#jerawatkronik

3958 posts

TOP POSTS

WD hanya calit pada 3 NADI UTAMA?
Kenapa agaknya ya🤔

Sebabnya, nadi adalah tempat di mana duduknya pembuluh darah.
.
Di situ juga saluran darah yang paling laju di hantar ke seluruh badan. Jadi bila kita calit je krim WD ni dekat situ, mudah lah semua kandungan hebat WD masuk ke dalam salur darah dan merawat dalaman.
.
3 POINT WAJIB CALIT SETIAP HARI
.
✔NADI PEGELANGAN TANGAN
✔NADI LEHER
✔BAHAGIAN ARI ARI
.
.
Nak tahu untuk apa?

1) NADI PEGELANGAN TANGAN : .
🌱Untuk awet muda

2) NADI LEHER : .
🌱merangsang hormon/menghilangkan kedutan muka/ meredakan stress/migrain/dan resdung /mengawal metabolisma .

3) BAHAGIAN ARI ARI : .
🌱untuk baiki masalah kesuburan/period/senggugut/monopouse.
.
.
ℹNak sapu pada kawasan lain tiada masalah. Kawasan lain perlu disapu ikut keperluan sahaja tiada had, rasa nak sapu tempat bermasalah, silakan sapu.
.
.
Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

🌹Testimoni Karisma Cosmetic JERAWAT KRONIK🌹

Soalan2 yg akn custmer akn tnya👇👇👇
Nah hana bg bukti pengguna yg dah berjaya guna skincare Karisma Cosmetic

BOLEH PERCAYA KE???🤔 Betul ke boleh percaya produk karisma tu?? Ada ke orang pakai?? Amboi amboi amboiii. Soalan diaa. Kenapa perlu percaya dan perlu try produk karisma ni sebab?

1. Lulus KKM. semua produk bernotifikasi
2. Testimoni beribu-ribu. Setiap hari berpuluh2 testimoni berjaya dari customer
3. Kalau tak berkesan manakan pulak setiap hari lebih dari 10 000 kotak terjual sehari.
4. Sekali guna dah tak nk yg lain uollss.

Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Whatsapp hana 😍😍
📲014-5172279

#jerawatpasir
#jerawatbatu
#jerawatkronik

Gambar belah kanan ialah selepas dicampur madu. Gambar belah kiri sebelum dicampur.

Kedua-dua ini digunakan untuk merawat penyakit kulit seperti eczema,kayap, penyakit kulit yang kronik,jerawat dan masalah kulit.

Kapsul bidara laut mesti dibuka dan serbuknya dituang ke dalam cawan dan dibancuh bersama air serta madu.kalau tak letak madu,rasanya sangat pahit.seperti makan kayu ku rasa😅

Gum al manna pula rasanya tawar.diambil selepas seminggu pengambilan bidara laut.boleh letak madu atau bancuh dengan air suam.

Kesan adalah berbeza setiap individu.ada yang cepat ada lambat.

Untuk maklumat lanjut whatsapp 0193848676
#jamuratumalaya #bidaralaut #sakitkulit #kayap #jerawatkronik

Syukur ya Allah. Dari serangan bertubi tubi jerawat ganas keluar, sekarang makin pulih. Wajah pun makin berseri penangan si kenidd nie.Tahu tak kenapa calit di nadi tapi masalah muka dapat dirawat
.
.
Sebab, dalam WD ada pelbagai bahan hebat.
Antaranye, Ekstrak tree peony membantu buang toksin yang tengah berkerakk dalam badan uols. Sebab kan toksin la, pakai la apa apa skincare atau supplimen tapi tak dapat kesan, malah lebih teruk! Rugi nyaa bila tak rawat dari akar umbi yang berpunca dari dalaman kita
.
.
Ekstrak pueraria mirifica dalam WD sangat bagus untuk merawat masalah dalaman kita.
Glutathione dan arbutin pula berfungsi untuk mencerahkan kulit. Bahan ni sangat femes di kalangan awek korea dan jepun
.
.
Kalau awak pilih sihat dan cantik, ke 2 nye boleh dapat bila konsisten calit2 krim wd cinonett ni. Nakk pakai pun paling mudah abad ini . Calit calit 3 point pada nadi tangan . Leher dan ari2 sahaja. Teruss iaa bergerakk dalam saluran darah Tanpa tapisan . Sangat berkesan .
.
Mudah kan nakk hapuskan jerawat tuh ?Tak de pantang larang pun . Awak nakk makan seafood ke nakk minum nescafe pun takk de masalah .
Harga WD pulakk masih PROMOSI RM75sm / RM80ss .
☎️01127182779
.

#skincaremalaysia
#jerawat#jeragat#mervecosmetic#dyxy
#openpores#organicskincare#skinbreakout
#kulitkusam#skincareorganik#nurraysa#lipstikmatte#bazarpaknil
#flawlessskin#glowingskin#ajimaura
#awetmuda#igers#instafamous#dianzvitamin#bebasmerkuri#seribella#espshaklee#jerawat#glowglowing#mylea #dexandra#jerawatkronik#herbalife#tatiskincare

BIAR BETUL WAJAH KEMBALI MUDA?
.
.
Ok jangan tekejut ini adalah orang yang sama. Sebelum ni nampak tua dari usia sekarang dah kembali muda jelita. Rahsianya hanya calit calit WD di nadi jer.
.
.
Kulit semakin hari semakin cerah, bersinar dan berseri macamm amik injection vit c.
Teringat ada sorang kawan dok suggest untuk amik vit c dia cakap, bagus nanti kulit jadi putihh bersih. Memang tengok kulit dia putih tapi pucattt tak berseri.
.
.
Tapi dengan WD tayah lalui pengalaman inject yang menyeramkan tu. Kulit makin cerah tone by tone tapii yang penting bertambah aura dan serii tau.
.
.
Orang pandang pon tak jemu mata memandang. Nak nak yang dulu muka nampak tua skang tetiba dah nampak muda. Mau berkali kali orang pandang. Sebab macam tak percaya kan kot tetiba berubah 360 darjah.
.
.
Bila kita dah yakin dengan diri sendiri. Kehidupan kita pon tambah ceria dan berseri. Yerlah perempuan kalau dah rasa yakin dengan diri memang rasa semangat je setiap hari. Macam terkena suntik battery .Yerlah wajah dan kembali muda dan berseri dengan percikan MAGIKA SI WD

Normal price RM75, but with EVERY purchased of EXCLUSIVE SET , you will get a 20ml CHRYSANTHEMUM for FREEEEEEE 😍😍😍😍
.
.
EXCLUSIVE SET RM200 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK 👍🏻
.
.
Dengar RM200 memang macam mahal, tapi sebenarnya lebih berbaloi sebab dalam satu set ada 5 items wehhhh ! Semua barang baikkk punya imported from Korea 👍🏻
.
.
WHATSAPP 0184094100 (bii)
.
.
#sparklingskincare #jerawatbernanah #jerawatkronik #jerawatpasir #jerawatbatu #parut #pakarkulit #poriterbuka #parutjerawat #putihgebugebas #sparklingskincaremurah #sparklingskincarebybii #sparklingskincarekuantan #sparklingskincaremalaysia #sparklingskincarepuncakalam #sparklingskincareshahalam #codsparklingskincare #codkuantan #codpuncakalam #uitm #uitmpalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat

Facial Soap TAHAN 6 BULAN. . . .
WhatsApp ke 013-4911908

NEW BODY SCRUB FROM MARY JARDIN❤️
.
lavender rose collection. Bau semerbak berfungsi menghaluskan kulit dan menanggal kan daki.
.
RM 65 exc postage
.

Uols tunggu apa lgi jom try mary jardin bodycare. 100% organic bahan selamat .
.
order klik je kat direct wasap link kat bio profile atas tu . Senang tak yah save save .👆🏽
.
kalau nak save ini no nye ye Kak Long Dila 011-15644756.
.

#maryjardin #maryjardinskincare #skindetox #claymask #organicskincare #naturalskincare #productdoctor #produksemulajadi #jerawatkronik #jeragat #kulitberminyak #jerawatbatu #kulitsihat #ekzema #psiorasis #faceoil #organifaceoil #organicoil #arganoil #oliveoil #avovadooil #antiaging #antijeragat #antikedut #naturalwhitening #petuacantik #tipskulitcantik #beautytips #petuakecantikan

MOST RECENT

Hai korang semua!! Haaa nampak tak sabun kat bawah ni? Ni la Magnetic Soap..sabun yg membantu mengeluarkan sisa merkuri & hidroquinone yg trdapat dlm produk yg "INSTANT" yg banyak di pasaran skrg .

Ade tak antare uolls yg pernah tersalah pakai produk dan tgh hadapi masalah kulit yg agak kronik?
.
Kite ada sabun terbaik utk merawat masalah kulit yg uolls hadapi. .
MAGNETIC SOAP BAR!
.
Sabun khusus utk mengeluarkan sisa kimia dr dlm kulit!
❎ Tidak menipiskan kulit
❎ Tidak Mengelupaskan Kulit
❎ Selamat Digunakan
.
✅ Berfungsi men"Detox" skin
✅ Kembalikan kulit yg sihat & bersih.
.
Soo tunggu ape lagi? If uolls pernah pakai produk yg dh buat skin uolls rosak, WAJIB guna sabun magnetic ni dlu sblm guna apa2 skincare 😉
.
Macam mane nk dapatkan Sabun Magnetic ni?
.
HQ tengah buat PROMOSI PENGENALAN !! Harge asal RM29.90...PROMOSI HNY RM19.99 (x termasuk postage)
.
📱Whatsapp ke 017-3473390
📱Whatsapp ke 017-3473390
.
#jerawatkronik #jerawatbatu #salahpakaiproduk #sabundetoxmurah #kulitcerah #sabunjerawat #antijeragat #antijerawat #lokalah #sellingfast #hotselling
#FounderAdDar
#Addarbeautyofficial
#MagneticSoap

NEW BODY SCRUB FROM MARY JARDIN❤️
.
lavender rose collection. Bau semerbak berfungsi menghaluskan kulit dan menanggal kan daki.
.
RM 65 exc postage
.

Uols tunggu apa lgi jom try mary jardin bodycare. 100% organic bahan selamat .
.
order klik je kat direct wasap link kat bio profile atas tu . Senang tak yah save save .👆🏽
.
kalau nak save ini no nye ye Kak Long Dila 011-15644756.
.

#maryjardin #maryjardinskincare #skindetox #claymask #organicskincare #naturalskincare #productdoctor #produksemulajadi #jerawatkronik #jeragat #kulitberminyak #jerawatbatu #kulitsihat #ekzema #psiorasis #faceoil #organifaceoil #organicoil #arganoil #oliveoil #avovadooil #antiaging #antijeragat #antikedut #naturalwhitening #petuacantik #tipskulitcantik #beautytips #petuakecantikan

Iflawless nie ubat tdo ke??
.
Eh bukan la Minyak Argan Emas nie terdiri daripada essential oil yg membuatkan anda rasa tenang dan mudah tdo.
.
Seumpama mcm rawatan kt spa tu dan yg lagi best bila bgn tdo wajah berseri seri ✨✨✨

Sedih tengok kulit orang lain cantik, kulit sendiri berparut? Risau nak cuba supplements yang berlambak di pasaran? .
.
Apa kata jom cuba set kecantikan shaklee, ESP dan Vitamin C. Terbukti berkesan, semula jadi, selamat. .
.
Btw, apa yang menarik tentang ESP & Vitamin C? Jom tengok 👇
.
.
Kebaikan Vitamin C Shaklee
.
🍊 meransang pembentukan kolagen
🍊 menguatkan sistem imun
🍊 membantu mengekalkan kulit untuk awet muda
🍊 mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam, selsema
🍊 memperbaiki sistem pendarahan
🍊 merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊 mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 mengekalkan kolestrol sihat
🍊 meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊 mengelakkan katarak
🍊 mengawal masalah kulit berminyak
🍊 mengecilkan pori muka
.
.
Manfaat ESP
.
🌸 Membantu MENCERAHKAN KULIT
🌸 PUDARKAN PARUT JERAWAT
🌸 Membantu mengatasi JERAGAT
🌸 Membantu mengawal pertumbuhan JERAWAT
🌸 Kulit lebih ANJAL, TEGANG dan GEBU
🌸 Membantu dalam pengurusan BERAT BADAN
🌸 KURANGKAN GASTRIK
🌸 Rasa KENYANG lebih TAHAN LAMA
🌸 KEKAL BERTENAGA sepanjang hari
🌸 Menguatkan akar rambut
🌸 Mengelakkan KENCING MANIS
🌸 Menguatkan RAHIM
🌸 Memperbanyakkan dan memekatkan SUSU IBU
🌸 Mengurangkan RISIKO KANSER
🌸 Mempercepatkan proses membaikpulih LUKA dan menggantikan tisu yang rosak
🌸 Menyokong SISTEM IMUNISASI badan
🌸 Menguatkan ingatan MEMORI
🌸 KESIHATAN MENYELURUH
.
Jadi apa lagi, jom whatsapp Ciknab untuk dapatkan promosi merdeka bagi VITAMIN C + ESP ni 💕
.
.
Nabila | 0142578905
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shaklee #organicsupplements_byciknab #jerawatbatu #jerawat #jerawatkronik #gastrik #jeragat #energybooster #cerahkankulit #rawatparutberlubang #shakleepenang #shakleebandarperda #shakleebukitmertajam #shakleekualaketil #sunburn #kulit #kulitkusam #vitaminc #vitamincshaklee

Alamak! Parut jerawat berlubang, selera makan tinggi, liang pori besar?
.
.
Jom dapatkan ESP dan VITAMIN C untuk bantu selesaikan masalah tu semua
.
.
Btw, apa yang menarik tentang ESP & Vitamin C? Jom tengok 👇
.
.
Kebaikan Vitamin C Shaklee
.
🍊 meransang pembentukan kolagen
🍊 menguatkan sistem imun
🍊 membantu mengekalkan kulit untuk awet muda
🍊 mencegah jangkitan penyakit berjangkit seperti demam, selsema
🍊 memperbaiki sistem pendarahan
🍊 merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊 mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 mengekalkan kolestrol sihat
🍊 meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊 mengelakkan katarak
🍊 mengawal masalah kulit berminyak
🍊 mengecilkan pori muka
.
.
Manfaat ESP
.
🌸 Membantu MENCERAHKAN KULIT
🌸 PUDARKAN PARUT JERAWAT
🌸 Membantu mengatasi JERAGAT
🌸 Membantu mengawal pertumbuhan JERAWAT
🌸 Kulit lebih ANJAL, TEGANG dan GEBU
🌸 Membantu dalam pengurusan BERAT BADAN
🌸 KURANGKAN GASTRIK
🌸 Rasa KENYANG lebih TAHAN LAMA
🌸 KEKAL BERTENAGA sepanjang hari
🌸 Menguatkan akar rambut
🌸 Mengelakkan KENCING MANIS
🌸 Menguatkan RAHIM
🌸 Memperbanyakkan dan memekatkan SUSU IBU
🌸 Mengurangkan RISIKO KANSER
🌸 Mempercepatkan proses membaikpulih LUKA dan menggantikan tisu yang rosak
🌸 Menyokong SISTEM IMUNISASI badan
🌸 Menguatkan ingatan MEMORI
🌸 KESIHATAN MENYELURUH
.
Jadi apa lagi, jom whatsapp Ciknab untuk dapatkan VITAMIN C + ESP ni 💕
.
.
Nabila | 0142578905
Your Health & Beauty Consultant

#shaklee #organicsupplements_byciknab #jerawatbatu #jerawat #jerawatkronik #gastrik #jeragat #energybooster #cerahkankulit #rawatparutberlubang #shakleepenang #shakleebandarperda #shakleebukitmertajam #shakleekualaketil #sunburn #kulit #kulitkusam #vitaminc #vitamincshaklee

Korang tahu tak, salah satu FUNGSI utama wd adalah MENCERAHKAN kulit dengan sekata macam hakak kita dalam gambar ni.
.
✔️Mencerahkan .
Tahu tak dalam WD ni ada kandungan Glutathione + Arbutin. 2 bahan ni sangat terkenal dalam proses mencerahkan kulit. Bukan kata muka je, satu badan boleh cerah sekata. Bahagia pelipat mcm leher,ketiak, segala celah lah boleh cerah. Tona demi tona gittuew.
.
Penggunaan pun harus lah KONSISTEN. Ni kejap pakai kejap tak camne nak cerah eh.
.
Betul tak?. Geramm je tgk kulit hakak kita ni. Putih melopak gebu naw nawww. Patut la ada yg tengok testimoni terus zasss cantas 3 WD terus. Nak mandi dengan WD gaknye 🙊
.
PROMOSI WD RM75 FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #ubatkurs #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #pilkurus #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdec #iphone7

Dah la cantik, makin bertambah cantik bila di calit WD.
.
Sis sy takde masalah kulit muka sangat pun. Tp nak cuba juga WD, boleh? Alahaii dear. Sweetnya tanya soalan gittuew.
.
Kecik tapak tangan, sedulang kawah sis tadahkan WD kat awk dear. Muka takde masalah pun dok geram, jiwa menggelodak tengok testimoni WD. Kenapa eh? 🤔.
.
Kalau nak tahu, WD bukan utk luaran je, dalaman pun WD rawat sekali tau. Dari dalamam lah terserlah ke luaran. Buang toksin, sisa2 melekat pada saluran darah, segala roadblock yg menyumbatkan saluran darah tu. Bendasing tu la yg menyukarkan menyerapa nutrient dlm badan.
.
Bila dah clear, jagi mudahlah sel sel baru terbentuk semula, yg selama ni dok diam je mula aktif bekerja buat jaringan baru. Tu yg calit calit tercantik, calit calit, terhilang garis kedutan, calit2 gebu flawles tanpa sebarang cela.
.
Sis, tengok muka saya terbaru ! Parut jerawat dah hilang. Nampak makin cerah tak sis? Korang rasa?🤔.
.
Kalau korang nak rasai sendiri boleh whtsapp sekarang.
.
👍WD RM95
✔HARGA PROMO RM75 FREE POSTAGE
✔BELI 3 UTK LEBIH KEBERKESANAN
.
.
Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

Done Facial Cstmr Hari ini Taman Molek dan Kota Masai X sempat nk upload siang tadi jarak tempat antara dua cstmr ni jauh brkejar ke cstmr kedua..Apapun Happy sangat Dpt sempurna Tugas Hri ini.. Tq,Sis..Request Anggunbeautyfacial .. Tiada Masa Kesalon..
Facial Treatment At Home Terus Kerumah Anda.. Jomm,book utk slot Facial.. #anggunbeautyfacial #vitamincserumannona
#anggunbeautician #beautycartel
#jerawat #ubatjerawat #serumjerawat
#hilangkanjerawat #jerawatbatuhilang
#jerawatnasi #jerawatpudar
#ubatjerawatkkm #antijerawatkosmetic
#jerawatkulimmalaysia #tipsorganikjerawat
#jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatkronik

Sis, wd ade pantang tak?
.
.
Bebas pantang larang. Kalau pakai skincare boleh pakai WD? Boleh. Kalau makan itu ini. Minum itu ini boleh tak sis? Boleh yunk. Tiada masalah. Tapi pastikan bilas la balik dengan air putih berliter liter.
.
Barulah toksin payah nak bertambah dan lekat dalam badan. Wd ni berfungsi untuk menyahkan toksin dalam badan sebab ade ekstrak tree Peony, untuk rawat dan stabilkan hormon sebab ade ekstrak Pueraria Mirifica, mencerahkan kulit dengan kandungan Arbutin dan memastikan kulit tegang dan anjal, itu semua kerja Glutathione.
.
Hebat tak hebat wd ni, anda je yang boleh jawab. Macam mana nak jawab, kena cuba dulu barulah tau penangannya. Nak cuba and konsisten dengan wd macam jelitawan lain? .
.
Jom klik whtsapp sis sekarang 👇
http://www.wasap.my/60123512791
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #ubatkurs #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #pilkurus #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdec #iphone7

SERUM 5 FUNGSI DALAM 1 BOTOL BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI :- .
.
💓Serum 💓Toner 💓Pelembab 💓Penyegar muka 💓Makeup remover .
.
Dah jimat kan? tak perlu lagi beli secara berasingan . .
.
MASALAH JERAWAT KRONIK PON BOLEH PUPUS LEPAS SPRAYKAN SERUM AJAIB NIH . hihi .
.
Jom cuba 🙂 .
.
Sebotol harga mampu milik rm58 .
Nak PROMOSI COMBO JIMAT??
Wasap kaknur laju2 sekarang!!➡01126813083
.
.

#SerumAjaib
#MasalahKulit
#JerawatBatu
#JerawatKronik
#rawatjeragat
#emidaLovers
#rawatmasalahkulit
#treatmentserum
#promosijimat
#merdekasale
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#seagames2017

SERUM 5 FUNGSI DALAM 1 BOTOL BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI :- .
.
💓Serum 💓Toner 💓Pelembab 💓Penyegar muka 💓Makeup remover .
.
Dah jimat kan? tak perlu lagi beli secara berasingan . .
.
MASALAH JERAWAT KRONIK PON BOLEH PUPUS LEPAS SPRAYKAN SERUM AJAIB NIH . hihi .
.
Jom cuba 🙂 .
.
Sebotol harga mampu milik rm58 .
Nak PROMOSI COMBO JIMAT??
Wasap kaknur laju2 sekarang!!➡01126813083
.
.

#SerumAjaib
#MasalahKulit
#JerawatBatu
#JerawatKronik
#rawatjeragat
#emidaLovers
#rawatmasalahkulit
#treatmentserum
#promosijimat
#merdekasale
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#seagames2017

SERUM 5 FUNGSI DALAM 1 BOTOL BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI :- .
.
💓Serum 💓Toner 💓Pelembab 💓Penyegar muka 💓Makeup remover .
.
Dah jimat kan? tak perlu lagi beli secara berasingan . .
.
MASALAH JERAWAT KRONIK PON BOLEH PUPUS LEPAS SPRAYKAN SERUM AJAIB NIH . hihi .
.
Jom cuba 🙂 .
.
Sebotol harga mampu milik rm58 .
Nak PROMOSI COMBO JIMAT??
Wasap kaknur laju2 sekarang!!➡01126813083
.
.

#SerumAjaib
#MasalahKulit
#JerawatBatu
#JerawatKronik
#rawatjeragat
#emidaLovers
#rawatmasalahkulit
#treatmentserum
#promosijimat
#merdekasale
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#seagames2017

🌹Testimoni Karisma Cosmetic JERAWAT KRONIK🌹

Soalan2 yg akn custmer akn tnya👇👇👇
Nah hana bg bukti pengguna yg dah berjaya guna skincare Karisma Cosmetic

BOLEH PERCAYA KE???🤔 Betul ke boleh percaya produk karisma tu?? Ada ke orang pakai?? Amboi amboi amboiii. Soalan diaa. Kenapa perlu percaya dan perlu try produk karisma ni sebab?

1. Lulus KKM. semua produk bernotifikasi
2. Testimoni beribu-ribu. Setiap hari berpuluh2 testimoni berjaya dari customer
3. Kalau tak berkesan manakan pulak setiap hari lebih dari 10 000 kotak terjual sehari.
4. Sekali guna dah tak nk yg lain uollss.

Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Whatsapp hana 😍😍
📲014-5172279

#jerawatpasir
#jerawatbatu
#jerawatkronik

Wahhhh makin fresh and flawless kulit adik kita ni.
.
.
Uols tunggu apa lgi jom try mary jardin skincare. 100% organic bahan selamat .
.
.nak order klik je kat direct wasap link kat bio profile atas tu . Senang tak yah save save .👆🏽
.
kalau nak save ini no nye ye Kak Long Dila 011-15644756.
.

#maryjardin #maryjardinskincare #skindetox #claymask #organicskincare #naturalskincare #productdoctor #produksemulajadi #jerawatkronik #jeragat #kulitberminyak #jerawatbatu #kulitsihat #ekzema #psiorasis #faceoil #organifaceoil #organicoil #arganoil #oliveoil #avovadooil #antiaging #antijeragat #antikedut #naturalwhitening #petuacantik #tipskulitcantik #beutytips #petuakecantikan

WD hanya calit pada 3 NADI UTAMA?
Kenapa agaknya ya🤔

Sebabnya, nadi adalah tempat di mana duduknya pembuluh darah.
.
Di situ juga saluran darah yang paling laju di hantar ke seluruh badan. Jadi bila kita calit je krim WD ni dekat situ, mudah lah semua kandungan hebat WD masuk ke dalam salur darah dan merawat dalaman.
.
3 POINT WAJIB CALIT SETIAP HARI
.
✔NADI PEGELANGAN TANGAN
✔NADI LEHER
✔BAHAGIAN ARI ARI
.
.
Nak tahu untuk apa?

1) NADI PEGELANGAN TANGAN : .
🌱Untuk awet muda

2) NADI LEHER : .
🌱merangsang hormon/menghilangkan kedutan muka/ meredakan stress/migrain/dan resdung /mengawal metabolisma .

3) BAHAGIAN ARI ARI : .
🌱untuk baiki masalah kesuburan/period/senggugut/monopouse.
.
.
ℹNak sapu pada kawasan lain tiada masalah. Kawasan lain perlu disapu ikut keperluan sahaja tiada had, rasa nak sapu tempat bermasalah, silakan sapu.
.
.
Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6012 351 2791☺
Izzati Dealer WDEC
Kami akan guide anda .

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat #womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop #bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral #kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #kcolly #terapiinstagram #womendesire #womendesirecream #wdec

SERUM 5 FUNGSI DALAM 1 BOTOL BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI :- 💓Serum 💓Toner 💓Pelembab 💓Penyegar muka 💓Makeup remover
Dah jimat kan? tak perlu lagi beli secara berasingan .
MASALAH JERAWAT KRONIK PON BOLEH PUPUS LEPAS SPRAYKAN SERUM AJAIB NIH . hihi
Jom cuba 🙂
#SerumAjaib #MasalahKulit #JerawatBatu #JerawatKronik #emidaLovers

SERUM 5 FUNGSI DALAM 1 BOTOL BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI :- 💓Serum 💓Toner 💓Pelembab 💓Penyegar muka 💓Makeup remover
Dah jimat kan? tak perlu lagi beli secara berasingan .
MASALAH JERAWAT KRONIK PON BOLEH PUPUS LEPAS SPRAYKAN SERUM AJAIB NIH . hihi
Jom cuba 🙂
#SerumAjaib #MasalahKulit #JerawatBatu #JerawatKronik #emidaLovers

Most Popular Instagram Hashtags