#jiwasoap

456 posts

TOP POSTS

Korang tahu tak khasiat minyak lintah dalam mencantikkan kulit?
.
Untuk pengetahuan, dalam Jiwa Soap #aurarezeki ada minyak lintah😉
.
Manfaat minyak lintah:
----------------------
.
1. Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah.
.
Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah.
.
2. Menghaluskan dan Menegangkan Kulit.
.
Penggunaan yang teratur dengan teknik menggosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.
.
Sempat lagi tau kalau korang nak cantik sebelum raya ni. Bukan je cantik, kulit pun jadi sihat😍
.
📲WA 013-7402799 atau DM
.
.
#jiwasoap
#minyaklintah
#aurarezeki

Sebelum pakai garam AR..customer ni komplen muka dia asyik gatal2...tp selepas mandi garam AR...alhamdullilah gatal2 hilang and bila repeat order siap order skali skrub muka.... Bukan customer ni je...akak rupanya alah dengan ubat tahan sakit...habis satu badan gatal2 sampai muka2 semua bengkak...tp bila teringatkan customer ni....discaj je dari hospital akak terus mandi garam and pakai jiwa soap....alhamdullilah...besoknya terus kering gatal2 tu...selamat huhuhu

#garamaurarezeki
#garamaurarezekimelaka
#jiwasoap
#skrubaurarezeki

Assalamualaikum semua, hari ni saya nak share cara saya potong Jiwa Soap supaya tahan leeebih lame.
1. Pilih step 1 / step 2, care senang bagi korang. 🤗
2. Step 3 ~ nak potong 6 / 8? Haa semua boleh. Yang kanan kalau potong 8, kiri kalau potong 6. 🔪
3. Ambik balik bekas bentuk love tu, letak je balik. ❤
4. Lassst sekali, simpan elok2 dalam bekas sabun ni, so angin tak masuk. ✌🏻 Terima kasih dan selamat mencuba. 💓

#jiwasoap
#jiwaiauramu
#garamaurarezeki
#aurarezekiterengganu

SABUN JIWA... ⏩ AKU MENGANDUNGI GARAM KRISTAL TERBAIK ⏩MINYAK LINTAH UNTUK TEGANGKAN KULIT ⏩MINYAK ZAITON DAN SUSU UNTUK MELEMBABKAN KULIT ⏩KOLEGEN DAN PATI MAWAR UNTUK KESERIAN WAJAH

Aku Boleh Digunakan Pagi Dan Malam...
Bagi Yang Nak Tegangkan Mana Yang Kendur Tuuu Amat Sesuai...
Inilah Aku Seketul Sabun Yang Diberi Nama #JiwaSoap ~PRETTY TAQINAH~
#garamaurarezeki
#siraman7purnama

JIWA SOAP BUKAN HANYA DIGUNA DI WAJAH TAPI BOLEH JUGA DIGUNA BAGI MENEGANGKAN PAYUDARA 😱
😱
.

Ada yg bertya kpd JM jiwa soap ni blh guna di payudara ke? Sbb minyak lintah tu salah satu bahan dlm jiwa soap itu berfungsi menegangkan kulit..
.
. 👉Sudah tentu boleh kerana jiwa soap sangat natural fomulasi ☘ , ❌ tiada bahan kimia, fungsi minyak lintah ke atas kulit bg menegangkan, garam pula bagi menghaluskan dan menanggalkan sel2 kulit mati dan susu pula melembut dan menyembabkan struktur kulit.
Ya Allah ia sgt hebat kesannya😘

JM MISWAN
Nak cuba boleh WhatsApp 0145401768

#aurarezeki
#jiwaiauramu
#jiwasoap
#jombeli
#sayajual

Bismillah..set combo😍😍 *Soul Perfume
*Jiwa Soap

#aurarezeki #soulperfume #penyeriwajah #garammandian #jiwasoap

Whatsapp
0139381819
0139381818
0139381819

Assalamualaikum dan salam sejahtera 😘

AURA REZEKI😍😍😍 APA ITU AURA?

Setiap kita mempunyai AURA !
permulaan untuk membesarkan aura, untuk charge supaya aura yg dah ada dlm diri membesar.berserta sembur serum mawar ajaib setiap waktu dgn berselawat.. Mohon untuk keserian juga untuk menapung kebocoran aura yg telah kita bocorkan dgn tidak segaja.. Aura boleh dibesarkan, ditambahkan dan dipindahkan.. GARAM RAHSIA ANUGERAH ALLAH

Garam antara 4 unsur yg Allah sediakan utk 🍃Membantu manusia mencapai tahap kesihatan maksima. 🍃Membantu membuang gelora NEGATIF dlm badan kita.
Dengan satu matlamat, satu hasrat untuk 🌠Maintain kesihatan, 🌠Penyeri wajah,
🌠Rezeki dalam bisnes atau pekerjaan kita.

INI LAH RAHSIANYA.. Apabila AURA kita membesar, suatu pencapaian dan kurniaan Allah yg amat ternilai yg sukar kita percayainya.. ITU LAH RAHSIA ALLAH.
Aura adalah 'NUR'... Jaga nur yg Allah berikan.. In sha Allah mudahan dengan izin Allah..
Allah akan permudahkn segala niat dan permintaan hambanya.. Mari lah kita sama2 istiqomah untuk semarakkan lagi Aura kita dan Sama2 capai hasrat dan impian.. YAKIN...ISTIQOMAH DAN TAWAKAL..
INGAT... ALLAH sentiasa disisi kita.. amiinnnn!!!! by JM MISWAN - PENGASAS AURAREZEKI ♥️ Whatsapp Miss Nory +6016.835.4337 utk dapatkan produk hebat ini👍🏻
#aurarezeki
#jiwaiauramu
#testimoniaurarezekimalaysia
#aurarezekisabah #aynarichaura #dropshipaurarezeki #auradiri #mistralaurarezeki #mistralroses #jiwasoap #mandigaram #mandigarambukit

"Rasa muka lembab jaaa"
.
Alhamdulillah. 😍😍😍
.
Siapa sudah guna JIWA SOAP? 🙋🙋🙋
.
Siapa belum? Jom WHATSAPP kami +01115052182. 😉
.
#AuraRezekiPenang
#GaramAuraRezeki
#JiwaSoap

MOST RECENT

Alhamdulillah customer order & will pick up from cube @qbix.bn by tomorrow lunchtime
Thnx so much customer for buying from us
#gcxfaxtor #longrich #charcoalsoap #aurarezeki #jiwasoap #customer

.
.
JIWA SOAP
Kandungan :
🔮Air Zam zam
.
🔮Garam Kristal Premium
.
🔮Susu
.
🔮Mawar
.
🔮Minyak Lintah
.
🔮Kolagen
.
Khasiat sabun: .
❤Menghilangkan sel kulit mati.
. ❤Memutih, menghalus, melicin.
.
❤menghilangkan jeragat serta melembabkan.
. ❤Rasai kesegaran yg berpanjangan.
.
❤Tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium.
.
❤ terbaik bagi menambahkan mineral pada liang kulit wajah.
.
❤menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri.
.
.
Nak order?
KakAura
wasap.my/60162000864
#aurarezekiputrajaya #jiwasoap #homemadesoap#spa #homespa #jeragat #jerawat #jsd #mamadil #leinage

Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Wassup 018 3978284
#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah
#pakarmandianaura
#malaysia
#seremban
#negerisembilan
#NurulAznida

- Manfaat Minyak Lintah yang Tak Perlu Diragukan Lagi

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya.
Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah👇👇👇
.
Menegangkan dan Membesarkan Payudara

Seperti halnya masalah ukuran alat kemaluan pada laki-laki, bagi wanita ukuran payudara bisa menjadikan gairah seksual meningkat.
Payudara berukuran besar seringkali dianggap lebih memuaskan daripada ukuran yang biasa saja. Oleh karana itu dengan sapuan minyak lintah manfaat yang boleh diambil salah satunya adalah memperbesar payudara.
⁠⁠⁠ Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah

Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

Hubungi AuraLine @ Wassup ke 📲 +6017-3916508

#AuraRezeki
#JiwaiAuraMu
#jiwasoap #minyaklintah

Korang tahu tak khasiat minyak lintah dalam mencantikkan kulit?
.
Untuk pengetahuan, dalam Jiwa Soap #aurarezeki ada minyak lintah😉
.
Manfaat minyak lintah:
----------------------
.
1. Menghilangkan Jeragat & Jerawat Pada Wajah.
.
Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat terbaik untuk kulit wajah.
.
2. Menghaluskan dan Menegangkan Kulit.
.
Penggunaan yang teratur dengan teknik menggosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.
.
Sempat lagi tau kalau korang nak cantik sebelum raya ni. Bukan je cantik, kulit pun jadi sihat😍
.
📲WA 013-7402799 atau DM
.
.
#jiwasoap
#minyaklintah
#aurarezeki

AIR MAWAR MEMBERI KESUBURAN KEPADA KULIT KEPALA DAN RAMBUT
Just nak share something berkenaan dgn air mawar

Tuntutan kita sebagai wanita islam adalah menutup aurat. Ianya termasuk dgn berhijab. Kita sering terdedah dgn cuaca panas,sejuk dan semua itu membuatkan kulit kepala kita berpeluh dan gatal. Saya juga mengalami nya. Walaupun dah bersyampu rambut tapi kulit kepala saya masih gatal. sebab tak tahan, saya semburkan air semburan mawar atas kulit kepala saya.

Seminit..dua minit...gatal mula beransur reda dan terasa sejuk..Alhamdulillah sampai sekarang dah tak gatal. Sebenarnya air mawar ini punya khasiat pada rambut. Tidak terbatas pada kulit muka saja.

Air Mawar Menyehatkan Rambut
Air mawar dapat membantu pertumbuhan rambut. Selain itu bisa juga membersihkan dan menjadi antiseptik bagi kulit kepala yang iritasi. Kulit kepala yang kering, kotor dan berkelimumur boleh dibersihkan dengan air mawar ini.

#AuraRezeki #Siraman7Purnama #JiwaSoap #ScrubKristal #MistralRoses #JMSoulFerfume
#WhatsApp7214858
#OpenOrder

Nak raya dgn muka flawless, bebas whitehead, no more kulit berminyak/kering, uols memang kena mula dari sekarang. Scrub muka tu seminggu 2 kali dgn scrub kristal ni. Bersih dn lembut jee muka uols nanti tauuu! Scrub ni bahannya sume natural tau, so boleh gunakan tanpa was2 😉
.
Whatsapp: 01121600092
.
#aurarezeki #aurarezekijohorbahru #aurarezekijohor #aurarezekipasirgudang #aurarezekiborneo #aurarezekikuantan #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garambukitaurarezeki #garambukithimalaya #sabunmuka #jiwasoap #facialsoap #bodyscrub #scrubbadan #scrubkristal #scrubbadanmurah #scrubaurarezeki #ramadhan2017 #raya2017 #moodrepublik

Nak raya dgn muka flawless, bebas whitehead, no more kulit berminyak/kering, uols memang kena mula dari sekarang. Scrub muka tu seminggu 2 kali dgn scrub kristal ni. Bersih dn lembut jee muka uols nanti tauuu! Scrub ni bahannya sume natural tau, so boleh gunakan tanpa was2 😉
.
Whatsapp: +6013 7706136
.
#aurarezeki #aurarezekijohorbahru #aurarezekijohor #aurarezekipasirgudang #garamaurarezeki #garamassyifaaurarezeki #garambukitaurarezeki #garambukithimalaya #sabunmuka #jiwasoap #facialsoap #bodyscrub #scrubbadan #scrubkristal #scrubbadanmurah #scrubaurarezeki #ramadhan2017 #raya2017 #moodrepublik

Khasiat Garam Mandian Aura Rezeki:
.
💋Menghilangkan Stress
💋Menampal "Aura Bocor"
💋Menaikkan Seri Wajah
💋Membantu meningkatkan Kenyakinan Diri
💋Membantu menangani serta mengelakkan gangguan mahluk halus
.
***Semua atas izin Allah S.W.T*** // Garam ini dijadikan Asbab shj //
.
WhatsApp 0172909711

#aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #millionare #travelpack #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #7siramanpurnama #cosmetics #cosmeticsmurah

Assalamualaikum & Selamat pagi😉

KENAPA PERLU MANDI 21 HARI?
.
Mandian garam Aura Rezeki perlu dilakukan 21 hari kerana peredaran aura makhluk hidup adalah 21 hari dan berputar mengikut pusingan jam atau seperti bertawaf...
.
Jadi apabila kita sudah mulakan mandian aura kita semakin membesar dan membesar dan menjadi cantik sebab itu perlu diteruskan sehingga 21 hari. .
Bila kita terlupa, aura yg sedang mengembang akan menguncup dan tidak cantik kerana itu perlu diulang semula sehingga cukup 21 hari.
.
Pusingan hayat sel juga adalah 21 hari. Mereka hidup dan mati. Seblom mati mereka akan "menyampaikan" info ttg khasiat garam kpd sel baru dan ia akan bertindak pantas "mensihatkan" badan dan positifkan pemikiran...
Jika sebaliknya berlaku, sel baru akn bertindak ikut informasi lama.. .
Kerana itu mandian 21 hari harus diteruskan berturut2..
.
Dari 1sel }}}} 1tisu }}}} 1organ }}}} 1tubuh🚴 Sel sihat maka tubuh sihat.
.
#aurarezeki #jiwaiauramu #ladymillionaire #suksesmaskulin #garammandian #jiwasoap #scrubkristal #travelpack #mistralar #mistralmaskulin #garammandianaurarezeki

MURAH MURAH MURAH !! Mistral Aura Rezeki 35ml & 65ml:
🔮Roses Anti Aging
🔮Mengekalkan kesegaran wajah
🔮Menaikkan seri wajah
🔮Menghilangkan stress & mengantuk
🔮Dijamin HALAL
.
Sembur pada wajah anda bila-bila masa terutama selepas mandi, selepas solekan & sebelum tidur
.
(Percuma setiap pembelian AR, LM & SM shj) nak tambah lagi pun boleh
.
WhatsApp 0172909711

#Aurarezeki #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #aurarezekimurah #aurarezekimalaysia #aurarezekimillionare #cosmetics #cosmeticsmurah #makeupmurah #travelpack #7siramanpurnama

Product Aura Rezeki dijadikan hantaran.. Bakal-bakal pengantin boleh buat mcm ni...kami bagi idea utk hari-hari indah uoll.. Ikhlas
Zue
013-3935914

#aurarezeki
#7siramanpurnama
#JMSoulPerfume
#GaramMandian
#GaramMandianAsyiffa
#JiwaSoap
#ScrubKristal

Scrub Kristal:
Putih, Gebu, Halus, Cerah & Berseri
💎Scrub diseluruh badan dan wajah
💎Menanggalkan sel-sel kulit mati dan kering
💎Menjadikan kulit sentiasa lembab
💎Struktur kulit menjadi halus dan licin serta putih dan gebu
.
Rasailah kesegaran yang berpanjangan. Formulasi ini sangat istimewa kerana ianya dibuat secara TRADISIONAL dan TIDAK MENGGUNAKAN BAHAN-BAHAN KIMIA. Ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit
.
Whatsapp 0172909711

#Aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #7siramanpurnama #cosmetics #cosmeticsmurah #travelpack #soulperfume #mistralserum

MURAH MURAH DAN MURAH !!!
Jiwa Soap:
Flawless, Glowing, Shining
😍Menghilangkan sel-sel kulit mati pada wajah
😍Memutih, Menghalus, Melicin, Melembabkan
😍Menghilangkan Jeragat
.
Rasai kesegaran yang berpanjangan dengan tambahan istimewa Garam Bukit Himalaya Premium yang terbaik bagi menambah mineral pada liang kulit wajah dan menjadikan kulit wajah kelihatan tampak muda berseri💕
.
***Simpan di suhu bilik*** Whatsapp 0172909711

#Aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #makeupmurah #cosmetics #cosmeticsmurah #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #millionare #7siramanpurnama #travelpack

SUKSES MASKULIN
"lelaki berani sukses"💪💪💪
.
1001 KHASIAT RAHSIA ALAM
GARAM MANDIAN SUKSES MASKULIN AURA REZEKI
.
"Lelaki Berani Sukses"
Di Adun dengan wangian KEBERANIAN (only the brave) .
✔Membantu dengan berkesan membuang Negetif dalam diri
✔Membantu mengekalkan POSITIF DALAM DIRI
✔Menyerlahkan diri agar TAMPAK BERANI DAN BERGAYA
✔Menanggani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan
✔Menampal AURA BOCOR merawat serta membesarkan AURA DIRI
✔Membantu meningkatkan KEYAKINAN DIRI
✔Membantu serlah POTENSI DIRI
✔Memulihkan SEMANGAT DIRI
✔Membantu MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN DIRI
✔Membantu sebagai PENARIK senulajadi untuk meningkatkan perniagaan dan kerjaya
✔Membantu menangani serta mengelakkan ganguan mahluk halus
.
***semua atas izin ALLAH....
.
FREE GIFT ?!!!
Mistral Sukses Maskulin
35ml
.
Whatsapp 0172909711

#aurarezeki #aurarezekimalaysia #aurarezekimurah #suksesmaskulin #jiwasoap #scrubkristal #millionare #cosmetics #cosmeticsmurah #makeup #makeupmurah #7siramanpurnama #travelpack #soulperfume #mistralserum

Most Popular Instagram Hashtags