#jersibolamalaysia

951 posts

TOP POSTS

Wey EPL makin dekat dah.. Mcm nak tunggu raya pulok.. Raya utk kaki bola.. Kalau raya beli baju raya.. Kalau bola beli apa ? Ceh.. Jersi ler.
.
.
Haa aritu siapa yg mencari MU home long sleeve tu bole laa cari abam ehh.. Training kit dan Ladies pun ado.. .
.
Home Away 3rd pun adoo.. Simple
Pm or Whatsapp 0128603989 pasti dilayan laju like usain bolt.. Tak caya cer try...
.
.
. .
.

Cer pm or whatsapp kalau berani.. Kalau la kan.. 0128603989
..
.
.
#sayajual
#jersibolamalaysia
#jersioriginalcopy
#jersi
#polo
#shirt
#jersimurahmalaysia
#bayernmunich
#epl #bundesliga #dortmund #murahsaja #manutd
#liverpool #juventus

Arsenal Home Kit 2017/18
.
. . Jangan ingat abam MU fans tak jual jersi team lain aishh.. .
.

Cer pm or whatsapp kalau berani.. Kalau la kan.. 0128603989
..
.
.
#sayajual
#jersibolamalaysia
#jersioriginalcopy
#jersi
#polo
#shirt
#jersimurahmalaysia
#bayernmunich
#epl #bundesliga #dortmund #murahsaja #manutd
#liverpool #juventus #arsenal

MOST RECENT

Arsenal Home Kit 2017/18
.
. . Jangan ingat abam MU fans tak jual jersi team lain aishh.. .
.

Cer pm or whatsapp kalau berani.. Kalau la kan.. 0128603989
..
.
.
#sayajual
#jersibolamalaysia
#jersioriginalcopy
#jersi
#polo
#shirt
#jersimurahmalaysia
#bayernmunich
#epl #bundesliga #dortmund #murahsaja #manutd
#liverpool #juventus #arsenal

鈿解毥The Boss Jersey鈿解毥
.
Peminat Arsenal?? Kalau minat tapi tak beli jersi home baru 17/18 Arsenal tak guna jugak. Jadi marilah the gooners sekalian dapat jersi yang terhangat 馃敟 ini sekarang.
.
Nak order??
Ada pertanyaan??
WhatsApp:01114430862
Malas nk save number boleh tekan je dekat bio 馃憜
.
#jersibolamalaysia #jersiepl #jersibola #jersimurah #jersiterbaik #Arsenal #thegunners #thebosjersey #thebosshop #sayajualjersi #sayajualmurah #syukur #alhamdulillah

Wey EPL makin dekat dah.. Mcm nak tunggu raya pulok.. Raya utk kaki bola.. Kalau raya beli baju raya.. Kalau bola beli apa ? Ceh.. Jersi ler.
.
.
Haa aritu siapa yg mencari MU home long sleeve tu bole laa cari abam ehh.. Training kit dan Ladies pun ado.. .
.
Home Away 3rd pun adoo.. Simple
Pm or Whatsapp 0128603989 pasti dilayan laju like usain bolt.. Tak caya cer try...
.
.
. .
.

Cer pm or whatsapp kalau berani.. Kalau la kan.. 0128603989
..
.
.
#sayajual
#jersibolamalaysia
#jersioriginalcopy
#jersi
#polo
#shirt
#jersimurahmalaysia
#bayernmunich
#epl #bundesliga #dortmund #murahsaja #manutd
#liverpool #juventus

Wey EPL makin dekat dah.. Mcm nak tunggu raya pulok.. Raya utk kaki bola.. Kalau raya beli baju raya.. Kalau bola beli apa ? Ceh.. Jersi ler.
.
.
Haa aritu siapa yg mencari MU home long sleeve tu bole laa cari abam ehh.. Training kit dan Ladies pun ado.. .
.
Home Away 3rd pun adoo.. Simple
Pm or Whatsapp 0128603989 pasti dilayan laju like usain bolt.. Tak caya cer try...
.
.
. .
.

Cer pm or whatsapp kalau berani.. Kalau la kan.. 0128603989
..
.
.
#sayajual
#jersibolamalaysia
#jersioriginalcopy
#jersi
#polo
#shirt
#jersimurahmalaysia
#bayernmunich
#epl #bundesliga #dortmund #murahsaja #manutd
#liverpool #juventus

Most Popular Instagram Hashtags