#jebule

MOST RECENT

" milih sayang po dihargai? Aku milih turu, mergo kui mung mimpi"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jebule #mung #mimpi
#wkwk

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

#jebule suket teki
#😂😂
#🎤🎶🎵🎧

Tiwas arep ngenyang 12jt#jebule 35#mundur pelan2

Hidup gk sprti khayalan ,
#jebule.

#jebule ke foto

Bruuuum,,,, brum*,, brum,,, 😁,,, brumbrum,, hahahah,, #jebule monine eteketeketek,,,

Tak kiro aq mumet #jebule aq kurang ngopi 😂😂😎😎

Save#jebule rifandy tok .. Y rpp yah fan...

Semalem.... Nonton pelem mburu batu akik...😝😝😝#jebule #filmakik

Senyumin ajah
Nak aku lak wes dihujat
#jebule
#sajake

Di pesan kok nggk dapet2 . #jebule nggk ada GRAB disini hahaha 😀😀😂😅

Wes rongTaun#jebule

Most Popular Instagram Hashtags