#jimat

MOST RECENT

Wujud pelarisan paling ampuh bisa bermacam-macam. Ada yang berupa amalan, jimat, mustika, garam hingga minyak wangi. Untuk usaha rumah makan, misalnya, bisa menggunakan garam sebagai media pelarisan dagang. Selain karena garam memiliki daya serap energi supranatural yang sangat bagus, garam tersebut juga bisa sekaligus digunakan dalam proses memasak hidangan yang nantinya mengundang pembeli.
.
Sedangkan untuk pelarisan dahsyat yang berupa minyak wangi, lebih banyak digunakan oleh para pekerja hiburan dan seni. Biduan, penari, pembawa acara, serta profesi-profesi lain yang sehari-harinya memang sering berhadapan dengan banyak orang. Bila mencium aroma wangi minyak pelarisan tersebut, konon orang lebih mudah tertarik. Selain tentu saja, aroma wanginya ini juga menjadikan si biduan makin percaya diri.
.
Ada juga pelarisan usaha yang berupa amalan saja. Jadi tidak ada wujud fisiknya, cukup membaca mantra atau bacaan tertentu sesuai yang diajarkan. Pelarisan dagang jenis ini tidak begitu efektif bagi orang yang sifat pekerjaannya sibuk, karena bisa jadi akan selalu terlewat atau tidak sempat. Atau malah tidak hafal.
.
Belakangan ini, batu alam atau batu mustika juga sering dijadikan sarana pelarisan usaha. Selain karena lebih praktis, bentuknya pun bagus. Bisa dipasang sebagai mata cincin, bandul kalung atau mata sabuk. Jadi pemakaiannya lebih luwes, bisa dibawa kemana-mana. Tanpa seorang pun tahu bahwa Anda punya pelarisan dagang khusus.
.
Sementara itu di kalangan tradisional, sarana pelarisan usaha yang terkenal ampuh adalah jimat pelarisan. Wujudnya berupa jimat dari bahan kulit yang disamak, diritualkan dan dirajah menurut tata cara tertentu. Pemakaiannya bisa dengan disimpan saja, tetapi tidak jarang ada yang sengaja memakukan jimat ini pada tembok tempat usaha. Tujuannya adalah agar orang mudah tertarik dan membeli serta berlanggangan.
.
www.ratupelarisan.com
.
Staf Admin - Mas Wahyu
0857 6211 8383 (Indosat)
BBM 56859C10 | WA 0857 6211 8383
.
#pelarisan #dagang #usaha #jimatpelarisan #jimat #larismanis #laris #misteri #mistis #mistik #pengasihan #pesugihan #paranormal #dewisundari #kejawen #jawa #followforfollow #follow4follow #like4like #likeforlike

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
For more information please contact :
.
.
📱 Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984
.📱WeChat: ubattinggisihatmalay
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

::
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
::
::
Buih Magis Wonder Bloom & Krim Magis Love Potion Membangkitkan Keserian Aset Wanita💃
::
::
BELI SET COMBO LOVE POTION & WONDER BLOOM !!
::
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA😍
::
Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 ,
::
Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉
.
.
#HushHushLegacy
#wonderbloom #sabuntetek #breastbootysoap #lovepotionbrunei #lovepotionmiri #payudaraindah #krimtetek #krimpayudara #breastcream #bulat #anjal #tetekmontok #pengantin #nakkahwin #hantaran #like4like #megasale #sale #jimat #raya2018 #raya2018collection #sale #lovepotionbyhushhush #meletop #raya2018 #gift #hadiahistemewa #hadiahuntukisteri #hadiahuntukibu #papamama #tudungbawal

::
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
::
::
Buih Magis Wonder Bloom & Krim Magis Love Potion Membangkitkan Keserian Aset Wanita💃
::
::
BELI SET COMBO LOVE POTION & WONDER BLOOM !!
::
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA😍
::
Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 ,
::
Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉
.
.
#HushHushLegacy
#wonderbloom #sabuntetek #breastbootysoap #lovepotionbrunei #lovepotionmiri #payudaraindah #krimtetek #krimpayudara #breastcream #bulat #anjal #tetekmontok #pengantin #nakkahwin #hantaran #like4like #megasale #sale #jimat #raya2018 #raya2018collection #sale #lovepotionbyhushhush #meletop #raya2018 #gift #hadiahistemewa #hadiahuntukisteri #hadiahuntukibu #papamama #tudungbawal

::
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
::
::
Buih Magis Wonder Bloom & Krim Magis Love Potion Membangkitkan Keserian Aset Wanita💃
::
::
BELI SET COMBO LOVE POTION & WONDER BLOOM !!
::
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA😍
::
Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 ,
::
Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉
.
.
#HushHushLegacy
#wonderbloom #sabuntetek #breastbootysoap #lovepotionbrunei #lovepotionmiri #payudaraindah #krimtetek #krimpayudara #breastcream #bulat #anjal #tetekmontok #pengantin #nakkahwin #hantaran #like4like #megasale #sale #jimat #raya2018 #raya2018collection #sale #lovepotionbyhushhush #meletop #raya2018 #gift #hadiahistemewa #hadiahuntukisteri #hadiahuntukibu #papamama #tudungbawal

::
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
::
::
Buih Magis Wonder Bloom & Krim Magis Love Potion Membangkitkan Keserian Aset Wanita💃
::
::
BELI SET COMBO LOVE POTION & WONDER BLOOM !!
::
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA😍
::
Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 ,
::
Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉
.
.
#HushHushLegacy
#wonderbloom #sabuntetek #breastbootysoap #lovepotionbrunei #lovepotionmiri #payudaraindah #krimtetek #krimpayudara #breastcream #bulat #anjal #tetekmontok #pengantin #nakkahwin #hantaran #like4like #megasale #sale #jimat #raya2018 #raya2018collection #sale #lovepotionbyhushhush #meletop #raya2018 #gift #hadiahistemewa #hadiahuntukisteri #hadiahuntukibu #papamama #tudungbawal

::
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
SYAWAL SPECIAL ‼️‼️
::
::
Buih Magis Wonder Bloom & Krim Magis Love Potion Membangkitkan Keserian Aset Wanita💃
::
::
BELI SET COMBO LOVE POTION & WONDER BLOOM !!
::
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA😍
::
Jom GRAB sekarang, sementara ada harga kasih sayang ni 😊 ,
::
Klik whatsapp LINK di BIO untuk order okay 😉
.
.
#HushHushLegacy
#wonderbloom #sabuntetek #breastbootysoap #lovepotionbrunei #lovepotionmiri #payudaraindah #krimtetek #krimpayudara #breastcream #bulat #anjal #tetekmontok #pengantin #nakkahwin #hantaran #like4like #megasale #sale #jimat #raya2018 #raya2018collection #sale #lovepotionbyhushhush #meletop #raya2018 #gift #hadiahistemewa #hadiahuntukisteri #hadiahuntukibu #papamama #tudungbawal

Combo " DAHSYAT" Set jimat .
**kek pandan gula melaka
**red velvet
**dfcc
**pecan butterscotch
.
All in RM40 sahaja
.
Tempahan hendakla 1-3 hari sebelum
(last min order will consider)
.
Delivery with charge mengikut kawasan
From RM10 - RM15
.
Nak order ?
DM / whatsap 0166842700
.
.
#sayajual #sabrinabakery #kekdelivery #igers #agentsabrinabakery #brownies #redvelvetcake #kekpandangulamelaka #dfcc #chocmoist #fooddelivery #followmyig #autolike #demc #bukitmahkota #bukittinggi #klang #kpj #jimat #sunwaymedicalcentre #hkl #followers #birthdaycake #followme #nutellacheesecake #comboset #openhouse

Akik gambar pocong,jin,lafadz Allah, Dewi Kwan Im, singa, semar,petruk, dinosaurus,penampakan,gadis sexy,ikan,monster bertanduk,katak
Satu satunya di dunia 1 batu 14 gambar dapat dilihat dari semua sisi dan depan belakang bergambar. Gambar kelihatan nyata realistis.
Semua gambar dijamin asli natural 1.000 %. Ada sertifikat memo LPSB no. 439.
For sale
081347885577
Parigi Moutong, Sulawesi Tengah.
#ghost #batugambar #batugambarindonesia #akikgambar #pocong#penampakan #setan#jin#ghosts#ghostbusters #evil #devil#jimat #kolektorakik #batukontes #scream #screaming #scared #scare#horor #hororindonesia #hantu

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
For more information please contact :
.
.
📱 Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984
.📱WeChat: ubattinggisihatmalay
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

Semua nak cantik pagi pagi raya kan?
Cik Na faham sangat.

Baju raya dah cantik. Nak lagi cantik, awak kena cuba #dyxycosmetics.

Ehh,pepagi tu ingat sempat ke nak bersiap lawa lawa. Mana nak hidang rendang, ketupat. Layan sedara mara lagi.

Orang lain dah siap siap masuk kereta nak beraya. Kita masih depan meja solek😭

Dengan dyxy ni, sibuk macam mana pun awak. 3 minit dah cantik! Tak sempat nak duduk kat meja solek? Make up je kat kereta! Pun boleh.

Sekarang ada PROMO RAYA TAW!
Rugi tak grab cecepat 💕

To order:
📲011 25525381

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia
#dyxyshahalam
#dyxyselangor
#muaselangor
#muashahalam
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#dyxybccream
#dyxylipstick
#teambieena
#teamfl
#cantik
#menawan
#simple
#jimat
#promo
#tahanlama
#uitmshahalam
#uitm
#sephora
#sasa
#mudah
#cepat
#berbaloi

Ready lagi nih gan! Bahar merah batang pipih lentur asli 100% bahar merah TEMBUS KRISTAL FULL
.
GESER FOTONYA!!! ----->
.
.
Manfaat akar bahar selain untuk aksesoris ,juga untuk kesehatan , terapy penyembuhan , dan spritual

100% kualitas terbaik
100% REAL PICTURE

Info Pemesanan : *JokkyBarakat *
📱 Tlp : 085245454588
📱 Whatsapp : 085245454588

#baharmerah #akarbaharmerah #baharmerahtembus #akarbaharnatural #baharmerahnatural #akarbaharbangka #gelangpria #baharhitam #baharmerahukir #sunda #mistis #akarbaharukir #kesenian #akarbaharputih #gelangbahar #keris #taliarus #jimat #etnik #mistik #jawara #natural #gelangakarbahar #akarbahar #jualakarbahar #akarbaharnatural #akarbaharlentur #akarbaharori #gelangkalimantan #gelangetnik

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
For more information please contact :
.
.
📱 Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984
.📱WeChat: ubattinggisihatmalay
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

Kami Business Online Sahaja.

Kami business thru on9 sahaja. Macam lazada, shoppe semua tu. Anda percaya kami, insyaAllah kami akan balas kepercayaan anda dengan senyuman manis saat anda terima kad kawin anda nanti.

Untuk Sebarang Pertanyaan, boleh whatsapp ke nombor yang tertera atau boleh ke Facebook or Instagram kami untuk rujukan kepercayaan anda pada kami.

Haa, da singgah tu, like la pages kami.. #kadkahwin
#KadKahwinmurah
#Kadkahwinonline
#kadkahwinbajet
#kadkahwinjimat
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwincantik
#kadkahwinlawa
#weddinginvitations
#weddingcard
#pakejperkahwinan
#pakejkadkahwin
#majlisperkahwinan
#kadkahwinhispter
#kadkahwinkedah
#kadkahwinkl
#kadkahwinselangor
#kadkahwinkelantan
#kadkahwinjohor
#walimatulurus
#raikancinta
#kahwin
#kerjakahwin
#kahwinmurah
#sayajualkadkahwin
#murah
#jimat
#kadkahwinberbaloi

Amulet for gay
Gay bandoh
Power memikat sesama jenis atau third sex, aura sexual charming memukau, menjadi pusat perhatian, dan selalu beruntung
Blessing kruba dhammamune
Mahar 2.5 juta
Dikirim dengan tata cara dan mantra
Minat wa 081282292518
Www.blessingbuddha.com
#amulets #thaiamulets #thaiamulet #amuletshop #amulet #pengasihan #mangga2square #gayindonesia #gayjakarta #gaybandung #gaymedan #gayindo #jimat #paranormal #supranatural

Ingin mencuci kotoran lama perkakas rumah? One Shot Magic Clean dapat meneyelesaikan masalah anda. Layari www.lakumall.com atau hubungi 1-300-22-2299. Selamat berhari raya.
#Lakumall #TVHomeShopping #OnlineShopping #Jimat #Murah #Metrowealth @lakumallofficial @metrowealth @migdrama

Real tiger skin
Mahar 650 rb
Power proteksi, wibawa tinggi, disegani lawan,
Minat wa 081282292518
Www.blessingbuddha.com

#amulets #amuletshop #thaiamulets #thaiamulet #jimat #gumanthong #gumantong #paranormal #supranatural #dukun #mangga2square #pengasihan

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
For more information please contact :
.
.
📱 Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984
.📱WeChat: ubattinggisihatmalay
.
#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat

Most Popular Instagram Hashtags