[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jiwasoap

425 posts

TOP POSTS

Testimoni #JiwaSoap + #ScrubKristal + #GaramAuraRezeki 🌹🌹🌹
.
1- Sebelum
2- Selepas 1 set
3- Selepas 3 set
.
Gambar tanpa edit @ 360. original punya 😍
.
+60103909859
syazwani
billion agent aura rezeki
.
#AuraRezekiByWani
#DropshipDiperlukan

Assalamualaikum... Testimoni hot sabun #jiwasoap
Nak wajah berseri di hari raya ni??? Whatsapp 0143372960

#jiwaiauramu #aurarezeki

Best sangat pakai sabun jiwa ni,

Khasiat zat Histamin dan hirudin drpd lintah berkesan.keatas kulit, bg melancar kan peredaran darah dipermukaan kulit serta menegang secara serta merta dan merawat jerawat serta jeragat

Selain dari minyak lintah garam bukit juga terkandung dalam sabun ini , khasiat garam bukit yg terkaya dgn mineral2 semulajadi membuatkn kulit wajah anda kelihatan segar bugar serta melmbatkn proses penuaan

Hebat!

#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jiwasoap
#bbmanjacushion

Sebelum pakai garam AR..customer ni komplen muka dia asyik gatal2...tp selepas mandi garam AR...alhamdullilah gatal2 hilang and bila repeat order siap order skali skrub muka.... Bukan customer ni je...akak rupanya alah dengan ubat tahan sakit...habis satu badan gatal2 sampai muka2 semua bengkak...tp bila teringatkan customer ni....discaj je dari hospital akak terus mandi garam and pakai jiwa soap....alhamdullilah...besoknya terus kering gatal2 tu...selamat huhuhu

#garamaurarezeki
#garamaurarezekimelaka
#jiwasoap
#skrubaurarezeki

Assalamualaikum semua, hari ni saya nak share cara saya potong Jiwa Soap supaya tahan leeebih lame.
1. Pilih step 1 / step 2, care senang bagi korang. 🤗
2. Step 3 ~ nak potong 6 / 8? Haa semua boleh. Yang kanan kalau potong 8, kiri kalau potong 6. 🔪
3. Ambik balik bekas bentuk love tu, letak je balik. ❤
4. Lassst sekali, simpan elok2 dalam bekas sabun ni, so angin tak masuk. ✌🏻 Terima kasih dan selamat mencuba. 💓

#jiwasoap
#jiwaiauramu
#garamaurarezeki
#aurarezekiterengganu

Nak kulit halus dan lembut. Korang boleh try jiwa soap ni. Pasti tak mengecewakan. Jommm cepat harga PROMO nak tamat dah ni. saya pun pengguna jiwa soap. Memang best. Kulit rasa lembab walaupun dah seharian.
Boleh wassap cepat cepat
Kat 0137344998

#jiwasoap #aurarezekipasirgudang #garambukit #nakcantik

SABUN JIWA... ⏩ AKU MENGANDUNGI GARAM KRISTAL TERBAIK ⏩MINYAK LINTAH UNTUK TEGANGKAN KULIT ⏩MINYAK ZAITON DAN SUSU UNTUK MELEMBABKAN KULIT ⏩KOLEGEN DAN PATI MAWAR UNTUK KESERIAN WAJAH

Aku Boleh Digunakan Pagi Dan Malam...
Bagi Yang Nak Tegangkan Mana Yang Kendur Tuuu Amat Sesuai...
Inilah Aku Seketul Sabun Yang Diberi Nama #JiwaSoap ~PRETTY TAQINAH~
#garamaurarezeki
#siraman7purnama

GARAM AURA REZEKI Assyifa. (Untuk Mandian & kegunaan luar)
========================= Ramai yg tak tau garam bukit kini semakin popular di kalangan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan. Garam bukit wujud semulajadi sejak jutaan tahun dahulu dan berasal dari gunung-ganang.
Warnanya kemerahan atau 'pink'. Garam ini adalah adalah seratus-peratus asli dan hampir tidak diproses. Oleh sebab itu ia merupakan sejenis garam yang terbaik untuk kesihatan manusia.
Amat menakjubkan, garam bukit asli mengandungi 84 elemen natural yang diperlukan oleh tubuh manusia. Ia mengandungi mineral-mineral yang diperlukan oleh tubuh manusia seperti potasium, kalsium, magnesium, zink dan berpuluh-puluh jenis mineral lain.
Khasiat Garam Bukit amat berguna dalam Perubatan Islam.

Antara khasiatnya..
- melancar peredaran darah
- masalah saraf
- kebas kaki atau tangan
- sihir/santau/saka,
- sebagai 'pagar' rumah,
- masalah ketagihan,
- lemah badan,
- migrain,
- buang toksin,
- sakit lutut, gout dll..
Garam Bukit Mempunyai 1001 Khasiat di Dalam Perubatan Islam!!! **Anda WAJIB guna Garam Aura Rezeki Assyifa jika anda ada masalah** 📞 wassap 0176708707 - yanti.
Cod: banting, jenjarom, tpg & bukit tinggi.
#garambukit #garamaurarezeki
#jiwasoap #scrubkristal *nak tak saya bantu anda untuk tambah pendapatan tanpa modal??
*komisen RM10 untuk setiap set garam..
*tinggalkan nmbor wassap anda atau pm saya untuk detail

RAHSIA CANTIK HANYA DENGAN MANDIAN GARAM

Rahsia kecantikan saya hanya mengamalkan mandian garam sejak setahun lebih yg lalu dan semburan mistral roses
Sebulan saya perlukan RM 60 garam Aura Rezeki dan RM 25 mistral roses dan RM 35 sabun susu garam utk cucian wajah

Tidak perlukan bedak dan hanya krim pelembab yg biasa yg saya gunakan dan mistral roses mampu milik

Yg paling mahal dan tdk ternilai harganya adalah ZIKRULLAH DALAM HATI setiap masa kerana Aura seseorang boleh dimantapkan lagi dgn melakukan amal soleh dan KEIKHLASAN JIWA setiap apa yg dilakukan

Tips ini saya kongsikan kpd semua tuk cantik tidak semestinya yg mahal dan berjenama mewah

Tapi sekiranya mampu tidak salah utk memiliki jenama mewah semua terletak pada diri sendiri

JM MISWAN
#aurarezeki
#mistralroses
#jiwasoap
#jiwaiauramu

MOST RECENT

Best sangat pakai sabun jiwa ni,

Khasiat zat Histamin dan hirudin drpd lintah berkesan.keatas kulit, bg melancar kan peredaran darah dipermukaan kulit serta menegang secara serta merta dan merawat jerawat serta jeragat

Selain dari minyak lintah garam bukit juga terkandung dalam sabun ini , khasiat garam bukit yg terkaya dgn mineral2 semulajadi membuatkn kulit wajah anda kelihatan segar bugar serta melmbatkn proses penuaan

Hebat!

#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jiwasoap
#bbmanjacushion

Alhamdulillah customer order & will pick up from cube @qbix.bn by tomorrow lunchtime
Thnx so much customer for buying from us
#gcxfaxtor #longrich #charcoalsoap #aurarezeki #jiwasoap #customer

.
.
JIWA SOAP
Kandungan :
🔮Air Zam zam
.
🔮Garam Kristal Premium
.
🔮Susu
.
🔮Mawar
.
🔮Minyak Lintah
.
🔮Kolagen
.
Khasiat sabun: .
❤Menghilangkan sel kulit mati.
. ❤Memutih, menghalus, melicin.
.
❤menghilangkan jeragat serta melembabkan.
. ❤Rasai kesegaran yg berpanjangan.
.
❤Tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium.
.
❤ terbaik bagi menambahkan mineral pada liang kulit wajah.
.
❤menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri.
.
.
Nak order?
KakAura
wasap.my/60162000864
#aurarezekiputrajaya #jiwasoap #homemadesoap#spa #homespa #jeragat #jerawat #jsd #mamadil #leinage

Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Wassup 018 3978284
#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah
#pakarmandianaura
#malaysia
#seremban
#negerisembilan
#NurulAznida

- Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Hubungi AuraLine @ Wassup ke 📲 +6017-3916508

#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah

Korang tahu tak khasiat minyak lintah dalam mencantikkan kulit?
.
Untuk pengetahuan, dalam Jiwa Soap #aurarezeki ada minyak lintah😉
.
Manfaat minyak lintah:
----------------------
.
1. Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah.
.
Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah.
.
2. Menghaluskan dan Menegangkan Kulit.
.
Penggunaan yang teratur dengan teknik menggosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.
.
Sempat lagi tau kalau korang nak cantik sebelum raya ni. Bukan je cantik, kulit pun jadi sihat😍
.
📲WA 013-7402799 atau DM
.
.
#jiwasoap
#minyaklintah
#aurarezeki

AIR MAWAR MEMBERI KESUBURAN KEPADA KULIT KEPALA DAN RAMBUT
Just nak share something berkenaan dgn air mawar

Tuntutan kita sebagai wanita islam adalah menutup aurat. Ianya termasuk dgn berhijab. Kita sering terdedah dgn cuaca panas,sejuk dan semua itu membuatkan kulit kepala kita berpeluh dan gatal. Saya juga mengalami nya. Walaupun dah bersyampu rambut tapi kulit kepala saya masih gatal. sebab tak tahan, saya semburkan air semburan mawar atas kulit kepala saya.

Seminit..dua minit...gatal mula beransur reda dan terasa sejuk..Alhamdulillah sampai sekarang dah tak gatal. Sebenarnya air mawar ini punya khasiat pada rambut. Tidak terbatas pada kulit muka saja.

Air Mawar Menyehatkan Rambut
Air mawar dapat membantu pertumbuhan rambut. Selain itu bisa juga membersihkan dan menjadi antiseptik bagi kulit kepala yang iritasi. Kulit kepala yang kering, kotor dan berkelimumur boleh dibersihkan dengan air mawar ini.

#AuraRezeki #Siraman7Purnama #JiwaSoap #ScrubKristal #MistralRoses #JMSoulFerfume
#WhatsApp7214858
#OpenOrder

Nak raya dgn muka flawless, bebas whitehead, no more kulit berminyak/kering, uols memang kena mula dari sekarang. Scrub muka tu seminggu 2 kali dgn scrub kristal ni. Bersih dn lembut jee muka uols nanti tauuu! Scrub ni bahannya sume natural tau, so boleh gunakan tanpa was2 😉
.
Whatsapp: 01121600092
.
#aurarezeki #aurarezekijohorbahru #aurarezekijohor #aurarezekipasirgudang #aurarezekiborneo #aurarezekikuantan #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garambukitaurarezeki #garambukithimalaya #sabunmuka #jiwasoap #facialsoap #bodyscrub #scrubbadan #scrubkristal #scrubbadanmurah #scrubaurarezeki #ramadhan2017 #raya2017 #moodrepublik

Nak raya dgn muka flawless, bebas whitehead, no more kulit berminyak/kering, uols memang kena mula dari sekarang. Scrub muka tu seminggu 2 kali dgn scrub kristal ni. Bersih dn lembut jee muka uols nanti tauuu! Scrub ni bahannya sume natural tau, so boleh gunakan tanpa was2 😉
.
Whatsapp: +6013 7706136
.
#aurarezeki #aurarezekijohorbahru #aurarezekijohor #aurarezekipasirgudang #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garambukitaurarezeki #garambukithimalaya #sabunmuka #jiwasoap #facialsoap #bodyscrub #scrubbadan #scrubkristal #scrubbadanmurah #scrubaurarezeki #ramadhan2017 #raya2017 #moodrepublik

Khasiat Garam Mandian Aura Rezeki:
.
💋Menghilangkan Stress
💋Menampal "Aura Bocor"
💋Menaikkan Seri Wajah
💋Membantu meningkatkan Kenyakinan Diri
💋Membantu menangani serta mengelakkan gangguan mahluk halus
.
***Semua atas izin Allah S.W.T*** // Garam ini dijadikan Asbab shj //
.
WhatsApp 0172909711

#aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #millionare #travelpack #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #7siramanpurnama #cosmetics #cosmeticsmurah

Assalamualaikum & Selamat pagi😉

KENAPA PERLU MANDI 21 HARI?
.
Mandian garam Aura Rezeki perlu dilakukan 21 hari kerana peredaran aura makhluk hidup adalah 21 hari dan berputar mengikut pusingan jam atau seperti bertawaf...
.
Jadi apabila kita sudah mulakan mandian aura kita semakin membesar dan membesar dan menjadi cantik sebab itu perlu diteruskan sehingga 21 hari. .
Bila kita terlupa, aura yg sedang mengembang akan menguncup dan tidak cantik kerana itu perlu diulang semula sehingga cukup 21 hari.
.
Pusingan hayat sel juga adalah 21 hari. Mereka hidup dan mati. Seblom mati mereka akan "menyampaikan" info ttg khasiat garam kpd sel baru dan ia akan bertindak pantas "mensihatkan" badan dan positifkan pemikiran...
Jika sebaliknya berlaku, sel baru akn bertindak ikut informasi lama.. .
Kerana itu mandian 21 hari harus diteruskan berturut2..
.
Dari 1sel }}}} 1tisu }}}} 1organ }}}} 1tubuh🚴 Sel sihat maka tubuh sihat.
.
#aurarezeki #jiwaiauramu #ladymillionaire #suksesmaskulin #garammandian #jiwasoap #scrubkristal #travelpack #mistralar #mistralmaskulin #garammandianaurarezeki

MURAH MURAH MURAH !! Mistral Aura Rezeki 35ml & 65ml:
🔮Roses Anti Aging
🔮Mengekalkan kesegaran wajah
🔮Menaikkan seri wajah
🔮Menghilangkan stress & mengantuk
🔮Dijamin HALAL
.
Sembur pada wajah anda bila-bila masa terutama selepas mandi, selepas solekan & sebelum tidur
.
(Percuma setiap pembelian AR, LM & SM shj) nak tambah lagi pun boleh
.
WhatsApp 0172909711

#Aurarezeki #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #aurarezekimurah #aurarezekimalaysia #aurarezekimillionare #cosmetics #cosmeticsmurah #makeupmurah #travelpack #7siramanpurnama

Product Aura Rezeki dijadikan hantaran.. Bakal-bakal pengantin boleh buat mcm ni...kami bagi idea utk hari-hari indah uoll.. Ikhlas
Zue
013-3935914

#aurarezeki
#7siramanpurnama
#JMSoulPerfume
#GaramMandian
#GaramMandianAsyiffa
#JiwaSoap
#ScrubKristal

Scrub Kristal:
Putih, Gebu, Halus, Cerah & Berseri
💎Scrub diseluruh badan dan wajah
💎Menanggalkan sel-sel kulit mati dan kering
💎Menjadikan kulit sentiasa lembab
💎Struktur kulit menjadi halus dan licin serta putih dan gebu
.
Rasailah kesegaran yang berpanjangan. Formulasi ini sangat istimewa kerana ianya dibuat secara TRADISIONAL dan TIDAK MENGGUNAKAN BAHAN-BAHAN KIMIA. Ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit
.
Whatsapp 0172909711

#Aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #7siramanpurnama #cosmetics #cosmeticsmurah #travelpack #soulperfume #mistralserum

MURAH MURAH DAN MURAH !!!
Jiwa Soap:
Flawless, Glowing, Shining
😍Menghilangkan sel-sel kulit mati pada wajah
😍Memutih, Menghalus, Melicin, Melembabkan
😍Menghilangkan Jeragat
.
Rasai kesegaran yang berpanjangan dengan tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium yang terbaik bagi menambah mineral pada liang kulit wajah dan menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri💕
.
***Simpan di suhu bilik*** Whatsapp 0172909711

#Aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #makeupmurah #cosmetics #cosmeticsmurah #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #millionare #7siramanpurnama #travelpack

Most Popular Instagram Hashtags