[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jiwasoap

MOST RECENT

❤INFO & KEISTIMEWAAN SABUN SUSU JIWA SOAP❤

Formula khas daripada Aura Rezeki yang diadun secara Homemade ditambah dgn zikir2 dan ayat2 Syiffa membangkitkan Aura Wajah pada pemakai..😍 Bahan yang diadun dalam sabun susu "Jiwa Soap" ini merupakan : ❤ Garam Kristal Premium
❤ Susu ❤ Mawar
❤ Kolagen
❤ Minyak Lintah ❌Tiada campuran bahan kimia. ========
KHASIAT
======== 🌹Menghilangkan sel-sel kulit mati pada wajah
🌹Memutih, menghalus dan melicinkan kulit wajah
🌹Melembapkan kulit wajah
🌹Mengatasi masalah jerawat
🌹Mengatasi masalah jeragat ======================
Dan paling bessstt ialah kandungan tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya PREMIUM yang terbaik yang membantu dalam: ✔Memberikan kesegaran berpanjangan
✔Menambah mineral pada liang kulit wajah
✔Menjadikan kulit tampak muda berseri
✔Menegangkan payudara
✔Menegangkan dan menganjalkan perut
✔Menaikkan seri wajah ===================
Nak rasai aroma, khasiat dan kelembutan JIWA SOAP???😍😍❤ 📞 wassap 0126916398 dan dapatkan pada harga PROMOSI!!! RM15 (kecil) @ rm45 siap dgn bekas
BELI 3 yg kecil FREE postage

klik link ni.... https://goo.gl/9Q2Qjd untuk info & testimoni

#jiwasoap
#sabunjiwa

As salam ... Just nak share sabun #aurarezekimalaysia 🍁muka rasa ringan jer. 🍁membersihkan wajah dengan sempurna
#jiwasoap
#aurarezekiujungpasir
#sabunawesome
#effmillionaireenterprise
#futuremillionaire2018

Jiwa Soap
15g - rm15
30g - rm45 FREE bekas sabun 🌸
💄Sabun muka ini mengandungi garam Kristal terbaik bagi menambah mineral dalam kulit serta menanggalkan sel sel kulit mati
💄Diadun bersama minyak lintah berfungsi menegangkan kulit wajah
💄Minyak zaitun dan susu bagi melembab dan melembutkan kulit
💄Kolagen dan ekstrak mawar bagi menambah keserian pada wajah
💄Digunakan setiap hari pada pagi dan malam
💄Boleh juga digunakan pada payudara yang kendur, pada perut bagi menegangkan dan menganjalkan
.
untuk order
Dm/whatsapp
0107168595
.
#aurarezekimalaysia
#garamaurarezeki
#bisnesmaju
#berkesan
#teammakbuyongvogue
#trustedseller
#johorbahru
#igers
#instalike
#borong
#jiwasoap
#ajimaura
#terapiinstagram

OMG JIWA SOAP BUKAN HANYA DIGUNA DI WAJAH TAPI BOLEH JUGA DIGUNA BAGI MENEGANGKAN PAYUDARA

Ada yg bertya kpd JM jiwa soap ni blh guna di payudara ke? Sbb minyak lintah tu salah satu bahan dlm jiwa soap itu berfungsi Menegangkan kulit.. Sudah tentu boleh kerana jiwa soap sangat natural fomulasi dan tiada bahan kimia, fungsinya minyak lintah ke atas kulit bg menegangkan, garam pula bagi menghaluskan dan menanggalkan sel2 kulit mati dan susu pula melembut dan menyembabkan struktur kulit

Ya Allah ia sgt hebat kesannya

#sabunlintah #sabunjiwa #aurarezekiPutrajaya
#jiwasoap
#aurarezeki
#jiwaiauramu

OMG JIWA SOAP BUKAN HANYA DIGUNA DI WAJAH TAPI BOLEH JUGA DIGUNA BAGI MENEGANGKAN PAYUDARA

Ada yg bertya kpd JM jiwa soap ni blh guna di payudara ke? Sbb minyak lintah tu salah satu bahan dlm jiwa soap itu berfungsi Menegangkan kulit.. Sudah tentu boleh kerana jiwa soap sangat natural fomulasi dan tiada bahan kimia, fungsinya minyak lintah ke atas kulit bg menegangkan, garam pula bagi menghaluskan dan menanggalkan sel2 kulit mati dan susu pula melembut dan menyembabkan struktur kulit

Ya Allah ia sgt hebat kesannya

#sabunlintah #sabunjiwa #aurarezekiPutrajaya
#jiwasoap
#aurarezeki
#jiwaiauramu

SABUN SUSU GARAM @ JIWA SOAP

Susu adalah salah satu sumber nutrisi paling menguntungkan utk manusia. Segelas susu diperkaya dgn kalsium,zat besi,kalium,vitamin A,D,B6,B12 dan protein. Jelas ini sgt bermanfaat bagi kesihatan tubuh kita.
Tetapi manfaat susu tidak sebatas itu saja,susu memiliki banyak kegunaan utk perawatan tubuh dan kulit termasuk mencegah jerawat,menghilangkan sel kulit mati dan pembaharuan sel.

Kini,Aura Rezeki mengeluarkan produk terbaru iaitu Sabun Susu Garam- JIWA SOAP. Ianya adalah formulasi terbaru adunan HOMEMADE dari bahan-bahan semulajadi.

11 Manfaat dalam 1 🌹Menghilangkan sel2 kulit mati
🌹Memutihkan kulit
🌹Menghaluskan kulit
🌹Melicinkan kulit
🌹Menghilangkan jeragat
🌹Melembabkan kulit 🌹Menganjalkan kulit
🌹Mengatasi kulit berminyak
🌹Mengecilkan pori2 🌹Menyamarkan bekas parut
🌹Anti Penuaan

Kandungan❤❤ Garam Kristal Premium
Susu
Mawar
Minyak Lintah
Kologen

Whatapp 👉 👉 👉 0162000864
Whatapp 👉 👉 👉 0162000864
#AuraRezekiPutrajaya
#SabunSusuGaram
#JiwaSoap

Kalau you all beli Trial Pack ni boleh automatically terus jadi Dropship tau. Tak nak pun tak apa 😉
.
Kita helo helo di whatsapp ya
📞📞014 540 1768
.
#aurarezeki #aurarezekimalaysia #trialpack #romantika #garamromantika
#mudahdibawa #kecilringan #4in1 #skrubkristal #ladymillionaire #mistralroses #jiwasoap

.
.
JIWA SOAP
Kandungan :
🔮Air Zam zam
.
🔮Garam Kristal Premium
.
🔮Susu
.
🔮Mawar
.
🔮Minyak Lintah
.
🔮Kolagen
.
Khasiat sabun: .
❤Menghilangkan sel kulit mati.
. ❤Memutih, menghalus, melicin.
.
❤menghilangkan jeragat serta melembabkan.
.
. ❤Rasai kesegaran yg berpanjangan.
.
❤Tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium.
.
❤ terbaik bagi menambahkan mineral pada liang kulit wajah.
.
❤menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri.
.
.
Nak order?
KakAura
wasap.my/60162000864
#aurarezekiputrajaya #jiwasoap #homemadesoap#spa #homespa #jeragat #jerawat #jsd #mamadil #leinage

💥TESTIMONI 💥
Alhamdulillah..➕feedback!!😃
.
Wow!! Dgn hanya menggunakan:
.
#SKRUBGARAM💖 #SABUNSUSUGARAM💝 #SERUMMAWAR🌹
.
✔Kulit makin lembut
✔Allergic/gatal kurang
✔Kulit muka tak kusam
✔Wajah berseri2, bersih ✔Kulit xberminyak
.
Sesuai utk lelaki & wanita👫
Boleh digunakan pada muka & badan💆
.
Nak cuba?? meh pm lelaju mimi 📞014 540 1768
#skrubkristalgaram
#jiwasoap
#mistralroses
#fresh
#wangi

Most Popular Instagram Hashtags