paytren adalah berbagi manfaat, memberi kemudahan.
Semakin kita berbagi semakin banyak potensi orang yang bergabung dengan kita.
Semakin kita berbagi semakin besar pula pendapatan kita.

Bisnis Lisensi Aplikasi PayTren
- Real Bisnis
- No Investasi
- No Money Game
- Komisi sponsor berkali-kali - bonus pasangan berkali-kali
- Cashback transaksi selamanya
Akan Menjadi Hak Anda
- Sedekah trus anda lakukan stiap kli anda bertansaksi
- komunitas positif pun akn anda dapatkn bersama kami
.
Karena Allah Ta'ala selalu memudahkn niat baik umat nya, tinggal kita yg pintar memanfaatkn peluang yang Allah berikan.
.
Hayooo mikir apalagi???
Semoga segera brgabung bersama kami dikomunitas pasitif paytren 😊
.
Info daftar bisnis berkah Ustadz Yusuf Mansur
Zaky
Wa.082111140036
Bbm.D33AA507

www.infopaytren.com/zaky
tn0612488.paytren.net

#paytreninaja
#bisnisberkah
#pengusaha
#berkah
#bisnisonline
#mudah
#keren #jobsindonesia #depok #jambi #infoloker #jobsstreet

Hanya 3 langkah mudah untuk dapatkan tangan yang cantik, licin dan halus selembut kulit bayi ! Satin Hands Set mengandungi 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. Ingin mencuba nya sendiri atau untuk sebarang info? Boleh hubungi saya ! 😍😍 .
.
Wahida
0193695896
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya - #regrann

Nak share sikit testimoni dari cust sahabat consultant dyra 😊
Bestkan bila kita sendiri dapat kulit wajah yg cantik secara sihat? Bestkan dapat puaskan hati untuk dapatkan kulit yg cantik lagi sihat? Bestkan bila kita dah tak perlu nak jealous lagi tengok kulit orang cantik? Bestkan bila kita sendiri dapat tolong wanita2 lain yg ada masalah sama seperti kita? Bestkan Mary Kay ni? Hehehe
.
.
Harini kita belanja testimoni pengguna skincare Mary Kay 😍😍
.
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah dengan skincare skincare yg ada di Mary Kay ni. Setiap set bole tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info. And get your skin consulation from me now!
.
Nak cantik, nak berjaya, kene bertindak dari skrg. Jangan malu jangan segan, whatsapp je sis okay! Mmuahh

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #MakeupFinishingSpray #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Eyeliner #TeaDetox #Flawless #MatteLipstick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #TestimoniTerbaik #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Good Morning! Syokkkkk gila pagi pagi cuci muka guna cleanser Timewise + berus muka skinvi nie.
.
.
Apa yang syokkkkkk sangat tuu?

Tahu tak cleanser timewise nie adalah 3in1 cleanser yang mana selain membersih, ia juga berfungsi untuk menanggalkan segala sel kulit mati dan sekaligus menyegarkan kulit wajah kita sepanjang hari. Guys, bayangkan hari-hari kulit kita nie di exfoliate, hari-hari buang daki dekat muka, confirm memang tak ada dah kusam-kusam, blackhead/whitehead nak menyinggah atau berkampung lagi. Hihi. Tambah pula sapuan moisturizer Timewise ni, dimana bertindak memberikan kelembapan, nutrient and vitamin yang skin kita perlukan. Nama pun moisturizer, ofcourse kulit akan jadi moist mcam chocolate cake moist. Huiyoooo. Hihi. TimeWise Miracle ni adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sangat sesuai untuk usia 25 tahun dan ke atas. Jom jaga kulit kita dari penuaan seawal umur 25 tahun ! 😍😍 .

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #TeaDetox #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

NEW EVOLUTIONS Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna

Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua😘

Nur Huwaina
0102332186
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍 .
.
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱 .
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! .
.
Wahida
0193695896
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya - #regrann

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍 .
.
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱 .
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! .
.
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#MaryKayMalaysia #marykaynegeriselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna
.
Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua😘
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !
.
.
.
Adda
📲0169192768
Feedback?? 👉@feedbackcustmarykay
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Contact saya segera untuk FREEE consultation tentang masalah kulit anda..dan juga FREEEE make-up classs.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

.
・・・
BOTANICAL EFFECTS

DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.
.
Terdapat 3 Formula : ❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)

TURUTAN CARA PEMAKAIAN :

1) CLEANSER : Sapu pada muka dan leher yang dibasahkan. Bilas atau tanggal dengan kain basah dan lap kering.

2) HYDRATE : Sapukan pada muka dan leher yang bersih dengan gerakan menghala ke atas.

3) MASK : Sapukan jumlah yang mencukupi pada muka bersih, elakkan kawasan mata dan mulut. Tinggalkan selama 10 minit. Tanggalkan masker dengan air atau kain muka basah. Boleh digunakan 2-3 kalo seminggu. Elakkan diguna pada kulit terengsa.

3) FRESHEN : Sembur terus pada bebola kapas atau pad kapas sehingga dilembapkan. Sapukan terus ke muka dan leher, elakkan kawasan mata dan mulut. Ulangi sehinggan bebola kapas atau pad tidak lagi menunjukan kesan solekan atau kekotoran.
.
Nisa
01125516203
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

.
・・・
BOTANICAL EFFECTS

DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.
.
Terdapat 3 Formula : ❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)

TURUTAN CARA PEMAKAIAN :

1) CLEANSER : Sapu pada muka dan leher yang dibasahkan. Bilas atau tanggal dengan kain basah dan lap kering.

2) HYDRATE : Sapukan pada muka dan leher yang bersih dengan gerakan menghala ke atas.

3) MASK : Sapukan jumlah yang mencukupi pada muka bersih, elakkan kawasan mata dan mulut. Tinggalkan selama 10 minit. Tanggalkan masker dengan air atau kain muka basah. Boleh digunakan 2-3 kalo seminggu. Elakkan diguna pada kulit terengsa.

3) FRESHEN : Sembur terus pada bebola kapas atau pad kapas sehingga dilembapkan. Sapukan terus ke muka dan leher, elakkan kawasan mata dan mulut. Ulangi sehinggan bebola kapas atau pad tidak lagi menunjukan kesan solekan atau kekotoran.
.
Nisa
01125516203
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

.
・・・
BOTANICAL EFFECTS

DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.
.
Terdapat 3 Formula : ❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)

TURUTAN CARA PEMAKAIAN :

1) CLEANSER : Sapu pada muka dan leher yang dibasahkan. Bilas atau tanggal dengan kain basah dan lap kering.

2) HYDRATE : Sapukan pada muka dan leher yang bersih dengan gerakan menghala ke atas.

3) MASK : Sapukan jumlah yang mencukupi pada muka bersih, elakkan kawasan mata dan mulut. Tinggalkan selama 10 minit. Tanggalkan masker dengan air atau kain muka basah. Boleh digunakan 2-3 kalo seminggu. Elakkan diguna pada kulit terengsa.

3) FRESHEN : Sembur terus pada bebola kapas atau pad kapas sehingga dilembapkan. Sapukan terus ke muka dan leher, elakkan kawasan mata dan mulut. Ulangi sehinggan bebola kapas atau pad tidak lagi menunjukan kesan solekan atau kekotoran.
.
Nisa
01125516203
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

.
・・・
BOTANICAL EFFECTS

DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.
.
Terdapat 3 Formula : ❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)

TURUTAN CARA PEMAKAIAN :

1) CLEANSER : Sapu pada muka dan leher yang dibasahkan. Bilas atau tanggal dengan kain basah dan lap kering.

2) HYDRATE : Sapukan pada muka dan leher yang bersih dengan gerakan menghala ke atas.

3) MASK : Sapukan jumlah yang mencukupi pada muka bersih, elakkan kawasan mata dan mulut. Tinggalkan selama 10 minit. Tanggalkan masker dengan air atau kain muka basah. Boleh digunakan 2-3 kalo seminggu. Elakkan diguna pada kulit terengsa.

3) FRESHEN : Sembur terus pada bebola kapas atau pad kapas sehingga dilembapkan. Sapukan terus ke muka dan leher, elakkan kawasan mata dan mulut. Ulangi sehinggan bebola kapas atau pad tidak lagi menunjukan kesan solekan atau kekotoran.
.
Nisa
01125516203
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah.
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. .
Untuk adik2 yg menitik beratkan penjagaan muka, set skincare evolution botanical ni sgt2 sesuai utk remaja yg baru nak cuba2 product..gunakan tanpa keraguan!!.
.
Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Ekin
016-6685336
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah.
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. .
Untuk adik2 yg menitik beratkan penjagaan muka, set skincare evolution botanical ni sgt2 sesuai utk remaja yg baru nak cuba2 product..gunakan tanpa keraguan!!.
.
Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Ekin
017-9861637
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

Most Popular Instagram Hashtags