[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jepsepahtu

30608 posts

TOP POSTS

Dieorg nih cuti2 pun still bz meeting..๐Ÿ˜Š๐ŸŒน
Kredit : kolin abdullah
#sepahtu
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Lahaii comelnya dia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ muka comel, sore pon comel ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari

Awww sedondon malam nih... p/s: lurve you bothโค๐Ÿ˜๐ŸŒน
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy

๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅ
.
Korang korang semua wajib grab ip7 plus superking v2 (real fingerprint) ni cepat cepat
Stok tinggal sikiiitt je lagi ni
Harga MURAH MURAH sangat je ni
High spec n high kuality
.
Kita buka harga jualan takde untung RM440 siap โœ”free postage, โœ”free silicon case, โœ”free tempered glass, โœ”free extra cable, โœ”free sim adapter, โœ”free iring, โœ”free monopod
.
Korang gerenti puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Jom whastapp +60167508381
Atau klil je link kat bio tu
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 28
Kite dh beso, boleh lh karaoke sekali... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Edisi Menyemai Benih Cinta Bersamamu || Jepsari || Part 2
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
#jepsaripujaanhati
#jepsaripalingsweet

Disebabkan tgk cite nih malam td, share la ek bloopers nih.. Edisi tb...
p/s: pertama kali berlakon bersama, so comel.. Kakak nih jenis mudah terhibur.. Tuh psl awet muda๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy
#jepsaripujaanhati
#jepsaripalingsweet
#ayahdenlopeh

JEP SEPAHTU STARS IN SUPERLAWAK FC ๐ŸŒŸ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช| Sorry Jep kalau tersalah position ๐Ÿ™
.
Follow @fifacard_malaysia
#jepsepahtu #superlawakfc #fifacard

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 25
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

MOST RECENT

Cekak musang pun bole...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Part 19
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 18
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Tok mudim dah smpai da...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Part 17
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Skali tercabut plak toncet nya..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 16
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Black yang sexy abesss ๐Ÿ˜˜
.
Korang korang xpayah keluar duit sampai ribu ribu tuk pakai iPhone 8Plus tu kalau yang COPY set pun da CUN ๐Ÿ˜™ !! .
Kaki selfie memang berbaloi grab iPhone ni sebab camera terang abess
๐Ÿ‘Camera depan 8MP
๐Ÿ‘Camera belakang 13MP
๐Ÿ‘RAM 2GB tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Yang paling best korang akan dapat FREE SMART WATCH untuk setiap pembelian model iPhone 8PLUS Superking ni
โœ”Tak dapat kat tempat lain weeyyy !
.
Da la MURAH GILER, FREE POSTAGE,ADE FREEGIFT, FREE LAK SMART WATCH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
freegift?? SUPER DUPER BANYAK !!
๐Ÿ”ฎFREE Postage
๐Ÿ”ฎFREE Tempered Glass
๐Ÿ”ฎFREE Extra Cable
๐Ÿ”ฎFREE Silicon Case
๐Ÿ”ฎFREE Monopod
๐Ÿ”ฎFREE Sim Adapter
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
ใ€Šใ€Š GIVEAWAY 5S MASIH BERJALANใ€‹ใ€‹
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
Part 15
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Td beria2 naw nak sunat, nih takut plak๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ
Part 14
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅ
.
Korang korang semua wajib grab ip7 plus superking v2 (real fingerprint) ni cepat cepat
Stok tinggal sikiiitt je lagi ni
Harga MURAH MURAH sangat je ni
High spec n high kuality
.
Kita buka harga jualan takde untung RM440 siap โœ”free postage, โœ”free silicon case, โœ”free tempered glass, โœ”free extra cable, โœ”free sim adapter, โœ”free iring, โœ”free monopod
.
Korang gerenti puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Jom whastapp +60167508381
Atau klil je link kat bio tu
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Sape tak nak main buai kann..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
p/s: kesiannya dia tuh, jatuh plak.. Tp nape gelak gitu, mcm seram lak๐Ÿ˜’
Part 12
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Konfius la ayah, ni mak ke nenek๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 11
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅ
.
Korang korang semua wajib grab ip7 plus superking v2 (real fingerprint) ni cepat cepat
Stok tinggal sikiiitt je lagi ni
Harga MURAH MURAH sangat je ni
High spec n high kuality
.
Kita buka harga jualan takde untung RM440 siap โœ”free postage, โœ”free silicon case, โœ”free tempered glass, โœ”free extra cable, โœ”free sim adapter, โœ”free iring, โœ”free monopod
.
Korang gerenti puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Jom whastapp +60167508381
Atau klil je link kat bio tu
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Mak nya....๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Part 8
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Pegi kedai naik angsa pun bole..adoiii๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 7
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Garang bebenor ayahnya๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜›
Part 6
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Desi nak belanje 1 testimoni.
Cerita sepasang suami isteri yg ade masalah sukar nak membuang. Sampaikan buasir bile dh 3,4 hari tak blh nk buang.
Sakit kan?? Ditambah pulak angin banyak sgt dalam badan.
1st nak cuba #jamugendong terus santak sampai 4botol sbb share laki bini. Wow!! Sweet gila sama2 share. Sama2 nak rasa khasiat dia.
Dah minum, trs wasap kami bgtau "sedap" ..!! Membuang semua lawas. Dah tak pyh nak teran2 sampai keluar buasir.
Laki dia dah sakan dum dam dum dam angin keluar. Meriah dia kata ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Org lain duk dum dam dgn mercun kat luaq dia duk buat mercun dalam rumah.
Ok la, syukur Alhamdulillah dpt tlg org utk sihat dalaman dan luaran.

Berminat wasap desiโคตโคต Www.wasap.my/601112267190

Jep nih bila nyanyi lagu lama sedap bebenor๐ŸŒน๐ŸŒน
p/s: tajuk lagu๐Ÿ‘‰ Lemak Manis
Part 5
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Turn bang rohim plak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Part 4
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Sy xsuka superman, sy xsuka ultraman, sy x suka batman.. Sy nak jd yourman.. Hamboiiii๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 3
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 28
Kite dh beso, boleh lh karaoke sekali... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 27
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 26
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Syukurrr....Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Order dr customer tak putus putus
Macam ni la servis dari kami
MURAH , TRUSTED & PANTAS
.
Korang takkan nak tengok je testi macam ni..da terbukti dipercayai ๐Ÿ˜™
.
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅ
.
Korang korang semua wajib grab ip7 plus superking v2 (real fingerprint) ni cepat cepat
Stok tinggal sikiiitt je lagi ni
Harga MURAH MURAH sangat je ni
High spec n high kuality
.
Kita buka harga jualan takde untung RM440 siap โœ”free postage, โœ”free silicon case, โœ”free tempered glass, โœ”free extra cable, โœ”free sim adapter, โœ”free iring, โœ”free monopod
.
Korang gerenti puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Jom whastapp +60167508381
Atau klil je link kat bio tu
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Mana warna pilihan korang ??๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
GOLD atau BLACK ๐Ÿ˜˜
.
Korang korang xpayah keluar duit sampai ribu ribu tuk pakai iPhone 8Plus tu kalau yang COPY set pun da CUN ๐Ÿ˜™ !! .
Kaki selfie memang berbaloi grab iPhone ni sebab camera terang abess
๐Ÿ‘Camera depan 8MP
๐Ÿ‘Camera belakang 13MP
๐Ÿ‘RAM 2GB tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Yang paling best korang akan dapat FREE SMART WATCH untuk setiap pembelian model iPhone 8PLUS Superking ni
โœ”Tak dapat kat tempat lain weeyyy !
.
Da la MURAH GILER, FREE POSTAGE,ADE FREEGIFT, FREE LAK SMART WATCH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
freegift?? SUPER DUPER BANYAK !!
๐Ÿ”ฎFREE Postage
๐Ÿ”ฎFREE Tempered Glass
๐Ÿ”ฎFREE Extra Cable
๐Ÿ”ฎFREE Silicon Case
๐Ÿ”ฎFREE Monopod
๐Ÿ”ฎFREE Sim Adapter
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Syukurrr....Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Order dr customer tak putus putus
Macam ni la servis dari kami
MURAH , TRUSTED & PANTAS
.
Korang takkan nak tengok je testi macam ni..da terbukti dipercayai ๐Ÿ˜™
.
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 25
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 24
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Nak taw knapa saya power sbb saya dah sunat...๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 2
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Sepahtu Reunion Live musim ke 2
Tajuk: Potong jangan tak potong
Ep 6
Guest: Ning Baizura n Afifah Nasir
Cameo: Dato Ramli Sarip
Part 1
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Utk dapatkan kulit yg bersih,bebas kedut,sihat & awet muda tidak mustahil.
.
Yg penting uolls kena sabar dan konsiten.
.
6 bulan akk setia bersama SECRET DESIRE.. Semakin hari akk semakin jatuh cinta.
.
Bukan shj cerah bersih tetapi kulit wajah LEBIH ANJAL & bebas tanda2 penuaan๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
To order produk Secret Desire whatsapp terus: ๐ŸŽฏHot Stokis Setia Alam๐ŸŽฏ

www.wasap.my/60176588587
.
Cod ๐Ÿš—
Setia Alam
Pekan Meru
Shah Alam seksyen 7,9,14,15
Klang Bukit Rajah
.
๐Ÿ“ฆPostage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura
.
Rozita Baharom
Chetapotpet SD
Aaron Lee
Nor Shilla Muhammad Turlin
.
#secretdesire
#teamselangor
@secretdesireofficial

Syukurrr....Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Order dr customer tak putus putus
Macam ni la servis dari kami
MURAH , TRUSTED & PANTAS
.
Korang takkan nak tengok je testi macam ni..da terbukti dipercayai ๐Ÿ˜™
.
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

HELLO versi abam Jep n abam Mie โคโคโคโคโค
Dua2 i suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
credit yunkk @melissamaruz

Aritu kat GV, Hazami bwk lagu nih sedap sgt.... Nahhhh version abg Jep.. Not bad kannn..๐ŸŒน๐ŸŒน
p/s: rindu plak nak tgk Sepahtu dlm MLM๐Ÿ˜™๐Ÿ˜„
@mymal_808 ok ke tak yunkk๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#sepahtu
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy
#jepsaripujaanhati
#maharajalawakmega2014

Disebabkan tgk cite nih malam td, share la ek bloopers nih.. Edisi tb...
p/s: pertama kali berlakon bersama, so comel.. Kakak nih jenis mudah terhibur.. Tuh psl awet muda๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy
#jepsaripujaanhati
#jepsaripalingsweet
#ayahdenlopeh

๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅS.A.L.E๐Ÿ”ฅ
.
Korang korang semua wajib grab ip7 plus superking v2 (real fingerprint) ni cepat cepat
Stok tinggal sikiiitt je lagi ni
Harga MURAH MURAH sangat je ni
High spec n high kuality
.
Kita buka harga jualan takde untung RM440 siap โœ”free postage, โœ”free silicon case, โœ”free tempered glass, โœ”free extra cable, โœ”free sim adapter, โœ”free iring, โœ”free monopod
.
Korang gerenti puas hati ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Jom whastapp +60167508381
Atau klil je link kat bio tu
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 23
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Mana warna pilihan korang ??๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
GOLD atau BLACK ๐Ÿ˜˜
.
Korang korang xpayah keluar duit sampai ribu ribu tuk pakai iPhone 8Plus tu kalau yang COPY set pun da CUN ๐Ÿ˜™ !! .
Kaki selfie memang berbaloi grab iPhone ni sebab camera terang abess
๐Ÿ‘Camera depan 8MP
๐Ÿ‘Camera belakang 13MP
๐Ÿ‘RAM 2GB tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Yang paling best korang akan dapat FREE SMART WATCH untuk setiap pembelian model iPhone 8PLUS Superking ni
โœ”Tak dapat kat tempat lain weeyyy !
.
Da la MURAH GILER, FREE POSTAGE,ADE FREEGIFT, FREE LAK SMART WATCH ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
freegift?? SUPER DUPER BANYAK !!
๐Ÿ”ฎFREE Postage
๐Ÿ”ฎFREE Tempered Glass
๐Ÿ”ฎFREE Extra Cable
๐Ÿ”ฎFREE Silicon Case
๐Ÿ”ฎFREE Monopod
๐Ÿ”ฎFREE Sim Adapter
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 22
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Dieorg nih cuti2 pun still bz meeting..๐Ÿ˜Š๐ŸŒน
Kredit : kolin abdullah
#sepahtu
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Sepahtu Reunion Live S3 || Potong Jgn Tak Potong || Part 21
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimsepahtu
#pakya
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#sariyanti
#jepsari

Kelakar tak gambar ni? Kalau you tengok betul2 tiga gambar kat tengah2 tu macam bersambung. Saya tak buat photoshop, sekadar screen shot gambar random di ig saya. Have a nice day.
.
.
The 3 pictures in the middle just randomly fall into place on its own.
I find that its quite amusing and wanted to share with you. Have fun ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
#remyishak #attahaminz #adib_khalid #zulariffinfc #aimanhakimridza #syafienaswip #zizanrazak869 #anuarzainnetwork #johanasari #jepsepahtu #daleryusuf #elfiraloy #izaraaishahofficial #anzalnanasir88 #fatiyalatiff #neelofa #kilafairyofficial #emma_maembongofficial #tashashilla #nelydiasenrose #w4w4_zainal #lawak #mudahterhibur #ctdk #asianbabe #musik

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ’ฅS.A.L.E๐Ÿ’ฅS.A.L.E๐Ÿ’ฅS.A.L.E๐Ÿ’ฅ
iPhone 7 PLUS tengah sale ni
Korang kene sambar gak sebab da MURAH GILER !!!
.
iPhone 7PLUS lelong dari serendah RM 350 sahaja ๐Ÿ˜˜
.
Tak dapat pakai ori, dapat pakai COPY ORI pun da puas hati da ๐Ÿ˜™
.
Jom whatsapp laju laju
Korang beli dengan kami boleh menang LUCKY DRAW iPhone 6s & 5s ori tau !!
.
Cepat geng, sale MURAH MURAH je sekarang ni
Jom sembang kat whatsapp
+60167508381
+69167508381
.
[[ STAY ACTIVE FOR GIVEAWAY ๐Ÿ˜™]]
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
READY TO POS !!
Korang yang nak join postage hari ni boleh submit order..
Last call pos laju pukul 5 petang
Last call Gdex pukul 8 malam
.
Cepat geng, sale MURAH MURAH je sekarang ni
Jom sembang kat whatsapp
+60167508381
+69167508381
.
[[ STAY ACTIVE FOR GIVEAWAY ๐Ÿ˜™]]
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

#Repost @tokan.gadget (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
SALE MURAH MURAH !!!
Note 8 Superking REAL FINGERPRINT tengah lelong abis ni
Wajib dapatkan dengan Harga RM450 SAHAJA
.
NEW SET !!! FULL SET !!!
Beli dengan kami Siap ade super duper Freegift lagi
๐Ÿ”ฎFREE Postage
๐Ÿ”ฎFREE Tempered Glass
๐Ÿ”ฎFREE Extra Cable
๐Ÿ”ฎFREE Silicon Case
๐Ÿ”ฎFREE Monopod
๐Ÿ”ฎFREE Sim Adapter
.
.
Whatsapp je, nnt kita share info n details ye ๐Ÿ˜™
Setiap pembelian boleh MENANG iP6s & 5s Original dari kami โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜™
+60167508381
+60167508381
.
Terima Kasih๐ŸŒท
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#samsungclone
#iphone8plus #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fathialatiff #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#hptermurah
#clonekorea
#handphone
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #emmamaembong

SdMen go international uolls..
.
Yg abg2 sado tu pun kena jaga penampilan kan? .
Tak caya? Tengok founder sdmen kita @aaronleesd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
To order produk Secret Desire whatsapp terus: ๐ŸŽฏHot Stokis Setia Alam๐ŸŽฏ

www.wasap.my/60176588587
.
Cod ๐Ÿš—
Setia Alam
Pekan Meru
Shah Alam seksyen 7,9,14,15
Klang Bukit Rajah
.
๐Ÿ“ฆPostage seluruh Malaysia,Brunei & Singapura

Jom grab skin polish ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปnak bagi kurang eyebag hampa yg x lena bermalam2 tu๐Ÿ˜‚ dah dok hari2 tido lambat mana tak berkilo eyebag...๐Ÿ˜Š โ˜๏ธWHITENING SKIN POLISHโ˜๏ธ Cara pemakaian :
โœจGuna waktu malam
โœจselang seli dgn krim mlm SD

KEBAIKAN :
๐Ÿ’•Mengurangkan eyebag
๐Ÿ’•Mencerahkan kulit muka
๐Ÿ’•Melembutkan kulit ๐Ÿ’•Mencegah jerawat
๐Ÿ’•Botox effect
๐Ÿ’•Flawless
๐Ÿ’•Mengurangkan bekas parut & jerawat

Whatsapp Just click ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/+60176588587/skinpolish

#sdlovers

Soeb : ini karma org panggil....
Jep: ini yg dipanggil berlakon kurang, back up lebih..hahahha
p/s: dieorg nih bab spontan mmg terbaik...๐Ÿ‘
Part 27(ending)
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Saya dah kata jgn main mesin๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… p/s: soeb..soeb suka bebenor nmpk๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‰
Part 26
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Tukiman nih suka buat hal๐Ÿ˜…
p/s: hamboii bang rohim, gataii naw๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Part 25
#sepahtu
#sepahtureunionlive
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2
#pakya

Most Popular Instagram Hashtags