#jerawatmuka

MOST RECENT

3 HARI LAGI!
VCS ROAD TOUR - World Pharmacists’ Day Peringkat Kebangsaan.
Hujung minggu ini skuad beauty VCS akan berada di MyTown Shopping Centre, Cheras selama 2 hari sempena World Pharmacists’ Day, Peringkat Kebangsaan.
Ada Lucky Draw, promo istimewa ke atas semua item VCS/Xo Cosmetics termasuklah #SERUMVITAMINCVIRAL dengan harga tak boleh tahan.
Nak tahu tahap kelembapan kulit anda?
Agak-agak kulit muka kalian, minyak lebih atau air kurang?
Boleh saja periksa on the spot di booth dengan alat bantuan Skin Detector.
Skuad beauty VCS akan bantu anda dapatkan konsultasi mengenai penjagaan kulit dan panduan pemilihan skincare dengan betul dan selamat.
Dan, semua ni PERCUMA jer.
Jemput datang ok!
Rugilah kalau tak datang, memandangkan ini adalah Road Tour yang terakhir untuk VCS bagi tahun 2018 dan semestinya ia menjadi event yang paling ditunggu-tunggu oleh #VCSLovers semua!
Founder Annona Pn. Ony Nurhusni pon ada taw😃

#VCSRoudTourFinale
#WPDKEBANGSAAN

NAK CANTIK TAK?? Nak cantik kene la KONSISTEN.
Malaslah cerita lebih-lebih nah tengok sendiri.
.
FEEDBACK CUSTMER lepas guna SCRUB SEJUK..wow wow 😱
.
JERAWAT? PARUT JERAWAT? KULIT KUSAM?
.
Dah tak payah risau... 1bekas boleh RAWAT SEMUA MASALAH KULIT
.💃💃💃 .
WhatsApp 0168437852

MANFAAT TEH HIJAU / GREENTEA UNTUK KULIT WAJAH

Manfaat Teh Hijau bagi kecantikan – Teh hijau merupakan salah satu jenis teh yang dibuat dari daun teh Camellia Sinensis yang dipetik dan mengalami proses pengeringan untuk mencegah oksidasi.

Teh hijau kaya dengan antioksidan, sehingga teh hijau mempunyai banyak manfaat bagi kesihatan dan kecantikan tubuh.
.
Selain itu, teh hijau juga mempunyai kandungan vitamin, saponin, theophyline, theobromine dan lainnya yang dapat melawan infeksi dan membantu menjaga agar suhu tubuh tetap optimal.

Manfaat teh hijau bagi kecantikan adalah untuk memperlambat proses penuaan, mencegah keriput, mencegah kanser, melindungi kulit dari sinar matahari, mengatasi jerawat, dan lain-lain.
.
Sebab tu bestnya skrub kami dengan skrub lain sebab skrub kami ada bahan teh hijau yang bantu kecutkan jerawat.

Nak tahu lebih lanjut?
WhatsApp 0132582878

TESTIMONI 🌻B ERL Intense Lightening Series🌻. Jerawat2 di wajah mulai mengering & bekas2 jerawat mulai pudar.
.
Order >> Klik link pada 👉BIO👈.
.
🌻B ERL Intense Lightening Series🌻 merupakan paket perawatan yang bukan hanya memutihkan tapi juga merawat & melindungi kulit. B Erl Intense Lightening Series adalah solusi bagi semua masalah kulit.
.
#obatjerawat #jerawat #penghilangjerawat #creamjerawat #obatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawatan #bekasjerawat #bebasjerawat #jerawathilang #krimjerawat #jerawatpasir #solusijerawat #menghilangkanjerawat #jerawatmeradang #jerawatnanah #jerawatbandel #jerawatbernanah #jerawatparah #jerawatmuka #jerawatgatal #jerawatmembandel #jerawatradang #jerawatcepathilang #jerawatkronik #jerawatlubang #jerawatsembuh #jerawatpudar #nafasyaberlcosmetics #berllighteningseries

Masih ada jerawat nya ?
Siapa sangka ternyata Liur nya Burung Walet ampuh utk mengatasi jerawat, komedo, flek, bekas luka, bekas cacar, bentol2, bopeng, plus busa bikin kulit putih bening,
Minyak dan kusam goodbye semua...
Cewek dan Cowok semua bisa pakai.
Dari anak sampai orang tua juga bisa pakai,bahkan bayipun bisa pakai.
Jadiiii....yuk coba dan buktikan sendiri khasiatnya
. .
MANFAAT:
Meregenerasi kulit
Mengangkat sel kulit mati
Menghilangkan flek hitam
Memudarkan kerutan
Menghilangkan jerawat
Mencerahkan kulit wajah
Mengecilkan pori-pori besar
Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel
.
BPOM NA :18160500116
.
KOMPOSISI :
Sari Pati Liur Burung Walet, Minyak kelapa, Sodium Hydroxide, Air, Minyak Zaitun, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Jojoba.
.
1 kotak Black Walet / NEO WALET berisi 3 buah sabun @ 45g (dalam kemasan).
Harga 150ribu/kotak, Dapat 3 buah sabun. Member 120ribu/kotak.
Pembayaran: via transfer MANDIRI, BCA, BRI
Pengiriman 2 hari kerja.
.
.
HATI-HATI DGN SABUN BLACK WALET YG SANGAT MURAH & BENTUK YG SANGAT MIRIP. NAMUN TERNYATA TIDAK ADA LIUR WALET SAMA SEKALI. BAHKAN KANDUNGAN MERKURINYA YG DI TAMBAH.
Mintalah Nomor ID Anggota Black Walet kpd si Penjual utk memastikan Agen Resmi Sabun Black Walet yg ASLI.
.
Order dgn Indra WA 081238479324 atau klik aja Link Web di BIO. Bisa juga buka link ini di browser: http://bit.ly/SabunWalet
.
#jerawatbernanah #jerawatbadan #jerawatmuka #jerawatpunggung #jerawatparah #jerawatkecut
#kulitberminyakberjerawat #wajahberminyak #wajahberminyakberjerawat

VCS ANNONA adalah produk dari ahli farmasi bertauliah. Selamat dan bebas kimia merbahaya. Berfungsi untuk .
.
💜 Pudarkan parut
💙 Cerahkan tona kulit kusam
💚 Kecilkan liang pori .
.
Harga serum 15ml RM90. .
Wassap 013 2582878

Bila umur semakin meningkat, kita sering berfikir tentang masalah yang akan kita hadapi bagi setiap wanita.
.
Jeragat merupakan satu faktor yang boleh menyebabkan kulit kita kusam kulit tidak stabil akan menjadi kering. Mula lah tumbuh dipesekitaran atas bibir berbentuk seperti misai. Selalunya wanita yang mengalami masalah seperti ini apabila menginjak usia 35 tahun dan keatas.
.
Wanita diluar sana seharusnya menggunakan produk yang tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya bagi mengelakkan kulit terhakis dan akan menjadi semakin nipis.
.
Semakin hari semakin ramai wanita diluar sana mengalami masalah seperti ini.
.
Bila terjadi, kita mula hilang keyakinan diri untuk keluar rumah, pergi kerja dan sebangainya.
Pastikan anda memilih produk yang berkualiti dan tanpa bahan kimia yang merbahaya !
.
.

Agent Sah VCS Annona
💯Direct HQ
❌No COD
📦Postage Only

Cantik itu natural aja "kata orang"
Tapi gmn mau natural kalau jerawat dimana-mana. Bukan berarti kita jorok loh, banyak hal-hal yang bikin kita jerawatan. Kulit berminyak, debu, polusi udara, dll.

#cantik #cantikalami #cantikindonesia #kulitputih #putihmulus #putihalami #wajahbersih #jerawatmuka #jerawatparah #jerawatbatu #jerawatbandel #wajahbekasjerawat #bekasjerawat #jerawathilang #jerawatan

Tidak PD dengan pemapilan mu...??
Karena Jerawat, Komedo, Flekhitam yang membandel
Yuk Atasi Dengan Green Masker Spirulina
Cepat Aman Bahan Alami dan Tidak ada Campuran Bahan Kimia

Khasiat: *Membersihkan & Menghaluskan Kulit Wajah
*Menghilangkan Jerawat, Komedo, Flek Hitam
*Mengencangkan Wajah *Menghilangkan Kerutan Wajah
*Mengecilkan Pori2 Kulit
----------------------
Hub :
SMS/WA : 0895341647973
---------------------- #jerawat #jerawatbatu #jerawatan #jerawatbadan #jerawatparah #jerawatnanah #jerawatgatal #jerawatbandel #jerawatmuka #jerawathilang #jerawatlubang #jerawatmeradang #jerawatbernanah #jerawatmembandel #obatjerawatampuh #obatjerawatcowok #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawat #obatjerawatherbal #obatjerawatbagus #greenmasker #maskerspirulina

Mohon Tidak Chat Di IG ini hub kontak di atas saja.

Kisah para wanita berjuang menjadi cantik,ternyata cantik tidak sederhana yg kita Pikirkan!! Selama ini kita berpikir Cantik adalah perempuan yg LANGSING,TINGGI,BERKULIT PUTIH DAN BERWAJAH MULUS tanpa JERAWAT!! Hinggakan kita sanggup merubah SYTLE PAKAIAN,MENGGUNAKAN MAKE-UP, dan smpai yg ad mngeluarkan duit utk melakukan PEMBEDAHAN WAJAH.... namun cara trsebut mmbuat kita risau dan tidak Percaya diri sendiri
Kesimpulanya! JERAWAT punca keyakinan kite hilang.👌
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Anda sudah cuba pelbagai kaedah namun JERAWAT masih trlihat jelas?
Perhan dengar ACNE CARE? acne care merupakan "senjata akhir" 👉 Jerawat teruk ?
👉 Jerawat terlalu aktif ?
👉 Liang pori terbuka ?
👉 Kulit kusam ?
👉 Kulit tak sekata ?
👉 Kulit berminyak ?
👉 Kulit berjeragat / parut ? ==================
CANDY ACNE CARE
==================
Penawar jerawat yang terbukti berkesan kepada hampir 18,910 pengguna di Malaysia yang berjaya menghilangkan jerawat.
=================================
ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
=================================
✔ Jerawat Degil
✔ Parut Jerawat
✔ Jerawat Bernanah
✔ Jerawat Badan
✔ Jerawat Kecil-Kecil
✔ Jerawat Halus
✔ Jerawat Batu
✔ Jerawat Bertahun Lamanya
============================= KEBAIKKAN ACNE CARE
👉 Menghapuskan pelbagai jenis jerawat
👉 Anti penuaan
👉 Merawat masalah kulit kering 👉 Merawat masalah kulit berminyak

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkan parut, kecutkan jerawat 😍 🎀 FREE POSTAGE 💕 FREE GIFT 🎉 EXTRA GIFT

#acnecarecandy #acnecare #ubatjerawat
#bebasjerawat
#antijerawat #bencijerawat
#tablethapusjerawat
#jururawatjerawat #selfie #putihgebu #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik #sayajualmurah #jerawatmuka #jerawathilang #testimony

VCS POWER “Sis, kalau kulit saya sensitif boleh ke nak pakai #VCS ni?”
.
.
.
Eh jangan risau. Mesti la boleh guna jugak. VITAMIN C SERUM ni memang sangat selamat digunakan. Ada KKM tau.😊
.
.
.
Nak bagitau dekat hampa ni, cik oren ni memang kami elakkan penggunaan alkohol tau, pewangi dan juga pewarna pun tak sebab item ni boleh menjadi punca utama iritasi dekat kulit hampa. Plissss sayangilah kulit hampa. Nak guna lama tu 😂
.
.
.
Cik oren jugak terdiri dari bahan yang hebat iaitu ESTRAK AKAR POKOK PEONY yang bersifat anti radang dan mengurangkan sensitif kulit. Jadi konfem selamat untuk digunakan ❤
.
.
.
Sila sapu serum kerap kerap, best tau sebab dia cepat meresap 😉🌸 Cik oren ni amat mudah untuk digunakan. Hampa titik 1 atau 2 titik je pastu dap dap kat muka. Nampak dak kat situ bila guna 1 atau 2 titik je makna dah JIMAT kan. 1botol boleh tahan 2bulan tau. 😁
.
.
.
Di jamin bahawa cik oren ni Mudah, Jimat dan Selamat. ☺

Ade elejik?
Boleh ke makan Vitamin DIANZ?
.
Jom dengarkan ulasan ponder kami yang mabeles 😆
.
#kakfizadianz

Saya sedang mencari POWER partner untuk menjadi Perunding Kecantikan ( Ahli Mary kay )

SIAPA???
✔student ✔suri rumah ✔lelaki
✔perempuan ✔mereka mencari side income 👉Apa itu Beauty Consultant Mary Kay?
Kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Partime atau pun Fulltime. Dalam masa yang sama membina bisnes dalam bidang kecantikan. 💝️Bagaimana?
Dm/whtsapp kami di +601114337161

#setjeragat #cikguseo #kulitberminyak #marykaymyincome #kulitkusam #serumjeragat #marykayreadystock #bekasjerawat #kulitberjerawat #cikreenencikngokngek #kulitsihat #jerawatmuka #jerawatjeragat #shakleemurah #serumjeragatmurah #kosmetikbranded #ootdmalaysia #fattzura #mascaramurah #kosmetiktermurah #jeragatpudar #kulitjeragat #masalahjeragat #parutjerawat #setjerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #serumjerawat #ccreamfoundation

SAYA SEDANG MENCARI POWER PARTNER UNTUK MENJADI PERUNDING KECANTIKAN( Ahli Mary kay )

SIAPA???
✔student ✔suri rumah ✔lelaki
✔perempuan ✔mereka mencari side income 👉Apa itu Beauty Consultant Mary Kay?
Kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Partime atau pun Fulltime. Dalam masa yang sama membina bisnes dalam bidang kecantikan. 💝️Bagaimana?
Dm/whtsapp kami di +601114337161

#setjeragat #cikguseo #kulitberminyak #marykaymyincome #kulitkusam #serumjeragat #marykayreadystock #bekasjerawat #kulitberjerawat #shakleekuching #kulitsihat #jerawatmuka #jerawatjeragat #cikreenencikngokngek #serumjeragatmurah #kosmetikbranded #ootdmalaysia #fattzura #mascaramurah #kosmetiktermurah #jeragatpudar #kulitjeragat #masalahjeragat #parutjerawat #setjerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #serumjerawat #ccreamfoundation

Skin Analyzer Mary Kay .

Skin Analyzer untuk menganalisa keadaan kulit pelanggan.

Skin Analyzer ini mampu menganalisa sejauh 50x ke dalam.

Bukan itu sahaja,setiap analisa yang dibuat, pelanggan boleh terus tengok result dia.

Skin Analyzer ni mampu menganalisa enam keadaan kulit pelanggan pula tu.

OMG HEBAT HEBAT!

Apa enam keadaan tu?

Mesti semua pelanggan Mary Kay nak tahu bukan?

Ok, ni 6 keadaan kulit yang mampu dianalisa oleh Skin Analyzer.

1) Sensitif / Sensitifvity
2) pori / pores
3) Keanajalan / Elasticity
4) Tona kulit / Skin tone
5) Minyak / Oily
6) Kelembapan / Moisture

Set your date with me cll jak kmk 011-14337161

# #setjeragat #cikguseo #kulitberminyak #shakleekuching #kulitkusam #serumjeragat #marykayreadystock #bekasjerawat #kulitberjerawat #songketsarawak #kulitsihat #jerawatmuka #jerawatjeragat #kuchingsarawak #serumjeragatmurah #kosmetikbranded #ootdmalaysia #fattzura #mascaramurah #kosmetiktermurah #jeragatpudar #kulitjeragat #masalahjeragat #parutjerawat #setjerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #serumjerawat #ccreamfoundation

Microdermabrasion Set Mary Kay sangat laku keras. Masing-masing dah tahu kehebatan teknologi Microdermabrasion.

Teknik Microdermabrasion ialah 1 teknologi perawatan wajah menggunakan teknik pengelupasan kulit yang menghilangkan sel-sel kulit mati seterusnya meningkatkan penghasilan kolagen baru.

Dengan kata lain, teknologi Microdermabrasion ini digunakan untuk memperbaiki tekstur kulit supaya menjadi lebih baik. Jauhhhhhhhhh lebih baik!

Teknologi ini disediakan di mana-mana spa kecantikan, tapi lagi jimat kan kalau buat sendiri kat rumah. Hebat kan Mary Kay. Mary Kay dah sediakan produk khas Microdermabrasion Set untuk you. Untuk I. Untuk semua.

Nak tahu lebih lanjut, meh lah Sis consult you all cara nak pakai. Bila nak pakai. Siapa yang boleh pakai.

You all tak perlu pakai setiap hari tau. Just pakai 2 atau 3 kali seminggu je. 1 set ni tahan lah jugak dalam 7 hingga 8 bulan ke atas. Sangat sangat sangat jimat. Sangat sangat sangat berbaloi untuk set terbaik macam ni.

Timewise Microdermabrasion
Refine, 70g
Price : RM165

Timewise Pore Minimizer, 29ml
Price : RM165

I offer the following :
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Samples
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
➖➖➖Extravaganza Discount
🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet
🆓 Mary Kay Product Order Sheet

Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile

❤HAPPY CUSTOMER❤
.
For LIP SCRUB .
✅Fall in LOVE with LIP SCRUB
✅MOIST UP lips .
ROSEWATER
✅REFRESHING
✅BEST
.
Try yourself one if you haven't and get all the benefits of roses in a bottle and dont forget to treat your lips too
.
Follow @rosewaterpetalz now / click at the w.s app link in the bio to place your order.
.
Let's BE BEAUTIFUL with PETALZ 🌹 .

#rosewaterpetalz #reviewrosewater_petalz #sephoramalaysia #beautywater #hudabeauty #muka #event #jerawat #makeup #rosewater #kulitcantik #mukaglowing #kulitputih #mukakusam #kulitsegar #mukaflawless #mukaberminyak #mukabersih #mukacantik #jerawatmuka #mukaberjerawat #mukajerawat #mukakering #muabella #kulitflawless #jerawatkecut #masalahjerawat #penawarjerawat #organicmalaysia #naturalmalaysia

Bila sudah berusia..collagen di wajah semakin berkurangan..terjadilah masalah pore terbuka...nak makeup pun tak cantik.. sbb pipi berlubang2... Jadi utk mengatasi masalah kulit wajah anda.Dapatkan Set poreminimizer marykay sekarang.
Free postage
Free gift
Menanti anda.
#jerawatmuka #bekasjerawatbatu #bekasjerawat #cikguseo #serumjeragat #kulitsihat #ootdymalaysia #muamalaysia #marykayreadystock #shoppaholic #fattzura

Most Popular Instagram Hashtags