[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jelitabyeleanor

MOST RECENT

Hi sis! Dah try belum #LoveraGlowMist @LoveraMalaysia ni? Alaa kenapa belum lagi? Jom tengok 3 sebab kenapa awak kena ada #LoveraGlowMist ni....
.
💧JIMAT - Boleh digunakan sebagai Facial Mist, Toner & Makeup Setting Spray
.
💧MUDAH - Hanya spray di muka sahaja. Botol ringan boleh letak dalam beg tanpa beban
.
💧EMERGENCY BEAUTY FIX - Kulit tiba-tiba kering? Kulit kusam? Jerawat? Spray jeee! Nanti kulit akan serta merta GLOWING & NAMPAK SIHAT!
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
. .
.
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

Good morning love! Segar betul rasa muka lepas spray dengan #LoveraGlowMist.
.
Kalau ada masalah kulit kering sangat bagus pakai glow mist ni. Bau dia yang wangi tu buat Kak IdA rasa nak cium muka sendiri...ehh? 🤣
.
Korang dah try ke belum?
.
Harga : RM 45
Size : 60ml
(Without postage)
.
.
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

Parut jerawat selalu yang paling susah nak hilang kan. Kadang2 makan masa bertahun baru hilang.
.
Korang jangan risau sebab penggunaan #MagicJellyLovera secara konsisten dapat memudarkan dan hilangkan parut2 degil tu.
.
Tak caye? Tengok sendiri testimoni #loveralovers dekat @lovera.testimonials
.
.
🔺Harga : RM 70 (Without postage)
. . .
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

Work hard play hard 💄✨ Kak IdA foresee today is another busy day. Maybe lunch pun kita makan sambil buat kerja 😂 Tapi, of course takkan lupa touch up my GorjesBabe Smooch Matte Lip Paint baby! 💕 Fruity scent dia memang buat de-stress tau! .
.
. ✨Grab them all now, RM35 each 😘
.
.
Key ingredients ⤵
💋Hydrogenated castor oil
💋Vitamin E oil
💋USDA Certified Virgin Coconut Oil
💋Argan oil
💋High frequency Essential oil (Abundance oil)
💋Natural food coloring
💋Yummy fruity flavour
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

Have you gotten your hands on our GorjesBabe Homemade Natural Smooch Matte Lip Paint pretty shades?! 💕
.
✨Grab them all now, RM35 each 😘
.
.
Key ingredients ⤵
💋Hydrogenated castor oil
💋Vitamin E oil
💋USDA Certified Virgin Coconut Oil
💋Argan oil
💋High frequency Essential oil (Abundance oil)
💋Natural food coloring
💋Yummy fruity flavour
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

LATEST PRODUCT!!
THE OB POWDER!
30GMS
RM25

BEDAK ANTI KETIBUS BAU BADAN DAN PELUH :
Bedak OB di khususkan dengan adunan bahan semulajadi seperti serbuk tawas , baking soda dn tepung arrowroot dan
.
🍀 BERGAMOT ESSENTIAL OIL -
Campuran asas didalam penyediaan OB dimana ia sangat berkesan kerana ia adalah agen antibiotik ,antioksidan,melegakan saraf dan meredakan sakit juga bau nya dapat melegakan keadaan depresi atau tekanan. Pembunuh kuman dan kulat yang terbaik.Ia sangat berkesan untuk menyah kan bau yang tidak selesa pada tubuh badan seperti :

KETIAK - sapu pada sekitar kawasan ketiak yang kering dn biarkan. Formula ini tidak meninggalkan kesan pada baju.

PAYUDARA - sapu pada bawah payudara untuk mengelakkan peluh berlebihan yang mengakibatkan bau masam atau pekung.

CELAH PEHA - bersihkan kawasan tersebut,keringkan dan sapukan OB pada seluruh kawasan itu juga sekitar vagina. Ia membantu menghindarkan bau yang tidak selesa akibat peluh atau lelehan keputihan. OB membantu mengawal.bakteria atau kulat pada sekitar vagina.

JERAWAT BATU - sapu pada seluruh wajah . Bole juga di buat seperti bedak sejuk. Pemakaian secara berterusan akan membuat jerawat kering dan kecut . Kulit bertambah segar dan cerah.

KAKI BUSUK - kaki yg kerap berpeluh akan mengeluarkan bau yang busuk dan masam. Sapukan OB pada seluruh kaki dan ke dalam kasut . Pakai sarung kaki bersih . OB mengawal pengeluaran peluh dan mencegah bakteria dn kulat .
KUDIS ATAU MAKAN AIR -
Bersihkan kawasan yang bermasalah dan sapukan OB . Ulangkan beberapa kali sehari sehingga kering kudis atau makan air pd kulit.
.
.
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #gtw21 #homemade

✔ Homemade Face Wash Green Tea & Bidara (RM39.90)
✔ Bulgarian Rose Water (RM55)
✔ Bidara Face Mist Rose Geranium (RM25)
✔ Rose Geranium Moisturizer (RM55)
.
.
.
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #gtw21 #homemade

Laku keras betul #LoveraGlowMist ni. Tak sampai seminggu launched dah kena restock balik.
.
Mestilah laku sebab dengan sebotol #LoveraGlowMist ni macam2 kegunaan. Boleh digunakan sebagai toner, face mist dan makeup setting spray. Haa jimat kan?
.
Korang tak teringin ke nak dapatkan satu? Meh whatsapp lisa untuk order.
.
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml
.
.
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊
ORDER HARI INI UNTUK HARGA OFFER
.
➡KESAN SERTA MERTA
.
💧Kulit akan menjadi lembab & segar
💧Kulit akan jadi glowing
💧Makeup tahan lebih lama
💧Jerawat kurang
💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
💧Kulit terus tak kering/mengelupas
.
➡KESAN JANGKAMASA PANJANG
.
💧Kulit makin anjal
💧Tekstur kulit makin elok
💧Pori - pori makin kecil
💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
.
➡KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN
.
💧Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
💧Bau yang segar & menenangkan
💧Tahan lama (4-5 bulan)
💧Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
💧Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
💧Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit
.
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml
.
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

Semoga kita semua dipermudahkan Allah dlm segala urusan & dilimpahi keberkatan rezeki. Amin

Nikmatnya sapu #MagicJellyLovera dekat muka tengah2 panas ni. Segar je rasa.
.
Ramai yg bg feedback kebanyakannya lepas pakai mj jerawat berkurang dan parut pun pudar. Suka tengok respon positif dari #loveralovers.
.
Sape ada masalah yang sama boleh lah cuba pakai mj.
.
🔺Harga : RM 70 (Without postage)
. . .
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

TGIF! 🎉 Salam Jumaat #gorjeslovers 💕✨ Mesti uolls tak sabar tunggu weekend kan? 😂 Marilah bertahan for another day! 😘 To lift up my mood, Kak IdA pakai GorjesBabe Homemade Natural Smooch Matte Lip Paint in Pinky Lynn 💋
.
.
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia! . .🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Memang terbukti berkesan merawat masalah kulit. .
Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini
dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia!
Maklumat Produk Marini Naturalemagic Sabun Gebu (55g)
. . 🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. . 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Masalah kulit?
Jerawat?
Berminyak?
Muka kusam?
Eczema?
Kulit kasar dan hodoh?
Parut susah hilang?
Ketiak dan peha hitam?

Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini
dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia!
Maklumat Produk Marini Naturalemagic Sabun Gebu (55g)
🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Sending this sweet notes to all #gorjeslovers 💕✨ Hope your Saturday is a blast! If you feel like its too dull, add some colours in it yourself! 💋 Bricky Bree is great option to start with 😘💄
.
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #fsv21

GorjesBabe Smooch Matte Lip Paint is homemade and natural 💕 Lady boss curated these 5 shades specially for all women out there!
.
Each shade ada character masing-masing tau 💕✨Sesuai dipadankan dengan mood uolls hari-hari 💋 Apa lagi cepatlah dapatkan! .
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #fsv21

❤❤❤Bald spots are gone thanks to MariniNaturaleMagic's Hairgrowth treatment set. Thank you for this testimonial today. Another happy customer!! 😙😙😙 .

Set ini mengandungi :
1)MARINI HAIR GROWTH SERUM(50ml)
2)MARINI SYAMPOO(250ml)
3)MARINI CONDITIONER(250ml)
4)MARINI SPRAY HAIRMIST(100ml)
. ●Cara-cara menggunakan Set Penjagaan Rambut Marini .
✅ Hair Growth Serum - Sapu dan urut kulit kepala dengan beberapa titik serum ini. Urut selama 2-3minit. Lagi lama lagi berkesan. Biarkan semalaman.... lagi lama lagi berkesan. ✅ Cuci rambut keesokan pagi dengan Marini Shampoo dan Marini Conditioner. ✅ Keringkan rambut dan sembur Marini Spray Hairmist dan urut kulit kepala. Tak perlu bilas.Hairmist boleh digunakan 3 kali sehari. .

Set ini boleh digunakan 3 kali seminggu atau setiap hari. .
Ikut kerajinan kita lah.Nak rambut banyak maka rajin2 lah guna set ini
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#marininaturalmagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #hairloss #haircare #foundation #haircare #instamakeup #hairmask #organic #hairgrowth #hairserum #perak #johor #dandruff #fsv21 #homemade

Jeng jeng jeng..ni lah product hair care yg Kak IdA ckp in my last post..natural homemade my dear..no nonsense chemical
. 🔺HEBAT MENANGANI MASALAH SEBEGINI
🍀Gatal-gatal kulit kepala
🍀Kelemumur
🍀Botak
🍀Rambut jarang
🍀Rambut gugur
🍀Cepat beruban
.

Set Penjagaan Rambut Marini akan menjadikan rambut anda tumbuh semula dgn lebat, lembut,sihat dan sangat harum. Dengan esen pandan dan serai.

MARINI NATURALEMAGIC (SET PENJAGAAN RAMBUT)
🔺Price : RM166.00🔺

Set ini mengandungi :
1)MARINI HAIR GROWTH SERUM(50ml)
2)MARINI SYAMPOO(250ml)
3)MARINI CONDITIONER(250ml)
4)MARINI SPRAY HAIRMIST(100ml)
. ●Cara-cara menggunakan Set Penjagaan Rambut Marini .
✅ Hair Growth Serum - Sapu dan urut kulit kepala dengan beberapa titik serum ini. Urut selama 2-3minit. Lagi lama lagi berkesan. Biarkan semalaman.... lagi lama lagi berkesan. ✅ Cuci rambut keesokan pagi dengan Marini Shampoo dan Marini Conditioner. ✅ Keringkan rambut dan sembur Marini Spray Hairmist dan urut kulit kepala. Tak perlu bilas.Hairmist boleh digunakan 3 kali sehari. .

Set ini boleh digunakan 3 kali seminggu atau setiap hari. .
Ikut kerajinan kita lah.Nak rambut banyak maka rajin2 lah guna set ini.
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#marininaturalmagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #hairloss #haircare #foundation #haircare #instamakeup #hairmask #organic #hairgrowth #hairserum #perak #johor #dandruff #fsv21 #homemade

Sure ramai je yang ada masalah ni kan...lagi2 mummy2 yg baru pas bersalin, anak main buih so rambut gugur 🤣🤣...Kak IdA pun ada masalah ni, naik rimas tgk lantai bilik dan bilik air..tu blom laie tgk kat bantal kan
.
Antara sebab rambut gugur kekadang sampai ada tompok2 botak
.
🛑Genetik - biasanya rambut akan makin menipis dan botak especially pada kaum lelaki 🛑Stress - percayalah stress adalah antara sbb rambut gugur
🛑Ikat rambut terlalu ketat - keguguran dan kehilangan rambut slowly setiap hari
🛑Gemar mencabut & menarik rambut - habit ni mmg kekadang kita sedar, sambil reading or browsing kononnya tgn lg satu tu sisir rambut tp actually dok cabut rambut gatai
🛑Kekurangan zat besi - byk kajian mendapati if kandungan zat besi di dlm badan berkurangan, rambut akan mudah gugur
.
Nanti Kak IdA share solution terbaik, terbukti berkesan...natural & organic tuk atasi masalah ni..Kak IdA dah pakai sendiri..mmg best tau
.
#jelitabyeleanor #sayajual #jelitabyeleanortips #hairgrowth #hairloss #dandruff #organic #natural #aloevera #habbatusauda #fsv21 #haircare #hairmask #rambutgugur #scalptreatment

Most Popular Instagram Hashtags