#jay

MOST RECENT

OTR II #copenhagen

getting American deli oh yessir 🤪! #jay

#jay's co
EveryDay May Not Be Good Day, But Trust Me... There Is Something Good In EveryDay.

Vienintelis duetas, kuris yra klausomas. Koncertas 10/10. Jei dar turite proga, tai butinai. #jay-z #beyonce #copenhagen #joninessu jon-z

#Jamieson ви представя още едно ново попълнение сред продуктите си – Витамин Б Комплекс! :) Подпомага обменните процеси в организма и има общо тонизиращо действие.
Витамините от група Б се грижат за здравето на нервната система, зъбите, костите, косата, кожата и ноктите.
#Jay #VitaminB #ComplexFormula #HealthyLife

#jay's co,
ViBeZ!.

🖊Is it just me who is excited if this deal goes ahead? Comment below






Follow my partners
@mendy_22fanpage
@theburnleyloyal
@burnleyfcfp1
@football_viewss
@thefootyplayer_
@fullhambible
@mo_salah_22_fp
@bha_daily






#bfc #transfer #news #jay #Rodriguez #oldnews #postedloads #fanpage #follow #like #comment #thoughts


Special thanks to @boi_itz_ellis for letting me use his pic

SHE DOES WEAR THE PANTS 👏🏼😭😂

#jay's co,
Haijalishi Ulikuwa Na Wangapi, Bali Ni Wangapi Upo Nao... Washkaji Ambao Kosa Lako Lao Ukiwa Huna Mafao.Sihitaji Marafiki, Labda Baadae Wakitokea.

Some design work with a low fade #barber #fade #design #designwork #newcut #therougesalon #jay

Smoke everytime! I will stay higher then god😍🍁🍁 #weed #canabis #thc #high #smokeone #420 #420life #420love #switzerland #swiss #mango #toasters #fire #jay #blunt

Omg this girl 😍😍😍😍😍 brought me fresh lasagna at work. Why this is so special is because she knows one of my all time favorite movies is called Clerks written by one of my favorite directors named Kevin Smith, which features a great scene and line about lasagna at work, she makes me proud and I’m so grateful she is in my life ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #clerks #kevinsmith #briancohalloran #silentbob #jay

I started listening to iKON and I really really like them so I am going to stan them!😍 I am still learning their names but Jinhwan (Jay) is definitely my bias, he is way too cute and adorable omg, I already love him so much!!❤️ @withikonic
#ikon #kimjinhwan #jay #kpop

SOTY COMING SOON!!!! 👏👏👏👏👏 It's so hard to get all genders and age attention but #LoveScenario get all attention. #iKON is the "President of The Kids" 👏👏👏 I hope YG let uri boys comeback because they have a big chance to get more popularity.

Di korea kayaknya susah banget rebut hati anak-anak dan manula. Maksud gw banyak lagu populer tapi belum tentu bener-bener bisa populer di semua kalangan. Kebanyakan lagunya populer dianak remaja sampai umur 30 tahunan, dan susah juga buat menjadikan semua gender suka lagu itu. Kayak lagu Let It Go yang di Indonesia juga populer banget tapi populernya cuma dikalangan anak cewek kan? Sebagai contoh lagu yang semua kalangan suka yaitu lagu SHINee "Ring Ding Dong " atau lagunya T-ara "Roly Poly" atau lagunya SNSD "Gee" atau BIGBANG "Bang Bang Bang" atau Roy Kim "Bom Bom Bom" atau yang paling legend lah lagunya SECHSKIES ahjussi "COUPLE" *ini mah lagu sepanjang masa* makanya seneng dan happy banget dengan semua pencapaian #iKON tahun ini setelah tahun sebelumnya kita di kata2in flop dan sebagainya.

Cr: fromyg

#iKON #IKONIC #CHAN #CHANWOO #JUNGCHANWOO #CHANUMON #BABYCHANWOO #MAKNAE #HANBIN #JINHWAN #JAY #YUNHYEONG #SONG #BOBBY #JUNHOE #JUNE #DONGHYUK #DK #WITHIKON #WITHIKONIC #TEAMIKON #MAKNAEONTOP

baby shark jinhwan <333333

Most Popular Instagram Hashtags