[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jerawatkronik

MOST RECENT

Kulit kembali cerah, flawless dengan DG skincare.

Hai followers FSL ! Hari ni sis nak share info pasal kebaikan Lemon pula. Baca elok2 ye. Hee. Mesti ada yang jarang dengar manfaat bahan ni kan?? So baca sampai habis dan share kat kawan2 lain.
.
FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

Dulu kulit cantik, tapi sekarang jerawat naik dengan banyak secara tiba-tiba. Jerawat naik di sesetengah kawasan sahaja dan susah nak surut. Kalau nak tahu ianya berkait rapat dgn ketidakstabilan hormon, toksin berkeladak, dan darah kotor terperangkap didalam badan. Selagi tak dirawat, selagi tu dia akan keluar dan keluar lagi segala bentuk cela pada kulit muka kita
.
Inilah tugas dan kerja WD. Merawat masalah kulit melalui dalaman. Sebab tu sapuannya dinadi. Dari nadi terus ke pembuluh darah dan mengenalpasti masalah yg perlu dirawat, membuang keluar apa yg terperangkap didalam
.
✔️ Pueraria Mirifica? Bantu utk rawat jerawat dari dalam.
✔️ Tree peony? Bantu buang toksin yg berkeladak dan merupakan salah satu penyebab jerawat.
✔️ Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis? Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat
.
.
Kesannya, tengok sahaja testimoni diatas. Dari fasa kulit muka berjerawat hingga flawless, dari tona kulit gelap ke cerah satu badan. Muka pun jadi licin bersih tanpa jerawat . ✅Harga WD pulakk masih PROMOSI RM75sm / RM80ss .
.
☎️01127182779
.
.
#kdollbeauty#dia #dexandra
#terapiistagram#sugarbelle#sugarbellecosmetic#jerawatkronik #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #makeuptutorial
#boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#petuacantik#hijabtutorial #awetmuda
#jerawatpasir#uitm
#marykaymalaysia #susurizqi
#susumaezmurah #ajimaura#bazarpaknil
#foundation #gulagulakurus
#mamadil#ruangrezekihanania
#organicskincare#ccream

Tak Ada Mood Nak Keluar Sebab Jerawat Tumbuh Terlalu banyak???? .

Runsing Macam Mana Nak Hilang Kan Jerawat Dalam Masa 1 Hari sahaja 😊😊😊😊😊 ????
.
Kenapa Nak Runsing Gel Herba Jerawat Kan adaaa 😁😁😁😁 ... .
🌸 Bau yang wangi
🌸 Jerawat Kecut Dalam masa 1 hari
🌸 Kulit muka menjadi lembut
🌸 Membantu menghilang whitehead
🌸 Jerawat Hilang sakit
.
Jadi tunggu apa Lagi.. 👻👻👻👻👻
.
SILA WHATSAPP
http://www.wasap.my/60172261091/gelherbajerawat
.
#GelHerbaJerawat #ubatjerawat #wanita #lelaki #jerawatkulitsensitif #jerawatketurunan #jerawatkepala #jerawatjeragat #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #penghapusjerawat #masalahjerawat #hapusjerawatcaraselamat #matikanjerawat

Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
PIN BB : (Cek Di Bio)
WA :083195573067
.
.
#jerawat
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#jerawatmeradang
#jerawatbandel
#jerawatbernanah
#jerawatbadan
#jerawatnanah
#jerawatmembandel
#jerawatgatal
#jerawatradang
#jerawatkulitsensitif
#jerawatkecut
#jerawatparah
#jerawatsaathamil
#jerawatpunggung
#jerawatmuka
#jerawathilangcepat
#jerawatlubang
#jerawattiens
#jerawatrindu
#jerawatsembuh
#jerawatkronik
#jerawatketurunan
#jerawatkabur
#jerawatansaatmebyusui
#jerawatcepathilang
#jerawatkulitkering

Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
PIN BB : (Cek Di Bio)
WA :083195573067
.
.
#jerawat
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jerawatpasir
#jerawatmeradang
#jerawatbandel
#jerawatbernanah
#jerawatbadan
#jerawatnanah
#jerawatmembandel
#jerawatgatal
#jerawatradang
#jerawatkulitsensitif
#jerawatkecut
#jerawatparah
#jerawatsaathamil
#jerawatpunggung
#jerawatmuka
#jerawathilangcepat
#jerawatlubang
#jerawattiens
#jerawatrindu
#jerawatsembuh
#jerawatkronik
#jerawatketurunan
#jerawatkabur
#jerawatansaatmebyusui
#jerawatcepathilang
#jerawatkulitkering

Lepas dh 15 hari boleh start pakai scrub n foundation yg kearah pink2 tu ya. Mmg xcuns habis lah. Harga mampuuuuuu milik. ❤️❤️ scrub rm45, foundation rm54

www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita

Sapa kenal mak kesygan kita ni mmg tahu mak jenis byk jeragat kat pipi dah 3mgu pakai mmg licin okay. Tpi mak x bg gambar before ni pun kena paksa. Klu x majuk x nk wassap gambar cucu kikiki. ❤️❤️❤️ www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita

Masker ganggang hijau (spirulina) adalah masker herbal untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang hijau, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “Super Food” (makanan super) karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh.Spirulina banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin .

Fungsi dan khasiat:
-Memberi nutrisi pada kulit
-Mengencangkan kulit wajah
-Memperhalus tekstur kulit wajah
-Mempertahankan kekenyalan kulit
-Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit
-Menghilangkan jerawat
-Menghambat penuaan dini
-Menghilangkan kerutan di wajah
-Menghilangkan flek hitam
NO BPOM: TI054317221 (spirulina)
Isi perbox 100 capsul. .
.
Selengkapnya info hubungi :
PIN BB : (Cek Di Bio)
WA/SMS : (Cek Di Bio)
.
.
#jerawatlubang
#jerawattiens
#jerawatrindu
#jerawatsembuh
#jerawatkronik
#jerawatketurunan
#jerawatkabur
#jerawatansaatmenyusui
#jerawatcepathilang
#jerawatkulitkering
#jerawatteruk
#jerawatpudar
#jerawattiada
#jerawatnasi
#jerawatbersih
#jerawatku
#jerawatkepala
#jerawatjeragat
#jerawatpungung
#jerawatnya
#jerawatjeragathilang
#jerawatdegil
#jerawatkecil
#jerawatbesar
#jerawathalus
#jerawattamat
#jerawatnakal
#jerawatt
#jerawatcinta
#jerawattanah

Semua FSL Lover dah sedia maklum dalam facial cleanser 3in1 ade vutamin c Vitamin E dan Aloevera.. tapi ape function semua ni pada kulit? Ni nak terang la ni 😹 🍊VITAMIN C
berfungsi sebagai antioksidan yang melambatkan kadar kerosakan terhadap kolagen kulit.
🍊VITAMIN E
Berfungsi sebagai antioksidab yang berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki kulit. 🍊Aloevera
Kita semua dah sedia maklum kehebatan aloevera dalam melembabkan kulit

pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa .

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

Kenapa saya tak focus dengan satu barang. Apa kelebihan setiap brg jualan Aizan?
1. TABITA: Pernh pakai tabita mmg bgus tpi bertahun dh imune kat muka. 😅

2. FENITA: kualiti dia bgus dari indonesia. Wlupun bru sebulan smp testimoni semua positive. Berpuluh tahun dipasaran indonesia. Sampai ada org rebrand balik fenita ni kat sini, belum kesempatan nak pakai. Sbb masih ber VSL 😍

3. VSL: aizan pakai sekrg result dia puas hati dan testimoni bersepah seantero malaysia. Kawan n family aizan semua pakai. licin, tegang, jerawat/jeregat hilang, putih, pink. ☺️ 4. Baby balm tok syed : anak guna dah lama. Mmg serasi. Akan continue review review review. Kandungan dia dr essential oil. Korg rs giler tak bagus. 🤩

5. Vittaluz Powder : buat aizan membuang segala toksin dlm badan, sekali ke toilet mmg berbaloi beli berkotak2. 🤭

6. Proven Caps : buat x lalu makan n burn lemak degil punca aizan hilang 5kg. Now maintain x nak terlalu kurus, x nak besar jugak.
7. Aydenstore : kasut berkualit gred AAA harga confirm lebih rendah dr luar. Cerkorg compare aizan berani jamin. Untung sikt tak pe janji hari2 ada sales.
Alhamdullilah setiap hari aizan akan pastikan ada sales dan aizan sgt busy utk guide customer VSL pakai sampai jadi. Dan lain2 tips pelik utk kurus yg aizan PM utk special cust. Aizan suka cantik suka kurus suka sihat. Jap lagi kut2 ada yg nak melamar untuk review tudung atau baju. InsyaAllah amin semua nya dari rumah.

Masih lgi setia dgn vsl. ❤️❤️❤️ www.wasap.my/0192200611
#kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita

.
TESTIMONI SENDIRI ‼️
.
ASBAB min kaffe + Garlic
Muka bambam Tiada lagi ☺☺❗❗
.
Syukur Alhamdulillah..
Berat badan pun tetap maintain sejak CIK NISA amalkan MIN KAFFE + GARLIC sejak setahun lalu..
.
TERKURUS TANPA SENGAJA gituu💃💃😘
.
🌹CREDIT TO HANISAH ZAINUDDIN🌹
.
BERMINAT ??
Pm @ Wassap 📲 0199620887
.
#jerawat #allurebeauty #dherbs #furaiha #kcolly#cshineserum #vasia #pamoga #terapiinstagram#dianzvitamin #audelabynadzainal #cshinesoap#furaihaskincare #mervecosmetics #jerawatkronik#honeybee #organicskincare #honeybeevenom#mesrawudhuk #instagood #instafamous#dianzvitc #terapiinstagram #minkaffe #marykay#dianznano #dherbs #ajimaura #putihgebu

.
.
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON?
.
Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama.
.
Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang.
.
Sabar dan konsisten gunakan setiap hari.
.
So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda.
.
Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari.
.
Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..

Sabun clearskin:
SABUN SINUS JSD
.

Soalan:-
Saya baru pakai SABUN SINUS ni dalam 3-5 hari. Sekarang saya rasa hidung dan tekak saya gatal- gatal dan nak bersin je. Macam mana ni? Takutlah saya. Kesannya makin teruk ke? Apa patut saya buat?
.

Jawapan:-
Sila teruskan pakai SABUN SINUS. Itu healing process. Ada kesan mungkin berbeza pada individu lain. Cepat @ lambat kesan nya pada individu. Pakai dengan kerap supaya kuman@ hama RESDUNG tu boleh keluar melalui kahak atau lendir.
Kita kalau boleh nak keluarkan dari sistem tubuh kita supaya kuman tu tak terus merebak dan menjadi lebih teruk.
.

Dapat ke dapat??
Lepas ni jangan takut nak pakai SABUN SINUS ni..selesai jer healing process tu, In Shaa Allah akan nampak perubahan😊
.

WhatsApp kak ann utk order
📱017 9032210
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

SABUN CLEAR SKIN SINUS - RM38.90
.
#jamususukdara
#jsd
#sabunclearskin
#sabunsinus
#sabunresdung
#sabunjsd
#resdungteruk
#parutjerawat
#jerawatbatu
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#jerawatkronik
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdbalakong
#tamanbalakongjaya
#teamhanirich
#empireaurafidarich

NGERI BETUL JERAWAT TUMBUH NON STOP DI WAJAH,NI SEMUA GARA2 SALAH PAKAI PRODUK! ------------------------------------------------------------------------
Jerawat merkuri akan naik non-stop dia juga akan meninggalkan parut hitam taw!

ALHAMDULILLAH syukur sangat nampak iklan FSL hari tu, perbezan luar biasa setelah konsisten pakai 2 minggu.. Sekarang kulit saya dah semakin pulih.

Awak awak ada masalah sama macam ni? Jerawat besar dan berdenyut-denyut? Tunggu apa lagi?

FSL pakar rawatan kulit wajah anda, 5000x keberkesanan dari skincare biasa.

FSL
Anti Mercury Product,

#fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #whitehead #poriterbuka #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #gelap #flawless #kulitkusam #kusam #panau #ekzima #kulitgatal #kulitelegic #organic #serum #organikskincare #merkuri #skincarebrunei #skincareindonesia #skincaresingapore

FUNGSI DEWYGLOW VITA C .
.
✅ Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
kulit kelihatan lebih lembut, halus and glowing.
✅ Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil.
✅ Merawat masalah jerawat muka & badan
✅ Memudarkan parut jerawat & kesan luka.
✅ Menghilangkan jeragat
✅ Memulihkan kesan kulit terbakar akibat sinaran matahari (sunburn)
✅ Menghilangkan masalah kulit kusam/tidak sekata
✅ Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
✅ Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit.
✅ Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan
selsema.
✅ Melawas dan melancarkan kitaran haid.
✅ Membekalkan 1000mg Vitamin C bagi yang malas atau tidak gemarkan buah buahan .

Most Popular Instagram Hashtags