#jerawat

MOST RECENT

[LETIH LA NAK PAKAI MACAM2 KAT MUKA NI]

Adoila, aku dah Penat. Nak lawa tapi macam2 nak kena pakai, dah macam2 Produk Pakai. Tapi macam tu juga.

Akhirnya Allah Temukan dgn produk Swisderm ni.

Semudah spray sahaja, Produk switzerland, Lengkap ada kkm semua. Yang akak sukanya, Sebab kandungan colagen dan stem cell tumbuh tumbuhan . Lepas spray je, dalam 10minit macam tu,... toingggggg muka akan naik tegang. Sape xsuka kan, jerawat segan nk naik, Jeragat degil ni hilang, kedut pun Kurang..... Bestnya, rasa awet muda sgt. Nak berdepan dgn org ramai. Rasa yakin lah. Sikit Lagi dah boleh Jadi model dah rasanya ni. Abislah model nak cari makan Lepas ni...hehe, aku gurau je.. Jom sama2 lawa , senang sgt, spraykan aje... Dm admin diorg ni cepat2, fenomena melanda dgn swisderm ni. Fenomena nk lawa, xmau kalahπŸ˜†. Minta je @swisderm_hilangkan_jerawat dm korang. Atau nk lagi cepat, whatapp je terus 0172252926 πŸ“²

SELAMAT PAGI SEMUA! JGN LUPA DAPATKAN PROMOTION LABOUR DAYS OK. STOCK VERY2 KRITIKAL SKRG NI. .
macam bro cakap. Bro nak bantu guide sampai menjadi sesiapa yg ada masalah dibawah ini πŸ‘‡
βœ… BERLUBANG
βœ… PORI TERBUKA
βœ…JERAWAT
βœ… PARUT JERAWAT
βœ…JERAWAT PASIR
βœ…JERAGAT
βœ… SUNBURN
βœ… PARUT CHICKEN POX
βœ… PARUT KUDIS
βœ… KULIT KERING
.
ADA MASALAH MCM DI ATAS? JUM PM bro UTK PERTANYAAN SOLUTION MUKA KORANG.
Untuk order boleh whatsapp bro terus 01131403698 atau click je link kat bio πŸ‘†
.
.
P/s :Boleh dapat FREE produk2 @profix_sarawak dengan join CONTEST bro.
CARANYA :SPAM LIKE/COMMENT/TAG KAWAN
start dari skrg sbb BRO OPEN EVERY MONTH GIVEAWAY !! Pemenang diumumkan setiap hujung bulan jam 9malam! 😘🀘
DEAL! 😘🀘
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profixoriginal
#profixmurah
#profixvitaminmukaberlubang
#wangsamaju
#profixvitaminmukapecah
#profixwangsamaju
#profixkl #jerawat #mukaberlubang #skincare #jerawatpasir #codprofix #parut #parutjerawat #testimonial #kuruscepat #kulitputih #kulit #cantikskincare #nakcantik

Mau cantik saat lebaran ? Atau mau langsing dan terlihat cantik saat lebaran ? Yukk percantik dirimu sekarang tunggu apalagi😘
.
🌹 ORI 1000%
🌹 AMANAH
🌹 GARANSI 3 MINGGU
🌹 PROMO + GIFT
🌹 HASIL MEMUASKAN
🌹 KUALITAS TERBAIK
🌹 PRODUK TERAMPUH
.
.
Cara order (isi format dengan benar) :

Nama :
Alamat : (usahakan ada kecamatan dan kode pos)
No. Telfon :
Pesanan :

Kirim ke πŸ‘‰πŸ“±Wa : 083144209648
.
.
πŸ’› Welcome reseller / dropshiper βœ”
πŸ’™ Harga menyesuaikan kualitas βœ”
πŸ’š Ada garansi 3 minggu jika tidak berhasil uang kembali βœ”
πŸ’› Sudah lulus uji lab βœ”
πŸ’™ Pembelian di atas 3 akan mendapatkan gift menarik βœ”
πŸ’š Proses cepat asal kamu transfer dengan cepat βœ”
πŸ’› Chat di balas cepat pada hari dan jam di bawah ini :
Senin - jumat : pkl 08.00 - 17.00
Sabtu : pkl 08.00 - 15.00
Minggu & tanggal merah maav jika slow respon βœ”
πŸ’™ Hanya terima chat whatsapp βœ”
πŸ’š Resi H+2 βœ”
πŸ’› Di dahulukan yang sudah mengirim format + transfer βœ”
πŸ’™ harap bersabar karna ada ratusan chat yg masuk tiap hari nya βœ”
.
πŸ“±Wa : 083144209648
.
🚚 : JNE, JNT & POS .
🏦 : BCA

#bpom #whiteningcream #glowingcream #antiachne #facialwash #daycream #pelembutkulit #lulurwajah #masalahkulit #jerawat #flekwajah #flekhitam #antiacne #antiaging #jasafollowers #maskeralami #glutasoap #obatjerawat #pemutihketiak #gluta #sabunpemutih #pemutihbadan #kecantikan #beautycare #seluruhindonesia #kesehatankulit #produkkecantikan #skincareaman #skincarehalal #obatjerawatampuh

Lagi lagi...korban cantik sehat dengan Produk MCI...❀😍😍
Ya Tuhan bunsay satu ini ..makin nambah umur makin Sehat dan Cantik..
Wajahnya Mulus udah kayak jalan Tol g ada kerikil2 lagi...πŸ˜…πŸ˜ Kamu mau sehat cantik..
Kamu mau wajahmu sembuh dari jerawatmu
Kamu mau kulit awet muda walo umur bertambah...? Produk MCI solusinya... Copas Elite Diamond cantik,baik,ramah humble
Bunda Gita Fauzi
Nemu foto lama... 😨

Syukurlah itu tinggal kenangan 😭

Kapan hari saya pernah bilang jerawat saya ranum...
Nah ini lah buktinya... πŸ˜†
Merah menyala, mateng, meradang, nyut-nyut itu rasanya 😜

Syukurlah itu tinggal kenangan 😁 😁 😍😘 #Jerawat
#NanoSprayMCI
#GlucolaSeries
#MagicStick
#AllProductMCI
#Alhamdulillah
BETTER LIFE WITH MCI πŸ€—
Konsultasi & order Chat Me Now
Wa : 08112218481

Lumpur ijo jafra,, best seller & slalu jadi rebutan para customer..😍
dngn sejuta manfaat & khasiatnya yg sudah tdk d ragukan lagi bkin banyak orng jatuh hati sma c mud mask ini..😍 siapa lagi yang mau mud mask nya....??
Jngn lupa konsultasi sblum membeli ya. 😘

Konsultasi/order/join member
πŸ“²WA 081320188301 yaaa
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #jafraskincare #jafracosmetic #royaljelly #serum #mudmask #masker #skincare #skincarebusui #skincarebumil #jafrabandung #jafracianjur #jafracipatat #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #kosmetik #promojafra #joinjafra #obatjerawat #scrub

SKYNLAB ACNE PATCH
Kesal dengan jerawat meradang yang tidak kunjung kempes? stop memencet jerawat karena akan meradang dan MENINGGALKAN BEKAS BOPENG!! TENANG AJA, KINI ADA SKYNLAB ACNE PATCH, PRODUK DARI ITALIA

KHUSUS DIDESAIN UNTUK JERAWAT YANG MERADANG!!! fungsi:
- Mengempiskan jerawat meradang dalam hitungan jam
- Mempercepat mengeringkan jerawat tanpa rasa sakit
- Meredakan infeksi/inflamasi/radang di sekitar daerah jerawat
- Bisa juga mengurangi komedo pada wajah
- Dapat juga menyembuhkan jerawat pada badan, punggung, dada
- Mencegah jerawat muncul akibat aktivitas bakteri, memberantas bakteri penyebab jerawat
- Mencegah jerawat menular dan memperbanyak ke area terinfeksi
- Membantu agar jerawat tidak meninggalkan bekas dan bopeng pada wajah
- Menutup jerawat agar tidak terkena bahan makeup di saat Anda butuh makeup
- Patch berwarna kulit dan dapat ditimpa kosmetik

Cara pakai:
cuci tangan dan cuci bersih wajah, kemudian tempelkan SKYNLAB Patch.
Eratkan dan biarkan menempel 6-12 jam.

1 bungkus isi 10 patch = 35.000

Line: @yennylabloom (pake @)
WhatsApp: 087868680067
Bbm: D4542A71

#acnepatch #skynlab #skynlabacnepatch #obatjerawat #jerawat #krimjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #komedo #blackmask #claymask #blackclaymask #antikomedo #antijerawat #krimpagi #krimmalam #krimwajah #tipsjerawat #fairnpink #fairandpink#fairnpinkmurah #fairnpinkbodyserummurah #acnepatchmurah

🌟🌟LIMITED EDITION GOLD SERIES🌟🌟
.
Rasai sendiri penjagaan wajah dengan 'Gold Standard'
_
🌟 DEEP GLOWING PEELING GEL 🌟
_
Merupakan gel penghapus kulit mati wajah yang berasas ion emas aktif, chamomile dan aloe vera. Berwarna putih keruh, diadun dengan serbuk emas dan berbau keharuman floral segar. Sangat lembut pada kulit walaupun menghapus kulit mati separa agresif.
_
Serbuk emas berfungsi menghapus sel-sel kulit mati pada permukaan wajah untuk tampak cerah, berseri dan sihat. Serbuk emas merangsang pertumbuhan lapisan kulit paling atas supaya wajah kekal muda dan cerah.
_
🌟 PURE GOLD 24k MASK 🌟
_
Masker gel tidak berwarna, diadun dengan serbuk emas 24k asli serta ekstrak protein dan tumbuhan. Sangat lembut pada sapuan, tidak melekit dan berbau haruman natural. .
Masker gel emas 24k asli membantu proses detoksifikasi wajah, meningkatkan metabolisme dan kelembapan wajah, memperbaharui sel kulit dari lapisan basal kulit serta melindungi kulit dari radikal bebas.
_
Whatsapp
019-472 1823
019-472 1823
019-472 1823
.
#mylaraskincare #mylaraskincarebeautystore #produkorganik #arganoil #aquahabatussauda #kulitputih #kulitcerah #kulitlembut #kulitcantik #kulitsihat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitgebu #glowing #jerawat #jeragat #produkkecantikan #produkkulit #serum #blusher #lipstick #eyeshadow #sabunkulit #halal #luluskkmπŸ’― #kulitjerawat #kulitjeragat #flawless

Met Pagi Cantik, moga mimpi indah ya semalem... Hari jumat ini ada free ongkir loh, kamu mau?
β€’
Oh iya Mimin mau cerita,
Jadi gini,beberapa hari yang lalu ada yang curhat ke Mimin soal MB Mamasean yang sekarang dengan Aroma Lavender,ternyata nggaj semua suka dengan Aromanya 😐
Masih banyak yang suka dengan aroma khas Minyak Bulus yang amis-amis memukau gituuu..
β€’
Ya Sudah kalau begitu,
Mimin segera luncurkan lagi Minyak Bulus Mamasean yang aroma original.
Yang suka amis-amis biar puaasss.😎 Kamu suka yang mana sih ?
Original atau Lavender ?
β€’
More info follow us @minyakbulus_mamasean
Info dan pemesanan hubungi
WA 0852.2551.8179 ato klik https://goo.gl/yYX4sf
BBM :D9FA9C36
Link WA melisa.id/to/csmamasean

#dilan #jerawat #kekinianbanget #minyakbulus #sabunbulus #kulitputih #kulitkusam #kulitcantik #jamannow #jualminyakbulus #minyakbulussuper #minyakbulusmurni #minyakbulusjakarta #minyakbulusmamasean #minyakbulusori #cantikalami #perawatanwajah #

@Regrann from @datodrkk_chlush - siapa last sekali repost sebelum saya kata stoppp = dapat duit upah rm1000 tunai.
.
.
alhamdulillah suntik vaksin umrah ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 #hoteleperdana

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH

@Regrann from @datodrkk_chlush - siapa last sekali repost sebelum saya kata stoppp = dapat duit upah rm1000 tunai.
.
.
alhamdulillah suntik vaksin umrah ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 #hoteleperdana

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH

@Regrann from @datodrkk_chlush - siapa last sekali repost sebelum saya kata stoppp = dapat duit upah rm1000 tunai.
.
.
alhamdulillah suntik vaksin umrah ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 #hoteleperdana

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH

#SetTripletAswad
(SABUN+SERUM+VITAMIN)

Ada masalah
🀨Kulit berminyak?
😣Kusam?
πŸ˜– Jeragat?
😫 Jerawat?
😩 Berparut?

Jom rawat dengan #SetTripletaAswad

SABUN ASWAD

Diformulasikan oleh arang dan bahan semula jadi dari aloevera, biji apricot untuk rawat masalah kulit.

Cuci Muka 2x sehari
LULUS KKM (NOT 16004674K) *******
SERUM ASWAD

Diformulasikan dari 2 bahan utama bunga witch hazel dan ekstrak kulit limau untuk bantu rawat masalah kulit muka

Spray lepas cuci muka
LULUS KKM (NOT 161201520K) *******
VITAMIN ASWAD
Dulu namanya Alorarose
direbrandkan semula ke Aswad. πŸ‘©β€πŸ”¬LULUS KKM
MAL 20162675NC πŸ‘Hisap 1-2 biji sehari sebelum makan.Rasa masam masam manis LAICI

#jerawat #aswad #aswadvitamin #vitaminaswad #sabunaswad #putihmuka #jeragat #mukaparut #aswadsoap #serumaswad #aswadserum #aswadskincare #sayajual #setaswad

@Regrann from @datodrkk_chlush - siapa last sekali repost sebelum saya kata stoppp = dapat duit upah rm1000 tunai.
.
.
alhamdulillah suntik vaksin umrah ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 #hoteleperdana

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH

Feedback serum flawless...
✨πŸ”₯
.
Tq loyal customer...πŸ˜˜πŸ’•Alhamdulillah repeat order selalu ye hehe
Korang yg ada masalah jerawat yg aktif, asyik tumbuh je...bekas2 jerawat for sure banyakkan. Jom pakai serum ni...berkesan πŸ’―βœ… merawat masalah korang janji pakai 2 atau 3 kali sehari. No malas malas kalau nak baik muka okayπŸ€”...kulit sunburn dan kusam juga boleh dirawat.
.
.
Rm32 exclude postage .
Wasap link di profile kamiπŸ€“

@Regrann from @datodrkk_chlush - siapa last sekali repost sebelum saya kata stoppp = dapat duit upah rm1000 tunai.
.
.
alhamdulillah suntik vaksin umrah ❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018 #mmmmac2018 #hoteleperdana

Ws admin yeen
+60179205390 πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH

Most Popular Instagram Hashtags