[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jepsari

56728 posts

TOP POSTS

Jkk Musim 3 | Episod 12 | Jerung Darat | Part 1
Ucop n Milah brsyg syg lh pulekk... sweet ok... 😍😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
#jkk
#jkktv3
#jenakakampungkalut

Kurus kering ?😱 Makan byk pun tak naik jgk ?😱
.
@ubatgemukfarmasi
@ubatgemukfarmasi
@ubatgemukfarmasi
.
.
selamat dimakan ada kelulusan kementerian kesihatan malaysia ✔
.
.
Ginseng sgt sesuai utk mereka yg ada masalah berat badan yg terlampau kurus kering
.
.
Jom gemuk dgn cara sihat 💪🏻💪🏻💪🏻
perempuan lelaki boleh makan.
Whatsapp 0163711539 🤗
.
.
#nakgemuk
#vitaminweightgain
#ginsenggemuk
#vitamingemuk
#ubatgemuk
#ubatgemukmalaysia
#ginseng
# #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

😍😍😍😍 jepsari... lama x tgk gmbr brdua... sweet jer...
credit ig @melissamaruz
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari

My fav couple💋So sweet.. Lama nau xnmpk gambo berdua kann...😍😘
Kredit : @fazlinatajuddeen
#jepsepahtu
#sariyanti
#jepsari
#lovemnsy

Org gemok dia pun nk gemok 😂😂😂 jepsari 😍😍😍😍... cara jep pndang sari lain mcm.. 😄😄😄
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunionlive

Alasan tmpt keja trbkr ... Sari tahan gelak 😂😂😂
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunionlive

JKK musim baru setiap Ahad jam 10.30 mlm di tv3... X sabar nk tgk Jepsari... 😍😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkktv3
#jkks3

Jepsari ❤❤❤❤❤❤
Manis sgt dia org nih... saya sukaaaa.... 💋💋💋💋
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari

Sweetnya hubby bwk pgi mkn cendol durian.... suka tgk jepsari.... couple yg cool n x over nk tunjuk kebahagiaan dpn public... 😍😍😍💖💖💕💕💋💋💋
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep

MOST RECENT

ProMosi ProMosi ‼💗
.
KELEBIHAN Booster foundation serum +Vitamin .(3in1)💗
.
🖤Memutihkan kulit muka anda.
💓Full coverage & mesra wudhuk.
🖤Melindungi daripada UV matahari ,(SPF 50).
💓Texture yang sangat halus dan 7x lebih ringan.
🖤Mengandungi 💁🏼kolagen dan merawat kulit muka anda yang
💓masalah jerawat, jeragat dan kusam.
🖤Mengandungi serum dan vitamin A&C untuk mencerahkan
dan melembabkan kulit muka anda.
💓Boleh dibuat tidur -fungsi ,mengecutkan jerawat dan tidakmenutup liang pori anda.
🖤Tahan 3-4 bulan dan senang di bawa ke mana-mana. I 💓Boleh dipakai pada muka dan tangan.
🖤Produk muslim dan HALAL .
.
💓LULUS KKM ❣NOT 170307322K ❣ .
💜💜BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA💜💜
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
.
0133247203
.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘 .
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

ProMosi ProMosi ‼💗
.
KELEBIHAN Booster foundation serum +Vitamin .(3in1)💗
.
🖤Memutihkan kulit muka anda.
💓Full coverage & mesra wudhuk.
🖤Melindungi daripada UV matahari ,(SPF 50).
💓Texture yang sangat halus dan 7x lebih ringan.
🖤Mengandungi 💁🏼kolagen dan merawat kulit muka anda yang
💓masalah jerawat, jeragat dan kusam.
🖤Mengandungi serum dan vitamin A&C untuk mencerahkan
dan melembabkan kulit muka anda.
💓Boleh dibuat tidur -fungsi ,mengecutkan jerawat dan tidakmenutup liang pori anda.
🖤Tahan 3-4 bulan dan senang di bawa ke mana-mana. I 💓Boleh dipakai pada muka dan tangan.
🖤Produk muslim dan HALAL .
.
💓LULUS KKM ❣NOT 170307322K ❣ .
💜💜BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA💜💜
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
.
0133247203
.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘 .
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

ProMosi ProMosi ‼💗
.
KELEBIHAN Booster foundation serum +Vitamin .(3in1)💗
.
🖤Memutihkan kulit muka anda.
💓Full coverage & mesra wudhuk.
🖤Melindungi daripada UV matahari ,(SPF 50).
💓Texture yang sangat halus dan 7x lebih ringan.
🖤Mengandungi 💁🏼kolagen dan merawat kulit muka anda yang
💓masalah jerawat, jeragat dan kusam.
🖤Mengandungi serum dan vitamin A&C untuk mencerahkan
dan melembabkan kulit muka anda.
💓Boleh dibuat tidur -fungsi ,mengecutkan jerawat dan tidakmenutup liang pori anda.
🖤Tahan 3-4 bulan dan senang di bawa ke mana-mana. I 💓Boleh dipakai pada muka dan tangan.
🖤Produk muslim dan HALAL .
.
💓LULUS KKM ❣NOT 170307322K ❣ .
💜💜BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA💜💜
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
.
0133247203
.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘 .
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

ProMosi ProMosi ‼💗
.
KELEBIHAN Booster foundation serum +Vitamin .(3in1)💗
.
🖤Memutihkan kulit muka anda.
💓Full coverage & mesra wudhuk.
🖤Melindungi daripada UV matahari ,(SPF 50).
💓Texture yang sangat halus dan 7x lebih ringan.
🖤Mengandungi 💁🏼kolagen dan merawat kulit muka anda yang
💓masalah jerawat, jeragat dan kusam.
🖤Mengandungi serum dan vitamin A&C untuk mencerahkan
dan melembabkan kulit muka anda.
💓Boleh dibuat tidur -fungsi ,mengecutkan jerawat dan tidakmenutup liang pori anda.
🖤Tahan 3-4 bulan dan senang di bawa ke mana-mana. I 💓Boleh dipakai pada muka dan tangan.
🖤Produk muslim dan HALAL .
.
💓LULUS KKM ❣NOT 170307322K ❣ .
💜💜BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA💜💜
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
.
0133247203
.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘 .
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

ProMosi ProMosi ‼💗
.
KELEBIHAN Booster foundation serum +Vitamin .(3in1)💗
.
🖤Memutihkan kulit muka anda.
💓Full coverage & mesra wudhuk.
🖤Melindungi daripada UV matahari ,(SPF 50).
💓Texture yang sangat halus dan 7x lebih ringan.
🖤Mengandungi 💁🏼kolagen dan merawat kulit muka anda yang
💓masalah jerawat, jeragat dan kusam.
🖤Mengandungi serum dan vitamin A&C untuk mencerahkan
dan melembabkan kulit muka anda.
💓Boleh dibuat tidur -fungsi ,mengecutkan jerawat dan tidakmenutup liang pori anda.
🖤Tahan 3-4 bulan dan senang di bawa ke mana-mana. I 💓Boleh dipakai pada muka dan tangan.
🖤Produk muslim dan HALAL .
.
💓LULUS KKM ❣NOT 170307322K ❣ .
💜💜BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA💜💜
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼️
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
.
0133247203
.
.
✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘 .
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

READY STOCK! Colourpop Ultra Matte Monday! Not drying and new formula, very long lasting! My personal favorite as the nude color adapts to your lips
RM35
_
Original ONLY - No dupe/fake make ups here
_

Postage 📮 RM8 SM / RM12 SS
_

Whatsapp 📲 +60142120311 or DM to order

_

#colourpop #colourpopmurah #colourpopsolow #colourpopcosmetics #jualcolourpop #sayajual #sayajualcolourpopultramatte #sayajualcolourpop #sayajualcolourpopultramattelipstick #sayajualmurah #instaniagacolourpop #instaniaga #solowmurah #colourpopsale #lipstick #ultramatte #sayajual #murah #promosi #colourpopmalaysia #jepsari #colourpopmonday #sayajualmonday #mua #muakb #muakl #muamalaysia #colourpopreadystock #readystocksolow #readystockcolourpop

Jkk Musim 3 | Episod 12 | Jerung Darat | Part 1
Ucop n Milah brsyg syg lh pulekk... sweet ok... 😍😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#sarijep
#jepsari
#jkk
#jkktv3
#jenakakampungkalut

Kurus kering ?😱 Makan byk pun tak naik jgk ?😱
.
@ubatgemukfarmasi
@ubatgemukfarmasi
@ubatgemukfarmasi
.
.
selamat dimakan ada kelulusan kementerian kesihatan malaysia ✔
.
.
Ginseng sgt sesuai utk mereka yg ada masalah berat badan yg terlampau kurus kering
.
.
Jom gemuk dgn cara sihat 💪🏻💪🏻💪🏻
perempuan lelaki boleh makan.
Whatsapp 0163711539 🤗
.
.
#nakgemuk
#vitaminweightgain
#ginsenggemuk
#vitamingemuk
#ubatgemuk
#ubatgemukmalaysia
#ginseng
# #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

HAMIL BERTENAGA DAN SIHAT DENGAN SET HAMIL SHAKLEE

Nak tau apa yang ada dalam set hamil shaklee?? Jom baca 🌹Vitalea : Membantu meningkatkan Hb ke paras normal semasa hamil bagi ibu yang mempunyai darah rendah. 🌹B complex : Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil 🌹Vitamin C : membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. 🌹Ostematrix : Membantu untuk menghalang kekejangan otot yang dialami dalam tempoh kehamilan dan kontraksi yang berlaku disaat melahirkan. 🌹ESP : Memberi ibu tenaga di mana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. 🌹Omega Guard : Semasa mengandung, janin yang sedang membesar bergantung kepada ibunya untuk mendapat DHA yang secukupnya

wasap 0137443003 utk info lanjut#skudai #igers #promoshaklee #pregnant#setpregnantshaklee#shakleejb#shakleeskudai#shakleeutm#ctdk#vivixshaklee #bcomplex#ostematrix#bazarpaknil#bazarmalaysia #shakleeeffects#omegaguard#vitalea#bcomplex#jepsari#trustedseller #igers#likeforlike#sustainedreleasevitaminc#codshakleejb#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleemutiararini#igiklan#shakleesingapore #instamood

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin ‼
💙MeMutihkan kulit muka anda .
💙Full coverage .
💙Material yg sngat lembut .
💙Melindungi dr UV ,(SPF 50 ).
💙Mesra wuduk .
💙Membaiki kulit muka rosak dan kusam .
💙Mengecutkan jerawat .
💙Mengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
💙Boleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
💙Tahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
💙Boleh pakai pada muka dan tangan .
💙Produk muslim dan HALAL .
💙LULUS KKM 💓NOT 170307322K 💓.
.
🖤BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA🖤
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼
(Promosi Untuk org terawal shja)
0163711539 📲. ✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin ‼
💙MeMutihkan kulit muka anda .
💙Full coverage .
💙Material yg sngat lembut .
💙Melindungi dr UV ,(SPF 50 ).
💙Mesra wuduk .
💙Membaiki kulit muka rosak dan kusam .
💙Mengecutkan jerawat .
💙Mengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
💙Boleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
💙Tahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
💙Boleh pakai pada muka dan tangan .
💙Produk muslim dan HALAL .
💙LULUS KKM 💓NOT 170307322K 💓.
.
🖤BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA🖤
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼
(Promosi Untuk org terawal shja)
0163711539 📲. ✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin ‼
💙MeMutihkan kulit muka anda .
💙Full coverage .
💙Material yg sngat lembut .
💙Melindungi dr UV ,(SPF 50 ).
💙Mesra wuduk .
💙Membaiki kulit muka rosak dan kusam .
💙Mengecutkan jerawat .
💙Mengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
💙Boleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
💙Tahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
💙Boleh pakai pada muka dan tangan .
💙Produk muslim dan HALAL .
💙LULUS KKM 💓NOT 170307322K 💓.
.
🖤BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA🖤
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼
(Promosi Untuk org terawal shja)
0163711539 📲. ✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

PAKAI FOUNDATION NI RASA RINGAN MCM TAK PAKAI APE2 DAN SANGAT LEMBUT 😍
.
KELEBIHAN Booster foundation plusVitamin ‼
💙MeMutihkan kulit muka anda .
💙Full coverage .
💙Material yg sngat lembut .
💙Melindungi dr UV ,(SPF 50 ).
💙Mesra wuduk .
💙Membaiki kulit muka rosak dan kusam .
💙Mengecutkan jerawat .
💙Mengadungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
💙Boleh dibuat tdur -fungsi ,jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
💙Tahan 3,4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
💙Boleh pakai pada muka dan tangan .
💙Produk muslim dan HALAL .
💙LULUS KKM 💓NOT 170307322K 💓.
.
🖤BUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASA🖤
.
❌Harga biase Rm120 .
✅PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
Postage add Rm8sm Rm11ss ‼
(Promosi Untuk org terawal shja)
0163711539 📲. ✅Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)😍
✅Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)😘
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

💕 KEBAIKAN MIRACLE SERUM BY DANIELIN BEAUTY💕
. .
✔Menghpuskan jerawat, parut jerawat dan juga jeragat
✔Merawat pelbagai masalah kulit seperti eczema, radang, ruam, bintik-bintik merah, kulit sensitif, allergic dan sunburn
✔Melembapkan kulit sambil memberikan effect glowing
✔Mengecilkan pori-pori supaya tdk berpeluh dan berminyak
✔Boleh dijadikan sebagai BASE MAKE UP
✔Menguranglan kedutan di wajah
✔Memberikan kesan brightening iaitu menaikkan seri muka dan merawat muka, bukan memutihkan serta merta sebab serum ni menggunakan bahan-bahan yg selamat . Tiada merkuri. .
.
SERUM 10ML RM38 sm/ RM46 ssFREE POS .
💯✔ neutral
💯✔safe for skin
.
No pendaftaran KKM: NOT170703499K
.
0163711539 .
.
#boosterwhitening
#miracleserum
#serummurah
#miracleserumdanielin
#serum
#collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco.

#igshopereviewbybby #pp20(23/23)

@boosterwhitening.byfira @boosterwhitening.byfira @boosterwhitening.byfira
.
.
NAK PUTIH SEPANTAS INJECTION?
✅ Bebas kimia .
✅ Tiada bhan campuran .
✅ Halal .
✅ Buatan malaysia
✅ TIdak ada kesan sampingan ✅Lulus kkm
✅ Digalakkan Untuk ibu menyusu Bayi .
.
‼Masalah Resdung .
‼Jerawat Resdung satu muka .
‼Masalah Kulit gelap .
‼Masalah Jerawat .
‼Masalah Parut hitam .
.
💄MENCERAHKAN KULIT 5X GANDA DRPD KULIT ASAL .. .
💄Mkan 2 atau 3 capsules dh cerah, yg psti belum habis Satu botol dah ada kesan 👍🏻 . ✅ 1 Kapsul 💊Utk 4 hari tau.
Xperlu mkn tiap hri sbb ubat nya mmg cepat ksan . 😻
.
🎀RM60🎀
🎀RM60🎀
🎀RM60🎀
...
✅RM8 SM✅
✅RM11 SS✅ 👇�👇�👇�
Whatsapp 📱 0133247203
.....
#boosterwhitening
#ubatputih #fattzura
#foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella
#serummurah
#fashasandha
#noradanish
#fattzura
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

Assalamualaikum...
Selamat tengahari & selamat menjamu selera semua..
.
Nyum nyum nyum....sedapnya la ketam ni...Makanan laut seperti sotong, udang, lala, lobster, udang galah, dsb nya....siapa yg suka mkn???😃😃
.
.
Bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung, mereka risau apabila makan masakan laut.
.
Sebabnya👇👇👇
-Bahagian hidung muka menjadi gatal2
.
-Masa makan, rasa nak bersin tak tertahan
.
-Gatal kawasan mata
.
-Muka naik jerawat/biji2 halus
.
-Bagi yang ada masalah kulit elergik akan naik kudis..
.
Kini anda tidak perlu risau lagi. Kerana potensi IV MIST berdasarkan feedback pengguna sebelum ini adalah +Positif
.
Tidak Pernah Mengecewakan Mereka.
.
Anda Dapatkan 1 IVMIST, Bagi Merawat 5 Masalah Yang Saya senaraikan diatas.
.
Saya bersedia untuk tunjukkan testimoni lagi..
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #asthma #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam
#ivmist #ivsoap #ivkids #resdungkurang #bazaarpaknil #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam

Hi boleh dapatkan .
.
💥7 pcs Bold Metal Brush RM45
💥Blended Sponge ( 2 pcs per box) RM15
💥Egg Brush Cleaning RM13 .
.
di @prettyliciousboutique .
Berhadapan Gulati's Textile, Lembah Sireh
.
.
.
#brushmakeupmalaysia #brushmakeup #brushmakeupmurah #kabukibrush #makeup #berusmakeup #berusmakeupmurah #colorpopmurah #colorpop #ilovemakeup #mua #makeupbrush #makeupbrushmalaysia #makeupbrushmurah #unicornbrushmurah #maryamrosemakeupbrushes #makeuptutorial #jepsari

Selamat pagi semuaa . Ingat ye Date kita dating pada 30.9 sabtu ni hehehe siapa yg nak anjee2 kan diri tu untuk buat facial blh mai esokkk .
Kak ita ada special price untuk facial tau murahhh2 je nak tahu harga mehh ws kak ita . Tapiii hari ni ttop jgan dtg pulakk hehehe boleh dtg esok .
Ws ita ye 018 353 6687
.
#mbhmedispa
#rawatankecantikan #spabatupahat
#dermapen #batupahat #pesonaclinic_asthetic
#facialmurah #julajulibintangcinta #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia
#kulitkering #kulitkusam #rawatanjeragat #rawatanjerawat
#hilangkanparut #hilangkanjerawat
#kulitberminyak #facialtreatment #facialspa
#nurraysacollagensoap #ikutcarakita #ervanrizuan #suamikupalingsweet
#ohabangkosmetiku
#lofattah #jepsari
#kimchiuntukawak #urusanhaticikdramaqueen

Most Popular Instagram Hashtags