#jjcm

MOST RECENT

coq keria ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹#jjcm

MONGOOSE ๐ŸŒฝ๐ŸŒฝ๐ŸŒฝ #foodjamrestaurant #sgbuloh #jjcm

Sambal instant yg mudah dibawa bersama sama keluar utk berkhemah terutama bagi jemaah haji yg bakal menunaikan ibadah haji ke Mekah disaran kan utk menambah selera di negara luar.

Mudah bukak terus makan tak perlu ditumis mahupun dimasak.

Sedap sehingga menjilat Jari

Www.wassap.my/60122145822

#sambalhitammenangis
#sambalhitampahang
#sambalhitamviral
#sedap
#jjcm
#yani
#sambalinstant
#letsdoit

[Isnin]
Assalamualaikum ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Maaf kami CUTI pasar Wakaf Tembesu petang ni. ABI tengah nak masak sambal. Kalau time ni baru duk goreng bilis, jawabnya lewat petang nanti la sambal ABI siap ๐Ÿ˜…. Sekarang sambal selalu habis luar jangka sebab it totally depends on orders. Maaf belaka ๐Ÿ™๐Ÿป
______________________________________________
#nasilemakabi #colorcoded #beautiful #colorful #colourful #instafood #instadaily #amazingterengganu #visitterengganu2018 #jjcm #umt #unisza #ramuanrahsiaeksklusif

RESUMEโ“ Ingat AHMAD_RESUME
.
.
FRESH GRADUATEโ“ INTERNSHIPโ“Tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan pekerjaanโ“ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK BEGITU MAHIRโ“
.
.
Kini hanya tinggal masukkan info anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKANโ“
.
.
โฉ Berminatโ“DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
๐ŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK ๐ŸŒ•
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
โœ”๏ธ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
โœ”๏ธ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
โœ”๏ธ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
โœ”๏ธ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
โœ”๏ธ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #sl1m #Sabah #Ahmad_Resume

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.
ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
๐Ÿ”Ž WA : 082337197142 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Pastikan ikuti kami @bidan_riva_amd_keb untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

Thanks kak Yatie for ordering with us. Always a supporter this one โค๏ธ may our food always be a comfort to those who eat them. Amin.
.
.
.
Menu (close up as per pictures):
- Ayam masak korma
- ikan siakap sweet sour
- pakchoy sos tiram
- cucur bilis
.
.
.
Follow IG : @adoniakitchen
WA : +60173471041 (ifa)
.
.
.
#adoniakitchen #rotijalakariayam #lunchpack #catering #malaycaterer #fooddeliverykl #halalfoodkl #eatdrinkkl #jjcm #homecookedfoodย  #event #birthdayparty #kenduri #aqiqah #lunchmeeting #kualalumpur

Hi-Tea. Minum teh ditempat tinggi ๐Ÿ˜ #kokolhill #kokolresorthaven #kotakinabalu #kk #sabah #kkcity #sabahtourism #jjcm

โค๏ธSPAGHETTI GORENG vs NASI BERLAUK IKAN TONGKOLโค๏ธ #tempurungkitchen #nasiberlauk #spaghetti #makan #makansedap #makanmurah #lunch #dinner #jjcm #jjcmtv3 #jjcm2018 #food #foodie #foodporn #nice #cafe

Hari ni tema masakan adalah pulut kuning & sambal ikan bilis. Berkilo2 pulut kakak tanak utk beberapa org customers hari ni tp takdan nak tangkap gambar ๐Ÿ˜ญ Gambar customers pun sorang je ada, tu pun ihsan drp Encik Sivaraj. Siap tangkap gambar sebelah kapal lagi kemainnn. Hehe. Thanks semua yg order pulut kuning sambal ikan bilis dgn kakak hari ni โค๏ธ
.
.
.
.
Follow IG : @adoniakitchen
WA : +60173471041 (ifa)
.
.
.
#adoniakitchen #rotijalakariayam #lunchpack #catering #malaycaterer #fooddeliverykl #halalfoodkl #eatdrinkkl #jjcm #homecookedfoodย  #event #birthdayparty #kenduri #aqiqah #lunchmeeting #kualalumpur

๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿฝ๏ธ JJCM @opahhomestay: De Madinah Cafee #demadinahcafee yg dulunya dikenali sebagai D'Madinah Corner menyajikan menu makanan Arab, Barat ๐Ÿ—๐Ÿ–๐Ÿง€๐Ÿฅ“๐Ÿ๐Ÿค dan pelbagai set roti bakar ๐Ÿฅ๐Ÿž๐Ÿฅ๐Ÿฅ–. Yang menariknya terdapat set kombo yang dihidangkan dalam talam. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Hanya 14 km dari @opahhomestay atau lebih kurang 22 minit perjalanan. ๐Ÿš—๐Ÿšš๐Ÿš™๐Ÿ›ต
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฑWhatsapp kami di 0124733226
๐Ÿ“ธ Follow IG kami di @opahhomestay โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
_______________________________________
~~authentic Malay kampong house~~
_______________________________________
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#homestay #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaykeluarga #homestaykedah #homestaypenang #homestaykulim #homestayselesa #cosyhomestay #guesthouse #kulim #kulimkedah #kedah #padangserai #balikkampung #kampung #bestintown #kuliminfo #penanginfo #opahhomestay #jjcm #jalanjalancarimakan #malaysianfood #malaysiafood #malaysianig

It has been hot lately! Come and quench your thirst with our range of cooling drinks!
We have the white tea range, with our best seller, Swagger Tea! It has rosebuds, chamomile and goji berries! Relaxing and cooling! Have it hot too if you want!
Try also our honey, lemon ice, cold lemon, mint and boi and not forgetting the Malaysian favourite teh tarik with a twist! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pop by soon!
We're in seksyen 3, Shah Alam. Click on our location for direction.
.
.

Whatsapp www.wasap.my//60192728317 for inquiries on dining at the cafe, take aways, food delivery, catering services and group dining at the cafe
.
.
Whatsapp www.wasap.my//60136882860 for inquiries and orders for cakes
.
.

Our opening hours :-
.
.

Monday to Friday 12pm - 10.30pm
Saturday 12pm - 11pm
Sunday - Close .
.

Follow us on :

FB - spiced pumpkin cafe
IG - spiced_pumpkincafe
Twitter - @spcb_eats
Cakes and more IG - spiced_pumpkin_cafe_bakery

Media Mentioned :-
.
.

www.utusan.com.my/gaya-hidup/keluarga/spiced-pumpkin-cafe-bakery-1.434692
.
.

https://www.gayatravel.com.my/from-palestine-with-love/
.
.

https://www.hmetro.com.my/hati/2017/05/227927/gabung-kemahiran
.
.

says.com/my/seismik/kafe-shah-alam-ini-menyajikan-masakan-fusion-malaysia-dan-palestin
.
.

http://eatdrinkkl.blogspot.my/2017/10/spiced-pumpkin-cafe-shah-alam.html?m=1
.
.
SPM 2018 - Sajian Palestine

https://youtu.be/jlg-5mi28rk
.
.
Rentak Selangor 2018 programme with South Korean Media
http://media1.or.kr/newshome/detail.php?number=17248&thread=14r02

#sayajual #instajual #igersmalaysia #eatdrinkkl #timeoutkl #hungrygowhere #JJCM #jalanjalancarimakan #foodgasm #shahalam #Malaysia #Putrajaya #kualalumpur #petalingjaya #subang #maqlubah #cafehopkl #nasiarab #cafehopshahalam #selangorfoodchannel #foodie #makan #eat #afc #foodporn #foodnetwork #lunch #dinner

Alhamdulillah... kepuasan pelanggan adalah kegembiraan bg kami... โ„๏ธโ„๏ธ๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #aiskacangsaljidinalang #aiskacangsalji #aiskacang #jjcm #jjcmkedah #pencucimulut #kedah #alorsetar #simpangempatkangkong #simpangempatkangkung

Most Popular Instagram Hashtags