#jerawatkronik

3460 posts

TOP POSTS

Aduduhhhhh pedih betul jerawat naik. Berdenyut muka ni dengan jerawat bengkak merah bernanah. Pedih lagi hati pikir bila la nak surut jerawat ni hai๐Ÿ˜ซ
.
Tapi tak sangka pulak calit calit kat 3 point nadi je JERAWAT boleh hilang. Kulit dah licin macam dulu. Rasa nak melompat bila pandang cermin. Memula macam tak percaya pun ada. Bila dah rasa sendiri kesan WD ni baru tau
.
Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis berfungsi untuk menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat
.
Pueraria mirifica pulak menstabilkam hormon dalam badan kerana hormon tak stabil juga punca jerawat tumbuh meriah kat muka kita. Yelah org perempuan ni kerap beralih hormon. Masa tu lah jerawat meriah naikkan. Lagi lagi masa meningkat remaja
.
Best kan?
1001 manfaat dalam 1 botol.
.
Patut la sana sini bercerita pasal KEHEBATAN WD ni. Bahan bahan yang ada dalam wd ni pon diformulasi oleh prof lulusan Universiti Oxford. .
SELAMAT , HALAL dan LULUS KKM
.
โ˜Ž๏ธ01127182779
๐Ÿ’–1 pcs RM95sm/rm100ss
๐Ÿ’–Beli 3 pcs wd kombo harga rm75 satu pcs
โœ”๏ธFREE POSTAGE โœ”๏ธFREE GIFT โœ”๏ธFREE EXTRA TIPS .
.
.
#kdollbeauty#secretcorrea #dexandra #pushdei#sugarbelle#sugarbellecosmetic
#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #terapiinstagram
#jerawatkronik #boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#bazarpaknil #wehavehaveyo #awetmuda
#jerawatpasir#secretcorrea
#marykaymalaysia #super100k
#azanisscarserum #quputeh #mervecosmetics
#nurraysa #maryjardin #ivmist
#jamujelita#ruangrezekihanania

Eh sekali pandang macam Dato Siti la. Hihiks. Tak berkelippp mata Nurul tengok akak manih ni. Sapa tak nak kulit licinss gebu gebas macam ni kan. Gambar dedolu, dah comey, sekarang makin berseri2. Orang kalau dah cantik ni, duk calit2 pulak WD lagilah glowing wing muka tu. Terserlah keserian gitteww ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‰Jom dengar pengakuan ikhlas beliau ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
" Kaksyasya start pakai WD tahun 2015. Masa tu beli dekat lecturer kolej time study. Beli suka suka je time tu, sebab kaksyasya stop pakai produk tetttttt terus muka kusam bagai hidup segan mati tak mahu. .
.
.
Pakai WD 1 unit je lepas tu baca komen orang kena konsisten paling tidak 3 bulan. Gigih order lagi WD sampai nak masuk bulan ke 3, sedar tak sedar dah 5 unit kaksyasya sental. Memang nampak perubahan. Lepas tu stop sebab dah rasa cantik ๐Ÿคฃ
.
.
Memang tak pakai apa lansung dekat muka cuma tempek tempek sakura mask dari kak ara je. Nak rasa fresh kan? Tahun lepas bulan 10, lepas je tetap tarikh kahwin rasa macam "wehh aku nak kahwin tapi apa pun tak jaga ni". Terus terfikir pasal WD balik, sebab WD ni penjagaan luar dalam. Terus contact founder WD, kak nad. Kak nad ajak jadi dealer terus, borong 10 unit. Stock pakai sendiri, kau rasa? Tamak sangat kan" - Syasya Anabella
.
.

1 WD RM75 promosi jimat RM20 FREE postage & gift ๐ŸŽ .
โ˜Ž๏ธ01127182779
.
#aurainstabatch9
#kdollbeauty
#wdec
#kitagunani
#dherbs
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#dms360
#kdollbeauty
#terapiinstagram
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#bazarpaknil
#ubatjerawat
#dherbs
#jerawatpasir
#jerawat
#secretcorrea
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#awetmuda
#glowglowing
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#ajimaura
#honeybeevenom
#shakleemalaysia
#shaklee

Assalamualaikum selamat malam. Sebelum tidur nurul nak share feedback dari akak zilla manis ni.
.
.
Uolls ni bukan budak sekolah atau remaja belasan tahun tau. Ni bakal ibu, 27 tahun. Seri ibu mengandung + konsisten WD berseri seri walau tanpa secalit bedak apa lagi pondesen. Hanya calit calit WD yg diamalkan ๐Ÿ˜โ€จ.โ€จ.โ€จKalau ade yang tanya masa pregnant boleh guna ke WD. Sangat digalakkan tau. WD boleh diguna ketika hamil. Guna WD waktu hamil alahan seperti loya, jerawat masih terkawal. Kulit jadi berseri seri giteww . Seri ibu mengandung memancar gituu. Jerawat naik pon sikit2. Dan cepat je kecut. Badan bertenaga. Sakit kepala cepat sembuhโ€จ.โ€จ.โ€จIbu hamil nak cantik jelita waktu hamil ni. Mehla calit WD. Kalau ramai tanya kenapa makin berseri seri, pertama sebab hamil, kedua sebab WD. Aci kan? Hikss!๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Šโ€จ.โ€จ.โ€จYang anak dara kalau ada kesedaran nak calit dari zaman anak dara lagi bagus dan digalakkan. Kawan mesti tanya mana jerawat menghilang. Bila balik kampung, pasti ramai tanya kenapa kulit glowing berseri seri. Hebat tak? Nak tahu hebat ke tidak, scroll lah testimoni jelitawan WD. Confirm u olss cecepat capai hp whatsapp 01127182679 sebab tak shabar nak cantik jugak kenns๐Ÿค—
.
.
โ˜Ž๏ธ01127182779
.
#susukambingkurma
#kdollbeauty
#wdec
#losyenkurus
#herbalife
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#dms360
#kdollbeauty
#terapiinstagram
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#bazarpaknil
#ubatjerawat
#dherbs
#jerawatpasir
#jerawat
#secretcorrea
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#azanisscarserum
#viral
#shakleemalaysia
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#dianzvitamin
#kitagunani
#ivmist
#vivixshaklee

Wahh makin cantik gebu gebas hakak cantik ni๐Ÿ˜Dari kulit kusam, sekarang berseri-seri, cerah satu badan! Kenapa cantik sangat awak? Meh kita baca sikit perkongsian dari akak maniss niโ€จ.โ€จ.โ€จ"Assalamualaikum, saya just nak share kebaikan yang saya alami sepanjang saya dengan WD selama setahun 2 bulan. Byk perubahan yg saya alami. Antaranya :โ€จ.โ€จ1๏ธโƒฃ Migraine semakin baikโ€จ2๏ธโƒฃ Resdung tak macam dlu, kalau dulu pagi2 10 tisu bersepah dekat meja make up .โ€จ3๏ธโƒฃSaya jenis tak pakai make up, dulu muka memang dull kusam, sekarang tak lagi. Dulu byk parut lubang, sekarang dah hampir pupusโ€จ.โ€จ.โ€จWD adalah krim khusus merawat kulit dari dalam melalui sapuan dinadi. Diformulasikan menggunakan teknologi nano dimana memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit yang dapat meresap 12 kali lebih pantas ke dalam kulit. Bila dah meresap, bahan bahan hebat dlm WD akan merawat kulit satu demi satu
.
Salah satunya Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Sebab tu ada yang sampai glowing kulit muka bila pori muka yang boleh masuk jari sekarang dah semakin tertutup. Jadi licinlah kulitโ€จ.โ€จ.โ€จKan dah kata, siapa konsisten macam ni lah hasilnya. Kulit pinkish glowing semulajadi. Lagi lama calit, lagi cantik kulit. Sebab WD adalah krim yang menjaga dan merawat kulit kita dari dalam. Bahan-bahannya membantu dan menjaga kulit supaya kekal cantik. Asyik jaga part luar je, dalaman terabai. Tanpa sedar, itulah faktor susah nak dapat kulit cantik.โ€จ.โ€จ.โ€จWD RM95, โ€จNak lagi jimat berbaloi baloi beli 3 botol, dapat RM75 setiap satu
.
.โ€จโ˜Ž๏ธ๏ธ01127182779

Wajah sihat akan kelihatan kemerah merahan. Bila senyum, yang persti tu rasa nak cubit manja je pipi tu. Tak puas mata memandang tau. Inilah yang dikatakan seri wajah. Jadi Nurul ade nak share satu tips paling mudah untuk supaya wajah kita berseri dengan hanya guna air beras jer uolls. Senang sangat ๐Ÿ˜Š
.
CARA NAIKKAN SERI WAJAH
1๏ธโƒฃAmalkan basuh muka guna air basuhan beras yang ketiga
2๏ธโƒฃNak lagi best, biarkan beras direndam selama 20 minit supaya nutrisi beras larut dalam air
3๏ธโƒฃKemudian, kaut air tadi dengan tapak tangan & tepek-tepek manja ke muka
4๏ธโƒฃSelepas 10 minit, bilas dengan air bersih
.
MANFAAT AIR BERAS
.
Air beras kaya dengan mineral untuk kecantikkan kulit dan rambut. Ia kaya dengan asam ferulic (iaitu antioksida hebat) dan allantoin (yang bersifat anti keradangan). Air beras juga ada vitamin B1, C dan E yang dapat mengecilkan pori, menegangkan, mencerah dan melembutkan kulit.
.
.
Lepas ni basuh beras, jangan buang air bilasan macam tu aje. Ambil sedikit masa untuk cantik berseri2. Nak lagi sonang calit2 la WD ye. Hihiks
.
#aurainsta
#aurainstabatch9
#wdec
#womendesirecream
#dherbs #nurraysabeauty
#queenmutiara
#jamususukdara
#pakarmasalahwanita
#krimhormon
#femininewash
#jerawatbatu
#tipscantik
#ubatjerawat
#bazarpaknil
#awetmuda
#jerawat
#jerawatkronik
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#tipscantikbynjy #maryjardin
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#lipstikmatte
#ukhwahti
#ivmist
#dianzvitamin

Hoyeaahh ๐Ÿค— ade lagi tips cantik yang Nurul nak share dengan uolls. Seriously senang dan jimat. Pergi dapur cari sudu je. Hihi ๐Ÿ˜Pernah tak uolls terfikir untuk guna sudu sebagai pengganti eyelashes curler uolls? Jadi kat sini Nurul nak share tips yang paling jimat untuk melentikkan bulu mata tanpa guna eyelashes curler. Jom tengok tips kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.

1๏ธโƒฃPanaskan sudu dengan sedikit air suamย 
2๏ธโƒฃTekan belakang sudu ke bahagianย bulu mata dan tahan untuk beberapa saat
3๏ธโƒฃ Kemudian, letakkanย maskara seperti biasa dan bulu mata uolls sudah pasti melentik sepanjang hari
.
.
INFO TAMBAHAN
.
.
Tips bulu mata yang sihat : Apabila uolls melentikkan bulu mata dan meletakkanย maskara setiap hari, akan melemahkan struktur bulu mata , jadi cuba letakkan minyak zaitun pada bulu mata uolls dengan jari sebelum tidur setiap malam. Dengan cara ini, bulu mata uolls semulajadi akan terhidrat, subur dan kuat.
Semoga tips ini bermanfaat. Selamat mencuba ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#eyelashes #jerawathilang #jeragat#tipscantik #firmax #mirafilzah #glowglowing #myleaserum #firmax3 #boosterwhitening #jerawatbatu #makeupartist #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #tutorialmakeup #jerawatkecut #muamalaysia #jerawatkronik #tipsbulumatalentik #mascara #bulumatalentik #kcolly #terapiinstagram#serumbulumata #womendesirecream #wdec#vivixshaklee
#tipscantikbynjy

MUA yang memang semakin MELETOPSSS skang ni, Thia Serra. Berkongsi pengalamannya sendiri setelah menggunakan WD selama 10bulan.
.
Katanya
.
"Thia cuma Guna WD jer dengan konsisten minum air masak banyak. Hasilnya kulit jadi cerah gebuu gebasss satu badan. Tapi orang tak percaya. Ingat Thia buat injection untuk dapatkan kulit yang cerahhh
.
Walhal guna calit calit WD jer hehari, Terima Kasih Adleesya Beauty cipta produk WD ni. Rasa nak menangis sebab tak sangka dapat kulit yang cantik macam sekarang ni"
.
Feedback ikhlass dari Thia yang amat konsisten buat calitan 3 point nadi setiap hari. Katanya lagi dah 8botol WD dah dia guna dalam masa 10bulan
.
Cerah bukan dalam masa satu hari, tapi boleh cerah kalau konsisten calit calit WD. sebab di dalam kandungan bahan yang ada dalam krim WD sendiri ialah Gluthatione dan Arbutin yang sangat terkenal di gunakan untuk agen pencerahan kulit
.
WD adalah krim bio teknologi yang mempunyai kadar resapan 12kali ganda ke bawah kulit anda dan terus masuk melalui pembuluh darah anda dan pantas meresap keseluruh badan. Ianya membantu mencuci toksin jahat keluar dari tubuh badan dan merangsang sel sel kolagen kembali aktif dan membina sel sel baru dengan membuang sel sel mati yang ada pada tubuh badan kita
.

So,kenapa nak susah susah untuk dapatkan tubuh badan yang cerah. Kalau ada cara yang paling mudah, pantas dan berkesan untuk dapatkan kulit yang cerahh gebu gebass sampai cik abam terbabass .
1WD RM75 promosi jimat RM20
.
โ˜Ž๏ธ01127182779
.
#aurainsta
#aurainstabatch9
#wdec
#womendesirecream
#dherbs #nurraysabeauty
#dianzvitamin
#jamususukdara
#muamalaysia
#krimhormon
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#makeuptutorial
#ubatjerawat
#dherbs
#awetmuda
#jerawat
#mornings
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#azanisscarserum #maryjardin
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#ajimaura
#ukhwahti
#ivmist
#glowglowing

Dulu saya malu bila berhadapan dengan orang sekeliling , yerlah sapa yang tak malu bila tengok kulit kita niee menggurutu. Hurmmm sedaih taww rasa macam nak di kikis kikiss jer cik jerawat ni. Muka saya teruk naw berjerawat penuh kat dahi dengan parut hitam hitam kat muka . Dah bermacam macam saya cuba tapi masih belum berjaya nak buang jerawat yang degil niee
.
.
Hidup saya berubah riangg ria raya seriang rama2 bebas berterbangan di taman bunga . Bila dah cuba Wd krim iaitu krim nano teknologi , yang tengah hot kat pasaran sekarang niee . Bahan kandungan adalah dari herba terpilih . Ada glutha , Arbutin , Pueiri murifica dan ada lagi tumbuhan2 yang hebat .
.
Krim meresap ke dalam pembuluh darah kita . Merawat masalah Jerawat dari dalam secara beransur ansur. Ya allah syukur takk terkata . Hanya membuat sapuan mudah di nadi2 sahaja mudah . Tak payah shake shake uolls . Jerawat semakin kecut , parut yang gelap sebelum niee hilang beransur ansur perlahan lahan. Alhamdulillah .
.
Cik Jerawat membawa diri angkat kaki terus , majukk sebab kita dah halau diaa . Halau sampai cik jerawat tak berani dah nak main cakk cakk kat kulit kita dah .Suka kita taw , haa tengok senyumm kita tuhaa senyum sampai telinga . Puasss hati bebass dari masalah jerawat
.
.
.
1 WD RM75 promosi jimat RM20 FREE postage & gift ๐ŸŽ .
โ˜Ž๏ธ01127182779
.
#igers
#kdollbeauty
#wdec
#aurainstabatch9
#dyxybrush
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#dms360
#kdollbeauty
#terapiinstagram
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#bazarpaknil
#ubatjerawat
#dherbs
#jerawatpasir
#jerawat
#jerawatbatu
#dyxygreenteafacemist
#parutjerawat
#azanisscarserum
#kitagunani
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#ajimaura
#ukhwahti
#ivmist
#vivixshaklee

MOST RECENT

Jerawat, jeragat, bintik hitam dan parut nyah kau dari wajah aku ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
Ini bukan cubaan ini memang kenyataan
.
1botol RM65
FREE 2 Mini perfume De'Xandra
*While stock last

Tahu tak kenapa korang kena try Minyak Argan Emas iFlawless sebab โœจ
.
โšซLangsung tak berminyakโœด
โšซMakeup tahan 12jam ke atas โฐ
โšซSenang blend dgn foundation
โšซ100% bukan bhn kimia & semua bhn organik ๐Ÿƒ
โšซMerawat kulit jerawat & kulit berminyak
โšซMenutup liang pori ๐ŸŒ•๐ŸŒ‘
โšซMemudarkan bekas jerawat ๐Ÿ™‡
โšซSesuai utk semua peringkat umur ๐Ÿ‘ช
.
.
1 botol - RM65 exclude postage
Tahan 2 bulan penggunaan

Apa beza warna botol IVMIST?

Tak ada apa yang beza..
โคProduk yang sama
โคRamuan herba yang sama
โคFungsi yang sama
โคBerkelulusan KKM dan GMP yang sama

Habis tu, Kenapa berbeza warna?

Saja bagi cantik. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Saja bagi tertawan..
Saja bagi senang nak beza siapa punya.. ๐Ÿ‘ช ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ
Menarik nampak kalau jual kat booth dan display๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’— IVMist... Tetap IVMist.. walau apa pun warna botolnya.. isi sama, khasiat sama, kegunaan sama, aroma yang sama

WhatsApp 01123504234
.
#ivmist #ivmistmurah #demam #sakitgigi #selsema #resdung #resdungkronik #penawarresdung #jerawat #jerawatkronik #penawarjerawat #sayajualivmist

Aduduhhhhh pedih betul jerawat naik. Berdenyut muka ni dengan jerawat bengkak merah bernanah. Pedih lagi hati pikir bila la nak surut jerawat ni hai๐Ÿ˜ซ
.
Tapi tak sangka pulak calit calit kat 3 point nadi je JERAWAT boleh hilang. Kulit dah licin macam dulu. Rasa nak melompat bila pandang cermin. Memula macam tak percaya pun ada. Bila dah rasa sendiri kesan WD ni baru tau
.
Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis berfungsi untuk menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat
.
Pueraria mirifica pulak menstabilkam hormon dalam badan kerana hormon tak stabil juga punca jerawat tumbuh meriah kat muka kita. Yelah org perempuan ni kerap beralih hormon. Masa tu lah jerawat meriah naikkan. Lagi lagi masa meningkat remaja
.
Best kan?
1001 manfaat dalam 1 botol.
.
Patut la sana sini bercerita pasal KEHEBATAN WD ni. Bahan bahan yang ada dalam wd ni pon diformulasi oleh prof lulusan Universiti Oxford. .
SELAMAT , HALAL dan LULUS KKM
.
โ˜Ž๏ธ01127182779
๐Ÿ’–1 pcs RM95sm/rm100ss
๐Ÿ’–Beli 3 pcs wd kombo harga rm75 satu pcs
โœ”๏ธFREE POSTAGE โœ”๏ธFREE GIFT โœ”๏ธFREE EXTRA TIPS .
.
.
#kdollbeauty#secretcorrea #dexandra #pushdei#sugarbelle#sugarbellecosmetic
#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #terapiinstagram
#jerawatkronik #boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#bazarpaknil #wehavehaveyo #awetmuda
#jerawatpasir#secretcorrea
#marykaymalaysia #super100k
#azanisscarserum #quputeh #mervecosmetics
#nurraysa #maryjardin #ivmist
#jamujelita#ruangrezekihanania

Haaa๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑbintik2 kolestrol pun mengecut...
Yang penting mesti pakai konsisten baru result ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Apa lagi cepat la whatsapp ๐Ÿ“ฒ
017 268 1467

PAGI-PAGI DAPAT FEEDBACK BEST MACAM NI SERONOKNYA!!! Barulah bermakna hari-hari yg mendatang, barulah ceria. Kalau dulu parut berkerak, sekarang dah licin.
Fungsi Cleansing Milk adalah menghilangkan sisa solekan, memudarkan parut, mengecilkan pori dan mencerahkan kulit sedikit โ™ฅ๏ธ Yang paling penting kulit akan rasa lembut sangat-sangat lepas guna CM..
Tak nak try ke๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +6017 6171181
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +6017 6171181
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +6017 6171181 ๐Ÿš—COD P.ALAM/GOMBAK/KLCC/BATUCAVES/WANGSAMAJU/DANAU/KERAMAT/KAMPUNGBARU
๐ŸšŠGOMBAK-MSJD JAMEK
๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎISNIN-JUMAAT

#karapoleskincare #karapoleskincarereview
#karapoleekincare
#aloeverasoap #brightc #powerpimples
#cleansingmilk #cmks
#uitmshahalam #uitmpuncakalamstudents
#wangsamaju #danaukota
#uitmpuncakalam #ijok
#uiagombak #gombak #giantbatucaves
#jerwatpudar #jerawatkecutย  #setjerawat #jerawatkronik
#ubatjerawat #bebasmerkuri
#ksgombak #wangsamaju
#kskampungbaru

Ini Dia FACIAL SOAP Mary Jardin
Dibuat Sepenuh dari susu kambing tanpa air
Oh beralkali tak Sesuai Untuk biakan Bakteria.
Kandungan nye ada Bentonite Clay, Oat, Goat Milk, zinc oxide, Lavender oil, honey. Ada Minyak Tambahan seperti palm oil, coconut oil, Castor Dan olive oil.
Sesuai Untuk cuci Pori, hilangkan radang Dan lembapkan Kulit Wajah Kita

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

PROMOSI PROMOSI JULAI 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ BELI 2 PCS DAPAT HARGA DAEBAK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
BELI 1 PCS DAPAT HARGA HEBAT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Jerawat Mati Dalam Masa 1jam by GEL HERBA JERAWAT ๐Ÿ’ž

Stock baru .. Sape yang nak grab stock GHJ baru ni.. Freshh lagi ... Cepat cepat .. Sementara pos laju masih beroperasi ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Tak kira lelaki atau wanita, remaja seawal 13 tahun boleh cuba pakai GHJ fuh meletop ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Apa gunanya habis beratus ratus semata mata nak hapuskan jerawat yang boleh dirawat dengan gel herba jerawat, harga mampu di miliki, 1 jam jerawat dah mati.. Seminggu dah boleh nampak perubahan .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm sis cepat guysss ... Sempat lagi FLAWLESS SEBELUM RAYA ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ž Jerawat Batu
๐Ÿ’ž Jerawat Nanah
๐Ÿ’ž Jerawat Pasir ๐Ÿ’ž Jerawat Air
๐Ÿ’ž Jerawat Leher
๐Ÿ’ž Jerawat Badan
๐Ÿ’ž White head
๐Ÿ’ž jerawat parut
http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

http://www.wasap.my/60193621421/ghj+by+miss+a11n1

#jerawatkering #jerawatkepala #jerawattuntas #jerawatjeragat #jerawatbersih #jerawatilang #jerawatresdung #jerawatbesar #jerawatdipunggung #jerawatdegil #jerawatkecil #jerawatcepathilang #jerawathalus #jerawatnasi #jerawatradang #jerawatmuka #jerawatnanah #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatbadan #jerawatrindu #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatbatu

.
It's me... ???!!!
.
Memang sejak dari lepas sekolah mmg saya alami masalah kulit yg ketara. Kejap2 jerawat dengan kulit yg berminyak dan kulit muka yg sgt kusam.
.
Bukan sy tidak menjaga..bermacam2 skincare dan kolagen saya dah makan...sudahnya kelauttt...x selesai gak masalah sy.
.
Hingga saya cuba #Bbplus ni...dari sekotak ke dua kotak..hinggalah sekarang sy dah x tukar ke brand lain dah..mmg sesuaiiii sgt dah dgn #Bbplus ni.
.
Makan Bbplus ni
.
โœ” jerawat hilang
โœ” hilangkan minyak yg berlebihan di muka
โœ” muka dah glow
.
Yang paling best REVERSE AGING !!
.
Credit to sis khairyati abdul halim
.
Pm inbox atau whatassp izazi 0199620887
.
.
#instafamous
#kdollbeauty
#wdec
#kitagunani
#dherbs
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#dms360
#kdollbeauty
#terapiinstagram
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#instagood
#ubatjerawat
#aurainstabatch9
#jerawat
#secretcorrea
#marykaymalaysia
#shaklee
#azanisscarserum
#glowglowing
#gulagulakurus
#firmax3
#bioeverplus
#bazarpaknil
#ivmist
#shakleemalaysia

Iflawless minyak argan emas dijamin 100% menggunakan bahan organik tau uollss .๐Ÿ˜Š
So jangan takut dan risau untuk menggunakannya .. Sekarang ni ade pulak festosa edisi raya.. 10x ganda lebih power tau. ๐Ÿ˜

Dijamin selamat uollss : โ™กtidak mengelupaskan kulit wajah
โ™กtidak mempunyai kesan sampingan yg merbahaya โ™กtidak menipiskan kulit muka
โ™กtidak membakar kulit/membuat kukit kemerahan
.
๐Ÿ’ฐRM65 sahaja
๐Ÿ“ฑWhatsapp 0133725926

Most Popular Instagram Hashtags