[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jimat

252702 posts

TOP POSTS

Memandangkan semakin ramai perempuan terjebak dengan tarian ni, admin ingat nak buka satu lagi acc ig yg bernama "kroni copy ori” dan “kroni kebodohan”. Amacam ?
#bolehketakpe

Eko bengkok?
Putus?
Jom diy...nak² zman...sekampit beras blh dpt.
Sbulan nye makan..haha!! Swivel+splitring+blade@ anting²
Siapppppp!!!! #diy
#jimat
#strike
#memangmangkauuu

!! DOPSLokal !! .
.
.
Sudah sampai lah video yang terakhir untuk #KITABUATSENDIRI. Tapi! Akhir ke tak akhir ke, Ali & Daus pasti tidak akan mengecewakan anda. Untuk video kali ini, dorang DIY rak, special punya untuk korang. Nak tau rak buku ke apa kena lah tengok!
.
.
.
Kalau korang ada idea yang nak share, boleh tinggalkan komen kat bawah & jangan lupa tag & share dekat kawan2 korang! The link is in the description.
.
.
.
.
.
.
.

#dopstv #dopslifestyle #dopsinspiration #DOPSLokal #KitaBuatSendiri #KBS #DIY #DIYmalaysia #SimpleJer #TeamAli #TeamDaus #jimat #mudah
#murah #meriah #homedecor #KBS #DIYMalaysia #MrDIY #Daiso #IkeaMalaysia #bajet #recycle #creativity #inovative #mudahmurahmeriah #kreatif

Sepanjang pregnant tak pernah lagi beli baju mengandung sbb banyak rupanya baju patern2 baju mengandung dlm almari 😂 hashtag #jimat #33weeks

Walaupun aku bujang, aku try jugak nak commited untuk jaga pemakanan yang sihat dan menjimatkan duit. #jimat #sihat #brocuba

MOST RECENT

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co .
For more information please contact
📱 Whatsap : 01126813117

#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #sayajual #oldshopmalaysia #paidpromote #shoppingmalaysia #ramaidahberjaya #dokter #konsultankesehatan #sepakbola #basket #Voli #olahraga #cantik

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co .
For more information please contact
📱 Whatsap : 01126813117

#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #sayajual #oldshopmalaysia #paidpromote #shoppingmalaysia #ramaidahberjaya #dokter #konsultankesehatan #sepakbola #basket #Voli #olahraga #cantik

JIMAT BULU MACAN Pengasihan (BENDA TARIKAN)
*Anda akan memiliki karir yang bagus dalam sebuah perusahaan
*Membuat karir anda berjalan mulus
*Azimat ini di lengkapi dengang energi pengasihan tingkat tinggi
*Disayangi dan disukai oleh pimpinan
*Selalu diutamakan oleh atasan dalam hal kenyamanan
*Mudah dekat dengan pimpinan, hingga jabatan Anda dinaikkan
Lebih dihormati rekan-rekan bekerja
*Terhindar dari berbagai macam fitnah yang hendak menghancurkan karir atau jabatan
*Memancarkan daya karismatik yang kuat dari dalam diri sehingga siapa pun yang dekat dengan kita akan menaruh simpatik
*Anda akan lebih di percaya atasan daripada teman anda yang lain
*Tutur kata Anda akan lebih mudah dituruti orang lain
*Membantu Anda mendapatkan dukungan orang lain
*Orang-orang di sekitar Anda akan senantiasa membela Anda.
*Menjadikan Anda pribadi yang selalu disegani lawan dan disukai kawan
*Rekan kerja dan atasan Anda akan lebih bersimpati kepada Anda

Mahar :650

Yang berminat langsung sms/wa : 089623344883

#jimat #bulumacan #jimatampuh #jimatpengasihan #amuletpengasihan #amulet #talisman #pengasihan #kesuksesan #jimatkeberuntungan #buluperindu #hoki #beruntung #magnetuang #magnetcinta #amuletindonesia #blessforme

JIMAT BULU MACAN Pengasihan (BENDA TARIKAN)
*Anda akan memiliki karir yang bagus dalam sebuah perusahaan
*Membuat karir anda berjalan mulus
*Azimat ini di lengkapi dengang energi pengasihan tingkat tinggi
*Disayangi dan disukai oleh pimpinan
*Selalu diutamakan oleh atasan dalam hal kenyamanan
*Mudah dekat dengan pimpinan, hingga jabatan Anda dinaikkan
Lebih dihormati rekan-rekan bekerja
*Terhindar dari berbagai macam fitnah yang hendak menghancurkan karir atau jabatan
*Memancarkan daya karismatik yang kuat dari dalam diri sehingga siapa pun yang dekat dengan kita akan menaruh simpatik
*Anda akan lebih di percaya atasan daripada teman anda yang lain
*Tutur kata Anda akan lebih mudah dituruti orang lain
*Membantu Anda mendapatkan dukungan orang lain
*Orang-orang di sekitar Anda akan senantiasa membela Anda.
*Menjadikan Anda pribadi yang selalu disegani lawan dan disukai kawan
*Rekan kerja dan atasan Anda akan lebih bersimpati kepada Anda

Mahar :650

Yang berminat langsung sms/wa : 089623344883

#jimat #bulumacan #jimatampuh #jimatpengasihan #amuletpengasihan #amulet #talisman #pengasihan #kesuksesan #jimatkeberuntungan #buluperindu #hoki #beruntung #magnetuang #magnetcinta #amuletindonesia #blessforme

[MICRODERMABRASION MARY KAY, APA YANG PENTING TENTANGNYA]

Mengapa perlunya Microdermabrasion?

Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas. Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela.

Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata.

Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara.
Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum.
Kenapa Pore Minimiser perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine.
Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari. Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir ❌Bila pore tertutup, akan menyebabkan congestion pulak. Atau pores clogged. Langsung terjadi pula jerawat especially pada kulit yg dulunya jenis berakne. Untuk elakkan pakailah Refine juga untuk bersihkan pori2.

Nak tahu lebih lanjut?

Jgn malu malu contact sista.. .
Ain Zainal | 0196213625
Independent Beauty Consultant
Mary Kay .
#marykay #beautyconsultant #jimat #skincare #cosmetic #seremban #kulitsihat #mukacantik

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co .
For more information please contact
📱 Whatsap : 01126813117

#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #sayajual #oldshopmalaysia #paidpromote #shoppingmalaysia #ramaidahberjaya #dokter #konsultankesehatan #sepakbola #basket #Voli #olahraga #cantik

💥PROMOTION BESAR-BESARAN💥
.
Anda minat jam?? Kini kami ada membuat promotion secara besar besaran di instagram. Promotion tersebut melibatkan berapa jenis jam anda beli. Sebagai contoh, anda beli 2 jam anda jimat 20 ringgit tapi jika anda beli 3 jam anda jimat 40 ringgit. Jadi anda boleh pakat dgn rakan2 utk setai promotion ini. Sebagai peminat jam mesti anda tidak akan lepaskan peluang sebegini bukan? Utk bertanyakan contoh2 jam boleh dm saya shj
#promotion
#diskaun
#jimat

Ambil barang xsampai? Adik lebih tinggi dari anda?Nak tinggi macam hantu galah??Nak petik buah kelapa begitu sahaja tanpa panjat?😂😂 visit ig kitorang ni 👇👇👇
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co .
For more information please contact
📱 Whatsap : 01126813117

#sihat #promo #bestseller #berkualiti #malaysia #artismalaysia #suplement #lawak #nakcapai #lowonganpekerjaan #jimat #sayajual #oldshopmalaysia #paidpromote #shoppingmalaysia #ramaidahberjaya #dokter #konsultankesehatan #sepakbola #basket #Voli #olahraga #cantik

Maryam Slimming Lotion Obses berwajah baru.
Harga tetap sama RM35 sahaja tidak termasuk pos penghantaran. . bau yang wangi
. tekture tidak melekit
. penyerapan yang cepat
. bau yang wangi dan fresh
. gebukan kulit
. buang lemak melalui bahagian luar kulit
. fitkan badan yang menggeleber
. lotion sejuk
. mudah dibawa
. harga yang berpatutan dan mampu milik
. boleh digunakan oleh semua kecuali bayi dan wanita mengandung (kedudukan bayi)

whatsapp untuk order 011-28566516

#TEAKURUSTERBAIKMALAYSIA #HOTSELLINGITEM #SKINNYFIT #SLIMMINGTEA
#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #puashati #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus #perutbuncit #kurustanpalapar #lakukeras

Eko bengkok?
Putus?
Jom diy...nak² zman...sekampit beras blh dpt.
Sbulan nye makan..haha!! Swivel+splitring+blade@ anting²
Siapppppp!!!! #diy
#jimat
#strike
#memangmangkauuu


==================================== TEMPAHAN 2018 DIBUKA SEKARANG ====================================

Assalamualaikum, .
Kepakaran kami adalah menyediakan servis katering berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan di sekitar Kuala Terengganu
.
.
KUALITI SERVIS KAMI TIPTOP 👍
.
✔ 100% Daging tempatan.
✔ Bersih, Halal & Toyyibah.
✔ Masakan membuka selera.
✔ Dijamin Sedap & Puas hati.
✔ Pekerja kemahiran tinggi.
✔ Pelbagai Pilihan Juadah.
.
.
Sedia Menerima Tempahan untuk Pelbagai Majlis
.
.
☞ BOOKING SEKARANG SEBELUM TUTUP .
.
www.wasap.my/60105780662/MMcatering
www.wasap.my/60105780662/MMcatering
www.wasap.my/60105780662/MMcatering
www.wasap.my/60105780662/MMcatering
.
" Quality Our Priority "
.
.
#mmcatering #kualaterengganu #terengganu #wedding #kahwin #tunang #femes #catering #katering #kuterer #viral #hot #murah #jimat #kualiti #vvip #tahunmelawatterengganu #katering #sedap #aqiqah #nasiminyak

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

@dn.natasyah
@dn.natasyah
@dn.natasyah

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Harga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

Berjaya mengrepairkannya kipas dr remote yg slow n tak hidup kepada manual dengan speed yg laju. #alpha. #diy #jimat. Donenia

Sempena Year And Sales Promotion. Aqua Eya Balm menawarkan harga yang menarik kepada customer. 😍 .

Boleh jimat hampir rm15. 👍
Tapii ada orang mengeluh lagi. rm15 je kott. 😒 Brand C jimat rm30 lagii murah.

Tapi tahukah anda? walaupun brand C lagi menjimatkan sebanyak rm30 tapi harga asal dia rm100. .
.
Berbanding dengan Aqua Eye Balm. Dengan isian padat 30g satu kotak nie tak sampai pun rm50. Boleh tahan sehingga 2 ke 3 bulan.
pilihan dii tangan korang. 😏

#AquaEyeBalm #AEB #BNE #matapanda #darkcircle #bijikolestrol #basemakeup #hargakasihsayang #mampumilik #murahmurah #promosihebat #jimat #AllinOne #youreyesyourbeauty

wasap saya "nak AQUA EYE BALM" dan hatar ke.
.
⇨📱01115259180
⇨📱01115259180
⇨📱01115259180

👖COWBOY PANT👖
.
💘Material: Cotton Spandex (Comfort & Elastic)
.
Size : Free size
.(refer ukuran bergambar yang disediakan)
.
💰SUPER #JIMAT:
Buy 1: RM65
Buy 2: RM105 jimat RM25
Buy 3: RM145 jimat RM50
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.
#sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #streetpants #streetfashion #hijabista #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #harempantsmurah #hijabistamalaysia #lokalah #kakishopping #kakishoppingmalaysia #sayajualseluar #pakaianwanita #paknilreviewpercuma #bootcutpantmalaysia #bootcutpantmurah #ladiespant #kualalumpur

👖COWBOY PANT👖
.
💘Material: Cotton Spandex (Comfort & Elastic)
.
Size : Free size
.(refer ukuran bergambar yang disediakan)
.
💰SUPER #JIMAT:
Buy 1: RM65
Buy 2: RM105 jimat RM25
Buy 3: RM145 jimat RM50
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.
#sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #streetpants #streetfashion #hijabista #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #harempantsmurah #hijabistamalaysia #lokalah #kakishopping #kakishoppingmalaysia #sayajualseluar #pakaianwanita #paknilreviewpercuma #bootcutpantmalaysia #bootcutpantmurah #ladiespant #kualalumpur

👖COWBOY PANT👖
.
💘Material: Cotton Spandex (Comfort & Elastic)
.
Size : Free size
.(refer ukuran bergambar yang disediakan)
.
💰SUPER #JIMAT:
Buy 1: RM65
Buy 2: RM105 jimat RM25
Buy 3: RM145 jimat RM50
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.
#sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #streetpants #streetfashion #hijabista #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #harempantsmurah #hijabistamalaysia #lokalah #kakishopping #kakishoppingmalaysia #sayajualseluar #pakaianwanita #paknilreviewpercuma #bootcutpantmalaysia #bootcutpantmurah #ladiespant #kualalumpur

👖COWBOY PANT👖
.
💘Material: Cotton Spandex (Comfort & Elastic)
.
Size : Free size
.(refer ukuran bergambar yang disediakan)
.
💰SUPER #JIMAT:
Buy 1: RM65
Buy 2: RM105 jimat RM25
Buy 3: RM145 jimat RM50
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.
#sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #streetpants #streetfashion #hijabista #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #harempantsmurah #hijabistamalaysia #lokalah #kakishopping #kakishoppingmalaysia #sayajualseluar #pakaianwanita #paknilreviewpercuma #bootcutpantmalaysia #bootcutpantmurah #ladiespant #kualalumpur

👖COWBOY PANT👖
.
💘Material: Cotton Spandex (Comfort & Elastic)
.
Size : Free size
.(refer ukuran bergambar yang disediakan)
.
💰SUPER #JIMAT:
Buy 1: RM65
Buy 2: RM105 jimat RM25
Buy 3: RM145 jimat RM50
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.
#sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #streetpants #streetfashion #hijabista #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #harempantsmurah #hijabistamalaysia #lokalah #kakishopping #kakishoppingmalaysia #sayajualseluar #pakaianwanita #paknilreviewpercuma #bootcutpantmalaysia #bootcutpantmurah #ladiespant #kualalumpur

👗KURUNG KAYLA👗
.
💘Material Italian Crepe : badan & kain
💘Pleated Chiffon : tangan & pinggul
.
UKURAN:
Top: S - bahu 14, dada 36, pinggang 31, punggung 42, armhole 18
Skirt: S - Pinggang 26, punggung 38
.
Top: M - bahu 15, dada 38, pinggang 34, punggung 44, armhole 19
Skirt: M - Pinggang 28, punggung 40
.
Top: L - bahu 16, dada 40, pinggang 36, punggung 46, armhole 19
Skirt: L - Pinggang 30, punggung 42
.
Top: XL - bahu 17, dada 42, pinggang 38, punggung 48, armhole 20
Skirt: XL - Pinggang 32, punggung 44
.
Harga Tak Termasuk Pos
.
READYSTOCK ‼️
.
SUPER #JIMAT NOW @ RM120 !
.
(Harga Asal RM210)
.
#SALE SAH HINGGA 31 DEC 2017
.
Pengeposan 1-3hari bekerja
.
To order, whatsapp 📲0192497800
.

#bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

Stock tak banyak
Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

1pcs Rm18
Stock tak banyak
Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

Inai celup
Boleh beli borong dan dpt lebih murah
1Pcs Rm6

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

RM22📢

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

DD eyeshadow stick code tulip pon lawaa 😍

Kena dengan gaya memang wowww ✨✨✨. Nak guna pon senang je, calit calit pada kelopak mata tu dah siap. 1 batang ni ada eyeshadow, shimmer dan sponge. Nak tengok tutorial lain tak untuk code rose? Tungguuu tauu. Hehe 😍

Eyeshadow ni memang jimat masa, nak g keje takde lah lambat je kan. For beginners nak try eyeshadow, you should try this girl 💕💕 Stick macamni lagi senang, yang palette tu kena cari brush lagi 😱.
.
Jangan lepaskan sementara promosi ni 🙈🙈 Whatsapp tau 0199066927 atau klik je link whatsapp dekat bio 😉
.
#dolldolleyeshadow #eyeshadow #stickeyeshadow #pink #viral #makeup #instadaily #dailylook #sales #jimat #promosi #eyeshadowmurah #beauty #eyeshadowbesut #eyeshadowjerteh #dolldolleyeshadowbesut

🔥🔥SALE SALE SALE 🔥🔥 LUBUK KOSMETIK TERMURAH ADA DISINI..
Harga tersangatttt laahh murahhhh

1box RM20📢

Jom submit order syg sebelum kehabisan stock.

Hrga borong lagi #Jimat

www.wasap.my/60165414073

Crocodile Wallet
RM23 FREE POSTAGE SEM
Add RM7 to SS

Material : Synthetic Leather
Size : 11.5cm × 19cm
Colour :
Red
White
Purple
Black
Pink

KLIK LINK TO ORDER😍

#walletpalingmurah #pursepalingmurah #lazadamurahmurah #bazaarpaknil #jimat

Ramai usahawan Perak berkumpul malam ni.
SAHABAT JIMAT DATA LAJU www.wasap.my/60135394734 faizah
www.wasap.my/6019541118 sham
www.wasap.my/601113210321 sham
www.wasap.my/601113226543 amira
#onexox #simcard_jimat_internet_laju #onexoxtaiping #rm10 #onexoxsimkad #taiping #kualakangsar #neelofa #fattahamin #jannanick #postpaid #onexoxdealermalaysia #jimat #wanita #cikgu #usahawan #universiti #produkviral #ucanduit #instashop #onexoxprepaid #toneexcel #celcom #digi #maxis #pasifincome #redone #umobile #terapiinstagram #ajimaura

Kalau sorang kasteme kita dapat RM1.
.
.

1,000 kasteme kita dapat RM1,000...
.
.
Nak ke taknak..?
.
.

1,000 orang..? Takkan nak cari 1,000 orang kot... 😲
.
.

Tak perlu pun 1,000 orang.
10 orang pun dah cukup tau..
.
.

Nak dapat 10,000 orang pun boleh..?
.
.

Jom whatsapp admin untuk lebih paham..
📲 017-584 2893
.
.

#bisnestopup #agentopup #mastertopup #servertopup #ejentopup #dealertopup #topupmurah #topupfree #jimat #diskaun #perlis #kedah #penang #perak #kl #selangor #n9 #melaka #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #malaysia

!! DOPSLokal !! .
.
.
Sudah sampai lah video yang terakhir untuk #KITABUATSENDIRI. Tapi! Akhir ke tak akhir ke, Ali & Daus pasti tidak akan mengecewakan anda. Untuk video kali ini, dorang DIY rak, special punya untuk korang. Nak tau rak buku ke apa kena lah tengok!
.
.
.
Kalau korang ada idea yang nak share, boleh tinggalkan komen kat bawah & jangan lupa tag & share dekat kawan2 korang! The link is in the description.
.
.
.
.
.
.
.

#dopstv #dopslifestyle #dopsinspiration #DOPSLokal #KitaBuatSendiri #KBS #DIY #DIYmalaysia #SimpleJer #TeamAli #TeamDaus #jimat #mudah
#murah #meriah #homedecor #KBS #DIYMalaysia #MrDIY #Daiso #IkeaMalaysia #bajet #recycle #creativity #inovative #mudahmurahmeriah #kreatif

YEAR END SALE - Y.E.S 2017 HANYA TINGGAL 14 HARI LAGI 😱😱😱
.
Masih belum dapatkan perfume dengan harga jimat? Jangan tunggu lama2 nanti lama2 nanti menyesal seorang diri.
.
Dapatkan segera perfume DeXandra pilihan hati anda sebelum terlambat.
.
Year End Sale hanya tinggal 14 hari lagi
Sale akan berakhir pada 31 Dec 2017 ini
. + New DeXandra - 35ml Beli 1 FREE 1 tester 3ml
+ Old DeXandra - 35ml - HANYA RM45 sahaja + Body Odourless - 60ml - HANYA RM45 sahaja .
Jika anda masih menunggu disaat akhir, anda mungkin akan menyesal jika stok yang anda cari telah habis terjual.
.
Anda juga berpeluang memenangi #iPhone8 terkini apabila membeli produk DeXandra sekarang.
.
Lagi banyak membeli. Lagi banyak peluang anda menang Lucky Draw nanti.
.
Whatsapp kami sekarang sebelum terlambat
www.wasap.my/60127475073 /NakOrder
www.wasap.my/60127475073 /NakOrder
www.wasap.my/60127475073 /NakOrder

#DeXandra #iPhone8 #LuckyDraw #YES2017 #YearEndSale2017 #LetPassionLeadYou #NewDeXandra #D10160 #Jimat #Halal #Wangi #LuckyDrawDeXandra #ClearanceSale

BAGAIMANA EXTREME OIL SAVER BOLEH MENJIMATKAN MINYAK @ PETROL ANDA???
.
Bahan utama yang ada dalam Extreme Oile Saver ini ialah Bio Additive. Bio Additive ini adalah bahan yang dihasilkan dari bio teknologi. Bahan ini yang akan melambatkan pembakaran petrol di dalam enjin.
.
"Jimatkan Petrol Anda Sehingga 50%."
.
Berminat boleh Hubungi saya dgn
Whatsapp "EOS" di:- ⤵️
☎️ www.wasap.my/601131331935/EOS
.
Like & Visit Us At FB:- ⤵️
(y) https://www.facebook.com/ExtremeOilSaver/
.
Follow Us At Instagram:- ⤵️
@extreme_oil_saver
.
#extreme_oil_saver #extremeoilsaver #penjimatminyak #penjimatdiesel #jimat #penjimatpetrol #saveoil #kereta #moto #motosikal #lori #sayajual #trustedseller #bazarpaknil #jimatminyak #minyaknaik #hargaminyaknaik

Most Popular Instagram Hashtags