[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jjcm

MOST RECENT

Esok plan nak makan sarapan apa? Sarapan adalah paling penting mulakan hari baru anda.. Harga kami berpatutan dengan pelbagai jenis juadah yang lazat..hanya RM10 makan sampai puas!
KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

#fairparkcafeipoh
#cafeipoh
#jjcm

.
Mini pavlova for our tea session
.

Perfect Sunday with my small family
.

Crunchy outside marshmallow taste inside
.

#afyskitchen #pavlova #berry #dessert #jjcm #jalanjalancarimakan #foodporn #foodgasm

PROMO blouse & palazzo! SIAPA CEPAT DIA DAPAT OKAY!
FREE POSTAGE! Rm59 free postage!
.
Click this hashtag for more set free postage #setpromofreepostagels
.
Top:
Bahu:15 inch
Dada: 40inch
Labuh:26 inch
Material:moss crepe
.
Palazzo:
Free size fit till xl
Waist:33 inch (Stretchable waist)
Hips:40 inch
Length: 41 inch
Material:heavy crepe (tidak jarang / tidak melekap)
.
Price:
Rm59 free postage
(Semenanjung sahaja)
.
Sbh/srwk add RM5 for postage
.
To purchase kindly whatsapp :
+6 012 225 4674
.
.
#blouseraya #blousemurah #blousecantik #sayajualblouse #printedblouse #hijabista #widepants #ruffleblouse #melaka #shahalam #setiaalam #setblouse #palazzocantik #palazzomurah #palazzo #muslimahblouse #ootd #jjcm #penang #fattzura #scruborganik #zalora #palazzobootcut #shopee #shawlchiffon #zara

.
Nyumm..Nyum... Makanan sihat baby. .
Korang nak tau? Ni la Pasta Sayur atau nama betul Pasta Eatalian Express Diperbuat dari Tepung Semolina tanpa pengawet lagi tu.
.
Pasta Sayur ni sesuai sangat untuk baby dari umur 8 bulan hingga ke atas. .
Yang admin dapat tau, pasta ni 100% milik Bumiputra. Bagi yang nak pasta sayur nie, boleh je hubungi no 011-1034 2998. Area Utara boleh cod tau. .
#pasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #babyfood #pastasayur #makananbaby #makananbayi #sedap #makanansihat #jjcm #jjcmtv3 #jjcmselangor #jjcmkelantan #jjcmmalaysia #jjcmkedah #jjcmpenang #jjcmterengganu #jjcmperlis #jjcmkl #jjcmmelaka #menubaby #menubayi #cikguseo

#InTheKnow Every Sunday Pasar Malam, a common term used among the locals, can be directly translated to "Night Market”. Its name says it all.
.
Watch the night come to life while walking along the street stalls in search of something to take home.
.
Delicious street foods such as apam balik, satay, Johor laksa, and otak-otak are just the beginning to a world of local delights.
.
Renaissance Johor Bahru Hotel invites all discoverers out there to feel, taste and experience the truly indigenous.
.
Pasar Malam just 2-minute walk from 🏢 Renaissance Johor Bahru Hotel.
.
📸 by @anasyr786
.
.
.
.
.
#renaissancejb #renhotels #localnavigator #businessunusual #lovetravels

@ranrajalawak pekena burger kat @mycrabfactory malam ni, kejap lagi nak pekena Seafood Taboor pulak 😋
#waronghunter #jjcm #foodie #foodreview #burger #pj

Farewell for mek
Mango & coconut sundae🍺🍺🍺paling win👍👍👍👍👍👍👍
#mangosix#mangosixmalaysia#
#akusukamakan#jjcm#dessert#sedapteruk#jangankecamsaya#janganterliuqn#
#kenanganselamanya#besties#

BOLOGNESE - TOMATO & ONION.

Untuk yang suka basic2 je. X suka yang complicated. Takboh banyak benda dalam sos pasta dia molek dah ambik yang ni.
Walaupun basic tapi resepi dalam EE homemade sauce x semudah itu ye sayang2 sume. Wajib guna Italian herbs yang segar n reneh selama 3 jam. Baru lah hasil sos tu sedap. Ni di namakan di buat dgn penuh kasih sayang.
No MSG, pewarna, n perasa yang di larang.

#sayajual #eatalianexpress #eepasta #eedp #mixedvegepasta #vegepasta #vegepuree #pastasayur #babyfoodmalaysia #dietbaby #masakapa #masakapahariini #sukamakan #sukamasak #jk1m #jjcm

Lunchtime in Melaka - asam pedas is a must! Then to finish it off with cendol gula melaka - yummy! #travel #food #jalan2carimakan #jjcm #asampedas #cendolgulamelaka

laksa2 ..amboi 2 mangkok 👆.
.
.
nice pict 👍 credit 📷 @aidiyana_azlin .
.
SHARE & TAG YOUR FRIENDS !
.
. REGRANN & REPOST
sukamakan?
LETS FOLLOW .
.
➡️ @sukamakan.page
.
----------------------
➡️ @makanshow
.
.
o➡️ @eargasm.hub .
.
➡️ @eargasmdothub
.
.
#sukamakan #sukemakan #kakimakan #gilermakan#viralmakan#makanviral
#jjcm#viral#sedap#jalanmakan#malaysiafoodie#jommakan#malaysianfood #malaysia

We’re open now. Lets try our special menu for today “Nasi Tomato”! Dont miss it guys!

#nasitomato #delicious #jjcm #jjcmtv3 #enpi #cafe #thorbaik

menyosal den ikut cakap si @aimdotdot @kchupx pegi mkn sini, mmg x boleh brain melambak gila nasi dia bagi. Nk bunuh org ko apo tuan kedai nih. Korang pegi lah cari pulak #nasibukit nih kat #padangjawa #shahalam 💗💪😜 Sibbaik ade budak junior sekolah dulu si @aiman8danial boleh Boss paksarela dia tolong habiskan huhuhu #apalagikaunakkaumakanjelah #foodbloggeryangtakdeblog #fortheloveofthefood #ProudtobeBainunian
.
#makanlagi #jjcm #jalanjalancarimakan #kuatmakan #makanmakan #sedapgiler #foodhunter #jommakan #sayasukamakan #sedapsangat #sumpahsedap #klfoodhunter #asyikmakanje #kenyang #makanmana #kakimakan #akusuka #akusukamakan #kenyangmakan #eatdrinkkl #klfoodie

Ibarat makan kepok lekor x best le xde pencicah. Sama macam pasta baru meletop makan dengan homemade sauce resepi dari Itali.
Eh betul la original from Italy. Founder EE memang berguru dengan orang Itali tau.

Korang boleh pilih samada REGULAR PACK atau SMART VALUE PACK.

Nak riki2 sila klik link di bio.

#sayajual #eatalianexpress #eepasta #eedp #mixedvegepasta #vegepasta #vegepuree #pastasayur #babyfoodmalaysia #dietbaby #masakapa #masakapahariini #sukamakan #sukamasak #jjcm #jk1m #nakkurus

Abam dtg dinner kat nasi arab yaman cafe di pusat perdagangan selasih batu caves .. abam bg sepuluh bintang. Sedap murah dan berbaloi. #food #delicious #nasiarab #yemen #malaysia #selangor #batucaves #murah #sedap #makan #jjcm

Most Popular Instagram Hashtags