[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jeragat

857324 posts

TOP POSTS

Haa percaya tak dengan Miracle Cleanser dan Miracle Water toner? Ajaib sangat!
.
Dua produk ini dapat membersihkan muka kita dari segala kekotoran dan minyak berlebihan sampai lah yang paling degil tu! Then,jangan lupa dengan Toner sebab ia membersihkan lagi dan menyegarkan wajah anda sepanjang hari.
.
All You, All Natural, All Bella
.
For further inquiries, please contact us at WA +6019 237 6690
.
Facebook.com/AlbellaBeauty
.
Instagram: AlbellaBeauty
.
#albellabeauty #jerawat #jeragat #bintikhitam #putih #antiaging #whitening #sayajual #produkkecantikan #ibuputih #collagen #beautyproduct #treatment #protection #glowing #beautynhealth #skincare #sayajualmurah #syukurselalu #kulitcerah #penjagaanwajah #krimputih #facialwash #kulitgebu

Mudah nak bawak ke mana2 sahaja (eh macam iklan pulak๐Ÿ˜‚) tapi memang takkan sunburn la kalau consume SAHIโ˜บ๏ธ (SERIUS k) kalau siapa yang sunburn lepas balik pantai, try consume within 7days, and see the resultโค๏ธ I REALLY MEAN IT GUYS
/
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #avanisepanggoldcoastresort #avanisepang

So cute ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh ...
Amin
.
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia.hamil1
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
๏ธโœ” contact person :
๐Ÿ“ฒWa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92

CANTIK SEBELUM NIKAH ITU BUKAN LAGI MIMPI ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
-

Berkesan.. ๐Ÿ‘ PORI TERTUTUP LICIN
๐Ÿ‘ BEBAS JERAWAT
๐Ÿ‘ HAPUS JERAGAT TEBAL
๐Ÿ‘ TONA LEBIH SEKATA
๐Ÿ‘ TEGANG N LEMBAB ๐Ÿ‘‘ BUNUH KEDUTAN KULIT MUKA
๐Ÿ‘‘ BUNUH KULIT KUSAM

_________________________
AWAS!!! EFFEKTIF 30 SAAT!!๐Ÿ˜ฑ
-------------------------------------------------- Hanya dengan 1 botol ANDA boleh dapatkan semua yg anda INGINKAN diatas ..SEMUA ya..tidak perlu set yang berbeza. "LindSkin Serum ini"
โ–ถ 100% HALAL
โ–ถ 100% SELAMAT
โ–ถ 100% SEMULAJADI
โ–ถ 100% BERKESAN
โ–ถ 100% TIADA PENGELUPASAN
โ–ถ 100% TIADA BAHAN KIMIA
โ–ถ 100% LULUS KKM DAN HALAL
Kini anda dah jumpa produk penjagaan kulit muka 360% puas Hati!". NO KKM: [ NOT151103759K ]

Cara cara panggunaan
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ–ถSapuan di seluruh permukaan Kulit muka 2 kali sehari.
โ–ถSapuan selepas mandi atau selepas mencuci muka.
โ–ถSapuan pagi dan malam.

Untuk sebarang pertanyaan boleh ws 0177595401

#inijugakamanah #tijm #super100k
#instacinta #terapiinstagram #sayajual #beauty #skincare #solution #skinproblem #skinproduct #skinsolution #jeragat #kusam #kedutan #blackhead #whitehead #jerawat #acne #kulit #kulitkering #murah #berkesan #wanita #serum #serum #perempuan #cantik

Bila guna Elysian Booster Serum memang dijamin puas hati!
.
Jerawat halus halus ni yang geram rasa nak kutil kutil kan je kan! .
.

Kalau masalah jerawat atau ruam sangat sesuai guna serum booster. Inshaallah cepat je nampak kesan. Serum booster ni ada soothing effect yang memberikan rasa selesa. Tak berminyak. Bila guna, sejuk dan menyerap jauh ke dalam kulit wajah. Terus rasa fresh dan tegang tau!
.
Yang dah cuba mesti dapat effect dan feel macam ni kan?
.
.
โšก๏ธJOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA.
.
๐ŸŒˆEJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp 012-2811550 to order.
-
๐Ÿš—COD available in Kota Bharu.
-

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan.

Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan.

Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi.

Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit.
PROGRAM HAMIL
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Yuk follow @solusi.cepatt.hamil.id Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . ๐Ÿ’
.
Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
.
@rahasia_cepatt_hamil
.
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui ๐Ÿ‘ช

Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil silahkan konsultasikan segera,
BBM: 5C673FFB
WhatsAp: 085755399929
Line: Promil_bunda_ani

Love Love Love Love SATIN SKINZ BBEAU! .

Best kan dapat result mcm ni.. Hasil kegigihan consume satin skinz bbeau yg set combo.. L-Gluta + Vitamin C.. seriously mcm tak percaya! Kulit sy berubah 5 tona dr asal.. happyyyy tauuu... .

Sebelum ni mmg sy tak yakin dgn produk puteh2 ni.. Bhaya kot!Tapiii.. lepas sy kaji apa itu L-Glutathione..L-Glutathione yg mcm mana effective? Berapa dosage yg tepat? Kenapa perlu consume dgn Vitamin C active? Produk ni lulus KKM ke tak?? semua sy kajiii.. and finally sy decide nk consume SATIN SKINZ BBEAU.. sebab apa? Sebab semua jawapan ada dlm SATIN SKINZ ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .

#satinskinzbbeau #Lglutathione #vitaminc #glutathione
#satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzglutatabs #satinskinz2u_official #satinskinzroseship #satinskinzfacialgreentea #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #satinskinz2u #satinskinz #satinskinzpremium#supplement#vitamin #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus #putih #produkputihmalaysia #jerawat #jeragat
#satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus

MOST RECENT

๐Ÿ’‹ KEMPEN NOVEMBER SALES!!!
.
Jom grab #NurraysaNovSales dengan harga yang sangat berbaloi dan berpatutan. Rugi sangat kalau tak grab promo bulan November ni.
.
Promo ini bermula 1 Nov 2017 - 30 Nov 2017. Grab the chance now โ˜บ

Whatsapp:๐Ÿ‘‡
0133745952
0133745952
0133745952

#makeup
#nurraysabeauty
#nurraysaampangkl
#nurraysa
#lrtampang
#ampang
#klsentral
#cantik
#putih
#jerawat
#jeragat
#cerah
#collagen
#skincare
#mesrasolat
#mesrawudhu
#bestseller
#aurainsta
#aurainatabatch11
#promosinurraysa #nurraysaoriginal #nurraysaklampang #nurraysamesrawuduk #apesa? #sayagunasayajual
#igmashup
#igmashup5
#dropship_diperlukan
#NurraysaNovSales

Next postage will be on Monday ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
Nur syazwani EH578342942MY
Feeya iskandar EH578342956MY
Ainin EH578342960MY
Siti aisyah EH578342973MY
Noor fadhila EH578342987MY
Zamarul EH578400771MY
Sabrina EH578400783MY
Farahana EH578400795MY
Husna EH578400807MY
Jamilah EH578400819MY
Yahanis EH578400822MY
Izreen EH578400834MY
Kamariyah EH578400846MY
Junaidah EH578400858MY
Zaharah EH578400860MY
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantikย  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat

.
[ MONSOON SPECIAL ]
.
SERLAHKAN KEJELITAANMU!
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฟ
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan ๐Ÿ˜ฑ sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa ๐Ÿ˜ .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe ๐Ÿ”†๐Ÿ”†๐Ÿ”†
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } .
_
โœ” Melembutkan kulit & shining
-
โœ” Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
โœ” Mampu mencerahkan kulit muka
-
โœ” Instant FLAWLESS & GLOWING
_
โœ” Membuang blackhead & whitehead
_
โœ” Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
โœ” Memudarkan jeragat
_
โœ” melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa ๐Ÿ˜ Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini ๐Ÿ˜˜
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
-
Kunjungi cawangan kami di ESTETIKA MEDISPA KEMAMAN untuk dapatkan konsultasi / facial scanning secara PERCUMA!

Boleh WALK IN ke lokasi kami di;

K-12079, Jalan Kubang Kurus,
24000 Kemaman
Terengganu Darul Iman
(Berhadapan Proton Service Centre, satu baris/bangunan dengan Bank Rakyat)

Atau hubungi / whatsapp kami untuk info lanjut / book appointment di;
_
๐Ÿ‘‰ 013 795 8185

#estetikamedispakemaman #estetikamedispa #kemaman #chukai #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment

Hanya yang dah pernah cuba Herra Treatment Foundation pasti akan jatuh hati. Paling penting dengan Herra tak crack, tahan lama dan glow.
Yang best harga mampu milik dan kualiti setanding INTERNATIONAL BRANDS. Lagi best ada Treatment sekali ok.

Ada yang nak cuba Foundation kualiti tinggi ni boleh terus whatsapp awe
018 282 9517
018 282 9517
018 282 9517

#HERRA #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #perak #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #adibizara #muaselangor #muamalaysia #FoundationViral #HerraTreatmentFoundation #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #foundation

Pewiit skincare 5in1 *NEW*
.
Dalam 1set ada
- 1sabun kulit kayu manis(50grm)
- Day cream 20grm๏ผ‹๏ผ‹ ( uv protaction)
- Night cream 20grm๏ผ‹๏ผ‹ ( alovera ๏ผ‹ vit A ,C E)
- cream treatment 20grm ๏ผ‹๏ผ‹ (mecerah dan mengurankan melanin hitam) (teknologi korea & jepun)
- pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
- pellavina toner facial collagen (125ml)
Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia ๏ผ‹ teknologi korea & jepun . mampu .. :
.
- menghalang sel melanin hitam dari merebak.
- menghilangkan jerawat batu
- menghilangkan parut jerawat
- menghilangkan kesan jerawat
- memutihkan
- mengecilkan pori kulit
- menyihatkan kulit
- menghilangkan kulit berminyak .
- glowing
- menghilangkan jeragat
- menghilangkan kulit kusam
- uv protaction
- mengekalkan kelembapan kulit
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

๐Ÿ’‹ KEMPEN NOVEMBER SALES!!!
.
Jom grab #NurraysaNovSales dengan harga yang sangat berbaloi dan berpatutan. Rugi sangat kalau tak grab promo bulan November ni.
.
Promo ini bermula 1 Nov 2017 - 30 Nov 2017. Grab the chance now โ˜บ

Whatsapp:๐Ÿ‘‡
0133745952
0133745952
0133745952

#makeup
#nurraysabeauty
#nurraysaampangkl
#nurraysa
#lrtampang
#ampang
#klsentral
#cantik
#putih
#jerawat
#jeragat
#cerah
#collagen
#skincare
#mesrasolat
#mesrawudhu
#bestseller
#aurainsta
#aurainatabatch11
#promosinurraysa #nurraysaoriginal #nurraysaklampang #nurraysamesrawuduk #apesa? #sayagunasayajual
#igmashup
#igmashup5
#dropship_diperlukan
#NurraysaNovSales

BERTAHUN JERAWAT !
.
tpi ambik masa 19hari sahaja untuk pulih ! .. kalau dh satu bulan mungkin dh clear ;) ..
.
Untung set 5in1 ni sbb blh clear parut skli ..dlm 1set ada
.
1day cream (20grm)
1night cream (20grm)
1treatment cream (20grm)
1sabun (50grm)
1serum (15ml)
.
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ??
semua ni anda akan dapat percuma:
โœ” Free Postage
โœ” Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
โœ” FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
โœ” FREE 4 Masker shiseido
.
Berminat sila whatsap. Arina ๏ผ‹6016 9313439
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

TEMYRACLE COFFEE SCRUB
.
.
โ˜•memudarkan parut jerawat
โ˜•membantu menghilangkan jerawat
โ˜•mengecilkan pori
โ˜•mencerahkan kulit
โ˜•melembut dan melembapkan kulit
โ˜•membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
โ˜•menjadikan kulit 'glowing'
โ˜•memudarkan selulit
โ˜•blh digunakan pada muka & badan
.
.
Amboi bestnya! Banyak sgt niii kelebihan coffee scrub temyracle ๐Ÿ˜ korang ada masalah kulit yg mcmna? Jerawat? Parut? Jom cuba coffee scrub ni. Pasti tak cari lainnnnn
.
.
Temyracle coffee scrub - RM29
*exclude postage
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฒ +6019-6877220

Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat:
โœ… Free Postage
โœ… Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
โœ… Free Pellavina toner facial collagen (RM38)
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC..
.
โœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan
โœ” semua msalah akn hilang
โœ” Tiada kesan sampingan
โœ” berseri2
โœ” 100% ramuan herba semulajadi
โœ” Banyak testimoni yg dh berjaya
โœ” muka bertambah licin
โœ” parut pon main jauh2
โœ” jeragat bukan main senang lagi hilang
โœ” jerawat nak naik pun tak berani
.
โžฝ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.
โžฝ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
โœ” Free Postage
โœ” Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
โœ” FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
โœ” FREE 4 Masker shiseido
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑwhatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

CELAH2 HITAM?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚
.
TESTIMONI fresh ANGGUN PESONA.
Kulit sihat dapat,
Celah2 peha da xgelap.
.
Sabun herba ni
Gosok2 je.
Paling penting boleh pakai head to toe
Boleh guna kat muka jugak taw.best๐Ÿ˜
.
ANGGUN PESONA SOAP
TAHAN 2-3BULAN.
RM46, POS RM7 SM.
.
Jom WhatsApp kak ann ๐Ÿ˜˜
017 9032210
๐Ÿ’—AGEN SAH JSD ANDA๐Ÿ’—
.
#jsd #jamususukdara #sabunjsd #sabunanggunpesona #setberpantang #instamagik #bengkung #jerawatbadan #jeragat #badanberbau #subang #puchong #johor #empireaurafidarich #celahpahahitam #ketiakhitam #buangdakimati #pelipatgelap #selulit #stretchmark

Boleh ke nak guna GOLDEN GLOW Kalau tak make up? = jawapan = โœ… BOLEHโ˜บ๏ธ ๐Ÿ”ฎGG mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. ๐Ÿ”ฎBoleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. ๐Ÿ”ฎIa juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. ๐Ÿ’จSpray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. ๐Ÿ”ฎIni kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda. ๐Ÿ”ฎKesemua bahan yg terdapat di dalam golden glow akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda๐Ÿ˜˜

www.wasap.my/60137995756
.
#glowingsambilmerawat
#mua
#makeupartist
#makeupspray
#cantiksambilmerawat
#sayajualonline
#sayajualmurah
#selfie
#suamikumatsalihcelup
#glowingskin
#jerawat
#jeragat

King Of Vitamin adalah serbuk vitamin C
.
.
Sebut je vit C mesti korang tahu kan? Vitamin C ni diambil dari pemakanan harian kita,seperti sayur-sayuran n buah-buahan yg kaya dengan vit c. Dlm sehari korang pasti ke korang dah ambik vit c dlm pemakanan harian korang? Kerana tubuh kita tidak menghasilkan vit c,tetapi tubuh kita memerlukan vit c. Pikir2 kan lah...
.
.
.
.
HANYA RM50 SHJ
Agent Pengkalan Chepa
Cod๐Ÿš˜๐Ÿš˜, Postage๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ Wasap ayu๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/60199999491
.
.
YG PASTI KING OF VITAMIN MENJADI..BETUL2 MENJADI.. .
.
#putihgebu #putihdalamseminggu #vitamin #kingofvitamin #byumituyut #vitaminasli #kingofvitaminbyumituyut #bazarpaknill #paknilbazar #suplement #jamudarabyumituyut #jamu #ofvitamin #jamudara100peratusherbaasli #ayupetra #vitaminputih #vitaminmenjadi #putihlicin #berseri #pinkish #whitehead #blackhead #jerawat #jeragat #merekah #detox #lawas #putihseluruhbadan #viral

PROFIX - VITAMIN MUKA

Kegunaan
- UNTUK MUKA PECAH DAN BERLUBANG
- SIMPTOM RESDUNG
- HORMON TAK STABIL
- BERMINYAK
- LIANG PORI TERBUKA
- MENCERAHKAN
- SUNBURN
- MELEMBAPKAN KULIT
- TONA TIDAK SEKATA
- JERAWAT PASIR/BATU
- JERAGAT
- BLACKHEAD/WHITEHEAD
- CHIKEN POP
- PARUT KUDIS

HARGA SEBENAR.
1 unit RM69 exc post.

COD UniSZA. UMT. GONG BADAK.

#profix#qalishbeautycare#qalishkosmo#profixmurah#ayubyteam#dtxfit#qalish#dendamaurora#testimoniprofix#matrukun#qalishcleansinggel#malaysia#unisza#umt#profixganu#uniszapastitahu#kedahfa#terengganu#profixterengganu#jerawat#jeragat#raisha#dhia#profixperlis#mydingongbadak#gongbadak#kualanerus#kualaterengganu#profixgongbadak#lelakiitupemilikhatiku

TERIMA KASIH YANG MENONTON LIVE kami ๐Ÿ˜ uols memang sporting tahap infinity ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

Jangan lupa ya 18 November 2017 sale 50% discount untuk rawatan instant crystal glow ๐Ÿ’• 10 yang terawal je yer. Yang lambat bye bye hehe. Dannnnn. Ada sale untuk produk mbh juga. Dannnnn. Ada goodies bag, free gift untuk setiap pembelian pada hari sabtu 18 NOV ini ๐Ÿ˜ jom datang ramai-ramai ekkkk ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan rawatan Boleh whatsApp ika ๐Ÿ“ฒ0187764670
.

#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #pinjamhatiku #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

TERIMA KASIH YANG MENONTON LIVE kami ๐Ÿ˜ uols memang sporting tahap infinity ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

Jangan lupa ya 18 November 2017 sale 50% discount untuk rawatan instant crystal glow ๐Ÿ’• 10 yang terawal je yer. Yang lambat bye bye hehe. Dannnnn. Ada sale untuk produk mbh juga. Dannnnn. Ada goodies bag, free gift untuk setiap pembelian pada hari sabtu 18 NOV ini ๐Ÿ˜ jom datang ramai-ramai ekkkk ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan rawatan Boleh whatsApp ika ๐Ÿ“ฒ0187764670
.

#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #pinjamhatiku #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

TERIMA KASIH YANG MENONTON LIVE kami ๐Ÿ˜ uols memang sporting tahap infinity ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

Jangan lupa ya 18 November 2017 sale 50% discount untuk rawatan instant crystal glow ๐Ÿ’• 10 yang terawal je yer. Yang lambat bye bye hehe. Dannnnn. Ada sale untuk produk mbh juga. Dannnnn. Ada goodies bag, free gift untuk setiap pembelian pada hari sabtu 18 NOV ini ๐Ÿ˜ jom datang ramai-ramai ekkkk ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan rawatan Boleh whatsApp ika ๐Ÿ“ฒ0187764670
.

#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #pinjamhatiku #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

TERIMA KASIH YANG MENONTON LIVE kami ๐Ÿ˜ uols memang sporting tahap infinity ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.

Jangan lupa ya 18 November 2017 sale 50% discount untuk rawatan instant crystal glow ๐Ÿ’• 10 yang terawal je yer. Yang lambat bye bye hehe. Dannnnn. Ada sale untuk produk mbh juga. Dannnnn. Ada goodies bag, free gift untuk setiap pembelian pada hari sabtu 18 NOV ini ๐Ÿ˜ jom datang ramai-ramai ekkkk ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan rawatan Boleh whatsApp ika ๐Ÿ“ฒ0187764670
.

#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #pinjamhatiku #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

Most Popular Instagram Hashtags