#jepsari

54161 posts

TOP POSTS

Sweetnya hubby bwk pgi mkn cendol durian.... suka tgk jepsari.... couple yg cool n x over nk tunjuk kebahagiaan dpn public... 😍😍😍💖💖💕💕💋💋💋
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep

Cian usop, khwin x jd... 800 juta x dpt... last2 jd sewel... 50sen2.... 😂😂😂😂😂
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep
#jkk
#jkktv3
#jkkseason3

Acah2 lawa plak bakal bini ucop ni.. konfiden je ckp sheols putih gebu padahal kepam berkerak je i tgk... dhla rabun warna... nasib ko lah ucop gara2 800 juta trpksa gak khwin dgn minah sakit ni.. 😂😂😂 #sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkk
#jkktv3
#jkkseason3

Tgh lapar pon muka lawa gilerrr... 😍😍😍😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep

Alahai malu-malu je jep ni... masih brdebar debar ke dgn sari jep.. 😊😊 tp korang mmg sweet sgt.. 😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep
#js2502

Bapak2x ... dia kata pantun seri x kena, mesti bapaknya bodo... 😂😂😂😂
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunion

Ucop yg materialistik... Amboi Milah gelak sakan nmpk...😂😂😂
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sarijep
#jkk
#jkktv3
#jkkseason3

Alasan tmpt keja trbkr ... Sari tahan gelak 😂😂😂
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunionlive

Sepahtu 😌. Tapi yang iolls focus couple kiri tu jerss...Aduhhh 😂
-
-
Tersangkut panahan asmara dari akak @sariyanti jugak 😜
-
-
#jepsepahtuxsariyanti
#JepSari
#SariJep
#bukanmimpi

MOST RECENT

Jom dapatkan kdoll candy beauty di @kdollbeauty_s.alam ... !! .
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
1 Botol 60 biji (tahan 2 bulan )
.
.
Harga promosi sekarang ( termasuk postage )
RM 65 SM / RM 70 SS
Free Gift (Lipstick Aloevera / Eyeliner Mac )
.
Order blh DM / Whatsapp 📲 Sis lala 013-3457807
.
COD Area Shah Alam & Klang
.
#kdollbeauty #kdollcandybeauty #kdollcandybeautyshahalam #cod #shahalam #klang #seksyen2 #seksyen7 #uitmshahalam #unisel #msu #seksyen13 #giants13 #menarau #seksyen18 #seksyen17 #seksyen19 #seksyen24 #seksyen25 #seksyen16 #kgjawa #bukitraja #setiaalam #instashop #borongkosmetik #bazarpaknil #menantifebuari #meletop #lofatah #jepsari

Anda ada masalah kulit ?? .
●GATAL-GATAL ?
●ALERGIK ?
●EKZEMA ?
●PANAU ?
●KUDIS ?
●KURAP ?
dan pelbagai lg sakit kulit ?? .
.
💪🏻Cubalah SET KRIM & SABUN GELENGGANG. InshaALLAH masalah kulit anda akan selesai dgn penggunaan secara konsisten .
.
👍🏻Ramai customer kami mndapat hasil yg terbaik dan memberikan feedback yg sgt positif .
.
📲Sebarang pertanyaan atau berminat nak order ? Boleh terus pm sy di 0199218002

#SabunGelenggang #UbatSakitKulit #SetGelenggang #Shmpraya #NHTrueLove #Meletop #MentorMilenia #Mlm2017 #Kmph #Kmpk #Uitm #Utm #Ukm #Unisza #Unimap #Unimas #Lofattah #KamalEmma #MiraZizan #Fattzura #JepSari #UbatEkzema #UbatKudis #UbatPanau #UbatKurap ..

Anda ada masalah kulit ?? .
●GATAL-GATAL ?
●ALERGIK ?
●EKZEMA ?
●PANAU ?
●KUDIS ?
●KURAP ?
dan pelbagai lg sakit kulit ?? .
.
💪🏻Cubalah SET KRIM & SABUN GELENGGANG. InshaALLAH masalah kulit anda akan selesai dgn penggunaan secara konsisten .
.
👍🏻Ramai customer kami mndapat hasil yg terbaik dan memberikan feedback yg sgt positif .
.
📲Sebarang pertanyaan atau berminat nak order ? Boleh terus pm sy di 0199218002

#SabunGelenggang #UbatSakitKulit #SetGelenggang #Shmpraya #NHTrueLove #Meletop #MentorMilenia #Mlm2017 #Kmph #Kmpk #Uitm #Utm #Ukm #Unisza #Unimap #Unimas #Lofattah #KamalEmma #MiraZizan #Fattzura #JepSari #UbatEkzema #UbatKudis #UbatPanau #UbatKurap ..

Anda ada masalah kulit ?? .
●GATAL-GATAL ?
●ALERGIK ?
●EKZEMA ?
●PANAU ?
●KUDIS ?
●KURAP ?
dan pelbagai lg sakit kulit ?? .
.
💪🏻Cubalah SET KRIM & SABUN GELENGGANG. InshaALLAH masalah kulit anda akan selesai dgn penggunaan secara konsisten .
.
👍🏻Ramai customer kami mndapat hasil yg terbaik dan memberikan feedback yg sgt positif .
.
📲Sebarang pertanyaan atau berminat nak order ? Boleh terus pm sy di 0199218002

#SabunGelenggang #UbatSakitKulit #SetGelenggang #Shmpraya #NHTrueLove #Meletop #MentorMilenia #Mlm2017 #Kmph #Kmpk #Uitm #Utm #Ukm #Unisza #Unimap #Unimas #Lofattah #KamalEmma #MiraZizan #Fattzura #JepSari #UbatEkzema #UbatKudis #UbatPanau #UbatKurap ..

Subhanallah alhamdulillah sampai lagi kita ke penghulu hari yang penuh barokah. Selawat dan salam buat junjungan kita Rasulullah SAW. Sungguh tidak lain dari kita berselawat melainkan utk menunjukkan kecintaan dan memuliakan Rasulullah SAW
.
Siti Aisyah ra. berkata: “Sesiapa cinta kepada Allah Taala, maka dia banyak menyebutnya dan hasilnya ialah Allah akan mengingati dia, juga memberi rahmat dan keampunan kepadanya, serta memasukkannya ke syurga bersama para Nabi dan para wali. Dan Allah memberi kehormatan juga kepadanya dengan melihat keindahan-Nya. Dan sesiapa cinta kepada Rasulullah SAW maka hendaklah ia banyak membaca selawat untuk Nabi SAW, dan hasilnya ialah ia akan mendapat syafaat dan akan bersama Rasulullah SAW di syurga.”
.
Sambil berselawat, makcik kongsikan juga resepi dgn mggunakan sambal garing sebagai rencah tambahan ya😉
.
Bahan2
.
1. Tauhu 3 keping
2. Kentang 3 biji
3. Tempe (jika suka)
4. Bawang besar
5. Bawang putih
6. Garam
7. Serbuk kunyit
8. Sambal Garing Che'Nor
.
1.Potong dadu kesemua kentang dan tauhu. Gaulkan dgn serbuk kunyit & garam
.
2. Gorengkan kentang sehingga kekuningan. Toskan
.
3.Goreng pula tauhu sehingga separuh garing.Toskan
.
4.Tumiskan bawang putih yang telah dicincang. Gunakan minyak sedikit sahaja
.
5.Masukkan bawang besar yang telah dihiris bagi menambah rasa yang enak
.
6.Tibalah masanya untuk memasukkan bahan utama iaitu Sambal Garing Che'Nor. Masukkan 7 sudu sambal ini ke dalam tumisan( @mengikut kepedasan yg digemari)
.
7.Gaul sehingga rata
.
8.Seterusnya, masukkan 1 cawan air ke dalam tumisan. Garam secukup rasa. .
9.Apabila kuah sudah mendidih, masukkan bahan yang digoreng tadi
.
10.Gaul rata sehingga sebati, biarkan rasa pedas kuah meresap ke dalam kentang dan tauhu. Siap. Mudah kan😊
.
#sambalgaringlaris #resepisedap
#mudah #mudahmy #terapiinstagram #johor #jdt #kulai #aeonkulai #bandarputrakulai #foodie #indahpura #wehavehaveyo #foodgram #batupahat #uthm #jjcm #sambalgaring #dexandra #jepsari #like4like #personalbranding #recipe #review #spicyfood #chili #fries

JUSHINE C ni apa sebenarnya??
▼▼▼
Awak dah cuba bermacam produk tapi tak berjaya?? Bila stop je consume produk tu ada side effect?? JANGAN PUTUS ASA!! InsyaAllah Jushine C tidak memberi kemudaratan jika awak stop consume :)
.
Jushine C ni ialah jus kesihatan. Ianya elok untuk kulit, penyerapannya bergantung kepada imunisasi badan setiap individu. Jus ini boleh membantu untuk mengatasi penyakit dalaman disamping mengubah segala kesulitan atau kesukaran masalah pada diri sendiri, suami, anak-anak dan warga tua serta lain-lain.
.

Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah untuk mereka yang mahu menunaikan haji.. #Repost @businessbysahm (@get_repost)
・・・
Latest update.. Meh beli tote bag.. 🎊 Limited edition
🎊 Handmade
🎊 Washable
🎊 Material - English Cotton, with batting
🎊 Dimension -15" X 15"
🎊 RM 90 (including postage charges)
🎊 To book, pls PM (First come first served basis) or text 0126640309 (Emy)

#sahm #businessdarirumah #barangbaiktaksemestinyamahal #handmadebag #bag #asyu #colors #designs #jepsari #sariyantijep #shuibsarah #sarahshuib #lofattah #surihatimrpilot #dramaqueen #laraalana #fattahloffa #kukirimcinta🎬 #aydajebat #heroseorangcinderella #zulariffin

#BabyTasbihByDodoiCMaryam
Alhamdulillah
800 pcs in the making .
.
Price MARBLE BEADS :
1 pcs - 150 pcs = RM 1.50
151 pcs - 300 pcs = RM 1.30
301 pcs - 500 pcs = RM 1.10
501 pcs - 1000++ pcs = RM 1 .
.
.
Price PEARL BEADS :
Price :
1 pcs - 150 pcs = RM 1
151 pcs - 300 pcs = 90 SEN
301 pcs - 500 pcs = 80 SEN
501 pcs - 1000 pcs = 70 SEN
1001 pcs +++ = 65 SEN .
.
.
Fb : Buaian Dodoi C' Maryam
Ig : @DodoiCMaryam_Deco
#BabyTasbihByDodoiCMaryam.

#LetsZikir
#JomTamakPahala
JOM TEMPAH SELAGI STOK WARNA MASIH BANYAK..!!
====================
#tasbih #tasbihmurah #tasbih33 #tasbihmanik #TasbihDoorGift #tasbihmini33 # #tasbihseringgit #tasbihmanikmini #bazaarpaknil #kenduri #jepsari #shuibsarah#kenduriakikah #DoorGift #goodies #tasbihwedding #usopmentor #doorgiftideas #sayajualtasbih #jepsari #kaklinapompommeletop #terlajaklaris #usopmen #GemaGegarVaganza #iamme #JanganMengata

Cust cosume kdollbeauty & beauty candy... tgk hasilnya perubahan sgt ketara... uolls takkn tgk je.. jom la grab cantik sma2.. lupakan yg lain.😀
.
.
💋Kdoll mampu merawat: -

1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
. .
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
1 Botol 60 biji (tahan 2 bulan )
.
.
Harga promosi sekarang ( termasuk postage )
Free Gift (Lipstick Aloevera & Eyeliner Mac)
RM 125 SM / RM 130 SS .
.
Order blh DM / Whatsapp 📲 Sis lala 013-3457807
.
COD Area Shah Alam & Klang
.
#kdollbeauty #kdollcandybeauty #kdollcandybeautyshahalam #cod #shahalam #klang #seksyen2 #seksyen7 #uitmshahalam #unisel #msu #seksyen13 #giants13 #menarau #seksyen18 #seksyen17 #seksyen19 #seksyen24 #seksyen25 #seksyen16 #kgjawa #bukitraja #setiaalam #instashop #borongkosmetik #bazarpaknil #menantifebuari #meletop #lofatah #jepsari

⚜VALENTINO MYSTIQUE COLLECTION⚜

Special Rich dan Elegant Color untuk tahun 2017

Lengan baju bercorak bunga raya dengan 2 kombinasi warna yg sepadan

Baju Polos dari kain jenis Valentino Soluna yang bermutu tinggi-HOT SELLING FABRIC!

Jenis xmudah kedut, senang iron (mudah dijaga)

Material jenis lembut

Kain dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau.
Ukuran Mini Kurung KHAS dan Uniq dengan Kain Lipat Batik depan/selisih Batik yang tidak menampakkan kain (patut syariah). HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)

HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS) ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

Wassup +6014.8460786

#bajukurungmurah #bajukurungmoden #Lofattah #fattzura #dfkl #TERIMAKASIH #raya2017 #throwback #songketcotton #bajuraya2017 #bajuraya #azharmia #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #shmp #hsc #jepsari #noradanish #fattahamin #sayajual #jubahmuslimah #blousemuslimah #bajukurung #fashion #pkns #saccmall #kebaya #lokalah #songket #songketsarawak

⚜VALENTINO MYSTIQUE COLLECTION⚜

Special Rich dan Elegant Color untuk tahun 2017

Lengan baju bercorak bunga raya dengan 2 kombinasi warna yg sepadan

Baju Polos dari kain jenis Valentino Soluna yang bermutu tinggi-HOT SELLING FABRIC!

Jenis xmudah kedut, senang iron (mudah dijaga)

Material jenis lembut

Kain dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau.
Ukuran Mini Kurung KHAS dan Uniq dengan Kain Lipat Batik depan/selisih Batik yang tidak menampakkan kain (patut syariah). HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)

HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM165 (TERMASUK POS) ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

Wassup +6014.8460786

#bajukurungmurah #bajukurungmoden #Lofattah #fattzura #dfkl #TERIMAKASIH #raya2017 #throwback #songketcotton #bajuraya2017 #bajuraya #azharmia #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #shmp #hsc #jepsari #noradanish #fattahamin #sayajual #jubahmuslimah #blousemuslimah #bajukurung #fashion #pkns #saccmall #kebaya #lokalah #songket #songketsarawak

Anda ada masalah kulit ?? .
●GATAL-GATAL ?
●ALERGIK ?
●EKZEMA ?
●PANAU ?
●KUDIS ?
●KURAP ?
dan pelbagai lg sakit kulit ?? .
.
💪🏻Cubalah SET KRIM & SABUN GELENGGANG. InshaALLAH masalah kulit anda akan selesai dgn penggunaan secara konsisten .
.
👍🏻Ramai customer kami mndapat hasil yg terbaik dan memberikan feedback yg sgt positif .
.
📲Sebarang pertanyaan atau berminat nak order ? Boleh terus pm sy di 0199218002

#SabunGelenggang #UbatSakitKulit #SetGelenggang #Shmpraya #NHTrueLove #Meletop #MentorMilenia #Mlm2017 #Kmph #Kmpk #Uitm #Utm #Ukm #Unisza #Unimap #Unimas #Lofattah #KamalEmma #MiraZizan #Fattzura #JepSari #UbatEkzema #UbatKudis #UbatPanau #UbatKurap ..

Most Popular Instagram Hashtags