[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jdt

745529 posts

TOP POSTS

Here are some of the pictures taken during JDT and JDT II friendly match at Padang Seri Gelam Training Centre. Luaskan Kuasamu Johor.

Hidup Johor Demi Johor
#officialJDT
#JDT
#HarimauSelatan
#SouthernTigers
#PermataSelatan
#JewelOfTheSouth

Izham Tarmizi penjaga gol utama,
Haziq Nazli pilihan kedua,
Hari Raya kini sudah menjelma,
Disambut dengan sanak saudara.
.
Farizal Marlias, Azamuddin Akil banyak no jasa,
Sahabat senegeri main di JDT,
Sebulan sudah kita berpuasa,
Kini Syawal menjelang lagi.
.
Natxo Insa baru je dibeli,
Gaby Guerra kekal disisi,
Sudah resam Aidilfitri,
Ketupat lemang juadah tradisi.
.
Fazly kiri Kunanlan pulak kanan,
Kemudi sayap pertahanan,
Hari Raya disambut dengan kemaafan,
Semoga ukhuwah kita berkekalan.
.
Gonzalo Cabrera bintang dari Argentina,
Safiq Rahim termahal ek di Malaysia,
Hari Raya hari yang mulia,
Kemenangan setelah sebulan berpuasa.
.
Mahali main dibahagian sayap,
Marcos pula menjadi kapten,
Kalau ada salah dan silap,
Ampun mohon maaf zahir dan batin.
.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Dari kami di JFA
πŸ™πŸ™πŸ™ #johorfootballarena #footballchannel #JDT #SalamLebaran #AidilFitri

πŸŽ‰πŸŽ‰RAMADHAN SaleπŸŽ‰πŸŽ‰
.
Ramai yg dowk DM/PM admin tnya takde sales ke Bulan Pose nieπŸ˜‚πŸ˜‚ . Kali nie admin bagi discount dkt hngpa na..
.
.

Mana2 yg hangpa nengok sunglasses rm19 tuh, ,

La nie admin bagi RM15.00 ja dkt hangpa..πŸ™ˆπŸ™ˆ bukan rm19 tapi RM15.00 je kak long oi
.
.
Meyh pakat ajak member lain beli sama kalau nak lagi murahπŸ˜ŽπŸ’•πŸ˜
.
.
#sayajualmurah#jdt#perak#sabah#sarawak#johor#bazarpaknil#wakdoyok#noradanish#follow4follow#like4like#jangancakapabangtakpayung#cerminmatamurah#cerminmataborong#kacamatamurah#kacamataborong#sunglassesmurah#swapreviewfree#swapreviewmalaysia#igers#klcc#misz_sunglasses2#paidreview#mlm2017#walawei_shades#mentormilenia#mentormilenia2017#walawei.co#walawei_sunglasses#supportwalawei

#repost @rizalsahimy - #Wefie bersama DYMM Sultan Ibrahim bersama dua orang #bakalmenantumakawak episode ke-3 featuring Along Cham & Zairi dari Best Pagi..
Terima kasih Tuanku kerana sudi bergambar dengan kami
.
#BangsaJohor #ThisIsJohor #JDT #LuaskanKuasamu #BestPagi #BestFMMalaysia

Legend is back?πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
Photo by JST

#LigaBolasepakMalaysia #JohorDarulTakzim #JDT #LigaMalaysia #MSL

#heretocreate #ace17
#adidasmy #jdt πŸ’™β€οΈ

.
Admin dapat rasakan stadium akan padat lepasni.. so JST telah open tiket online awal.. sape yg xnk susah2 beratur beli tiket, boleh lah cuba beli online..
.
DAPATKAN TIKET MENYAKSIKAN PERLAWANAN DI STADIUM LARKIN MELALUI PEMBELIAN TIKET SECARA ONLINE
.
Para penyokong Harimau Selatan kini boleh mendapatkan tiket untuk menyaksikan perlawanan-perlawanan Johor Darul Ta'zim di Stadium Tan Sri Dato' Haji Hassan Yunos, Larkin melalui pembelian tiket secara online di http://johorsoutherntigers.com.my/tickets/.
.
Pada masa ini, tiket bagi tiga perlawanan akan datang telah dibuka untuk jualan iaitu melibatkan perlawanan;
β€’ JDT vs Pulau Pinang - 1hb Julai 2017
β€’ JDT vs Sarawak - 4hb Julai 2017
β€’ JDT vs Sarawak - 15hb Julai 2017
.
Tarikh penebusan untuk setiap tiket akan dimaklumkan kelak mengikut perlawanan. Untuk penebusan, anda perlu menunjukkan resit sebagai bukti pembelian berserta kad pengenalan anda di kaunter khas di kaunter tiket Stadium Tan Sri Dato' Haji Hassan Yunos, Larkin. Ayuh, jangan lepaskan peluang anda. Luaskan Kuasamu Johor. .
Support n follow @jdt_fanatikofficial
.
#jdt #jdtii #luaskankuasamu #johor #ligasuper #ligaperdana #malaysia #bolasepak #stadium #larkin #afccup #passion

OSCAR DIHUKUM GANTUNG 8 PERLAWANAN KERANA CETUSKAN PERGADUHAN .
Tempoh hari Oscar telah mencetuskan pergaduhan yang dahsyat selepas beliau membuat keputusan untuk merembat dua pemain lawan ketika perlawanan berlangsung.
.
Ekoran daripada kekecohan yang dilakukan oleh Oscar itu, FA China bertindak untuk menghukum Oscar dengan menggantung beliau daripada beraksi sebanyak 8 perlawanan.
.
Hukuman ini menyebabkan Oscar tidak dapat bermain sehingga 13 Ogos 2017. Selain itu Oscar juga didenda sebanyak $5 ribu.
.
β€œKesalahan besar Oscar yang menimbulkan situasi tegang telah memberikan impak negatif yang cukup besar kepada bola sepak China.” - Jurucakap FA China
.
.
#ATTENTION uolls nak nampak GEMPAK dgn tshirt design uolls sendiri? Follow @empayar.abang.long 😁
.
#harimaumalaya #malaysia #jdt #kelantan #pahang #kedah #perak #selangor #negerisembilan #melakaunited #pknsfc #sarawak #sabah #kualalumpur #perlis #penang

MOST RECENT

Southampton telah mengumumkan pelantikan Mauricio Pellegrino sebagai pengurus baharu mereka dengan kontrak selama tiga tahun.
Pellegrino, meninggalkan Alaves pada Mei, memilih untuk berubah haluan ke Liga Perdana Inggeris musim hadapan.
*
*
Jersi-jersi terbaik dan termurah hanya di @borak_jersey πŸ”₯
.
.
.
.
.
#balls #borakbolasepak #bolasepakmalaysia #ghaddar22 #jdt #Johor #Selangor #malaysiafootball #malaysiasoccer #malaysiasuperleague #pahangfa #ligamalaysia #pialamalaysia #pialafa2017 #football #futbol #hogohpahanghogoh #bayernmunich #coppaitalia #bundesliga #epl #manchesterunited #tottenham #juventus #fam #gosipbolasepak #bolasepaksemasa #isubolamalaysia

Baru separuh jln ... Akhirnya tido ... Klu x dia yg sibuk nk drive ... #mygur #bambam #raya2017 #balikkampung #jdt

Selamat hari raya aidilfitri kepada penggemar kek dan biskut dari @sabrina_bakery. Salam 0-0 dari Yaya selama kekurangan servis penghantaran kek dan cookies. Mana lah tau ade kek yang terpenyek ke, nutella cheesetart yang melekat ke, message yang lambat reply ke πŸ˜…πŸ˜…korang raya mana tahun ni? β™₯️#teamrayajohor #jdt

Kepada yang taktau, aku ada satu freestyle track dan satu-satunya lagu dekat Soundcloud yang aku dah tak ingat bila aku upload πŸ˜‚πŸ˜‚ Remix Aduh Neng dari Nukilan. Selamat Beraya kepada semua umat πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ #aduhneng #nukilan #qarmamusiq #freestyle #rap #selamathariraya #blockboys #hhg4l #sarangsetanstudio #johorbahru #joho #jdt #malaysiahiphop #hiphopmy

Esok raya kan? Hihi. So @aizatbakerco nak buat special offer utk 2 item ni. Valid utk harini ( 24 Jun 2017 ) sahaja. Esok lusa tulat & seterusnya dah tak valid. Yg dekat boleh dtg kedai, yg jauh boleh bank in, raya ke 3 nanti sy pos. Detail item seperti di bawah :
.
1. Nike SB Stefan Janoski Elite 'Blackout'. Saiz 6UK 7UK 8UK 9UK. Harga butik RM459, sebelum ni @aizatbakerco jual RM350. Tapi utk harini, harga jadi RM2++ sahaja.
.
2. Converse CT70 Tribal. Saiz 7UK sahaja. Butik RM280. Sebelum ni @aizatbakerco jual RM250. Tapi harini jadi RM1++ sahaja.
.
Siapa cepat dia dapat ye. No booking. Bank in atau walk in. Harini sahaja! Lepas drpd harini mohon jangan mintak harga ni lagi. Saiz selain yg dinyatakan pun jangan ditanya. Huhu. Whatsapp +60176062138. Thanks!
.
#abc
#aizatbakerco
#bundle
#bundlemalaysia
#bundlekasut
#bundlemurah
#sneakers
#sneakerlah
#klkix
#preloved
#sayajualkasut
#bazaarpaknil
#vscocam
#igersmalaysia
#streetwear
#ootd
#menswear
#jdt
#gerakluupaperoger
#vans
#vansmurah
#vansbundle
#vansmalaysia
#vansoffthewall
#converse
#conversoriginal
#nikesb
#nikesbjanoski

AJAX AMSTERDAM ADIDAS KIT HOME RED.
____________________________
.
RM45 include postage semenanjung
QUALITY: AAA.
SIZE: S-XXL.
.
WHATSAPPπŸ“².
014-532-2517
___________
http://bit.ly/DirectWhatsappOrder
___________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#football #cats #tv3 #tv9 #germany #awani #fashion #dexandra #food #malaysia #bolasepakmalaysia #free #jerseymurah #jualonline #portugal #selangor #kelantan #jdt #pahang #perak #terengganu #melaka #sabah #sarawak #ajax #euro #germanyjersey

..
Tksh byk2 guu...100 pase sneakers..bele2 nk kemas kedai,sahabat call nk sneakers nk wt nego lpas raya katanyo...bare comel2 guu...
..
πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²
CALL/WHATSAPP 0193205501
CALL/WHATSAPP 0193205501
CALL/WHATSAPP 0193205501
.
COD:EMPIRE BUNDLE,A-G-1B,BLOK A,JLN PJU 10/9A,PRIMA DAMANSARA,SELANGOR...
.
#empirebundle #bundlekasut #bundlemalaysia #bundlemurahmalaysia #lokalah #ootd #vscocam #adidas #prada #gucci #lv #fendi #fredperry #selangor #jdt #wakdoyok #sneakers #vans #nike #timberland #igmalaysia #bazarpaknil #gregory #drmartens #puma #underground #pemborongkasut #klkix #jordan #igshop

Most Popular Instagram Hashtags