#jerawatbatu

MOST RECENT

Hayyyy guys pasti udah tau kan yah kalo ada bopeng di wajah paling gampang pake SERUM ROYAL JELLY JAFRA loh !
.
Si kecil cabe rawit ini yang khasiatnya bukan cuma menutrisi wajah aja. 
Cara kerjanya adalah dengan mengangkat sel kulit mati lebih cepat, sehingga bopeng cepat menipis.
Makin rutin dipakai, makin tipis bopengnya. .
Kuncinya mau sabar Dan telaten.
Dengan hasil yang berproses Dan bertahap.
Yuuuppp Kalo Perawatan Aman Dan alami hasilnya ga instan lohh yah.
Tapi maksimal yahh 😍
.
Tanya jafra 
Wa 085313915248
.
#mudmask #mudmaskmurah #mudmaskjafra#jafraindonesia #mudmask #jafraindo#jafraherbal #jerawat #jerawatbatu#jerawatpasir #jafra #jafraskincare#jaframudmask #jafraindonesia #jafraskincare#maskerlumpur #obatjerawat #jaframadiun#jafraindonesia #skincarejafra #amanbumil#bpom #kulitsehat #kulitcerah#serumroyaljelly #royaljellyjafra #wanitakarir#bisnis #eyelinerjafra #makeupartist#cremeblushjafra

🌸cream Eleora menggunakan bahan bahan alami dan berkualitas
Komposisi dan kandungan cream 🌹Eleora :
Alpha-arbutin , glycolid acid
L-Glutathione (fermentasi 500mg)
Dicalsium Phospate
Cellulose
🌻Eleora skincare tidak mengandung mercury , hydroquinone.
🌼Produk Eleora skincare tersedia beberapa varian sesuai jenis kulit . sudah terdaftar resmi di badan pom.. dan halal.
Konsultasi dan order
Wa 082230783270

#Eleora #eleorabojonegoro #eleoramojokerto #eleoracream #flek #creamflek #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatan #jerawathilang #penghilangjerawat #obatjerawat #creamjerawat #skincare #skincareroutine #creampemutih #krimwajah #pemutihwajah #creamwajah #kulitkusam #glowingskin #eleorasemarang #eleorasolo #eleorasurakarta #eleorasukoharjo #eleorakediri

"BEBASKAN DIRI DARI MASALAH JERAWAT"
.
PERASAN TAK BILA KULIT BERMINYAK JERAWAT MESTI MESRA DENGAN KULIT.
.
Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK.
.
ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh
badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat.
.
whatsapp 'acne' ke +60123394234
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #sistoidola #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #terlajaklaris

ANDA ADA MASALAH JERAWAT?
.
.
Antara cadangan supplement yang terbaik dari nana ialah Vitamin C & Garlic Complex. InshaAllah both supplements ni boleh bantu mengawal masalah jerawat disebabkan khasiat & manfaat yang ada dalam Vitamin C dan Garlic Complex tu sendiri.
.
.
Khasiat & Manfaat Vitamin C:
Produk semulajadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung, jadi ianya sesuai untuk anda yang mempunyai masalah perut sensitive
➡️Menggunakan hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) untuk mencapai profil pelepasan Vitamin C secara berperingkat di dalam badan
➡️Vitamin C Sustained Release ini melepaskan 500mg Vitamin C setiap 5 jam sekali untuk meningkatkan kadar penggunaan Vitamin C (secara tak langsung ianya mengelakkan pembaziran Vitamin C). Ini bersamaan dengan memakan 1 biji setengah buah oren setiap jam selama 5 jam.
➡️Ditambah dengan 120mg citrus bioflavonoids untuk meningkatkan kesan Vitamin C dalam badan
➡️Sumber antioksidan yang bagus untuk tubuh badan
➡️Bantu memelihara kesihatan gigi, gusi dan tulang
➡️Badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri, oleh itu kita perlu ambil vitamin C daripada sumber makanan harian dan supplements
.
.
Khasiat & manfaat Garlic Complex:
Bawang putih (garlic) merupakan tumbuhan daripada keluarga bawang
➡️Bau bawang putih yang ketara itu datangnya daripada Allicin, sejenis sebatian yang mempunyai banyak manfaat dalam memelihara kesihatan badan
➡️Shaklee menggabungkan garlic dan rosemary sebagai sumber antioksidan yang bagus untuk memelihara kesihatan badan
➡️Shaklee telah mengurangkan bau kuat dan rasa bawang putih yang sebenar untuk memberi keselesaan kepada pengguna
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan #masalahjerawat #jerawat #tipshilangkanjerawat #pimples #pimple #jerawatbatu #petuahilangkanjerawat #tipsbebasjerawat

"BEBASKAN DIRI DARI MASALAH JERAWAT"
.
PERASAN TAK BILA KULIT BERMINYAK JERAWAT MESTI MESRA DENGAN KULIT.
.
Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK.
.
ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh
badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat.
.
whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #sistoidola #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #terlajaklaris

Semalam sehairan busy tak sempat nak update apa !
.
Tapi yes business run as usual . Weekend hari ni seronok tengok anak anak business lain kemain berlawan kejar sales
.
Sya pon sempat submit order customer
.
ESP 1
Mealshake 2
Performance drinks 2
.
Customer semua dah siap pickup and dah siap berbuka dengan ESP , PD and MEALSHAKE
.
Lebih bertenaga and rasa best ja . Puas tau dapat tengok customer semua seronok consume Shaklee
.
Korang yang belum cuba , wajib whatsapp Sya
www.wasap.my/60196216890

#sayajualshaklee
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleejohor
#shakleesabah
#shakleesarawak

Saja nak try cuba vivix , tengok keadaan ayah yang lemah , jalan pon terseret seret , tangan kiri tak leh angkat
.
Terkena stroke ! Sedih tengok keadaan ayah macam tu
.
Terus ikhtiar dengan vivix . Cuba utk pastikan ayah konsisten hari hari
.
Alhamdulillah getting better dari tangan tak boleh angkat dah boleh angkat , dari jalan terseret seret dah boleh jalan seperti biasa, dah boleh naik motor kembali cergas
.
Bagi Sya vivix ni raja supplement. Sangat banyak khasiat dia . Terbukti secara klinikal
.
Very powerful . Dengan syarat kornag konsisten and amal healthy lifestyle
.
Baru best . Selari . Sihat luar dalam , cergas , tua pon tak makan tua
.
Anyone nak vivix ? Last promo today gais . Lambat tak tau lah nak cakap apa
.
@sya.madeena
0196216890

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 082152380281
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

Dulu terlalu taksub nak cantik kesah kena pi cucuk sana sini
.
Iskk at last last week kawan Sya cakap “ sya , aku pernah p cucuk wey , benda tu still kena buat berkali baru jadi jugak .
lepas buat hormon aku terus kacau !!!! Arghh “
.
Dia tengah amik Shaklee sekarang ni . ESP ja dik non hoi
.
Amik full set ni haa
Sihat semulajadi.
Cantik natural lagi uit 😙💅🏻 .
#jumbelishaklee

Selesai buat payment , customer beli Alfafa sebab ada masalah kencing tak lawas
.
Dia ada buat research sendiri kata kalau makan Alfafa sesuai utk masalah dia
.
Yup alfafa ni detox melalui urine , ramai customer Sya yang amik alfafa ni dorang cakap asyik nak kencing jaa
.
Best tau , dia buang toksin dalam badan . Kulit pon lebih cantik
.
Ada ke nak beli lagi ? Hari ni ramai gilaaa beli set detox
.
Nak detox kurus masa rayaaa lah tu
.
@sya.madeena
0196216890

Hari ni ada lagi yang minta mealshake d:) mealshake ni rasa vanila
.
Korang mix mealshake and ESP rasalah kenyang dia camna
.
Ahahah best gilaaaa . Ada nak grab promo bulan ni
.
Beli dua less 10%

"BEBASKAN DIRI DARI MASALAH JERAWAT"
.
PERASAN TAK BILA KULIT BERMINYAK JERAWAT MESTI MESRA DENGAN KULIT.
.
Ramai yang tak tahu minyak berlebihan pada wajah boleh menyebabkan kulit kurang bermaya ,kusam dan ia juga salah satu punca JERAWAT MENJADI KRONIK.
.
ACNE CARE adalah penyelesaian terbaik bagi masalah jerawat yang tumbuh di mana-mana bahagian tubuh
badan anda. Dengan gabungan bahan aktif dan asas semulajadi yang terbaik, ia membantu seluruh tubuh badan anda bebas dari jerawat disamping menjadikan kulit anda lembab, tegang dan sihat.
.
whatsapp 'acne' ke +60123394234
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #sistoidola #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #terlajaklaris

Solusi Atasi Masalah Wajah Dengan Masker Spirulina Cepat Aman Bahan Alami dan Tidak ada Campuran Bahan Kimia Bermanfaat untuk *Menghaluskan Wajah *Mengencangkan Wajah *Mencerahkan Wajah *Menghilangkan Jerawat Flek Hitam & Komedo yg mmbandel *Mengecilkan pori2 Kulit wajah Fast Respon Hub WA 0852-9200-0167 FREE KONSULTASI #jerawat #jerawatbatu #jerawatan #jerawatbadan #jerawatparah #jerawatnanah #jerawatgatal #jerawatbandel #jerawatmuka #jerawathilang #creamsiang #jerawatmeradang #jerawatbernanah #jerawatmembandel #obatjerawatampuh #obatjerawatcowok #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawat #maskerspirulina #masker Open Reseller

Cream acne👉cream khusus jerawat dan flek hitam ya sis😊😊😊😊 Cara pakai nya cukup simpel...
Oleskan cream pada bagian yg berjerawat dan berflek.. Jerawat minggat...
Flek memudar lalu hilang...
Taraaaaaaaa wajah bersih cantik cerah alamai😍😍😍 Harga gak bikin kantong bolong

Info pemesanan : 081558009566

#moreskin #moreskinacne #acnecream #krimjerawat #moreskinbeautycosmetics #antiacne #kulitkusam #jerawatbatu #kulitberminyak #kulitberminyakdanjerawat #creamwajah #creampemutihwaja #creamherbal #kosmetikori #perawatanwajahmoreskin #perawatanwajah #agenmoreskin #jualmoreskin #hargamoreskin #moreskinhandbodyoil #moreskinnature #moreskinnasa

ANDA ADA MASALAH JERAWAT?
.
.
Antara cadangan supplement yang terbaik dari nana ialah Vitamin C & Garlic Complex. InshaAllah both supplements ni boleh bantu mengawal masalah jerawat disebabkan khasiat & manfaat yang ada dalam Vitamin C dan Garlic Complex tu sendiri.
.
.
Khasiat & Manfaat Vitamin C:
Produk semulajadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung, jadi ianya sesuai untuk anda yang mempunyai masalah perut sensitive
➡️Menggunakan hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) untuk mencapai profil pelepasan Vitamin C secara berperingkat di dalam badan
➡️Vitamin C Sustained Release ini melepaskan 500mg Vitamin C setiap 5 jam sekali untuk meningkatkan kadar penggunaan Vitamin C (secara tak langsung ianya mengelakkan pembaziran Vitamin C). Ini bersamaan dengan memakan 1 biji setengah buah oren setiap jam selama 5 jam.
➡️Ditambah dengan 120mg citrus bioflavonoids untuk meningkatkan kesan Vitamin C dalam badan
➡️Sumber antioksidan yang bagus untuk tubuh badan
➡️Bantu memelihara kesihatan gigi, gusi dan tulang
➡️Badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri, oleh itu kita perlu ambil vitamin C daripada sumber makanan harian dan supplements
.
.
Khasiat & manfaat Garlic Complex:
Bawang putih (garlic) merupakan tumbuhan daripada keluarga bawang
➡️Bau bawang putih yang ketara itu datangnya daripada Allicin, sejenis sebatian yang mempunyai banyak manfaat dalam memelihara kesihatan badan
➡️Shaklee menggabungkan garlic dan rosemary sebagai sumber antioksidan yang bagus untuk memelihara kesihatan badan
➡️Shaklee telah mengurangkan bau kuat dan rasa bawang putih yang sebenar untuk memberi keselesaan kepada pengguna
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #ESP #esp #setkecantikanlengkap #setkecantikan #masalahjerawat #jerawat #tipshilangkanjerawat #pimples #pimple #jerawatbatu #petuahilangkanjerawat #tipsbebasjerawat

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 082152380281
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 082152380281
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 082152380281
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 081280779339
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

15 sachet GLUCELLA dapat Memutihkan kulit full body dalam 15 hari hasilnya buat selamanya
Kandungan HWI Glucella :
🍏Collagen
🍏Acerola
🍏Stemcell apple swiss
🍏Gluthatione
🍏Asam hyaluronat
🍏Premiks Vitamin
🍏Vitamin C
.
Glucella bekerja memberikan nutrisi pada kulit untuk mencerahkan kulit dengan aman, Tampil Cantik dan mempunyai kulit cerah sekaligus sehat sudah menjadi gaya hidup modern sekarang. Kini hadir Produk terbaru dari HWI yang dapat merubah nutrisi pada kulit anda. Minat?
.
Info Partner Bisnis/Produk
📲 WA: 081280779339
PROMO, DISKON,
MAU FAST RESPONSE? ADD KONTAK!

#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #hwijambi #luminoushwi #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwimedan #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurahrder

Most Popular Instagram Hashtags