#jimat

208967 posts

TOP POSTS

Azimat Wesi Kuning terkenal akan keampuhannya sebagai sarana kekebalan dan keselamatan, karena konon katanya hal ini sudah dibuktikan selama berabad-abad. Wesi Kuning ini juga dipercayai sebagai besi tertua dari semua jenis besi yang digunakan sebagai pusaka.
.
Menurut beberapa cerita, jika sesorang sedang pergi ke suatu tempat dengan menggunakan kendaraan umum serta membawa Wesi Kuning dan kebetulan kendaraan tersebut mengalami kecelakaan berat, maka bukan hanya pemiliknya saja yang akan diselamatkan dari kecelakaan tersebut. Tetapi seluruh penumpang lainnya juga akan memperoleh manfaat keselamatan Wesi Kuning.
.
Selain itu, Wesi Kuning juga mempunyai manfaat-manfaat lain seperti, membantu mendatangkan rezeki, membantu membentengi atau memagari diri dari pengaruh ghaib, sampai mampu memunculkan kekebalan terhadap serangan fisik.
.
Apabila seseorang ingin memiliki Wesi Kuning ini, tidak memiliki pantangan dan ritual khusus dalam memiliki Wesi Kuning. Hanya saja, harus rajin merawat dan membersihkannya.
.
Bagaimana, tertarik untuk memiliki Wesi Kuning?
.
#tunggulpedia #azimat #jimat #wesikuning #azimatwesikuning #besikuning #spiritual #mistis #mistik #mitos #jawa #indonseia

Terimakasih ayah untuk pelukannya... #maliqsay #jimat #alhamdulilahsehat #likeforlike

Mcm mimpi je😂 dah jadi tunang dia😅 dress #handmade 👗 pelamin by mama ayah😍 kakak make up kan. Yeaahh #jimat hahahha😆

The Primitif
Tengkorak Babi Rusa FullSet.... Taring masih utuh semua....... HARGA 1,5jt
PO dlu yah Bos. . .#jual #tengkorak #kepala#tengkorakbabi#babihutan#babirusa#siung#proteksi #wibawa #jimat #pengasihan #kasepuhan #fullpower #antik#magic #magis

Hari ni kami akan buka booth di area kulim , yang mana ingin dapatkan perfume boleh contact 017-4060584 . InsyaAllah wangian dapat buat anda tersenyum kembali seperti sediakala .

#perfume
#minyak
#minyakwangi
#jimat
#simple
#mudah

KEBUSUKAN WALI SYAITAN
.
Sekilas Azimat ini syar'ie, tanpa cacat aqidah namun ketika dibuka tabirnya penuh dengan tablis Iblis!
.
Bagian atasnya ada Al Asmaaul Husna, nama-nama Allah yang agung namun dibawahnya ada dekorasi hurup arab bertuliskan 'qitmir'. Qitmir adalah nama anjing dalam kisah ashabul kahfi. Nama ini dusta. Namun yang lebih menyakitkan bukan disini
.
Penulis wafaq ini menisbatkan asma-asma Allah yang agung kepada salahsatu mahluk-Nya yang najis dan kotor; Anjing. Na'dzubillahimidzalik
.
Pantas syaitan bersedia menjadi penjaga dan pembantu bagi manusia yang telah menjadikan Azimat ini sebagai penangkal, pelindung dan kemusyrikan lain. Sampai disini saja sudah ngeri. Belum lagi kode-kode sihir dalam bentuk angka dan symbol segitiga
.
Ada dirumah?
Bagaimana cara menghancurkannya?
.
Jangan dibawa kepada dukun atau siapapun, baca doa perlindungan (taawudz, al falaq dan an nass dan ayat kursi) tiupkan ke telapak tangan dan seluruh tubuh sebagai perlindungan lalu musnahkanlah dengan cara membakarnya
.
Baarokallahufiikum
.
#indonesiabertauhid #jimat #azimat #syirik

Spinner collection
Borong spinner here 👇

http://www.wasap.my/60179000047

#handspinner #fidgetspinner #borong #pembekal #murah #jimat #berbaloi

MOST RECENT

JIMAT RM11.00....!!!!!!! - HUDA BEAUTY PALLETE
- BBIA LIPSTICK
- ANATASIA KABUKI BRUSH
- EFOLAR MASCARA

RM56.00
POS RM9 SM, RM13 SS

WHATSAPP 01116912957

#ej_beautyshopjual
#jimatrm11
#jimatduit
#jimat
#murahmurah
#promosimurah
#promosi
#produkkecantikkan
#promosigaji
#maharajalawakmega
#sayajualprodukkecantikan
#heroseorangcinderella
#salamramadan
#fattzura
#lofattah

Jom pakat kemam Dr Pure Vita ni,nak bancuh dalam air pon boleh je takde masalah.Tak kira umur atau jantina semua boleh makan

Hanya RM35,banyak manfaat yang anda akan dapat dengan memgamalkan #drpurevita

Untuk maklumat lanjut sila:
Whatsapp ke 0199671703 atau terus klik link pada bahagian atas☝🏻(Profile)

#fasecretbeauty #fasecretbeautyfeedback #malaysia #drproduct #drpurevita #kingofvitamin #vitamin #vitamintulen #vitaminc #serbuk #scrubs #muka #badan #cantik #cerah #putih #putihsatubadan #vitaminmurah #kkm #gmp #tahanlama #jimat #hilangjerawat #hilangparut #bazarpaknil #sayajual #sayajualvitamin #selamatpagi #salamsubuh

OFFER 20% masih berjalan tau !! Rugi tak grab .
Korang jimat RM15/set.

#MURAH dan #JIMAT .
Tak best lagi ?? #IH0104AG
#ihsbabyproduct
#agentsahsarawak
#skuademma
#armadayaya

Belanja RM5 sehari anda layak dapat Iphone 7 pada harga diskaun RM1200
call 013-9813198
#mudah #pantas #jimat

Eh eh...esok gaji la...so kpd sesiapa y nk cari bju raya bajet bwah rm100...❤❤Embun Kebarung❤❤ la penyelesaiannya

Apa yang membuatkan Embung Kebarung istimewa berbanding kebarung2 lain:

1) Materialnya ialah Moss crepe yang berkualiti tinggi (bukan satin yea). Ianya membuatkan si pemakai berasa sangat selesa kerana material ini sangat lembut, tidak panas, tidak jarang, mudah digosok dan yang penting tidak mudah kedut macam satin.

2) Mesra menyusu kerana mempunyai zip tersorok di depan. Zip ini juga boleh mengelakkan baju di bahagian hadapan daripada terbuka jika sedang duduk.

3) Dan yang paling penting keistimewaan Embun Kebarung ini ialah harganya....harga TERLAJAK MURAH.....💸💸💸RM95 SAHAJA (termasuk pos)

Selain itu, Embun Kebarung juga
✔datang dengan 12 warna yang menarik
✔6 saiz yang berbeza (S hingga XXXL)
✔Potongan baju yang A loose
✔Kain lipat batik tetapi tidak terbelah

CEPAT! CEPAT! Apa tunggu lagi..Untuk dapatkan BAJU RAYA JIMAT ini boleh whatsapp nombor di bawah 📱📱📱0175140265

P/s : smua 12 warna masih ada cuma kena xsmua saiz available yea...warna di dalam gmbr sedikit berbeza dengan y real

#trendraya2017 #kebarungmurah #mosscrepe #selesa #jimat #mudahdigosok #lembut #tidakmudahkedut #tidakpanas #tidakjarang

Eh eh...esok gaji la...so kpd sesiapa y nk cari bju raya bajet bwah rm100...❤❤Embun Kebarung❤❤ la penyelesaiannya

Apa yang membuatkan Embung Kebarung istimewa berbanding kebarung2 lain:

1) Materialnya ialah Moss crepe yang berkualiti tinggi (bukan satin yea). Ianya membuatkan si pemakai berasa sangat selesa kerana material ini sangat lembut, tidak panas, tidak jarang, mudah digosok dan yang penting tidak mudah kedut macam satin.

2) Mesra menyusu kerana mempunyai zip tersorok di depan. Zip ini juga boleh mengelakkan baju di bahagian hadapan daripada terbuka jika sedang duduk.

3) Dan yang paling penting keistimewaan Embun Kebarung ini ialah harganya....harga TERLAJAK MURAH.....💸💸💸RM95 SAHAJA (termasuk pos)

Selain itu, Embun Kebarung juga
✔datang dengan 12 warna yang menarik
✔6 saiz yang berbeza (S hingga XXXL)
✔Potongan baju yang A loose
✔Kain lipat batik tetapi tidak terbelah

CEPAT! CEPAT! Apa tunggu lagi..Untuk dapatkan BAJU RAYA JIMAT ini boleh whatsapp nombor di bawah 📱📱📱0175140265

P/s : smua 12 warna masih ada cuma kena xsmua saiz available yea... #trendraya2017 #kebarungmurah #mosscrepe #selesa #jimat #mudahdigosok #lembut #tidakmudahkedut #tidakpanas #tidakjarang

CLEARANCE STOCK
Sampai bila? Sampai semua stock dibawah habis 🙈🙈 Harga bermula daripada RM20 dan termasuk postage ke seluruh Semenanjung Malaysia.Untuk makluman lanjut,boleh whatsapp no dibawah 😉😉 0175866593 (nasuha)
0175866593 (nasuha)
0175866593 (nasuha)

#clearance #sale #clearancestock #murah #murahmurah #murahmalaysia #jimat #puasa #sephoramy #

Eh eh...esok gaji la...so kpd sesiapa y nk cari bju raya bajet bwah rm100...❤❤Embun Kebarung❤❤ la penyelesaiannya

Apa yang membuatkan Embung Kebarung istimewa berbanding kebarung2 lain:

1) Materialnya ialah Moss crepe yang berkualiti tinggi (bukan satin yea). Ianya membuatkan si pemakai berasa sangat selesa kerana material ini sangat lembut, tidak panas, tidak jarang, mudah digosok dan yang penting tidak mudah kedut macam satin.

2) Mesra menyusu kerana mempunyai zip tersorok di depan. Zip ini juga boleh mengelakkan baju di bahagian hadapan daripada terbuka jika sedang duduk.

3) Dan yang paling penting keistimewaan Embun Kebarung ini ialah harganya....harga TERLAJAK MURAH.....💸💸💸RM95 SAHAJA (termasuk pos)

Selain itu, Embun Kebarung juga
✔datang dengan 12 warna yang menarik
✔6 saiz yang berbeza (S hingga XXXL)
✔Potongan baju yang A loose
✔Kain lipat batik tetapi tidak terbelah

CEPAT! CEPAT! Apa tunggu lagi..Untuk dapatkan BAJU RAYA JIMAT ini boleh whatsapp nombor di bawah 📱📱📱0175140265

P/s : smua 12 warna masih ada cuma kena xsmua saiz available yea... #trendraya2017 #kebarungmurah #mosscrepe #selesa #jimat #mudahdigosok #lembut #tidakmudahkedut #tidakpanas #tidakjarang

Abg Farid : Saya guna simkad D***, kebiasan langgan data rm28 5gb. Tapi hujung bulan terpaksa habiskan data internet secepat mungkin, kalau tidak "BURN" la...rugi!. Masa guna basic pulak main facebook tak lepas, slow sangat2. Call mahal, caj call sekejap pom mahal, masuk voicemail/petimasuk pom MAHAL!. Luqman (DO) : Xper2, tukar ke simkad Onexox. Semua masalah akan selesai dengan hanya satu penyelesaian. Pertama, data internet boleh simpan sampai 2tahun 4bulan, kedua tiada internet slow macam basic tu, dan terakhir tiada caj call, voicemail/petikmasuk serta walaupun call sekejap tetap MURAH dan JIMAT.

NAK INTERNET MURAH DAN LAJU???
NAK CALL JIMAT DAN MURAH??? Hubungi kami :- 013-957 0626
Luqman

https://www.facebook.com/HN.onexox/

https://chat.whatsapp.com/J4UrbbKEr0yFuE7SV1om7f

Ini ialah link untuk join group whatsap "Servis Onexox". Dipersilakan share untuk semue pengguna dan bakal pengguna simkad onexox.

#onexox #simkadjimatdanmurah #rm10jerr #4GLTE #28bln #2thn4blntempohsahkredit #callmsjjimat #tiadacappedspeed #internetblhsimpan #blhkekalnolme #jimat #upto50percentsave #lebihpenjimatantanpacajtersembunyi #otwao #pnggilanbwh10saathnye5sen #voicemailataupetimasukhnye5sen
#500mbsebulanrm5 #1gbsebulanrm10 #rm30_5bulan #rm50_5bulan #rm50_10bulan

Penangan ESP , Vita E & Vita C Shaklee! .
.
Memang terbaik!
Tak menyesal ambil SET KECANTIKAN SHAKLEE 😉

Most Popular Instagram Hashtags