[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jimat

230633 posts

TOP POSTS

Masih ada yang percaya dan pakai jimat?
Dengan tujuan meraih harta, penangkal setan, memperoleh keturunan, naik jabatan, dsb.
.
Brader... Tinggalkan itu semua..
Karena percaya dan berharaplah hanya kepada Allah,
melalui hal lain, sama dengan menyekutukannya. .
.
.

#bikersholeh #biker #jimat #musrik #islam #dakwah #sunnah #quran #hadits #iman #takwa #setia #tauhid #motivasi #dunia #akhirat

Di dalam Azimat atau rajah Tambang Liring terdapat gambar rajahan seperti pada pewayangan karena Tambang Liring juga merupakan warisan peninggalan dari budaya Hindu-Jawa. Hal ini bisa dilihat dari adanya beberapa tokoh pewayangan seperti Arjuna, Semar, 7 bidadari, naga, burung dan lain-lain.
.
Secara umum, Tambang Liring dikenal dengan dua versi, yaitu versi tambang liring putih dan tambang liring hitam. Tidak ada perbedaan khasiat atau kekuatan diantara dua versi tambang liring ini, hanya yang membedakan adalah dalam proses pembuatan dan sarana pembuatnya saja.
.
Jika rajah tambang liring versi hitam dibuat dari darah orang yang telah mati terbunuh, berbeda dengan tambang liring putih yang dibuat dengan campuran pewarna-pewarna alami dan juga hanya jika diperlukan menggunakan darah ayam sebagai gantinya.
.
Kekuatan dari azimat tambang liring ini adalah mampu membuat siapa saja merasakan rindu yang sangat mendalam hingga tergila-gial, menjadikan orang terpukau dan terpesona, mempunyai kekuatan magis yang dapat difungsikan untuk timbulnya rasa kasih sayang orang lain pada pemilik tambang liring ini.x
.
Bagaimana? Tertarik untuk memiliki tambang liring ini? Jika kamu tertarik, kamu bisa hubungi ke Whatsapp: +62 812 84502451
.
#tunggulpedia #azimat #jimat #tambangliring #zimat #kalimantanselatan #banjar #semar #pewayangan #mistis #jawa #indonesia

The moment when u want to be in the picture & they just like... baju ape die pakai ni☹️ sokay guys, i'll start saving for innai red nx year 😒😂

Cing pinter tur bener cing jujur tong bohong ulah ngayeuriken batur ngarah hirup loba dulur.. rasa ucap lampah tekad jeng tabe'at ngarah pimanggih asih salamet dunya aherat.. #jimat ti ua 😚😚😇

Selamat petang semua! Harini admin nak promote casing handphone Transformer Case with Stand! Dengan casing ini, anda dah boleh mendapatkan stand tanpa mengeluarkan wang untuk membeli ring atau popsocket lagi! 😋👌🏻 Untuk dapatkannya atau maklumat lanjut tentangnya, click link di bio ini! 😁👍🏻 #gadgetmalaysia #phonecase #hebat #macammacamada #malaysia #jimat #awesome #trustedseller #casing #instatrend

Shopping hari ni sharian.. Alhamdulillah .dapat kawal sikap boros.. 😄😅😆
#jimat #simpansikitduit

Balik kampung aktiviti wajib adik! #MandiBesen 🤦🏻‍♀️ #faliqdhafinmyson

Photo by @isqandarsalleh, tolong follow dia, dia dah lama kesepian.
#Mazazitv
#Shooting
#nikon
#bawalexclusive

Jimat gue buat memikat kamu semar mesem, harus di jaga baik baik. Karena peninggalan almarhum nenek 😊🙏 ini cuma sebuah pajangan iya. Lagian buat apa pake beginian , sama aja kita tidak mempercayai sang pecipta.

#jimat #jimatpelet #pelet #semarmesem

MOST RECENT

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SHAMPOO SANTAN🌴🌴‼️
..
TERBARU❗️FORMULA LUAR BIASA LEBATKAN RAMBUT KINI TELAH TIBA DI MALAYSIA.
RAMBUT GUGUR? RAMBUT KASAR? KULIT KEPALA GATAL2❓
..
SEMUA MASALAH NI HANYA MAMPU DIATASI DGN SHAMPOO SANTAN‼️‼️
🌸🌸🌸
BABY 6 BULAN KE ATAS PUN BOLEH GUNA TAU‼️
..
Shampoo Santan ialah merupakan syampoo yang dihasilkan secara homemade berasaskan petua & bahan tradisional yg telah terbukti berhasil sejak turun temurun bg merawat masalah rambut dan kulit kepala...
Biasa yang ada anak kecil pasti ada masalah rambut anak dimakan bantal atau rambut anak tumbuh tak sekata..
Lebih-lebih lagi bila anak-anak baru lepas bercukur..
..
Shampoo Santan juga mampu merawat masalah anak2 yang ada ekzema. Boleh di pakai tanpa sebarang kesan negatif.
..
Jom jimat bersama dengan Shampoo Santan..
Selamat di guna dan bebas bahan kimia. Ramuan shampoo santan ni dari bahan-bahan yang atok nenek moyang kita dah guna sejak zaman dulu lagi iaitu bahan semulajadi SANTAN!!!😍😍😍
..
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT SHAMPOO SANTAN‼️
..
💥Membantu mengelakkan keguguran rambut
💥Membantu merawat kelemumur
💥Membantu merawat kulit kepala kering
💥Membantu melegakan kegatalan kulit kepala
💥Membantu merangsang pertumbuhan rambut
💥Membantu menguatkan rambut
💥Membantu melembutkan rambut
💥Membantu melawan kelemumur & rambut bercabang
💥Membantu menyuburkan kulit kepala & rambut
💥Membantu mengawal minyak berlebihan
💥Membantu mengelakkan botak & rambut beruban
..
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SHAMPOO SANTAN
🌴Coconut Milk (Santan Kelapa)
🌴Coconut Oil (Minyak Kelapa)
🌴Sweet Orange Essential Oil
🌴Rosemary Essential Oil
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Shampoo Santan: RM35 (250ml)
Wonder Hair: Rm59 (60ml)
Postage: RM8 SM
#murahmurahje
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak

Dalam WONDER HAIR OIL BARU, kita letak PEPPERMINT OIL taw. Meh sis nak cite sikit apa tu
👇🏻👇🏻👇🏻
.
🌿PEPPERMINT OIL🌿
=====================
Peppermint@daun pudina selain dibuat chewing gum dan ubat gigi😁 boleh juga dijadikan pati minyak bagi macam2 kegunaan dan salah satunya adalah untuk RAMBUT👱
. .

KEBAIKAN PEPPERMINT OIL UNTUK RAMBUT
=======================================
🌿 Mengandungi bahan aktif Menthol
= Memberi sensasi dingin
= Menyegarkan pada kulit kepala
🌿 Bau peppermint
= Boleh dijadikan aromaterapi yang menenangkan
🌿Kajian Korean Society of Toxicology mendapati:-
= Peppermint oil membantu proses pertumbuhan folikel rambut dalam masa 4 minggu
🌿 Bersifat antiseptik
= Membantu mengawal kelemumur dan kutu rambut . .
..
Best kan?? Lagi best kalau mix dengan pati oren, rambut mesti extra segar bugar bersinar shining semue lahhh!!!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Shampoo Santan: RM35 (250ml)
Wonder Hair: Rm59 (60ml)
Postage: RM8 SM
#murahmurahje
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak

Abam² & akak² Grab driver, jom jimat. Topup Grab RM50 dgn harga RM49!
.
Kalau sehari topup #grab RM50,
👉 sehari UNTUNG RM1
👉 seminggu UNTUNG RM7
👉 sebulan UNTUNG RM30
.
BERMINAT? JOM KLIK @pemborong.topup.murah UTK WASSAP .
.

Gelang Full Ukir
Detail Top

Terlihat Garang, Namun Kalem n Berwibawa ketika memakainya

IDR 2,5 jt
Galih Nogosari makam Eyang Wirandriya, Banjarnegara (Tangan Kanan, Kerajaan Mataram Kuno)
Dihiasi Mata Batu Yellowin
Dan Diekor ada Batu Amerikan Star
#gelang #ukir #nagasari #galihnagasari #kayulangka #kayubertuah #proteksi #wibawa #jimat #pengasihan #kasepuhan #fullpower #antik #kayubertuah #kayubertuahnusantara #kayukeramat

Membantu lose weight jugak KOPI ANGGUN PESONA ni tau. sebab boleh tahan nafsu makan.
.
Kopi bukan sebarang kopi. memang terbaik. cantik, slim, bertenaga, boleh jadi milkbooster bagi yg masih menyusukan anak. Juga sesuai utk ibu2 dalam pantang bersalin.
.
Nak merasa kehebatan KOPI ANGGUN PESONA keluaran JSD ni tak? Jomm whatsapp saya SEGERA! Dah rasa sekali, mesti nak lagi. lagi dan lagi. .
TAK PERCAYA KE?? Meh try secawan PASTI nak bercawan2.

#JutawanPink
#TeamJutaWanGojes
#JamuSusukDara
#KopiAnggunPesonaJSD
#KopiPacakPowerJSD
#Promosi3BoxRM150
#Jimat 👍👍👍
#AgenSahJSD

.
Assalamualaikum

Tempahan secara borong dibuka sehingga 30 September 2017 ( Sabtu )

DM Insta kami atau Whatsapp mana-mana nombor yang tertera untuk membuat tempahan

#Whatsapp : +20 122 890 3640

#Whatsapp : +20 114 939 2758

First come First serve :

Minima 70 pasang untuk satu alamat
Cukup 30 tempahan terawal, ceq close order teruih na
Screenshot post ini untuk start chat dengan kami di #Whatsapp untuk fast respon, InsyaAllah

@unashijup @unashijup @unashijup

#promo
#jimat
#murah
#borong
#socks
#silvy
#opaque
#sandy
#souquette

#Whatsapp : +20 114 939 2758

#Whatsapp : +20 122 890 3640

#photoofday
#picoftheday
#like4like

#Product #Feature :

#Solid and easy to care
#Elegance & refinement
#Fully reinforced heel and toe
#Brand : Silvy
#Type : Socks
#Size : Free Size
#Colour : 7 Colours
#Material : Microfiber

@unashijup @unashijup @unashijup

#Forsale
Minyak ritual ponibasalwa 9-jarum.
Mahar 400rb
Special hanya dalam minggu pertama suro ini GRATIS ongkir nusantara !

Fungsi/kegunaan & harga pasaran silakan tanya ke google, dijamin kami yg termurah !
ingat bahwa ampuh/mustajab-nya suatu barang bukan ditentukan dari harga/benda itu sendiri, tapi lebih pada kemantapan hati dalam bermunajat atas wasilah/perantara yg ingin dimanfaatkan.
Jika demikian, insyaAllah transaksi/barang dari kami lebih makbul/barokah.

Please comment for more product/order detail.

#murah #termurah #ponibasalwa #minyak #turki #ritual #jamas #mustika #jimat #pusaka #tumbal #pagardiri #ruwat #supranatural #promo #pos #jnt #tulungagung #tokodian #kalangbret #suro #tradisi #keraton #nego #jafaron #misik #jin #pelaris #mustajab

Hasil riyadoh SPESIAL SURO
Super Ampuh!! Tinggal beberapa saja, silahkan yang berminat. Stok terbatas!
Bonus 2 butir Susuk Telan sebagai pelengkap

WA 081332401252 /BBM D9E974DF

#buluperindu #pengasihansuper #pelet #cinta #semarmesem #pelarisan #minyak #minyakpelet #paranormal #pemikat #pelaris #khodam #manigajah #akik #pengasihan #aura #khodammacan #penunduk #tosanaji #jimat #rajah #ilmukebal #mustika #batuakik #batubertuah #jarangoyang #buluperinduasli #gendam #bukaaura

Testimoni Klien SHAMAN
@klenikshaman = BUKA AURA KEREJEKIAN (Ritual Jarak Jauh)
••
Baru sehari diproses dapat rejeki berupa komisi dari sponsor. Semua karena yang Kuasa semata
••
#supranatural #paranormal #dukun #mistik #gaib #metafisika #khodam #pelet #minyakpelet #pengasihan #pemikat #penunduk #penglaris #kebal #gendam #junjungderajat #wibawa #kharisma #hoki #rejeki #karir #proteksi #buluperindu #manigajah #tenagadalam #jimat #bukaaura #susuk #spirit #pusaka

Testimoni Klien SHAMAN
@klenikshaman = Ritual Pemikat (Jarak Jauh)
••
Baru sehari di proses, komunikasi sudah lancar kembali seperti sedia kala, semoga akur terus ya, langgeng, doa terbaik untuk kalian
••
#supranatural #paranormal #dukun #mistik #gaib #metafisika #khodam #pelet #minyakpelet #pengasihan #pemikat #penunduk #penglaris #kebal #gendam #junjungderajat #wibawa #kharisma #hoki #rejeki #karir #proteksi #buluperindu #manigajah #tenagadalam #jimat #bukaaura #susuk #spirit #pusaka

Reseller Sah DE'XANDRA #D12877:
[TERGEMPAR!!!] - KAMI ADA PENYELESAIAN UNTUK RAWAT KETAGIHAN ANDA. .
Anda ketagih dengan perfume original? Tapi budget selalu tak cukup nak nak ujung bulan. Nak makan pun menu menu lauk tunggu gaji. Berpeluh juga kalau macam ni tiap bulan. .
Kami ada penyelesaian kepada masalah anda. Jangan risau perfume De'Xandra jawapannya. Inspired perfume, sebijik original. Harga sebotol 35ml RM45 je. Beli 2 botol RM90 jimat lyakk matt. . . Macam macam bau ada. Mai rapat mai rapat. .
Berminat? Anda akan terpaksa minat. Terpaksa jatuh cinta dengan De'Xandra. 😱😃 .
Meh dapatkan dengan sis.
WHATSAPP CEPAT 📲www.wasap.my/601155169337

#DeXandra #WangianKehidupan #Wangi #No1 #Halal #Jimat #TahanLama #InspiredPerfume #ClearanceSale #RM45

Ready stok ye 😍‼️
STRAP HEELS

rm45
add pos sm rm8/ ss rm12 * standard size *material/ suede *heigh / 5cm (2'5inci)

size 34-40

cream
maroom
black .
.

#glamourisgallery #butikkelantan #kelantan #malaysia #ootd #fashion #jomshopping #jombeli #jimat #murah #trending

Masih ada yang percaya dan pakai jimat?
Dengan tujuan meraih harta, penangkal setan, memperoleh keturunan, naik jabatan, dsb.
.
Brader... Tinggalkan itu semua..
Karena percaya dan berharaplah hanya kepada Allah,
melalui hal lain, sama dengan menyekutukannya. .
.
.

#bikersholeh #biker #jimat #musrik #islam #dakwah #sunnah #quran #hadits #iman #takwa #setia #tauhid #motivasi #dunia #akhirat

Cing pinter tur bener cing jujur tong bohong ulah ngayeuriken batur ngarah hirup loba dulur.. rasa ucap lampah tekad jeng tabe'at ngarah pimanggih asih salamet dunya aherat.. #jimat ti ua 😚😚😇

Yeehhhh..kita dapat award jugak...org lain sibuk bergambar dgn artis..kami sibuk dgn award ni.

#abyperfume #24jamlasting #sentiasafreshdanconfident
#35je #jimat#kecilkecilcilipadi #takcubataktau
#Thankyouverymuch

TIPS NAK SUKSES

TIADA ALASAN !!!!! ALASAN👉 ADALAH MASALAH DLM DIRI..KALAU PANDAI MANAGE..SEMUA ALASAN AKN JADI MOTIVASI DIRI.

SO NAK SUKSES..SIMPAN ALASAN..LEBIHKAN USAHA..KREATIF MENANGANI UJIAN..POPO CFU.AND APPLY SEGALA ILMU..KONPEM SUKSES

YES @ YES !!!..YES NO ALASAN

#DmsViral #DMS360 #dmsone #jimat #selamat #halal #DMSmelaka

Nak cantik.. Nak glowing.. Nak flawless..
Pakai #BGM ja.. Set makeup yang lengkap utk para wanita.. X rugi bli.. Dpt free gift+voucher dan yang paling best dpt join contest cabutan bertuahhhh!!! Ada rezeki menang #loketemas999... #jimat #berkualiti #mampumilik
W/s 0124942878

Most Popular Instagram Hashtags