#jepsari

47878 posts

TOP POSTS

LIKE LAJU2 KALAU RINDU USOP BIEBER πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Boleh dapat 3000 LIKE ? πŸ™πŸ™πŸ™
.
Jom FOLLOW LAJU2 DRAMA AKASIA TV3 TERBARU YANG TENGAH SWEET BERSEMUT NI >> @shhh.iloveyou 😘😘😘.
.
#teamusop #teamhazama #mentormilenia #mentortv3 #mentormillenia2017 #usopmentor #teamakim #teamblack #teamtomok #gambitsaifullah #terlajaklaris #quputeh #sayajual #nakbebel #elvina #shhiloveyou #gemagegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2017 #jdt #jdtfamily #ctdk #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #sarijep
#hazama #akim #black #tomok

#throwback alloooo. Suwiitnya 🍭❀
-
-
JEP X SARIYANTI
-
-
#jepsepahtuxsariyanti
#JepSari
#SariJep
#bukanmimpi

Jepsari❀❀❀
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkktv3
#jkk
#js2502

#throwback syemuttt 🐜
-
-
JEP X SARIYANTI
-
-
#jepsepahtuxsariyanti
#JepSari
#SariJep
#bukanmimpi

Gelak guling2 dgr geng jkk ni brpantun... milah n ucop rapat bebeno duduknya tu... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkktv3
#js2502

Apa binatang yg brmula dgn huruf R dlm BI... Aman jwb aRnab... sbb aRnab duduk malaysia katenye.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#sepahtureunionlive
#js2502

I perati je milah ngan ucop ni... sesuatu gittew.. 😍😍😍
#sariyanti
#jepsepahtu
#jepsari
#jkktv3
#jkk
#js2502

MOST RECENT

Assalamualaikum && good morning 😍😍😍 Maaf smlm kak migha sedikat bz lambat reply msg...pagi ni bru siap trcking tok poslaju siap pack siap masak kari ayam...eh? Tetibe..hahaha

Ok meh kak migha nak bgtau sale tok #snowwhiteluxurycream ni...ni mmgggg fav kak migha sbb die adalah moisteriser a.k.a pelembab...muka mmg sgt perlukan pelembab ok...then pakai #snowwhiteluxury ni jugak sbgai makeup base...hasill mmg superbs...mengandungi 30sp tauu..sun block penting ok... meh whatspp ok

Whatsapp mira ya 😍😍😍 0123631741
0123631741
0123631741

#vivilinlondonskincare
#vivilinlondon
#snowwhiteluxurycream
#snowwhiteluxury
#eskinoljapan
#eskinolluxury
#ellsoap
#ellbalm
#porcelaindollofficial
#loffatah
#lofattah
#sayapakai
#sayajual
#jepsari
#sarijep
#duckscarves
#donutscarves
#nenosaysido
#sharnaazxnabila
#ame17
#yusofiskandar
#abpbh30

Ada surirumah yang nak cuba berniaga sambil jaga anak dan tunggu suami ???
.
Serabut sebab tiada modal?? Cuba satu dulu, rasai kelebihannya. Kesenangan, kejayaan bermula dengan tindakan yang satu. πŸ˜ƒ
.
Info lanjut WHATSAPP 018-9542122(huda)

#ivmist #jomjanapendapatan
#sideincome #surirumah #bisnesonline #ejendiperlukan #jepsari #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #cucutaukeberas #kukirimcinta #stokisivmistcyberjaya

@Regrann from @rahsiaawetmuda_wdec_kl - 5 TAHUN MUDA DARI USIA SEBENAR

Betul ke ni orang yang sama ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
Inilahh padahnya bila KONSISTEN mencalit WD. Terpaksa jadi cantikk dan terpaksa 5 tahun muda dari usia yang sebenar.

Kalau sabar dan konsisten hasilnya macam pengguna ni la. Boleh nampak tak kalau dulu wajah nampak tua macam makcik makcik je kan. Kulit nampak tak bermaya dan kusam.

Tapii setelah setia mencalit, tu diaaa sekali cantik die dah datang. Berjalan dengan anak pun orang ingat adik. Bila dalaman kita dah cantik, molek, bersih dari segala toksin yang kita dah simpan bertahun tahun tuh .Maka terima lah bila orang cakap wei nampak lainla. Berseri-seri muka.😍😍 Cara pakainya dah lah mudah sangat . 3 minit calit calit . 3 point nadi siap dah .Sesambil baring layan tv pun akak boleh mencalit lah . Hai senang sangat nak melawa sekarang dengan teknologi nano canggih-manggih ni.

Haa meh pakat calit WD. Jangan calit baru je hari ni . Esok tanya nape tak cantik. Babab kang.

WhatsApp Niza 017-7640871

Do Follow IG @womendesiree_wdec_KL
. .
.

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

@Regrann from @rahsiaawetmuda_wdec_kl - Uuolssss...πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sapa yang dah pernah try #WD sebotol pastu stop?? Hmmmm ..rugi rasanya syg2...
.

SEBOLEH BOLEHNYA korang konsisten pakai maximum 3 BULAN ..
.

BULAN PERTAMA ......INTRO
BULAN KEDUA........PROCESS
BULAN KETIGA.....PEMULIHAN
.

korang jgn la baru pakai sebotol xnmpak kesan dah give up...sedih la cmni πŸ˜”...kata nk berubah..nk berubah kna buat betul2, disiplin n sabar n lalui tempoh2 pemulihan tu..dh bersih kat dalam baru terpancar ke luar..πŸ‘
.

pakai secara konsisten...korang akan nampak hasilnya...percayalahh..kalau x Niza sendiri xkan pakai berbotol botol..πŸ˜‚
.

Bkn cakap kosong...WD terbaik..!!
.... .
WhatsApp Niza 017-7640871
. .

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

@Regrann from @rahsiaawetmuda_wdec_kl - MASALAH KULIT SELESAI!! .
.
Alhamdulillah setelah 3 bulan Cik Laila konsisten menggunakan WD, dia amat berpuas hati. Nak pulak dapat bonus double triple. Siapala yang tak suka kan?
.
Dulu puas Cik Laila sapu mekap tebal-tebal sebab nak cover jerawat kat muka. Tapi jerawat masih lagi nampak. Sekarang tak perlu make up tebal-tebal lagi. Calit2 WD je dua kali sehari dah berseri2 macam ni. Jimat masa uolls Hasilnya:
.
😍Kulit semakin glowing
😍Jerawat hilang
😍Pipi semakin runcing
.
Nak cantik macam Cik Laila? Whatsapp Niza 017-7640871

Do follow IG @rahsiaawetmuda_wdec_kl
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

Jangan berkira2 untuk produk kecantikan tau, lagi2 untuk kecantikkan kulit. Nt baru umur 25 dah nmpk mcm umur 30. πŸ™Š

Richglow terkandung makanan2 sunnah spt habatussauda, kurma, buah zaitun, madu. Richglow ialah supplement yg penuh berkhasiat utk lelaki & wanita 16thn ke atas.
Best ke best? Mesti la best kan amalan sunnah. Dapat kesihatan yg baik kulit yg cantik. Siapa tak nak kan. ?? Mana nak order?? Mehh WhatsApp Niza ,free gift menanti:)
.
.
Whatsapp Niza 017-7640871
.
.
Click sini utk album>> #NizaRichglow .
.
#ProdukKecantikkan
#kulitcantiksihat
#jerawat #jeragat
#Kulitberminyak
#cerahputihberseri
#richglow
#RichglowDihatiku
#CantikBerseri
#SunnahSupplement
#Mamadil #Kcolly
#DianzVitamin #Aurawhite
#Lofattah #Fattzura
#RuangRezekiHanania
#jepsari #MakCun3
#HeroSeorangCinderella
#kukirimcinta
#FattahAmin #Aydajebat
#BazaarOnline #bazaarpaknil
#GemaGegarVaganza
#VisitMyIgMalaysia
#TrustedSellerMalaysia

MASALAH KULIT SELESAI!! .
.
Alhamdulillah setelah 3 bulan Cik Laila konsisten menggunakan WD, dia amat berpuas hati. Nak pulak dapat bonus double triple. Siapala yang tak suka kan?
.
Dulu puas Cik Laila sapu mekap tebal-tebal sebab nak cover jerawat kat muka. Tapi jerawat masih lagi nampak. Sekarang tak perlu make up tebal-tebal lagi. Calit2 WD je dua kali sehari dah berseri2 macam ni. Jimat masa uolls Hasilnya:
.
😍Kulit semakin glowing
😍Jerawat hilang
😍Pipi semakin runcing
.
Nak cantik macam Cik Laila? Whatsapp Niza 017-7640871

Do follow IG @womendesiree_wdec_kl
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

PROMOSI KEBABOM RAYA. HARGA BIASA RM95. JIMAT RM20.
.
🌸WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WD)🌸
1 RM75 SM / RM80 SS
2 RM150 SM / RM160 SS
3 RM225 SM / RM240 SS
.
FREE POSTAGE + FREE GIFT
. .
KANDUNGAN WD. Semua dalam satu krim yang luar biasa. Calit2 je dah cantik.
.
🌼 Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda
.
🌸Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
🌼Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
🌸Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
🌼Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
🌸Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
🌼Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda.
.
🌸Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
.
🌼Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
🌸Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
.
🌼Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.
.
🌸Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.
.
🌼Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.
.
🌸Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
.
🌼Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
.
Whatsapp Niza 017-7640871

Do follow IG @womendesiree_wdec_kl
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

Nah tengok ni. Jeles la iols tengok kulit segebu ni. Poleles habis. Siapa tak hepi bila kulit suram muram dah berseri seri.
.
.
Bila tengok wajah cantik dan makin cantik, buatkan hati berbunga riang. Otomatik dapat aura positif dan bersemangat.
.
.
Nahh, Saya belanja satu feedback letopss bakk hang, makin kebaboom Chantekk lepas calit WD
.
.
Makin cerah sekata, masalah kulit kusam makin menghilang membawa diri selepas calitcalit manja guna WD.Sekarang kulit flowless dan berseri, tambah pulak makin sihat dan merah jambu cam awek korea, Gittewwww ☺️
.
.
Whatsapp Niza 017-7640871

Do follow IG @womendesiree_wdec_kl
.
.

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

MASALAH WANITA BERKERJAYA.

Situasi ini sering berlaku, sebab tak cukup masa untuk menjaga keindahan wajah.Tambahan pula anak-anak masih kecil. Pagi-pagi je dah sibuk dengan macam-macam urusan yang perlu di selesaikan. Mana nak siapkan diri sendiri..anak-anak juga perlu di siapkan.

Makanya penjagaan diri tidak diendahkan, dek tiada masa untuk menjaga diri sendiri.

Alhamdulillah Women Desiree adalah jawapan TERBAIK untuk diri anda yang MAHU TAMPIL CANTIK DENGAN MUDAH!. Hanya Calit-calit sahaja di Nadi memberikan KESAN TERBAIK UNTUK DALAMAN DAN LUARAN TUBUH BADAN KITA SEBAGAI SEORANG WANITA , cara penggunaan yang mudah tak sampai 5 minit dah siap❀ .
Tiada lagi istilah TAK SEMPAT NAK BERDANDAN.Semuanya dapat diselesaikan dengan WD.
. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Berminat untuk dapatkan WD dengan harga PROMOSI DAN FREE SAMPUL RAYA.
⬇⬇⬇⬇.
.
Whatsapp πŸ“²πŸ“² Niza 017-7640871
. .

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

Uuolssss...πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sapa yang dah pernah try #WD sebotol pastu stop?? Hmmmm ..rugi rasanya syg2...
.

SEBOLEH BOLEHNYA korang konsisten pakai maximum 3 BULAN ..
.

BULAN PERTAMA ......INTRO
BULAN KEDUA........PROCESS
BULAN KETIGA.....PEMULIHAN
.

korang jgn la baru pakai sebotol xnmpak kesan dah give up...sedih la cmni πŸ˜”...kata nk berubah..nk berubah kna buat betul2, disiplin n sabar n lalui tempoh2 pemulihan tu..dh bersih kat dalam baru terpancar ke luar..πŸ‘
.

pakai secara konsisten...korang akan nampak hasilnya...percayalahh..kalau x Niza sendiri xkan pakai berbotol botol..πŸ˜‚
.

Bkn cakap kosong...WD terbaik..!!
.... .
WhatsApp Niza 017-7640871
. .

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

5 TAHUN MUDA DARI USIA SEBENAR

Betul ke ni orang yang sama ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
Inilahh padahnya bila KONSISTEN mencalit WD. Terpaksa jadi cantikk dan terpaksa 5 tahun muda dari usia yang sebenar.

Kalau sabar dan konsisten hasilnya macam pengguna ni la. Boleh nampak tak kalau dulu wajah nampak tua macam makcik makcik je kan. Kulit nampak tak bermaya dan kusam.

Tapii setelah setia mencalit, tu diaaa sekali cantik die dah datang. Berjalan dengan anak pun orang ingat adik. Bila dalaman kita dah cantik, molek, bersih dari segala toksin yang kita dah simpan bertahun tahun tuh .Maka terima lah bila orang cakap wei nampak lainla. Berseri-seri muka.😍😍 Cara pakainya dah lah mudah sangat . 3 minit calit calit . 3 point nadi siap dah .Sesambil baring layan tv pun akak boleh mencalit lah . Hai senang sangat nak melawa sekarang dengan teknologi nano canggih-manggih ni.

Haa meh pakat calit WD. Jangan calit baru je hari ni . Esok tanya nape tak cantik. Babab kang.

WhatsApp Niza 017-7640871

Do Follow IG @womendesiree_wdec_KL
. .
.

#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa #Keramat
#ProdukKecantikkan
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeVHygiene
#KrimHormon
#WDEC #WD
#Jerawat #Jeragat
#KulitCantik #WajahKusam
#IktiharHamil #Senggugut
#CalitcalitCantik
#BazaarPaknil
#RuangRezekiHanania
#Fattzura #kukirimcinta
#Lofattah #Jepsari
#HeroSeorangCinderella
#Mamadil #Aurawhite
#Firmax3 #BioEverPlus
#Kcolly #DianzVitamin
#TrustedSellerMalaysia

Assalamualaikum & happy monday #charmsians 😊😊😊
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segarπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ 😍😍😍
.
.
βœ… Texture mewah
βœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap πŸ‘‡πŸ˜˜
πŸ’BUAH TIN, πŸ’MINYAK ARGAN, πŸ’MINYAK
HABATUSSAUDA & πŸ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
βœ… Tak menghitamkan bibir πŸ‘πŸ»
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA ❌❌❌
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!😍
.
Nak bibir mungil2 gebu? ☎ WHATSAPP "LIPCHARMS" KE

Www.whatsapp.my/0123597643
Www.whatsapp.my/0123597643

#charmsglow
#raiseyourlife
#charms
#charmsjohor
#charmsbatupahat

#abpbh
#abpbh2017
#lofafattah
#jepsari

Adakah anda berhajat untuk bertukar skincare yang ada sekarang? ********************************** Jom saya share sikit kat bawah ni πŸ‘‡

Tips: Tukar Skincare

Nak bagitau ni yang kita bukan boleh tukar skincare sesuka hati je ye. Bukannya hari ni pakai skincare lain, esok tukar skincare lain pulak.

INGAT ! πŸ˜ŽπŸ‘ŠπŸΏ
Sebelum nak tukar skincare, kena rehatkan muka dari semua produk skincare dalam masa 1-2 minggu. Masa rehatkan muka tu, cuci guna air suam, scrub guna hampas teh. Kalau rajin boleh guna yogurt asli sebagai masker. Baru lah tak bercampur skincare lama dengan yang baru.

Ingat ye..πŸ˜‰ Tips ni bukan untuk produk Nurraysa je. Semua produk pun kita kena rehatkan muka sebelum guna yang baru. Bezanya kalau anda dah guna Nurraysa, anda akan jatuh cinta dan tak nak cari lain dahπŸ˜‰πŸ˜ Teringin nak cuba skincare Nurraysa? Jangan segan-segan ye..😘
.
. πŸ“±KakWeen 0173005265
.
.

#chiaseeds #anaqahchiaseed #onlineshopping #chiaseedsmurah #beauty #sayajual #wow #organic #sayagunasayajual #malaysia #brunei #perak #cod #codipoh # #sihat #cantik #tipskurus #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #produkkecantikan #produkkesihatan #nurraysabeauty #nurraysa #skincare #tipscantiknurraysa #auraterapicollagen #aaisyahdhiarana #terapiinstagram #bazarwanita #jepsari
.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags