[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jiangshi

MOST RECENT

This is the 7th submission I received! This is from Teivel No Name! Teivel is from Chile! Thank you for your efforts! 😂😂 Le Yao Yao looks like a Chinese vampire/zombie LOL. (She is obsessing and daydreaming over money 😝) Hehe, the guy at the back giving her the dirty look is so cute. ;) #theeunuchispregnant #jiangshi #殭屍 #moneylover #holomoly #10kppltaggedmoneylover #lotsofmoneylover #chilenotchili #lolthatsactuallyatag 😂😂

One-off Big boy & his dog.
Figure by @thedanielyu
Paint by Trimtoys
[Sold Out] Thank you for all support.🙏🙏🙏
If you want this Gang please DM me.🤗🤗🤗
#jiangshi #jiangshiacolyte #danielyu #lunarbeast #sofubi #softvinyl #custom #customtoy #custompaint #toys #designertoys #trimtoysstudio

【Image.台中店】BE@RBRICK專賣
地址:台中市西屯區逢甲路9-13號2樓B15
FB:http://www.facebook.com/imagebearbrick/
電話:04-24524609
BE@RBRICK 1000% JIANG SHI GID GLOW IN THE DARK 現貨販售
#bearbrick #bearbrick1000 #jiangshi #gid #inthedark #actioncity #stgcc #medicomtoy #medicomtoys #medicom #殭屍 #夜光殭屍

KITA ADALAH MAYAT JIKA TIADA MASALAH.
Jangan terlalu stress dengan masalah.
Semua orang mempunyai masalah dan mengalami tekanan (stress). Kita tidak perlu canang masalah atau stress kita terutama dalam media sosial kerana bukan semua orang akan faham. Masalah kita mungkin biasa atau membosankan untuk sesetengah orang. Masalah mereka lagi besar.
Bersedih meratap dalam media sosial dan terlalu kerap meluah perasaan menyebabkan orang akan meluat dan kita dilabel lemah.
Bergaduh dengan laki bini mertua ipar meratap dalam facebook, masalah anak di sekolah 40 kali updates seminggu macam dia je ada anak yang bersekolah, masalah pejabat mengamuk dalam status macamlah dia sorang je sibuk dalam pejabat tu. Relax ye.
Kita perlu menguruskan masalah dan stress dengan betul dan seterusnya ia akan membuka peluang baru. Positif ye.
Selalu sangat masalah yang berlaku pada CuteCarry akan membuka peluang baru.
Manusia yang tidak mengalami masalah dan stress adalah manusia yang telah meninggal dunia atau hantu.

ps: hantu pun ada masalah tau... ingat senang ke nak lompat-lompat untuk cekik mangsa. Sebab itu rumah tradisional cina ada sedikit binaan hendak masuk ke rumah supaya hantu ini atau #jiangshi tidak boleh masuk ke rumah.. I dapat tahu benda ni waktu pi Forbidden City kat Beijing.

I miss chinese movie yang ada hantu camni. Rindu tak lompat-lompat letak kertas terus berhenti.
Ehhh.. apa hal aku merepek pasal hantu ni!

I decided to actually finish my car doodle and my dad yelled at me for being on my phone too much ;;
-
-
-
-
-
#jiangshi #digitalart #art #doodle #phonedrawing #oc #originalcharacter #anime

Oh boy, the weather here in Maryland sure changes a lot. Mei can definitely handle this snow though #katsucon2018 #katsucon #overwatch #overwatchcosplay #meicosplay #meioverwatch #overwatchmei #jiangshimei #jiangshi #meijiangshi #overwatchhalloween

today has had a rough start... dropped my phone and the screen cracked 😩 but i got a lot of compliments and this was one of my dream cosplays so i’m so happy to finally wear jiang shi mei!!
.
.
#overwatch #overwatchcosplay #katsucon #katsucon2018 #katsuconcosplay #cosplay #mei #overwatchmei #meicosplay #meilingzhou #meilingzhoucosplay #jiangshi #jiangshimei #jiangshimeicosplay

“You’re gonna get hurt!!” .
.
.
.
#sketch #doodle #pencil #hsienko #darkstalkers #kyonshi #jiangshi

🤤Thanks to my great friend @edmasta •A.K.A• @doghead1982 ✨🙏🏽✨Boxed Set Vintage Bikkuriman, 2 Vintage Jiangshi pencil tops & some Zombie gum! 😄

Most Popular Instagram Hashtags