[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jepsepahtu

29891 posts

TOP POSTS

Jkk Musim 3 | Episod 12 | Jerung Darat | Part 1
Ucop n Milah brsyg syg lh pulekk... sweet ok... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
#jkk
#jkktv3
#jenakakampungkalut

My fav couple๐Ÿ’‹So sweet.. Lama nau xnmpk gambo berdua kann...๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Kredit : @fazlinatajuddeen
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy

Org gemok dia pun nk gemok ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ jepsari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... cara jep pndang sari lain mcm.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunionlive

Kajang pak malau... Adoii jep2๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โค
#sepahtu
#jepsepahtu
#pakya
#sepahtureunionraya

JKK musim baru setiap Ahad jam 10.30 mlm di tv3... X sabar nk tgk Jepsari... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkktv3
#jkks3

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jepsari... lama x tgk gmbr brdua... sweet jer...
credit ig @melissamaruz
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari

Jepsari โคโคโคโคโคโค
Manis sgt dia org nih... saya sukaaaa.... ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari

Sweetnya hubby bwk pgi mkn cendol durian.... suka tgk jepsari.... couple yg cool n x over nk tunjuk kebahagiaan dpn public... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep

Bapak2x ... dia kata pantun seri x kena, mesti bapaknya bodo... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunion

MOST RECENT

1st gandingan Sepahtu bersama Rahim di Anugerah Lawak Warna 2013โคโค
p/s: rindu Sepahtu... Tak sabo nak tgk Sepahtu Reunion Live season 2 bln 11 nnt๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Part 1
#sepahtu
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#anugerahlawakwarna2013

Sepahtu Sinarโคโค
p/s: rahim cuti lg.. Esok baru ade katanyee...
#sepahtu
#sepahtusinar
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#sinarfm
#25092017

Wow! Cantiknya model! Makeup sentuhan dari Cheta...Uols boleh tgk video di page Cheta ๐Ÿ˜‰ Kening x conceal /x cukur tau.. Testing Foundation Baru Secret Desire Full Coverage COMING SOON uols!๐Ÿ˜ฑ Gorgeous sgt! Base dgn Silk Foundation Day Cream lg la flawless & glowing skin model ni..Tambah pulak dengan : โžก Bedak Gebu Secret Desire Powder Perfection Code:02 (RM60)
โžกSet Kening 2 menet @schoolofmakeupbysitinurfarahain (RM25)
โžกFULL coverage Foundation (Coming soon! ) โžกSilk Foundation Secret Desire loose 30gm(RM75)
โžกLens Barbie Grey (RM35) ๐Ÿšฉ Berminat dengan produk yg Cheta potpet guna? Hubungi Hotline Hq atau Agent SDยฎ

Tenyeh-tenyeh ja cantik! ๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602
๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602
๐Ÿ“ฒ HOTLINE HQ 016-4187602

#secretdesire #secretdesirehq #secretdesireofficial #secretdesirefeedback #sdconfirmglowinguolls #tenyeh2jacantik #sdmenseries #lipqueenbysd #sdglowingspray
#sdpowderperfection #stokistsd #agensd #sayajual #kualalumpur #skincareterbaik #produkmalaysia #hijabista #moodrepublik #aurawhitemurah #jepsepahtu #hijabista #sepahtureunionlive #laraalana #meletop #terlajaklaris #theyusufiskandar #fatahamin #naelofarhijab #mejabulatsepahtu #schaawal

Jkk Musim 3 | Episod 12 | Jerung Darat | Part 1
Ucop n Milah brsyg syg lh pulekk... sweet ok... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
#jkk
#jkktv3
#jenakakampungkalut

๐Ÿ™‡๐Ÿ™‡๐Ÿ™‡
Terima Kasih Customer ๐Ÿ’•
Senyum lebar brader kite ni๐Ÿ˜š
.
Sape sape yg free and nak C.O.D dengan kami boleh terus walk in ke kedai kami di
LOT A49 Giant Taman Connought, Cheras KL
Buka dari Isnin - Sabtu
3ptg - 830 malam
.
Ade macam macam model phone yg korang boleh pilih ๐Ÿ˜š
Freegift BERLAMBAK LAMBAK !!
.
Meh cepat cepat whatsapp tuk selit order...
Nak by pos pun boleh
.
COD tidak perlu DEPOSIT!
Just perlu whatsapp untuk confirmkan model & terus dtg je๐Ÿ˜š๐Ÿ˜Š
YUP...KAMI TRUSTED 360%
.
Whatsapp 016 750 8381
Whatsapp 016 750 8381
Untuk selit order ya๐Ÿ˜Š
.
Terima kasih๐ŸŒท
.
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#handphonemurah
#iphone6s #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fazura #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#iphoneklon
#clonekorea
#negaraku
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #aliffaziz

"Dulu kulit sy ni gelap, muka pun tak la bersih sgt. Ada jugak kawah2 tu. Nak pilih produk cantik, mmg risau sgt dgn effect dia. Takut lain pulak jadi nye nanti. Sampai la 1 hari tu, mmbr sy rekemen 1 produk ni. Sbb mmbr sy tu pun consume dgn produk tu, mmg ploles jer kulit dia. Dgn confident nye, sy pun cuba DIANZ VITAMIN ni.

Alhamdulillah, skrg dah masuk 2 botol sy consume. Kulit mmg dah byk sgt perubahan. Perubahan yg sgt drastik. Kulit dah smooth jer, kawah2 dh mula hilang "..
.
wasap 0179529054
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzperfume #nanolightenercream #muabellaz #titiancinta #mycoffeeprince #dudapujaandara #perempuanpalingbahagia #awaksukasayatak #superspontansuperstar2017 #afmegastar #igshopmalaysia #agentdianz #nurayysabeauty #littleprincessaisyah #feedbackdianzvitamin #giveawaymalaysia #jepsepahtu #kuantan #perfumemurah #divaperfume #perlis

Perghh tak sangka handphone ERA buatan Malaysia ni memang terbaikk camera dia ๐Ÿ˜†Kalah handphone iphone suma tuu hihi ๐Ÿ˜ณHargaa pun sangat murah ! ๐Ÿคค
.
Whatsapp 0132248992
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#handphonemurah
#iphone6s #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fazura #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#iphoneklon
#clonekorea
#negaraku
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #aliffaziz

Bila berpeluh badan dah tak berbau. Nasib baik ada CL celebritylass ni.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
---------------โ˜†โ˜†
NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA JUAL PENYELESAIANNYA.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang:
๐ŸŒน Berasaskan air
๐ŸŒน 100% organik
๐ŸŒน Berkesan serta-merta
๐ŸŒน Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka.
๐ŸŒนSelepas makan sambal belacan, kadang2 tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu..
๐ŸŒนSesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari

Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti sebelumnya๐Ÿ˜Š
Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang.
Jom jom Whatsapp kak sekarang
๐Ÿ‘‰0172590822
๐Ÿ‘‰0172590822

#terapiinstagram
#bazarcikida
#celebritylass
#ajimaura
#likeforlike
#inijugakamanah
#dseriskincare
#shaklee
#wanita

Wah pattern baru masuk lagi โ—โ—
Ade warna menarik tau ๐Ÿ˜

Detail Item :

Brand : Jiasilin
Saiz : 35-40
Tinggi : 1.5 inci
Warna : Macam dalam Gambar
Harga : RM 45
Postage : FREE to SM ๐Ÿ˜˜

Cepat grab ! ๐ŸŒธ
Berminat boleh wasap yer
http://www.wasap.my/60169530862
http://www.wasap.my/60169530862
http://www.wasap.my/60169530862

For more design , click ๐Ÿ‘‰ #aidasolahfashionstore

#kasutmurah #kasutraya #kasutgojes #kasutcantik #aldooriginal #aldocopyori #aldomurah #aldo #zarashoes #zaracopyori #sariyanti #jepsepahtu #neelofa #fattah #bajubudak #bajumurah #bajuraya2017 #kasutbudak #kasutbaby #bazaarpaknil #kasutlawa #kedaimurah #kasutsantai #bajulawa #bajubaby #jellyshoesmurah #jellyshoesmalaysia #wedgesmurahmalaysia #sayajualmurah

minda positif mempengaruhi tindakan kita
dan sale kita gak
bila harini kita ada sale , kita gembira , bersyukur
tapi bila kita takde sale , kita merungut
down , sedih seolah2 takdir kita bukan dalam bidang niaga
akan keluar dari kata2 hati
" mmang bukan rezeki aku pun , aku takde bakat "

seolah2 kita tak mengsyukuri nikmat Allah dah bg ada sale pada hari2 yang lepas

bila setiap hari korang hanya fikir kan
sale sale sale sale
proses perniagaan tu tak lakukan secara naturally
ia dalam keadaan terpaksa dan terbeban

bila ada perasan macam tu
otak akan memberi signal STRESS
seluruh badan akan lemau dan korang akan murung

dan bila berterusan mcm ni ..
korang akan masuk ZONE berputus asa
dan ia akan berterusan sampai bisnes korang lingkup
betapa penting nye minda yang positif ?
harini takde , insha Allah esok pasti ada
tugas kita usaha dan memberi yang terbaik
tugas Allah memberi rezeki kpd mereka yang berusaha

JANGAN buat keja TUHAN
focus kpd usaha dan kerja sendiri ๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿผ๏ธ
.
.
credit: founderdianz

Jersi2 pilihan terbaik ada disini.mari singgah dan pasti puas hati
----------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘•๐Ÿ‘• NEW SEASON 17/18 โœ”COPY ORI - RM40
โœ”PLAYER ISSUE /ADIZERO - RM50
โœ”RM5/RM8(SM/SS)

012-2258513

Whatapps 0122258513- Confirm - Pos ----------------------------------------------------------------------------
#jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitm #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #uia #rezeki #politeknik #terlajaklaris #seremban #aaa #sayajual #sayajualjersi #jgnkecam #jepsepahtu #jualmurah #jangancakapabangtakpayung #wondercheese #shinguard #lawak #sufma2017 #bangkitbersama

Selamat pagi sahabat2 semua. Macamana cuaca ditempat sabat2. Kat tempat saya ni, sekarang ni sedang hujan lebat. ๐Ÿ˜Š Kulit beruam bila memakai deoderant..๐Ÿ˜ข *NAK PRODUK PENGHAPUS BAU BADAN? JANGAN RISAU SAYA ADA JUAL PENYELESAIANNYA..* ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sekarang tidak lagi. Bila saya memakai CL, saya merasa lebih selesa. Cubalah CL.. Celebrity Lass (CL) produk penghilang bau badan yang:
๐ŸŒน Berasaskan air
๐ŸŒน 100% organik
๐ŸŒน Berkesan serta-merta
๐ŸŒน Hanya semudah sembur di anggota badan, sapu rata dan bilas. Bau badan pun hilang. Bila dah wangi orang sekeliling pun suka.
๐ŸŒนSelepas makan sambal belacan, kadang2 tangan berbau belacan/selapas potong bawang/selepas bersihkan ikan. Ha..semburkan je kat tapak tgn tu..
๐ŸŒนSesuai untuk anggota beruniform, kakitangan yang bekerja di pejabat atau promoter dan budak sekolah yang memakai kasut bertutup melebihi 5 jam sehari

Bila pakai semula kasut seharian tiada lagi bau busuk seperti sebelumnya๐Ÿ˜Š
Nyahkan bau kepam kaki anda sekarang.
Jom jom Whatsapp kak sekarang
๐Ÿ‘‰0172590822
๐Ÿ‘‰0172590822
Special price rm26, normal price rm35

DAH CUBA MACAM2 JENIS PERFUMES TAPI SUSAH SERASI ? selalu pening kepala ? dianz perfumes memang untuk korang
.
.
๐Ÿ bau apple lembut memang tak pening kan kepala
๐Ÿ fresh dan segar setiap hari
๐Ÿ EDP tahan sehingga 8 jam
๐Ÿ tak tengit , berbau keras atau menyucuk hidung
๐Ÿ sesuai lelaki dan perempuan
๐Ÿ RM60.00 SAHAJA
๐Ÿ 30ml dgn packaging exclusive

Wangi sepanjang hari anda !

wasap 0179529054
.
#dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzperfume #nanolightenercream #muabellaz #titiancinta #mycoffeeprince #dudapujaandara #perempuanpalingbahagia #awaksukasayatak #superspontansuperstar2017 #afmegastar #igshopmalaysia #agentdianz #nurayysabeauty #littleprincessaisyah #feedbackdianzvitamin #giveawaymalaysia #jepsepahtu #kuantan #perfumemurah #divaperfume #perlis

Dah pakai syampu td...lembut jeee rambut...
.
Alhamdulillah..thnks awkk beli maida dgn sy..
Maida Haircare ni mmg #trustedhairtreatment
#trustedhaircare
#trustedbrand
#trustedproduct .
So apa lg tunggu..mari cuba jommmm..
Xrugi cuba tauuu..mmg best๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Sesiapa yg dah cuba..xmenyesal..
Siapa xcuba yg akan menyesal๐Ÿ˜ฃ
.
Jommm ramai ramai ws jommm!!
.
#jagarambut #rambutlebat #rambutpanjang #rambutberalaun #rambutkusam #rambutlurus #rambutmenawan #masalahrambut #sayanakrambutcantik #sayajualprodukrambutgugur #sayajualprodukrambutmurah #bazaar #bazaarpaknil #suamikupalingsweet #sayanakrambutlebat #kingcocoarmy #kingcoconek #kingcoco #jepsepahtu #sarijep #salemurahmurah #jalantar #maidamuslimah #produkrambut #rambutberkilau #maidahaircare4

Most Popular Instagram Hashtags