[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jiwasoap

418 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum... Testimoni hot sabun #jiwasoap
Nak wajah berseri di hari raya ni??? Whatsapp 0143372960

#jiwaiauramu #aurarezeki

Sebelum pakai garam AR..customer ni komplen muka dia asyik gatal2...tp selepas mandi garam AR...alhamdullilah gatal2 hilang and bila repeat order siap order skali skrub muka.... Bukan customer ni je...akak rupanya alah dengan ubat tahan sakit...habis satu badan gatal2 sampai muka2 semua bengkak...tp bila teringatkan customer ni....discaj je dari hospital akak terus mandi garam and pakai jiwa soap....alhamdullilah...besoknya terus kering gatal2 tu...selamat huhuhu

#garamaurarezeki
#garamaurarezekimelaka
#jiwasoap
#skrubaurarezeki

Assalamualaikum semua, hari ni saya nak share cara saya potong Jiwa Soap supaya tahan leeebih lame.
1. Pilih step 1 / step 2, care senang bagi korang. 🤗
2. Step 3 ~ nak potong 6 / 8? Haa semua boleh. Yang kanan kalau potong 8, kiri kalau potong 6. 🔪
3. Ambik balik bekas bentuk love tu, letak je balik. ❤
4. Lassst sekali, simpan elok2 dalam bekas sabun ni, so angin tak masuk. ✌🏻 Terima kasih dan selamat mencuba. 💓

#jiwasoap
#jiwaiauramu
#garamaurarezeki
#aurarezekiterengganu

Hanya perlu Guna Jiwa Soap + Mistral Roses sudah cukup 💋 🔸Sabun muka ini mengandungi garam kristal terbaik bagi menambah mineral dalam kulit serta menanggalkan sel sel kulit mati
🔸Diadun bersama minyak lintah berfungsi menegangkan kulit wajah
🔸Minyak zaitun dan susu bagi menambah keserian pada wajah
🔸Digunakan setiap hari pada waktu pagi & malam
🔸Boleh juga digunakan pada payudara yang kendur, pada perut bagi menegangkan dan menganjalkan

Berminat? Boleh dapatkan pada Agent berdekatan atau
Whatsapp - 0132150185

#AuraRezeki #AuraRezekiMalaysia #Jiwasoap #codmelaka #agentmelaka

Nak kulit halus dan lembut. Korang boleh try jiwa soap ni. Pasti tak mengecewakan. Jommm cepat harga PROMO nak tamat dah ni. saya pun pengguna jiwa soap. Memang best. Kulit rasa lembab walaupun dah seharian.
Boleh wassap cepat cepat
Kat 0137344998

#jiwasoap #aurarezekipasirgudang #garambukit #nakcantik

SABUN JIWA... ⏩ AKU MENGANDUNGI GARAM KRISTAL TERBAIK ⏩MINYAK LINTAH UNTUK TEGANGKAN KULIT ⏩MINYAK ZAITON DAN SUSU UNTUK MELEMBABKAN KULIT ⏩KOLEGEN DAN PATI MAWAR UNTUK KESERIAN WAJAH

Aku Boleh Digunakan Pagi Dan Malam...
Bagi Yang Nak Tegangkan Mana Yang Kendur Tuuu Amat Sesuai...
Inilah Aku Seketul Sabun Yang Diberi Nama #JiwaSoap ~PRETTY TAQINAH~
#garamaurarezeki
#siraman7purnama

GARAM AURA REZEKI Assyifa. (Untuk Mandian & kegunaan luar)
========================= Ramai yg tak tau garam bukit kini semakin popular di kalangan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan. Garam bukit wujud semulajadi sejak jutaan tahun dahulu dan berasal dari gunung-ganang.
Warnanya kemerahan atau 'pink'. Garam ini adalah adalah seratus-peratus asli dan hampir tidak diproses. Oleh sebab itu ia merupakan sejenis garam yang terbaik untuk kesihatan manusia.
Amat menakjubkan, garam bukit asli mengandungi 84 elemen natural yang diperlukan oleh tubuh manusia. Ia mengandungi mineral-mineral yang diperlukan oleh tubuh manusia seperti potasium, kalsium, magnesium, zink dan berpuluh-puluh jenis mineral lain.
Khasiat Garam Bukit amat berguna dalam Perubatan Islam.

Antara khasiatnya..
- melancar peredaran darah
- masalah saraf
- kebas kaki atau tangan
- sihir/santau/saka,
- sebagai 'pagar' rumah,
- masalah ketagihan,
- lemah badan,
- migrain,
- buang toksin,
- sakit lutut, gout dll..
Garam Bukit Mempunyai 1001 Khasiat di Dalam Perubatan Islam!!! **Anda WAJIB guna Garam Aura Rezeki Assyifa jika anda ada masalah** 📞 wassap 0176708707 - yanti.
Cod: banting, jenjarom, tpg & bukit tinggi.
#garambukit #garamaurarezeki
#jiwasoap #scrubkristal *nak tak saya bantu anda untuk tambah pendapatan tanpa modal??
*komisen RM10 untuk setiap set garam..
*tinggalkan nmbor wassap anda atau pm saya untuk detail

Best sangat pakai sabun jiwa ni,

Khasiat zat Histamin dan hirudin drpd lintah berkesan.keatas kulit, bg melancar kan peredaran darah dipermukaan kulit serta menegang secara serta merta dan merawat jerawat serta jeragat

Selain dari minyak lintah garam bukit juga terkandung dalam sabun ini , khasiat garam bukit yg terkaya dgn mineral2 semulajadi membuatkn kulit wajah anda kelihatan segar bugar serta melmbatkn proses penuaan

Hebat!

#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jiwasoap
#bbmanjacushion

Bismillah...Assalam cinta jiwa.. Rangkaian produk Aura Rezeki..
#aurarezeki #ladymillionaire #jiwasoap #cristalscrub #serum

1001 khasiat rahsia alam Garam Bukit/Himalaya Aura Rezeki.. Order sekarang!!! Whatsapp
0139381819
0139381819
0139381819

MOST RECENT

Stok panas2 dr stokis..
Yg mana dah order tu inshaallah esok sampai, kita postkan.
Aura Rezeki produk berkualiti, guna tanpa was was

Ade yg nak join order masih sempat lagi.

Grab harga promosi terus
RM100 utk 2 items ===> Bb Manja Cushion + Aura Magic Cream.
Promosi RM 100 sehingga 30/9/2017 shj.
WA 013-3935914
#bbmanjacushion
#auramagiccream
#jiwasoap

.
.
JIWA SOAP
Kandungan :
🔮Air Zam zam
.
🔮Garam Kristal Premium
.
🔮Susu
.
🔮Mawar
.
🔮Minyak Lintah
.
🔮Kolagen
.
Khasiat sabun: .
❤Menghilangkan sel kulit mati.
. ❤Memutih, menghalus, melicin.
.
❤menghilangkan jeragat serta melembabkan.
.
. ❤Rasai kesegaran yg berpanjangan.
.
❤Tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium.
.
❤ terbaik bagi menambahkan mineral pada liang kulit wajah.
.
❤menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri.
.
.
Nak order?
KakAura
wasap.my/60162000864
#aurarezekiputrajaya #jiwasoap #homemadesoap#spa #homespa #jeragat #jerawat #jsd #mamadil #leinage

15 ketul jiwa soap roses akak terbang ke tuan baru.. Khasiat jiwa soap

1) Garam kristal menambahkan mineral pd kulit dan menanggal sel-sel kulit mati

2) Minyak lintah dpt menegangkan kulit wajah

3) Minyak zaitun dan susu, melembab dan melembutkan kulit

4) Kologen dan astrak mawar, menambahkan keserian pd wajah

5) Dpt menegangkan payudara yg kendur juga.
Ade tak yg nak cuba sabun jiwa ni.. best sangat.

Roger2 lah sis ye....sedia membantu.

Whatsapp 013-3935914
Whatsapp 013-3935914
Whatsapp 013-3935914

#aurarezeki
#aurarezekimalaysia
#jiwasoap
#jemaahaurarezeki
#zuriaaurabeauty

Sebahagian dari TESTIMONI para pengamal Garam Mandian As-syifa' AURA REZEKI ======================
WhatsApp ke 0132150185
WhatsApp ke 0132150185
WhatsApp ke 0132150185
====================== #aurarezeki #aurarezekimalaysia #ladymillionaire #mistralroses #bbmanjacushion #jiwaiauramu #Jiwasoap

WOW!! WOW!!
.
💥💥PROMOSI JIWA MERDEKA💥💥
.
PAKEJ 1👉 RM120 SAHAJA
.
💎Garam Mandian Aura Rezeki +
💆Skrub Kristal +
💖Jiwa Soap +
🌹Free Mistral Roses .
LEBIH MURAH...LEBIH JIMAT..
TAK SABAR DAH????😱 Cpt2 oder skrg sblm tamattttttttt
WhatsApp / pm Mimi
014 5401768 [Fast Response]

#merdekasale
#jimatmurahhebat
#garamaurarezeki
#aromanawar
#skrubkristal
#jiwasoap
#jommandigaram
#aurapositif

Promosi jiwa merdeka🎉🎊🎉🎊 😲😲Dengan harga RM100 je uolls boleh dapat garam mandian #aurarezeki #ladymillionaire .. + dpt free gift lagi tau #mistralroses #jiwasoap
.
Apa lagi, jom grab sementara sale masih ada😃😃😃. .
Dm/whatsapp📱014 5401768
Mimi
B.A Aura Rezeki

#aurarezeki
#garammandian
#aurarezekimalaysia
#ladymillionaire
#garam7bunga
#promosi merdeka
#merdekasale

Hanya perlu Guna Jiwa Soap + Mistral Roses sudah cukup 💋 🔸Sabun muka ini mengandungi garam kristal terbaik bagi menambah mineral dalam kulit serta menanggalkan sel sel kulit mati
🔸Diadun bersama minyak lintah berfungsi menegangkan kulit wajah
🔸Minyak zaitun dan susu bagi menambah keserian pada wajah
🔸Digunakan setiap hari pada waktu pagi & malam
🔸Boleh juga digunakan pada payudara yang kendur, pada perut bagi menegangkan dan menganjalkan

Berminat? Boleh dapatkan pada Agent berdekatan atau
Whatsapp - 0132150185

#AuraRezeki #AuraRezekiMalaysia #Jiwasoap #codmelaka #agentmelaka

Salam sahabat ig..happy weekend!!😃
Free2 tu, bolehla tgk2 dlu..next time boleh oder
.
Setiap pembelian garam, dpt free serum tau😍
Xboleh simpan lama...kejap je habis!!😱
.
Stok yg available
👇👇👇
#aurarezeki - 2 botol
#suksesmaskulin - 2 botol
#siraman7purnama - 1botol
#bbmanjacushion (light) - 1
#jiwasoap (besar) - 1
#skrubkristal (besar) - 1
#jmminiatureperfume - 1

Helo2 pm wsap mimi 0145401768

HAI UOLSS..JOM GRAB PROMOSI SYAWAL!! Cepat2 sblm tamat😱
.
Tgh siap2kan order dr cust tersayang😃..Yg dh tampal sticker pink tu dah berpunya tau..
.
Cepat2 sape nak selit oder lagi..stok yg available👇👇👇👇👇👇👇👇
.
#ladymillionaire ✔ 3 botol
#aurarezeki ✔ 5 botol
#suksesmaskulin ✔ 3 botol
#patisiraman7purnama ✔ 2 botol
#bbmanjacushion (light) ✔ 1
#mistralroses ✔ 5botol
#jmsoulperfumeminiture ✔1 botol
#jiwasoap ✔ 1
#skrubkristal ✔1
#trialpack✔ 1
#jmsoulperfume (men) ❌
#jmsoulperfume (women) ❌
.
Helo2 pm mimi 014 5401768

Kulit sembuh dengan Jiwa Soap & Mistral Spray

Wasap miera 0199837074 @ meh je ke FARMASI HARMONI KEMAMAN

#mistralroses #jiwasoap #aurarezekimalaysia #igshop #bazarpaknilprodukkecantikan #alergi #kulit #cantik

JIWA SOAP

RM45.00
Whatsapp : 018-2424763 🌹 Sabun muka ini mengandungi garam kristal terbaik bagi menambah mineral dalam kulit serta menanggalkan sel-sel kulit mati
🌹 Diadun bersama minyak lintah berfungsi menegangkan kulit wajah
🌹 Minyak zaitun dan susu bagi melembab dan melembutkan kulit
🌹 Kolagen dan astrak mawar bagi menambah keserian pada wajah
🌹 Digunakan setiap hari pada pagi dan malam
🌹 Boleh juga digunakan pada payudara yang kendur, pada perut bagi menegangkan dan menganjalkan **harga tidak termasuk postage
#rangkaianprodukaurarezeki
#aurarezekikl
#aurarezekitaiping
#perfumeaurarezeki
#magnetrezeki
#magnetpositif
#magnetaura
#Jiwasoap
#sabunmuka
#bbmanjacushion
#bbcream
#makeupaurarezeki

Best sangat pakai sabun jiwa ni,

Khasiat zat Histamin dan hirudin drpd lintah berkesan.keatas kulit, bg melancar kan peredaran darah dipermukaan kulit serta menegang secara serta merta dan merawat jerawat serta jeragat

Selain dari minyak lintah garam bukit juga terkandung dalam sabun ini , khasiat garam bukit yg terkaya dgn mineral2 semulajadi membuatkn kulit wajah anda kelihatan segar bugar serta melmbatkn proses penuaan

Hebat!

#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jiwasoap
#bbmanjacushion

Alhamdulillah customer order & will pick up from cube @qbix.bn by tomorrow lunchtime
Thnx so much customer for buying from us
#gcxfaxtor #longrich #charcoalsoap #aurarezeki #jiwasoap #customer

.
.
JIWA SOAP
Kandungan :
🔮Air Zam zam
.
🔮Garam Kristal Premium
.
🔮Susu
.
🔮Mawar
.
🔮Minyak Lintah
.
🔮Kolagen
.
Khasiat sabun: .
❤Menghilangkan sel kulit mati.
. ❤Memutih, menghalus, melicin.
.
❤menghilangkan jeragat serta melembabkan.
. ❤Rasai kesegaran yg berpanjangan.
.
❤Tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium.
.
❤ terbaik bagi menambahkan mineral pada liang kulit wajah.
.
❤menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri.
.
.
Nak order?
KakAura
wasap.my/60162000864
#aurarezekiputrajaya #jiwasoap #homemadesoap#spa #homespa #jeragat #jerawat #jsd #mamadil #leinage

Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Wassup 018 3978284
#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah
#pakarmandianaura
#malaysia
#seremban
#negerisembilan
#NurulAznida

- Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Hubungi AuraLine @ Wassup ke 📲 +6017-3916508

#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah

Korang tahu tak khasiat minyak lintah dalam mencantikkan kulit?
.
Untuk pengetahuan, dalam Jiwa Soap #aurarezeki ada minyak lintah😉
.
Manfaat minyak lintah:
----------------------
.
1. Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah.
.
Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah.
.
2. Menghaluskan dan Menegangkan Kulit.
.
Penggunaan yang teratur dengan teknik menggosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.
.
Sempat lagi tau kalau korang nak cantik sebelum raya ni. Bukan je cantik, kulit pun jadi sihat😍
.
📲WA 013-7402799 atau DM
.
.
#jiwasoap
#minyaklintah
#aurarezeki

Most Popular Instagram Hashtags