#jobsstreet

740 posts

TOP POSTS

NEW and LIMITED ! Cantikkan eyeliner warna brown and gold nie?. Grab cepat before out of stock sebab nie Limited Items tau. Once out of stock, tak akan restock dah tau. Heheh.
.
Yumie
0145226238
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Mary kay Liquid Foundation😍 .
.
Jika anda tak suka makeup tebal tebal boleh apply liquid foundation ni... .
🌷texture yg ringan,
🌷natural look, lembut,
🌷mudah untuk dicuci.
🌷tidak melekit
🌷water based foundation. .
🌸 juga sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination .
🌸ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. .
.
Jom angpa lelaju pm for more details and free skin consultation😘😘 .
.
🌼Ryna 🌼0178736844
🌼Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaybyryna #Lipstick #JobsStreet #PeluangKerjaya #KosmetikBerkualiti #girls #CcCreamMaryKay #Skinvigorate #SkincareClass #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #AcneProneSkincare #fragrance #foreverdiamonds #Foundation #Flawless

Botanical Effects Skincare untuk anda yang pernah memakai product pemutihan wajah dan penggelupasan yang mana mampu membantu untuk detoks kembali segala racun dari kulit anda agar kulit wajah anda kembali sihat dan cantik berseri. Didatangkan dengan 3 jenis formula (dry, normal,oily). Jom rawat kulit anda dengan produk bebas kimia nie.
.
PLUS Jom dapatkan device pencuci muka skinvi yang sangat popular dan best bila dipakai nie. Hanya letak pada skin dan berus tu akan berpusing mencuci muka dengan bersih-sebersihnya. Ucapkan selamat tinggal pada blackhead, whitehead dan sel mati kulit. Dapatkan kulit licin putih dan berseri sekarang.

Kindly whatssap me ya for any product details and free skin consultation. .

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Contact saya segera untuk FREEE consultation tentang masalah kulit anda..dan juga FREEEE make-up classs.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Jangan terkejut tgk bedak ni warna putih tau 👉TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adakah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ape tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak

Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄😉☺👍👍 So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab comfirm colour ngam 👍👍Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blanded well dengan warna kulit kita😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam...ni Memang favourite Saya sejak dia keluar....wajib ad dalam handbag tau😉

Selain itu , translucent powder pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga sbb die ada SERBUK MUTIARA..bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.. ia beza sikit dengan mineral powder foundation yang matte finissshh....aadduuhhhh....bestnyeeerr powder ni, JOM CANTIK HARI2 BERSAMA DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI😍

Linda
0143695836
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaypahang #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Hai selamat petang & assalamualaikum semua. Nie latest testimoni pengguna Mary Kay tau!!
.
Sebelum ni muka die sngt berjerawat sampai bengkak, sampai buat dia rasa sakit n tak selesa and die selalu mesej kata die segan bila ada yang tegur masalah skin dia. Serious masa tu dia rasa sngt fragile smpai nak ambik gmbr pon dia rasa segan.
.
.

Tapi sekarang semua jerawat dah hilang! Takde lagi rasa sakit and x selesa. Sekarang die cuma fokus nak hilangkan kesan parut sahaja lagi. Kulit pon semakin berseri mkin cerah, mkin cantik! Yg penting, dia pon semakin confident.
Alhamdulillah, seronok bila dapat bantu, bila dipercayai.
.
.

So sesiapa yang masih buntu dengan masalah skin masing masing, yang masih tercari cari jalan penyelesaian, jom mimie tolong yaa. 😘😘
#mimiesharetestimoni
.
Mimie maiza
016-6291326
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

Rtu balik kampong pas terawikh ttbe akak sulung Nad ckap sambil tunjuk tangan die. Die kate.. Tgk.. amalkan satin hands Mary Kay. Kulit tangan jd lembut jee.. hehee Terbaik! Satin Hands Set ! Satu set 3 items, softener + Scrub + hand cream
.
Apa yang best dengan set nie?
.
Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand cream & softner yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii jeeee😍
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya - #regrann

Happy Sunday to all my wonderful friends I am having a wonderful time in this magical garden thinking of lovely beautiful thoughts. Join us in the garden #magicalgardensofmrb and @1996barncoco party #nachosforbroncsandmrbsummer2016 look at my last post for details. Host of party @baileebobo @ritamariavelazquezharb @harleys.page @luliluv @wuppyr They all are such amazing loving friends. Praying for all🙏🏻🙏🏻Enjoy the day. Loving you all so much 💖❤️💛💚💙💜💓💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🌲🌳☘🍀🌺🌼🌸💐🌼🌹🍂🍁🌿🌿🐲🌴🌴#love #lovelondon #garden #magical #malteseofinstagram #maltese #maltesenation #unitedpawsgroup #woofpackbros #xoxo #malteseofficial #sharethelove #spreadtheword #bekind #bekindtoanimals#southamptons #jobsstreet #magicgardensofmrb

NEW ! Satin Hands Set ! Satu set 3 items, softener + Scrub + hand lotion. Apa yang best dengan set nie?. Scrub nya mampu menanggalkan sel mati kulit tangan, tangan yang gelap berdaki akan cerah selepas pemakaian. Hand lotion yang terus meresap, tidak terasa melekit. Tangan terus terasa lembut dan wangiiiiiii. 😍😍
.
.
Yumie
0145226238
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

MOST RECENT

Jom masker bibir 2 kali seminggu and pakai lip balm Mary Kay nie hari-hari ! Penting tau nak make sure bibir kekal merah semulajadi, hilangkan hitam pada bibir and pelbagai masalah bibir yang lain. Gunakan NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !
.
.
.
Adda
📲0169192768
Feedback?? 👉@feedbackcustmarykay
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Best ke tidak bila ada foundation yg kita boleh pilih sesuai dengan jenis kulit kita???? Haa jomm baca tentang foundation Mary Kay ni.
.
💐Mary Kay Time Wise Liquid Foundation💐

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:- .
❤ TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (Dry)
.
❤TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)..
.
. 🌸KELEBIHAN TIME WISE LIQUID FOUNDATION🌸 .
.
🌹Kulit tampak cerah dengan serta-merta
🌹 Kulit tampak berseri sepanjang hari
🌹Memberikan kilauan maksimum
🌹 Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
🌹 Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
🌹 Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan
🌹 Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
🌹 Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
🌹Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
🌹 Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
🌹 Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
🌹 Tidak melekat dalam garis halus
🌹 Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
🌹 Tahan pindahan dan tahan kelembapan
🌹 Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
🌹 Full coverage
🌹Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka.

KANDUNGAN:- 🌺Dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. 🌺 Mengandungi vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari.

Contact saya segera untuk FREEE consultation tentang masalah kulit anda..dan juga FREEEE make-up classs.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

"Ishhhh, mata sembab. Mcm mata panda pulak, hmm tak cantiknyaaa" 🐼🐼.
.
.
Sebelum tido,
Muka kita ofcourse dibelai dengan skincare. Sebab sayang kulit and nak kulit kita cantik kan?
Tapi, ada satu lg tempat yg perlu kita belai sebelum tido. Apa dia? Yesss, mata! Mata pun nak ada eyecare jugak. Sbb? Mata kita pun nak jugak cantik and menawan.
.
Jommm sebelum tido kita apply Mary Kay Eye Soothing Gel ni dulu. Yelaa, mata kita dah penat bekerja satu hari, kesian dia penat, soo jomm kita tenangkan dia dan rehat kan dia. Ia juga sesuai untuk anda yg mempunyai masalah area bawah mata gelap, ada oil seed(biji putih) atau mata selalu rasa mcm senak je. Best tau soothing gel ni, sejukkkkk jee. Rasa mcm letak ice. Mmg ngam laa untuk tenangkan fikiran youallsss.
.
.
Dengan ekstrak timun yg berfungsi mengawal kepenatan dan memberi kesegaran pada mata, ekstrak blueberry yg memberi penyerapan vitamin untuk mata sentiasa kelihatan cantik dan sihat, dan juga ekstrak aloevera yg melembapkan kulit area mata serta mengurangkan kehitaman di area bawah mata anda. Wahhh bagus kan? Semua nya mmg alam semulajadi punya bahan. So, tak perlu risau atau khuatir takut mata anda rosak.
.
.
Bestnyaaa rasa sbb bila tido tuu, rasa mcm buat eyespa pun ada jugak. Save pula tuu, hari hari bole buat spa mata kat rumah. Hehehehe.

Amel
0137271923
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah.
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. .
Untuk adik2 yg menitik beratkan penjagaan muka, set skincare evolution botanical ni sgt2 sesuai utk remaja yg baru nak cuba2 product..gunakan tanpa keraguan!!.
.
Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Ekin
017-9861637
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah.
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. .
Untuk adik2 yg menitik beratkan penjagaan muka, set skincare evolution botanical ni sgt2 sesuai utk remaja yg baru nak cuba2 product..gunakan tanpa keraguan!!.
.
Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet#PeluangKerjaya

Tips memilih lipstik:💄
.
.
1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah.
.
.
2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye.
.
.
3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk.
.
.
3. Elakkan lipstik yang mengandungi paraben sebagai pengawet. .
.
4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang.
.
.
5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan.
.
.
6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna.
.
.
7. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang. .
.
8. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata dan senyum.

I pernah guna lipstick yang murah.. Ya allah teramatlaa susah i nak tanggalkan bila nak solat..
And i pernah jugakk guna yang ikut warna darah..
Alhamdulillah sejak guna #semimattemarykaylipstick makin pakai makin lawa bibir ❤

#Marykay #MarykayMalaysia #pencenmuda #Beautiful #SkincareTerbaik
#SkincareClass #PeluangKerjaya #jobmalaysia #JobsStreet #mk #baby #syg #PencuciMukaLelaki #mkmen #lipbalm #lipstik #BerusSkinvi #semimattelipstick #mksemimatte

Ramai regular customer mimie wassap utk repeat oder stok yg dar nak abis...alhamdulillah!!😊😍
.
Mimie masih in Mood Raya ni..Esok baru mimie start marketing semula..
.
Ramai rindukan posting marykay mimie kan?? Baik ngaku cepat..heheheh
.
Jgn risau...order seperti biasa ok...hehe👌❤
.
Love,
Mimie maiza
.
#marykaymalaysia #MaryKayProduk #kerjayabersamamarykay #kerjayapartimefulltime #JobsStreet #dropshipmalaysia #dropshipwanted #parutjerawat #parttime #fulltime

new MARY KAY SHEA BUTTER LIP MASK & LIP BALM!! 😍😍😍
.
.
Cepat cepat, Siapa lagi yg ada masalah bibir kering, cepat megelupas , pakai lipstick pun crack tuu mai grab lip mask terbaru from Mary Kay ni. Lagi2 bulan puasa ni, semua kulit kering termasuklah bibir.
.
New Satin Lips® Shea Sugar Scrub kali ini mengandungi gula kristal yg berfungsi utk menggelupas kan sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. .
.
New Satin Lips® Shea Butter Balm
yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir.
.
Also mengandungi bahan utama which is sunflower oil n minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidan 😍 wahhhh special betul ingredient dia. Hehe
.
Muka dah jaga, bibir pun kene la jaga jugak. Baru cantik and monggel bibir awak tuu. Pakai lipstick pun puas hati, licin jee sapu lipstick kt bibir. Takde lagi bibir kusam, takde lagi bibir kering. Hehe. .

Dyra
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #Kylie #Ivmist #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Most Popular Instagram Hashtags