#jepsepahtu

MOST RECENT

Terima kasih gaiss...
TAK PUTUS PUTUS MASUK ORDER !!!
KORANG MEMANG AWESOME ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Terima kasih semua yang support @tokan.gadget ...
Korang semua bertuah sebab dapat HARGA PROMO & MACAM MACAM FREEGIFT ๐Ÿ’Ÿ
.
SALE RAYA LAGI KITA SAMBUNG SAMPAI 30 JUN NI ๐Ÿ˜Ž
.
Selamat Hari Raya semua ๐Ÿ˜Š
Terima kasih๐ŸŒท
.
.
#gadget #sale
#jdt #murah
#handphonemurah
#iphonemurah #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#fazura #iphone8
#bazaarpaknil
#iphonex #awek
#iphoneklon
#clonekorea
#iphonemurahmalaysia
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #tudung #sajat

.
.
Ramai yang tanya 'SERUM ROCCO5 dengan SEL(set eyelash lentik) ni takde harga promo ke?
.
.
masalahnya tak buat promo pun stok dah licin tinggal habuk..
acaner tu?๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
.
.
harini pun tinggal saki baki je yang dapat di pos pada ejen2..
.
.
.
.
.
#SerumRocco5
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#AntiLekit
#AntiMinyak
#BebasCela
#Flawless
#CerahGebu
#PudarkanParut
#Hilangkanjeragat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara

.
.
Ramai yang tanya 'SERUM ROCCO5 dengan SEL(set eyelash lentik) ni takde harga promo ke?
.
.
masalahnya tak buat promo pun stok dah licin tinggal habuk..
acaner tu?๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
.
.
harini pun tinggal saki baki je yang dapat di pos pada ejen2..
.
.
.
.
.
#SerumRocco5
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#AntiLekit
#AntiMinyak
#BebasCela
#Flawless
#CerahGebu
#PudarkanParut
#Hilangkanjeragat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara

.
.
Ramai yang tanya 'SERUM ROCCO5 dengan SEL(set eyelash lentik) ni takde harga promo ke?
.
.
masalahnya tak buat promo pun stok dah licin tinggal habuk..
acaner tu?๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
.
.
harini pun tinggal saki baki je yang dapat di pos pada ejen2..
.
.
.
.
.
#SerumRocco5
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#AntiLekit
#AntiMinyak
#BebasCela
#Flawless
#CerahGebu
#PudarkanParut
#Hilangkanjeragat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara

Agak2 bile kite boleh ketemu lagi ye???? #jepsepahtu

Wowwwww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Terima kasih abg jambang sudi ambil borong iphone dekat @iphonehunter_ ๐Ÿ˜˜
.
Sebab kenapa abg jambang ni amik borong?๐Ÿค”
.
Of course la sebab harga murah ๐Ÿ˜Š
.
Dont worry my dear customer harga kita bole deal lagi ๐Ÿ˜˜
.
Hah korang yg belum order bila lagi?sementara masih murah ni cepat2 ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜
#iphonemurah2 #iphoneterlajakmurah #iphonetermurah #iphone6murah #iphoneoriginal #iphone7murah #iphonelimitededition #iphone6smurah #iphonex #meletop #neelofa #sepahtureunionlive #jepsepahtu #worldcup #messi #neymar #cr7 #jenterapejuang #kamiXramai #kapcaisado

Ehehe so cute๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Mase nih angah tak join... #Repost @sinar_my
ใƒปใƒปใƒป
Fuyooo.. Siapa ada lukisan lagi lah..
#PagiDiSinarRedahRaya
#LayanJer
#jepsepahtu
#rahimr2
#angahrajalawak

.
.
wahhh..
melambung2 SEL(Set eyelash lentik) kena puji tau..
.
.
senang sangat nak jaga,
cantik, selesa dan lentikan tahan lama..
.
.
alhamdulillah,
memang buat sendiri kat rumah je,
tak perlu nak pergi spa bagai..
semua panduan bertulis dan video cara guna akan diberikan..
semuanya dalam bahasa melayu tau..
.
.
sebab SEL ni ialah satu2nya produk pelentik bulu mata yang dikeluarkan di malaysia tau..
๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
#SetEyelashLentik
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#NoFalsie
#NoFakeEyelash
#NoExtension
#LentikHabis
#EyelashCantik
#BuluMataLebat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Sephora
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara
#SabLashes
#AuraLens

.
.
wahhh..
melambung2 SEL(Set eyelash lentik) kena puji tau..
.
.
senang sangat nak jaga,
cantik, selesa dan lentikan tahan lama..
.
.
alhamdulillah,
memang buat sendiri kat rumah je,
tak perlu nak pergi spa bagai..
semua panduan bertulis dan video cara guna akan diberikan..
semuanya dalam bahasa melayu tau..
.
.
sebab SEL ni ialah satu2nya produk pelentik bulu mata yang dikeluarkan di malaysia tau..
๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
#SetEyelashLentik
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#NoFalsie
#NoFakeEyelash
#NoExtension
#LentikHabis
#EyelashCantik
#BuluMataLebat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Sephora
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara
#SabLashes
#AuraLens

.
.
wahhh..
melambung2 SEL(Set eyelash lentik) kena puji tau..
.
.
senang sangat nak jaga,
cantik, selesa dan lentikan tahan lama..
.
.
alhamdulillah,
memang buat sendiri kat rumah je,
tak perlu nak pergi spa bagai..
semua panduan bertulis dan video cara guna akan diberikan..
semuanya dalam bahasa melayu tau..
.
.
sebab SEL ni ialah satu2nya produk pelentik bulu mata yang dikeluarkan di malaysia tau..
๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
#SetEyelashLentik
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#NoFalsie
#NoFakeEyelash
#NoExtension
#LentikHabis
#EyelashCantik
#BuluMataLebat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Sephora
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara
#SabLashes
#AuraLens

.
.
wahhh..
melambung2 SEL(Set eyelash lentik) kena puji tau..
.
.
senang sangat nak jaga,
cantik, selesa dan lentikan tahan lama..
.
.
alhamdulillah,
memang buat sendiri kat rumah je,
tak perlu nak pergi spa bagai..
semua panduan bertulis dan video cara guna akan diberikan..
semuanya dalam bahasa melayu tau..
.
.
sebab SEL ni ialah satu2nya produk pelentik bulu mata yang dikeluarkan di malaysia tau..
๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
#SetEyelashLentik
#MakcikBawangGallery
#IzzZahralegacy
#NoFalsie
#NoFakeEyelash
#NoExtension
#LentikHabis
#EyelashCantik
#BuluMataLebat
#Ctdk
#JepSepahtu
#BazarPaknil
#Neelofa
#Sephora
#Vcare
#Sobella
#QueenMutiara
#Trulooks
#Alhaalfa
#Rosetyara
#SabLashes
#AuraLens

Done POS for today. Alhamdulillah 7 parcel 1 kotak di pos hari ni. Jab lagi kami update no tracking yer .

#ROCCO5
#KUALALUMPUR
#PRODUKVIRAL
#JEPSEPAHTU
#SKINCARE

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??? MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL. HEIGHT CALCIUM Solusinya, HEIGHT CALCIUM Adalah Supplement berupa susu dan sejumlah nutrisi yang membantu lelaki dan wanita yang berumur 12 tahun hingga tahun yang terbantu ketinggian atau yang nak nambah tinggi badan. HEIGHT CALCIUM ni terbuat dari tulang sumsum sapi segar dari Mongolia dan di olah menggunakan BIOTEQNOLOGI yang modern, HEIGHT CALCIUM dapat membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang. ยฅCara nak orderยฅ ๐Ÿง maybank and BCA .

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
<<<<<<<====
๐Ÿ“žWASSAP: +60169506554
๐Ÿ“ฒWECHAT: OFFICIALTINGGIKL =======>>>> FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
#jersi #jersimurah #jersibola #jersiragbi #jersionline #jersiaaa #playerissue #ragbipadu #demilencanadidada #uitm #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uum #uia #rezeki #politeknik #terlajaklaris #seremban #aaa #sayajual #sayajualjersi #jgnkecam #jepsepahtu #sukma #sufma #sukansea #jdt #pahang #vida #topimurah

Baby dariya syggg...da pandai tgk camera.. Comel bebeno nih๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Mata tuh beso, sama dgn mama dia๐ŸŒน so gerammm dgn si pipi bambam nih๐Ÿ’‹
p/s: kakak so lawa.... Berseri2โคโคโค
. .
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy
#dariyainara
#anakabah

Luka di tangan blh di nmpak Tapi luka di dalam sapa yg nmpakโœŒ.
#sepahtureunion
#jepsepahtu

Most Popular Instagram Hashtags