#jdt

705439 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah sold ikut online utk harini. Terima kasih yg shopping dgn @aizatbakerco . Spek Vans, Old Skool V Pro, Puma x Careaux & macam2 lagi barang masih ada ready stock kat kedai. Kasut, beg, baju, seluar semua ada kat kedai. Yg area BP boleh terus datang kedai. Yg jauh boleh pos. Nak tanya apa2 terus whatsapp +60176062138. Thanks!
#abc
#aizatbakerco
#bundle
#bundlemalaysia
#bundlekasut
#bundlemurah
#sneakers
#sneakerlah
#klkix
#preloved
#sayajualkasut
#bazaarpaknil
#vscocam
#igersmalaysia
#streetwear
#ootd
#menswear
#jdt
#gerakluupaperoger
#vans
#vansmurah
#vansbundle
#vansmalaysia
#vansoffthewall
#thenorthface
#puma
#timberland

Alhamdulillah.. Done delivery.. Customized Nike Airmax 2017 Women selamat mendarat ke tangan Amirul Hadi hadiah buat isteri beliau.. Lu mmg rock brader.. Terima kasih support ABM.. #keepsupportingauthenticbootmalaysia

Untuk details boleh DM IG or PM 0133133323 (Mat)

#authenticbootroommalaysia #bootmurah #notfoundinmalaysia #purelyoriginal #originalsoccerboots #limitededition #soccerlover #FAM #harimaumalaysia #harimaumalaya #selangorfa #johordarultakzim #jdt #jdtfc #melakaunited #nswarriors #klfa #perakfa #kedahfa #penangfa #perlisfa #pfa #kelantanfa #kafa
#maafkalaumahal #terimakasihkalaumurah

2017 SUPER LEAGUE
26TH APRIL 2017

Half Time

PULAU PINANG 1-2 JDT
39' Rafiuddin Rodin (pen)
5' Gonzalo Cabrera
24' Azammuddin Akil
Hidup Johor Demi Johor
#officialJDT
#JDT
#HarimauSelatan
#SouthernTigers
#PermataSelatan
#JewelOfTheSouth

Jahor Darul Ta'zim (JDT)

Jahor Bahru, Malaysia🇲🇾 #afccup #malaysia #southeastasia #jdt #jahorbahru #soccer #champs #malaysiasuperleague

MOST RECENT

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ .
the new samsung galaxy s8 like a beast 😍️😍️😍️.
.
Lokasi baru kami No 10 Jalan Pendidikan 8/1 Taman Universiti
.
Terima kasih sentiasa menyokong kami
.
Kami beroperasi dari jam 10 pagi sehingga 10 malam. 📱📱📱
.
.
THANK YOU FOR SUPPORT
.
.
Terima Kasih 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻kerana mempercayai servis kami.
Pertanyaan & info pm sepantas kilat
📲 0199169160
LANDMARK
📍HADAPAN AL-IKHSAN TAMAN UNIVERSITI
📍SEBARIS RESTORAN AL FATAH
📍KEDAI BAWAH SEBELAH BARBER
⏰WAKTU OPERASI⏰
10:00AM to 10:00PM (SETIAP HARI, RABU TUTUP)
.
#skudai #kulai #larkin #utm #iphone #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #johorbahru #iphonerepairjb #iphonerepairjohorbahru
#iphonerepairface2face .
.
#customerxpertjb
#xpertjb
#xpertgadget
#xpertjohorbahru #repairface2face #iphoneuser #iphonemalaysia
#iphonejb

Tercari - cari foundation , bedak yang sesuai ??
.

Yang ada SPF , mampu mencerahkan , melembab , tak berminyak dan senang cuci ? Bukan tu jee tapi LEBIH LAGI hanya dalam satu compact.
.

Semua yang uols nak ada dalam SUPER MOISTURE DD CUSHION.

Whatsapp 📲 016-7764146 to order
📮Postage Hari2
🚗 COD Hari2 (cod area Jb)

#kaaycosmetics
#ddcushion
#ddcushionfoundation
#cushionkorea
#foundationtreatment
#flawlessskin
#mesrawudhumekap
#halalmekap #johor #jdt #feminineconcept #makeuptips #makeuplover #sayajualprodukkecantikan #lokalah #instaboomakademi #readystock #happyweekendeveryone 😘

Happy together.....enjoy uolls..... 👭

#kendurikahwin
#pagoh
#jdt
#sedarakitakawinlaa

Wedding ..... meriah nii .....😘 #kendurikahwin
#jdt
#pagoh
#sedarakitakawinlaa

BERITA GEMPAKK !! Boomber jacket dah restockkk 😍 Wow rara nak bagi harga murah2 je untukkk korang semuaaa 😉 Kualiti paling tiptop ❤ Follow : @ladiesempire.co2 untuk usha BOOMBER JACKET..
.
●Kemas & Smart 💕
●Sangat selesa ☀
●Original 💯
● Ready with Patches 👍
● Black, Green & Dark Blue ☝
● Rm 128 InPostage 😘
● (Promosi Pembukaan)
.
Whatsapp 0172276615 (rara)
or terus DM 📞 Cepat
guys, Jom bergaya dengan
BOOMBER JACKET 💕
.
#sneakersmalaysia #sneakersmurah #jacketmurah #jacketmalaysia #sneakersmurahmalaysia #boomberjacket #sneakerscopyori #kasutcopyori #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #tshirtprinting #tshirtprintingmurah #tshirthipster #uitm #studentuitm #pavilionkl #neelofa #lofattah #capmurah #sneakers #budakhipster #pelajar #universiti #jdt #budakwicet #raver #musicallymalaysia

READY STOCK !
Sneakers boek dah pun mendarat 💕 Kalau nak sembang harga asal, Memang Rm220 (newdesign) lah jawapnya, Ingat ni gred biasa2 tu ke ? Ni Copy Ori 1:1 tau ☝ 99% sama macam original.. Siap sekali PAPER BAG 😍 So untuk korang rara bagi harga pasar malam je, Lambat ? Ambik tu harga asal 😂
.
⇨ULTRA BOOST ❤
⇨Rm195 sm
⇨Saiz (40-44)
⇨COPY ORI 1:1
⇨99% sama macam original
⇨Kualiti TIPTOP macam gambar
⇨Whatsapp 0172276615 (rara)
.
Anything boleh DM atau Whatsapp rara okay 💕
.
#sneakersmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #sneakerscantik #sneakerscopyori #kasutcopyori #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #tshirtprinting #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #capmurah #sneakers #budakhipster #budakwicet #bajuprinting #uitm #uitmpuncakperdana #pelajar #studentuitm #pavilionkl #neelofa #lofattah #studentmalaysia #viral #studentupm #jdt

Jeragat sebenarnya berpunca daripada ketidakstabilan hormon. Sebab tuh kalau awak perasan jika kita pakai produk luaran untuk jeragat ke jerawat ke kadang2 tak juga hilang malah bertambah teruk. Tak semestinya semua tuh disebabkan healing crisis tau.
So, kita perlu perbaiki dari dalaman jugak tau..Btw vitamin #Laurel ni juga mampu untuk merawat jeragat dari dalaman supaya sel sel kulit yg lama dapat diperbaiki 😊

Nak tahu info lanjut lagi ?
tempahan online: 013.3468797 tele/whatsapp)
..
#jamuseripengantin
#jsptablet
#naelofarhijab
#shawl
#tudung
#jubahmurah
#satinskinz
#dianzvitamin
#symabeauty
#jdt
#shahalam
#langkawi
#moodrepublik
#terapiinstagram
#jamu
#pengantin
#hantaran
#tunang
#barangbaby
#aidijuma
#aidijumalover
#bawalaidijuma
#laurelmixberry
#laurel
#ukhwahti
#aurainsta
#aurainstabatch9

Ini kawan saya tau awak..... tak tipu.. dia mmg konsisten. Banyak tips dia share utk jadi mcm sekarang.. nak saya share sama awak semua ?

jom klik ke link ni terus, stret masuk wassap saya :
http://www.wasap.my/60103016076 (bg pengguna smartfon)

yg guna fb messengger, meh pm saya terus ye :
http://m.me/ayushidadon

#cikguseo #mdolla #mdollaaura #kurus_mudah_selamat #slim #perfume #minyakwangi #stress #lapar #longgar #lofattah #jbcc #klcc #putrajaya #jdt #obes #lebihberatbadan #wangi #buanglemak #tahanlapar #diet #offer #angin #langsing #turunberatbadan #sayangpapasayatak #isterituanihsan #laraaisyah #sokonglike #jomkurus

READY STOCK !
Sneakers boek dah pun mendarat 💕 Kalau nak sembang harga asal, Memang Rm220 (newdesign) lah jawapnya, Ingat ni gred biasa2 tu ke ? Ni Copy Ori 1:1 tau ☝ 99% sama macam original.. Siap sekali PAPER BAG 😍 So untuk korang rara bagi harga pasar malam je, Lambat ? Ambik tu harga asal 😂
.
⇨ULTRA BOOST ❤
⇨Rm195 sm
⇨Saiz (40-44)
⇨COPY ORI 1:1
⇨99% sama macam original
⇨Kualiti TIPTOP macam gambar
⇨Whatsapp 0172276615 (rara)
.
Anything boleh DM atau Whatsapp rara okay 💕
.
#sneakersmalaysia #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #sneakerscantik #sneakerscopyori #kasutcopyori #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #tshirtprinting #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #capmurah #sneakers #budakhipster #budakwicet #bajuprinting #uitm #uitmpuncakperdana #pelajar #studentuitm #pavilionkl #neelofa #lofattah #studentmalaysia #viral #studentupm #jdt

RUFFLE FEATHER SWAROVSKI COLLECTION
____
Nak nampak glam pada hari raya nanti?
Mahukan sentuhan COUTURE PADA tudung bawal anda?
Mahukan tudung bawal yang sesuai dipadankan bersama baju designer raya anda?
Mahukan sentuhan swarovski original yang didatangkan khas dari Austria?
____
#rufflefeather jawapannya. Mudah dibentuk dan sangat selesa dipakai. Penjagaannya pun sangat mudah kerana boleh dibasuh menggunakan WASHING MACHINE rumah anda.
____
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 2.3m Double Layer Synthetic Ostrich Feather
55pcs @swarovski hotfix special edition flower shape
Price: RM119
Preorder Price: RM109 (RM10 off)
.
TO PURCHASE DO WA www.wasap.my/60177801022 BEFORE SLOT FULL . EVERY PURCHASE OF THIS COLLECTION WILL GET FREE GIFT 😍
.
#tudungbawal #tudungfeather #eidraya2017 #trwonderraya #tudungbulubulu #tudungraya #raya2017 #sayajual #TudungRuffle #trstokis #trstokisjohor #trs022 #johor #jdt #segamat #skudai #singapore #brunei #rufflefeatherswarovski

When mum n daughter did the signature pose.... Heeeeeeee #peace #outingday #onthego #jdt #v ❤❤❤❤

Thanks bro 👊🏼
.
Come and personalise your shoes/boots/sneakers/futsalshoes at proid
.
PROMOTION!!!
RM60 for name + logo
*shoes not included
.
Material print n heatpress, not embroidery. Warranty 1month if anything happen to your ID.
.
Whatsapp +6012-6244184
+6012-6244184
+6012-6244184
.
psst: ade yg nak jd rakan niaga pro_id ke? kalau ade, whatsapp abg trus ye. nnt abg bgtau carenye cmne .
.
.
#ID #proid #namakatkasut #IDmalaysia #jdt #southerntiger #redgiants #redwarriors #bosgaurus #atm #pdrm #kedah #kelantan #uitm #unikl #palam #kasutfutsalmurah #singapura #kakibola #kakifutsal #kakibangku #kotabharu #seremban #sarawakian #sukanmalaysia #kotabharu #kotabharukelantan

Ada apa dengan ARJUNA?
Kemam2 je bro !
.
RAMUAN UTAMA ✏️Tongkat Ali
✏️Maca
✏️Butea Superba
✏️Kurma
✏️Delima
✏️Aprikot
.
Siapa PERLUKAN Arjuna?
💪 Lelaki dewasa
💪 Suami
💪 Ahli Sukan
💪 Warga Emas
💪 Masalah lemah tenaga batin
💪 Masalah kemandulan lelaki
💪 Kehidupan yang STRESS
💪 Pemulihan luka akibat kecederaan/Pembedahan dll
.
Nak tahu info #GulaGulaSado ?
Tinggalkan no wassap anda atau terus DM kami sekarang!
.
#ARJUNAgold
#viral
#ubatkuatlelaki
#stamina
#suamiku
#suamikupalingsweet
#berikanmasa
#terapiinstagram
#ukhwahti
#kilangbateri
#abamsado
#makanansunnah
#maharajalawakmega2017
#tijmjb
#igshop
#igsokongan
#bangigateway
#selangor
#johorbahru
#jdt
#brunei
#terlajaklaris
#testimoni
#followforfollow
#fattahamin
#likeforlike
#instafamous
#moodrepublik
#gulagulasado

Sejuta penghargaan dan ucapan terima kasih kpd sahabat2x yg berkongsi gmbr team memakai jersi yg ditempah dgn Kedai Online Baju Sukan Murah . Merasa syukur dgn kata2x ikhlas drpd sahabat2x . Pd yg nk Nak sembang / nak order / nak bertanya dlu boleh terus whatsapp 017 9443548

#ums #upsi #uum #uumsintok #upm #uitm #uitmkedah #uitmjohor #uitmmukah #kotakinabalu #kuching #stacy #aydajebat #ustaz #ustazkazim #ustazazharidrus #ustazdondaniyal #rantaupanjang #pulauperhentian #sabah #perak #logan #harimaumalaya #jdt

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags