[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jbmakanplace

1347 posts

TOP POSTS

20161210 - (14 months old) It's Mama @icytoko bday today and Zee Hen first trip to neighbour country JB... Zee Hen is wondering why this bakery always such a long Q! #zeehenfirst #jbmakanplace #jlntanhioknee #hiapjoobakery

Junior Chicken Chop only Rm5.. Grab it now.. #TehCornerJohorJaya #JohorJaya #jbmakanplace

#frenchfries with cheese
Sodap ni. Kat kfc pun takde ni.
French fries rm4 + cheese add rm1
Lepak2 sambil ngap

Chatuchak x klasik kafe

#portbaik #utm #skudai #jbmakanplace
Loc:tepi naim bundle skudai.depan mcd utm

Maka selesailah #sahur terakhir kita untuk #ramadhan2017 ini.. semoga kita di panjangkan umur & #ramadhan ini bukanlah shaum terakhir untuk kita
.
.
#ShelloAtNaelis akan bercuti #aidilfitri2017 selama 3 hari bermula hari ini; Sabtu, Ahad & Isnin.. dan akan kembali beroperasi semula pada #raya2017 yang ke-3 bersamaan 3 #syawal dari jam 4:00 petang hingga 12:00 malam
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan meja pada #hariraya ke-3 ini nanti, di jemput untuk DM, PM atau WA kami di..
.
01116380308
.
01116380308
.
01116380308
.
.
#johorbahru #johorbaharu #johor #johore #jdt #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcm #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmjb #singapura #singapore #sg #sghalalfood #sghalal #shelloutjb #shelloutjohorbahru #shelloutjohor

Alhamdulillah
😎 TERIMA KASIH SAPOT @thirty30street !!
COD di @baksosuperjb Kampung Melayu JB. Sambil pekena Ayam Penyet dan Soto Madura Terbaik JB wa cakap sama lu! Xbedek punya lah!! Power masbro @ollyorlov @mrsolly 💪😋. Bangsa JB memang PADU lah!
.
💯 Original Knockaround USA
🚚 COD Bdr Melaka – B.B.Uda JB
📦 Postage Nationwide
☎️ WA: 016 340 3030

MOST RECENT

.
28 June 2017 @ 4 #Syawal 1438 #hijrah
.
Nikmati hidangan #shelloutjb #shelloutjohorbahru #shelloutjohor ala #ShelloAtNaelis ( dahulu dikenali sebagai #ShellOutAtNaelis ) yang berlokasi di #NongchikRiverside #johorbahru #johorbaharu #johor #johore #joho #jdt
.
We are open today from 4:00 pm to 12:00 midnight
.
For any inquiry or for reservation(s); call or WA us at +601116380308 ( 01116380308 )
.
#johorean #johoreans #singapore #singapurastreets #singaporean #singaporeanfood #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmjohorbahrusingapore #jjcm #jbmakanplace #jbmakantrip #sg #sghalalfood

Maka selesailah #sahur terakhir kita untuk #ramadhan2017 ini.. semoga kita di panjangkan umur & #ramadhan ini bukanlah shaum terakhir untuk kita
.
.
#ShelloAtNaelis akan bercuti #aidilfitri2017 selama 3 hari bermula hari ini; Sabtu, Ahad & Isnin.. dan akan kembali beroperasi semula pada #raya2017 yang ke-3 bersamaan 3 #syawal dari jam 4:00 petang hingga 12:00 malam
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan meja pada #hariraya ke-3 ini nanti, di jemput untuk DM, PM atau WA kami di..
.
01116380308
.
01116380308
.
01116380308
.
.
#johorbahru #johorbaharu #johor #johore #jdt #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcm #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmjb #singapura #singapore #sg #sghalalfood #sghalal #shelloutjb #shelloutjohorbahru #shelloutjohor

.
Kami beroperasi hari ini dari jam 4:00 petang hingga 12:00 malam
.
Untuk sebarang pertanyaan atau urusan tempahan meja untuk hari ini, Ahad 18 Jun 2017, DM , PM atau WA kami di..
.
01116380308 ( Call or WA )
.
01116380308 ( Call or WA )
.
01116380308 ( Call or WA )
.
.
Set #Shello #iftar bermula dari RM45 seorang.. add-on #ketamnipah #ketambangkang RM50 seekor (+- 400 gram setiap ekor)
.
#johorbahru #johorbaharu #johore #johor #joho #jdt #jbmakanplace #jbfood #johorfood #jjcmjb #jjcmjohor
#jjcm #jbfood #jbfoodporn #singapura #singapore #sg #sghalalfood #sghalal

Selamat menjalani ibadah puasa
.
Di jemput untuk menikmati Set #Shello #iftar kami yg berharga RM45 seorang
.
Untuk tempahan meja pada hari ini yg masih tinggal beberapa kekosongan sahaja lagi, sila "call" atau "message" ke 01116380308
.
#ShelloAtNaelis beroperasi hari ini, Sabtu, dari jam 4:00 petang hingga 12:00 malam untuk iftar & juga moreh selepas Solat Traweh
.
.
#johorbaharu #johorbahru #johorbahrucity #johore #johor #johoreans #johorean #johoreanfood #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohorbahrusingapore #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmjb #shelloutjb #shelloutjohorbahru #shelloutjohor

Macamana nak eja "merliur tengok" ekkkk.. merliur atau meliur?
.
Untuk tempahan meja pada hari ini samada #Iftar atau #moreh , di jemput untuk DM, PM atau Whatsapp kami di 0194811111.. masih terdapat kekosongan lagi.. yok !! ber #ShelloSet kita.. dari RM45 seorang
.
#singapura #singapore #sghalalfood #sghalal #sg #johorbahru #johorbaharu #johor #johore #johorean #johoreanfood #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmjb #jdt #jdtfamily

.
Salam 8 #Ramadhan & selamat bersahur kpd semua "followers" IG & "likers" FB #ShelloAtNaelis #johorbahru #johorbaharu #johor #johore #joho #jdt
.
Di jemput untuk menikmati hidangan Set #Iftar #shello kami yg di terima & di gemari ramai, bermula dari RM45 seorang merangkumi..
.
Udang & Sayuran masak #naelisgarlicbutter
.
Kupang Jepun masak #naelisblackpepperthai
.
Sotong masak #naelissambalpedas
.
Dori Fillet masak #naelissambalolives
.
Nasi beras wangi, minuman, roti mantou, kurma Mabrouni & kueh tempatan
.
.
Untuk urusan tempahan meja pada setiap hari, di galakkan untuk DM, PM atau Whatsapp kami terlebih dahulu
.
Selamat bersahur & menunaikan ibadah puasa hari ke-8 kepada semua
.
#singapura #singapore #sghalalfood #sghalal #sg #johorean #johoreans #jdtfamily #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcm

The best chicken fried steak burger. Only at @agora_placetoeatmore . Grab yours today. Very highly recommended. Try the other menus there too guys.
#photography #photoshoot #foodporn #foodie #foodinjb #johorbahrufood #jbfood #foodie #food #igers #igersmalaysia #happy #goodfood #agoraplaceteatmore #johor #makan #jbcafe #jbphotography #jbmakanplace

As Salam & Good Afternoon
.
Apa plan malam ni or for this weekend?
.
Masih unsure mana nak kluo (keluar) makan bersama yang tersayang? Ber #shelloutjb kita kot?
.
.
#ShelloAtNaelis yg berlokasi di #NongchikRiverside #johorbahru masih meneruskan promosi Set #Shello dengan harga RM45 seorang (minimum 2 order to go) & off-course.. yang jenis pilih mana nak makan then kami timbang.. dengan 4 jenis sos #MSGFree kami (Tiada penggunaan AjiNomoto)
.
.
Waktu operasi kami adalah seperti berikut;
Isnin - Jumaat : 4 pm to 12 midnight (Tuesday Closed)
Sabtu, Ahad & Cuti Awam : 2 pm to 12 midnight
.
#singapura #singapore #singaporean #sghalalfood #sghalal #sg #johorbaharu #johor #johore #joho #johorean #johoreans #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcmtv3 #jjcm #whatsgoingoninjohorbahru

.
Ada yg tak sempat untuk bawa #ibu tercinta keluar makan atau #tapau untuk #emak tersayang semalam ?
.
Ni nak habaq.. kami mempunyai lobster2 yg mencukupi untuk hari ini SEBELUM esok hari cuti rehat kami (Kami bercuti rehat setiap hari Selasa - kedai tutup)
.
Lobster2 kami yg baru sampai untuk hari ini beratnya adalah sekitar +-350 gram setiap ekor.. dengan harga jualan di antara RM100.00 - RM120.00 bagi setiap ekor
.
Iye.. diantara RM100.00 - RM120.00 seekor sahaja
.
Iye.. diantara RM100.00 - RM120.00 seekor sahaja
.
.
Kami beroperasi hari ini, Isnin (15 Mei 2017) dari jam 4:00 petang hingga 12:00 malam
.
.
Setiap #bungkusbalik, kami menggunakan beg kedap udara #ikea untuk memastikan lobster2 anda kekal sempurna, mengurangkan tahap kehilangan panas, tidak #cerecet (tumpah) di dalam kereta & beg boleh di kitar semula

#ShelloAtNaelis #NongchikRiverside #JohorBahru #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #jjcmjohor #jjcmjohorbahru #jjcm

#happymothers day..
.
It is so sweet to see #familybonding ... #familynight ... #familyeatstogether ... & most important ... #familyeatsclean ... at #ShelloAtNaelis #johorbahru #johor
.
Thank you to #faisal & #nora ... one of our many regular who keep repeating & trust our shell out ala #naelis way 🤗
.
We are a #MSGFree restaurant in #johorbahrucity
.
.
#singapore #singapura #sghalalfood #sghalal #sg #johorbaharu #johore #jdt #jdtfamily #jdtsoutherntigers #jbmakanplace #jbfood #jbfoodporn #johorean #johoreans #jjcmjohor #jjcmjohorbahru

Most Popular Instagram Hashtags