#jelitabyeleanor

MOST RECENT

Work hard play hard 💄✨ Kak IdA foresee today is another busy day. Maybe lunch pun kita makan sambil buat kerja 😂 Tapi, of course takkan lupa touch up my GorjesBabe Smooch Matte Lip Paint baby! 💕 Fruity scent dia memang buat de-stress tau! .
.
. ✨Grab them all now, RM35 each 😘
.
.
Key ingredients ⤵
💋Hydrogenated castor oil
💋Vitamin E oil
💋USDA Certified Virgin Coconut Oil
💋Argan oil
💋High frequency Essential oil (Abundance oil)
💋Natural food coloring
💋Yummy fruity flavour
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

Have you gotten your hands on our GorjesBabe Homemade Natural Smooch Matte Lip Paint pretty shades?! 💕
.
✨Grab them all now, RM35 each 😘
.
.
Key ingredients ⤵
💋Hydrogenated castor oil
💋Vitamin E oil
💋USDA Certified Virgin Coconut Oil
💋Argan oil
💋High frequency Essential oil (Abundance oil)
💋Natural food coloring
💋Yummy fruity flavour
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊
ORDER HARI INI UNTUK HARGA OFFER
.
➡KESAN SERTA MERTA
.
💧Kulit akan menjadi lembab & segar
💧Kulit akan jadi glowing
💧Makeup tahan lebih lama
💧Jerawat kurang
💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
💧Kulit terus tak kering/mengelupas
.
➡KESAN JANGKAMASA PANJANG
.
💧Kulit makin anjal
💧Tekstur kulit makin elok
💧Pori - pori makin kecil
💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
.
➡KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN
.
💧Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
💧Bau yang segar & menenangkan
💧Tahan lama (4-5 bulan)
💧Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
💧Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
💧Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit
.
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml
.
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

Semoga kita semua dipermudahkan Allah dlm segala urusan & dilimpahi keberkatan rezeki. Amin

Nikmatnya sapu #MagicJellyLovera dekat muka tengah2 panas ni. Segar je rasa.
.
Ramai yg bg feedback kebanyakannya lepas pakai mj jerawat berkurang dan parut pun pudar. Suka tengok respon positif dari #loveralovers.
.
Sape ada masalah yang sama boleh lah cuba pakai mj.
.
🔺Harga : RM 70 (Without postage)
. . .
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #gtw21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

TGIF! 🎉 Salam Jumaat #gorjeslovers 💕✨ Mesti uolls tak sabar tunggu weekend kan? 😂 Marilah bertahan for another day! 😘 To lift up my mood, Kak IdA pakai GorjesBabe Homemade Natural Smooch Matte Lip Paint in Pinky Lynn 💋
.
.
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #gtw21

Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia! . .🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Memang terbukti berkesan merawat masalah kulit. .
Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini
dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia!
Maklumat Produk Marini Naturalemagic Sabun Gebu (55g)
. . 🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. . 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Masalah kulit?
Jerawat?
Berminyak?
Muka kusam?
Eczema?
Kulit kasar dan hodoh?
Parut susah hilang?
Ketiak dan peha hitam?

Gunakan Sabun Gebu MUNTAH BELUT Marini
dibuat dari bahan semulajadi,tanah liat , bebas bahan kimia!
Maklumat Produk Marini Naturalemagic Sabun Gebu (55g)
🔺Harga : RM10 excluding postage 🔺

Kegunaan :
♡Mengurangkan parut dan jeragat
♡Berkesan untuk kulit berminyak
♡Berkesan merawat Eczema pada bayi dan orang dewasa
♡Pemutih kulit semulajadi
♡Sangat berkesan menyembuhkan jerawat dan masalah kulit yang lain
♡Mesra pesakit kanser
♡Menghilangkan kesan kehitaman di celah-celah peha dan ketiak
♡Samak
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Sending this sweet notes to all #gorjeslovers 💕✨ Hope your Saturday is a blast! If you feel like its too dull, add some colours in it yourself! 💋 Bricky Bree is great option to start with 😘💄
.
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #fsv21

GorjesBabe Smooch Matte Lip Paint is homemade and natural 💕 Lady boss curated these 5 shades specially for all women out there!
.
Each shade ada character masing-masing tau 💕✨Sesuai dipadankan dengan mood uolls hari-hari 💋 Apa lagi cepatlah dapatkan! .
.
Pstt.. something special coming up real soon! 😍 Stay tuned tau! 🎉
.
.
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #gorjesbabe #gorjesbabecosmetics #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #concealer #cosmetics #foundation #mattelipstick #instamakeup #promo #lips #lipstick #makeup #ombrelips #sale #perak #johor #lippaint #fsv21

❤❤❤Bald spots are gone thanks to MariniNaturaleMagic's Hairgrowth treatment set. Thank you for this testimonial today. Another happy customer!! 😙😙😙 .

Set ini mengandungi :
1)MARINI HAIR GROWTH SERUM(50ml)
2)MARINI SYAMPOO(250ml)
3)MARINI CONDITIONER(250ml)
4)MARINI SPRAY HAIRMIST(100ml)
. ●Cara-cara menggunakan Set Penjagaan Rambut Marini .
✅ Hair Growth Serum - Sapu dan urut kulit kepala dengan beberapa titik serum ini. Urut selama 2-3minit. Lagi lama lagi berkesan. Biarkan semalaman.... lagi lama lagi berkesan. ✅ Cuci rambut keesokan pagi dengan Marini Shampoo dan Marini Conditioner. ✅ Keringkan rambut dan sembur Marini Spray Hairmist dan urut kulit kepala. Tak perlu bilas.Hairmist boleh digunakan 3 kali sehari. .

Set ini boleh digunakan 3 kali seminggu atau setiap hari. .
Ikut kerajinan kita lah.Nak rambut banyak maka rajin2 lah guna set ini
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#marininaturalmagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #hairloss #haircare #foundation #haircare #instamakeup #hairmask #organic #hairgrowth #hairserum #perak #johor #dandruff #fsv21 #homemade

Jeng jeng jeng..ni lah product hair care yg Kak IdA ckp in my last post..natural homemade my dear..no nonsense chemical
. 🔺HEBAT MENANGANI MASALAH SEBEGINI
🍀Gatal-gatal kulit kepala
🍀Kelemumur
🍀Botak
🍀Rambut jarang
🍀Rambut gugur
🍀Cepat beruban
.

Set Penjagaan Rambut Marini akan menjadikan rambut anda tumbuh semula dgn lebat, lembut,sihat dan sangat harum. Dengan esen pandan dan serai.

MARINI NATURALEMAGIC (SET PENJAGAAN RAMBUT)
🔺Price : RM166.00🔺

Set ini mengandungi :
1)MARINI HAIR GROWTH SERUM(50ml)
2)MARINI SYAMPOO(250ml)
3)MARINI CONDITIONER(250ml)
4)MARINI SPRAY HAIRMIST(100ml)
. ●Cara-cara menggunakan Set Penjagaan Rambut Marini .
✅ Hair Growth Serum - Sapu dan urut kulit kepala dengan beberapa titik serum ini. Urut selama 2-3minit. Lagi lama lagi berkesan. Biarkan semalaman.... lagi lama lagi berkesan. ✅ Cuci rambut keesokan pagi dengan Marini Shampoo dan Marini Conditioner. ✅ Keringkan rambut dan sembur Marini Spray Hairmist dan urut kulit kepala. Tak perlu bilas.Hairmist boleh digunakan 3 kali sehari. .

Set ini boleh digunakan 3 kali seminggu atau setiap hari. .
Ikut kerajinan kita lah.Nak rambut banyak maka rajin2 lah guna set ini.
. 💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#marininaturalmagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #hairloss #haircare #foundation #haircare #instamakeup #hairmask #organic #hairgrowth #hairserum #perak #johor #dandruff #fsv21 #homemade

Sure ramai je yang ada masalah ni kan...lagi2 mummy2 yg baru pas bersalin, anak main buih so rambut gugur 🤣🤣...Kak IdA pun ada masalah ni, naik rimas tgk lantai bilik dan bilik air..tu blom laie tgk kat bantal kan
.
Antara sebab rambut gugur kekadang sampai ada tompok2 botak
.
🛑Genetik - biasanya rambut akan makin menipis dan botak especially pada kaum lelaki 🛑Stress - percayalah stress adalah antara sbb rambut gugur
🛑Ikat rambut terlalu ketat - keguguran dan kehilangan rambut slowly setiap hari
🛑Gemar mencabut & menarik rambut - habit ni mmg kekadang kita sedar, sambil reading or browsing kononnya tgn lg satu tu sisir rambut tp actually dok cabut rambut gatai
🛑Kekurangan zat besi - byk kajian mendapati if kandungan zat besi di dlm badan berkurangan, rambut akan mudah gugur
.
Nanti Kak IdA share solution terbaik, terbukti berkesan...natural & organic tuk atasi masalah ni..Kak IdA dah pakai sendiri..mmg best tau
.
#jelitabyeleanor #sayajual #jelitabyeleanortips #hairgrowth #hairloss #dandruff #organic #natural #aloevera #habbatusauda #fsv21 #haircare #hairmask #rambutgugur #scalptreatment

Face masks are the perfect skin care treatment to help you with your skin care concerns.
.
Pemilihan face mask yang betul adalah penting tuk memastikan ianya membantu melembabkan kulit, mengurang minyak berlebihan dan dpt membaikpulih pori muka kita. They’re also an excellent way to help pull out impurities.
.
🌸The 5 reasons 🌸⤵
.
1. Relaxation - biasanya kita buat sambil fefeling dok kat spa kan. Actually selain merawat kult, mask juga membantu mengurangkan stress dan membetulkan emosi kita so set aside 'me' time bila nak buat mask
2. Unclog pores - mask membantu membuang kulit mati yg dh berkepam kat muka kita, remove dirt and excess oil
3. Deep cleansing - hanya sesetengah mask saja yg bole draw out all the impurities yg terbenam dalam top layers of epidermis
4. Glowing skin - process of the mask drying on your skin and beginning to harden, along with the removal of the mask causes an expansion in the blood vessels of your skin. You akan fefeling softer and smoother-looking skin, with a radiant glow and more refreshed appearance. 
5. Helps your overall regimes - Masking helps all of your other skin care products work more efficiently and absorbed by your skin quicker and deeper, then a face mask is a must. .
.
😘 😘 😘
.

#jelitabyeleanor #sayajual #jelitabyeleanortips #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #aloevera #habbatusauda #fsv21 #blemish #facemask #cinnamon

Selamat ptg semua, Hari ni Kak IdA nak cerita sikit kenapa keempat-empat produk @loveramalaysia ni favourite ramai.
.
#MagicJellyLovera ni of course lah wajib bawak ke mana je sebab mj ni lah yang ganti segala yang Kak IdA perlukan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. Dengan mj masalah jerawat, kulit kering, kulit berminyak, kulit kusam sume dapat diselesaikan.
.
Hari2 memang wajib basuh muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Lcc ni tak banyak buih tau sebab lcc takde sls iaitu bahan kimia yang menghasilkan buih tu sbb sls boleh menyebabkan kulit sesetengah org tu kering. Lepas basuh muka kulit akan rasa segar dan lembut je.
.
Lepas tepek mj, #BbJellyLovera lah yang akan Kak IdA pakai dekat muka. Bb jelly ni special sebab tekstur dia yang ringan dan tak melekit. Rasa macam tak pakai apa2 je dekat muka. Tapi kulit nampak glowing bila pakai. Bila nak solat senang je nak basuh.
.
Kalau nak mandi pulak wajib sental badan dengan #DiamontBodyScrubPerfumeLovera. Bau yang sangat rare dan wangi tahan 24 jam tau atau selagi belum basuh badan selepas pakai. Tak perlu pakai perfume lagi.
.
Yang penting kesemua produk2 ni dari bahan2 semulajadi dan bebas bahan kimia berbahaya.
. .
💛Harga promo terbaru - @lovera.promo
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq
#loveraMalaysia
.
🍁Order⤵Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524.#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #fsv21 #perak #johor #skincare #naturalproducts

💎 DIAMONT BODY SCRUB PERFUME 💎
3-in-1 Body Scrub + Perfume+ Aromatheraphy
. .
🌳1st BODY SCRUB DGN MINYAK & CEBISAN GAHARU 🌳
✅100% natural
✅100% botanic
✅100% organic
✅Boleh pakai setiap hari . 🔸INGRIDIENTS🔸
💖Cebisan Gaharu
💖Minyak Kelapa Dara
💖Argan Oil
💖Himalayan Salt (lagi bagus drpd garam laut kerana lebih byk nutrient)
💖 Minyak Zaiton
💖Special secret blend of aromatheraphy
.
🎀3 IN 1 BODY SCRUB🎀
💖 Body Scrub (Bau tahan 24 jam)
💖 Body Perfume
💖 Aromatheraphy
.
💠KEBAIKKAN UNTUK KULIT💠
✅Melembut & Melembabkan Kulit
✅Melindungi kulit drpd radikal bebas
✅Membunuh kuman
✅Membuang kulit mati & daki
✅Mewangikan kulit satu hari
✅Dgn penggunaan konsisten, kulit akan glow & makin cerah.
.
💠KEBAIKKAN UNTUK MINDA💠
✅Mental Focus
✅Menjadi semakin tenang
✅Meningkatkan keyakinan diri
✅Anti-stress
✅Menaikkan semangat
✅Bau yang menenangkan (RELAX)
✅Happy
✅Mengurangkan tekanan
.
💠AROMATHERAPHY💠
✅Bau eksotik tetapi tidak menyengat ✅Bau mahal untuk wanita yang mementingkan penampilan diri
✅Bau yang tidak ada di kedai lain. (Sgt rare, sgt unik) .
.

Harga : .
🎈200 gm = RM 85 .
🎈120 gm = RM 60
.
(BOLEH TAHAN 4-5 BULAN)
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE)
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#jelitabyeleanor #sayajual #wonderbodyscrub #cantik #kulitcantik #aromatherapy #himalayansalt #arganoil #oliveoil #Virgincoconutoil #kayugaharu #fsv21 #perak #selangor #shahalam #johorbahru #johor

💖Detoxify the body
💖Improves skin hydration
💖Stress relief
💖Helps with body acne & eczema 💖 Reduce cellulite 💖Soothe tired muscles
💖Purify air
💖Improves sleep
.

Himalayan Salt juga lebih bagus drpd garam laut kerana lebih byk nutrient. 💎 DIAMONT BODY SCRUB PERFUME 💎
3-in-1 Body Scrub + Perfume+ Aromatheraphy
. ✅100% natural
✅100% botanic
✅100% organic
✅Boleh pakai setiap hari .
.

Harga : .
🎈200 gm = RM 85 .
🎈120 gm = RM 60
.
(BOLEH TAHAN 4-5 BULAN)
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE)
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#jelitabyeleanor #sayajual #wonderbodyscrub #cantik #kulitcantik #aromatherapy #himalayansalt #arganoil #oliveoil #Virgincoconutoil #kayugaharu #bodyscrub #fsv21 #perak #johor

🌿MAGIC JELLY🌿
.

Multipurpose Aloe Vera Gel (For Beauty & Health) .
🍁
Kegunaan utk :- .
🍁
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, radang kulit, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN .
🍁
🔺HARGA : RM 70 (tanpa postage)🔺
.
.
🍁Order⤵
Please WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#jelitabyeleanor #sayajual #magicjelly #magicjellybenefits #wonderjelly #cantik #kulitcantik #MagicJellyTestimonials #jerawat #acne #acnescar #pores #largepores #whitehead #blackhead #aloevera #blemish #clearskin #pinkishglow #glowingskin #fsv21 #perak #johor

A collection of testimonials from Marininaturalemagic users.

Thank you for your support!
. ❣For Normal to oily and problem skin.
For Face & Body❣
.
Sabun Gebu Muntah Belut Liquid Soap!
100ml (Travel friendly)
. 🔺RM39.90 excluding postage 🔺
. .
.
💝WhatsApp Kak IdA to purchase at +60133452524 .
.
#makeup #marininaturalemagic #jelitabyeleanor #tipscantik #kulitcantik #beauty #akujual #skincare #cosmetics #foundation #haircare #instamakeup #promo #organic #makeup #hairgrowth #sale #perak #johor #lippaint #fsv21 #homemade

Most Popular Instagram Hashtags