[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jimmycouture

1646 posts

TOP POSTS

REPOST FROM : @jimmycouture
Bila nk merasa pakai baju dia lagi? InshaAllah kannnnn @jimmycouture 🙈🙈🙈🙈Semua dia buat semua kegemaran cendawan tp harini nk share yg tuan punya baju ni post kt insta
Waktu photoshoot ni dia bertungkus lumus...smpai ambk gmbar meniarap pun ada!! Love you😚
@jimmycouture
@jimmycouture
#jimmycouture #fashionblogger #fashiondesigner #jimmycouturedress

Back stage moments @lizahanim79 wearing Electric Blue BallGown by @jimmycouture last nite Concert Gegar Vaganza session 4 @gegarvaganza_2017 @gegarvaganzaofficiall @astrogempak #konsertgegarvaganza #gegarvaganza4 #jimmycouture #eveninggown #ballgown

#Repost @gegarvaganzaofficial (@get_repost)
・・・
Antara penyanyi yang ada karakter @elyanaofficial .
.
Tonton sekarang di Astro Ria dan Ria HD atau secara online GV Live+ di www.gegarvaganza.com.my
.
.
#BintangKembaliMenyengat #jimmycouture #dressbyjimmycouture

Just love ur imperfections,perfect is boring..heppy mon!😚
#nashrashah #modelmalaysia #modellife #jimmycouturemalaysia #jimmycouture

BallGown by @jimmycouture @jimmyy_junior . Semi final Konsert Gegar Vaganza 2017 , Cinta Antara Benua @syurabadron !! Terbaik #fashioninspiration #fashionblogger #jimmycouture#fashiondesigner

Yuk Gegar Vaganza ❤️❤️ anda team sape? Team @lizahanim79 team @syurabadron n team @firmansiagian_jimijangkrix ya udah tentulahh !! @marisyafirman tgu yah 🌹🌹. Otw #jimmyyjunior #gegarvaganza#jimmycouture#astrogempak #myself#astrogempak

MOST RECENT

Food that is good for breast enhancement;
.
🌱 Leafy green vegetables
🍶 Milk, dairy & soy product
🌰 Seeds & nuts
🍎 Fruits
🐟 Seafood
.
Time bila je yang kita tak dgr org bising cakap pasal PEMAKANAN? Dalam sehari mesti ada je la yg cakap pasal MAKAN.

Kalau nak kulit cantik, mmg ramai dah tahu makan lah sayur-sayuran & buah-buahan. Kalau nak slim, kurangkan makanan berkarbohidrat (bukan tak makan lgsg). Kalau nak ASET CUN MELECUN pulak? Makan lah makanan diatas yg kaya dgn protien, kalsium, herbs, etc.

Tambah pula dgn sapuan Love Potion setiap hari, kebaboom kau!

Nice to see, nice to hold. Once you get your hands on Love Potion, it's highway to body goal. 💋 .
Breast Cream; Love Potion will enhance your breast to become well-fitting, visibly larger and stunning breast.
.
💋effective ingredients
💋natural herb formula
💋best value in beautiful jar with 50gram.
.
Get yours now!
.
📱click link di profil

Nice to see, nice to hold. Once you get your hands on Love Potion, it's highway to body goal. 💋 .
Breast Cream; Love Potion will enhance your breast to become well-fitting, visibly larger and stunning breast.
.
💋effective ingredients
💋natural herb formula
💋best value in beautiful jar with 50gram.
.
Get yours now!
.
📱click link di profil

BallGown by @jimmycouture @jimmyy_junior . Semi final Konsert Gegar Vaganza 2017 , Cinta Antara Benua @syurabadron !! Terbaik #fashioninspiration #fashionblogger #jimmycouture#fashiondesigner

*PAYUDARA UOLLS KENDUR SELEPAS MENYUSUKAN ANAK?*
.
Yes, BUKAN uolls seorang! Ternyata majoriti ibu-ibu selepas menyusukan anak akan berakhir dengan Payudara yang KENDUR, LEMBIK, TIDAK KENCANG, SIZE TAK SEIMBANG dan LEPER 😢😢
.
Payudara uollss akan terus selamanya "TIDAK SEMPURNA" begitu dan malah akan bertambah makin TERUK jika tiada langsung usaha untuk memperbaikinya 😊
.
Love Potion ternyata satu-satunya krim yang dapat memberi "SINAR" baru untuk hidup uollss.. Setakat nak TEGANG dan ANJALKan kembali payudara uolss mudah sangat hanya dengan sapuan krim Love Potion by HUSH HUSH 😎😎
.
Proven Results, beratus-ratus daripada pengguna kami. Orang takkan berkata-kata jika Produk Love Potion ni tidak bagus. Kan?? 😊
.
Jom grab Love Potion sekarang, sebab kami ada harga COMBO tak masuk akal untuk uolls 📲click link di profil

*PAYUDARA UOLLS KENDUR SELEPAS MENYUSUKAN ANAK?*
.
Yes, BUKAN uolls seorang! Ternyata majoriti ibu-ibu selepas menyusukan anak akan berakhir dengan Payudara yang KENDUR, LEMBIK, TIDAK KENCANG, SIZE TAK SEIMBANG dan LEPER 😢😢
.
Payudara uollss akan terus selamanya "TIDAK SEMPURNA" begitu dan malah akan bertambah makin TERUK jika tiada langsung usaha untuk memperbaikinya 😊
.
Love Potion ternyata satu-satunya krim yang dapat memberi "SINAR" baru untuk hidup uollss.. Setakat nak TEGANG dan ANJALKan kembali payudara uolss mudah sangat hanya dengan sapuan krim Love Potion by HUSH HUSH 😎😎
.
Proven Results, beratus-ratus daripada pengguna kami. Orang takkan berkata-kata jika Produk Love Potion ni tidak bagus. Kan?? 😊
.
Jom grab Love Potion sekarang, sebab kami ada harga COMBO tak masuk akal untuk uolls 📲click link di profil

✿ Blouse Shakila ✿
Kode : 02
Bahan : Katun Primissima Proses batik Wash
Ukuran :
↘ SIZE XXXL
- Lingkar Dada : 120cm
- Panjang : 63cm
- Panjang Lengan : 49cm
Harga : 225rb

Detail Product --->
- Kancing depan sampai bawah
- Full Lapisan Furing tricot
- Lengan model terompet

#customadeorder #customadekebaya #jimmycouture#madetomeasure #tailoring#fashiondesigner #fashionweek#fashionblogger #fashiondiaries #kebaya #eveninggown #eveningdress#kebayamodern

Sale sale 0196265482 #dressforsale #jimmycouture #fashion

Yuk Gegar Vaganza ❤️❤️ anda team sape? Team @lizahanim79 team @syurabadron n team @firmansiagian_jimijangkrix ya udah tentulahh !! @marisyafirman tgu yah 🌹🌹. Otw #jimmyyjunior #gegarvaganza#jimmycouture#astrogempak #myself#astrogempak

I am so lucky and pleasure can wearing this such elegant and fabulous gown by talented designer @jimmycouture during my Miss International pageant week in Japan 🇯🇵 💕Thank for having you , Jimmy ❤️💕#missinternational2017 #jimmycouture #jimmydesign #fashiondesigner

Alhamdulillah @jimmycouture dah dapat semula instagram !! Just update Last Week Concert Gv4 @syurabadron with Black outfit by @jimmycouture @jimmyy_junior Sepi Sekuntum Mawar Merah ❤️🌹 #fashionblogger #fashiondesigner#fashiondiaries #fashiondesigner #fashionstyle #jimmycouture#fashioninspiration

@syurabadron wearing @jimmycoutureofficial black outfit, GegarVaganza concert!! Sepi Sekuntum Mawar Merah make up by @ayuwahyu79 photog by @aqoimran #fashiondiaries #fashionblogger#fashionista #fashiondesigner #jimmycoutureofficial #jimmycouture

BULAT TERBENTUK! BRA RASA PENUH!
.
Genuine testimoni from our darling customer. .
Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni!
.
Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍
.
Beratus testimoni berjaya customer kami!
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0138528584/click link di profile

#testimonibyzahra

WORK AND MAGIC.. BREAST TEGANG!! Genuine testimoni from our darling customer. .
Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni!
.
Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍
.
Beratus testimoni berjaya customer kami!
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱click link di profil

Love Potion kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM 😊

Khasiat dalam kandungan Love Potion by Hush Hush 🌹Papaya Extract
✔Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin ✔Membantu pertumbuhan dan membesarkan payudara. ✔Menghaluskan kulit dan dan membuatkan payudara sentiasa awet muda 🍑Pueraria Mirifica
✔Herba semulajadi terbaik untuk pembesaran serta menganjalkan payudara. ✔Menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara,
✔Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
✔Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara
🌷Almond Oil
✔Kaya dengan asid lemak dan protein ✔Melembapkan dan menghaluskan kulit ✔Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara.
✔Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan kerana bersifat antioxidant 🌹Olive Oil
✔Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
✔Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
✔Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara kembali anjal dan mantap 💊Vitamin E
✔Merawat dan menghilangkan strecth mark,
✔Anti penuaan dan agen pelembap terbaik untuk kulit.
✔Tinggi antioksidan 📲click link di profil

Effect selepas ber 'Love Potion'♥
.
🌸 Pertambahan saiz miss B
🌸 Miss B tegang dan terangkat
🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
🌸 Kulit instant soft dan wangi
🌸 Menjadikan miss B kelihatan muda, segar dan seksi
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik miss B
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 0138528584 @ klik link di profile

#testimonibyzahra

Congratulations sygs @syurabadron ke minggu seterusnya, apekah look seterusnya? Nantikan @syurabadron di konsert kelima sepi sekuntum mawar merah #eveninggown #hijabfashion#hijabstyle#jimmycouture #fashioncouture #fashiondiaries #fashionblogger #fashiondesigner

.
Effect selepas ber 'Love Potion'♥
.
🌸 Pertambahan saiz miss B
🌸 Miss B tegang dan terangkat
🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
🌸 Kulit instant soft dan wangi
🌸 Menjadikan miss B kelihatan muda, segar dan seksi
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik miss B
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . 📱Whatsapp "Hush" ke 0138528584 @ klik link di profile

#testimonibyzahra

TRY MACAM2 TAK JADI! PAKAI LP DAH TAK REBEH
.
Genuine testimoni from our darling customer. .
Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni!
.
Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍
.
Beratus testimoni berjaya customer kami!
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱click di profil

Selasihku Sayang ... ❤️❤️😝 jgn lupa esok Konsert gv4 minggu ke empat ya,, @syurabadron gud luck ok tayunk!!! #fashiondesign #fashionista #fashiondesigner #fashionblogger #jimmycouture

@Regranned from @jimmycouture - Good Luck my Sygs untuk Konsert Gv4 minggu keempat !! @elyanaofficial , chaiyokkkkkkkk manisss ❤️❤️ , #teamkakiayam #teamelyana #jimmycouture #konsertgegarvaganza - #regrann

Good luck love...@elyanaofficial
#Repost @jimmycouture (@get_repost)
・・・
Good Luck my Sygs untuk Konsert Gv4 minggu keempat !! @elyanaofficial , chaiyokkkkkkkk manisss ❤️❤️ , #teamkakiayam #teamelyana #jimmycouture #konsertgegarvaganza

Good Luck my Sygs untuk Konsert Gv4 minggu keempat !! @elyanaofficial , chaiyokkkkkkkk manisss ❤️❤️ , #teamkakiayam #teamelyana #jimmycouture #konsertgegarvaganza

Rose gold the making . Wedding reception soon , tq Lyn from Singapore 🇸🇬,#madetomeasure #customade#jimmycouture #weddingdress #weddingdiaries #weddingcouture #fashiondesigner #fashiondiary

#Repost @gegarvaganzaofficial (@get_repost)
・・・
Antara penyanyi yang ada karakter @elyanaofficial .
.
Tonton sekarang di Astro Ria dan Ria HD atau secara online GV Live+ di www.gegarvaganza.com.my
.
.
#BintangKembaliMenyengat #jimmycouture #dressbyjimmycouture

AKU MALU 😣😢
.
Anda seorang mommy yang menyusukan anak? Makin risau dengan masalah breast anda yang tersasar jauh? Suami pula suka breast yang anjal, montok dan tegang .
Cuti sekolah dah tiba, paling risau tarikh kahwin sudah dekat? Perasaan malu dengan size sekarang?
.
Kini tak lagi 😊 tak perlu suntik, tak perlu silikon, tak perlu makan atau minum ubat2 yang kita tidak tahu kandungannya
.
JOM CUBA LOVE POTION BY HUSH HUSH
.
Sapuan di breast kesannya lebih cepat berbanding dengan produk lain yang jenis minuman.
Bahan-bahan aktif akan dicernakan dan membuat kitaran hingga ke seluruh badan.
Sampai bila bahan itu hendak sampai ke breast? Anda pengguna yang bijak boleh menilai keberkesanan sesuatu produk itu. .

DAPATKAN LOVE POTION BY HUSH HUSH DENGAN HARGA OFFER SEKARANG
.
📲 click link wassap di profile

@nisharaspberries wearing @jimmycouture eg , ready for Photoshoot Miss Lumiere International World 2017. #eveninggown #jimmycouture #fashiondesign #fashionblogger #fashiondiaries #fashionpageant

@nisharaspberries wearing @jimmycouture eg for Grand Final Miss Lumiere International World 2017 #eveninggown #jimmycouture #fashionblogger #fashiondesigner #fashiondiaries

@dslisaaryanti wearing princess gown by @jimmycouture .. Birthday party princess theme, beautiful make up by @arymuzamer !! Major lover dear!! @dslisaaryanti look so preety #eveninggown #princessgown #jimmycouture #fashionista #fashiondesign #fashionblogger #fashiondesigner #madetomeasure

At the welcoming dinner Saitama in Japan 🇯🇵 My gorgeous gown designed by my beloved designer @jimmycouture !😍❤️Thanks @jimmycouture for making me look fabulous tonite ! Shine like a Princess 👸 #missinternational #missinternational2017 #missmalaysia #welcomingdinner #saitama #jimmycouture #missparis #panasonicbeauty #misspanasonic @missmalaysiapageant @real_missosology @missinternationalofficial @theasianpageantry @missparis_tokyo @missparisgroup @panasonicbeauty_mibp

Most Popular Instagram Hashtags